Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Iar schimbăm schimbarea?

Comitetul Executiv al FRF ar urma să discute mâine despre noul sistem competițional și, eventual, să voteze modificarea lui.

Permalink to Iar schimbăm schimbarea?
luni, 26 iunie 2017, 3:22

Într-un moment în care se ridică problema ca Liga 1 să se desfășoare altfel, FRF și LPF trag, ca de obicei, una hăis și alta cea. La sugestia unei firme olandeze, Federația optează pentru păstrarea formatului cu 6 formații în play-off și 8 în play-out, numai că pe ultimele le împarte în două grupe de câte 4. Vor fi baraje peste baraje, apoi alte baraje!, învingătoarea lor finală obținând calificarea în preliminariile Europa League. Clar, de ce-ar trebui lucruri simple dacă ele pot fi complicate?!

La rându-i, Liga Profesionistă are, vă așteptați la altceva?, un punct de vedere diferit. Spre deosebire de forul păstorit de Burleanu, cel condus de Iorgulescu dorește menținerea a 14 echipe, doar că distribuite invers față de sezonul trecut: 8 în play-off și 6 în play-out. În ideea scurtării play-out-ului, competiție despre care s-a afirmat, concluzie aproape unanimă, că durează prea mult și interesează prea puțin. Cum Burleanu domină în CEx, unde L1 a rămas cu doar 2 reprezentanți, se consideră că varianta federală va trece la pas. Fluierând.

Personal, într-o conjunctură în care președintele FRF tocmai s-a referit la posibilitatea întoarcerii la campionatul cu 16 formații, nu pricep de ce trebuie iar schimbat sistemul, de ce să se renunțe la o formulă abia pusă în practică, adoptată în 2015?! Într-adevăr, play-out-ul a trenat și a plictisit, dar reducerea la 6 echipe de la 8 ar putea dinamiza întrecerea. Ar fi o șansă în plus. Cei care visează la perfecțiune să nu uite că mai binele e uneori dușmanul binelui, chiar foarte des! Să-mi fie cu iertare, însă joaca de-a revizuirea sistemului competițional la fiecare 2 ani n-ajută dezvoltării fotbalului. Mai degrabă o blochează, o împiedică.

E oarecum ciudat că FRF a angajat o societate din Țara Lalelelor, evident contra cost, s-o consilieze. Totuși, nu-i un prilej de mirare, de vreme ce administrația Burleanu a ales un selecționer german și a numit în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor un grec. Probabil, nu zic sigur, că șefii Casei Fotbalului n-au suficientă încredere în români, iată o observație, nu o critică, să nu se ambaleze încă o dată admiratorii lui Burleanu, Daum și Vassaras! Înclin să cred, părere mai largă, că versiunea olandeză încarcă inutil atunci când inventează niște baraje ce nu-și justifică rostul.

Deoarece echipele de L1, contactate și chestionate de GSP, nu se arată încântate de niciuna dintre oferte, cluburile fiind adeptele organigramei din stagiunea precedentă, de opinia lor trebuie ținut cont. Oricât de importanți sunt directorii de teatre, regizorii sau scenariștii, tot artiștii fac spectacolele. Opinia acestora nu trebuie neglijată. Dimpotrivă, trebuie ascultată!

Pentru că una e să fii conservator, dușman al noului, și alta realist, cu picioarele pe pământ, amintesc că FRF a eșuat în privința modernizării ligii secunde, pe care a redus-o la o singură serie. Perestroika n-a reușit din pricină că, înaintea altor cauze, federalii au omis factorul geografic. Au greșit apreciind că e la îndemâna echipei din Călărași să meargă la Satu Mare, a celei din Brăila să joace la Oradea, a celei din Reșița să ajungă la Suceava etc. Așa ceva înseamnă timp și bani, ceea ce divizionarele B n-au găsit, dovadă că eșalonul secund a început cu 20 de formații și s-a încheiat gâfâind, cu chiu, cu vai, cu 16!

Federația a visat să transforme Liga 2 într-un fel de Serie B, însă a uitat esențialul. Că România nu-i Italia, cu diferențele de aici decurgând. Care înseamnă dezavantaje pentru noi. Numai dezavantaje!

Comentarii (55)Adaugă comentariu

Jean (280 comentarii)  •  26 iunie 2017, 15:41

Propun sa se adopte propunerea federatiei si sa se cheme oficial campionatul barajelor, nu campionatul ligii1.

Fcsb nu e steaua (46 comentarii)  •  26 iunie 2017, 15:49

Varianta cu 8 in play off nu e rea

johnneil (50 comentarii)  •  26 iunie 2017, 15:53

Poti face in fel si chip aceasta competitie. Dupa o scurta perioada va trebui modificat iar. Si iar. Si iar. Trebuie schimbat totul. Absolut totul. Dupa un timp ne vom minuna ca incepe sa se urneasca caruta. Toate echipele sa mearaga dupa sistemul VIITORULUI. Trebuie plecat de la echipe de pitici.

fotbal (1 comentarii)  •  26 iunie 2017, 15:56

mai bine se trag la sorti doua cistigatoare, una de la FRF si una de la LPF care mai apoi isi vor cauta dreptatea la TAS.

Vlad (77 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:05

MI se pare mult mai ok cu baraje... 8 in play off nu face decat sa aduca plictiseala din play-out aici. Credeti ca in afara de 2-3 echipe, restul mai trag la ceva? O sa fie o tranzactie continua de puncte, doar ca de data asta sus in clasament.

Addy (7 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:13

Nea ovi, este ca ai avut note mici la matematica? Cu adica lpf doreste mentinerea la 16, 8 in playoff si 6 in playout? Ce te faceai daca bagau vreo formula cu ridicarea la putere sau cu radical cand matale ai probleme cu adunarea?

Andrei (276 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:33

"Iorgulescu dorește menținerea a 16 echipe, doar că distribuite invers față de sezonul trecut: 8 în play-off și 6 în play-out". Ioanitoaia nu faulteaza doar logica si si aritmetica simpla.

mircea (663 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:35

E greu de inteles de ce *** ne impinge sa tot schimbam. E nevoie de timp sa te edifici asupra unei chestiuni dar noi sintem mereu grabiti. Noi facem si tot noi desfacem, e damblaua noastra.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gino (513 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:50

Nea Ovi, matale esti ca Adidas Torsion. Cand vrei poti. Pe fraieri ca Andrei nu ii baga in seama. Unii ca el nu au voie sa vorbeasca despre logica. Ajunge sa se priveasca in oglinda si sa taca urmatorii 12 ani..

Bogdan (395 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:59

Clar ca omul din viteza a scapat 16 in loc de 14 insa a corectat in doua minute. Era la mintea cocosului cat fac 8 si cu 6. Niste *** in ploaie s-au gasit sa faca zarva din asta de parca asta era esenta articolului...Cand zice omul de postaci cu ora are mare dreptate...

Bogdan (395 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:59

Completare: platiti cu ora.?

Stefan.. (17 comentarii)  •  26 iunie 2017, 17:17

Promovarea disperata si penibila, cel mai adesea, de catre GSP a lui Gigi Becali si a echipei lui-vezi procentul stirilor despre acestia- ne duce la gandul ca, dincolo de audienta de tip "cancan" pe care personajul sus-mentionat o provoaca unui anumit segment de public, exista si alte lucruri ce nu pot fi dovedite. Astfel, hai sa-l intrebam pe patronul FCSB ce varianta prefera, astfel incat acesta sa se vada campion si, implicit, mai aproape de "sampion lig"! :))

Andrei (276 comentarii)  •  26 iunie 2017, 17:26

@Gino: i te adresezi lui Ioanitoaia dar din directia aia se intoarce doar ecoul. Comenteaza te rog articolul, nu postarile altora, oricat de mare ar fi tentatia de a fi troll. Ioanitoaia are mica lui obsesie cu Burleanu si cu strainii adusi. El a ramas fidel comunismului si sloganului neo-comunist "nu ne vindem tara." Marseaza pe aceleasi clisee obosite si aproape ca-l admir pentru faptul ca nu se plictiseste de propriile platitudini, care pe altul l-ar fi dus la disperare de mult. Singura schimbare e ca pe subiectul Burleanu & Daum ne scuteste de stilul rabinic cu dosu-n doua luntre din ciclul "si tu ai dreptate, dar si tu ai dreptate," care de vreo treizeci de ani lasa cititorul buimac. Interesat sau dezinteresant in aceasta cruciada anti FRF, vom afla dupa ce amatorul Burleanu va fi debarcat.

Ilie (369 comentarii)  •  26 iunie 2017, 17:38

Cum sa n-ai incredere in romani, dl Ioanitoaia ? Noi, daca am putea, am schimba si presa sportiva cu una straina : am scapa de analizele astea asa neutre, profesionale si profunde

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 iunie 2017, 17:51

Da ,buna observatia ca Burleanu a apelat la un antrenor strain,seful arbitrilor strain,firma care sa dea solutii competitiilor-straina...Totusi avem si element autohton!Avem ziaristi ajunsi in randul FRF!Acum asta sa fie cauza pentru care fotbalul merge in jos?Burlene,sa aduci si jurnalisti straini!

Marco (84 comentarii)  •  26 iunie 2017, 17:52

Maestre, iar va pierdeti in detalii si scapati esentialul : problema fotbalului autohton nu e la FRF, play off-uri si sisteme competitionale din Liga 2. Problema e la stadioanele GOALE si dezinteresul crescind al suporterului de odinioara. Cine a contrinuit la situatia asta ? Burleanu si Daum sint doriti si sustinuti ptr ca nu mai vrem trecutul. Vrem altceva. Fara smecherie si minciuna, ca o prioritate. Rezultatele sint secundare. Eu personal m-as intoarce mult mai repede la un meci jucat serios, si in limita posibilitatilor, decit la amatorismul marca locala si nivelul de joc nul, pe care numai dvs il mai afectionati. Lasati-i deci dracului pe Daum & Burleanu sa-si faca treaba cum poate, caci altfel cu Galca / Sumidica & Gh. Popescu veti ajunge la stadioane goale si la meciurile echipei nationale

Marco (84 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:04

@Addy : da, dar a avut note mari la logica !

Ilie (369 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:10

Iar un articol despre FRF - Burleanu ? (apropo de titlu)

ALIN (626 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:13

@Andrei. Nu e de vina Ioanitoaia ca tu esti buimac. Reprosul cu doua luntre nu rezista deoarece Ioanitoaia e ferm contra lui Daum, dar asta nu pentru ca e el comunist si Daum neamt. Pentru ca el e realist si Daum nu are rezultate, e varza cu carne. Noroc ca s-a inventat netul pentru a permite unui neica nimeni ca tine sa dea ochii peste cap si sa faca pe contestatarul. Tu si alti frustrati ca tine sa faceti in viata orice si apoi sa ii judecati pe altii. Tu il acuzi pe altul ca nu se refera la articol ci la tine. Tu procedezi la fel si nu simti rusinea care ar trebui.Cine zice troll ala e.

ALIN (626 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:19

@Andrei. Alta tampenie din colectia ta de aiureli e ca Ioanitoaia ar fi interesat de succesiunea lui Burleanu. Eu fac prinsoare ca va da si in el daca va fi la fel de aerian si cameleon ca Burleanu. Un tip ca Ioanitoaia care a vazut toata lumea nu poate fi xenofob, daca iti spune ceva termenul. Nu neamtul din Daum il enerveaza. Il enerveaza ca si pe mine perdantul.

Andrei (276 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:26

@ALIN. E simplu sa jignesti, e mai greu cu argumentele, iar tie iti lipsesc cu desavarsire, dragul meu. Pe langa faptul ca nu esti capabil sa citesti cu atentie un paragraf, unde am spus ca pe subiectul Daum Ioanitoaia a renuntat la stilul care l-a consacrat, ai si memoria scurta si uiti ca Ioanitoaia a fost anti-Daum inca inainte de inceperea campaniei pentru Mondial. Daca l-ar fi sustinut pana la proba contrarie, as fi fost de acord cu tine, insa Ioanitoaia a avut un cui mare pe Burleanu de cand a ajuns cum a ajuns la FRF si ca atare selectionerul ales de acesta a fost sub foc continuu din prima secunda. Am inteles ca Burleanu e incompetent. Pana la urma nu e nevoie ca Ioanitoaia sa scrie 100 de articole cvasi-identice pe subiectul asta. Noi suntem deja convinsi ca Burleanu e paralel, iar pe Burleanu il doare la burlan de articolele lui Ioanitoaia. Asa ca, cui prodest? Ai inteles acum, sau iti fac un desen, Aline?

Ilie (369 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:27

@Alin : super tare analiza ta !

Cetatean (38 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:45

@Addy. Ii vorbesti "maestrului" de lucruri sfinte! ***. Astfel, a ajuns la GSP unde criteriile privind angajarea nu erau atat de ridicate ca la intreprinderea amintita..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (657 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:53

@Andrei - du-te prietene la culcare...

lucian (206 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:11

@Andrei. Cum te-ai convins ca Burleanu e paralel? Citind articolele dlui Ioanitoaia, asa ca las-o jos ca macane. Iar dl Ioanitoaia a explicat ca e impotriva lui Daum pentru ca e strain si nu cunoaste jucatorii romani ( pe care nu ii cunoaste nici acum, exempl Gardos), nu pentru nationalitate. Iar articolul de fata exprima o parere numai ca tu si altii aveti voie la o parere si dl Ioanitoaia nu atunci cand parerea sa nu coincide cu a voastra. Din acest motiv produceti jena.

Marco (84 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:28

@lucian : tu nu crezi ca mai conteaza si nivelul parerii ? De ex cind Ioanitoaia gaseste ca Daum nu cunoaste suficient jucatorii romani precum Gardos, tu chiar crezi ca-s greu de 'cunoscut', jucatorii nostri fiind atit de complexi, sau ca Daum n-are de fapt ce cunoaste ? De aici si penibilul si micimea 'parerii' lui Ioanitoaia. O opinie e una, un partizanat orb (interesat ?) e alta !

Andrei (276 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:33

@Alin: Ce spun eu "Interesat sau dezinteresant in aceasta cruciada anti FRF, vom afla dupa ce amatorul Burleanu va fi debarcat". Ce intelegi tu: "Alta tampenie din colectia ta de aiureli e ca Ioanitoaia ar fi interesat de succesiunea lui Burleanu". No comment.

Andrei (276 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:35

@Lucian. E in regula sa existe pareri. Dar cand ti se serveste aceeasi parere de vreo cinci ori pe saptamana, miroase a obsesie.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:45

...articol neinteresant ...mi au placut comentariile lui Andrei ...suta la suta de accord cu ele ...Burloiu e slab ...nea Ovi foloseste clisee ...iar la talibani nu le raspunzi ...le zici ...Amin !!!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 iunie 2017, 19:57

...mai spun doar atat ....Daum este un antrenor meserias ...am multe argumente ...dar astept sa vad pe ce loc ternina aceasta campanie de calificare ... Alin este un taliban prost care sigur nu merge la stadion saptamana de saptamana sa vada ce inseamna antrenor perdant ... Daum a pierdut in aceasta campanie de calificare doar cu Polonia ...a luat o echipa pe care a umilit o Albania ...care nu avea sanse de a merge mai departe . Despre ce vorbim ?...Daum intai trebuie sa ne aduca la valoarea de a nu pierde cu echipe ca Albania ...daca face asta e super meserias ...

adri (96 comentarii)  •  26 iunie 2017, 20:21

sistemul cu barajele e asa numitul sistem danez, a fost deja incercat un sezon in prima liga daneza, insa atentie, e fara injumatatirea punctelor. Interesant este ca acea firma olandeza a propus imediat modificarea sistemului, pentru ca punctele dupa sistemul regular sa se injumatateasca. Deci ei vin cu propuneri pe baza sezoanelor precendente, asta nu inseamna ca Liga trebuie sa-si schimbe formatul in fiecare an. Teoretic, toate meciurile au miza, iar acele baraje sunt doar pentru play- out, adica exact ce nu a functionat in campionatul nostru in ultimii 2 ani.

Emil (43 comentarii)  •  26 iunie 2017, 20:30

Ovidiule 3003, ai dreptate ca Daum e meserias, doar ca nu a batut nici un adversar. Daca batea vreunul insemna dupa logica ta ca e...antrenor bun. Judeci bine dar invers. Poate ai stat prea mult cu capul in jos.

CCC (137 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:03

Interesant este ca sunt numai doua propuneri de sisteme de desfasurare al campionatului. Ia lansati un concurs pe forum, cu tema "cel mai bun sistem" si o sa vedem foarte multi "inventivi" aici. Eventual, premiul pentru cel mai bun sistem sa fie dreptul de a fi troll pentru o luna pe forum! Altfel, putem incerca sute de modificari ale sistemului, dar cat timp nu se schimba mentalitatile nu o sa avem rezultatele dorite. In campionatul prieteniilor, al lui "si ce daca a pariat Ninel?", al jurnalistilor obsedati de persoane si al deciziilor TAS, nimic nu se va schimba in bine, niciodata!

jos_cenzura (114 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:05

Andrei are dreptate. Cei care îl ataca nu prea sunt în stare să citească o propoziție mai lungă sau să de exprime coerent. Iar despre Daum - și-a arătat valoarea în trecut ca antrenor, nu se poate contesta, dar ca selecționer al României nu a reușit să schimbe mare lucru - vorbesc de joc în sine, nu mă refer la rezultate. Selecționații joacă ca niște zmei când au un om în plus sau când joacă amicale cu echipe sud americane care joacă relaxat - dar atunci când chiar contează, nu sunt în stare să dea o pasă de 5 metri sau o centrare în teren.

ala (8 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:13

Nu inteleg de ce nu avem 16 echipe standard fara play-off, pentru ca sunt echipe care ar putea juca in L1 dar nu au sansa din cauze numarului mic de 14. UTA ar fi una dintre ele. Domnule Ioanitaia, ascultati-ma cu atentie, in sezonul ce urmeaza dar mai ales peste 2 sezoane Liga 2 va fi mai atractiva si interesanta decat L1. Pentru ca vom avea o multime de echipe de traditie cu suporteri acolo. Practic toate echipele noastre de traditie vor fi in B. Poli, UTA, Olimpia Satu-Mare, Resita FC Arges, Ripensia, U Cluj, Petrolul, Farul. Atat de incapabili sunt cei de sus.

di livio (214 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:22

Romania nu-i Italia si iarna nu-i ca vara.Mai binele e dusmanul binelui, quitte ou double, fiecare om e alt om. Omul uman si omul inuman. Oare n-ati putea sa iesiti voi la pensie? Si tu si Daum. Tot asa scrii de 50 de ani. Incilcit, dezlinat si buimacit.

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:28

@ adri Interesant! Poti sa ne spui de ce campionatul trecut doua echipe care aveau miza nu au fost interesate de fotbal? Uite Mutu ne spune ca banii au valoare!Brusc acum ne amintim ca suntem saraci.Ai explicatie?Echipele sunt Craiova si CFR...

Nicu (1 comentarii)  •  26 iunie 2017, 21:49

Cel mai bun sistem este cel cu 16 echipe fara porcaria de play-off! O regula infecta, plictisitoare. Sa vezi 10 meciuri pe an intre aceleasi echipe, nu mai are farmec! Echipele romanesti au dat randament in Europa, la mijlocul anilor 2000 fix intr.un sistem de 16 echipe. Are cineva creier sa analizeze acest aspect?

Gabi Prossi (12 comentarii)  •  26 iunie 2017, 22:07

Ciclopicul bodescu revine in forta, ca Romeo Fantastik!?! Fara el si burleanu - chintesentele fotbalului romanesc, mondial si intergalactic - sportul cu balonul rotund din Romania, este precum fecalele fara miros!?!

bubucul (35 comentarii)  •  26 iunie 2017, 22:48

Eu cred că ar fi mult mai folositor să se schimbe doar șeful FRF. Amin!

Razvan (331 comentarii)  •  26 iunie 2017, 23:00

Si da-i si lupta si lupta si da-i! Agamita Ioanitoaia in actiune! Sa facem play-out cu 8 echipe, ca asa, doar cu 6, nu a putut face *** decat 6-7 blaturi grosolane! Sa fie multe meciuri, omenie si reciprocitati...poate incepe din nou si Procesul Etapei!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mateias (70 comentarii)  •  27 iunie 2017, 0:00

@di livio. Nu te sforta prea tare pentru ca nu ai inteles pana acum si nu vei intelege nici pe viitor. Riscul asumat ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Geo (113 comentarii)  •  27 iunie 2017, 0:45

O abureala neinteresanta facuta armasar din cauza ca e Burleanu la mijloc...***. Nu e Liga 2a serie b...si nici gsp la gazzetta dello sport. Totul e o apa si un pamant...Ar trebui sa candidati dv la sefia FRF si apoi sa Nu va pierdeti stilul de jurnalism si sa va criticati la fiecare 3 zile...si sa va faceti si o echipa de fotbal sa aveti mai mult material de scris ca ne am cam saturat de fcsb. Traiasca GSP, Traiasca Nea Ovi si redactia!!! Uraaa! Uraaa!! Strigati "ba" ura!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan a (13 comentarii)  •  27 iunie 2017, 3:01

Orice sistem ar face, injumatatirea punctelor mi se pare mizerbila ... se pierde practic 50% din munca a 66% dintr-un sezon ... de ce Dzeu nu s-ar imparti 7 cu 7, ar fi 14 etape, in fiecare etapa 1 echipa din playoff si 1 din playout ar avea pauza. In total 40 de etape, tot atatea cate sunt acum la regulat + playoff. Doar ca echipele ar juca 38 meciuri fiecare. Chiar asa greu e sa se gandeasca la o asemenea solutie ?! Etape mai multe--> televiziuni fericite. Cat despre liga 2, sa avem pardon, dar cu 2 serii sau n serii nu e aceesi problema a banilor ?! credeti ca transportul si cazarea la cateva meciuri duc echipele la faliment ?!

Marcello (80 comentarii)  •  27 iunie 2017, 5:00

E greu sa realizezi ceva in fotbalul romanesc atita timp cit ai "patroni" precum *** Gigi Becali care prefera sa cheltuiasca milioane pe transferuri de STRAINI de ***, in timp ce refuza categoric sa investeasca citeva sute de mii pentru copii juniori sau tineret... Cind ii pomenesti de 'tineret' II PUTE !!!...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcello (80 comentarii)  •  27 iunie 2017, 5:07

Ti-a zis cineva in ultimul timp ca pe masura ce inaintezi in virsta, trasaturile fetei dumitale, pe zi ce trece, DEVIN TOT MAI CONFUNDABILE cu cele ale *** ?!?!?...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nica (125 comentarii)  •  27 iunie 2017, 7:18

Foarte multi coate goale si minti obscure fac aici pe filosofii si dau lectii. Ei le stiu pe toate si te apuca jalea citind cat sunt baietii astia de experti in orice domeniu. Fotbal, literatura, stil, logica etc. Indivizilor le lipseste cu desavarsire simtul ridicolului.

Andrey (262 comentarii)  •  27 iunie 2017, 7:21

Ovidiu Ioanitoaia si-a facut multi dusmani pe blog pentru ca prostilor nu trebuie niciodata sa le spui in fata cum sunt. Daca le spui ca sunt destepti nu se vor opri din laudat.

exidpol (264 comentarii)  •  27 iunie 2017, 10:28

-credeti ca numirea în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor (acolo unde se decid scorurile meciurilor) si la loto (acolo unde se decid nr. care se extrag) a unor greci aste intamplatoare...?.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  27 iunie 2017, 10:38

Cu artagul unui pensionar ofticat ca in fata lui s-a dat ultima tigaie aflata la reduceri, Mos Teaca molfaie geriatric aceleasi 100 de cuvinte in mici compuneri cu efecte literare cracanatoare. Dupa o viata de studiu, former-ul (sic) taxator la ITB, a ajuns la o concluzie pe care s-a grabit sa o impartaseasca : "Romania nu-i ca Italia" Si vitzaversa, cum ar spune un personaj din opera lui Caragiale...

Comentează