Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Lăutarii federali

Am anticipat corect, dar recunosc că nici nu era foarte greu, că Burleanu nu-i va prelungi contractul lui Daum.

Permalink to Lăutarii federali
joi, 7 septembrie 2017, 3:46

În perspectiva alegerilor prezidențiale din 2018, asocierea cu falitul Daum ar fi însemnat sinuciderea lui Burleanu. Ca atare, tehnicianul german va mai sta pe banca „tricolorilor” și la ultimele două meciuri din actualele preliminarii, cu Kazahstan pe 5 octombrie și cu Danemarca pe 8, după care își va lua tălpășița.

Va lăsa în urmă amintirea unei campanii lamentabile, cu nicio partidă câștigată din cele disputate 11 la 11, dar și pe aceea a unui antrenor neinspirat, fudul și țâfnos. Între altele, autorul unor panseuri ridicole precum „Vreau să atacăm chiar și atunci când nu avem mingea”, „Nu ne vor învinge nici cei mai puternici ca noi” ori „Am câteva soluții în buzunar pentru a nu mai primi goluri din faze fixe”! Adevărul e că, fără să fie Pleșu ori Liiceanu, selecționerii care i-au precedat n-au debitat, luați împreună, atâtea aberații ca Daum. Acesta a avut, îmi cer scuze, vrăjeală cât încape, nu și rezultate. Iar el pentru rezultate fusese angajat și retribuit cu 45.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu din istoria fotbalului românesc.

După eșecul de la Podgorica, picătura care a umplut paharul, Catastroph Daum a plecat miercuri în Germania, să-l urmărească sâmbătă pe Maxim în întâlnirea Mainz-Leverkusen, iar săptămâna viitoare pe Chipciu și pe Stanciu (dacă vor juca) la Bayern-Anderlecht. Probabil că de rușine i s-a aprobat și această deplasare „în interes de serviciu”, căci la ce mai ajută acum, când e clar că „naționala” nu va fi prezentă la Mondialele din 2018, să mai observe fostul selecționer un jucător ori altul?! Evident, la nimic. Zero. Frecție la un picior de lemn, vorba peluzei. E însă recomandat să mergi să-ți vezi familia și prietenii pe banii Federației decât pe-ai tăi, că 45.000 de euro lunar nu-ți prea ajung, așa-i?!

Cum încep să mă plictisesc eu însumi să-i tot contest pe Daum și pe Burleanu, un expirat și un impostor, mă folosesc de prilej pentru a demonta scenariul inventat de lăutarii federali. De postacii care, sfidând realitatea, continuă să le cânte în strună celor doi, să pretindă că Ioanițoaia, Geambașu, Buzărin, Mărgărit et Comp ar orchestra ofensiva împotriva FRF. Pasămite, Gazeta ar fi capul răutăților, ea ar da tonul și ar impune ritmul. O minciună. Întreaga presă i-a atacat la baionetă pe Daum și pe Burleanu, dovadă avalanșa de articole critice din aceste zile. Dincolo de editorialele corozive iscălite în Național de Răzvan Boanchiș, care l-a poreclit Ciurli Burli pe Burleanu, Evenimentul titra miercuri „Capul lui Daum nu ajunge! Burleanu, demisia”, pentru ca în ediția următoare să demareze strângerea de semnături pentru destituirea președintelui FRF. Inițiativă proprie, nicidecum a Gazetei.

În același registru, Libertatea numea „Dezastru național” pierderea calificării la CM, după ce îl reclamase pe ChriSTOP Daum că „Ne-a îngropat, dar nu ne-a făcut și parastasul!”. În fine, Adevărul l-a caracterizat pe neamț ca fiind „fără bun-simț” și „obraznic”, punând la zid „O federație cu discurs de politicieni”. Aș putea acoperi toată pagina cu citate în sensul celor de mai sus, dar mă opresc. Nu înainte de a cita din Cațavencii: „Omul adus de Burleanu pe bani mulți… nu e decât un tip haotic și cu un psihic labil”, părerea lui Cristian Teodorescu, rânduri așternute, atenție!, înaintea înfrângerii suferite la Podgorica.

Și totuși, cum aminteam, destui postaci se încăpățânează să-l laude pe neamț, ba și fac un titlu de glorie din asta. Așadar, n-au habar de fotbal ziariștii, nu se pricep nici Dinu, Cârțu, Panduru, Marica, Ganea, Ionuț Popa, Ilie Dumitrescu, Balint, Prunea și ceilalți contestatari înverșunați ai selecționerului, dar se pricep din cale-afară aplaudacii lui Daum și, repet, lăutarii plătiți de FRF, ăștia da specialiști. Multă lume e necăjită, nu mai zic altceva.

Comentarii (115)Adaugă comentariu

Bogdan (395 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 15:54

Adevarat insa dati prea mare importanta unor nevlegi. Daca stiti cine sunt ignorati-i si pace.

Vlad (77 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 15:55

Nu este vorba de priceput si nepriceput. Daum trebuie sa fie demis- fara nici o discutie. Insa- tonul de a atribui 100% vina lui Burleanu e ceea ce face ca "postacii" (chiar- cred ca sunt un fraier, ar trebui sa ma plateasca FRF ca am o opinie pro Burleanu, nu?) sa fie asa de inversunati. Unii ca Prunea urla ca nu mai apuca cash-cavalul de la frf. Altii ca dvs urla din solidaritate cu Sandu si ce a reprezentat sistemul lui.

Marc (2 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 15:57

Daum campion in Bundesliga, de 3 ori campion in SuperLiga turcesca, campion in Austria, Supercupa in Germania, Cupa Turciei etc. Oare cine e de vina ? El sau jucatorii astia vai de mama lor care abia se misca pe teren ?

haideusicfr (287 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:00

Nenea ,lasa-te de "povesti" .Caci de meserie nu e vorba. Critica e cea mai usoara meserie din lume. Daca o faci la obiect.Nu-mi obosesc ochii sa citesc gogoritele scrise.Doar numele insirate mai sus spun totul.Fie ca sunt sau nu din mult trambitata "generatie de aur". Oh tempora unde esti "Epoca de aur"? Aici la GSP.Sub tutela domnului Ioanitoaia. N-am auzit Ca Lucescu ,Dan Petrescu ,Sabau ,Iordanescu sa-l conteste pe Daum si Burleanu. Nu acestia nu conteaza .Conteaza corul aplaudacilor platiti de fcsb.

mihnoi (17 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:02

Domne, macar Daum asta, slab cum o fi, a avut chestia aia de o are barbatul si a venit la nationala Romaniei spre deosebire de Lucescu! Bine, Nea Mircea stia ca se va face de cacao si stia ce fel de antrenor e, singura lui performanta fiind promovarea Bresciei in Serie A. Nu vorbim despre Corvinul sau despre echipa Militiei cu care a reusit performanta de a fi eliminat de 17 Nentori. Nu vorbim de Rapid, unde se stie cum a castigat campionatul in '99, intrebati-l pe Gino de ce il alerga pe Zotta in Cotroceni, nu vorbim de Galata, echipa contruita de Terim, de Besiktas, care a castigat titlul pe fondul caderii Galatei si a lui Fener,iar despre Shaktar nu are rost sa vorbim, Ahmetov avea arbitrii si echipele in buzunar, chiar si arbitri straini, vezi Lubos Michel. Despre Zenit, aoleu! Nu, nea Mircea putea conduce fotbalul romanesc si sa-l aiba in buzunar pe Burleanu, dar el stia ca va obtine performante sub Daum cu nationala Romaniei. Sa plece Daum cat mai repede si sa vina Vochin selectioner, iar atunci Nea Ovi o sa-si ia locul de Gigi Becali si o sa-i dea indicatii lui Vochin despre selectie, tactica,etc.

daniels (63 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:05

Corect este sa plece si Daum si Burleanu dar ... la cata nesimtire a aratat si neamtul romanul nu are de ce sa-i fie frica!

Joji (32 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:15

Pițurcă nu era bun huh?

dinamo4eva (2 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:18

Oiviu Ioanitoaia vorbind despre expirati :))

Lucian (2 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:21

Eu îmi aduc aminte că Gazeta l-a primit destul de pozitiv pe Daum în urmă cu un an și un pic, când a fost anunțat la Națională. Dovadă, iată, articolul ăsta: http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/antrenamente-pline-de-tactica-la-nationala-daum-cauta-sistemul-norocos-4-3-3-sau-4-1-4-1-487295.html care e doar un exemplu. Nici mie nu mi-a displăcut. În meciul de acasă cu Muntenegru echipa a atacat și numai ghinionul și prostia tăntălăului ăla (parcă Stanciu?) care a ratat penalty în min. 90 ne-a împiedicat să câștigăm. Meciurile cu Armenia și Kazahstan au fost și ele plăcute de urmărit. După aia însă a urmat catastrofă după catastrofă. Eu n-aș zice că Daum e „expirat” sau cine știe cum. Omul pur și simplu a nimerit pe aici ca musca-n lapte. Probabil a fost și mințit de cei de la Federație, cine știe ce vrăjeală i-or fi zis, că avem jucători, juniori, CR7 șamd Când o fi văzut că de fapt nu se poate baza decât pe niște ratangii penibili care joacă prin Turcia și Azerbaidjan și niște petarde expirate care lustruiesc banca de rezerve pe la echipe de mâna a 2-a din Occident, i-o fi fost și lui clar că singurul motiv real pentru a rămâne aici e să facă bani cât mai mulți. Conform contractului. Din păcate nu putem să uităm că Naționala a fost zdrobită de Grecia în barajul de acum 4 ani, că s-a calificat abia de pe locul 2 la Euro dintr-o grupă cu „mari” puteri precum Irlanda de Nord și Ungaria și că la Euro și-a bătut joc de noi ... Albania. Nu mai zic de faptul că Islanda ne-a dat clasă prin ceea ce a făcut. Dacă n-ai de unde, nici Dumnezeu nu cere... cu atât mai mult Daum, care e muritor. Obișnuiți-vă cu gândul că fotbalul românesc e în moarte clinică, nu de antrenori avem nevoie ci de electroșocuri, și după ce se (re)trezește mortul la viață e nevoie să refacem totul de la 0: copii, juniori, terenuri, baze sportive etc.

vasglo (208 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:23

Nea Ovi, te-ai pregatit de suspendare si amenda babana?!....-:)

Msa (1 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:26

Daca dumneata ai fi scris asemene articole pe vremea "regretatului" sandu atunci poate ca mai exista putin respect pentru aceasta fituica. Cind nea sandu cu militianul si ciobanul, trioul nemuritor, ***, unde erai mestere? In cirdasie cu ei. Imi e greata de voi. pensionarea, gata, ajunge "maestre"!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

clejanu gh. (5 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:27

OVIDIU ZIC UNII DESPRE TINE CA SI TU ESTI CAM EXPIRAT. NU AI ASCULTAT ZILELE TRECUTE O EMISIUNE ?? PACAT .

Octavian Stăncioiu (28 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:28

Dv. sunteți singurul vinovat pentru că permiteți oricui să își dea cu părerea. Să fie specialist. Închideți secțiunea de comentarii și gata.

11 (23 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:32

Imbatraniti urat , imbatraniti urat. E vorba doar de o prietenie stransa cu Sandu ***, ce rau v-au facut Daum si Burleanu de loviti in ei cu atata rauta si nesimtire? Mai astept raspunsul la intrebarea cate articole ati scris pe tema desfiintarii de catre Sandu si Dragomir campionatului de tineret, pe tema neimplicarii si care au fost interesele fostului presedinte FRF in problema "pradarii" cluburilor de fotbal de indivizi precum Borcea, Cohn, Staicu, impresarii Becali sau Badea. Ati scris macar un articol ca Mircea SAndu lasat dupa un sfer de veac de sefie niste jucatori care nu mai fac fata nici macar in liga a doua chineza. Imi dati si mie un exemplu de jucator nascut dupa '90 care a jucat titular macar doua, trei sezoane intr-un campionat din vest ? De asta se face vinovat tot Daum si cu Burleanu, nui asa?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kris (44 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:33

Mai expirat ca Domnul Ioanitoia nu este niciunul dintre cei doi.In loc sa va plimbati nepotii si sa fiti linistit stind in genunchi in fata bisercii cerindu-va iertare pentru toate minciunile spuse pina acum,Dumneavoastra care alaturi de prietenii vechi Sandu,Dragomir si acolitii sai,sustineti ca Burleanu este vinovat de toate relele de pina acum.Nu,in 3 ani sa facut cit nu sa facut in 20.Va mintiti singur ca alocati meritele unor calificari atemergatorilor lui Burleanu.Acele calificari a fos rodul muncii de prin anii 70 pina in 89.Ulterior nu sa mai facut nimic.Acum sa inceput timorat sa se faca niste stadioane,dar priceputii din administratie vor sa culeaga fructe fara sa planteze pomii.Inainte de stadioane trebuiau facute cit mai multe baze de antrenament si ulterior sa facem stadioane.Facem stadioane dar nu au unde sa faca antrenamente copiii.Asta este viziunea unora pentru care dupa mintea create a unora,trebuie sa plateasca Daum si altii.Vorbiti de generatia de aur,dar in afara de Hagi pe care il vad un erou national,in rest toti au avut proiecte esuate.Ce vreti sa-i ridic osanale lui Petrescu ca a castigat campionatul pe blat cu Urziceniul?Stelea care vrea doar sa schimbe fufele?Prunea care a trait doar la echipe platite din buget?Unde sint toti? Da,daca Hagi ar dori sa conduca Federatia,va trebui sa il sustinem.Lucescu la fel.Doar ei sint capabili sa reconstruiasca fotbalul Romanesc.In rest doar profitori.

ervfr (18 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:33

Domnule Ioanitoaia modul dumneavoastra de a expune lucru este depasit din multe puncte de vedere. Nu stiu cui credeti ca va adresati. E greu pentru mine ca om, ca roman sa inteleg modul de a trata lucrurile. Sunt oricum sub demnitatea de ziarist, dar....eu sunt postacul ala care nu va impartaseste ideile:)

Marin (1 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:33

Cel mai potrivit ar fi sa fie demis Burleanu inainte de incheierea mandatului sau. El este pus sa distruga fotbalulo romanesc. Ce constructie? Noi de zece ani tot construim si aratam tot mai rau. Sunt cu ochii pe bani si atat. Sa vina Gheorghe Hagi la FRF. El ar fi cel care ar mai putea schimba ceva

Andrei (2 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:33

Cum de n-am vazut niciodata un asemenea titlu pentru groparii fotbalului romanesc, Mitica si Dragomir?

Lestie (78 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:38

Tarziu, domnule, tarziu! Comentariile astea trebuiau facute la inceput, fiindca a fost clar, pentru cine are ochi sa vada, ca Burleanu e impostor, iar Daum-expirat. Vitejiile de dupa razboi nu ne incalzesc cu nimic. Lasati-i in pace, sa-si duca crucea pana la capat, sa se bucure ca au gasit atatia prosti care sa-i sustina.

Cipinho (28 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:41

Nea Ovidiu, calm ca nu merita sa-ti distrugi sanatatea din cauza prostimii (a se citi multime de oameni fara prea multa carte),a celor care sunt de partea lui Daum. as rectifica cele spuse, ca Daum e un impostor care s-a dat drept antrenor pentru a pune mana pe o mica avere. si Iordanescu a dus Romania in sferturi la World Cup dar nu inseamna ca era antrenor... performantele la nivel de club ale lui Daum sunt irelvante, realitatea e ca nu a transmis absolut nicio indicatie tactica in niciunul din meciule la care a fost antrenorul nationalei. in plus nu i-a mai convocat pe cei potential problematici, Alibec, Torje, Sapunaru. o sa vedem si mai multe cand va pleca!

Daniel (30 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:46

Limbajul pe care l-ati folosit este exact cel care circula pe la cei care va sustin parerea ......,vrajeala, expirat, postac. Dar dumneavoastra domnule Ioanitoaia de cine erati platit cand chiar inainte de primul meci la nationala l-ati facut praf pe Daum? La cine era lipsa de bun simt atunci?

cosimo (1 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:47

Nu o fi Daum marele antrenor, la fel cum nu au fost nici ceilalti dinaintea lui. Corect, ar trebui sa plece, nu-mi faceam sperante ca ne-am califica, dar jocul si rezultatele au fost chiar si sub asteptarile mele. Chiar si ajunsi la baraj misiunea ar fi fost spre imposibila. Ceea ce ma deranjeaza insa este ca si presa a contribuit printr-un comportament marlanesc la o atmosfera deloc in ajutorul echipei nationale. Cu toate ca nu-mi plac teoriile conspiratiei, golania gsp, toate titlurile impartialo-sugestive, toate derapajele nedemne de niste gazetari respectabili (incluzand cazul de fata), micile glumite penibile si fara haz, cum ar fi cea cu undita in care v-ati considerat plini de stil, nu au adus nimic pozitiv in jurul echipei nationale, consider ca au contribuit din plin la rezultatele negative, ma fac sa-mi fie rusine ca sunt roman si nu le gasesc nicio justificare logica din pacate. Am impresia ca noua FRF nu mai e la fel de prietenoasa cu gsp precum vechea conducere. Cu toate ca Sandu a reprezentat cancerul fotbalului romanesc si principalul motiv pentru care s-a ajuns in aceasta situatie, rareori a fost atacat cu atata marlanie (sau golanie fina in unele cazuri). Daum nu este un super-antrenor, poate ca a si expirat, dar consider ca are 3 clase peste acesti domni jurnalisti cand este vorba de bun-simt. Da, v-a intors cateodata vorba, dar atat si in mod civilizat. S-a mai enervat si este cat se poate de inteles. Nu vad motive pentru care sa te abtii sa dai replica in mod civilizat unor gazetari-huligani fara cei 7 ani de-acasa. Cat o fi el de slab ca antrenor, vorba romanului: imi e si rusine de omu ala pentru nivelul de civilizatie aratat de ziarul dumneavoastra. Doar de ziarul dumneavoastra. Voi vreti sa va duceti micile razboaie, sa dati o replica, sa faceti mici investigatii, gen de ce-a fumat Alibec la euro, de parca asta era prioritar inaintea unui meci important, "analize gsp" la vrajeala in care ne spuneti cati jucatori are o echipa sau faceti niste adunari simple si niciodata nu sunteti interesati in a oferi continut de calitate sau de binele sportului romanesc. Pacat. Personal, tin sa multumesc si Gazetei pentru contributia adusa la esecurile nationalei si sper ca sunteti mandri ca v-ati facut meseria de gazetari-golani.

Bulănelu (16 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:53

Vrei sa împaci caprele cu toate verzele, nea ovi!?!

Balauru (2 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:53

Sper ca Burleanu sa-l dea in judecata pe postacul de IoanitOAIA(DA, el este adevaratul postac), micul ziarist care citeaza un ziar de can-can ca libertatea. Vai de capul tau ce-ai ajuns! ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Catalin_cj (65 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:55

@minhoi, băiatule ești absurd. Nu îmi place Lucescu, dar sa atribui toate succesele lui altora e răutate. Nu uita ca el a făcut o nationala, a descoperit jucători care au fost ani buni în echipa națională. Se spune ca toți neajunsii improasca cu noroi în cei realizați. Disociaza-te de ura și prostie și o sa vezi ca Lucescu a fost antrenor.

George (7 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:56

Cum poti sa-i numesti "postaci ai frf" pe cei care vor sa uite cat mai repede trecutul si pe dictatorii sandu si mitica? Mult prea multa putere s-a dat presei si televiziunii in ultimii ani. Toti va considerati atotstiutori si v-ati infiltrat ca niste *** in orice domeniu. Vochin muta niste magneti colorati pe o tabla si acum a ajuns consilierul presedintelui frf. O alta colega din televiziune a tipat ani de zile jos basescu pana a ajuns primar al capitalei. Buzarin la un moment a fost presedinte de club etc. Adica noi cititorii nu avem dreptul sa spunem nimic legat de fotbal dar voi aveti tot felul de competente in toate domeniile. Noi cei care am vrut sa vedem si un alt tip de antrenor ca de ai nostrii suntem satui si le stim competentele (maxim antrenori pe la arabi gen piti,olaroiu, iordanescu) suntem aplaudaci frf si hateri... asa si daca nu ne-am calificat care-i problema? Nu e o premiera... si pe mustacios l-ati atacat voi stiutorii pana a clacat si a dat cateva declaratii la nervi care s-au intors impotriva lui. Asa i-ati facut si lui hagi acum multi ani la celebra conferinta de presa in care va spunea sa ridicati statui generatiei de aur. Atunci si el era habarnist si rot voi cunoscatori ai fenomenului. Si inca un detaliu mic in incheiere. Pe burleanu tot voi l-ati pus acolo unde este. Nimeni dintre noi "aplaudacii" nu auzisem de el pana sa scrieti voi articole despre mini fotbal si presedintele ei. Succes in alegerea noului presedinte ca pana la urma tot voi expiratii de 100 de ani faceti jocurile de culise, nu noi cititorii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

eu (17 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:56

Ca il contesti pe Daum inca dinainte de a sosi la Bucuresti, nu mai insist prea mult. Arata clar ca ai scris subiectiv tot anul, fara sa astepti macar un meci, cum ar fi fost de buna credinta. Dar nu incetez a ma minuna cat de mic esti ca si caracter si cat de prost scrii. Cum naiba ai reusit in presa atatia ani fara pic de talent?

Catalin_cj (65 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:58

Din păcate pentru noi e adevărat ca Daum e slab și Burleanu e un impostor. Am observat toți. Nu la fel de mare impostor ca Sandu, care are ani de experienta în spate. Problema la prealabila e alta, și de aia lumea nu va accepta punctul de vedere. Tonul jignitor, și agresiv. Așteptăm mai mult de la dumneavoastră,.

++ (194 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:58

un expirat venerabil, de 72 de ani din care 40 laudind era sandu, numeste pe altul expirat ca nu s-a calificat cu aceasta echipa fantastica la mondiale. pesti sa fie ca ziar de impachetat avem.

Adi (8 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:58

Pe *** sandu l-ai tinut in puf dar in Burleanu dai fara mila. De unde tratamentul asta preferential? Oare datorita unor sfere de influenta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tm (3 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 16:59

mihnoi....esti paranoic băiatule!

11 (23 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:04

NU au fost acuze si o intrebare, daca a fost moderata inseamna ca am primit si raspunsul, multumesc! ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu Dragnea (48 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:06

Hoo, bre, gata! Mai potoleste-te. Te-a cuprins mania proletara acu la 72 de ani. Cand erai tanar si te rasturnai cu masina-n sant si din porbagaj sareau curci si bibilici nu-i balacareai asa pe nea Mitica, nea Nasu si clica. Agata pixu-n cui, ca se pare ca a venit de ceva vreme momentul.

Boris (1 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:19

Andrei vochin ce parere are?

ASU Poli (3 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:27

Nu știu care i expiratu😀 Când ne am calificat ultima oară la mondiale, cu marii antrenori români?

Alexandru Mangu (21 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:40

In tarile cu adevarat civilizate acesti indivizi ce-si zic cu infatuare presedinte sau selectioner si-ar fi dat demisia dupa primele esecuri Postacii agramati n-au nicio vina....dar simpaticii comentatori de la Look tv si plus ,mereu extaziati de discursul-supercivilizat- a lui Daum si mai tot timpul intristati de slujitorii autohtoni ai soccerului, ar trebui sa dea dovada macar in ultima clipa de bun simt ... Forma fara fond -butada maioresciana, li se adreseaza si lor !

ionutz (11 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:41

Foamea e mare, ce sa zic.. Repetati peste tot de salariul lui Daum, de parca daca venea gratis era totul in regula. Dar mizati pe frustrarile romanilor in foame, care nici nu stiu sa converteasca in RON 45.000 EUR/luna. Ati fost mult mai josnici in exprimare, in limbaj si in atitudine decat a fost Daum de slab antrenor. Mult mai rau.. Dvs si toti *** aia *** gen Geambasu si alti cumva care, vb cantecului "*** seful ca sa ajunga un sef mai mic". Ma intreb de ce Tolo nu se asociaza *** astora? Poate pentru ca il duce capul si stie ca, desi Daum e un antrenor slab, genul asta de comportament e penibil si nu aduce decat deservicii celor care se comporta asa? Si apoi sa vorbim si despre jucatori: la noi in Romania pretentiile sunt mari, dar nu ne uitam sa vedem realist unde suntem. Ati pus azi mare stire mare ca Latovlevici e subiectul unui supertransfer la Galata. Deci a prins pe Dzeu de picior, echipa mare, in campionat puternic. Dar daca joaca FCSB cu Galata, asteptarile sunt sa ii scoatem din ghete, sa-i urcam pe garduri. Iar daca nu se intampla, dezamagire mare, toti sunt de vina, demisia! Ce jucatori avem noi la echipe din campionate ale Europei, comparativ cu toate echipele din grupa? Noi suntem praf ca natie, dar avem pretentii ca un singur om, antrenorul, sa faca minuni. Si daca ne calificam la Mondial si ne bate Albania, e mai bine decat daca stam acasa la televizor?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hombre (93 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:42

Singurul "merit" al lui Daum e ca ne-a scapat de emotiile calificarii. Nu mai trebuie sa facem calcule. :-)

Andrei (276 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:43

Repetitiv si plictisitor. La Procesul Etapei nu era asa incisiv cu Cooperativa + Sandu + Dragomir + Impresarii Becali, adevaratii gropari ai fotbalului romanesc pe care ii mangaia blajin pe crestet si le pasa microfonul sa treaca din mana-n-mana. Erau mai incompetenti si *** ca Burleanu. Au avut insa norocul sa capuseze generatia lui Hagi construita de sistemul comunist, nu de ei. Dovada ca dupa ce s-au retras Hagi & co, s-a ales praful, chiar sub conducerea acelorasi nulitati.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ionutz (11 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:47

Ziarul vostru e plin de poze cu fetele, nevestele, prietenele unor pseudo-fotbalisti. Un fel de Libertatea in mizerie. Un articol despre tactica, bine documentat, interviuri cu oameni relevanti din sport nu am vazut. Depsre campionatul european de baschet ati scris fix vreo 3 articole in 2 saptamani, si alea pe pagina a 8-a. Intrati dimineata pe marca.es, traduceti un articol (probabil cu Google la ce gramatica aveti in unele articole) si gata ziarul. Si, culmea, alea sunt cele mai interesante articole. In rest folositi afluenta de public pentru a va purta micile voastre razboaie cu cine nu va joaca in struna.. Si mai aveti si tupeul sa dati note fotbalistilor si antrenorilor. Asta mi se pare chiar culmea nesimtirii..

Pink Floyd (9 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:51

Gata, dle! Nu mai rezist! În fața acestei demantelări de proporții epice susținută de dl. Ioanițoaia, nu mai pot face față presiunii psihice și îmi recunosc statutul de postac federal (nu mă pricep la cântat, deci nu mă pot considera și lăutar). E o problemă, însă. Un postac, mai ales în solda cuiva, trebuie să presteze, să scrie mult. Eu am adunat până-n zece postări, incluzând-o și pe cea nepublicată de gsp la articolul anterior al dlui Geambașu (a propos de profesionalism, n-am primit nici până acum un răspuns privind motivul nepublicării). Prin urmare, dle Ioanițoaia, mai ușor cu jignirile și trimiterile în derizoriu. Nu toți cei care nu sunt de acord cu opiniile dvs și ale colegilor menționați sunt plătiți de cineva. Dl. Geambașu s-a străduit măcar să facă profilul postacului, să-l încadreze sociologic, s-a documentat modest și superficial în psihologia maselor și a debitat niște pseudo-opinii cu pretenție de cunoscător. Dvs nici măcar asta nu ați făcut, dar vorbiți de impostură. La chestiunea în cauză, acum... Daum va pleca din cauza (în ordine cronologică, dacă e să fim corecți și să nu batem câmpii) presiunii media (gsp, mai ales) și a rezultatelor. În plus, corect remarcați (una din puținele remarci lucide) Burleanu vrea să dea ceva care să placă alegătorilor săi și să reducă presiunea mass media. Probabil va veni cineva agreat de toată lumea, dar nu neapărat priceput. Musai să fie bun la caterincă, să placă și lui Torje, cvasianonim până la tâmpeniile debitate și preluate drept senzaționale de gsp. Nu se va alege nimic pentru că problema e calitatea materialului, nu tactica, nu strategia. Îl invocați pe Ilie Dumitrescu. Bun. Spune acesta: avem o problemă dacă ajungem să facem nuntă sau botez atunci când jucătorii fac un dribling și pătrund periculos spre poartă. Dacă e să fim corecți până la capăt, merită să spunem și asta. Deci, Daum va pleca. Că nu va fi o mare pierdere pe moment, putem deduce imediat pornind de la rezultate, însă perspectiva e sumbră. Atâta timp cât presa bate câmpii despre calificări la turnee finale, jucătorii sunt umflați (auzi, transfer bombă al lui Latovlevici la Galata!!!) iar conducători *** (inclusiv fotbalistic) și agresivi fizic și verbal sunt promovați masiv de publicațiile și site-urile sportive, nu se va construi nimic în fotbalul românesc. Asta simt cei mai mulți care vă critică și văd în Daum alternativa, fie și vremelnică sau lipsită de rezultate, pentru o reconstrucție în afara mentalității de bășcălie de la noi. Pentru asta catalogați, jigniți (măcar puneți ghilimele la lăutarii din titlu. Nu de alta, dar se confundă cu lăutarii care chiar cântau la grătarele de pe vremea lui Mircea Sandu. Deh, alte vremuri...). Dar, nu mă miră atâta timp cât ați șocat de curând spunând că e o diversiune ieftină asocierea dezastrului de azi al fotbalului cu perioada Sandu. În condițiile astea pretindeți legitimitate când catalogați drept aserviți ai FRF pe aceia care au alte opinii decât cele ale dvs și specialiștilor menționați?! Dar, vă puteți lăuda cu o calitate recentă: insistența cu care vreți să îndepărtați, la grămadă, cititorii vechi ai opiniilor dvs și ale colegilor. Poate dvs nu vă mai pasă, având o vârstă și alte mize asociate acesteia, însă contează ce și, mai ales, cui lăsați moștenirea unei tradiții cu care v-ați apărat când Daum spunea ceva despre calitatea gsp în ambalarea peștelui. Mai există viață și după Daum, Burleanu sau chiar Ioanițoaia...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:52

Nu Buzarin este autorul acelui laudatio lautaresc ... la investirea lui Daum ... prin care il compara cu Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen ... marele 'construitor' de cai ferate din Romania? Eu cred ca sunteti o minoritate la GSP ... majoritatea colegilor d-voastra ... sunt fanii Razvan Burleanu ... din zilele lui de glorie ca si numarator de voturi, si ulterior consilier ...:))

postacul (205 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:52

Pai si ce e surpinzator intr-o societate unde majoritatea din parlament isi ameninta si trece la fapte votind impotriva propriului prim ministru o motiune de cenzura !! Eu le spun la postaci acest lucru de ani buni . Nimic nu vine intimplator pe lumea asta . Si apropo daca chiar nu doriti sa ma banati asa cum de obicei o faceti va rog sa postati ce spun acum . Stiu ca sunt vreo 2,3 postaci pe aici cu memorie de elefant . Restul nu ma intereseaza . Deci . Deci fotbalul romanesc nu se mai califica la vreun mondial oricine ar prelua nationala . Oricum nu pe timpul vietii mele sau a domniei voastre ! Multumesc anticipat .

Cristian Miron (7 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 17:53

Domnule Ioanitoaia , cand am pierdut calificari la rand cu Sandu presedinte de ce nu ai fost asa tare in declaratii si le-ai tinut doar ptr dumneata ????

viorel (103 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:07

Un fost antrenor prafuit, descoperit printr+un anticariat de specialistul Vochin si oferit in dar politrucului acoperit care a fost impus la conducerea FRF. In tot circul asta cel mai putin vinovat este Daum, care nemaifiind antrenor nu avea cum sa obtina mai mult si a incecat sa compenseze cu numere de pantomima si circ, ori cu ode slinoase, gretoase, la adresa tanarului entuziast care se sacrifica pentru salvarea fotbalului romanesc, adica profitorul+*** burleanu. Afara cu sleahta care capusaza FRF si fotbalul romanesc! Burleanu la brutarie!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihai (15 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:24

Alo!Domnule care simpatizati din interes cu Victoria Bucuresti si pe fotbalistii ei nu-i scotea-ti din "azurii"-nu aveti caderea morala sa criticati pe Daum si pe Burleanu.Dumneavoastra nu ati fost ales niciodata.Va pierdeti timpul degeaba ca si Naum *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion (1 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:28

Mai expirat *** ca tine nu cred ca exista altul in presa sportiva

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pink Floyd (9 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:33

Dlor de la gsp, din redacție sau de unde se moderează comentariile, v-ați pierdut complet bunul simț?! Unde este caracterul jignitor al cuvântului "***" pe care l-am folosit în comentariul anterior și l-ați acoperit cu steluțe?! Nu mai spun că nu are nimic vulgar în el. Adică, dacă spun despre cineva că este ignorant sau incult (nu neapărat neștiutor de carte în sensul imediat al ***), înseamnă că l-am înjurat? Păi, dacă e așa, puneți steluțe peste "Lăutarii" din titlul opiniei dlui Ioanițoaia. Doar nu credeți că laudă calitățile muzicale ale cuiva... Jenant, dlor! Citiți-vă propriile reguli ale comunității și o să vă dați seama că dvs înșivă nu le respectați. Mai bine nu mai publicați ce nu vă convine așa cum ați făcut cu comentariul precedent pe care l-am postat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Albusibiu (95 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:36

***, *** ani de-a randul comunicarea FRF-ului, a lui Sandu, Dragomir, acum v-ati transformat intr-un fel de Antena 3 a presei sportive. N-o fi Daum stralucit, n-o fi Burleanu un reformator, dar cred ca se impune ca un Liiceanu sa va faca si dumneavoastra un apel...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihnea (29 comentarii)  •  7 septembrie 2017, 18:43

Sa spui ca Daum nu stie fotbal e o prostie.Daum trebuie sa plece ptr. ca n-am jucat nimic si rezultatele sint care sint.D-voastra l-ati atacat de la inceput pe Daum si pe Burleanu si de aceea multi oameni ii sustin...parca pe Sandu ca a stat 23 de ani si ce porcarii a facut ....parca nu -l-ati atacat atita..ma rog.. de valoare fermecatoare a fotbalistilor romani nu prea vorbiti..vezi vedete gen Chriches si Stanciu...a si marele Torje...

Comentează