Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Datul pe după cireș

Deși opinia publică îl presează să se retragă, președintele FRF n-aude și nu vede.

Permalink to Datul pe după cireș
vineri, 8 septembrie 2017, 4:22

Dimpotrivă, e tot mai tupeist și din ce în ce mai agresiv. Când 72 la sută dintre subiecții sondajului de pe gsp.ro îi solicită demisia, 12.500 de persoane din peste 17.000 până vineri la amiază, Burleanu joacă la intimidare. Făcând pe niznaiul, el declară „N-am motive să demisionez”. Până la un punct, atitudinea poate fi înțeleasă deoarece câinele nu pleacă de la măcelărie. Unde sunt oase de ros, Grivei e primul.

Burleanu devine însă de neînțeles chiar și pentru anturajul lui în clipa în care, fără să roșească, afirmă „Nu vă pot spune dacă Daum ar trebui să continue sau nu”. Să-mi fie cu iertare, dar întreb ce să mai fi comis selecționerul, pe lângă ratarea rușinoasă a calificării la CM 2018, încât șeful lui și al Casei Fotbalului să-și formeze un punct de vedere?! Să bată un jucător, că pe adversari tot nu i-a bătut, să arunce în aer Federația, ce să-l fi determinat pe Burleanu să se dezică de Catastroph Daum?! Sau măcar să-și facă o părere, fie ea albă ori neagră?!

În oportunismul lui, ca să evit cuvântul lașitate, președintele FRF pasează responsabilitatea privind viitorul neamțului către Comisia Tehnică. De parcă aceasta, nu el, l-ar fi adus pe Daum la „națională” și l-ar fi întâmpinat cu flori în gară. Modul de a arunca pisica în curtea altora pentru ca, eventual, s-o rupă aceștia în două îi caracterizează pe cei fără personalitate, fără coloană vertebrală. Pe oportuniști, pe fricoși.

Altfel spus, dându-se pe după cireș, Burleanu s-a ascuns în spatele forului condus de Stoichiță, unul pe care nu l-a întrebat nimic, nici de sănătate, atunci când el și trupeții lui l-au ridicat în scaun pe Daum. Ba i-au oferit și un salariu faraonic celui ce se găsea în șomaj, pe tușă, de 27 de luni! Nu-i greu de ghicit ce va decide CT câtă vreme 15 din cei 18 membri ai săi sunt angajații FRF. Evident va merge pe linia trasată de Burleanu, numai că acesta, în cameleonismul lui, preferă ca alții să scoată din foc castanele băgate de el însuși. Acesta-i personajul, speră că poate păcăli la nesfârșit, dar mi-e teamă că se înșală.

Mai nou, luându-și brusc elan, Burleanu a sărit la gâtul lui Gigi Becali. Deranjat că și latifundiarul i-a cerut demisia, propunând chiar o coaliție împotriva lui, habarnistul s-a dezlănțuit: „Cred că fotbalul românesc se va reforma total când nu vor mai exista oameni ca Gigi Becali”. Se știe că nu prea rezonez cu GB, cu care nu vorbesc de ani și ani, însă de data asta sunt de acord cu el că „Burleanu e o problemă”.

Am explicat și răsexplicat, inclusiv azi, de ce președintele constituie o problemă reală. Dacă în numeroase ocazii am judecat lucrurile altfel decât Becali, uneori invers, azi gândim asemănător.
Altfel, ceea ce mi-e permis mie ca ziarist, să critic la sânge pe oricine din fenomen, nu-i e îngăduit și președintelui federației, șef peste întreg fotbalul, păstorul acestuia. Ca atare, s-ar cuveni ca el să țină cont, și nu ține, de faptul că Gigi a investit în vară 6,5 milioane de euro pe transferuri, să nu uite că Steaua e singura dintre echipele noastre calificată în grupele cupelor continentale.

Argumente de genul celor de mai sus ar trebui să îndemne la prețuire și la măsură, nu la dispreț și la exagerare. Burleanu însă, deși convins că locul lui e la catedră, mai are multe de învățat, foarte multe. Între care și lecția respectului.

Comentarii (104)Adaugă comentariu

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 21:37

Va credeti buricul Pamantului. Va bagati singuri in seama .72 % din cititorii GSP! Si ce-i cu asta ? Una la mana . Si poate sau nu sa fie adevarat. Cand vad cati va contesta "ideile"(daca astea aor fi asa ceva ) ma indoiesc . Ale cui interese le slujiti ? Ale ciobanului binenteles .Si ale mafiei din jurul Stelei. Rusinos domnule Ioanitoaia ,un pic de perdea ,un pic de jena nu aveti un strop de profesionalist. Ce invata tinereii aceia din redactie de la unul ca dumneavoastra ?

Marius (12 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 21:37

Mare dreptate are O.Ioanitoaia cu acest obraznic de Burleanu ! Poate avem noroc și scăpăm de groparul fotbalului romanesc ! Succes maestre !

Marius (12 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 21:39

Foarte multe comentarii pro burleanu sunt scrise de către postaci plătiți ai habarnistului ! Oricum ,va pierde alegerile acest maimuțoi !

jancker (1 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 21:55

Dati in Burleanu, dati in Daum. Bine ca era mai bine cu Sandu la federatie. Probabil ca "protocolul" de acum de la federatie nu seamana cu chiolhanurile organizate de sandu. Antrenori romani la nationala? Care antrenori? Este unul singur care stie meserie si a ales turcia. restul sunt o apa si-un pamant, absolut normal avand in vedere ca la scoala de antrenori condusa de Mircea "ai, n-ai mingea, dai la poarta" Radulescu poate absolvi oricine Daum nu e mai prost pregatit decat nea Puiu Iconescu. Nu ati spus nimic cand, in 4 meciuri consecutive, nationala a marcat un singur gol (cu Feroe) sau ca am ajuns la euro multumita arbitrajului (la 0-1 cu Finlanda, aia au avut un penalty clar ca lumina zilei) sau ca nu am iesit din grupe pentru ca nu am fost in stare sa batem Albania. Asta e nivelul jucatorilor, jucatori formati pe vremea lui Sandu si Dragomir, carora in peste 20 ani nu le-ati cerut macar o data demisia. Daca Daum i-ar fi avut la dispozitie pe messi si cristiano ronaldo, sunt sigur ca i-ar fi convocat la nationala. Probabil ca nea puiu sau nea pitzi nu i-ar fi luat pe motiv ca aia nu vin in aparare ("nu fac faza defensiva")

vasco (363 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:07

@marius, si multi ca tine,nu cred ca exista vreun postac de-al lui Burleanu si mai ales platit.nu are nevoie.Toti cei care s-au saturat de batjocura de peste douazeci de ani a clanului machidon care a corupt tot(nici nu era greu cu "caractere " ca si sandu si dragomir) si a dsitrus tot.Nu mai avem fotbal,nu mai avem fotbalisti!Nu mai sunt antrenori,degeaba se lauda Olaroiu ca e de mult pe afara,e usor sa intri in combinatie cu arabii,dar sa-l vad pe vreunul ca intra si antreneaza in fotbalul mare,fie si in ligile secunde...dar nu au valoare,fotbalul romanesc nu s-a dezvoltat ,a subzistat din ceeace a fost inainte de 1990,nu au fost lasate valori adevarate,concurenta nu a fost corecta,legea a facut-o clanul machidon din care fac parte si hagi si gica popescu si chivu,toti cei care au profitat de jocurile lor,in vreme ce oameni de caracter si fotbalisti mari precum Timofte sau Gica Craioveanu au fost apreciati doar de straini,aici nu au avut loc.Totul a fost corupt de clanul m.afiot ,la aceasta participand si manipulatorii din presa ,precum nea ovi si altii,care acum ne intoxica cu perdele anti burleanu...Jocuri ieftine la care pun botul doar indivizi certati cu IQ-ul si cu bunul simt .Cum iti poti permite tu,mai marius,sa-i spui unui om maimutoi?Si,dupa cum observi,administratorii si nea ovi nu au considerat ca incalci "regulile comunitatii",le place cand,din prostie si frustrare jignesti pe cineva,cand de fapt te-ai caracterizat pe tine.Probabil ca ti-e cam jena sa te uiti in oglinda din moment ce spui despre Burleanu,un barbat prezentabil,ca e maimutoi.Deh ,ce ti-e si cu frustrarile astea...!Pentru linistirea ta ,sa stii ca nu sunt un postac platit de catre Buleanu,nu sunt nici femeie,cum ai putea crede,sunt din nordul tarii,nu-mi place ca,dupa cum spun unii ,burleanu ar fi fost numit politic...dar daca numai asa s-a putut scapa de clica sandu -dragomir-si clanul machidon,atunci fie!De parca pe ei nu politic i-a sprijinit si inca o face sistemul,care in pofida evidentelor inca nu i-a condamnat cu executare...

Geo (113 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:07

Era de asteptat ca toata lumea sa se lege de afirmatia in legatura cu Becali.. eu nu vreau insa sa fac asta. Ce ma deranjeaza cel mai mult in articolele acestea tipice e ca va legati de un papagal care e paralel cu fotbalul, care intradevar nu a reusit sa dea un impuls... un ceva care sa ridice putin fotbalul nostru, care nu a incercat sa vada problema mai din ansamblu, mai profund si s-a oprit in a aduce un antrenor strain care sa nu fie influentat de mafia din fotbalul romanesc. Insa (si aici e buba mare) in foarte puținul care l-a facut a intrecut pe sandu si dragomir. Regula U21 si glumele astea de centre de excelenta au fost doua lucruri marunte si banale care mâncacioşii de inainte nici macar nu au vorbit. Nu vreau in nici un caz sa-l ridic in slavi pe Burleanu. Am o parere proasta despre el la fel ca mai toata lumea. Ce vreau sa spun e ca Sandu si Dragomir au avut posibilitatea si banii necesari sa faca mult mai mult dar mare mister...nu au facut absolut nimic. È vorba de multi bani. Calificarile din perioada lor au adus bani multi. Si chiar daca stiti foarte bine asta, singurul lucru pe care l am citit aici despre ei a fost: "au avut si Sandu si Dragomir bubele lor" SI ATAT!!! In schimb despre incompetenta si banii luati si impartiti de Burleanu pana la ultimul cent faceti sute de articole. De aceea nu aveti credibilitate. Apucati-va si scrieti adevarul nu can can cu salarul lui Daum. Sunt lucruri importante care ar ajuta fotbalul care le-ati putea face voi jurnalistii insa va pripiti la purtat lansete in conferinta si La "pe cand demisia?" Vai de steaua noastra.

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:09

@ haideusicfr...In curand o sa- ti zic prietene l- a cat material bagi...De ce interese vorbesti omule? Becali nu este acelasi om care s- a certat cu fiecare antrenor al nationalei? Nu era Becali singurul care a tinut sa aiba jucatorii in cantonamentul echipei lui si nu in cantonamentul nationalei?Nu era Becali la cutite si cu Dragomir si cu M. Sandu?Nu Becali ,Reghe,Prodanca au fost interzisi o perioada in GSP? De unde vezi tu atata iubire? Cine din presa,din Federatie,din Liga a tinut cu Becali in procesul de la TAS cu Viitorul?Ce rau a facut Becali lui CFR - de a fost in insolventa,ce rau a facut la U de au intrat astia in faliment,de ce Walter a avut necazuri? Tot din cauza lui Becali?CFR aduce straini pe banda rulanta .Si de asta Becali e vinovat? Pai eu cred ca nationala era mai tare daca am privi mai mult la jucatorii romani.Becali o fi vinovat ca CFR a intors o decizie a FRF care limita numarul jucatorilor straini?Si ce oameni suntem daca ni se spune in fata ca un membru al FRF nu este dorit? Daca ni s- a spus ca Becali punea antrenori si iata ca acum cand nu a pus nu este cu nimic mai bine?Si de ce nimeni nu ancheteaza cum Becali punea antrenori la Nationala?Pentru ca nu o fi adevarat?Daca ai fi corect d- ta ca iubitor de CFR ar trebui sa- i multumesti lui Becali ca datorita punctelor aduse de echipa lui CFR a luat bani frumosi in Europa.Desigur,nu a fost de ajuns.Tot ati tinut sa castigati si din insolventa zeci de milioane tepuind statul si jucatorii.Dar ,desigur CFR are stadion! Hai...

Adu (70 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:33

Cui ii mai pasa de fotbalul romanesc?! A ajuns de decenii pe mana unor mafioti, fosti sau viitori puscariasi. Fara rezultate, doar cu averi personale facute din afaceri cu fotbal. Uite tenisul, unde Simona Halep e no.2 mondial la simplu feminin, si Tecau e in finala la US Open la dublu masculin. Presa abia scrie despre ei, cand bat, dar in rest scrie de fotbal in prostie, din inertie... La ora actuala, TENISUL e cel mai tare sport al Romaniei, prin campionii ei. Fotbalul e doar o argaseala de furgaseala, fiindca mafiotii din fotbal inca au bani sa mituiasca presa ca sa scrie despre ei, dar performante IOC! :D

GicadinPark (4 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:45

Ma intreb de ce nu se scriu articole similare si pentru alte sporuri, tenis de exemplu. N-am mai jucat o finala de Cupa Davis de pe vremea lu' tata mare ( ca Nastase juca in vremea aceea, e simpla coincidenta). Doar avem jucători super talentați... Răspunsul il găsim la nea Ovi: aici nu prea e os de ros.

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:49

Nu are rost sa-ti raspund ,ideea e ca Becali trebuie sa faca comert. Sa vanda ,sa castige. Incet ,incet antrenorul asta a inceput sa aduca jucatori si de pe la alte echipe.Nu numai rasuflati de la Steaua. Si-i incurca planurile. De exemplu vrea sa-l vanda pe Alibec .Si asta nu joaca la Nationala. Ii incurca socotelile. Iar in spatele lui Becali stau duzine intregi de mafioti de prin fosta securitate, vezi Paunescu ala de la Intercontinetal ,Dragomir ala ce urla aberatii .Si o buna parte dintre ziaristii cumparati sa faca propaganda jucatorilor stelisti. Vezi cazul Stanciu ,vandut de cel putin trei ori mai scump decat merita.

George (26 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:51

Poate nu înțeleg eu, dar Burleanu a fost ales prin vot pentru 4 ani. De ce sa își dea demisia? Nu prea înțelegem astea cu democrația, piața liberă, concurența... Contra PSD au manifestat 600000, nu 72 de procente din 17000. Burleanu nu a fost ales de cei 17000, deci ei nu au nimic de zis despre demiterea lui. Nu îl plac in mod deosebit, e prea politruc, dar e clar ca pe voi va deranjează la alt nivel. Un nivel de cointeresare, după intensitatea atacurilor. Și atunci, îmi e mai simpatic Burleanu.

CRAIOVA_FOR_EVER (27 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:51

Vorbiti despre datul dupa cires... Interesant...Dar oare cei care l-au votat pe Burleanu nu se dau dupa cires si fac pe victimele astazi? Pe principiul dupa razboi multi viteji se arata...Sa va urmam deci sfatul si sa nu ne dam dupa cires. Ziceti ca vrea sa scoata castanele din foc cu mana altuia.In emisiunea lui Radu Naum la care a fost invitat Burlanu, acesta din urma a spus ca aceea comisie tehnica nu era functionala la data numirii lui Daum, ba mai mult ca Victor Piturca o dorea desfintata.Bine ca macar Daum nu are orgoliul cat casa si accepta sa se prezinte la comisie tot e ceva. Si apoi daca majoritatea oamenilor tot sustin cu atata pasiune ca Burleanu nu se pricepe desi pentru cine nu stie are un tata fost fotbalist la FCM Bacau Gheorghe Burleanu, pe care sunt convins ca la consultat de cele mai multe ori(nu de alta dar cred ca a fost cel mai la indemana consultat) acum poate si la indemnul tatatlui sau, cred ca face bine ca solicita parerea specialistilor.Nu stiu daca este neapart datul dupa cires ci recunoasterea necesara a faptului ca uneori altii se pricep mai bine.Ceea ce intre noi fie vorba, ca tot ati vorbit despre Becali, dumnealui nu ar face niciodata asta nici direct nici indirect Ajungand cu discutia aici, la domnul Becali sau la patroni daca vreti daca fotbalul romanesc a fost distrus a fost distrus nu atat datorita presedintilor de federatie cat patronilor care in marea lor"pricepere" i-au sugerat lui Mircea Sandu La indemnul si cu sustinerea lui Becali desfintarea campionatului de tineret sperante. Va aduc aminte ca Becali si-a desfintat cu mana lui(aceeasi cu care a investit milioane de euro) echipa de tineret a Stelei care il continea pe Tosca printre altii, ajuns apoi la Viitorul ca dupa aceea sa ajunga dinou dar pe BAni tot la Steaua.. Este si asta tot o mostra de pricepere manageriala, nu? Iar acum dupa ce a vazut cum sta treaba cu juniorii, zice ca in doi ani face o academie care il va bate pe Hagi, pe acelasi Hagi pe care l-a alungat dupa ce l-a avut din casa dupa cum a spus-o chiar Hagi recent.... Ce o fi asta, daca nu o fi eschiva, divesiune sau dat dupa cires din partea lui Becali? Mai mult decat atat recent,intr-o emisiune televizata a spus ca daca Burleanu renunta laregula Under 21 el il sustine. Deci daca Burleanu l-ar sustine in poftele sale de investitor nu ar fi un baiat chiat atat de rau.Va aduc aminte ca mai recent unii investesc 200 de milioane intr-un jucator dar nu isi proclama si nu isi negociaza interesele la tv. poate de asta fotbalului romanesc i-ar fi mai bine fara Becali pentru ca nu reuseste deloc sa fie discret si sa nu isi sfideze adeversarii.Mai mult decat atat in plin scandal intre el si Hagi pe tema campionatului, alt moment penibil provocat stric si exclusiv de Becali, a recunoscut ca nu se lupta atat de mult pentru castigarea campionatului a locului 1 ci mai mult pentru interesle financiare ce decurgeau din aceasta pozitie. Aceasta este recunoastera oficiala a faptului ca majoritatea patronilor din Romania nu ii intereseaza performanta ci banii. In concluzie daca cineva a dat lovitura de gratie fotbalului romanesc au fost patronii care nu au agreeat existenta echipelor de juniori si tineret CU ACCEPTUL LUI MIRCEA SANDU. DACA VRETI SA ADRESATI O PROVOCARE ADEVARATA LUI BURLEANU CERETI-I SA REINTRODUCA ACEEA COMPETITIE DE TINERET SPERANTE.VEDETI DACA O FACE,OBSERVATI REACTIA MAJORITATII PATRONILOR IN FRUNTE CU BECALI SI O SA AVETI RASPUNSUL REAL LA INTREBAREA:CINE , CAND SI CUM A INGROPAT FOTBALUL ROMANESC!

Andrei (276 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 22:52

Ma intreb cate articole mai poate scrie Ioanitoaia in care sa spuna fix acelasi lucru... Nu stiu cati s-au plictisit de Burleanu, dar citind aici e clar cati s-au plictisit de matale. Pe cand un sondaj "Vreti sa mai ramana Ioanitoaia la GSP?" ca tot iti plac sondajele si procentele. Il acuzi pe Burleanu de lasitate si cameleonism. Ai curaj?

Vlad (77 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 23:07

Urat imbatranesti "maestre". De azi nu mai comentez aici, fug la frf sa-mi iau banii si ma las de meseria de postac.

MARCELO 84 (5 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 23:19

Domnule haideusicfr, cine esti dumneata,sa poti spune ca Ovidiu Ioanitoaia este lipsit de profesionalism?Daca esti tanar,nu cunosti istoria publicisticii noastre sportive,daca esti in varsta,inseamna ca ai citit doar "Scanteia",daca esti needucat nu accepti parerile care nu- ti convin,iar daca esti POSTAC,totul se explica.Ce-ti alegi din variantele de mai sus? P.S.-Nici mie nu-mi place Becali,dar asta-i alta poveste.

dinu (427 comentarii)  •  8 septembrie 2017, 23:58

Andrei, spilul e ca se ia de Burleanu insa spune mereu altceva. Cui nu ii place sa nu citeasca si sa nu posteze. Se excepteaza cei platiti pentru acest serviciu.

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 0:05

@ haideusicfr Nu stiu ce meserie aveti dar va tineti de poante...si sper ca va foloseste.Deci sa inteleg ca idealul romanesc este Walter si Pascany? Sa inteleg ca e bine cu falimentul si insolventa dar vai e crima sa cumperi si sa vinzi...?Ce te faci ca si PSG cumpara si vinde,Barcelona la fel,Real la fel...Chiar si Pascany desi ma mir, cumpara si vinde...GSP parca spune ca ati luat cam 20 de jucatori noi majoritatea straini!D- ta ai explicatii cum de mai vin jucatori la CFR desi Maftei a spus ca clubul nu a vrut sa- i dea nici 10% din datorii,Ganea spune ca nu intelege ce tara suntem pentru ca el nu a mai luat mai nimic si s- a lasat de fotbal la - sper ca nu gresesc...- 28 de ani!Apoi parca sunteti om umblat prin tari straine.Exlicati si la astia ca mine de ce CFR declara ca nu- l lasa pe Petrescu la nationala cand uite puteau sa- l oferteze pe preferatul dv. Daum...Vad ca tot va preocupa paiul unora dar de ce nu vedeti si barnele preferatilor?

Victor (1 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 0:08

Am intrat de pe gsp pe blogul dvs. Ma supara f tare ca in privinta asta scrieti despre ceea si eu aprecez ca este un lucru murdar si facut de niste neaveniti. Ma supara faptul ca obser adnul acesta de cameleon pe care ati si uitat cum a fost dobandit. Sunteti un exemplu de lup moralist. Ceea ce se intampla acum la federatie este o catastrofa dar ma am semne de intrebare ca un discurs revolutionar comunist poate sa atinga o propaganda comunista facuta de un prichindel mic precum burleanu cu un adn la fel de comunist.Asa ca , domnule Ovidiu , mai usor cu lectiile si moralitatea .Riscati sa fiti considerat ca nu aveti simtul penibilului. Ati pierdut trenul acela ce va dadea dreptul la o opinie fara semne de intrebare din partea cititorilor. Fotbalul este ce este cum si dvs impreuna cu ceilalti seniori ai presei ati nascut niste monstri de ziaristi. Atat ati putut. Sa se duca Burleanu acasa dar stati si dvs acasa ptr ca nu ati facut nimic bun in presa.

gido (12 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 0:08

dupa necalificarile din 2002,2006,2010,2014... prietenul tau de gratare si de avion , cainele de la macelarie,si-a dat demisia????

antiioanitoaia (25 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 0:52

FRF l-a suspendat pe jiji ptr injuriile aduse neamtului, sa inletegem ca esti de acord cu ele? ***, trebuie neaparat sa fie in fotbal!? Sunt stelist de mic si cea mai frumoasa perioada la Steaua a fost cu jiji dupa gratii. Eu l-as tine pe neamt antrenor doar sa te ajut sa intrii in cartea recordurilor cu nr de articole scrise impotriva lui Daum! :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

apoca (34 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 0:53

e ultimul articol pe care il mai deschid pe tema asta. 20 de ani cat s-a jefuit ce ramasese bun dupa comunisti dl ionitoaia nu era asa vehement. acum cand pe ruinele lasate se joaca un nataflet care nu face mare lucru avem parte de luari de pozitie indignate zi de zi. trist

Gino (1 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 1:01

Iuliu Muresan de la CFR =presedinte FRF

sundance kid (205 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 2:51

Eu nu suport demagogii !! Ii creaza repulsie . Prefer orice dar nu demagogi . Pcat ca si-a bagat Pinochio nasul si i-a fortat pe cei doi sa se retraga !! Ii regret .

Nabuccodonoshor (4 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 5:11

Afara cu acest domn Ioanitoaia din jurnalism...*** se revarsa zilnic din stiloul dansului.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sil (1 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 5:19

Aceeasi poveste sa sune bine ... in rand cu poporul, comunistule, nu ai personalitate

Daniel N (3 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 6:36

#Haideusicfr Taci din gura postacule platit!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 6:39

...nea Ovi matale o dai rau dupa cires...ne spui ca nu vorbesti cu becali ...dar ii aprobi planurile ...cum vine asta ?

Alex (106 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 6:44

Desi opinia publica te preseaza si pe tine sa te retragi, nici nu auzi si nici nu vezi. Acum il intelegi pe Burleanu? Faceti-ne amandoi o bucurie si dispareti.

Alex (106 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 6:46

Sustin propunerea lui Andrei, sondaj pentru Ioanitoaia director la GSP.

vasco (363 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 7:38

@marcelo 84, nu vreau sa intru neaparat intr-o polemica cu tine,nici pe departe sa iau apararea lui @haideusicfr(sunt baimarean),dar te intreb ce intelegi prin "profesionalism"?Doar un oaresce talent literar?Nu cumva profesionalismul ar trebui sa includa ,printre altele si loialitate fata de profesie,corectitudine,aceea asanumita deontologie profesionala?Din pacate d-l ioanitoaia nu mai respecta de mult nici profesia si nici cititorii,care,iata,majoritatea nu mai merg pe fenta,nu mai pun botul la manipularile lui.Ani de zile ar fi avut motive(toata lumea stia,toata lumea vedea,doar el si jurnalistii asemenea lui ,nu)sa ia atitudine impotriva ditrugerii fotbalului romanesc de catre clica becali,sandu,dragomir.Nu mai are rost sa insir aici,nici nu as reusi sa acopar tot,ceeace s-a intamplat.Nu numai ca "jurnalisti" precum nea ovi nu au spus nimic dar au intrat in jocurile acestora,au manipulat,nu a strigat unul ,care de complicitate,care de frica,nimic despre dsitrugerea fotbalului,striga acum,impotriva unui om care incearca sa faca ceva,asa cum se pricep,dar nu poate fi acuzat de rea intentie decat de catre cei care au pierdut ciolanul,iar presa,mare parte a ei,in loc sa-l sprijine il ataca ,fara argumente credibile ci cu unel de-a dreptul puerile.Din pacate.Se va vedea .Va pleca si Daum si Burleanu,dar daca in continuare gandim ca pana acum vom avea aceleasi rezultate,e clar ca nu ne vom mai ridica niciodata.Ca si in alte domenii,gastile de interese murdare strica tot. @dinu, cine i-ar plati si de ce?Sa nu-mi spui ca udrea....

Thomas brams (12 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 8:12

Ioanitoaia esti un *** ce ratare rusinoasa a calificari . Asta se intampla de 20 de ani ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

hgf (2 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 9:09

haideusicfr Nu ai ce sa-i raspunzi lui Andrei F, deoarece, la argumentele lui, un propagandist cu o gindire lipsita de logica si cunostinte precare, tolerat de GSP, din motive care nu pot fi intelese, nu poate alcatui un raspuns fara sa se faca de ris si poate angajatorii aleg sa te inlocuiasca. Oricum imi inchipui ce nivel au, daca te mentin de atit de mult timp, cind nu poti produce decit postari puerile, care nu pot convinge pe nimeni de nimic altceva decit de incapacitatea ta de-a realiza ca nu poti face fata unei asemenea meserii. Rog GSP sa nu mai permita postacilor discursul antiromanesc denigrator, care incita la ura impotriva Romaniei si romanilor! Sint aprox 20% din cei care sint continuu pe aceasta pagina si care au un discurs similar. Si pt cultura ta, lichelismul clujenilor aflati in Bucuresti si in politica, in general, este unic, neputind fi agalat!

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (871 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 9:26

De ce sa demisioneze Burleanu ? Azi nu exista nici un candidat la presedentia FRF. Asta e Romania si mostenirea lasata de Ceausescu si fiii sai Iliescu, Isarescu ... Petrache ar fi fost poate mai tare si mai simtit – ar fi demisionat - dar azi tot un scolit de „academiile“ la moda – ma mir ca vedeta cancan Steleea si Florin Salam nu s-au inscris si ei la ceva cu aparare si securitate nationala -, infiintate de Nastase, ar fi doar un Burleanu n-doi. In afara lui Hagi si poate Tiriac eu nu cunosc pe nimeni care s-ar incadra in fisa postului. Nu sint. Cluburile comuniste au tinut fotbalistii n-alfabeti – vezi Laca, Balint, PiTurca, Bumbescu, Radoi, Danciu Gol - iar conducatorii de intreprinderi sint fie politruci fie interlopi care nu vor sa iasa la vedere, prefera Belgrad, Londra, orice numai Romania nu. Ori ne intoarcem la Dinu - Mister si Vama - la Sandu si Avram, caci nu poti sa pui un needucat, nescolit si prost gramada sef FRF doar pentru ca a fost mare fotbalist. Pe Chivu il angajeaza poate Botezatu. Ce sa faci cu el ? O rochie, un Gulas ? Spuneti voi. Care ar mai fi ? Pe Lupescu l-a trimis Sandu la UEFA ca sa scape de el. Functionar, ocupa un scaun si freaca manganul, fara scoala, n-a condus decit masini, daca pleaca de la UEFA moare de foame ori joaca pacanele ca ai lui. Decit Pruneea, Steleea, caterinca de Balint, mai bine un Justin Stefan, pina si Olguta – minc... stiti voi ce. Daca nu apare un contracanditat serios se pricopseste Becali tot cu Burleanu. Dar uite ca pina azi nu s-a anuntat nimeni ! Cearta de azi dintre ei ? Vrajeala. La TAS s-au inteles poate prea bine. Romania a ajuns la FIFA pe locul 7 !!! avind pe teren 14 jucatori cumparati si vinduti apoi bine de Becali – cine nu crede sa vada caseta meciurilor cu Irlanda de Nord si Danemarca si sa numere. N-o fi iubire dar Burleanu stie foarte bine ca fara Becali este mort. Din pacate invers e la fel. Asta e situatia mioritica, certuri, impacari, blaturi, ajutoare, piedici si multa … caterinca. ------------------------------------ De ce sa demisioneze Burleanu ? „Habarnistul“ a fost ales democratic chiar de oamenii din fotbal. L-a batut pe Avram, cel care a mai adus voturi in plus fostei tabere a lui Gica Popescu, caci Avram chiar a „omenit“ multi, mare maestru, de la el a invatat si Nasul cum se face un Banchet ca sa plece toti multumiti. De ce a cistigat Burleanu ? Tocmai oamenii din fotbal nu vedeau capatul tunelului, se saturasera de mafie, de un limbaj si comportament interlop, de oamenii care „le-o trageau“ cui voiau. Uite ca pina si oamenii din fotbal stiu ca seful nu trebuie neaparat sa fie fotbalist, seful trebuie sa aiba alte calitati, de manager, sa fie scolit, moderat, civilizat, diplomat. Ca si in alte tari. Germania n-a avut niciodata fotbalist sef. Dar acolo Matthias Sammer, director sportiv al DFB (ca FRF) intre 2006 si 2012 a pus noi baze fotbalului german care intrase in „criza“ - am vrea noi asa criza – dupa 2000. Marele Sammer. In timp ce la FRF se ocupa „trupetii lui Burleanu“, in special cei 4 din frunte. Macar de l-ar fi adus pe Funeriu ca sa puna camere video in birourile Comisiei tehnice. De ce doar la Bac ? Sa vedem si noi ce fac aia acolo. VoChin ajunsese sa-i ocupe scaunul lui Tata Puiu – saracu de el -, sa-i faca fisele tehnice lui Lucescu, aceleasi care au ajuns la Daum !!!Te doare mintea !!! Hagi nu se incadra in PROFIL dar VoChin a infiintat aceleasi academii pe banii Statului si cu profit 25 % pentru FRF – initial, apoi i s-a spus ca ar putea fi saltat si a renuntat -, 25% pentru Primarie – inca- , toate ilegale cum s-a dovedit ulterior, locuri unde se scurgeau si albeau bani publici ca la Tirgu Mures, Timisoara, Buzau, locuri unde cluburile nici nu-si dadeau cei mai buni jucatori. De ce sa-i dea din mina ? In loc de un Hagi, un inginer ratat, mecanici auto, politruci, dar si oamenii din greaua mostenire a Nasului din care n-a reusit sa dea afara pe nimeni ! Cu cei noi a gresit ori a fost prea slab sa-i refuze. A gresit grav tactic inca din prima zi. Pozitia lui s-ar fi intarit daca l-ar fi adus - asa cum a promis – imediat pe Reghe la Nationala. Faptul ca l-a confirmat cu totul surprinzator pe PiTurca – nici el nu s-a asteptat – a aratat ca este slab. De ceilalti „trupeti“ nu stiu, dar pe Vochin el l-a ales, putea sa refuze recomandarea, iar aducerea astuia care scria doar compuneri jenante despre fotbal a fost cea mai mare greseala a lui Burleanu. Baiat bun, dar nu se pricepe la nimic, incearca sa se impuna peste tot, face doar traznai. Spuneti-mi si voi in ce n-a fost direct implicat VoChin si ce-a facut bine. Daum ? Sa fim seriosi, Burleanu nici nu auzise de Daum. De unde sa-l aduca el ? Iar daca e „habarnist“ atunci ce vina are cind nu poate aprecia greselile selectionerului ? Nu este treaba lui. El i-a asigurat absolut toate conditiile. La fel si lui Iordanescu. La fel si loturilor de juniori. Asta e treaba lui Burleanu. Iar Daum se plimba azi pe banii FRF prin Germania si Belgia tocmai ca Daum sa poata lasa fise complete dar si ca FRF sa arate viitorului selectioner ca FRF respecta contracte !!! Problema e la Daum, el ar trebui sa fie mai simtit, dar cel mai probabil omul asta adus intr-un mediu ostil nici nu mai functioneaza.

alt sorin (8 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 9:35

Nea Ovi , Te rog nu mai pomeni despre respect ca se zburlesc pixelii pe monitor! Sub poza ta exista o caracterizare care se incheie astfel"continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii". Ha, ha ,ha. Care respect ? care sinceritate ? Prosteala care ne-o bagi pe gat legata de Daum , dupa ce acesta a spus faza cu pestele( ce e drept e drept pe Burleanu il ataci dinainte )? Iti dau o veste buna - in afara de Bucuresti si inca cateva orase mai mari in restul tarii nu exista pericolul de a inveli pestele in gazeta pentru ca nu nu poate fi procurata. Spre exemplu in orasul meu (la vreo 60000 locuitori ) sunt vreo doua locuri unde poate fi cumparata din care unul deschide la 8(am un angajat *** care o sa-si piarda locul de munca pt ca intarzie la job in fiecare dimineata alergand sa-si cumpere gazeta ) Ati ajuns asa de bine vanduti multumita sinceritatii si respectului pentru cititori in mod sigur! Cat despre necalificarea rusinoasa pe care i-o imputu lui Daum (doar lui ) sa privim putin in urma . Ce vedem? O calificare rusinoasa la Euro 2016( comentariul lui Juncker de mai sus iti explica de ce) si un sir de necalificari glorioase( inteleg ca asa trebuiesc descrise din moment ce ati deschis acest plan al clasificarii necalificarilor ) Care respect ? Care sinceritate ? Acuzi prezenta lui Burleanu intr-o functie in care a fost ales printr-o schema pusa la cale de Sandu ca sa evite sa fie confruntat de patron ii din prima liga.DACA ESTI DE PARERE CA SISTEMUL AR TREBUI SCHIMBAT SPUNE-O CU SUBIECT SI PREDICAT - nu o da dupa cires cu faptul ca Burleanu este hot si trebuie sa plece? Deci mai intreb odata - care respect ? Care sinceritate ? Mergi pana acolo incat il lauzi pe becali (chiar daca stim foarte bine ca nu-l inghiti - esti patetic ) c-a investit 6,5 milioane. A dat banii din incasarile clubului nu din propriul buzunar (dac-ar fi putut sa si-i bage in buzunar o facea ). Sa mai intreb odata chestia aia cu respectul si sinceritatea ? N-are rost manipulator batran !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

blue13 (1 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 10:01

Când politica se amesteca in fotbal se nasc Burlenii si Daumii...

Che Guevara (363 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 10:31

Maestre Ioanitoaia am pus o intrebare si nu mi-ati raspuns. Va rog sa alcatuiti domnia voastra un prim 11 care ar fi fost in stare sa marcheze in Muntenegru. Ideal ar fi fost sa si castige acolo. Dupa ce imi aratati jucatorii care puteau sa faca mai mult decat paparudele lui Daum vorbim si despre incompetenta antrenorului sau a presedintelui FRF.

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 10:42

@antiioanitoaia (11 comentarii) • 9 septembrie 2017, 0:52 Despre ce injurii vorbesti?Becali a spus despre Burleanu ca poate fi coruptie sa ti un antrenor cu rezultatele lui Daum si cu renumeratia acestuia.Este insultator?Pai cind Burleanu a declarat ca Becali avea intrare la antrenorii nationalei ce este?Cumva pentru Burleanu ti se pare ca este bine?Cineva aici trebuia sa demonstreze pentru a mai avea credibilitate altfel face anunturi fara continut- ca si Becali.Cum sa te numesti FRF si sa spui ca pe un membru de al tau nu-l doresti?Cum sa fi presedintele FRF si sa declari ca sfarsitul campionatelor incinse pina la final este meritul tau?Cum ar putea face asta Burleanu?A,tot coruptie?Deci Burleanu este mult mai nociv decit Becali pentru ca el este oficialul cu rangul cel mai inalt din fotbalul romanesc.Pot si eu sa ma intreb daca ultimele campionate au fost corecte-potrivit spuselor lui Burleanu?

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 11:06

@ovidiu_3003 (932 comentarii) • 9 septembrie 2017, 6:39 Oltene ,pentru tine cred ca este indicat sa citesti articolul de mai multe ori...Eu cred ca sunt unul care am contrat cel mai mult pe acest jurnalist pe considerente de Sumudica ,Astra,uneori Craiova ,uneori Viitorul,uneori arbitrajele...care in multe articole erau foarte distorsionate in oglinda cu articole adresate altei echipe.Acum insa ziaristul spune ca Becali nu are numai lucruri rele-eu asta am inteles din articol.Desigur,ce ai fi zis Maria Ta daca Becali ar fi avut favoruri federale ca echipa ta sau ca noua echipa a armatei.Eu inca nu inteleg de ce rapidistii au fost buni sa inceapa din Liga a 5 iar echipa cu mot fix in a 4.La fel cunosc o singura echipa care a inceput din Liga a 2...Ei dupa ex. asta ce spui?Apoi tu trebuie sa demonstrezi nu de ce nu-ti plac rezultatele lui Becali ci de ce ai tai nu-l intrec...Oare te-a deranjat ca echipa ta a jucat cu Milan?Pai stii,putin e si meritul aluia rau ca fara punctele aduse de el poate jucati intii prin Malta sau nu jucati deloc!Echipele mai jos de locul doi sunt sigure doar ca se pot uita la televizor!Sper ca nu ai uitat ca nu ati fost interesati sa avansati un loc cel puti anul trecut!Si asta insemna si bani curati.Dar,desigur,ai tai sunt corecti!Uite ceva favoruri federale ,politice sint in poarta alor tai...Ca sa ne amuzam...Ne aducem aminte cum acest jurnalist a tinut o campanie ca si Stanciu sa fie suspendat?Sa ma intreb daca cumva gesturile lui Moti si Maxim i-au scapat?Sau nu se pune pentru ca nu este de la echipa,,iubita,,?

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 11:11

Mos Teaca, *** si mare plimbăreț prin continentul Antarctica unde, afirma dansul, a vizitat multe capitale, nu se mai dă pe după cireş recunoscand, secret al lui Polichinelle, ca "rezoneaza" cu Becali. Nu e minunat? ***, dusman declarat al limbii romane in general si al gramaticii in special, gandeste la fel cu fostul cioban, un *** functional pentru care elucubratia este modul de a argumenta! Se pare ca si Maria Grapini , celebra olimpica la limba romana, si-a aratat disponibilitatea de a "rezona" cu cele doua personaje coborâte din galeria de forţă a ridicolului in ceea ce se va numi "frăţia mustelor la arat" (sic).. P.S. Iata ce-i scria Radu Paraschivescu lui Costin Stucan cand, acesta din urma, a fost jignit la TV de cel cu care "rezoneaza" Ioanitoaia : " Chiar rentează să-ţi castrezi mândria şi să faci genuflexiuni în faţa unei brute? Chiar rentează să sorbi dintr-o cupă cu scuipat şi să pretinzi că e ambrozie? Nu mă îndoiesc că ştii răspunsul, Costin. Şi tocmai de aceea mi-ar plăcea să te văd tăind macaroana injuriilor. Nici un pachet salarial nu poate include obligaţia de-a te lăsa bălăcărit de-o ţoapă cu parale. A întoarce şi obrazul celălalt nu înseamnă a-i mulţumi unui marţafoi gângav că te face prost sau ***."

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorinache (25 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 11:22

D-le Ioanitoaia, site-ul e din ce în ce mai prost și grafic si ca conținut, cacofonie intenționată. Ziarul merge la împachetat pește, zic adversarii. Deci, va retrageți?

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 11:22

@alt sorin (6 comentarii) • 9 septembrie 2017, 9:35 Pe undeva va apreciam discursul dar la sfarsit ati stricat tot!Becali poate sa faca orice cu acel club!Poate sa-l bage in insolventa-sunt atitia care au facut-o..-poate sa-l falimenteze-Iar sunt multe exemple...-poate scoate bani din club ca toti patronii-iar sunt n exemple,poate sa lase clubul balta-iar sunt exemple,poate sa nu faca nici incasari la club,poate daca are noroc sa mai faca mormane de bani....Asta pentru ca faceti tam-tam de ,,respect si sinceritate,,...

ALIN (626 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 11:58

@haideusicfr. ***. Despre ce interese vorbesti tu cind se vede din avion ca Burleanu si Daum cu gastile lor au pus cruce nationalei. Nu ai creier nici cit o musca.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marco (84 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 15:56

Batrane ziarist, prin acest articol v-ati cam aratat toata putinta. Nu vreti schimbare, nu discutati nicio alta opinie, ridicati in slavi un condamnat penal ptr infractiuni in fotbal .. Ati participat mai mult sau mai putin activ daramarii fotbalului romanesc de-a lungul anilor. Pe Burleanu noi nu putem sa-l acuzam de greaua mostenire si-i preferam corectitudinea incompetentei. Sa va amintiti ca daca nu ar fi fost ales el, l-am fi avut presedinte FRF pe Vasile Avram. Poate asta v-ar fi convenit mai bine intru mentinerea unui sistem fraudulos. Generatia actuala nu are fata de niciun turneu final decat in ochii dvs. Doar un club romanesc a trecut de vara europeana si si asta pierzind la scor acasa. Sustineti oameni nerecomandabili, nici in fotbal nici in societate precum Gigi Becali, adevarat gropar al fotbalului si al societatii. Ni se despart deci caile mentalitatii ptr un viitor indreptat si cit de cit normal. Vi s-a dus timpul. E bine sa stii cind sa te opresti. Altminteri riscul e sa destrami si prabusesti tot ce-ai construit o viata intreaga. Nu puteti continua cu o astfel de dictatura a propriei opinii/vointe si oglindirea intereselor altora decat a suporterilor de rind. Acestia nu mai au demult ce vedea, de aceea si sint stadioanele goale. In Daum si Burleanu ne sta(tea) speranta unei schimbari de regim si sistem, altul decit unul mincinos, fraudulos si becalieni epicentri. E timpul deci sa va opriti inainte sa (va) mai faceti si alt rau, dvs si fotbalului. La virsta dvs trebuie sa stiti ca orice dictatura a ideilor fortate are sfirsit urit. Poate dvs sinteti mai intelept si nu ajungeti pina acolo .. Printre altele, ziarul dvs s-a compromis major in ultima perioada

Dilimache (657 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 16:39

Burleanu ar trebui sa nu mai candideze, darca ar avea un pic de obraz si coloana vertebrala, insa nici una dintre acestea nu se regasesc la el.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 17:51

Andrei F ...eu mereu citesc articolul de mai multe ori ...ti as zice bucurestene ...dar pari taran parvenit ...tu esti taliban ...eu sunt fan CSU ...nu avem ce discuta ...o tinem pe a noastra ...am explicat de nenumarate ori in acesti ani ca nu am primit favoruri ...ci am fost invitati in liga 2 a ...de FRF ...din considerente financiare ...orasul nu mai avea echipa demult ...iar locuri in liga a 2 a erau berechet ...ce vrei ?...tu nu recunosti niciodata asta ...asa ca pentru mine esti zero ...ramai cu becali al tau si eu cu Stiinta cea Adevarata ... Noi nu traim din mila si pomeni ...dar tu fiind dusmanul nostr crezi ce vrei ...

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 17:59

@ovidiu_3003 (933 comentarii) • 9 septembrie 2017, 17:51 Dusmani!!!!Am gura pina la urechi!!!!Nu-ti spune nimeni dar se pare ca singura ta ratiune este ura!!!!Exercitiu de imaginatie...Ce ai fi zis daca un favor ca al vostru il primea Becali...?Dar de ce nu a primit acest favor Rapidul?Orase mari cu echipe de traditie mai sunt dar numai la voi a picat cozonacul.Si mai te dai rotund...

adibas (3 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 19:32

Ultima ora! Sezational! Iata echipa cu care dinamo se pregateste pentru liga campionilor: harkov – grasshopper, partizan, efsberg, nijmengen – TSKA sofia, levski sofia, foresta falticeni, poltava, - 17 Nentori, Knattspyrnufelag!!! Iar banca de rezerve este de acceasi notorietate europeana!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 20:01

Ba tu vad ca urasti din tot sufletul ...esti rau si fara minte ...ti am zis ...Amin !!!

Che Guevara (363 comentarii)  •  9 septembrie 2017, 21:37

Tot vad propuneri pentru antrenorul echipei nationale in presa. Dar de antrenorul asta nu spune nimeni nimic? Cunoaste mai mult fotbal decat toata presa romaneasca la un loc si decat toti antrenorii propusi pana acum https://www.youtube.com/watch?time_continue=5066&v=3hxuowxV4Ao

MariusG30 (8 comentarii)  •  10 septembrie 2017, 2:37

si daca ne calificam la Mondial tu tot cu ou si cu otet il faceai. scoteai mitraliera si descarcai tot in el. scoate in evidenta si ca am fost la Europene in campania lui. cat despre Daum e clar ca va pleca. ce vrei sa raspunde la intrebarea asta ? atata timp cat ei poate nici ju au vb toate cele legate de contract. daca se poate sa zica "DAUM PLEACA!" si sa zica pe un ton cu ura, atunci ati fi multumit. jenant. e vb si de diplomatie, de bun simt mai intai sa vb cu omul si dupa sa dai raspunsuri la intrebari de genul. si inca ceva ... sa zicem ca va veni Dan Petrescu sau Gica Hagi antrenor si echipa nu va merge. atunci ce vei mai/veti zice ?

Comentează