Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Castraveți la grădinar

Ați văzut în Gazeta de joi că Daum nu-i singurul antrenor cunoscut a cărui carieră a intrat în declin.

Permalink to Castraveți la grădinar
vineri, 23 iunie 2017, 9:00

Pe lista celor aflați pe pantă descendentă, chiar dispăruți din aria performanței, figurează tehnicieni ajunși cândva în vârful ierarhiilor, unii cotați peste actualul responsabil al „tricolorilor”. E vorba despre Sacchi, Eriksson, Cuper, Scala și alții, care au obținut succese mai mari decât Daum, au câștigat Cupa Campionilor, Cupa UEFA sau/și Supercupa Europei. Consumă victoriile, dar și eșecurile. Uzează.

În galeria prăbușiților, să le spunem așa în afara oricărei tente peiorative, se înscrie și actualul selecționer al României. Între 1992 și 2005, Daum a cucerit titlul în Germania, în Austria și, de 4 ori, în Turcia, ultima sa izbândă datând din 2009. Atunci a luat Supercupa cu Fenerbahce. Ulterior însă, a mers din rău în mai rău, cea mai convingătoare dovadă constând în aceea că până să semneze cu FRF, pe 7 iulie 2016, a rămas 28 de luni pe bară, fără angajament!

De altfel, încă înaintea perioadei respective, a întâmpinat serioase dificultăți profesionale. Nici la Eintracht Frankfurt, nici la FC Bruges și nici la Bursaspor n-a făcut mulți purici. A plecat repede. În 2011 a fost demis de Eintracht, care a și retrogradat, după nici două luni. Apoi a stat la Bruges din 9 noiembrie 2011 în 30 iunie 2012 și la Bursa din 14 august 2013 în 24 martie 2014, câte 8 luni!

Din păcate, a dezamăgit și cu „naționala” noastră. La capătul a 8 meciuri, n-are o linie de clasament slabă, ci de-a dreptul îngrijorătoare: 2-3-3, golaveraj 10-8, raport de goluri însă, atenție!, rotunjit în două partide jucate în superioritate numerică. Cu Armenia și cu Chile, prima chiar din minutul 4. Dacă scoatem din calcul aceste întâlniri, una 5-0, alta 3-2, reiese că „tricolorii” au marcat două goluri mari și late în 6 partide, ceea ce e jenant de puțin! Spre știința celor care consideră că presa îl vânează pe Daum, cele de mai sus sunt cifre, nu păreri. Sunt certitudini, nu speculații.

În tristul context în care calificarea noastră la CM 2018 e iremediabil compromisă, amicii lui Daum au lansat zvonul că un club important din lumea arabă moare de dorul și de dragul antrenorului german. Ca atare, ar fi dispus să-i plătească acestuia 2,5 milioane de euro pe an, de 5 ori contractul de la FRF! Să mă ierte Andrei Vochin, consilierul prezidențial care a făcut anunțul la TV, dar mi-e teamă că ne ia de naivi, de fraieri. Umblă să vândă castraveți la grădinar.

Nu zic că nu-i posibilă versiunea lui Vochin. Azi e posibilă orice minunăție, dar mi se pare ilogic să se întâmple așa, nefiresc. Să înțelegem că Daum a șomat 2 ani și 4 luni, apoi a preluat echipa României și aproape a îngropat-o, moment în care, hocus-pocus, a apărut o superofertă pentru el! Justificată de ce, de o suită de rezultate proaste și de ratarea prezenței la CM 2018?! Creadă cine-o vrea, eu mă abțin.
Ar mai fi destule de discutat pe marginea concluziei că Daum a însemnat și înseamnă o alegere neinspirată. Greșită. Că România e pe locul 4 în preliminariile mondiale, poziție ocupată în alte grupe de superformații gen Insulele Feroe, Cipru și Azerbaidjan! Că majoritatea „tricolorilor” au cote în accentuată scădere pe transfermarkt.

Inclusiv B. Stancu, golgeterul la zi al reprezentativei cu 3 goluri în mandatul neamțului, a pierdut 1,2 milioane de euro de la instalarea lui Daum. Stanciu a pierdut și mai mult, 1,5 milioane. Despre toate astea, cu un viitor prilej.

Comentarii (68)Adaugă comentariu

Geo (113 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:33

Deci Daum e antrenor. Are trofee..acolo unde spuneti ca nu a facut purici a luat locul doi cu Burgge si cu Frankfurt a stat 7 meciuri la sfarsitul campionatului. Sa vorbesti de Daum si despre CV ul lui ca si contestatar nea Ovi...va taiati craca de sub picioare. Unde a avut cu ce, a facut treaba, a castigat cupe, campionate, promovari..stie omul, altfel nu era contactat pt a antrena nationala GERMANIEI. Caderea nu s-a datorat rezultatelor sau experientei lui ca antrenor ci din cauza unei greseli in viata privata. cat despre locul 4 la calificari...o intrebare pt dumneavoastra...daca ne uitam la jucatorii pe care i-i avem, la campionatul intern, la nivelul de juniori si la persooanele cele mai importante din fotbalul intern (stim bine cine sunt) si cel mai important LA CATE S-AU FACUT PT FOTBALUL ROMANESC IN ULTIMII 25 DE ANI...meritam sa fim mai sus de 4???

Daum (56 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:41

Nu te supara, devine penibila inversunarea asta... Cred ca am inteles cu totii de multa multa vreme ca vrei sa scapi de Daum si Burleanu. Insa argumentele sunt fortate, partinitoare si nu reflecta realitatea. Cum sa spui ca Stanciu a scazut in valoare pe transfermarkt cu 1.5 Milioane si sa arunci asa voalat vina pe Daum? Nu cumva Stanciu a jucat si la Anderlecht intre timp, si poate nu a dat randamentul necesar? Da cu Weiler nu aveti nimic, Daum e de vina...la fel si B. Stancu...

Dan M (13 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:03

Domnule Ioanițoaia, sunteți întreg la cap? Până unde merge obsesia asta pentru Daum? Cotele lui Stancu și Stanciu au scăzut din cauza lui Daum? Nu pentru că nu sunt capabili să se impună la echipele lor de club? Păi dacă tot ați început, ia scrieți și despre cotele lui Benzar (de la 1,25 la 1,6 milioane - în dec. 2016, înainte ca Viitorul să ia titlul), Răzvan Marin (de la 1,25 la 2 milioane), Chipciu (de la 2 la 3 milioane), Rotariu (de la 1,75 la 2,5 milioane) și Ivan (de la 1 la 1,5 milioane - în dec. 2016). A, să nu uităm de Andone, care, din cauza lui Daum, a "scăzut" de la 2,5 la 5 milioane. Da' chiar nu aveți rușine?

Liviu (24 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:10

Mutu ne-a facut meciurile la nationala inca vreo 5-6 ani dupa ce a fost prins cu droguri, deci...

Andrei (276 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:17

Inca un articol, copie la indigo dupa alte zeci scrise in acelasi stil contra lui Daum. De asemenea, remarc acelasi stil obosit de a pune problema in cheie rabinica, mimand impartialitatea "si alti mari antrenori au esuat", mai-mai sa crezi ca Ioanitoaia ii ia apararea lui Daum! Apoi ne spune Maestrul cum nu presa il vaneaza pe Daum, ci rezultatele sale. La fel cum a uitat convenabil de Cooperativa pe care o promova la Procesul Etapei, uita ca linsajul mediatic al lui Daum a inceput imediat dupa instalare. E obsesia de un an de zile a lui Ioanitoaia care scrie mai mult despre Daum & Burleanu decat a scris vreodata despre corifeii Cooperativei si adevaratii gropari ai fotbalului romanesc, Dragomir si Sandu. Sincer, draga Ioanitoaia, ma intreb pentru cine mai scrii textele astea. Oricum nu spui nimic nou cu articolele astea deja pline de clisee si platitudini si ca atare slabe sanse sa iti gasesti adepti. Traiesti deja intr-un univers paralel si te bati cu "postacii federatiei" asa cum se batea Don Quixote cu morile de vant.

mihai (15 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:24

Domnule Ioanitoaia,azzurii de la Victoria nu mai exista ,nici dumneavoastra nu mai sunteti ce ati fost odata .Si atunci ? Pentru toata lumea vine o zi cand suna retragerea.

mg (138 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:54

@Dan M, bine punctat.. :) Nu e orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă...

gica (73 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:02

Penibil sau nu ? Talentele Romanesti de la Nationala U21 ,antrenata de un fost fotbalist bun (roman) a facut o demonstratie de forta si a primit gol la fiecare 10 min. 8 la numar si nu a marcat nici unul . Deci ! Germania -Romania 8-0 Acum Germania joaca la Campionatul European din Polonia si talentele noastre citesc pe Blogul Ovidiu Ioanitoaia . Inca o data intrebarea . Penibil sau nu ?

Uci (7 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:05

Sunteți subiectiv, și prea pe repeat.... Ați dat de mult un penibil, trist. Cu puțin noroc aveam 4 punct în plus foarte ușor. Dar este vina lu Daum când Stanciu ratează penalty în min 89. Sau tot vina lui când ratam tot meciul ca idioții... Clar. Nu înțeleg de ce mâncați atata ***, dar sa nu realizați cât de idioate sunt aceste articole, m'as mira. Tot vina lui Daum pentru cote scăzute? Sunteți *** aici, sau pur și simplu ați făcut un articol politic. Îmi aduceți aminte de PSD în campanie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Robson (12 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:21

Dl Ioanitoaia se plange mereu ca "postacii federatiei" - pentru ca doar un postac platit poate avea alta parere decat a domniei sale - ii dau lectii de fotbal, limbi straine si gramatica. Poate sa-mi explice dl Ioanitoaia cum a creat dativul de la "gradinar" in expresia "vinde castraveti la gradinar" ? Probabil pe sistemul "cui vinde castraveti?" "La gradinar." In niciun caz "gradinarului", nu, asta ar fi imposibil. Dar sa nu indrazniti sa-i dati lectii de gramatica dlui Ioanitoaia. Nu-i explicati ca insiruirile alea de sinonime sunt deja obositoare. Si nu-i spuneti nici ca toata campania asta impotriva lui Burleanu-Daum e clar facuta pe niste interese. Ca atunci sunteti doar "postaci federali".

gino (513 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:38

Tot ce scrie aici e adevarat de la a la z. Bravo dle Ioanitoaia pentru curaj si consecventa si nu va lasati influentat de toti nataraii. Daum trebuie sa se care imediat, nu sa fie tinut sa ingroape nationala si mai rau.

gino (513 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:40

@gica. Vezi ca dupa spusele lui Burleanu Daum dirijeaza toate nationalele Romaniei.

durden (338 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:40

Asta e geniala mah =))))) a scazut cota jucatorilor ca e daum selectioner :))))) dumnezeule mare!!!!

ovidiu (27 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:46

@Robson. Expresia incetatenita e a vinde castraveti la gradinar. Asta e proverbul. Daca nu crezi verifica inclusiv pe net, inchide gura si nu mai fa pe desteptul. Ai pierdut cu 1-0. Salutare si noroc.

Andrei (262 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:50

Nu il bagati in seama pe durden ca atat il duce pe el capul. In realitate esecurile in serie ale Nationalei provoaca scaderea cotei jucatorilor, e nirmal sa fie asa dupa cum victoriile o ridica. Asta e la mintea cocosului, dar nu si a profundului durden.

Gio (56 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:26

Hai ca au aparut si postacii lui Ioanitoaia... :D

Ducu (121 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:28

De acord. Raus.

Mozzie (19 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:37

Asa m-am saturat de editorialele astea despre Daum si despre nationala.Nici pe vremea Generatiei de Aur nu apareau atatea articole despre ei,la kilogram...Dupa ce-am trait epoca Guadalajara si cea a anilor 90 nu mai digeram ceea ce se intampla azi.Practic nu ne mai intereseaza "nationala".

Robson (12 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:49

@Ovidiu. Daca tot verifici lucruri pe net, cauta si prin cartile de gramatica, se spune "nu face pe desteptul", nu "nu fa". Stiu ca si asta e o expresie incetatenita, dar tot incorecta e.

Poli 21 (189 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:14

In schimb este sigur ca acest ipochimen pe care unii il alinta nea ovidiu este in declin total si mai are putin pina la expiere.

Mq (45 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:38

Nea Ovidiu daca noi suntem zapaciti si l am ales pe daum de ce sa nu credem ca sunt altii si mai zapaciti ca noi?

dice (14 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:22

Inteleg, deci sa vina M. Sandu la FRF, cu Mitica la Liga, cu fratii Becali consilieri si cu nea Puiu selectioner...ca nu stiu ce sa mai cred despre atitudinea dumneavoastra. Chiar asa, aveti vreo explicatie de ce nu mai vin oamenii la stadion? Nu din cauza mizeriei la care vreti sa ne întoarcem?

Andrei (276 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:38

@ Dice - Iti zic eu ce ar vrea Ioanitoaia, pe scurt: sa fie iar anii '80 sa poata scrie despre FC Olt Scornicesti; sa fie Mircea Sandu presedinte FRF pe viata; sa revina gasca de la Cooperativa cu tot cu plecatii dintre noi Padureanu si Sechelariu pentru o editie maraton Procesul Etapei; Tata Puiu pe viata la nationala; fumatul sa nu dea boli de inima; gaini cotcodacind perpetuu in portbagaj; si daca se poate clonat Chirila ca sa poata citi si Maestrul Ioanitoaia jurnalism adevarat. Am uitat ceva? Ah, da, si "postacii lui Burleanu" si "haterii" sa dispara de pe blog, arza-i-ar focu'!

gogu kioru Stiinta Craiova (204 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:45

Maestre....Se pare ca cei care va spun ca de la o vreme ca bateti campii au perfecta dreptate!Cea mai mare dezamagire o am cind vad ce aberatii sustineti!Wiskiul n-a fost de calitate...ori prea mult???E timpul sa va odihniti macar 6 ani,e necesar!Odihna placuta ....papapa!

durden (338 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:55

@Andrei Bai inteligentule,daca rupeau norii la ei la club,puteau sa se si retraga de la nationala,sa stea pe banca,ce vrei tu ...le crestea cota oricum. De acord ca iti creste cota daca faci minuni la nationala,dar sa iti scada ca ai jucat 3 meciuri mai amarate? Revino-ti bai baiatule!

Mihai Badea (5 comentarii)  •  23 iunie 2017, 15:18

Domnul Daum putea să facă purici într-o altă epocă istorică, nu azi.

Dtru (268 comentarii)  •  23 iunie 2017, 15:59

Voi astia care muriti de dragul loserului Daum faceti o cerere sa il luati acasa ca pina si domnisorului Burleanu i s-a luat de el. Doar strategistul Voquin ce mai tine sus stindardul si ne abureste cu ce scula e Daum.

Andrei (262 comentarii)  •  23 iunie 2017, 16:05

@durden. Tu esti imbrobodit rau daca vorbesti despre 3 meciuri si ele au fost in realitate 8 care reprezinta un sezon intreg. Tu zici ca nu conteaza dar vezi ca gresesti. Chipiciu a crescut la cota fara sa sparga la Anderlecht asa ca inghite-ti vorbele si da-te smecher cu altul.

postac FRF (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 16:25

Pe langa aiurelile cum ca ar fi minciuna oferta de la arabi, ca si cum aia ar avea mare fotbal si nu ar avea prea multi bani, pe langa aberatia cu cotele jucatorilor (cota unui jucator nu se stabileste dupa 4 meciuri pe an la nationala) mai e si aia cu lotul de jucatori. Ca si cum ai nostri rup si la echipele de club din strainatate, iar echipele romanesti fac furori in Europa, rup in CL, rup in UEFA, ce sa mai...''Maestre'' articolul asta nu a fost cumva un pamflet si nu ne-am prins noi?

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  23 iunie 2017, 16:59

Mos Teaca se afla intr-un echilibru instabil intre invidia provocata de realizarile financiare ale celor de la FRF si spaima cumplita provocata de limba romana cu care se afla intr-un perpetuu conflict. Former-ul (sic!) taxator la ITB, redacteaza, cu o constanta demna de o cauza mai buna, mici compuneri de nivelul clasei pregatitoare in care isi revarsa umorile ce-i bantuie prezentul decrepit. P.S. Nota 4 pentru obstinatia grotesca!

Cetatean (38 comentarii)  •  23 iunie 2017, 17:55

@Robson. In mintea odihnita la Ioanitoaia (sic!), gramatica limbii romane este supusa permanent sexului surpriza! Scuza la "maestru" (sic!!) este ca era bolnav cand in scoala la comuna natala (sic!!!) se intampla sa aiba loc orele de limba romana!

HopeTX (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:02

***

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:16

Nu cred ca e fals zvonul ca Daum e cautat de arabi. In zona Golfului, inca mai persista mitul ca fotbalul romanesc e puternic - deci antrenorul nationalei are carte de vizita importanta. Probabil ca performantele lui Olaroiu si Radoi au ajutat la imaginea fotbalului romanesc, dar o mare parte e inertie ramasa din perioada anilor 1990, cand jucatori romani chiar activau la echipele bunicele din Europa. Toata lumea din zona Golfului ii stia pe Hagi, Popescu, pana si pe Adrian Ilie si nu cred ca-si dau seama cat a decazut Romania la capitolul fotbal.

Therealreddog (3 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:33

D-le Ioanitoaia, sunteti un ziarist cu multe realizări si o viată în presă, pentru care va respect si apreciez. Se întâmplă să locuiesc in Germania, sa fiu la curent cu cele peste 10 ligi existente aici, cluburi cu miile si unde fotbalul este o cultură. Imi pare rau sa vad ca fotbalul - care ar trebui sa provoace bucurii - a ajuns pentru dumneavoastra o luptă inversunata in a demonstra cat de slab este Daum. Are totusi o cariera in spate. Nu credeti ca de fapt problema e la noi? Poate om avea jucători talentati - zice Hagi, eu nu sunt de acord - problemele lor sunt de cultura, mentalitate, conditii de pregatire, lipsa antrenorilor cu adevărat moderni...si multe altele. Despre adevăratele cauze ale declinului Romaniei cand o sa scrieti? Ca despre Daum ati scris deja de peste 20 de ori...

Dtx (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:42

Altceva mai stii sa scrii??? *** ai fost...*** ramai...penibil....

Razvan (331 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:57

Asa e, Daum e "prabusit". Un astru in urcare e Iordanescu, Piturca sau chiar marele matale mentor il *** (campion doar in tari unde "merge pe prietenie" ca Ucraina, Turcia sau Romania si penibil ratat in Italia si Rusia). Si da, cum sa ii ofere arabii 2.5mln unui "rata" ca Daum?! Acolo ajung doar antrenori de talie mondiala ca Regheblat, Petrescu, Balaci (toti pe salarii peste 1mln) , care au impreuna un sfert din palmaresul "pacaliciului" Daum. Nea Ovi...eu nu as folosi cuvantul "prabusit" in locul matale. E ca si "pui congelat" sau "cooperativa"....o oglinda pusa in fata ta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:59

...cine i gradinarul ?...nea Ovi ?...cel care nu deosebeste un blat de un meci jucat pe bune ...ha ha ...haaa haaaa ...halal de asa gradinar ...

Razvan (331 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:12

Cat despre cota lui Stancu (a 7a rezerva prin Turcia) si Stanciu (folosit ocazional prin Belgia)...esti modest, tataie! Ce zici de nivelul de trai in Romania, cursul leului, increderea in PSD?! Tot Daum e de vina ca scad! Clar!

di livio (214 comentarii)  •  23 iunie 2017, 20:00

Pe panta descendenta au luat-o si unii jurnalisti sportivi de la noi. Nu stiu ce virsta ai da ai luat-o razna cu tatu. Io zic sa te lasi si sa ne lasi ca ride lumea de tine. Nu esti mai bun ziarist decum ii Daum antrenor

marian (160 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:06

Exact linia pe care o parcurge si GSp, domnule ...

naica (43 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:41

Oare am innebunit ? Se vede de la o posta ca cei care l-au adus pe liniuta selectioner, au crezut ca vor rupe gura targului. Nu s-a intamplat asa iar cei responsabili (legal, pentru ca altfel, nu sunt responsabili) nu mai stiu cum s-o dea pe dupa cires. Pe ce se bazeaza sustinatorii lui Daum ? Eu vad ca sunt mobilizati de Burli, care nu accepta ca e ... in ploaie. Raspundeti-mi, ce ati fi scris pe acest blog daca selectioner ar fi ramas tata Puiu si ar fi avut aceste esecuri (era sa scriu - rezultate...)?

Stefan Bajdechi (23 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:41

Am spus, spun si voi spune mereu. Va rog sa loviti FRF-ul, nu pe Daum. El nu are o vina anume. V-am adus argumente. Si va mai dau inca unul. Sa vina si Pep Guardiola, Mourinho, Sampaoli, cine doriti dvs. Ma refer la antrenori straini, nu romani! NU VA CALIFICA NICIODATA ROMANIA LA UN TURNEU FINAL!

Balauru (11 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:55

Mai poti ioatinoaia, mai poti? :))

Cosu (98 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:03

Balkanistilor, lasati neamtul sa-si faca treaba .

liviu (333 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:11

Cetatene, nu ai stofa sa iei la misto un ziarist de talia dlui Ioanitoaia. Esti la fel de obtuz ca si ceilalti avocati ai acestui antrenor ratat care e Daum. Nu e nimic inventat din ce se scrie in articol. Sunt argumente solide la care se raspunde cu jigniri penibile in loc sa se gaseasca daca s-ar putea contraargumente. Dar nu se poate. In locul vostru mi-ar fi rusine sa apar un falit ca Daum dar voi sunteti limitati si frustrati. Pe scurt prostanaci de rea credinta.

victor (14 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:21

Liniște ! Vorbește Ioaniț... oaia !

Adyos (16 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:30

Din 8 meciuri Daum a pierdut 2! O putem lua si asa :). Dar cu cotele jucatorilor pe transfermarkt chiar e cireasa de pe tort. Pe langa faptul ca alea nu inseamna mai nimic (vezi cotele si apoi sumele pe care se transfera jucatorii) scria cineva foarte corect mai inainte ca unor jucatori cotele le-au crescut considerabil.

Radu (178 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:43

Bai ***, expresia e sa nu vinzi castraveti la gradinar. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Silvio (3 comentarii)  •  23 iunie 2017, 23:07

Daum va pleca iar Burleanu se va lepada de 3 ori de el.

zed (4 comentarii)  •  23 iunie 2017, 23:13

@ liviu, vad ca tu jignesti mai mult. vorbeste frumos. e plina sectia de comentarii de contraargumente, citeste-le si nu mai fa oamenii prostanaci, nici nu ii cunosti

Comentează