Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Răsplata încrederii

Pasămite, la indicația acestuia, Viitorul și-ar fi apărat în dorul lelii șansele în Gruia și, cedând duminică, a ajutat-o pe CFR să câștige campionatul. Am mai citit prostii pe blog, dar asta le întrece pe toate. În realitate, FCSB a […]

...

Campioana liniștii

A luat titlul CFR Cluj, cu emoții, dar l-a luat, așa cum am anticipat aici, când am scris deunăzi că FCSB a pierdut ultimul tren. Practic, s-a întâmplat ceea ce era de presupus că se va întâmpla, în condițiile în […]

...

Chiorul din țara orbilor

La un moment dat, văzând ce declară Florin Bratu, acesta mi s-a părut prea sigur pe el pentru un antrenor tânăr și fără licență. Am avut impresia că siguranța lui e vecină cu infatuarea, că atinge aroganța. Asta din simplu […]

...

Pisica moartă

Fiecare tabără umblă s-o sperie pe cea adversă, sau măcar s-o șicaneze, astfel încât să capete un avantaj. Fie el și mărunt. Aici se înscriu zvonurile și insinuările, uneori răutățile, lansate de-o parte și, în replică, de cealaltă. Evident, niciuna […]

...

Trenul pierdut

Așadar, titlul se va decide în ultima etapă de play-off, când urmează să se joace, duminică, CFR – Viitorul și FCSB – Astra, ambele de la 20:45. LPF a făcut bine că, revenind asupra propriei hotărâri, a programat meciul dintre […]

...

Dică și lupul

Obișnuit să-și ia antrenori care nu mișcă în front, Gigi Becali l-a ales ca succesor al lui Reghecampf pe Nicolae Dică

Permalink to Dică și lupul
joi, 18 mai 2017, 5:11

După ce italianul Bergodi l-a dat afară din vestiar în pauza unui meci și a plătit cu postul îndrăzneala, latifundiarul a ajuns să sufle și-n iaurt. Nici măcar nu se mai ascunde. Recunoaște deschis, cu aerele sale de fanfaron, că „eu caut angajați, nu aduc stăpâni!”.

Pe filiera băieților dispuși să asculte ordinele din lojă fără crâcnire a apărut și Dică, variantă neașteptată în condițiile în care printre prezumtivii săi concurenți s-au numărat, la prima strigare, Edi Iordănescu, Dan Petrescu și, propus de Anamaria Prodan, Mircea Rednic. Unul n-a fost socotit destul de ascultător, altul cotat prea scump, iar al treilea considerat și una, și alta. Șumudică nici n-a mai intrat în discuție din pricina trecutului său vișiniu. În context, susținut de Mihai Stoica, omul care continuă să aibă influență decisivă pe lângă patron, a câștigat Dică, tânăr la 37 de ani, împliniți pe 9 mai, dar lipsit de experiență. Ba și, colac peste pupăză, fără licența Pro care i-ar permite să fie mâna întâi.

Din care motiv, deși Dică va sta pe bancă și, posedând carnet categoria A, va putea da indicații (ceea ce n-a avut voie Rădoi în absența minimei calificări), principal în acte va figura Viorel Tănase, 46 de ani, recent demis de divizionara C Cetate Deva! Acesta va interpreta, scenariu previzibil, rolul șefului, de paie. Pe lângă că au jucat împreună la FC Argeș în sezonul 2003-2004, cei doi mai au comun și detaliul că au îmbrăcat tricoul „naționalei”. Dică de 32 de ori, Tănase însă o singură dată.

Chiar dacă numirea a surprins, să convenim că Dică n-a căzut din cer. L-a recomandat biografia de stelist, 186 de meciuri și 75 de goluri bifate în roș-albastru pe parcursul unei șederi mai lungi (2004-2008) și al uneia mai scurte (returul stagiunii 2010-2011). Trimis în final la Mioveni după ce Becali, cu gingășia-i proverbială, l-a caracterizat drept „jucător de rahat”!, Dică posedă în CV titlurile de campion cu Steaua din 2005 și 2006. Cum suporterii uită greu asemenea amănunte, de presupus că viitorul antrenor se va bucura de simpatia acestora. Evident că, în funcție de rezultate, o va putea pierde pe parcurs, dar nu-i obligatoriu să se întâmple așa. Dică e însă conștient că „mi-am asumat un risc venind la Steaua, un eșec mi-ar afecta cariera”. Corect, cui îi e frică de lup să nu intre în pădure, iată unul dintre proverbele citate des de Hagi, noul campion al României.

Mai pledează pentru Dică argumentul că a reușit la pas, fluierând, promovarea Piteștiului în liga secundă. Echipa pregătită de el în orașul natal, SCM, s-a distanțat la 24 de puncte de a doua clasată și e singura formație din cele 73 ale eșalonului 3 care n-a cunoscut înfrângerea în 25 de partide! Sigur e ceva, o ucenicie luminoasă, numai că discutăm, logic, despre adversare de duzină, despre un nivel scăzut. De-acum, Dică va trebui să trăiască în altă dimensiune. Nu să le bată pe Bradu și pe Podari, ci să înfrunte forțe de top ale Europei. Atunci se va vedea dacă FCSB constituie sau nu o căciulă prea mare pentru el.
Unii zic că da, alții că nu. Cei dintâi apreciază că Dică nu-i suficient de matur pentru a struni o echipă complicată, capricioasă. Că trebuia lăsat să mai crească. Că încercarea eșuată cu Rădoi era de evitat, nu de repetat atât de repede. Personal, convins că piteșteanul are mai multă personalitate decât își închipuie Gigi, prevăd că Dică, sigur pe el, nu va fi deloc băiețașul dorit de latifundiar. Cuminte, docil, supus.

Pericolul provine de-acolo de unde mai multă personalitate poate însemna, atenție sporită!, mai puțină răbdare.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

mihnoi (17 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:30

Nu inteleg de ce nu puteau sa puna un antrenor cu Licenta Pro si experienta! De exemplu Vochin Andrei, care are si licenta Pro, a antrenat si in Cupa Romaniei pe Sanatatea Cluj, plus ca a antrenat echipa GSP si Prosport la multe turnee in care ziaristii se credeau fotbalisti! Sau mai bine ar pune Becalicul pe orice ziarist in functia de antrenor, pentru ca, pe langa carentele de limba romana, ziaristii se pricep la fotbal mai bine ca aia din fenomen.

Razvan (279 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:34

"Multa personalitate inseamna, atentie sporita!, mai putina rabdare"! Ha ha, epic! Plictisit de platitudini, cititorul ajunge cu chiu cu vai la finalul articolului si acolo..."atentie sporita!"...taci ca spune tataie ceva pana la urma...dar nu, tot o stupiditate! Oricum, ceva nou la Ioanitoaia...urmatoarea inovatie tehnicq peste 70de ani!

ahab (9 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:34

"cu gingășia-i proverbială"...:))) mor de ras nea ovidiu ! asta a fost ironia saptamanii ! altminteri eu zic ca dica si oprita sunt cei mai valorosi tineri antrenori, noua generatie. cred ca va convinge la steaua, va reusi. cat despre becali, cu toate bubele lui, mereu a adus antrenori tineri, fara cv, i-a promovat. cine era zenga (antrenase prin america si pe la progresul), reghe (fc snagov si concordia) ,galca (nationala u17) ,oli (fc national) ,cand au venit la steaua ? nimeni ca antrenori. cred ca becali a ratat atunci cand a numit antrenori consacrati, gen stan, levy, ilie d-trescu, stoichita ! nu, cred ca acest aer fresh e cel mai potrivit.

LEFTER POPESCU (141 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:37

Domnule Ioanitoaia, nu trebuie uitat , ca atunci ca secund al nelegalului principal Radoi -pt care FRF si LIGA a incalcat regulamentul - Dica anunta la tv. - ca se bucura de anuntul lui Gigi Valiza care le-a injumatatit salariul - impotriva celor stipulate in contract - datorita rezultatelor slabe . Avea 4000 euro si se bucura ca va primi doar 2000.

Ionnis (96 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:40

dica nu pare prea inzestrat intelectual pt activitatea asta. o sa esueze mai repede decat ne imaginam

Marius (2 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:40

Nu sunt de acord cu articolul. Acest ziarist continua sa scrie in aceeasi nota....se da echilibrat.....si majoritatea articolelor sunt lipsite de substanta. Ipotetic.....foarte ipotetic

calinescu (96 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:43

DACA GIGI AVEA LICENTZA EL ERA PRINCIPAL ....!!!!! ASA A APELAT LA DICA SI LA TANASE SA FIE ANTRENORI PE HARTIE ....!!!!! IN REALITATE GIGI VA FI PRINCIPAL .....!!!!!! IMPORTANT E CU CINE VOR TRAGE FLUIERASII .....!!!!! IN ACEST CAMPIONAT HAGI A AVUT CEL PUTIN 5% LA FIECARE MECI ...!!! CU GIGI DOAR ETERNUL TUDOR A TRAS ....!!!!

octavian (16 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:44

Sa nu uitam un amanunt, Steaua a avut jucatori care au reprezentat peste75% valoarea unui antrenor. Intentiile sunt clare .Cu ori ce risc Dica vrea carte de vizita iar Becalii slujbas umil. ZUZU DACA ARE JUCATORI IA TOT. Virsta cam la fel.

Klauss (1 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:44

Cum le stii dumneata pe toate, oricum ai dreptate , trebuie sa fim constienti ca Steaua este doar un nume momentam si nu cea care avea antrenori capabili de performanta, antrenorii de acum doar umplutura de sarmale

Cristi (3 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:53

Dică posedă în CV titlurile din 2005 și 2006 castigate dupa meciurile cu cantec din ultima etapa cu Poli Timisoara respectiv Vaslui,asta asa ca fapt divers.

Mihai (130 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:54

Interesant finalul, avertisment pentru Gigi si chiar Stoica. Oricat ar fi Dica de docil tot nu va fi pres ca Reghe.

Mihai (130 comentarii)  •  18 mai 2017, 17:57

@Razvan. Mai plat ca tine nu se poate. E un articol de ziar cu o remarca interesanta in final daca o pricepi. Daca nu iti place treci la Balzac si la Rebreanu dar fa mai putin pe desteptul.

Andrei F (937 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:03

Ce rau este ca aveti atatea rautati!Ce ar fi daca acum cautam interviul dat de Stelea si am revedea ce spune -chiar si cu perdea- despre patronul Hagi...La fel se auzea si de alti patroni...Porumboiu ,Iancu...Apoi Steaua este cu bune si rele echipa unui patron si nu a unei primarii...Prefer un om care spune totul pe fata decit sa am de a face cu oameni ascunsi...Apoi ce ar fi daca va ocupati mai mult de Sumudica si Hagi-oameni desigur pe placul dv....?Dica va avea rezultate daca va fi lasat...Daca presa va face scandal la prima mica greseala pentru Steaua si va tacea cind Steaua este furata ca-n codru ,eu nu ma astept la nimic bun...

daniel (1 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:14

Uite cine vorbeste: *** lui giovanni

Dan (236 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:15

***, dl Ioanitoaia nu se adreseaza prostilor. Invatati sa cititi printre rinduri...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fc (15 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:16

Dr. Georgios B. Khali

Dan (236 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:17

@Andrei F. Nu te supara, despre ce rautati vorbesti ca nu le descopar. Sau sunt rautati citatele din domnul profesor George Becali.

Razvan (279 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:26

@ Mihai: stiu ca intelectul tau de suporter o sa urle dupa aer, dar nah: a avea personalitate inseamna a avea puterea de a fi tu insuti, cu bune su rele, asumandu'ti convingeri, decizii, fapte. Care e legatura cu rabdarea? Un om cu personalitate poate avea extrem de multa rabdare. Ia'l pe nea Ovi de mana si urmariti in continuare Urania, Teo Trandafir si Bebe Sexologu' si lasati concluziile filozofice!

bazileon (167 comentarii)  •  18 mai 2017, 18:37

"Dică, tânăr la 37 de ani, împliniți pe 9 mai, dar lipsit de experiență'. Ce rost are acest adversativ aici? Tinerii, se stie, sunt lipsiti de experienta. Spre deosebire de maturii, gen nea OVI, care au, in general experienta cu carul. Ce mai conteaza? Discutia e fara rost. Nu de docilitatea lui Dica e vorba aici, ca doar nu a fost nimeni, cu adevarat, neatarnat de G. Becali. E vorba de limitarea intelectuala, comuna stelistilor, de la Nea Kashketa si pana in zilele noastre (Dan Petrescu, Eddie si Hagi included). Insa nici de asta nu e vorba, ci de modul in care o echipa care joaca foaie verde reuseste sa obtina trofee si clasari superioare prin fapte predominant extrafotbalistice, la care Becali este maestru. Antrenorul este o simpla formalitate.

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:13

"cu gingășia-i proverbială" :))))))))

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:24

Nu exista dom'le sa aibe succes in actuala configuratie. Adica au dat-o in bara Bergodi -mai sus mentionat, mi-ati placut ca ati relatat adevarul aici l-a dat afara din vestiar pe Mr. ziceam eu ce... Deci Bergodi, Hagi, Lacatus, Piti, Dumitrescu, Cartu. Pai ii insiram pe toti in curand, pana se calmeaza ala....Restul sunt prea scumpi sau stiu deja la ce vor fi supusi. D-le Ioanitoaia, sunteti cam de varsta cu tipul asta, pune dom'le mana pe telefon si spune-i care e treaba. Pe noi nu ne asculta

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:26

Nu de alta dar il cred in stare sa zica : nimeni nu mi-a zis, ca Ceausescu. II stiti pe-aia care ii ziceau ca are 10 tone de grau la hectar si lumea murea de foame....

17 Nentori Tirana (755 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:28

Dica e sclav bolsevic ? Nu ti-e rusine ? N-ai pic de respect comunistule ! Ai o scuza nea Ovi. Nu mai poti. Uite un sclav, o potaie, de ce oare nu-l simti ? --------------------------------------------------- Multescu a trebuit sa renunte la 3 jucatori buni, dar care nu voiau sa-si prelungeasca contractul cu clona comunista. Duhoare de bolsevici. Oare Multescu a renuntat ? Stim cu totii ca nu, cirpa dinamovista de sters pe jos a trebuit sa-si trimita juniorii in teren cu „F C Barcelona“ din darapanatura Ovidiu, adica ce i-au dictat bolsevicii lui de stapini. Nu sint bolsevici ? Programul meciului cu Steaua, singura echipa din RSR care nu papa – oare de ce romanii nu are un cuvint pentru a minca aplicabil la lei, tigrii si alte animale ? - bani publici, a semanat exact cu articolele amicului tau din Scinteia, criminalul care scrie si azi datorita tie, care incita dupa 45 la omorirea „chiaburilor“ si facea reclama cooperativelor sovietice ! Au murit mii de oameni care aveau o bucata de pamint si nu voiau s-o dea comunistilor ! Au fost deportati in lagare mii de oameni, cei mai buni romani, iar criminalul Cosasu inca mai manica o piine de la voi ! Rusine gsp ! Cum se poate ca acest nenorocit, criminal sovietic, sa mai scrie alaturi de tine, mai si rinjeste criminalul cu o pipa in gura si mai si pronunta cuvintul sacru Steaua ! Poate tocmai de aceeea. -------------------------------------------------------- Nea Ovi, ba tata, ti-am dat ieri un subiect ! I-a multumit cineva lui Multescu ? Mitic de-al tau. Pleca *** si nimeni nu-i multumeste ! Azi ar avea cirpa ocazia sa bage in teren echipa cea mai buna, adica cea impusa de bolsevici in meciul cu Viitorul ! O va face ? Nu cred. E o cirpa ! Un sclav ca toti miticii ! Ba tata, sa-l ataci pe Dica, care abia incepe o cariera, un om simplu care inca n-a facut nici un rau, care crede in el, care vrea sincer sa faca ceva, este una din cele mai mari nesimtiri din cite am vazut !

ovidiu_3003 (1271 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:35

Dica este un antrenor mai bun ...dar mult,mult mai bun decat G.Hagi ...ma crezi ?...stai sa vezi meciurile dintre ei ...

anghel (88 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:35

Nea Ovi, nu s-a sinchisit oierul de Radoi ca era finul lui dar de Dica. O sa il dea afara la prima infringere ca pe o masea stricata si o sa il injure ca pe toti cei dinaintea lui si de dupa.

anghel (88 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:37

Are dreptate bazileon. Stelistii sint limitati intelectual, norocul fotbalului nostru sta in dinamovisti ca rapidistii au iesit din cursa...Vorba aia cine zice ala e.

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:46

"anghel. Asta chiar e super anghel tata. Deci "norocul fotbalului nostru sta in dinamovisti". Vai de cucul nostru. Daca ne bazam pe voi am pus-o, eu inca mai speram in alte scapari, nu stiu care, dar altele. Nu Borcea, judecatorii, Giovanni, alea

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:47

Anghel asta este exact cum suntem noi. Niste nimeni, care nu stim nimic. Ne trezim ne luam de X si Y, gata ziua

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:53

Chiar asa e dom'le, altfel nu se ajungea aici... Ganditi-va ca Steaua avea 30-35k oamen lejer oricand inainte sa se bage Talpan... Exact ce-am zis, pac pac 2-3 actiuni in justitie si boooom nimeni nu mai stia nimic....

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:55

Talpan & co.. asta e treaba voastra daca s-au bagat intemeiat sau nu. Dar treaba era fragila tocmai ptr ca JJ era baiatul " destapt" dinainte". Cand l-a atacat MAPN , s-a gasit singur, pentru ca asta a meritat. Daca era un patron normal si corect nu apuca Talpan sa scoata o fraza!

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:57

II sarau suporterii in cap ca lui Dragnea... Asa au vazut o "aschimodie" pusa la punct. Un om care credea ca stapaneste orice, care nu le-a cerut parerea niciodata cerandu-le sa-l scape....S-au uitat toti in parti

17 Nentori Tirana (755 comentarii)  •  18 mai 2017, 19:59

sa-ti fie rusine ! Treci tata in pensie, comunistule !

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 20:03

Sorry, dar asa s-a vazut. Prea multe derapaje.Omul parea de neoprit. Mergea si la bauta , pe urma pleca cu Mertanul etc... Care-i problema? etc. treaba e ca nu s-a calmat, eu vad ca mai rau s-a enervat

Catalin (44 comentarii)  •  18 mai 2017, 20:04

Niște oameni fără coloana vertebrala care ca sa ajungă sus ar manca din cocina

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 20:22

Sansa lui Dica ar fi sa mearga echipa. Altfel sa vezi laturi aruncate. M-am saturat si s-au saturat toti, eu sunt 0 epntru Steaua in capul lor. Dar s-a saturat Boloni, s-a saturat Lacatus, Dumitrescu, Balint saracu de nervi o sa inc eapa sa-si piarda parul, Petrescu nici nu-l baga in seama, Hagi uita de rudenie si-i ia campionatul. Radoi saracu' a ajuns sa tina cu Viitorul... Iar JJ , cu MM si Mache continua seria porcariilor, mergem inainte spre viitorul luminos, chiar daca toti ne zic ca suntem dilimache...

utraian (114 comentarii)  •  18 mai 2017, 20:37

Va sec de toate puterile dom' Ioanitoaia, pana intelegeti. De fapt eu sunt sigur ca d-voastra v-ati facut deja o parere si mai important ca parerea dvs nu putea fi influentata. Toate aspectele trebuie dezbatute sau mentionate . Din pacate ultimul aspect era 7 mai 1986 . I-ati vazut cum au aruncat proiectile in ambele sensuri, nimeni nu a sarbatorit 7 mai 1986, in afara de fostii jucatori ai Steaua 86. Ce atata abureala , daca au uitat mereu acest aspect? Si unii si altii. Cica au mers fostii jucatori ai Stelei si au sarbatorit singuri. E clar?

Michael (67 comentarii)  •  18 mai 2017, 21:46

@ovidiu3003. Pe linia descoperirilor tale epocale urmeaza sa pretinzi ca Dica e peste Hagi dar si peste Guardiola si Mourinho. Daca te gandesti mai bine poate il compari cu Ferguson. E tot ce poate secreta mintea bolnava a celui care insista ca Andrei Ivan e fotbalist mai bun decat a fost Dobrin. Noapte buna cum e si mintea lui 17 Nentori Tirana, alt specialist in aberatii si jigniri.

simi (12 comentarii)  •  18 mai 2017, 23:01

Dica este un antrenor de ***...

Geo T (2 comentarii)  •  18 mai 2017, 23:19

In mare parte aveti dreptate domnule Ioanitoaia Dica este o alegere potrivita pentru ca este bine vazut de suporteri si spectatori , nu are sange visiniu si mai ales nu costa mult . Becaliotul cum il numesc unii este totusi priceput la negot; si-a dat seama ca mai bine cheltuiesti banii cumparand jucatori pe care ii poti vinde ulterior decat sa aduci antrenori scumpi cu pretentii si cu clauze in contract si pe care cu greu ii poti da afara. Intrucat Dica a fost un jucator bunicel , experienta nu cred ca va fi un handicap daca va sti sa-si apropie jucatorii chiar daca unii din ei au aere de vedete. Oricum Steaua actualmente FCSB are echipa destul de buna peste echipa mediocra a lui Hagi care a primit titlul de campion cadou din partea "sistemului"astfel incat sa-i rasplateasca munca acestuia apreciata de toata lumea. Dovada ca am dreptate este ca echipa lui Hagi nu a facut fata in cupele europene si probabil ca asa se va intampla si in sezonul viitor.

Adrian V. (1 comentarii)  •  19 mai 2017, 6:58

@ Geo T . Dupa ce echipa lu Hagi nu o sa faca mare branza, poate scoate maxim 1 punct pentru coeficient , o sa spuna din nou ca a mai capatat ceva experienta europeana, ... si asa se duce coeficientul in jos

liviu (203 comentarii)  •  19 mai 2017, 8:30

Foarte interesant. Rezulta din articol ca Becali il poate da afara pe Dica dar ca Dl Ioanitoaia crede ca si Dica se va retrage suparat pe patron daca acesta se va baga prea mult in aspecte tehnice. Eu nu cred.

simi (12 comentarii)  •  19 mai 2017, 8:49

In articol scrie jucator de ***...daca eu am folosit aceleasi cuvinte in comentariu, mi-a fost sters ...Numai *** are voie?

Andrei F (937 comentarii)  •  19 mai 2017, 10:37

Uite ce se intimpla cind un gazetar-si daca ar fi doar unul- se crede... zeu...Intr-un articol trecut acest ziarist ne spunea ca Becali merita datorita discutiilor contodente avute cu un alt patron,ca o echipa sa nu joace cu cei mai buni jucatori...Deci ni se spunea ca vina este exclusiv a lui Becali!Intr-o doara ni se spunea ca fituica acelui club insultase grav suporterii stelisti dar ce conteaza...Probabil tot datorita lui Becali acelasi patron a fortat si a intrat intr-o coloana insotita punand coloana in pericol!Aseara s-a consumat un alt episod,desigur datorat tot lui Becali...Acelasi patron a sarit la bataie ca de ce gazdele nu-i onoreaza lui toate pretentiile si nu accepta ca suporterii olteni sa fie dominanti in stadion...Deci concluzia...Becali este raul fotbalului romanesc.Multumit O.I.?Cat timp o sa-ti mai bati joc...?

viorel (110 comentarii)  •  19 mai 2017, 10:55

fotalul nostru complicat e pe cale de disparitie. poate chiar asta se vrea. nu am nimic cu Dica dar strategia stelei si a fotbalului nostru este mai slaba decat cea a porcului intr-un lan de porumb.

Barbu Brailoiu (74 comentarii)  •  19 mai 2017, 13:18

domnule Ioanițoaia, circul ăsta de mahala va ajunge și la TAS. cine trebuie să sesizeze, însă, că echipa asta și-a schimbat numele pe parcursul competiției, încălcând orice regulament în vigoare? pentru această constatare, lui Talpan i s-a închis gura. acum, cei de la TAS vor avea de judecat dacă rezultatele Steaua București se trec în contul FCSB!? păi, asta arată din capul locului încălcarea pe care Liga și FRF le acoperă. aveți dv. curajul să scrieți despre această aberație?

drako (50 comentarii)  •  19 mai 2017, 13:23

de ce,oare,Steaua s-a miscat mai bine cand celebrul pugilist MM era putin "plecat in delegatie" ???

MZM (237 comentarii)  •  19 mai 2017, 20:47

Nea Ovi, Stoican nu avea licenta de antrenor si a stat la Dinamo destul fara ca vreun ziarist sa se intrebe cum e posibil asa ceva!! Matale, cate articole ai scris despre Stoican, sesizand aceasta lacuna?

lord belial (429 comentarii)  •  20 mai 2017, 0:39

si ne mai miram de ce nu luam noi, steaua, campionatul si il ia hagi. dica ..trebuia sa scriti in articol de el ca a facut istorie in champions league, ridicand in picioare milioane de oameni din steaua, cand steaua facea franjuri dinamo kiev si dica, du-te, dica a intrat deja in folclor. dar ca antrenor, lui dica i-ar fi prins bine vreo doi ani in ucenicia unui antrenor real, cu cv, un dan petrescu, chiar si un edi iordanescu ca varianta de urgenta, sau unul de top. ciobanul il va folosi pe dica in pregatiri pre sezon apoi dupa esecurile in serie din europa league il va da afara inlocuindu-l cu dl florin halagian

Comentează