Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cai verzi pe pereți

E de înțeles, dar numai până la un punct, atitudinea Viitorului și a lui Dinamo de a menaja mai mulți senatori de drept înaintea deplasărilor de la Nicosia și, respectiv, Bilbao.

Permalink to Cai verzi pe pereți
luni, 31 iulie 2017, 4:01

Tocmai pentru că pariul continental e uriaș, n-a surprins că Hagi și Contra au ținut pe margine o serie de titulari. Râmniceanu, Țâru, Cr. Ganea, Benzar, Nedelcu, Cicâldău și Chițu, pe de altă parte, Romera, Katsikas, Nemec, Mahlangu, Nascimento, Hanca și Salomao, cu observația că primii 3 „câini” au fost introduși în repriza secundă.

Se apreciază că introducerea acestora a și înclinat balanța în favoarea trupei din Ștefan cel Mare. Schimbările operate de Contra s-au dovedit mai inspirate decât ale lui Hagi (Fl. Coman, Ov. Herea), ea fiind și cea dintâi explicație a victoriei obținute de Dinamo în finalul unui meci în care Viitorul a beneficiat de un număr dublu de situații de a marca, 6 la 3. Numai Țucudean a irosit 4 ocazii cât roata carului, aceea din minutul 45+1, singur cu poarta în față!, depășind-o chiar și pe a lui Costache, faza în care dinamovistul a tras în stâlpul porții părăsite de Tordai!

Cu scuzele de rigoare, dar nu le-aș socoti ratări, le-aș numi greșeli de neiertat. Acceptabile în cazul lui Costache, ce va împlini 19 ani miercuri, nu și în cel al lui Țucudean, căruia n-ar trebui să-i mai tremure picioarele la 26 de ani.

De ce scriam că atitudinea de a odihni titularii e cu dus și întors? Pentru că jucătorii se călesc și echipele se asamblează tocmai în partide cu miză, cu încărcătură. În derby-uri. Iar Viitorul – Dinamo și FCSB – Craiova se încadrau perfect în această categorie, adevăr pe care, spre lauda lor, l-au realizat mai ales antrenorii ultimelor două formații. Ei au aliniat garniturile standard. Corect, roș-albaștrii n-au contat pe Alibec și pe Budescu, dar nu pentru că i-a menajat Dică. Cei doi au rămas în tribună din motive medicale.

Răsturnând moneda, trebuie să le dăm ceva dreptate lui Hagi și lui Contra, pe ai căror elevi o programare aiuristică i-a silit să evolueze de la ora 18:00 și la aproape 30 de grade! De acord că, fiind principala sursă de finanțare a Ligii 1, televiziunile sunt în măsură să-și impună punctul de vedere. E logic să dicteze cine plătește. Mă întreb însă, dacă s-a evitat amânarea acestor întâlniri ca să nu se bulverseze țintarul întregii stagiuni, de ce ele nu s-au jucat mai târziu? La Ovidiu de la ora 19:30, să se domolească arșița, iar pe Arena Națională de la 21:45, oră de UCL?

Evenimentele de duminică au demonstrat iarăși că fotbalul actual nu se mai bazează doar pe echipă precum odinioară, ci pe lot. Cluburilor care nu dispun de dubluri pe posturi, de 18-20 de jucători competitivi, le e blocat drumul către vârful piramidei. Veți riposta că asta nu-i o noutate și că ai noștri știu despre e vorba, dar sunt condiționați și îngrădiți de lipsa fondurilor, nu a cunoștințelor. Încă o dată de acord, numai că dacă n-ai, nu visezi cai verzi pe pereți, nu te arunci. Din păcate, noi părem împăcați cu ideea că preț de 7-8 etape echipele se caută, după care obosesc brusc!

Dintre „europenele” urmărite în week-end cel mai tare m-a impresionat Craiova. Încântătoare, prestația ei din repriza 1, nu și după pauză, mi-a reamintit că abia m-am abținut să nu râd auzindu-l pe Marcel Popescu cum declară că „ne vom bate cu șanse serioase la titlu!”. Nu l-am crezut până duminică seara, dar merită revenit asupra subiectului.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

dan (151 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:13

Craiova sa se bata la titlu ? A ajuns la poarta Stelei in repriza a doua ? Marcel Popescu viseaza cai verzi pe pereti !

custov (88 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:14

TOV ioanitoaia ,6-6 e numarul de ocazii clare la viitorul -DINAMO ,daca erai corect te felicitam pentru articol dar iar ai comis-o.Nu esti atent nici ce spune Hagi de omul care vorbeste numai de bani .

daniel (223 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:14

Parca Dv il tamaiati pe Hagi ca nu are frica de nici un adversar si uite ca are. A pierdut cu Dinamo si va pierde si cu Apoel, mare antrenor.

Vardasihan (62 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:25

,,dintre europenele urmărite,cel mai mult a impresionat craiova"zău?!de ce oare?!Când vrei să te bați la titlu',trebuie să arăți mai intâi că vrei să joci fotbal.Chiar dacă uneori nu reuşeşti,dar măcar încerci.Ce a făcut craiova in repriza a doua,nu are legatură cu fotbalul,nici pe departe cu lupta la titlul de campion.Arăți clar că eşti o echipă mică şi că joci la ciupeală.Nu ai cum să spui aberații de genul că te bați la titlu'când te domină chiajna pe teren propriu,iar steaua şterge cu tine pe jos.(chiar dacă te-ai ales cu un egal)

florin (8 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:28

Bine ca nu s-a cerut amanarea meciurilor din campionat datorita participarii echipelor in cupele europene.

Andrei (276 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:36

Acelasi stil de a ascrie la alibi. Articole care nu au mesaj concret, ci o scalda infiorator in ritmuri de compunere de scoala generala unde elevul trebuie sa se asigure ca nu supara pe nimeni.

cornel (79 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:38

De asta dle Ioanițoaia sunteți ziarist și nu antrenor !

Alex (73 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:42

Programarea aiurea a meciului. Ne batem joc de echipele care joaca in cupele europene (locul 1 si locul 3 stagiunea precedenta). In loc sa stabileasca macar 19:30, s-a jucat de la ora 18 cand temperatura la nivelul solului era de 36 de grade...numai fotbal nu e asta + omoram jucatorii dpdv fizic (efort foarte mare). Sa felicitam FRF/LPF din nou pentru lipsa de creier.

show-ul rosu (10 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:50

Raspunsul e simplu. Ambele sunt echipe fara experienta in Cupele Europene care prefera sa sacrifice punctele in competitii care furnizeaza mai putin venit decat sa faca o pregatire fizica adecvata. Mentalitate de echipa mica ...din pacate !!!

ghencea (129 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:52

@custov. *** ca raportul ocaziilor la Ovidiu a fost 6-6???Vochin a calculat la Dolce 7-3, dl Ioanitoaia a fost mai generos dar pe voi la tupeu nu va intrece nimeni. E singurul capitol la care sunteti adevarati campioni.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ghencea (129 comentarii)  •  31 iulie 2017, 16:54

@Andrei. Articolele aveau mesaj pe vremea lui Ceasca. Acesta si altele exprima o opinie cu care poti sa fii sau nu de acord. In schimb tu nu ai nici o opinie despre nimeni si numai faci pe inteligentul.

Andrei (276 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:00

@ghencea. Invata sa citesti cateva randuri, apoi cauta-ma. De papagali care nu comenteaza articolul ci postarile altora sunt satul. S-a inteles?

Vardasihanu (62 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:04

@andrei bv.bine scris,bine punctat.ioanițoaia,un vulpoi bătrân şi viclean

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (871 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:24

P Frinaru n-a menajat, asa e el, unii gindeste, altii munceste. Foarte „munceste“- ce sa-i zici ? - daca il da pe Ianis sa frece manganul la Fiorentina iar el face fotbalisti din niste Neicamari de Balta. Ar fi luat campionatul si cu Ianis – de fapt cel mai talentat si complet dintre tineri – caci au lucrat toti pentru Viitorul, de la arbitrii la FRF, Liga pina la conducatori de cluburi si jucatori adversi. Intreb si eu, ce valaoare avea azi capitanul echipei – Ianis Hagi ? S-a dus vraja, vad ca nici macar Hotogan n-a vrut sa fluiere pentru el, este posibil ca Hagi sa ramina cu munca si altii cu banii. Apoel a aratat ca o echipa de play-out, in orice caz mai slaba decit Dinamo. Dar daca prind un arbitru adevarat in Cipru s-a terminat cu marele "muncitor", cel nascut ca sa faca performanta. Hagi a facut multe, a avut de partea lui milioane de stelisti, dar din pacate azi a ramas sa munceasca singur, caci a inceput sa-si arate caracterul. Rusine. Mai ramine doar sa se alieze cu Steaua armatei ca sa fie trecut si in cartile de istorie ! ----------------------------------- Maestre, chiar ai de gand sa comentezi toate timpeniile ? Cu cele trei jumatati de atacanti se va bate Clona la campionat cind … la alegere. Au aratat bine caci Steaua nu are antrenor, nu are staff, e de toata jena daca „Nic“, care nici nu e gata antrenor, urmareste, alege, discuta si … mai stii ce ? - fundasii centrali si mijlocasii ! Apoi in repriza secunda Clona a cazut, de nerecunoscut. Asa antrenor jalnic ca Dica nu am mai vazut de cind ma uit la fotbal. Stau cite 5-6 in spate, se retrag frumos in spate – in linie ori cine stie ce timpenie de asezare le baga asta in cap unora care oricum nu au – dar nici nu se uita la adversari, nu marcheaza pe nimeni ! Iar cind primesc mingea cadou nu au cui pasa, poate doar in lateral, sint nevoiti sa bubuie mingi lungi care nu aduc nimic. Mitrita, Banuta, or fie ei doar jumatati dar au fost tot timpul liberi, singuri singurei, la fel oricine aparea in fata fundasilor, au preluat mereu central nestingheriti, mereu era cel putin unul singur singurel, ca si in primele trei meciuri, putea juca si Plzen magarul cu Steaua daca voia – magarul find Dica care probabil credea ca face presing. Ba voi sinteti bolnavi la cap, nici dupa ce revedeti meciurile nu va dati seama ca sinteti varza. Orice echipa va da cel putin doua daca nu marcati adversarii. Orice echipa mai pierde mingea pe tranzitie, dar atunci poti vedea daca o echipa are antrenor pe margine. Azi a pierdut-o Popescu, ieri a pierut-o Pintili, am luat goluri. In aceste patru meciuri, indiferent cine si unde a pierdut mingea, eu nu am vazut o singura data ca adversarul care a recuperat nu are cui pasa. Mereu era cel putin unul liber, iar la 5 m in jurul lui nici un stelist ! Stau cite 5-6 in spate, nu marcheaza pe nimeni, daca din intimplare primesc mingea cadou nu au ei cui pasa, poate doar lateral, asa ca e normal ca trebuie sa foloseasca mingi lungi care de obicei nu aduc nimic. Dica vrea presing, vrea sa recupereze repede mingea ? Pai cind unul isi ataca adversarul, toti ceilalti trebuie sa faca la fel, sa se apropie de adversari, sa nu lase niciunul nemarcat. -------------------------------------------- Apoi Dica a rulat prea putini jucatori, pe dreapta n-a cautat alternative, nici central, pe Pleasca si Achim nu i-a folosit nici in amicale, cum sa-i aduca cu Plzen ? Iar experimentul cu Moncilovici la ce sa foloseasca ? Poate in sistemul cu trei fundasi centrali – Larie, Balasa, Moncilovici – si Morais, Enache (caci n-ai altul) pe benzi, dar nici alt sitem n-a incercat. N-a incercat nici Bizonu + Ali-Bec, l-a mai si tinut pe Teixeira rezerva. Dupa ce ca nu este inca antrenor il mai pune Becali si sa vorbeasca cu potentiali fundasi centrali ? Nu se poate. --------------------------------- Steaua nu are nevoie doar de antrenor, are nevoie de un Staff intreg daca se vrea echipa profesionista. Cine oare il antreneaza pe Nita, ca n-a mai scos o minge ? In loc de reflexe, de incercari disparate de a scoate, vad la el in ultima vreme doar fandari. Fandeaza si ramine stana de piatra. A mai luat gol si pe coltul scurt. Cu baiatul ala de la Clona era la fel, caci Nita n-a scos absolut nimic. Atunci putea sta pe bara si Man, putea juca un fotbalist adevarat pe dreapta. Nu-i rau nici Man, dar s-a obisnuit cu postul de titular si a progresat doar la freza si tatuaje. Dica trebuie AZI trecut secund altfel Steaua rateaza si acest campionat. Uite, Multescu e liber, Cirtu, Stoichita … ori Lutu, macar stim o treaba. Vorbesc serios. Ce, nu-i bun decit de sofer ? De unde Nic care nici nu intelege anumite lucruri. A fost la Ovidiu la Premierea „campionilor“, chipurile au „cistigat pe teren“, pai sa-l ia p frinaru antrenor ca se potrivesc.

Maxentiu (65 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:32

E un subiect interesant de dezbatere, dar explicatia tine de prioritatile diferite ale fiecarei formatii angrenate in meciurile de duminica. Craiova are zero sanse de calificare in EL cu Milan si nici de prezenta in play-off-ul Ligii 1 nu e sigura, asa ca un punct sau chiar trei cu Steaua erau importante. Steaua are un lot consistent, nu-i e frica sa intre cu majoritatea titularilor. Prin urmare, ambele echipe au jucat cu garnituri (aproape) standard. Pe de alta parte, Viitorul si Dinamo au sanse reale de calificare si in acelasi timp au loturi foarte subtiri, orice "defectiune in angrenaj" se simte imediat. Meciurile din Cupele europene sint pentru ele prioritatea zero, eventualele puncte pierdute in campionat se mai pot recupera pe parcurs. Ergo, Contra si Hagi au decis sa menajeze titularii.

dan t (81 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:38

in afara de mm si cei de la fcsb....pe cine ati auzit ca se plange de faptul ca au un program incarcat?

Craiu (67 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:42

@custov. Tu nu stii a numara nici pana la trei, esti penibil ca toti dinamovistii care cred ca au echipa. Pentru unii ca voi titlul articolului pica la fix. El fix, voi chix.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:47

...nu mai este mult si o sa fie gata stadionul ...atunci se va vedea al cui e colacul ...

IO (154 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:53

Absolut corect. Plus ca hagii a facut greseli uriase prin adecerea la echipa a lui m constantin si herea . acesti doi jucatori nu pot, nu au cum sa ajute Viitorul. Mai rau incurca.

a dica (283 comentarii)  •  31 iulie 2017, 17:58

Angajati-l la gazeta pe Tirana asta ca scrie mult. Prost, da mult.

dan b (283 comentarii)  •  31 iulie 2017, 18:03

Hagi e la al doilea experiment, dupa supercupa. Stie ca in curand va ramane fara majoritatea titularilor si vrea sa grabeasca integrarea unora. Dupa criticile din supercupa, odihnirea titularilor pentru meciul de la Nicosia a fost un alibi perfect. Incet-incet va face o noua echipa cu care va accede in play off.

depechistul (1 comentarii)  •  31 iulie 2017, 18:12

fcsb craiova a fost blat pt pariori,2pauza xfinal.cota buna,nu?

Jean (280 comentarii)  •  31 iulie 2017, 18:50

Daca FcSB-Craiova a fost blat cum sustine aici o loaza inseamna ca lumea s-a intors cu fundul in sus. Prostanacu de depechistul sa afle ca U Craiova poate face blat cu oricine dar niciodata cu Steoaia.

pawn (64 comentarii)  •  31 iulie 2017, 18:53

eu sunt (de ani de zile) de parerea ca fandoselile cu programarea jocurilor la "ora de UCL" (bai, ma lasi??) a dus la disparitia spectatorilor de pe stadioanele romanesti. una din cauze. sa programezi meciuri la ora 10 noaptea, sa mai astepti ca suporterul sa-si ia si familia s-o duca pe coclauri la ora aia, trebuie sa fii dus rau. adica englezii, italienii, germanii joaca de la ora 14 cu stadioanele arhipline, numai noi bagam meciuri care se termina a doua zi. ca le este vedetelor cald. ba, da' pe vremea fotbalului (si fotbalistilor) adevarati, cum de jucau augustin, sames, lita dumitru, lacatus sau camataru de la ora 15? e adevarat, nu incepea campionatul in iulie, ci cu cap, odata cu inceperea scolii.

Andrei F (1607 comentarii)  •  31 iulie 2017, 19:16

Domnule ,daca ti-a placut Craiova pentru ca a jucat o repriza- cum spuneti-, echipa care a jucat cava in prima repriza-3 ocazii mari!!!- si a jucat cam singura a doua repriza... nu ma mir ca nu va sensibilizat...De ce?Am sa ma rog ca cei de la FCSB sa stea o repriza fara sa traga la poarta- Nita in a doua repriza a prins doar o centrare in careu- ca sa vad daca o sa va placa...Dar... nu? Stim ca nu o sa se intample.ADN- ul nu se schimba...

custov (26 comentarii)  •  31 iulie 2017, 19:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (871 comentarii)  •  31 iulie 2017, 19:30

@a dica, vad ca incepi sa ai un fix. Ai citit ? Ai o parere ? Cu ce nu esti de acord ? Ce este prost ? ----------------------------- Pe scurt am fost in nota maestrului, considerind ca aceste meciuri trebuiau sa pregateasca meciurile decisive din importantele Calificari. Hagi a gresit, Contra la fel, dar macar a cistigat. Iar Clona campiona e o gluma ! A aratat bine caci Dica e jalnic, la el stau cite 5-6 in spate dar nu marcheaza pe nimeni. Nici Dica nu s-a omorit cu pregatitul. Doar n-o sa joace cu Moncilovici fundas central ori cu Man intr-un meci pe 10 milioane ? Trebuia bagat pustiul de 17 ani in poarta, caci Nita oricum n-a scos nimic si probata o ofensiva. La scos si pe Bizon in min 70 !!! Doar n-o sa joace Benzar la Plzen. Pe Teixeira, cel care trebuie sa faca diferenta, l-a tot ametit, rezerva, apoi linga Pintili, apoi ca Man2, apoi ca Tanase2, oare ce-o sa joace la Plzen ? Pe Pleasca si Achim – jucatori buni – nu i-a folosit nici in amicale, pe Jacolos l-a dat, deci practic Enache, slabut, pericol public, trebuie sa joace. La fel si Larie, caci le-a dat drumul lui Tamas si Moke si in doua luni n-a fost in stare sa gaseasca macar o rezerva acceptabila. Daca Moncilovici era rezerva, de ce nu l-a incercat pina acum ? „Rezerva“ era doar Tudorie, dar l-au dat si pe asta. Sper sa nu-l vedem pe Pintili fundas central la Plzen. Ideea cu Bizonu + Ali-Bec aparuse deja anul trecut, Bec-Ali declara ca-i pare rau ca n-a permis experimentul. Nici Dica n-a incercat iar miercuri trebuie sa marcheze 3 goluri. Daca Alibec putea juca 30 minute, de ce n-a facut-o ? Oare va juca Tanase ori Benzar atacant central, caci asa a terminat. Inca odata, mai erau 20 de minute si l-a scos pe Bizon ! - ca sa nu faca intindere. Daca asta e pregatire, daca asa se joaca, stind departe de adversari si fugind practic dupa minge ca la gradinita, atunci sint si eu popa in China. Astea au fost ideile. Unde e prostia ?

di livio (214 comentarii)  •  31 iulie 2017, 20:21

Continui sa scrii despre cai verzi pe pereti da nu stie nimeni pt cine mai scrii. Citeste ce-ai scris si vezi daca-ntelegi ceva. N-a surprins c-a menajat dar, insa, totusi, rasturnind moneda nu-i bine ca-i cu dus si-ntors. Veti riposta...c-asa si pa dincolo. Stii tu ca vom riposta? Si daca vom riposta, cui ii pasa? Esti din acelasi trib cu Dumitru Graur si Sorin Hobana.

AD (1 comentarii)  •  31 iulie 2017, 20:40

"abia m-am abținut să *râd", nu?

Augustin (268 comentarii)  •  31 iulie 2017, 20:41

Di Livio, textele astea nu sint pentru tine. Tu crezi ca sint pe lume doar doua culori, alb si negru. Te sperie nuantele. Articolul e impotriva lui Hagi si Contra, dar trebuie sa ai cap sa-l intelegi,

sundance kid (205 comentarii)  •  31 iulie 2017, 22:01

Bai romanasule ? Ba. Craiova are un antrenor italian care a obtinut in final ce si-a propus. Cu multescu poate Craiova juca fotbal mai ofensiv dar se intoarcea in Banie cu 3.4 in desaga !

sundance kid (205 comentarii)  •  31 iulie 2017, 22:02

Vardasihan

Serbanica (35 comentarii)  •  1 august 2017, 6:35

Si de Daum si Burleanu...nimic?!?

Bogdan (395 comentarii)  •  1 august 2017, 8:06

Primul articol in care Ioanitoaia nu e de acord cu Hagi si il critica. O face discret dar in aceasta cheie trebuie judecat articolul.

Rapi (4 comentarii)  •  1 august 2017, 9:01

Astfel de decizii se iau in cazul echipelor mari care au ce pune in teren si nu exista decalaje mari in ce priveste echipa si banca, si dau lucrurile pe fata, nu se ascund in spatele unor accidentari inchipuite " cei doi au ramas in tribune din motive medicale " , ori nu sunteti bine pus la punct cu ancheta jurnalistica ori alegeti ignoranta.

fanCraiova (15 comentarii)  •  1 august 2017, 9:56

Sa facem bine ca sa nu fie rau iar clona din banie daca se bate la campionat dupa ce sunt dominati acasa de chiajna si a doua repriza la fc fcsb sa au fost invizibili e taina lunga asteptam urmatorul articol cu si despre burleanu ca nu ati mai scris de ceva vreme

Gabriel (13 comentarii)  •  1 august 2017, 10:35

Observ ca naravul din fire nu are lecuire, este plina tara de atrenori si specialisti in fotbal , stau si ma intreb cum si de ce nu au fost remarcati si angajati de cautatorii de talente ai marilor cluburi... @Tirana a tine cu 5 aparatori in linie, pai asa se apara toate echipele indiferent de sistemul folosit, aparatorii joaca in linie si mijlocasii fac presing de intampinare sa recupereze mingea. Incep sa par si eu antrenor cu toate ca am criticat acest lucru. Strategia de abordare a meciurilor este strict problema antrenorilor si ei raspund de rezultate, la Hagi este mai simplu ca nu are deasupra capului sabia patronului si isi permite sa faca ceea ce doreste si sa experimenteze la echipa, daca se califica in grupele EL este o performanta sportiva si financiara. Craiova are un antrenor italian care ciupeste punct cu punct si care stie ca joi Milan aliniaza lotul A, cel putin in prima repriza, deoarece este primul meci oficial desfasurat acasa si suporterii doresc sa vada (trebuie sa vada) achizitiile din aceasta vara. In aceste conditii este foarte greu sa te califici cand trebuie sa recuperezi o infrangere cu 1-0 in fata unei echipe italiene care aliniaza primul lot. Doresc sa ma insel cu toate ca ceva imi spune ca echipele noastre nu se califica in competitiile europene din acest an.

dan t (81 comentarii)  •  1 august 2017, 15:52

d le ioanitoaia....la un articol postat pe acest site la cel in care se spune ce va face becali cu dica in caz ca nu se califica,un anume domn a folosit cuvantul "aka"....! l am rugat sa mi explice si mie ce inseamna acel cuvant in lb romana,el neexistand in dex,deci d nu respectiv e *** necunoscand cuvintele romanesti! am fost moderat cu sarguinta si ravna de catre cei din redactie....folosirea cuvantului *** pe site sa inteleg ca e gresita?

Comentează