Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Călcatul în străchini

Era de așteptat ca, văzându-l pe Alibec în formă și determinat, neamțul să-și recunoască bărbătește scăparea și să încerce îndreptarea lucrurilor prin introducerea lui Denis în lot. Da’ de unde, nici vorbă despre așa ceva!

Permalink to Călcatul în străchini
joi, 17 august 2017, 4:39

Nici n-a apucat Gazeta să-l laude pe Alibec pentru prestația de pe „Jose Alvalade” că s-au și repezit unii să strâmbe din nas. Considerându-se stăpânii inelelor, respectivii au contestat afirmațiile noastre, iar principalul lor reproș a sunat „De ce atâtea elogii, din moment ce Alibec n-a marcat la Lisabona?!”. Corect, n-a marcat, dar a avut o evoluție deosebită, evaluată de GSP cu 8, cea mai mare notă fiindu-le acordată lui și portarului Niță.

Personal, m-am obișnuit cu cei cărora nu le place nimic și cărora le stau în gât românii. Dacă Alibec era brazilian sau măcar neamț, italian ori francez, cârcotașii s-ar fi înghesuit să-i dedice ode! Numai că, spre dezamăgirea celor care se simt în apele lor doar când neagă și reneagă, ziariștii portughezi l-au evidențiat și ei pe Alibec. Alături de Patricio și de Gelson, O Jogo i-a pus vârfului stelist nota 7, cea mai mare dată marți de cotidianul lusitan. Lesne de dedus, nu-i așa?, că redactorii Gazetei i-au influențat pe cei de la O Jogo, pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali și, firește, pentru a-i mai trage una peste ochi selecționerului Daum!

Ca să nu mai încapă dubii, adaug că același O Jogo a apreciat la superlativ evoluția lui Alibec: „A constituit o amenințare pentru «lei». A reușit câteva șuturi foarte puternice și o mobilitate extremă pe întreg frontul de atac. Un pericol permanent pentru Sporting. Rui Patricio a fost singurul care a izbutit să-l blocheze pe căpitanul românilor”. Care, repet, n-a înscris, dar a creat două ocazii monumentale, una irosită de el însuși, cealaltă de Enache. În treacăt fie spus, Enache nu merită luat la țintă pentru ratarea din minutul 77. Înainte de orice, să reținem că el a ajuns în careul advers după o cursă de 60 de metri, ceea ce nu-i la îndemâna oricui pe final de meci. Pentru asta îți trebuie încredere, ai nevoie de ambiție și de suflu.

În tonul lui O Jogo, importantul jurnal lusitan de sport Record îl numea pe Alibec „punctul de referință al Stelei” și adăuga la fel de măgulitor: „Toate atacurile (n.a. Stelei) îl au pe el în centru. E talentat, știe să protejeze mingea și șutează bine. E mereu un pericol”.

Interesant e amănuntul că la întâlnirea de pe „Jose Alvalade” a asistat și Christoph Daum. Greu de explicat, chiar foarte greu, ce l-a împins pe antrenorul „tricolorilor” să bată drumul până la Atlantic în condițiile în care de la Steaua i-a convocat pentru „dubla” cu Armenia și Muntenegru din septembrie doar pe Niță și pe Pintilii. Pe ceilalți, în frunte cu Alibec, i-a ignorat, nu însă, opțiuni de neînțeles, pe Rotariu, pe Grozavu, pe Ivan sau pe Pușcaș, care au prins la cluburi maximum un meci în actualul sezon ori n-au prins niciunul!

Dar să nu ne mai mirăm de deciziile neamțului, ci să realizăm că nu-i strică nimănui să se plimbe pe buzunarul FRF. Una că lui Daum, un fel de Dumnezeu Tatăl în ochii unora, ori Fiul, ori Sfântul Duh, i se înghite orice. Alta că balta federală e plină de pește, iar selecționerului nu i se refuză nimic. Acesta poate cheltui fără număr.

În sfârșit, era de așteptat ca, văzându-l pe Alibec în formă și determinat, neamțul să-și recunoască bărbătește scăparea și să încerce îndreptarea lucrurilor prin introducerea lui Denis în lot. Da’ de unde, nici vorbă despre așa ceva! Daum a continuat să calce în străchini triumfal, imperturbabil. Implicit, să uite că e grav să comiți o greșeală, dar mai grav, infinit mai grav, să persiști în ea.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

Flash (3 comentarii)  •  17 august 2017, 16:54

Ba da ce presiune puneți pe selecționer sa ii faca mari pe fcsb-isti slugigistilor, zi de zi un articol anti selecționer doar ca sa ii faceti pe plac lui gigi. Nesimțiților pupincuriștilor..

Neagu Dorin (2 comentarii)  •  17 august 2017, 16:55

Opreste-te, se atinge penibilul. Alibec are un singur meci bun anul asta in timp ce Puscas prin golurile lui si-a promovat echipa in Serie A. Va rog opriti nebunia asta iluzorie! Se atinge un nivel rar de mizerie jurnalistica. Am inteles, nu-ti place Daum si Burleanu dar este al 3-lea articol de ura la adresa lui Daum in 3 zile consecutive. Macar sa treaca o zi intre articolele astea. Hai spor!

Flash (3 comentarii)  •  17 august 2017, 16:56

Cand balibec juca la astra juca de 10 ori mao bine si atunci nu puneți presiune slugigistilor. Mai atacati un oic contracandidatele si slavitil pe gigica ***..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Clod (19 comentarii)  •  17 august 2017, 17:01

Nesimtit esti tu, bai ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (5 comentarii)  •  17 august 2017, 17:01

Ionitoaia oare de ce nu tipa cand era selectioner iordanescu .. si nu`l convocoa pe alibec ? daum e un antrenor la nationala romaniei .. si e la fel de bun sau prost ca toti ce au fost pana acum la nationala ... si care vor venii ... Pana nu scapam de jocurile astea pe care presa le face .. nu vom avea fotbal... pana acum vad presa cum inventeaza si sta la panda pentru orice greseala a lui Daum .

kosmyn (5 comentarii)  •  17 august 2017, 17:06

Presa de azi in 2 categorii. *** sau amatori gen Scutariu Care este treaba nea Ovidiu? Nu mai este bagat in seama de cand cu Daum si Burleanu? Pupa si tu mai cu talent ca foar asta ai facut toata viata? Ce tot atat Alibec, la Asta juca mult mai bine si nu il baga nimeni in seama. Nu l-a selectionat? Exista atacant mai bun oricum. ANDONE.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Giani (1 comentarii)  •  17 august 2017, 17:08

Pe bune alt articol despre Daum? Cand se termina comunismul din jurnalism?

Steaua1986forever (8 comentarii)  •  17 august 2017, 17:09

Domnule Ioanitoaia, a cumparat Gigi Becali si O Jogo dom'le. Ca sa il laude pe Alibec, sa il vanda mai usor, cum de ce?

kosmyn (5 comentarii)  •  17 august 2017, 17:11

De ce sunt moderat? De cand este jignire BATRAN,COMUNIST,PUPATOR de *** COMMUNIST

liviuemil (22 comentarii)  •  17 august 2017, 17:12

Hai sa-i aducem pe toti cu picioarele pe pamint. Mai e returul si toti(selectionati sau nu) trebuie sa demonstreze ceva.Dupa aia vom vedea.

dragos (250 comentarii)  •  17 august 2017, 17:15

Dane, lasa intrebarile tampite. Nu sunt stelist dar Alibec trebuia adus la lot, nu edecuri gen Maxim, Grozav, Stancu, Filip, Hanca si Rotariu care nu joaca nimic de multa vreme. In loc sa sesizati esenta articolului voi ii trageti una, doua cu Gigi Becali. Uitati ca Ioanitoaia l-a sustinut pe Alibec si pe Budescu si cand jucau la Astra.

Silvio (13 comentarii)  •  17 august 2017, 17:26

Este o prostie generala la frf. A iesit jan vladoiu sa ne spuna ca a fost el la antrenamemtele nationalei si l-a vazut pe Alibec ca nu se implica, pai ce sa se implice cand daum joaca lunga si p-doua la Doamne ajuta, *** ***. Nu mai amintim si de meciul de la Plzen si cum a jucat Alibec si acolo, adica in meciurile care chiar conteaza, in fine, tot raul spre bine pt ca si asa sindromul daum a ingropat nationala de tot si existau sanse sa se accidenteze daca-l selectioneaza. 'Nea Ovi chiar daca ati scrie si 2 articole pe zi tot nu ar fi de ajuns pt a opri prostia si tupeul de la frf.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorin (3 comentarii)  •  17 august 2017, 17:29

Ce articole scriai in anii 80 - 90 si ce scrii acum?

wew (5 comentarii)  •  17 august 2017, 17:37

Domnule Ioanitoaia Daca credeti ca Daum face greseli nu ,mai publicati niciun articol , ati imbatrinit urat de tot , Alibec a avut o faza in 4 meciuri atat , Puscas a fost golgheterul echipei sale i-a promovat din Serie B , campionat mult ,ai puternic decat cel romanesc in Serie A . Comparatia este inutila . Cand era la Astra Alibec nu mai scriati atat de mult si era de 10 ori mai in forma ca acum

Cris (19 comentarii)  •  17 august 2017, 17:37

Dle Ionitoaia, exagerezi. Alibec este printre cei mai slabi, din pdv al eficientei postului, atacanti din acest debut de campionat. Cu exceptia meciului cu Sporting, unde a avut o prestatie doar rezonabila pt terti (intrucat in afara de cateva faze nu si-a atins obiectivul - golul), fantastica pt suporteri (dar ei sunt subiectivi), Alibec a dovedit in toate celelalte meciuri ca este iesit din forma (spre exemplu, Gnohere este, dpdv al formei si eficientei, mult peste el, ca sa nu mai vorbim despre Golofca).

lasa-ne tataie (8 comentarii)  •  17 august 2017, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (195 comentarii)  •  17 august 2017, 17:47

Articol izvorat din gelozia lui Ioanitoaia fata de Vochin, care este acum mult mai bagat in seama decat fostul sau sef de la GSP. Sunt de acord, Vochin este un tip fara calitati, care se incurca de prea multe ori in propriile ganduri, care nu stie ca nu stie... dar daca Ioanitoaia are o problema cu el... de ce nu il ataca pe Vochin direct? E aiurea sa il atace pe Daum pentru ca e sub demnitatea lui sa-l atace pe Vochin... Cat despre Alibec... am innebunit cu totii daca avem impresia ca este in forma maxima pentru ca a sutat de 2 ori la poarta intr-un meci.

Fcsb nu e steaua (46 comentarii)  •  17 august 2017, 17:49

Vrem sport !!nu balamuc ..Oare puteti?

Jean-Paul (120 comentarii)  •  17 august 2017, 17:50

Daum merita facut cu ou si cu otet fiindca e un rebel neascultator. Auzi dom'le sa te critice zi de zi imparatul presei sportive romanesti, aka Ovidiu Ioanitoaia, impreuna cu toata armata sa din subordine si tu, tot ce gasesti a spune e sa taci in mod provocator ??? Pai aista nu se poate, e caz penal :))))) D-le Ioanitoaia, consider ca deveniti pe zi ce trece tot mai penibil in aceasta campanie plina de ura, deschisa impotriva selecctionerului Daum. Probabil, asteptati sa se execute precum o odronantza de pe vremuri, care e cerata fiindca a uitat sa-i lustruiasca cizmele generalului intors de pe front. Si ce daca Daum s-a dus la Lisabona pe banii frf? Ati fi vrut sa plece pe speze proprii? Si nu e obligat prin nici o litera din contractul cu federatia ca sa dea raportul dupa aceasta deplasare, adica sa-si puna cenusa in cap fiindca nu l-a inclus in lotul nationalei pe Alibec pentru meciurile din septembrie. Sau, tocmai asta va intarata si mai tare, faptul ca nu va citeste articolele si nu se conformeaza pe loc, pretioaselor indicatii si sugestii din respectivele "directive"?? ? Din moment ce neamtul a stabilit ca gsp este materialul potrivit pentru impachetat pestele, este clar ca nu-si mai face timp sa va citeasca si, cred eu, chiar bine face. Altfel, ar insemna sa faca tratament homeopatic cu venin gazetaresc balcanic, in loc sa-si bea cafeaua de dimineata frunzarind ziarele de scandal, eventual, in cautarea bunei dispozitii... Pe de alta parte, aprecierile la adresa lui Alibec si a jocului prestat de fcsb, aparute in presa portugheza, nu sunt litera de lege fiindca trebuie sa tinem seama ca totul este relativ: o critica la adresa jocului fcsb-ist(aglomerare tip autobaza in fata portii, degajari la intamplare, joc dur tolerat de Brych) insemna totodata o critica implicita la adresa Sportingului care nu s-a descurcat in fata oaspetilor iar aceasta lauda mai atenueaza din amaraciunea lui 0-0. Pana la sfarsitul acestei campanii de calificare si de "nimicire a lui Daum" aveti strans materialul pentru "besteseller-ul" de anul viitor: "Aniversarea unui secol de la bataliile de la Marasti si Marasesti, reflectate in ofensiva neintrerupta impotriva lui Daum". Trebuie doar sa adunati toate aceste articole, sa le ordonati fie cronologic, fie dupa intensitatea diatribelor ori dupa numarul de randuri si gata puteti sa le trimiteti la editura.... Si, cum in limba germana, "Daum" inseamna "degetul mare", se pare ca replica lui herr Daum vizavi de gsp si impachetatul pestelui, echivaleaza, in viziunea dvs, cu aratarea degetului mijlociu, altfel nu vad rostul acestei incrancenari neintrerupte, indiferent de vreme buna sau rea, zi de munca sau de odihna la care ati inhamat intreaga echipa din redactie P.S. Multi va citesc doar pentru a va critica deoarece le dati munitie suficienta prin toate aceste articole si chiar sunteti generos, din aceasta perspectiva

ghita (15 comentarii)  •  17 august 2017, 17:52

dar cand l-a convocat la nationala ce-a facut ?

Adi (8 comentarii)  •  17 august 2017, 18:00

Te roade Ovidiule, te roade!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 august 2017, 18:14

Alibec ...nu i roman ...e tatar ...si la Nationala Romaniei are numai meciuri proaste ...el nu se pune in slujba echipei ...e un ratangiu egoist ...pai normal ca te ai obisnuit cu faptul ca niciun popor din Vest nu ne suporta ...ghici din ce cauza nu ne suporta ?...fiindca persistam in gresala ...mai ales tu ...

dan (100 comentarii)  •  17 august 2017, 18:29

pai pe care-l vrei, vedeta de la Steaua, sau pe cel cautat Engezii sa l cumpere cu milione in Spania? asta de la Steaua s-a suparat ca cica nu are loc in lot cu cel din Spania? Deci pe care l vrei? Normal ca dupa mintea ta il vrei pe Stelist..... Cand iesi la Pensie?

Geo T (2 comentarii)  •  17 august 2017, 18:32

Excelenta analiza domnului Ioanitoaia ; a intuit ca preocuparea selectionerului a fost de a se plimba putin si prin Lisabona pe banii romanilor chiar daca este clar pentru oricine esecul calificarii echipei nationale. In acest moment este mai bine pentru Steaua-fcsb ca Alibec si Budescu nu au fost selectionati intrucat sunt mai folositori echipei de club si in plus nu risca accidentari .

Ilie (369 comentarii)  •  17 august 2017, 18:35

Ovidiu Ioanitoaia, unul din groparii fotbalului romanesc. Problema e ca el continua .. 'persistare diabolicum'

negru2707 (7 comentarii)  •  17 august 2017, 18:41

mai subietivilor voi chiar aveti probleme cu capul...cate minute a jucat Ivan la Krasnodar...0...Rotariu la Brugge..0....e pe faras acolo, pai nu sunt nici la degetul mic al lui Alibec, ce treaba are antipatiile fata de Becali cu selectia la nationala facuta onest, o sa ne ducem la fund rau cu neamtul asta, voi am impresia ca nu tineti cu fotbalul romanesc...sau sunteti doar niste postaci ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor (1 comentarii)  •  17 august 2017, 18:42

Antena 3 in presa. Indiferent ce se intampla noi o dam cu Basescu sau in cazul de fata cu Daum. Este cat se poate de evident ca sunteti subiectivi si ca aveti interese ascunse. Ma intreb cine e de fapt tinta, Daum ori Burleanu?

alex (35 comentarii)  •  17 august 2017, 18:42

Si asa ne reperam caracterul, dandu-i intaietate unui nebun.

dinu (427 comentarii)  •  17 august 2017, 18:53

Daum nu trebuie criticat, el trebuie dat afara. Nici nu trebuia adus insa ce sa astepti de la unii ca Burleanu sui Vochin. Nimic. Le dau apa la moara postaci chiori ca ilie, tip care merita compatimit.

sundance kid (205 comentarii)  •  17 august 2017, 19:11

Caricotasii sunt stramutatii . Eu le-am spus de inca acum 15 ani de cind le era interzis in Occident ca daca intr-o zi adrian nastase le va da viza de care au nevoiea sa emigreze defintiv le vor trebui minimum 2 decenii pentru a deveni principiali , cerebrali , toleranti etc .

Poli 21 (189 comentarii)  •  17 august 2017, 19:32

Ovidel il persifleaza pe Daum zicind "neamtul " ( o mare mirlanie), dar nu se uita in oglinda sa vada *** de vis-a-vis .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor (1 comentarii)  •  17 august 2017, 19:33

Mai lasati-l in pace pe Daum ca e pe butuci. Desi merita nu mai dati in el ca sa plece peste doua luni cu o impresie frumoasa despre noi. Adevarul e ce el a lasat o impresie foarte proasta.

Francesco Napoli (1 comentarii)  •  17 august 2017, 19:38

Jos ati ajuns tovarase Ioanitoaia! Foarte, foarte, jos...

sundance kid (205 comentarii)  •  17 august 2017, 20:27

@ Francesco Napoli Ba poti sa fi de acord sau nu cu ce scrie MAESTRUL .dar cine sunteti voi sa ii dati note !!

Mircea (663 comentarii)  •  17 august 2017, 20:45

Nea Ovi, iti bati gura degeaba. Am o intrebare: nimeni nu ii traduce lui Daum aceste articole? Sa i le traduca pentru ca poate asa scapam de el mai usor.

Stefan Spiridon (23 comentarii)  •  17 august 2017, 20:49

Pe Alibec nu l-a convocat pentru atitudinea sa in meciurile din campionat.

Mircea (663 comentarii)  •  17 august 2017, 20:50

@Poli 21. Nu ai toate piesele pe tabla. Nu e nici o mirlanie sa ii spui unui roman ca e roman ori unui neamt ca e neamt.?

Dragan (6 comentarii)  •  17 august 2017, 20:50

Mai , dar nu știam ca exista atâția pupătorilor de ....o..s nemțesc .Macar dacă ar avea ceva argumente când îl susțin. Dar in lipsa, înjură. Ce ar putea sa spună ? Ca a învins pe cine ? Polonia. Nu . Muntenegru . Nu . Danemarca. Nu. I-am învins pe amărâții de armeni și acolo cu un început norocos , ajutați și de arbitrii. In fapt cu Daum antrenor suntem doar egalii marii echipe a Kazahstanului. Așa de jos am ajuns. Nici eu nu am o mare stima pentru d-nu-l Ioanitoaia. Și cred in mare parte spusele lui Chirila. Se văd cu ochiul liber campaniile duse pentru dărâmarea a ceva sau a cuiva. Dar la Daum nu e necesar sa scrii decât realitatea și realizările . Vorbesc de la sine. Dacă ești cu adevărat un suporter nu ai cum sa îl mai crediteze pe Neamțul arogant, când se vede cu ochiul liber ca selecția o fac alții in urma unor interese financiare. Și e clar ca voi cei care jigniți fără argumente, sunteți parte a acestor interese.

FairPlay (2 comentarii)  •  17 august 2017, 20:54

Denis Alibec nu face faza defensiva in mod corespunzator. De altfel am vazut la Euro ce prestatie a avut. Sa ne aducem aminte de criticile pe care i le-a adus Ladislau Boloni. Nici Claudiu Keseru nu s-a remarcat in pofida sanselor primite. In meciul cu Chile au jucat altii si nu au facut-o deloc rau. Ca varf impins este preferabil sa joace Florin Andone, iar in spatele lui - Bogdan Stancu. Cand o sa vad ca Alibec intelege sa joace pentru echipa si sa fie disciplinat, fara sa mai protesteze aiurea si sa ia cartonase galbene din cauza nervilor, mai discutam despre convocarea la echipa nationala. Pana atunci, trebuie sa demonstreze ca merita sa ajunga acolo. Pe mine nu m-a convins!

gig (1 comentarii)  •  17 august 2017, 21:07

Chiar nu va püteti opri sa scrieti rau despre Daum? Nu cu el e ceva in neregula ci cu tine. Nu va ganditi la pensie?

room (109 comentarii)  •  17 august 2017, 21:12

Mai bosorugule?????iar io *** ciubenului-berbecului?????de tot ii lauzi ***?????ce a fcut turma pana acum in campionat???cate goluri a dat dalibecu?????ce mai buni in meciul de la Lisabona din turma dupa mine au fost:NITA si Pintilie pana la eliminare in rest intr-un meci de CL?????NADA,sa nu vezi un gol o pasa decisiva????iar iesirea lui davaibecu cum ca le-a dat unora peste nas?????sa no ia in retur ca atunci nu stiu cea ce mai scri despre turma.

Geo (113 comentarii)  •  17 august 2017, 21:16

Hai ca acusi pleaca...intrebare intrebatoare...cine vine? Candidatii sunt: Hagi...si cam atat

koko (2 comentarii)  •  17 august 2017, 21:56

Citesc de cateva zile articolele dumneavostra. Si, totodata, vad comentariile..Am stat sa vad cum sta treaba. Maestre, patat sau nu, (asta nu e treaba mea), chiar spuneti adevarul. Dar, totodata, insistenta asta da de banuit! Oare nu se stie in presa faptul ca a zice ceva subiectiv ar trebui spus mai voalat?! Ma enerveaza ca prin felul dvs de a insista pe subiectul "sindromului" daum va atrageti doar comentarii anti ioanitoaia! Si stau si ma intreb: cine sunt postacii care comenteaza?..N are rost sa mai zic ceva pt ca mi as raci tastatura, dar e clar ca sunt jocuri de culise la frf. scuzati mi lips caracterelor mari, dar a fost din lene..

John (564 comentarii)  •  17 august 2017, 22:30

E rusine ca lasati sa se exprime *** ca francesco napoli. Nu cistiga nimeni citind asemenea nerozii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  17 august 2017, 22:47

Toata lumea are dreptate in afara de Daum. Pai el nu vede clasamentul grupei Romaniei ca santem de rasul curcilor? Intr-o grupa accesibila sa nu culegi puncte de la echipe sub nivelul Romaniei? Este anormal sa mai discutam despre calificarea tarii noastre, Romania, la mondialul din Rusia. Ne-am batut joc ne noi insine si am facut gafe de management fotbalistic cu carul. Hai sa ne trezim odata din agonia asta absurda si neeficienta pentru fotbalul care in comunism a cumulat rezultate notabile la Europene si Mondiale. Astazi, in lumea libera si fara Ceausescu, nu reusim sa trecem nici de barajul calificarilor. Pai cand jucatorii nu aveau nici tricouri si nici basici simandicoase din Occident, aveam fotbalisti si fotbal. Azi, nu mai avem nimic. Si atunci cine e de vina? Noi spectatorii ne dam cu parerea, buna sau rea, exista, dar, ce facem cu fotbalul de toate zilele?Trebuie o gandire profunda in fotbalul de tip romanesc, altel, vom catapota in subsolul fotbalului European, rau de tot. Hai Romania!

?????? (831 comentarii)  •  17 august 2017, 23:13

Considerați că actuala creștere economică cât și evoluția împrumuturilor reflectată în datoria externă contribuie și ele la prestațiile relativ pozitive ale FCSB condusă de domnul Gigi Becali ? Care considerați că ar mai fi evoluțiile în zona de deficit bugetar ?

gica (73 comentarii)  •  17 august 2017, 23:30

Ovidiule ! Ai uitat sa propui si citiva jucatori de la Viitorul . Sunt foarte curios ce scrii maine despre meciul "campioanei Romaniei ". Aud ??????????

Mircea (97 comentarii)  •  18 august 2017, 0:00

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei Cristian (33 comentarii)  •  18 august 2017, 0:11

Eu inca mai militez pentru pensionare anticipata. Nu este meritata, dar este cvasinecesara. Din ultimele... o suta de articole ale jurnalistului sportiv de fata, se pot desprinde doua mari categorii, prin prisma a doua mari laitmotive: 1) Laitmotivul "nici prea-prea, nici foarte-foarte", gasit in articolele care se vor a fi despre un subiect important/interesant, in care nu se enunta nicio parere directa, doar sa stabileste cate un nou record de flexibilitate a splinei, prin utilizarea excesiva de figuri de stil (de o calitate indoielnica) din care musai trebuie sa se inteleaga ca autorul articolului nu alege o parte, ci da dreptate tuturor. 2) Laitmotivul "Daca... , atunci Daum este vinovat", gasit in restul articolelor. Daca pentru prima categorie de articole nu mai exista leac (ca lupu-si schimba parul, da' naravul, ba), pentru a doua recomand calduros pensionarea. Si apucatul de gradinarit. Sau de colectionat timbre. Sau de vizionat filme alb-negru. Sau de orice altceva care va poate aduce un echilibru in viata. Ca atata obsesie intr-o singura persoana, pentru o singura alta persoana, rar mai este dat sa vezi. Este nesanatos fizic, daca nu si nenatural.

Liviu (333 comentarii)  •  18 august 2017, 0:34

Corecta analiza de la tvr dupa esecul Viitorului si curajoasa. Sper sa fie dezvoltata in ziar. Nu am inteles de ce a vandut Hagi doi tutulari inainte de Salzburg. Dv ati inteles?

Comentează