Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Buricul pământului

Am promis că voi zăbovi asupra evoluției Craiovei din meciul de 1-1 disputat la București contra Stelei, numai că Buzărin mi-a luat-o înainte. Scriind despre multe din cele pe care doream eu să le ating, Alin a insistat asupra sistemului […]

Permalink to Buricul pământului
marți, 1 august 2017, 4:12

Am promis că voi zăbovi asupra evoluției Craiovei din meciul de 1-1 disputat la București contra Stelei, numai că Buzărin mi-a luat-o înainte. Scriind despre multe din cele pe care doream eu să le ating, Alin a insistat asupra sistemului cu 5 fundași, dintre care 3 stoperi, folosit de italianul Mangia, antrenorul oltenilor. O așezare care e iarăși en vogue după ce, apelând consecvent la ea, Juventus a câștigat lejer ultimele 6 ediții de campionat.

Mai puțin spectaculoasă, mai aproape de închiderea jocului decât de deschiderea lui, linia respectivă e una sigură. Nu seduce, dar aglomerează zona din fața careului și, mai important, reduce la maximum, dacă nu chiar anulează, șansele adversarului de a ataca în superioritate numerică. Duminică, ea a funcționat ca un zid cât timp Craiova a stat în picioare. Când au lăsat-o puterile, nici măcar infuzia de energie din final, Rossi în locul lui Spahija și Kelici în locul lui Ferreira, n-a mai servit-o și CSU s-a baricadat în propria jumătate. A reușit să păstreze rezultatul deoarece gazdele n-au avut inspirație, iar ei i-a surâs norocul. Caseta tehnică convinge pe deplin.

Mai presus de formula cu 5 fundași, au impresionat la CSU, mă refer tot la repriza 1, presingul avansat, acuratețea paselor și mobilitatea echipei, acum strânsă în terenul ei și, în clipa următoare, mutată în al adversarului. „Armonica” juveților a mers ceas vreo 60 de minute, perioadă în care incursiunile celor 3 „pitici atomici”, Gustavo, Băluță și Mitriță, au semănat panică. Între altele, ei au făcut uitată plecarea lui Andrei Ivan. Dacă Universitatea va putea să-l țină pe Băluță, nu-i exclus ca trupa lui Mangia, tip serios și meseriaș, să se bată la titlu. E prea devreme pentru pronosticuri, riscant, dar adevărat e și că ziua bună se cunoaște de dimineață.

Pe Craiova a mai ajutat-o un adversar care continuă să se caute și nu se găsește. FCSB a dominat copios după pauză, dar n-a mai izbutit să învingă la potou ca în duelul cu Voluntari. Ulciorul merge de multe ori la apă, dar se mai și sparge. Vina pentru ce se întâmplă la Steaua, un soi de dolce far niente, de trai pe vătrai, aparține însă lojei oficiale, nu băncii tehnice. Dică nu poate fi tras la răspundere pentru niște decizii pe care le ia altcineva!

Altădată, Gigi Becali se amesteca în alcătuirea și în strategia formației, însă se ferea s-o spună. În prezent, nu-l mai oprește nimeni: „Nu m-am băgat niciodată până acum (n.a. ce glumă!), dar când e vorba de bani și de echipa mea, n-am cum să stau!”. În măsura în care mai asculta de Mihai Stoica, n-o mai face. Gigi se crede antrenorul antrenorilor, tatăl lui Mourinho și al lui Guardiola, buricul pământului, poate chiar pământul însuși! Poveste veche, Becali construiește cu o mână și dărâmă cu cealaltă.

Cu Dică executant, în rol decorativ, FCSB calcă din strachină în strachină. Probă că lui Alibec i s-a luat banderola de căpitan, deși nu trebuia s-o primească, Ov. Popescu a ajuns din „noul Lampard” persona non-grata, admonestat de patron cu „Îmi pare rău, dar nu e de Steaua”, Momcilovici s-a trezit mutat în centru din bandă, fundașul J. Morais suit mijlocaș central etc, lanțul unor experimente fără sfârșit și, din păcate, fără rezultate.

De pricina unei bulibășeli de nu se mai înțelege om cu persoană, vicecampioana României va avea o misiune foarte grea la Plzen. Nu chiar ca a Craiovei la Milano, dar foarte grea. Să sperăm că nu și imposibilă.

Comentarii (82)Adaugă comentariu

adi_stelistul (359 comentarii)  •  1 august 2017, 16:29

Probabil ca aveti dreptate. Doar ca Dica ar trebui sa plece daca nu e lasat sa-si faca meseria. Daca si-a propus o sinecura caldura si cam umilitoare, aici e locul sau (ca si al lui Titi Dumitriu, ca tot uitam cine e principal la Steaua). Daca vrea sa isi construiasca o cariera simplul fapt ca va trece in CV perioada aceasta nu va fi suficient. Lumea fotbalului nu e atat de mare incat sa nu se stie ce rol a jucat el aici. Cu tot respectul pentru Dica eu cred ca Becali a cautat mult pana a gasit un om pe gustul lui. Asta insemnand inclusiv ca acela nu are niciun cuvant de spus la echipa. Ceea ce e absurd pentru un veritabil profesionist.

Ionut Alexe (7 comentarii)  •  1 august 2017, 16:30

Articolul exprima adevarul insa adevarat este si faptul ca FCSB este o firma ca oricare alta, numai ca desfasoara o activitate sportiva...iar Becali face ce vrea cu firma lui. Restul discutiilor sunt doar suete la coltul blocului. Si sa fim sinceri, majoritatea patronilor fac la fel, chiar si in campionatele puternice.

Andrei (3 comentarii)  •  1 august 2017, 16:36

Dar cui ii apartine vina ca ziarul dumneavoastra a ajuns sa cenzureze comentariile critice la adresa lui becali? Lasati oamenii sa se exprime liber atunci cand nu jignesc! Nu stiam ca, cuvantul "***" ( ceea ce si este Becaliotul ) ajunge sa fie cenzurat pe GSP, ziarul pe care il conduceti. Asta denota faptul ca ori sunteti platiti sa promovati un infractor, ori infractorul va aduce audienta si vizualizari. Sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (331 comentarii)  •  1 august 2017, 16:37

Dixit Ioanitoaia (cu logica lui impleticita si flexibilizata de anii de stat in pozitia Dica/Becali in fata lui Sandu, Dragomir si fratii Becali): Dica nu are nicio vina! Pai nah, vina slugii e doar ca accepta sa fie ***...mata ar trebui sa stii cel mai bine asta! Altfel platitudini, limba de lemn si delir (despre cum e candidata Craiova la titlu).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion (24 comentarii)  •  1 august 2017, 16:42

@adi_stelistul - Confuzie mare nene !!! Antrenor principal (in acte) e Viorel Tanase si nicidecum Titi Dumitriu ! Asa , spre informarea dvs ...

calinescu (96 comentarii)  •  1 august 2017, 16:44

GIGI VREA BANI NU FOTBAL .....!!!! EL A DISTRUS TOT FOTBALUL ROMAMNESC IMPUNANDU-SI JUCATORII PE LA LOTURI , HRANINDU-I CU "JARATEC" MARCA NEUBERT, IAR MARII SPECIALISTI DIN PRESA S-AU BUCURAT CUM REUSESTE GIGI SA LE TRAGA TZEPE "CAPITALISTILOR" ....!!!!! DE CAND NU NE AM CALIFICAT LA MONDIALE ?????????? ASTAE PRESA SPORTIVA DAMBOVITEANA ....!!!! PACAT ....!!!!!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  1 august 2017, 16:45

@ Ion Multumesc pentru precizare, mi-am notat. Doar ca n-are relevanta, ba din contra confirma ce ziceam - ca numele antrenorului nu conteaza. Dar daca e atat de important, nene, un aspect secundar al comentariului pe care l-am postat, e OK. Imi asum ignoranta - habar n-aveam.

jean (3 comentarii)  •  1 august 2017, 16:45

in Germania spre exemplu nu se intampla asa ceva, acolo exista consilii de administratie, oameni imbracati la 4 ace care nu-si dau cu parerea despre evolutia mijlocasului de banda sau despre arbitru. ceea ce se intampla la Steaua exprima starea natiei romanesti in care ne scaldam cu totii, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

undoi (4 comentarii)  •  1 august 2017, 16:47

***, lipsit de orice scrupule cand vine vorba de facut bani usor de pe urma altora. Vei plati tovarase *** (poate nu in persoana pentru ca e prea tarziu, dar abtibildul la care "scrieti" sigur o va face) pentru tot raul facut Stelei, intretinand confuzia in randul ***. A scris cineva un articol interesant zilele trecute in care intreba, de ce nu ii spuneti fcfcsb-ului, de exemplu, Barcelona? E acelasi lucru ca atunci cand ii spuneti Steaua, Real Madrid sau Liverpool. Asa sigur veti atrage si mai multe click-uri si banii facuti usor se inmultesc. Nu va multumiti cu putin, mariti miza: FCSB = Barcelona!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (16 comentarii)  •  1 august 2017, 16:50

*** ..... Mosuleeee Steaua joaca in Liga a 4a ..... DEFINITIV si IREVOCABIL fcsb nu e steaua, ASA ZICE LEGEA

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasglo (208 comentarii)  •  1 august 2017, 16:51

Oare ce mai ramanea din articolul "maestrului" daca FCSB=Steaua marca inca un gol din multimea ocaziilor avute la poarta unei echipe devenite "sac de box" in repriza a 2-a?!....-:)

vasilică (2 comentarii)  •  1 august 2017, 16:53

Atenție! Se pare că ignorați un lucru simplu: după anul 1989 suntem îm plin capitalism/economie de piață, iar fiecare om de afaceri (chiar și în fotbal) își conduce propria afacere după cum știe el! Indiferent care este numele lui, Becali, Porumboiu, Negoiță, Nicolae, etc. acesta poate să fie chiar nesăbuit! Fără acești oameni care investesc în fotbal, totul poate deveni o ruină! Când indicatorii financiari ai afacerii în fotbal vor fi neadecvați pentru investitori, atunci aceștia vor proceda altfel!

Roadghost (37 comentarii)  •  1 august 2017, 16:53

"Ioanitoaia e transant" anunta gsp...bai baieti, am citit si eu la viata mea cate ceva, dar nu pretind a fi in masura sa judec abilitatile jurnalistice ale lui Ioanitzoaia...stiu insa definitia cuvantului transant, si afirm ca Ioanitoaia nu a fost, nu este si ma indoiescca ar de deveni vreodata transant...singurul lui demers care cocheteaza un pic cu "transantul" e tenacitatea cu care il ataca pe Daum cu orice prilej, de fiecare data precizand ca nu are nimic cu el inainte sa dezlantuie potopul de jigniri si aluzii lipsite de eleganta...articolele lui nu denota decatt o coloana vertebrala extrem de flexibila, ca a unei moluste, si o nostalgie crede el nedetectabila pt sleahta Sandu-Dragomir si ceilalti.

antoniu (29 comentarii)  •  1 august 2017, 16:54

dar de cand s-a descoperit asta ? de cand steaua merge prost an de an si becali face si desface totul ? apoi se plange ca echipa nu joaca ce vrea el ? iar noi , suporterii , suferim la toanele stapanului !!! mare om mare caracter !!! om cu " credinta " in DUMNEZEU , care balacareste pe toata lumea !!! si a promis cand a iesit din puscarie ca va fi umil !!~ da de unde ??? *** . dar i-a ghiciti cine l-a cocotat acolo sus si l-au facut vedeta - presa si televiziunile : face rating !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (1 comentarii)  •  1 august 2017, 17:00

Acest rezumat gazetaresc imi aduce aminte de un episod din emisiunea" in puii mei" cand nea Lucescu isi cearta jucatorii in vestiar in fata patronului Ahmetov de la Shaktior. Ironia fcsb este ca propriul antrenor nici macar sa si mustre jucatorii nu are voie..acest lucru fiind revendicat insasi de imparatia sa Becali. Imi aduc aminte cu placere cel mai frumos joc al Stelei ,cand era condusa de Protasov. Tind sa cred ca singura sansa ca fcsb sa fie condusa de un antrenor si nu de Gigi e ca acels sa fie rus , arab, chinez, indian , taliban...orice numai sa nu stie engleza sau romana

costi 42 (37 comentarii)  •  1 august 2017, 17:01

BECALI NUI VINOVAT NICI ODATA,VINOVATI SANT CEI CE COLABOREAZA CU EL,EL FACE CAT STIE SI CAT ESTE INFLUENTAT DE NISTE STIUTORI LA FEL CA EL,PUN PARIU DE PE ACUM,CA NICI ANUL ASTA NU VA LUA NICI UN TROFEU DACA NU-SI INCHIDE GURA SI NU LASA STAFUL TEHNIC SA-SI FACA TREABA.EL ISI DESCONSIDERA ADVERSARII SI II AMBITIONEAZA,DA DELA 3-0 IN SUS SI IN REALITATE PACAT DE VALOAREA LOTULUI CA AJUNS PE O MANA REA.

Bogdan (395 comentarii)  •  1 august 2017, 17:05

Bine zis. La insectar cu el.

cj666 (51 comentarii)  •  1 august 2017, 17:06

FCSB stimabile, nu Steaua.

Bogdan (395 comentarii)  •  1 august 2017, 17:09

@Roadghost. Scuze, dar esti Prost cu litera mare. Ioanitoaia nu l-a jignit niciodata pe Daum, niciodata, niciodata, chiar niciodata. Doar i-a spus adevarul in fata, care nu le-a picat bine unor cocosati ca tine.

Andrei F (1607 comentarii)  •  1 august 2017, 17:15

,,„Armonica” juveților a mers ceas vreo 60 de minute, ,, ...Nici daca la cele 45+2 de minute ale primei reprize ati pune si cele 15 minute ale pauzei spusele dv. nu au acoperire...Steaua in prima repriza a avut mai multe ocazii decit oltenii in toata partida!!!!Apoi de ce nu a apelat Craiova la mai mult singe proaspat?De ce nu au bagat jucatorii care nu jucasera cu Milan?Sau ii pregateste tot pentru Viitorul?...Daca GSP poate sa bage cancanuri,fete dezbracate...poate si Becali sa faca ce-si doreste...FCSB asa imbrobodita de Becali a obtinut fix acelasi rezultat de etapa trecuta al mult iubitei dv. echipe-Craiova-Chiajna 1-1...numai ca ziaristul din dv. nu a vrut sa ne spuna si de acel minunat meci...Ma bucur ca totusi astazi nu ne spuneti ca a 2 repriza a fost o lectie de tactica a antrenorului italian-cum ne-ati spus data trecuta- si in acelasi timp ca oltenii nu aveau putere de a rezista in teren...

Carol K (77 comentarii)  •  1 august 2017, 17:16

Va e clar ca Alibec e terminat,Popescu e si el pe cale sa devina iar Budescu....Daca a clacat Sanmartean de ce n-ar faceo si el,cu Becali totul e posibil cand e vorba sa distruga CEVA LA CARE AU MUNCIT SI-AU REUSIT ALTII....

Carol K (77 comentarii)  •  1 august 2017, 17:17

"FACE-O"

tandd (79 comentarii)  •  1 august 2017, 17:17

@ionut andrei ....sa intelegem ca vreodata ahmetov i-ar fi putut impune in primul 11 un jucator lui lucescu?n-ar fi impus nici macar copii de mingi acolo stai fara grija si tot o firma ,,pe banii lui,,,e si acolo.Tocmai ca e firma lui trebuie sa-si ia antrenor serios si sa-l lase sa-si faca treaba,dca tu cumperi tot ce e mai bun si o faci pe priceputul in antrenorat e ca si cum ai arunca banii pe fereastra in materie de rezultate sportive,exceptie fiind cele financiare unde e posibil sa ai un gram de noroc fiindca liga noastra e foarte slaba in materie de finantare

Andrei F (1607 comentarii)  •  1 august 2017, 17:18

...si pentru ca tot il aveti de ,,client ,,pe Becali cind va faceti timp si pentru Porumboiu?In GSP apar tot mai des ,,laude,,la adresa acestuia din partea fostilor jucatori...Sa nu fi auzit sau altele sa fie cauzele?

tandd (79 comentarii)  •  1 august 2017, 17:20

PS.si in plus mangementul e ,,chitit,,,doar ptr profit,nu stiu ce vor suporterii cand axul central e o gluma dar se cumpara 4 mijlocasi pe acelasi post si 2 atacanti cu acelasi profil ptr ca aia aduc profit,fundasii nu prea au acelasi pret ca atacantii la revanzare deci e logic

unu (7 comentarii)  •  1 august 2017, 17:22

FCSB a mers bine doar in perioada in care Becali era ocupat cu scrierea cartilor ....

Yo (13 comentarii)  •  1 august 2017, 17:22

Cu scuzele de rigoare, n-am citit decat titlul de pe prima pagina a site-ului. Si il comentez in felul urmator. Tot ce s-a intamplat la Steaua este vina acelui om. Inclusiv ca echipa nu a disparut in anii 2000. Si ca a existat in Europa, cu rusine, asa cum declarau marii oameni de fotbal Marian iancu, Cristi Borcea sau Arpy Pascani. Dar cu calificari in primavara si cu o semifinala. E tot vina lui ca, atunci cand nimeni nu dadea 2 bani pe jucatorii romani si aduceau tot felul de prazilieni, se incapatana sa cumpere fotbalisti pe bani grei, pe care apoi echipa ii oferea nationalei. E vina lui ca pe scheletul Stelei s-a obtinut o calificare in 2008 si alta in 2016. Bineinteles, refuzand selectii marilor fotbalisti de la celelalte cluburi, care produceau pe banda rulanta, ca doar de aia e plina Europa de fotbalisti romani. E tot vina lui ca a reusit sa obtina milioane din bilete, pe un stadion pe care in 5 ani nu s-a organizat nimic altceva in afara fotbalului. "Decat" un miting pentru Ponta. Nu trebuie sa-l iubim sau sa-l dam drept exemplu, dar este singurul care a avut succes luptand doar cu banii proprii, fara spate de la buget sau mafia politica. A produs spectacol si a creat vedete intr-un fotbal anost, in care marile vedete sunt fotbalisti de peste 35 de ani, care nu au castigat nimic pana sa vina aici. Pana la urma e vina lui ca ne-a si v-a obisnuit cu rezultate, cu discutii, cu transferuri, cu demisii, cu scandaluri sau cu calificari sau eliminari. Altfel trebuia sa scrieti doar despre CSM-ul primariei.

Adu (70 comentarii)  •  1 august 2017, 17:37

De cate ori Gigi, ca patron, se amesteca in munca angajatilor sai, el recunoaste ca i-a ales prost!... :D hahaha Cu alte cuvinte, ca e un patron suficient de ineficient ca sa nu aiba incredere in cei pe care ii plateste, si omnipotent de competent ca sa se dea mai bun ca ei in public! :D hahaha

Geroge (3 comentarii)  •  1 august 2017, 17:41

In sfirsit e cineva care sa o spuna raspicat:domnul Becali este ,deopotriva,binecuvintarea,dar si blestemul clubului a carui identitate nici nu o mai stie nimeni dar care ,sigur,NU MAI E Steaua pe care au indragit-o atitia oameni! Si ce este trist,e ca nu exista semne ca,pe termen scurt,se va fi gasind o solutie pentru rezolvarea problemei iar lucrul aceste inseamna ca fotbalul romanesc va saraci iremediabil cu o valoare care avea toate ansele sa ramina in veci:Steaua Bucuresti.Pentru ca,sa fim seriosi,"proiectul"CSA nu poate fi mai mult decit o gluma.Si,oricum,razboiul in care s-au angajat generalii de carton ai clubului militar nu va avea NICI UN CISTIGATOR.Asta e clar!

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  1 august 2017, 17:47

Mitrita mi se pare foarte slab momentan, dar Baluta e bun, in forma, si are simtul portii (Daum are fler in cazul lui, se pare).

Vardasihanu (62 comentarii)  •  1 august 2017, 18:01

Nu ai descoperit apa caldă,domnul meu.La Steaua,patronul a fost întotdeauna problema.El a căutat să fie tot timpul,,contra"firescului.Îşi freacă mâinile de bucurie rivalii stelei,când becali iasă in prim-plan şi îşi dă în petec.Atât il duce capul.Dacă nici acum Steaua nu are jucători(chiar şi apărarea),atunci nu mai înțeleg eu fenomenul fotbal.Comportamentul lui becali,e detestat de stelişti şi adorat de restul.Cât despre meciul stelei cu craiova,poți să o laşi mai moale.Ajungem la domeniul ridicol.In prima repriză steaua a avut ocazii clare de a marca,şi craiova nu a jucat la fel de ruşinos ca in repriza a doua.Atât.Putea să piardă lejer craiolguța,şi atunci despre ce vorbeam astăzi.Craiolguța s-a prezentat cum s-a prezentat in repriza a doua,pentru că e o echipă mică şi atât poate.Toți care joacă impotriva stelei,joacă la ciupeală.Pe două linii in ăpărare, şi sa vedem ce iasă.

gigi_becali_4 (152 comentarii)  •  1 august 2017, 18:03

Dle Ioanitoaia, nu aveti continuitate, din pacate :) Ori Becali este cel care face echipa ( si atunci are meritele/vina pentru rezultate ) , ori nu este Becali cel care face echipa ( si atunci antrenorul are meritele / vina pentru rezultate ). Daca este corect ceea ce spuneti, ca Becali face echipa de cand a venit la Steaua, atunci trebuie sa va asumati ca Becali este cel mai tare antrenor din ISTORIA fotbalului romanesc : in 15 ani are 11 calificari in Cupele Europene, din care 3 in Champions League, 1 semifinala de Cupa Uefa, detine recordul European de 10 calificari consecutive in Europa, dupa meciuri de calificare - conform UEFA.COM !!! !!! Din pacate, Dvs cand merge bine Steaua, spuneti ca nu e meritul lui Becali ( e meritul antrenorului, ca Becali nu s-a bagat la echipa ), iar cand nu merge bine Steaua e de vina Becali ( ca s-a bagat peste antrenor ).... Nu aveti continuitate :) Ori e alba, ori e neagra :) Nu puteti fi PUTIN gravida , dle Ioanitoaia :)

Hombre (93 comentarii)  •  1 august 2017, 18:04

becali e prost. Da, vrea bani si vrea sa se bage. Dar daca nu esti de meserie, nu mai bine lasi pe ala care se pricepe? Nu iti duci masina la mecanicul auto, decat sa o strici si mai tare? Dar ce vrei de la un om care si-a reparat maybach-ul cu ranga.

Roadghost (37 comentarii)  •  1 august 2017, 18:17

Bai Bogdan sau cum te-o chema, iti recomand sa mai citesti si altceva decat biblia, "operele" de penitenciar si etichetele de pe sticlele de rachiu, lasand la o parte competenta lui Ioanitoaia, orice om care ii proclama obiectivitatea este ori un fan cazut in adoratie si servilism, ori un pic deficient la citit...either case, parerea unei asttfel de persoane are valoarea 0, prin vocabularul restrans iti manifesti IQ-ul unui cartof fiert si personalitatea unui pahar cu apa plata..

Mihai (10 comentarii)  •  1 august 2017, 18:22

Gigi becali nu este singurul patron care se baga la echipa numai k altii nu au curajul sa o spuna ..cand patronul craiovei a zis sa bage rezervele cu viitorul nu ati mai avut aceiasi atitudine fata de patronul craiovei.

Vardasihan (62 comentarii)  •  1 august 2017, 18:22

@hombre :))):)))):)))adevărat

octavian (95 comentarii)  •  1 august 2017, 18:30

Gigi aduce antrenori si jucatori pe care sa-i umileasca. Fotbalul ca atare nu-l intereseaza. A castigat f. mult dupa prestigiul stelei.Dar dupa tepile pe care le-a dat cu Chipciu, Stanciu, Cardos cred ca strainii s-au prins.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  1 august 2017, 18:33

1.Când un cititor îl face p.r.o.s.t pe altul, nu mai este cenzură!Dacă se referă la matale, cu nişte cuvinte mult mai civilizate, "jdoing!", 3 zile suspendat pt.că este troll!!!Păi bine, bre!Ăsta e fair??Matale încă trăieşti în vremurile apuse ale comunismului ceauşist! 2.Cum îți mai fură ideile băieții ăštia mai tineri!!!Nişte plagiatori ofticați! 3.Te-a tăiat Gigi Becali de la "sponsorizare" de ai devenit atât de vitriolant?!Râdeam eu de matale când am citit despre cadourile galinacee pe care ți le dădea Milițică Dragomir, pe timpu'lu' Ceauşescu, dar...acum nici p'alea nu le mai primeşti! P.S În sfârşit ai scris şi matale un articol mai vertical!Felicitări!Sincere!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  1 august 2017, 18:44

Daum este un antrenor meserias ...daca nu ai vazut asta ce analiza vrei sa faci asupra echipei mele ?...vezi ti de drum ...ca i mai bine asa ...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  1 august 2017, 18:47

...spre deosebire de Vatajelu si Ivan pe Baluta nu l am auzit niciodata ca vrea sa plece de la noi ...are contract pana in 2022 ...dar daca ar pleca ...ce ?...ne am bate la retroigradare ?...stai sa se dea in folosinta stadionul ...

dan t (81 comentarii)  •  1 august 2017, 18:59

si apropo de moderare...de ce userii bakunin,milne....jignesc,folosesc expresii jignitoare si nu sunt moderati iar restul sunt moderati la sange?

NR (12 comentarii)  •  1 august 2017, 19:04

Vă salut dle Ioniţoaia. Consider că vina aparţine, în totalitate, celui care s-a înhămat cu bună ştiinţă la o asemenea corvoadă, cunoscand anturajul, şi care vor fi repercursiunile în caz de nereuşită.

luci (39 comentarii)  •  1 august 2017, 19:18

Roadghost, esti plictisitor ca o Tine si luminat ca noaptea. Nea Ovidiu infuleca 100 ca tine la micul dejun chiar daca ei sunt umflati de prostie ca innecati de apa.

di livio (214 comentarii)  •  1 august 2017, 19:19

Iar nu inteleg ce-a scris nea Ovi. Am nevoie de traducere. Cini-i buricu pamintului? Daum? Rasturnind moneda, asta-i un articol cu dus si-ntors. Calci in strachini umblind dupa cai verzi pe pereti

undoi (1 comentarii)  •  1 august 2017, 19:39

"A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii". Asta e descrierea d-lui Ioanit oaia. Pai cum esti sincer cand cu buna stiinta incalci o decizie a ICCJ numind un club oarecare Steaua? Daca esti un amator al genului liric, ai putea sa incerci si o oda adusa marelui conducator jiji. Imbatranesti urat...

Dilimache (657 comentarii)  •  1 august 2017, 21:07

Gigi e la el el pe plantatie, poate daca el ar disparea din fotbal, Daum de la nationala si in fruntea federatiei ar fi niste oameni completenti, atunci si-ar reveni fotbalul din Romania.

Nell9 Milano (27 comentarii)  •  1 august 2017, 21:18

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nell9 Milano (27 comentarii)  •  1 august 2017, 21:27

NEA OVI DE UNDE-TI VINE ...DIMINUTIVUL.. ? PRIETENII STIU DE CE !

Urod (59 comentarii)  •  1 august 2017, 21:31

Dar cine l-a făcut buricul pământului. ...nu presa care de 15 ani sta la dispoziția lui...cu circul pe care-l face...ce justificare aveți, ca Becali face audienta!!!...înseamnă că meritam sa fim ceea ce suntem , dacă stam și ne uitam în gura lui....sunteți indignat de ceea ce face? !!!!...dar asa face el de vreo 10 ani, asa ca nu înțeleg de ce va mai surprinde.....este creația voastră și acum spalati-va pe cap cu el.

Roadghost (37 comentarii)  •  1 august 2017, 21:41

Pai bai Luci, ia lumineaza-ne mai frate si pe noi, cei neluminati ca tine si care nu lucim, scoate-ne te rog din bezna nestiintei si explica-ne tu Demiurgule ce infuleca nea Ovidiu...si daca tot esti prin preajma lui, mai stai si ne spune si cum elimina ce infuleca, e clar ca nasul tau e prin proximitatea marelui carturar, profita frate de locatia propice...

Comentează