Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Messi nu e Maradona!

„Îl respect pe Maradona, dar îl plasez la ani-lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie, care e Messi”, a spus stoperul lui Real Madrid și al Spaniei. Preocupat de cele două ceasuri ale sale, câte unul pe […]

...

Cu lecția neînvățată

După ce s-a calificat fluierând la Mondiale, cu 10 puncte peste România, lăsată pe locul 4 în grupă, Polonia a pierdut clar primul meci în Rusia, 1-2 cu Senegal. Clar întrucât cea dintâi reprezentantă a „continentului negru” victorioasă la această […]

...

Arbitraje fără greșeli?!

Într-adevăr, ele s-au rărit, dar n-au dispărut și probabil că nici nu vor dispărea. Pare logic să se întâmple așa cât timp deciziile nu-s luate de o mașină, cum și-au închipuit unii, ci tot de către oameni. Iar aceștia sunt, […]

...

Lustrul de campioană

Nu încetează să fie considerat neverosimil socotind că s-au întâlnit locul 1 din ierarhia FIFA la zi cu ocupanta poziției a 15-a. S-a dovedit însă iar că în fotbal orice e posibil. Ca atare, există pericolul ca însăși campioana lumii […]

...

Pământeanul Leo Messi

Adevărat e că foarte rar s-au mai jucat 4 meciuri într-o zi ca în Rusia, unde numărul penalty-urilor acordate a crescut și în urma intervenției așa-zisului arbitru video. Care ar fi trebuit, părere larg răspândită, să mai impună o lovitură […]

...

Colacul de salvare

Cum însuși Burleanu declara la întoarcerea din Muntenegru că "Toți cei implicați avem partea noastră de vină.

Permalink to Colacul de salvare
miercuri, 6 septembrie 2017, 4:31

Aveam alte așteptări și pretenții, pentru că altfel nu l-am fi adus pe Daum”, e de presupus că Federația nu-i va prelungi mandatul tehnicianului german. Indiferent de părerea lui despre selecționer, pe care l-a ridicat în slăvi până deunăzi, puțin probabil ca președintele FRF să mai meargă pe mâna acestuia. Trebuie să fi înțeles și Burleanu, deși cu întârziere, că asocierea cu Daum i-ar dăuna în tentativa de a câștiga și alegerile din 2018. I-ar agăța de picior o piatră de moară. Iar de aici supoziția că, și sub presiunea opiniei publice, actuala administrație federală îl va trimite la plimbare pe Daum. Un final logic, singurul posibil, după jalnica pierdere a cursei pentru CM 2018.

În ceea ce-l privește pe neamț, acesta a continuat să se facă de băcănie. Pe lângă ironii ieftine de soiul „S-o întreb pe soție în ce constă contractul meu”, cel care ne-a luat de fraieri și ne-a vândut iluzii, gen „Trebuie să ajungem să credem, să devenim o certitudine, că suntem invincibili. Orice s-ar întâmpla, să nu ne poată bate nimeni” (și ne-au bătut toți!), și-a jucat mai departe, nestingherit, rolul de personaj trist. De bufon ce provoacă mâhnire și chiar milă când îndrăznește să afirme că „Nimeni nu-i vinovat de ratarea calificării! Trebuie să învățăm din acest eșec, să devenim mai buni, nu să dăm vina pe cineva”. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, asculți și te podidește râsul-plânsul. Îți închipui că glumește.

Să notăm că e pentru întâia dată când Burleanu trage hăis și Daum cea. Cei doi se contrazic în premieră după ce, reacționând prompt la complimentele șefului, tehnicianul l-a lăudat din răsputeri pe veleitarul din fruntea FRF. L-a susținut vehement pentru un nou mandat. Amintitul dezacord reprezintă un semn în plus că drumurile lor se vor despărți.

Altfel, dacă ar fi avut coloană vertebrală, un dram de demnitate, Daum ar fi demisionat, conștient că trebuie să plătească pentru îngroparea „naționalei”. Numai că, sfidând convingerea românilor că nemții sunt oameni dintr-o bucată, de onoare și paroliști, Catastroph Daum s-a făcut că plouă. A preferat să mai încaseze două salarii, ceea ce nu-i de mirare întrucât 90.000 de euro, cât și-a tras Burleanu bonus din participarea la CE 2016!, nu-s de lepădat. Fiecăruia îi e mai aproape propria cămașă. Propriul interes.

Mai vinovați decât Daum sunt cei care l-au adus și i-au dat pe mână „naționala”, deși neamțul era ruginit, ieșit din circuit. Pe tușă de 27 de luni, fără serviciu, în șomaj. Acesta nu era unicul avertisment, trebuia ținut cont și de faptul că ultimele 3 cluburi la care a lucrat înainte de a primi pleașca de la Casa Fotbalului, Eintracht Frankfurt, Bruges și Bursaspor, l-au pus repede pe liber. La Frankfurt a stat doar 7 meciuri și, cum n-a câștigat niciunul, a retrogradat cu Eintracht în liga secundă!

Atât era de disperat Daum să obțină un angajament încât, înainte de a fi contactat de FRF, l-a sunat în Turcia pe compatriotul său Jürgen Röber, director sportiv la Osmanlispor, pe care l-a rugat să-i găsească o echipă în Turcia. Fie ea și din liga 2, i-a cerut, dar care să-i garanteze 10.000 de euro lunar, e ceea ce i-a relatat Röber unui cunoscut oficial român, demn de încredere. În clipa aceea însă, ca un colac de salvare, a apărut oferta lui Burleanu de 45.000 de euro pe lună, mină de aur la care Daum nici nu visa. A acceptat cât ai zice pește, ca să-și umple el buzunarele, să ne aiurească pe noi și să ne ducă la gârlă. Și n-am terminat, mai urmează.

Comentarii (72)Adaugă comentariu

haideusicfr (262 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:43

Domnule ti-ai pierdut orice bruma de bun simt! Nu aveti nici o vina in "promovarea "unor nulitati de jucatori precum Stanciu ? Cap de afis ,direct vinovat in pierderea cel putin a doiua puncte? Ca tot ati vorbit de usturoi si gura ce miroase!!!

Alin (460 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:43

Bine zis ca e un bufon. Vochin si Burleanu sa se spele cu el pe cap.

andrei (1 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:46

sa plece toata conducerea frf. ei sint vinovatii principali pentru dezastrul in fotbalul rominesc

Andrei F (966 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:48

,,Mai vinovați decât Daum sunt cei care l-au adus și i-au dat pe mână „naționala”, deși neamțul era ruginit, ieșit din circuit,,...........................Si cine a adus antrenorul?De ce nu-l numiti?Sa caut articolele cu aducerea lui Daum?Ce folos daca uitati ca cel care a muncit la aducerea lui Daum este Vochin...altfel foarte vocal cand critica un antrenor roman care era invins de forte ale fotbalui european...Acum tace,dv. il lasati in pace...si vreti acte de bravada de la antrenorul neamt.Daca aveti dreptate si Daum nu trebuia numit inseamna ca Daum nu este vinovat ci distinsul jurnalist Vochin...Asadar ,,sincer cu oamenii,, din descrierea dv. ar trebui modificat...

Iosif._vs. (2 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:51

Acelasi povesti de la batrinul Ioanitoaia cum ca Daum a ingropat fotbalul romanesc si nu mafia lui Sandu, Becali, Dragomir. E deja penibil , jenant, tragicomic (ca sa-l imit pe Ioanitoaia). Plus ca ii numara salariul neamtul la fiecare articol, dar uita milioanele furate de cei 3 adevarati gropari ai fotbalului romanesc.

Vlad (70 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:54

Mai vinovati decat tot ce se intampla la FRF e presa in functie cu cei care au sustinut regimul Sandu-Dragomir.

dan (95 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 16:56

Nene faci un circ din toata asta, de fapt ai inceput circul, de cand a venit Daum. Deci cluburile din romania sunt Ok, iar Jucatotorii de la Nationale sunt sublimi, doar lipsesc cu desavarsire. Nene Iancule!

George (25 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:01

Nu știu care credeți ca e mentalitatea germana,dar sigur nu e sa își dea demisia pentru ca nu a reușit o calificare fantezista. Mai degrabă e sa își suflece mânecile si sa vadă ce se poate îmbunătăți. Tind si eu sa il vreau pe domnul Daum plecat, dar nu pentru ratarea calificării, ci pentru că nu pare sa rezoneze cu fotbalistul român. Propunerea mea e Șumudică, și nu o spun la mișto. Precizez ca sunt si am fost stelist de când mă știu, dar cred ca Sumudica vorbește mai pe limba lor. Si ar fi mai puțin influențabil de interesele mercantile ale Stelei, ar aduce poate un fel de echilibru. Dar asta e părerea mea. O zi frumoasa, cum v-ar ura probabil si domnul Daum, in ciuda războiului deschis pe care il purtați.

spiger (1 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:04

Domnule ziarist, de ce nu aveti curaj in a scrie ca avem jucatori slabi, campionat mediocru, baze sportive modeste ? De ce mereu aratati catre FRF? Sunteti in campanie electorala ? Totul e doar lupta pentru putere cu alde Prunea, Hagi , Mutu .Ce i recomanda pe acestia ca dstra sa i sustineti ? De ce intrati in corul lor? La vârsta si la cariera dstra va sta bine sa fiti echilibrati, distant si sa scrieti si despre alte cauze ale declinului fotbalului român. Aveti o lupta personala cu Burleanu , nu neaparat cu Daum---insa acest antrenor este punctul slab al FRF si mereu criticati subiectiv si cvasi-patimas .Se spune ca un ziarist trebuie sa fie neutru si obiectiv nu vector al unei tabere in lupta pentru sefia unei institutii .

kosmyn (5 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:10

Campioana mondiala Manelistan a pierdut calificarea, incredibil, nu se poate dupa ce am castigat ultimele 4 cupe mondiale a venit Burleanu si Daum sa ne distruga.. Sa vina ***, Ciobanul si ai lor sa faca treaba domnule Ioanitoaia..Sa iesim in strada...huooo

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Poli 21 (143 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:12

In cazul lui ioanitoaia sa vorbesti de bun simt este ca si cum l-ai acuza pe mircea sandu de apartenenta la un cin calugaresc. Acest individ a reusit sa depaseasca ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luke (20 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:12

Moșule, am sperat ca ești in vacanța!

kosmyn (5 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:14

Incredibil...sunt moderat daca scriu Regele ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Catalin (4 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:14

Iesi odata la pensie si lasă-ne, tataie. Tu l-ai atacat pe Burleanu din prima zi. Nici nu prea conta dacă nationala se califica sau nu la mondiale. Ti-ai facut un scop din a denigra actuala conducere a federatiei. Mai trist e ca sunt destul de multi care pleaca urechea. Dar într-o țară de spălați pe creier, nici nu ma miră.

sorin (19 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:14

subscriu opiniei userului andrei f...ce ne facem cu marele om de fotbal..pe numele de vochin..vad ca presa il cocoloseste mai abitir ca pe sfantele moaste..nici usturoi n a mancat nici gura nu i miroase..poate burleanu il numeste selectioner..inteleg ca are licenta pro(?!)..ca la noi la nimeni..

victor (14 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:18

Ioaniţoaia are un suflet mare încât încape în acesta atâta ură faţă de Christoph Daum !

Matei (35 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:19

Asa se intampla cand ziaristii ajung sa decida la FRF :)

Tonibrag (17 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:19

***. Ajutorul gazetarului Ioanitoaia e de nrpretuit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

m_d (22 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:21

Nu uita de Becali Ioan si Victor, de Dragomir si de Sandu care au minat din interior fotbalul romanesc! Lasa-l pe Daum, nu el e vinovatul nr unu. Nene Ioanitoaia esti pe mana cu gasca Becali?

Ioan (16 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:24

Daum nu va pleca pana cand nu va incasa si ultimul euro don salariul astronomic. Dincolo de demnitate sta foamea. Cand esti somer de 3 ani si vine un angajator ce iti oferă garantat, fara echivoc si neconditionat, 45.000 euro pe luna timp de 24 luni... desigur asta este contractul vietii. Poti sta linistit somer urmatorii 30 de ani, avand asigurati acei 1000 000 euro de la cei mai mari fraieri ai Terrei ! Burlan si Vochin...

kosmyn (5 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:25

Asta a fost ultima data cand intru pe gsp..moderati adevarul sau? In caz ca nu moderati si acesti comentariu..rog ceilalti cititori sa nu mai acceseze nici ei.. cenzura la libera exprimare in anul 2017

Demolarii (55 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:26

Pai așa putem afirma și despre O Ioanitoia și Gsp.ro că sunt ruginiți...

mal. (60 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:29

Îmi pare rău ca tocmai Dvs vorbiți despre rugina... Daum a fost recomandat de Fergusson, alt ruginit... Va veni un antrenor roman, patriot, din popor, care ne va desrugini de tot! Ce repede ați uitat de unde ne-a luat Daum! 1-1 cu Finlanda in min 93! Albania! La ce va așteptați?

Orbit (4 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:33

Trebuie să îmi întreb soția, ea se ocupă cu banii în familie. Să o întreb să ne spună exact. Acum e ocupată, îmi pare rău.Ce a zis Daum. S-o întreb pe soție în ce constă contractul meu”.Ce a zis Ioni.. Pe voi cine va trage la raspundere ca modelati dupa bunul plac comentariile celorlalti?

Adi (7 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:39

Ovidiule, suferi de *** Daum /Burleanu! Daca ai fi avut "grija "la fel si de sandu n-as fi zis nimic.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gheorghe (18 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:40

postacul din mine trebuie sa recunoasca: mi se pare corect tot ce scrieti; dar virulenta asta subita, desantata si indreptata doar impotriva 'neamtului' nu o inteleg; mai ales ca e o mare deosebire fata de trecut; desi lui tata puiu si lui piturca li se puteau reprosa o tona de erori si aberatii (cam in acelasi stil), va manifestati altfel, erati pisoias cu ei, ba chiar foarte mieros; si doar din cand in cand mai scoteati cate o gheruta, tandra, ca sa ii scarpinati in ureche, pe spate si unde mai aveau nevoie; de ce? poate pentru ca erati prieten cu ei si cu toata gasca aia - sandu, dragomir etc?

Mamablu (65 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:44

Nicio grijă, are cine să-i țină spatele lui Burleanu, indiferent de necalificare, de Daum, de milioanele aruncate pe fereastră etc. E suficient un dosărel penal pentru contracandidatul prea periculos. Procuro... pardon, prietenii știu de ce.

dm (1 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:53

haideusicfr comentariile tale sint mizerabile. Poate ca esti obosit, stind pe aici zi si noapte si completind postari aberante, la absolut toate articolele. Stanciu n-a venit singur la nationala si nu s-a introdus el pe teren. A fost selectionat de un incompetent, pt ca numai intr-o astfel de situatie poate ajunge un jucator slab la nationala. Jucatorii astia in care dau antiromanii de zor s-au calificat la CE, iar la ultimile mondiale au iesit din grupa, jucind barajul. Acum sintem mult mai jos cu marele "profesionist" german. Dupa urma antrenorilor romani, am fost in prima urma valorica, dar sa vedem acum unde sintem, dupa ce Daum "a popularizat fotbalul in Romania", afirmatie facuta cu putin timp in urma.dm

Andrei F (966 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:57

@haideusicfr (165 comentarii) • 6 septembrie 2017, 16:43 Probabil erai plecat prin Canada si nu stii ...Ziaristul pe care-l critici in cazul Stanciu a fost cel care a cerut suspendarea jucatorului si a obtinut-o...Ziaristul este cel care dupa ce jucatorul reusise sa dea gol in 5 din 6 partide inca spunea ,,stati sa mai vedem,,...Dar pozitionarea ta nu ma mira...La fel te dadeai rotund cu stadionele fenomenale din Cluj care ce sa vezi ca o duc mai rau decit cel din Bucuresti...Apoi nu cu mult timp in urma si Messi a ratat o lovitura de la 11 m...Stanciu ar fi mancat 2 puncte daca ar fi decis el sa execute cind altcineva era desemnat si daca el se aducea singur la nationala si nu iubitul tau Daum...Eu nu am auzit de asa ceva...Apoi e cam ...sa plangi de grija nationalei cind echipa ta transfera la foc automat jucatori straini si s-a opus cind s-a pus problema reducerii jucatorilor straini,sau cand a nenorocit cu insolventa nenumarati jucatori-Ganea este ultimul care a aparut public...

surena (1 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 17:58

Sunt câteva comentarii interesante și care cred că au identificat mai multe cauze ale eșecului, fotbalul la nivel de națională a ajuns în colaps de ceva vreme, e în agonie de mai mult timp și la acest lucru a contribuit inclusiv presa exagerand prestația unor jucători mediocri. A da vina pe Daum că e ruginit e o tâmpenie. Am văzut și starea jalnică în care se prezintă Argentina, ce jucători are și ce rezultate penibile! Au o problemă la nivelul jucătorilor așa cum am avut și noi înaintea meciului cu Muntenegru. Cu asemenea jucători nu poți să faci performanță, poți avea câteva rezultate surprinzătoare și nimic mai mult.

Giulesti (51 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:00

@gheorghe. Esti gresit. Dl Ioanitoaia e cel care i-a cerut lui Piturca sa plece de la nationala invartindu-se. Dar se uita repede pentru ca ne place sa ne dam importanta si sa facem pe moralistii. Forza Rapid.

viorel (58 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:04

Daum este cel mai putin vinovat. Era un fost antrenor prafuit de timp, de care nimeni nu mai stia. Dar echipa de praduitori stransa in jurul politrucului acoperit buleanu a incercat sa dea marea lovitura, cu un antrenor strain, german si cu ceva palmares, avand permanent in obiectiv alegerile din 2018 nu calificarea la mondialul din acelasi an. Marele strateg, tactician, antrenor, analist, consilier, etc Vochin a pus ochii pe saracul mascarici Daum si l-a adus la curtea regelui burleanu. Asa ca plecarea lui Daum nu rezolva nimic, trebuie sa plece toata echipa care a devalizat ce mai era din FRF cu salarii, prime si diurne nesimtite si ca bonus rezultate dezastruoase la toate categoriile de varsta. Din pacate va fi greu sa indepartezi cainii de la macelarie, avand in vedere ca si-au cumparat deja voturile cu favorurile oferite si cu modificarile de regulamente operate. Este nevoie de revolta Ligii a I-a care a ajunsa sa nu mai insemne nimic in FRF, dupa ce politrucul a infiltrat organismele de conducere cu neica nimeni de la fotbalul cu nasturi, cel de plaja, pe apa, in aer, cel fem,inin, pe calculator, etc!!!

Mihai (8 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:04

Demnitate de la un expirat? Nici o speranța! Obiectiv total ratat, profesionalism zero. Neamtul trebuie demis urgent. Daca s-ar face un simplu sondaj de opinie, garantez ca 99,9% din suporterii echipei nationale optează pentru demitere.

Pavel (3 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:08

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

un roman (20 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:08

De cele 4( PATRU) calificari la mondiale ratate inainte de venirea lui Daum , vad nu nu aduceti aminte , de ce ? De asemeni nu aduceti aminte nici de calificarea la europene de acum 4 ani care a avut loc sub presedentia lui Burleanu , in schimb ii cereti capul !!! Vina este dezastroasa mostenire lasata de prietenii dtra , cuplul de trista anintire Sandu Mircea & Mitica Dragomir , un fotbal vlaguit unde promovarile se faceau pe prietenii si interese , unde alde Becali dictau selectionarea in functie de cine era de exportat !!!! Sa fim seriosi , nimeni nu putea califica aceasta generatie cu salarii si pretentii de superprofesionisti si apucaturi de amatori !!!!! Vreti iar sa aducetiin prim plan *** , interesele si nonprofesionalismul ???? Primul pas este Hagi selectioner si Prunea sau altul din asa zisa generatie de aur ( care nu a castigat niciodata o medalie sau cupa , deci de ce de aur?) sef FRF !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicco (3 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:13

Mult zgomot pentru nimic. Niste gasti de smecheri. Unii bat mingea, altii trag sforile si isi etaleaza nimicnicia. Si unii si altii zornaie banutii. Nimeni nu joaca / organizeaa / conduce fotbal (profesionist) ...Ma rog dvs.o puteti spune mai bine...

calinescu (96 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:18

TOT SISTEMUL E PUTRED ....!!!!! ATATA TIMP CAT LA NATIONALA SUNT CERUTI DE PRESA SPORTIVA IANIS HAGI SI NEDELCU CE SA MAI SPERAM ....???? PROBABIL NOUL "DAUM" O SA FIE OBLIGAT SA JOACE CU EI SI CU CHIRICHES CAPITAN ...!!!!! SI ATUNCI O SA FIE SIM MAI RAU....!!!!!

Cosmo (185 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:21

Ziar ai, peste îți mai trebuie.

petre (16 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:30

acu cand esti mai *** si VINOVAT decat daum ia-ti vere o turma de bivolite si doi trei malaci si ia-te de negot cu lapte,timpul tau a trecut ***,PUPACIOSULE......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nic (5 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:35

DOMNULE IONITOAIA ,sper ca acest BURLEANU sa fie fost tranzitia la frf ,SI SA VINA ALTUL MAI BUN ,poate cei din asa zisa GENERATIE DE AUR ,era o generatie buna .cu actualul material de jucatori nu se putea castiga ,grupa in fata poloniei ,iar locul 2 e baraj ,noi nu stim sa jucam baraj din 3 in 3 zile ,DAUM nu a avut nici noroc , daca castiga cu muntenegru acel 11 m ratat in minutul 95 ,daca ENACHE marca la acea ocazie in KAZASTHAN ,era altceva avem 4 puncte in plus ,DAUM va pleca sigur poate SI BURLEANU va pierde alegerile dar ce ne facem ca nuavem material va fi greu si pt.noul selectioner sa ne califice la euro 2020.

++ (160 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:38

daca daum e trist, cit de trist mos teaca? 72 de ani? multi inainte ! urmatoarea calificare tot n-o apuca, asa ca ar trebui sa se indrepte spre o pensionare binemeritata. cam 75% din "postaci" cum ii califica balzacul nostru e de parerea asta, se poate numara pe site articol dupa articol.

tarkus (8 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 18:42

nu, d-le Ioanitoaia, nimeni nu e e mai vinovat ca daum. el a a adus marote care nu jucau de mult sau nu marcau de mult. el a incercat "experimente" care, daca maramite-i ieseau, il dadau mare strateg. el ii chema pe jucatori sa faca pregatire fizica, nema scheme tactice. el a ne-a intors 35 de ani, pe vremea lucescu, "fara aia de la Steaua", "plimba mingea si poate-poate iese un contraatac".

Marius Traian (53 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 19:05

"Și n-am terminat, mai urmează." Perfect, abia astept. Ovidiu Ioanitoaia vener, nu am mai vazut asta de cand sunt :)

Liviu Dragnea (48 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 19:08

Pensia, nea Ovi, pensia.

Liviu (213 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 19:13

Curat murdar coane Ovidiule. Afara cu Daum dar si cu Burleanu.

Liviu (213 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 19:16

Nu va luati dupa gugustucii care canta fals pusi de federatie. Astia ar trebui pensionati pentru ca unii gandesc batraneste de la 20 de ani.

ovidiu_3003 (1322 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 20:49

Nea Ovi de ce inventezi ?...ti a confirmat Rober ca asa a fost ?...daca nu... eu nu te cred...te stiu cat poti sa minti demult ca sa manipulezi lumea ...

Che Guevara (345 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 20:51

Ceausescu a crescut generatia de aur. Sandu si Mitica au crescut panaramenele care au luat bataie de la Albania. Si nu era Daum antrenor atunci.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 21:03

Mos Teaca, former-ul (sic) taxator de la ITB si neobosit calator prin continentul Antarctica unde, potrivit propriilor confesiuni a vizitat numeroase capitale, continua sa ne delecteze cu aceste mici compuneri împopoțonate cu pleonasme si tautologii in care cele mai reusite metafore sunt asocierile cu diverse animale, in special cabaline, ideile filosofice sunt de genul "fiecare om e alt om" iar argumentele se rezuma la onomatopee ca "bla-bla" si "tam-tam". Sperăm ca aceasta cruciada a "maestrului" sa se incheie cat mai repede, pentru a-l elibera de povara efortului intelectual ce il poate afecta, aidoma vremurilor in care, taxator fiind pe una dintre liniile de tramvai din Bucuresti, era obligat sa dea restul corect. Ceea ce, se pare, nu-i prea reusea..(sic) P.S. In acest fel, "maestrul" s-ar putea dedica relatarii periplului prin continentul Antarctica, pe care sustine ca l-a vizitat, spre marea bucurie a ipoteticilor sai admiratori (sic)!

Iulian (104 comentarii)  •  6 septembrie 2017, 21:38

@haideusicfr. Pari f dus. A scris presa despre Stanciu dar tot presa l-a si selectionat ori palavragiul de Daum? Hai ca te faci de ris cu fiecare cuvint...

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord