Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Messi nu e Maradona!

„Îl respect pe Maradona, dar îl plasez la ani-lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie, care e Messi”, a spus stoperul lui Real Madrid și al Spaniei. Preocupat de cele două ceasuri ale sale, câte unul pe […]

...

Cu lecția neînvățată

După ce s-a calificat fluierând la Mondiale, cu 10 puncte peste România, lăsată pe locul 4 în grupă, Polonia a pierdut clar primul meci în Rusia, 1-2 cu Senegal. Clar întrucât cea dintâi reprezentantă a „continentului negru” victorioasă la această […]

...

Arbitraje fără greșeli?!

Într-adevăr, ele s-au rărit, dar n-au dispărut și probabil că nici nu vor dispărea. Pare logic să se întâmple așa cât timp deciziile nu-s luate de o mașină, cum și-au închipuit unii, ci tot de către oameni. Iar aceștia sunt, […]

...

Lustrul de campioană

Nu încetează să fie considerat neverosimil socotind că s-au întâlnit locul 1 din ierarhia FIFA la zi cu ocupanta poziției a 15-a. S-a dovedit însă iar că în fotbal orice e posibil. Ca atare, există pericolul ca însăși campioana lumii […]

...

Pământeanul Leo Messi

Adevărat e că foarte rar s-au mai jucat 4 meciuri într-o zi ca în Rusia, unde numărul penalty-urilor acordate a crescut și în urma intervenției așa-zisului arbitru video. Care ar fi trebuit, părere larg răspândită, să mai impună o lovitură […]

...

Călcatul în străchini

Era de așteptat ca, văzându-l pe Alibec în formă și determinat, neamțul să-și recunoască bărbătește scăparea și să încerce îndreptarea lucrurilor prin introducerea lui Denis în lot. Da’ de unde, nici vorbă despre așa ceva!

Permalink to Călcatul în străchini
joi, 17 august 2017, 4:39

Nici n-a apucat Gazeta să-l laude pe Alibec pentru prestația de pe „Jose Alvalade” că s-au și repezit unii să strâmbe din nas. Considerându-se stăpânii inelelor, respectivii au contestat afirmațiile noastre, iar principalul lor reproș a sunat „De ce atâtea elogii, din moment ce Alibec n-a marcat la Lisabona?!”. Corect, n-a marcat, dar a avut o evoluție deosebită, evaluată de GSP cu 8, cea mai mare notă fiindu-le acordată lui și portarului Niță.

Personal, m-am obișnuit cu cei cărora nu le place nimic și cărora le stau în gât românii. Dacă Alibec era brazilian sau măcar neamț, italian ori francez, cârcotașii s-ar fi înghesuit să-i dedice ode! Numai că, spre dezamăgirea celor care se simt în apele lor doar când neagă și reneagă, ziariștii portughezi l-au evidențiat și ei pe Alibec. Alături de Patricio și de Gelson, O Jogo i-a pus vârfului stelist nota 7, cea mai mare dată marți de cotidianul lusitan. Lesne de dedus, nu-i așa?, că redactorii Gazetei i-au influențat pe cei de la O Jogo, pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali și, firește, pentru a-i mai trage una peste ochi selecționerului Daum!

Ca să nu mai încapă dubii, adaug că același O Jogo a apreciat la superlativ evoluția lui Alibec: „A constituit o amenințare pentru «lei». A reușit câteva șuturi foarte puternice și o mobilitate extremă pe întreg frontul de atac. Un pericol permanent pentru Sporting. Rui Patricio a fost singurul care a izbutit să-l blocheze pe căpitanul românilor”. Care, repet, n-a înscris, dar a creat două ocazii monumentale, una irosită de el însuși, cealaltă de Enache. În treacăt fie spus, Enache nu merită luat la țintă pentru ratarea din minutul 77. Înainte de orice, să reținem că el a ajuns în careul advers după o cursă de 60 de metri, ceea ce nu-i la îndemâna oricui pe final de meci. Pentru asta îți trebuie încredere, ai nevoie de ambiție și de suflu.

În tonul lui O Jogo, importantul jurnal lusitan de sport Record îl numea pe Alibec „punctul de referință al Stelei” și adăuga la fel de măgulitor: „Toate atacurile (n.a. Stelei) îl au pe el în centru. E talentat, știe să protejeze mingea și șutează bine. E mereu un pericol”.

Interesant e amănuntul că la întâlnirea de pe „Jose Alvalade” a asistat și Christoph Daum. Greu de explicat, chiar foarte greu, ce l-a împins pe antrenorul „tricolorilor” să bată drumul până la Atlantic în condițiile în care de la Steaua i-a convocat pentru „dubla” cu Armenia și Muntenegru din septembrie doar pe Niță și pe Pintilii. Pe ceilalți, în frunte cu Alibec, i-a ignorat, nu însă, opțiuni de neînțeles, pe Rotariu, pe Grozavu, pe Ivan sau pe Pușcaș, care au prins la cluburi maximum un meci în actualul sezon ori n-au prins niciunul!

Dar să nu ne mai mirăm de deciziile neamțului, ci să realizăm că nu-i strică nimănui să se plimbe pe buzunarul FRF. Una că lui Daum, un fel de Dumnezeu Tatăl în ochii unora, ori Fiul, ori Sfântul Duh, i se înghite orice. Alta că balta federală e plină de pește, iar selecționerului nu i se refuză nimic. Acesta poate cheltui fără număr.

În sfârșit, era de așteptat ca, văzându-l pe Alibec în formă și determinat, neamțul să-și recunoască bărbătește scăparea și să încerce îndreptarea lucrurilor prin introducerea lui Denis în lot. Da’ de unde, nici vorbă despre așa ceva! Daum a continuat să calce în străchini triumfal, imperturbabil. Implicit, să uite că e grav să comiți o greșeală, dar mai grav, infinit mai grav, să persiști în ea.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

Mihai T. (1 comentarii)  •  18 august 2017, 0:43

Asta e... Lui Mos Teaca ii stau gandurile mai degraba la milioanele din UCL decat la apararea fruntariilor.

Andrei (242 comentarii)  •  18 august 2017, 1:38

Ioanitoaia ar trebui sa ia ultimele propozitii din articol si sa si le aplice sie insusi. Cand din 50 de comentarii, 45 te trimit la plimbare, poate ca ar trebui sa te intrebi pentru cine scrii, sau daca obiectivul care ti-a mai ramas in meseria de jurnalist e sa agasezi cititorul. Iti cunoastem parerea despre Daum, o respectam, ba chiar putem fi si de aqcord cu multe afirmatii, dar chiar trebuie sa fii repetitiv pana la paroxism si sa ne bagi pe gat zilnic aceeasi portie de venin anti-Daum?

GRadu (8 comentarii)  •  18 august 2017, 2:22

Mestere, lasa-l pe Alibec sa-si traga sufletul, a alergat in Portocalia in 30 de minute de joc mai mult decit in 3 meciuri din campionat. Are nevoie de odihna pentru meciurile cu Juve B., poate da si el un gol inainte sa-l schimbe Bizonul. Si transmite-i inca un sfat: sa se uite cum se apara Ribery, Robben, Lewandowski sau chiar CR7 la CE trecut. Poate se prinde oarece de el, dupa cu zice neamtul: speranta moare ultima...

motanul incaltat (372 comentarii)  •  18 august 2017, 3:39

AI dreptate!!! Sa plece Daum si sa vina Hagi care e de 1000 ori mai prost , mai incompetent . A luat un campionat pe BLATURI si acum nu se mai opreste sa faca Romania de ras fiind batut de echipe anoste din Cipru si Austria... Sau pe astea nu le vezi???? Ce-ar fi de exemplu sa te mai si retragi si sa-l lasi pe Geambasu sef ??? Sau pe Tolo???? Undeva departe cu Mircea Lucescu...Cit mai departe de fotbalul romanesc. Si invita-i acolo departe si pe Dragomir, Sandu si Piti

JFM (27 comentarii)  •  18 august 2017, 5:18

Nu inteleg un lucru,de ce ma simt acum apostrofat pe motiv ca nu-mi plac jucatorii romani pentru ca si eu am foast printre acei "unii" care-am remarcat faptul ca Alibec "N-A UMILIT PE NIMENI" !!! Nu ca a jucat prost,nu ca nu merita selectia doar ca a ratat singur cu portarul,n-a mai inscris cam de multa vreme... L-a UMILIT pe Daum ? Cum ? Daca dadea macar 1 gol(inteleg ca e atacant) mai ziceam,uite domne a marcat de ce n-ar marca si la Nationala ? In fine,trebuia sa ne traga cineva de urechi si azi.Prost am fost ca am intrat aici sa scriu in fond Nationala nu prea ma mai intereseaza de cand cu Burlenii si Vochinii de acolo si mai ales de cand calca regulat in strachini si nu de la Daum a inceput acest declin.

Micu (65 comentarii)  •  18 august 2017, 6:55

Aveti mare dreptate si totusi nu vad rostul pornirii cu care dati in Daum. El trebuie sa plece dar nu cred car nu a facut nimic bun de cand a venit.

adi_stelistul (283 comentarii)  •  18 august 2017, 7:53

Seria aceasta de articole devine cumva redundanta si cam obsedanta. Sigur, dumneavoastra decideti ce si despre ce scrieti, dar adresandu-va unui public ideal ar fi sa ii intelegeti acestuia sensibilitatile. In sfarsit, conteaza mai putin, eu doream doar sa remarc cum cei mai multi dintre cei ce posteaza au urmatoarea abordare: cand Alibec era la Astra unii spuneau ca trebuie chemat la nationala si altii nu iar de cand e la Steaua cei ce spuneau nu spun da si vitavercea, vorba nemuritorului nenea Iancu. Ca tot romanul impartial eu cred ca toti au dreptate. :-) Exista argumente si pro si contra insa la cat de putini jucatori de valoare avem Alibec poate fi si el incercat. Cu conditia, esentiala, sa faca parte din viziunea lui Daum. Poate nu se potriveste acolo (v-am dat si exemplul cu Dobrin si Angelo Niculescu, mult mai flagrant decat Alibec, totusi). Cat il priveste pe neamt... rezultatele "vorbeste". Si daca, asa cum spune el, mai mult nu se poate (discutabil, daca vedem cum ne chinuim cu Muntenegru care n-a batut in campania trecuta decat Liechtenstein si Moldova, dar putem admite si asta) atunci macar sa vina unul mai ieftin, nu? Daca oricum si cu el si fara el tot acolo suntem. Si mai ales in conditiile in care, cum bine spuneati intr-un alt loc, cand a venit aici ne spunea ca stie tot despre fotbalul romanesc si stie si cum sa duca nationala in Rusia. Basme!

Cosmo (185 comentarii)  •  18 august 2017, 9:08

No, pai daca gazeta de învelit pești i-a dat nota 8 e de necontestat c-a jucat monumental și musai trebuie luat in lot.

lord belial (430 comentarii)  •  18 august 2017, 9:16

''În treacăt fie spus, Enache nu merită luat la țintă pentru ratarea din minutul 77. Înainte de orice, să reținem că el a ajuns în careul advers după o cursă de 60 de metri, ceea ce nu-i la îndemâna oricui pe final de meci. Pentru asta îți trebuie încredere, ai nevoie de ambiție și de suflu.'' degeaba ara terenul ca banel sau ca usain bolt - tre sa dea gol, meciurile nu se castiga dupa curse impresionante si suturi in out.

durden (268 comentarii)  •  18 august 2017, 9:43

Ziua si articolul anti daum. Eu nu inteleg, la gsp nu se iese la pensie?aici vin toti batranii ranchiunosi sa moara?

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  18 august 2017, 10:43

Mos Teaca, former-ul (sic) taxator de la ITB si drumet neobosit, potrivit propriei marturisiri, prin continentul Antarctica unde a vizitat multe capitale ne informeaza : "Daum a continuat să calce în străchini triumfal, imperturbabil." Autor al unor compuneri pline de clisee, în care abundă erori de gramatică și greseli de exprimare, "maestrul" continua sa calce in străchini refuzand vehement pe oricine încearcă să-l ajute să scrie corect. Se pare că s-ar fi oferit să scrie în locul domniei sale atât o eleva premiantă ce tocmai a trecut în clasa a II-a, cât și un baiețel precoce, care a învățat să scrie încă de la 3 ani. P.S. Aparent, o descriere a capitalelor vizitate in Antarctica de "maestru" este asteptata cu nerabdare de presupusii admiratori (sic)..

?????? (150 comentarii)  •  18 august 2017, 11:18

Arena Națională arată de parcă "au păscut oițe" ? "Masă verde" proaspătă ?

george m (10 comentarii)  •  18 august 2017, 11:24

Pur si simplu scrieti tot timpul impotriva lui Daum, el chiar nu a facut nimic bun? Cred ca nu va mai baga in seama cei de la Federatie si nici nu va mai platesc calatorii la meciuri, de aia sunteti asa pornit impotriva lor... E timpul sa va schimbati sau o sa fiti schimbat.

Gabriel (35 comentarii)  •  18 august 2017, 11:33

@adi_stelistul. Te rog sa imi explici care e viziunea lui Daum ca mie mi se pare ca ar fi doar aceea de a pierde meciuri si de a chema la lot rentieri gen Ivan ori Rotariu. Din motivul ca sunt tineri. Cine are creier trebuie sa fie de acord cu dl Ioanitoaia.

Mazeta sporturilor (3 comentarii)  •  18 august 2017, 12:29

"Cine are creier trebuie sa fie de acord cu dl Ioanitoaia". Tu esti de acord desi nu ai...

adi_stelistul (283 comentarii)  •  18 august 2017, 12:37

@ Gabriel Cine are creier intelege ca atunci cand pui un "poate" enunti o fraza/propozitie dubitativa. In consecinta habar n-am care e raspunsul la intrebarea ta. Stiu doar ca exista cazuri mai celebre de jucatori mult mai valorosi decat Alibec (despre care, daca ai fost atent, si eu am spus ca trebuie incercar) care nu se potriveau in filozofia antrenorului. Nimeni n-a reusit pana acum sa inteleaga ce a fost in capul lui Angelo Niculescu cand l-a lasat acasa pe Dobrin la turneul Mexic '70. Dar s-a intamplat. Putem admite, de dragul politetii, ca si Daum are un plan in cap din care Alibec nu face parte, asta e tot. Parerea mea e ca nu are unul sau, daca-l are, e cam bezmetic, dar...

Stefan (3 comentarii)  •  18 august 2017, 12:42

Daum e slab pentru ca nu face jocurile *** din fotbalul romanesc. Era mai bun Piturca pt ca primea comenzi de la impresari.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mg (137 comentarii)  •  18 august 2017, 12:55

.. greu ne debarasăm de vechile şi proastele obiceiuri, cum ar fi cenzurarea incomozilor.. Miroase rău de tot peştele ăla, nea Ovi ! Ar trebui schimbată gazeta.. :)

Ilie (304 comentarii)  •  18 august 2017, 13:04

Tot alibiul (ziarul O Jogo, anchete GSP pe internet sau .. Radu Cosasu) este bun s-o tina Ioanitoaia pe-a lui. Ochelari de cal

Andrei F (966 comentarii)  •  18 august 2017, 13:05

O sa fiu contra vantului...As vrea ca Alibec sa nu fie convocat...As putea da n motive pe care si autorul articolului le stie ...Daca un antrenor vrea ca un jucator sa nu fie ...pai nu va fi!Oare Vladoiu degeaba s-a activat?Apoi ...sa avem iertare dar un jurnalist sa ceara corectitudine,lucru care si lui ii este interzisa?Enumar citeva motive de rabat de la corectitudine...Sumudica,Daum ,care mereu este personajul negativ,Stanciu-mereu tras in jos,Hagi,Lucescu,FCSB si Becali care numai de umbre au parte...Pai sa scot acum citate din articolul marelui jurnalist de dupa marea victorie cu cipriotii?Aseara l-am urmarit la TVR...Vai...esecul Viitorului este explicat prin plecarea a doi jucatori...Sfaturi pentru FCSB si desigur ,umbra...,,Pentru FCSB nu este o performanta calificarea in EL,,...Sigur jurnalismul paraziteaza fenomenul sportiv!Ma intrebam de ce presa si desigur-GSP inaintea meciului din Portugalia aveau in majoritate numai articole negative...O explicatie ,,A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii,,...Acesta este dezavantajul cand activezi in presa scrisa-raman,,probele,,!!!!

Andrei F (966 comentarii)  •  18 august 2017, 13:12

Si ...Ce jurnalisti buni avem daca acestia se plingeau-scuze-radeau de apararea Stelei dar nu vedeau apararea Viitorului...Viitorul si in meciul cu cipriotii au avut in aparare niste faze comice...Un fundas a cazut din fata atacantului lasindu-l liber,altul a luat,,craci ,,...Boly fundasul Viitorului a gresit aproape meci de meci...Aaaaaa....desigur...Mangia are dreptate ,Viitorul este cea mai cea...Si eu as fi vrut sa fie dar ea nu a fost nici macar cand ni se spunea ca a rupt norii!A se vedea ultimele meciuri din campionatul trecut...

Andrei F (966 comentarii)  •  18 august 2017, 13:15

@lord belial (425 comentarii) • 18 august 2017, 9:16 Si totusi Banel a dat si niste goluri...Cele cu Betis din deplasare nu pot fi uitate usor...

Vioteatza (60 comentarii)  •  18 august 2017, 13:49

Nu este suficient sa ai atitudine un singur meci sau atunci cand ai tu chef ca sa ajungi la echipa nationala. Ca sa joce la echipa nationala Alibec trebuie sa indeplineasca doua conditii, sa aiba chef sa joace mereu si sa se plieze pe un post existent in strategia antrenorului. Este putin probabil ca d-tale sa-ti scape acest lucru si sincer ma faci sa cred din ce in ce mai mult, chiar daca este greu de crezut, ca in calimara condeiului d-tale se acund si alte interese....

Ilie (304 comentarii)  •  18 august 2017, 14:31

@Vioteatza : iti dai seama ca stie asta si 'maestru', dar orice ar fi el e contra lui Daum, om de experienta si calitate. Putea la fel de bine (si fara indoiala ar fi si facut-o) sa-i sara la beregata lui Daum si daca-l selectioana, pe baza argumentelor tale, de ex .. Gasea el pe cine sa citeze ca are dreptate

gelu (39 comentarii)  •  18 august 2017, 14:55

nu ma mira comportamentul lui daum..e iresposabil..germania e la pamant din toate punctele de vedere..n-a mai ramas nimic din legendara germanie!

Jean-Paul (119 comentarii)  •  18 august 2017, 15:59

@adi_stelistul, Sper ca e doar o greseala de exprimare si nu o gafa cat carul, asertiunea ta ca Dobrin ar fi fost lasat acasa in cazul turneului final din 1970. Findca adevarul e ca a fost includ in lotul ce s-a deplasat la Guadalajara, dar n-a fost folosit nici un minut. Gurile rele(Dinu si dinamovistii) spuneau ca s-ar fi imbatat inainte de primul meci, cel cu Anglia Rica Raducanu, sustinea ca. dimpotriva, Dinu a fost cel mai beat incat a fost nevoit el sa-l duca in spinare inapoi in cantonament. Se pare ca mai aproape de adevar era alta varioanta: Dinamovistii lui Angelo Niculescu(Dinu, Nunweiler VI, Dumitrache, Lucescu, ) au fos cei care l-au "sfatuit" pe selectioner sa nu-l foloseasca pe gascanul Dobrin, de teama sa nu-i eclipseze in timpul jocului. De fapt, nu doar Dobrin care a contribuit din plin la calificarea nationalei pentru turneul final, dar nici Dan Coe nu a jucat macar un minut. Sa ne aducem aminte ca victoria de la Lausanne cu Elvetia, cea care ne-a deschis usa spre Mexic, a avut trei premianti: Raducanu, Boc si Dan Coe. Dintre acestia trei, doar Rica a prins cateva minute in ultimul meci din grupa cu Brazilia. Alibec nu e in situatia lui Dobrin fiindca nu a jucat in campania asta de calificari din diverse motive, unele obiective, altele subiective

adi_stelistul (283 comentarii)  •  18 august 2017, 16:20

@ Jean-Paul Desi am citit acum multi ani si "Cazul Dobrin" al lui Marius Popescu si nenumaratele reveniri ale lui Ioan Chirila in cartile asupra nefolosirii lui Dobrin la Guadalajara trebuie sa-ti marturisesc ca n-a fost nicio greseala, pur si simplu am uitat ca Dobrin a fost inclus in lot, dar n-a fost folosit. Ramasesem cu impresia ca n-a plecat in Mexic. Insa ideea de baza ramane: cel mai talentat fotbalist al generatiei n-a fost folosit in cel mai important moment al acelei generatii. Motivele? Nici nu mai conteaza.

++ (160 comentarii)  •  18 august 2017, 16:31

era de asteptat ca dupa ce l-a laudat ca in biserica pe Hagi, *** sa-si revina si sa-si dea seama ca nu prea are habar de fotbal dar el e rezistent la orice sfat sau comentariu. aici seamana cu Hagi, nu stie ce face dar nu se lasa, ii da inainte. in campionat acum o da pe lipsa de forma marele antrenor, dar mai incolo cind va trebui iarasi arbitrii de casa ca istvan naghi si tudor vor scoate echipa din eclipsa. apropo, cei 9 mil. € jucatori vinduti sint de fapt jucatori vinduti lui Becali in afara de unul sau doi, dar si astia vin repede inapoi ca si Chitu. daca nu a auzit de Salzburg, atunci a auzit acum si daca muschii nemtilor astia austrieci vor le dau 5-0 la Salzburg dupa ce le-au dat 3-1 acasa pe camp nou constanta, poate atunci *** va memoriza echipa. cu virsta memoria scade si incapatinarea creste, e stiut. poate il intreaba pe daum cum joaca astia ca de fapt sint echipa a doua a Leipzigului. de Rangnik o fi auzit, sau nici de asta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragan (3 comentarii)  •  19 august 2017, 9:34

Mai , dar nu știam ca exista *** .Macar dacă ar avea ceva argumente când îl susțin. Dar in lipsa, înjură. Ce ar putea sa spună ? Ca a învins pe cine ? Polonia. Nu . Muntenegru . Nu . Danemarca. Nu. I-am învins pe amărâții de armeni și acolo cu un început norocos , ajutați și de arbitrii. In fapt cu Daum antrenor suntem doar egalii marii echipe a Kazahstanului. Așa de jos am ajuns. Nici eu nu am o mare stima pentru d-nu-l Ioanitoaia. Și cred in mare parte spusele lui Chirila. Se văd cu ochiul liber campaniile duse pentru dărâmarea a ceva sau a cuiva. Dar la Daum nu e necesar sa scrii decât realitatea și realizările . Vorbesc de la sine. Dacă ești cu adevărat un suporter nu ai cum sa îl mai crediteze pe Neamțul arogant, când se vede cu ochiul liber ca selecția o fac alții in urma unor interese financiare. Și e clar ca voi cei care jigniți fără argumente, sunteți parte a acestor interese. Pentru ca nu vorbiți de nuci o realizare a lui Daum (exista oare ?) ci doar ii înjurați-jigniți pe cei care comunica realitatea "realizărilor " acestui arogant.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord