Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Auf Wiedersehen, Herr Daum!

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, ci să recunoaștem că „tricolorii” au intrat în meci aici, la Varșovia, abia după ce zarurile fuseseră aruncate și polonezii se desprinseseră la 3-0. Până spre minutul 75, băieții noștri n-au prea mișcat […]

Permalink to Auf Wiedersehen, Herr Daum!
duminică, 11 iunie 2017, 5:26

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, ci să recunoaștem că „tricolorii” au intrat în meci aici, la Varșovia, abia după ce zarurile fuseseră aruncate și polonezii se desprinseseră la 3-0. Până spre minutul 75, băieții noștri n-au prea mișcat în front, iar gazdele, fără să strălucească, au dominat și condus partida. Când scriu că leșii n-au sedus, am în vedere că nici ei n-au avut o prestație deosebită. Într-adevăr, au fost mai bătăioși și mai puternici, mereu cu un metru ori cu o secundă înainte, dar mingea a sărit uneori din ei ca din colțul mesei! Chiar înaintea lui Lewandowski, autorul celor 3 goluri realizate de Reprezentacja Polski, mi-a plăcut mijlocașul ofensiv Zielinski, lucid și neobosit, însă o fi contat și faptul că sunt fan Napoli, formația de club a lui Zielinski.

Din păcate, deși pentru ei meciul trebuia să fie al unei singure variante, a victoriei, Chiricheș et Comp. l-au început fără curaj și fără vlagă. Timid, întrecându-se în erori. În loc să pună presiune pe poarta lui Szczesny, măcar pe careul acestuia, ai noștri s-au retras în propria jumătate, parcă visând la un 0-0 ce nu-i ajuta! Să-mi fie cu iertare, dar nu poți câștiga dacă nu ataci, de unde și senzația, oare numai a mea?, că întâlnirea de sâmbătă a fost prost gândită și jucată la fel. Lipsită de o idee, de o strategie. La întâmplare, la heirup și ce-o da Dumnezeu!

Mai ales defensiva lui Daum a cedat, componenții ei comițând greșeli în lanț de plasament, cu precădere Benzar, ca și de intercepție, la acest capitol remarcându-se Săpunaru. În plus, cel din urmă le-a și deschis polonezilor drumul spre un succes confortabil în clipa în care l-a faultat pe Lewandowski în suprafața de pedeapsă la o fază oarecare, anonimă. Cum va proceda un pic mai târziu și Toșca, a cărui ieșire nesăbuită ne-a determinat să regretăm, nu râdeți!, accidentarea lui D. Grigore. Ca să nu mai insist, apărarea noastră a fost praf câtă vreme polonezii au hărțuit-o, au forțat-o.

Vreo 75 de minute noi am stat la cutie pe teren și cu sufletul la gură în tribune, încurajările celor 500-600 de români risipindu-se pe fondul unui asurzitor „Polska, Polska!”. Pe rând, Latovlevici și B. Stancu au tras de la semidistanță, dar mai mult au încercat norocul decât poarta adversă. Ultimul a izbutit să și înscrie, primul gol tricolor după 4 partide sterile, cu un șut violent și deviat. Aspectul partidei s-a schimbat, numai că prea târziu și doar pentru impresia artistică. Grozav și Stanciu au mai înviorat un atac în centrul căruia Fl. Andone s-a zbătut ca peștele pe uscat. A transpirat abundent alergând după mingi dintr-un careu în celălalt, dar a avut parte de puține șanse, de foarte puține, în condițiile în care mijlocașii au fost mai preocupați să distrugă decât să construiască.

Fidel principiului său „debutul și înfrângerea”, Daum l-a introdus și pe Hanca, spre a alimenta alibiul că el întinerește echipa. Cu observația că „naționala” trebuie să însemne suma celor mai buni jucători, a celor mai în formă în momentul respectiv, alcătuită pe criteriul valorii, nu neapărat pe cel al vârstei. E frumos să ai o selecționată tânără, dar nu obligatoriu. Obligatoriu e să ai una care să nu piardă meciurile pe bandă rulantă precum, vai, cea a României! Vom mai discuta pe această temă.

Înaintea partidei de pe Narodowy, Daum declara că „Nu pot aduce îmbunătățiri uriașe”. De acord, nu ne așteptam la așa ceva, iar antrenorului „naționalei” noastre nu-i poți cere minuni deoarece dispune de fotbaliști de clasă medie, unii chiar umflați, cosmetizați. Să-mi fie din nou cu iertare, dar unui Pintilii ori unui Latovlevici, nume alese la întâmplare, nu le mai poți cere să crească. Ei sunt, ca majoritatea coechipierilor lor, jucători decenți, dar atât. Numai că, întorcându-mă la Daum, acesta n-a îmbunătățit nimic, nimic, nimic! Dimpotrivă, cu el pe bancă, România a ajuns ciuca bătăilor și aproape că a ratat calificarea la CM 2018, asta ca să mai nutrim de doi bani speranță. Să ne facem curaj singuri.

Repet că nu-i exclusiv vina lui Daum că „naționala” n-are rezultate și că s-a prăbușit în clasamentul FIFA, însă o mare parte din culpă îi aparține antrenorului german. Implicit, celor care l-au adus și-i cântă în strună, ba îl și plătesc regește, lui Burleanu și trupeților acestuia. Dac-ar avea onoare, dac-ar fi demn, cum se recomandă nemții, Daum ar trebui să-și strângă bagajele, să zică Auf Wiedersehen și să-și vadă de drum, el demonstrând că nu înțelege nimic din realitățile fotbalului românesc, pe care l-a dus de râpă. Chiar nimic! Mă îndoiesc însă că se va întâmpla așa. Pentru că, iată un proverb neaoș oferit spre folosința lui Daum, câinele nu pleacă niciodată de la măcelarie. Voi reveni.

Varșovia, 11 iunie 2017

Comentarii (112)Adaugă comentariu

doru cristian (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:09

prostac-ul Dragos: :) :D :D :D :) ;)

pacific ionel (72 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:23

Prin venirea lui Daum romanii de bun simt au sperat din tot sufletul ca se va schimba ceva in cloaca in care se zbate fotbalul romanesc . Se pare ca nu a fost sa fie si neamtul trebuie sa plece. Prin venirea la conducerea federatiei a unui anonim produs politic nu s-a facut decat sa se continue agonia fotbalului romanesc care se hraneste cu iluzii si traieste cu perfuzii. Pentru suporterii romani echipa nationala si fotbalul intern a devenit o ''fata Moragana'', nimeni nu mai are nicio speranta. Dar, exista un dar, ce facem domnule Ioanitoaia cu nesimtirea, prostul gust si can-canul pe care voi presa le alimentati cautand permanent spectacolul murdar si la fiecare esec incurajand prostia si mizeria suburbana. Matale si catelul Buzarin nici nu incepuse neamtul activitatea si aruncati cu balegar in el si in ce urma sa faca. Durerea ca antrenorii si conducatorii de fotbal vin si pleaca si voi ziaristii de carton ramaneti si odata cu voi si balariile voastre care intretin un foc mocnit a unei mentalitati putrede si paguboase prezenta de multi de ani si fara de care voi nu ati exista. Atata timp cat bunul simt, echitatea si corectitudinea lipsesc din modul dumneavoastra de viata domnilor ziaristi si dumneavoastra existati nu avem decat sa ne resemnam ca vom suporta aceleasi laturi si mental morbid pe care voi il emanati. Nici nu va salut.

nypd (18 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:27

Mai nea..(esti definitia lui "nea") " realitățile fotbalului românesc, pe care l-a dus de râpă" ! Chiar citesti ce scoti "din putul gandirii"? Realitatile fotbalului romanesc - fotbalisti de "nationala" care nu stiu sa loveasca mingea, nu stiu sa se pozitioneze fata de adversar, nu stiu sa faca o preluare, o pasa mai lunga de trei metri e un chin... pe care l-a dus de dapa - neamtu' a dus de rapa ceea ce numim generic "fotbalul romanesc"? Dar Sandu, Dragomir, Piturca, Iordanescu, ce cusur au? Dar Hagi&Co. de la care astia nu invata decat sa scuipe si sa injure? Din pozitia matale de jurnalist ar trebui sa ceri demiterea alora(nu pot sa le spun "antrenori") ce se ocupa de copii si juniori, de spagarii federali care dijmuiesc de zeci de ani toate trialurile, la orice nivel... de... de... Ce faci matale pentru fenomenul "fotbal" afara de a cere capul lui Daum si Burleanu? Sa-ti fie rusine, ai imbatranit urat, naravit in rele si naravuri de gasca/gang!

Razvan (331 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:32

Ha ha, stai calm, tataie, ca nu pleaca nimeni! O sa iti mai versi fierea pe aici mult si bine, oricum nu te baga nimeni in seama. Apropo...sa-i spuna cineva lui Sapunaru ca meciurile cu Viitorul s-au terminat si nu mai trebuie sa faulteze la orice faza in careu.

Mashca23 (30 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:35

Cum asteapta bolsevicii la colt..nu am cuvinte..cata mizerie ..

costy (8 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:47

Acest neamt nu are creier dar a vazut ca a gasit o conducere a FRF compusa numai de *** ai fotbalului in frunte cu idiotu de Burleanu ! Si jucatori sunt repetenti ! Fotbalul romanesc este in moarte clinica si daca nu se ia o masura sau sa vina cineva nu stiu cine cu o idee sal resusciteze va muri !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doru cristian (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:48

@Mashca23 ce asteapta ba prostacule bolsevicii la colt ? tu ai vz statistica drogatului ? din 1930 toamna nu s-a mai intamplat asa ceva. piturca, iodanescu, "hulitii" au stat in picioare cu aceasi jucatori. ce s-a stricat vreunul care a fost la euro ? e acelasi material disponibil. ca alegi tu neghina de flori, e alta mancare de peste. ba sunteti pe alta planeta, pe cuvant. PS. cand iesi din tura de postac, ne vedem la kfc :D

doru cristian (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:50

@ nypd tat, tine caii, ne vedem la kfc dupa ce iesi si tu dion tura :D ce tarani opariti...

doru cristian (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 21:52

@nypd ti-a scris burleanu astea pe fb ??? la ce ora iesi din tura de pe comp ? hai si tu la kfc :D

undeestefotbalul? (1 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:00

Sunt de acord, sa plece Daum asta. A facut total aiurea selectia, fara sa vada cine-i in forma acum. Trebuia trimisa Chiajna in Polonia. Aia au castigat tot cand a fost nevoie, baieti descurcareti ca tot romanu care se ocupa de fotbal. Ce cauta neamtu aici? Chiajna plus regele fotbaist, imparatu blatist si-i spulberam pe toti.

Bog 🇩🇪 (2 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:07

Echipa nationala este oglinda fotbalului romanesc.!!Daum nu cred ca are f multe oportunitati la dispozitie si trebuie sa lucreze cu ce are.Nea"Ovi" sincer e meseria dumitale de a scrie si ati expune parerile dar asta nu va face un exemplu sau o bornă a adevarului.Oricum mai bine cu un neamț prost decat cu un român destept.Rabdare Rabdare

doru cristian (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:11

postacii, va dau alt subiect - Chipciu - hai pa el, ca si asta s-a ramolit... "E clar că nu se mai poate spune nimic, nu neapărat despre şanse la calificare, ci despre modul în care ne-am prezentat cred că nu se mai poate spune nimic pentru că ne-am facut de râs încă o dată, din păcate. Ne pare rău şi nouă, şi nouă ne este ruşine, dar asta este situaţia, nu avem ce face. Probabil că şi aceasta ne este valoarea, nu ştiu, ne-a fost frică din nou de acest meci, ne-am apărat cu 100 de inşi în apărare şi a ieşit acest rezultat. Mai bine atacam şi pierdeam poate la acelaşi scor, dar măcar simţeam că mai jucăm şi noi fotbal. Nu ştiu când vom mai ajunge la Mondiale, dar sincer, dacă mă întrebaţi înaintea preliminariilor consideram că avem o grupă într-adevăr echilibrată, cu echipe bune, dar nu mi se părea imposibil să ne calificăm la Mondiale, ba chiar credeam că avem şanse. Acum, după aceste meciuri, vă daţi seama că nu mai cred nimic, mi se pare că poate să ne bată oricine. Acum ar fi culmea să fim supăraţi dacă ne critică cineva pentru că maniera în care am luat bătaie cred că a fost un pic cam umilitoare şi e normal să te critice lumea. Sunt criticaţi sportivi care sunt campioni sau la nivel foarte înalt. Noi am făcut foarte multe rezultate proaste la echipa naţională şi e normal să fim criticaţi", a declarat Chipciu la finalul partidei cu Polonia. P.S. o sa ajungem sa avem pentru prima data o nationala cand rtitularii de drept se cer afara de la nationala.

Marcel (23 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:17

Nu am înțeles niciodată vehemența cu care îl contestați pe Daum. N-a arătat nimic de când e selecționerul României, nici nu cred ca o să realizeze ceva, dar hai să nu-l încărcăm cu responsabilități pe care nu le poartă - vă citez "[...] fotbalului românesc, pe care l-a dus de râpă." E doar un selecționer slab, groparii fotbalului românesc sunt alții... și mulți din ei lucrează cu "spor" în continuare.

ovidiu (3 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:27

Aveti o singura greseala in cadrul acestui articol-analiza : Repet că nu-i exclusiv vina lui Daum că „naționala” n-are rezultate și că s-a prăbușit în clasamentul FIFA… Ba da, este exclusiv greseala lui ca “nationala” n-are rezultate (ca s-a prabusit in clasamentul FIFFA este logic si inevitabil).Dupa cum se observa, nationala – asa, cu jucatorii pe care ii are si nu intelegem de ce se spune permanent ca nu ar avea valoare – nu are nicio tactita de joc, mai mult asezarea pe teren a jucatorilor fiind defectuoasa. Acestea sunt chestiuni care tin exclusiv de antrenor, poti sa ai la dispozitie orice lot eminamente valoros si acesta sa nu se poata exprima (amintiti-va cum arata Franta cu Raymond Domenech si cum radical s-a schimbat dupa demiterea lui – am spus demiterea si nu plecarea, doar-doar…). Ne mai intrebam si faptul ca, atunci cand ai o singura optiune intr-un meci – victoria pentru mentinerea sanselor de calificare – cum poti sa joci cu 5 fundasi ? Acum, prin faptul ca Dan Petrescu este sub angajament, ne mai pot salva fie Cosmin Olaroiu, fie Cosmin Contra, fie cineva ramas recent, dupa ani buni, fara niciun angajament … oare cine ?!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  11 iunie 2017, 22:43

Tocmai matale vorbeşti despre onoare???!!!Poate nu te mai ajută memoria...dar matale alergai după găinile lui Milițică Dragomir, pe câmp...Jalnică a ajuns presa sportivă...Se răsuceşte-n groapă domnul Ioan Chirilă!

Papi (6 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:13

Din pacate analiza este superficială, și nu adresează cauza fundamentală a declinului fotbalului romanesc. E ca și cum l-ai învinovăți exclusiv pe Joel Quenneville ca - după ce l-ai desemnat selecționer al echipei naționale de hochei a Etiopiei, nu a reușit să-i califice. Nici Etiopia nu are hochei asa cum nici noi nu (mai) avem fotbal.

daniels (63 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:20

Ovidiu Ianitoaia esti precum ciorba reincalzita!!! Acu Daum e de vina daca nu are ce antrena! ca fotbalul nostru e in galeata nu e vina lu militica si nashu si piti si alti din astia din care scrieai matale la ziar ca e baietzi buni? pai un neamt ar face treaba cu unii care stiu sa faca o preluare dar cu din astia care nu stiu cu obiectu muncii ce sa faca? adica daca gsp ar avea un manager neamt matale nu prea jucai in formatia aia!!!!

Alex (106 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:43

Fotbalul romanesc a fost dus de rapa de aici dumitale plus clanul Becali. Daum trebuie sa plece, plus Burleanu. Jucatorii de asemenea. Astia nu mai au sange in vine, se antreneaza pe PlayStation. Sa nu va aud cu nulitatea de Piturca si cum ne-a dus el la turnee finale. Sau nea Puiu. Hagi si generatia lui, Mutu si ai lui ne-au dus acolo. Restul? Cooperative, mafii, laudate de stim noi cine la ore de maxima audienta.

demolarii (67 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:47

Cu circa 20 de ani in urma, presa de sport din Romania ( in frunte cu autorul articolului), mixau articole pe mirajul privatizarii fotbalului , in urma unei circulare UEFA sau FIFA- cica, ca va fi profesionist -fotbalul si va da generati de jucatori supertalentati, dezvoltati in mod profesionist. Unul dintre directori de ziar sportiv a infintat LPF si s-a pus presedinte. Cluburile au ajuns pe mana unora patroni ca:Stefan, Sechelariul, Iancul, 2 x Nicolae, Badea, Becali, Borcea, Paszkany, Copos, Mititelu, Turcu etc. Toti cu intenti serioase, dupa alte 13 cununii (afaceri). E drept ca toti doreau o cununie cu banul public, si mai putin dezvoltarea culturii fotbalistice. Si totul mergea bine, ca nationala avea ceva rezultate, cat sa permita celor din fruntea FRF si LPF sa mascheze in stilul lor iubit, din filmul Nasul. De altfel si-au dat si porecle de acolo: Nasul sau Don Corleone. Si, desi FRF trebuia sa organizeze tot fotbalul din Romania, l-a impartit pe domenii (Asociatii Judetene) unde jupani erau sau/si sunt jupani. Doar Presedintele trebuia si votat de ei...asa ca era bun si praful in ochi al rezultatelor Nationalei. Generatia a avut talent, doar erau crescuti intr-un sistem competitional real, cu 3-7 echipe puternice. Anii 70 au avut 4 campioane: U Craiova, Fc Arges, Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti, iar in anii 80 au fost 3 campioane : U Craiova, Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti. Aceste echipe au propus generatii de jucatori castigatori. Gica Popescu a crescut in umbra generatiei care juca semifinala de Cupa UEFA- a avut de la cine lua lectii sa fie un invingator: Negrila, Stefanescu, Ungureanul. A plecat din fotbalul romanesc educandu-i pe turcii de la Galatasaray sa fie invingatori. S-a lasat de fotbal si a ajuns in inchisoare. Daca a ajuns nevinovat, inseamna ca nu are inteligenta necesara pentru a conduce fotbalul romanesc. Daca a fost vinovat, valorile aratate nu-l recomanda . G Hagi a invatat sa fie invingator la Steaua , unde a ajuns dupa castigarea Cupei Campionilor. A putut invata de la Boloni, Majearu, Stoica, Piturca sau Bumbescu ce inseamna a fi invingator. Si el a plecat sa-i invete pe alti. Si ca multumire a cerut sa fie dat afara Piturca de la Nationala in 2000, dupa ce calificase echipa la EURO (I Dumitrescu, D Petrescu -au avut aceasi curs). Acum e campion cu Viitorul datorita si lui C Daumn, care a scutcircuitat sistemul de la FCSB ( jucatorul selectionat la nationala era conditionat sa mearga la Fcsb ) permitand prin reclama facuta jucatorilor de la Viitorul sa nu mai depinda financiar de transferurile de jucatori la Fcsb. Stelea a crescut cu umbra lui Tete Moraru, Prunea la fel, Dobos a luat lecti de la un Andone semifinalist al Cupei Campionilor, Raducioiu de la un Camatarul semifinalist al Cupei UEFA. Dar dupa ei eroi au devenit patronii care repara masina cu ranga. Echipe identificate dupa stilul de joc ( in anii 80, televizoare alb negru, si stiai care echipa e Craiova, Dinamo, Arges, Steaua dupa felul cum jucau)au disparut. Acum avem Marketing care sa ne spuna cum trebuia sa joace. Antrenorii se schima cate 3-4 / sezon/echipa, valoarea echipei este data de suma cheltuita pe transferuri, si nu pentru organizarea clubului. Si ne miram ca pierdem in fata Poloniei, care a avut curajul sa sanctioneze echipele prinse trisand ( Fcsb a fost iertata, desi fostul patron-G Becali a fost condamnat pentru dare de mita pentru a influenta rezultate). Noroc ca antrenorul e neamt si putem sa dam in el cu toata vina, care apartine de fapt OAMENILOR DE FOTBAL din Romania, indiferent ca e vorba de Jeneratia de Aur, de Patronii la moda, sau de presarii de prestigiu, cu milioane de articole, care in 27 de ani au ales sa nu vada cerul sperantei, ci sa stea cu capul plecat stimulati de mirajul unei efemeritati financiare sau/si imaginii de moment.....educand doar generati cu dureri de sale .....cultura fotbalistica din Romania este asa cum au dezvoltat-o, caci asa cum iti asterni asa dormi, e o vorba veche......

pizzi (1 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:50

De Vochin nu ziceți nimic stimabile domn?

junker (1 comentarii)  •  11 iunie 2017, 23:53

Ati uitat ca pe astia i-a batut Albania?

Daniel din Constanta (5 comentarii)  •  12 iunie 2017, 0:15

Eu cred ca Hodorogea de la Viitorul este mult mai bun decat Sapunaru si decat Tosca!

Giorgio (1 comentarii)  •  12 iunie 2017, 0:25

Am avut un exemplu , a Greciei cu antrenor cu cv de club.Adevarat ca mai avem pana sa vii de la un mondial si sa termini ultimul a calificarile urmatoare

dinu (427 comentarii)  •  12 iunie 2017, 0:53

Bai daniels minte putina, dar Daum cand a venit de ce a promis ca rade tot, nu stia unde vine? E un tip smecher, plafonat si depasit. Indiferent ce urgii a facut fratii Becali, nu din cauza lor nu joaca echipa nationala nimic. Ori esti chior ori esti orb.

dinu (427 comentarii)  •  12 iunie 2017, 0:55

Bargoane, vezi ca Ioan Chirila a fost tatal jepcarilor. Toata viata l-a stipendiat Mircea Lucescu.

dinu (427 comentarii)  •  12 iunie 2017, 0:58

@nypd. Tu chiar esti regele *** care trezesti sila si mila.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nutu (1 comentarii)  •  12 iunie 2017, 2:15

Chiar punem pe seama lui Burleanu și Daum starea fotbalului românesc? Foarte înțelept... Cam pe unde de era România, sincer, înaintea lor? Și nu le iau apărarea, dar toată lumea vb ca și cum ei sunt sursa problemelor. Jucătorii români sunt, momentan, slabi. La fel ca și campionatul și majoritatea managementului. Nu e vina lui Daum și nicidecum a lui Burleanu, ci a 20 de ani de incompetenta. Partea amuzanta e ca toate astea s-au întâmplat sub lupă celor câte acum sunt supărați. Lol

Cortes (62 comentarii)  •  12 iunie 2017, 5:52

Să plece Daum? Trebuie întrebat Gigi Becali! Neapărat să îl sunați!

Cristian Miron (7 comentarii)  •  12 iunie 2017, 6:20

Comunist care plangi dupa Mircea Sandu !

gabriel (10 comentarii)  •  12 iunie 2017, 6:42

Sa fim seriosi, sa primesti 1 milion , sa nu fii tras la raspundere deloc ,sa-ti faci de cap la nationala in situatia in care nu stapanesti bine acest sport cine ar pleca ?Omul e constient ca mai mult nu poate face si asa merge la plezneala cu idei numai de el cunoscute. Nu inteleg totusi ceva, daca conducatorii au angajat pe cineva si-ti spune ca tu nu ai jucatori buni de ce-l mai tine sau ii da salariul ala cand acei bani puteau merge la centrele de juniori .Pe saracul Miriuta l-au arucat usor care a mentinut acolo sus Clujul cat de cat, dar de asta nu se atinge nimeni ca este neamt si are salariu tot de neamt dar idei de "Luxemburg". Niciodata nu mi-a placut Piturca sau probabil stilul lui dar se pare ca incepe sa-mi fie dor de el:)))). Ce rau am ajuns.Sa nu uitam ca noi nu am jucat returul cu kazahstan si dupa nici nu vreau sa stiu ce injuraturi isi va lua neamtul :)

gabriel (10 comentarii)  •  12 iunie 2017, 6:47

tot s-a vorbit de talentul lui Florin Coman si totusi nu inteleg de ce n-a fost in teren?ca tot spunea ca nu mai aveam jucatori talentati.sau poate se gandea ca este prea tanar desi ajax in finala europa league a jucat cu jucator de 17 ani.

Banel (35 comentarii)  •  12 iunie 2017, 6:57

Vai de creierii tai ramoliti!Ai ajuns rusinea jurnalisticii romanesti!Rusine!!!

Banel (35 comentarii)  •  12 iunie 2017, 7:04

Frumos ai scris @Demolarii!Felicitari!Cred ca ti-a mancat ramolitul asta rautacios niste i-uri,ca sa zica lumea ca nu le ai cu gramatica!Dar analiza ta pertinenta risipeste orice indoiala despre felul tau de a scrie.Bravo!

sundance kid (205 comentarii)  •  12 iunie 2017, 7:05

Balan Ala e cel mai mare demagog .

firsov (3 comentarii)  •  12 iunie 2017, 7:39

DAR TOVARASUL ""CIURLI-BURLI"" NU TREBUIE SA-L URMEZE???CE ZICI D-LE OVIDIU????

catalin_cj (65 comentarii)  •  12 iunie 2017, 8:20

Povesti nea Ovidiu, povesti. Loturile au fost slabe de pe vremea prietenului dumitale, Sandu. Si declinul de acolo a inceput nu de la Herr Daum sau Burleanu. Ca astia sunt pusi in aceasta situatie e vina celor de pe vremea aia. Daum are de ales jucatori din echipe de Liga 1 care au fost umilite in cupe europene de echipe no name, sau echipe care se tarasc prin insolvente si falimente. Sa fie vina lui Daum ca Chiriches sare 8 cm la cap? Sau ca Sapunaru dintr-un fotbalist a ajuns un certaret la tv? Nu te deosebesti cu nimic de asa zisii antrenori specialisti de la tv gen Dumitrescu si Balint care in loc sa antreneze freaca scaunele si deseneaza ecrane. Pe baza de valoare. Stii ce cred eu? Ca o parte din jucatori nu mai trag in sus ci trag in jos. Cand vine alde Banzar sau Chiriches sa spuna ca trebuie facuta analiza si vazut cu cine continuam, eu asa vad lucrurile. Jucatorii lui Hagi, care jucau bine in celelalte meciuri, in meciul asta (ciudat, nu?) au fost praf. Sa o pun pe seama alegerilor care vin? Oricum sanse sa ii batem pe plavi nu aveam, iar daca totusi ii bateam mai trebuia sa castigam doua grele afara, asa ca, ma baieti, ia trageti voi in stanga si in dreapta in loc sa trageti in fata. Si facem si putin scandal, ca astia din presa oricum stau cu calcaiul pe capul federatiei si al selectionerului, facem praf meciurile asta si apoi atacam pe toate planurile.

catalin_cj (65 comentarii)  •  12 iunie 2017, 8:44

@demolarii bravo domnule, articolul dumitale e mai de bun simt decat al domnului redactor. Dar ei nu spun aceste lucruri pentru ca sunt partasi la acele fapte. Domnul Tolontan, cu tot respectul pentru investigatiile facute in alte domenii, si-a uitat domeniul de baza, sportul, unde daca ar face o investigatie (in fotbal in special) probabil ca ar produce un cutremur mult mai mare decat ceea ce a obtinut pana acum

GOGU (131 comentarii)  •  12 iunie 2017, 8:46

DAUM PLEACA SI RAMINEM CU VOPSITUL CA PREA AM FACUT FOAMEA.

nakoss (25 comentarii)  •  12 iunie 2017, 8:55

Nea Ovidiu esti in in mojic cu legaturi strande cu intreaga cloaca a fotbalului blatist romenesc.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  12 iunie 2017, 9:11

Alaturi de cei mentionati ca fiind plafonati poate sta si "maestrul", acest Mos Teaca al jurnalismului. El stie cel mai bine ce inseamna sa fii plafonat fiind, constant, in aceasta stare inca de pe vremea cand era taxator la ITB. Textuletele lui, caznit subtile si scremut sugestive, nu sunt altceva decat niste compuneri de clasa a 5-a scrise de un elev mediocru. P.S. Si nota -5 e prea buna..

Fane (150 comentarii)  •  12 iunie 2017, 9:15

"Daum nu intelege nimic din realitatile fotbalului roamanesc." Ca si cum e ceva de inteles din harababura bramburita din fotbalul romanesc. Jucatori slabi, conducatori de club fara o minima pregatire,praduirea banilor dati de televiziuni, aducerea de jucatori straini expirati si neglijarea tinerilor autohtoni macar de aceiasi valoare ,antrenori de valoare indoielnica,neglijarea totala a cresterii juniorilor,falimentara Liga 2. Oricum nu mai este nimic de facut, deoarece urmeaza sentinta din procesul Craiova = falimentul intregului fotbal romanesc. Amin!

Ilie (369 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:10

Ce mizerie de articol propagandistic ! De ce sa demisioneze, 'maestre' ? Chiar n-a adus 'nimic, nimic, nimic' sau a adus ideea de Fotbal, cel adevarat in locul celui penibil la ciupeala, insa n-are cu cine ptr asta ? Sa-l dam jos, sa vina maestrii nostri inapoi atunci si sa continuam decaderea si minciuna in fotbalul romanesc, daca numai puncte si clasament FIFA visati. Am impresia ca nu ne mai intereseaza acelasi fotbal pe amindoi.

haideusicfr (287 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:13

Era de asteptata reactia dimnului Ioanitoaia.Primul ,varful de lance Prunea a atacat deja.Cred ca nici nu se terminase jocul.Urmeaza, B Panduru,Popescu .Cel putin.

Ilie (369 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:15

"Daum nu intelege nimic din realitatile fotbalului roamanesc." - nu intelege sau intelege prea bine (de parca ar fi greu sa intelegi la circ) dar nu da curs ? Incearca sa inculce altceva, seriozitate si profesionalism inainte de toate, la polul opus al minciunii in care traim de zeci de ani. Dar are cui, cind vedeti ce indigeni se afla in fata, cu presa inclusa si dvs. in prim plan ? Si lui Columb trebuie sa-i fi fost mai usor. O sa ne lase intr-o zi in mizeria noastra, sa va gudurati de placere ca vom avea din nou puncte jucind cu fundul in poarta si cu antrenor roman pur

mg (138 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:34

Scrieţi cu litere bolduite, ca să bage de seamă tot postacul, că Daum "..a dus de râpă.." fotbalul strămoşesc. Sunteţi sigur de asta ? Că "..n-a îmbunătățit nimic, nimic, nimic!.." şi că bagă la alibi jucători tineri precum Hanca. Nu cumva vă contraziceţi în cele două afirmaţii ? Bufonii din defensivă nu sunt ai lui Daum, sunt ai noştri. Aveaţi alţii mai buni ? Andone e peşte pe uscat, Keşeru n-o nimereşte din 6 metri, Stanciu trage'n boscheţi de la punctul cu var. Cine să marcheze, bunica domnului Daum ?

Andrei Maxim (5 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:35

Așa e, domnule Ioanițoaia. E vina lui Burleanu și a lui Daum că jucătorii români vânduți cu surle și trâmbițe în afară (Chiricheș, Stanciu, Gardoș) mai intră din când în când sau că d-alde Maxim abia a prins câteva jocuri în a doua divizie din Germania. Oare de ce nu dau la fel de multe goluri ca Lewandovski? Câți atacanți de 35 de milioane de Euro, ca Milik, sunt pe banca de rezerve a României sau i-a uitat Daum să-i selecționeze? Da, domnule Ioanițoaia, Burleanu și Daum sunt de vină că cel mai puternic club din România în acest moment e FCSB, care preferă să achiziționeze jucători străini de 36 de ani ca Texeira decât să investească în centre de copii și juniori, dar și a jurnaliștilor GSP care scriu trei știri la jumătate de propoziție spusă de Gigi Becali. Da, domnule Ioanițoaia, e vina lui Daum că, la nivel de copii și juniori, nu apare nimic mai promițător decât acea înfrângere cu 1-0 cu Azerbaidjanul de anul trecut și nici nu va apărea căci cine în afară de Hagi mai investește în copii? Pe vremuri mai era și Dinamo o forță, dar uite că aflăm că vedetele lui Dinamo de la U21 arată mai mult talent cu alcoolul după meci, decât cu mingea în timpul meciului. Burleanu și Daum sunt vinovați pentru rezultatele din ce în ce mai slabe în Europa ale echipelor românești, pentru durerea de măsea pe care o ai aproape la orice meci te-ai uita din Liga I. Știți ce ar fi cinstit? Ca înainte să vă arătați scârbit de Daum sau de alții, să vă citiți ziarul. Când GSP o să fie din nou ziar de sport și nu un tabloid, atunci să cereți și de la alții calitate.

lord belial (434 comentarii)  •  12 iunie 2017, 11:42

n-a fost prima oara cand ne-a trebuit o victorie si ne-am cramponat in propria jumatate. experientele anterioare cu nea puiu, victor satana piturca, ne -au aratat acelasi lucru, ca suntem mamaligari.

exidpol (264 comentarii)  •  12 iunie 2017, 12:48

- ziceți că Daum ...nu înțelege nimic din realitățile fotbalului românesc, pe care l-a dus de râpă; permiteți-mi o corectură: l-a găsit în râpă.

Ilie (369 comentarii)  •  12 iunie 2017, 12:49

Asa maestre, boicotati ! Ce analiza larga aveti asupra subiectului ! Ramineti in continuare primul ziarist sportiv al tarii noastre, stima noastra si mindria, eminenta cenusie in materie de fotbal ! Ce ne-am face fara dvs in presa ? Hai, nu-i slabiti pe Daum si Burleanu pina nu-i dam jos si aducem iar de-ai nostri, ca sa revenim in clasamentul FIFA acolo unde ne e locul si ca sa nu ne mai bata echipe de mizerie precum Polonia ! - Ps : Dati ingore postacilor federali ce nu sint de acord cu dvs ; sint platiti scump ptr asta, dar dvs sinteti tare. Nu va lasati impresionat !

Vioteatza (72 comentarii)  •  12 iunie 2017, 13:05

E cel putin comic, ca sa nu spun altfel, ca d-ta sa-i ceri plecarea lui Daum. D-ta de ce nu mergi la pensie?Esti ziarist? pai si el, e antrenor... :))

Comentează