Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Prețul aroganței

Deși a aliniat contra Viitorului mai mulți puști, între care doi debutanți, portarul A. Vlad și atacantul Al. Popescu, Craiova n-a arătat rău. Ba chiar a arătat bine după intrarea vedetei A. Ivan, așa că a controlat repriza secundă și a irosit prin Bancu (minutul 63) o ocazie rarisimă de a egala.

Permalink to Prețul aroganței
luni, 8 mai 2017, 4:07

Totuși, nu-i frumos că a introdus atâția tineri, dintre care unii au justificat încrederea, Vlad a fost MVP-ul partidei, iar alții nu. Declarând că-și menajează titularii pentru returul semifinalei de Cupa României cu FC Voluntari, programat pe 18 mai!, CSU s-a folosit de un pretext subțire, nu de un argument credibil. Pe de altă parte însă, deoarece n-a încălcat nicio literă de regulament, Craiovei nu i se poate imputa mare lucru. Și dacă o socotim imorală în sensul în care cu intenție i-a întins o mână de ajutor Viitorului, n-avem cum s-o condamnăm.

La chestiunea de ce a procedat astfel?, nu-i foarte greu de răspuns. Întâi a contat vechea și trainica aversiune manifestată în Bănie față de Steaua și de Dinamo, una cu rădăcini adânci, vecină cu ura. Apoi dorința de răzbunare a patronului Mihai Rotaru, pe care Gigi Becali, enervat că un program de meci scos de Craiova (într-adevăr, deplasat și fără haz) a râs de „oierul care urcă pe Maybach”, l-a făcut cu ou și cu oțet. Depășind orice limită, Becali a zis că „Rotaru e un dobitoc și o jigodie! El nu e bărbat, e găină”, pentru a încheia cu „are un caracter murdar”!

Cum asemenea jigniri ustură, Rotaru n-a ratat ocazia de a-l pune pe latifundiarul din Pipera să plătească pentru ieșirea în decor. Nu-i momentul să dezvolt subiectul, dar oficialii roș-albaștri au cam pierdut simpatia, dacă nu și considerația, adversarilor din Liga 1, iar asta din pricina aroganțelor lansate de ei pe mijloacele de socializare. A zeflemelelor, a exagerărilor. E lesne de observat că Becali, MM și Reghe au rămas singuri împotriva tuturor și n-ar strica să se întrebe din vina cui s-a ajuns aici. De unde Steaua avea largi sfere de influență, chiar sateliți, FCSB nu mai are nici măcar aliați!

La rându-i, Viitorul a dominat clar o repriză, după care a încetinit și a învins cu emoții. A trăit finalul cu sufletul la gură, riscând să fie egalată și să-și pericliteze poziția de lider. Logic, Hagi a explicat scăderea prin acumularea oboselii, prin lipsa experienței (totuși, Viitorul a avut o medie de vârstă cu un an mai mică decât a Craiovei!) și, firește, prin „presiunea enormă” acuzată de băieții lui. Echipa de pe Litoral n-a sedus, însă a meritat victoria grație prestației de până la pauză, interval în care au strălucit Țucudean și Fl. Coman.

Numai și pentru că l-a reinventat pe Țucudean, care părea că mai joacă doar pentru distracție, nu și pentru performanță, lui Hagi i se cuvin laude. Dar despre Viitorul și despre ascensiunea sa excepțională, parcă ireală, va mai fi vorba aici. Detaliul că Hagi și mânjii lui au prima șansă la titlu nu mai intrigă în condițiile în care Viitorul a terminat pe locul 1 sezonul regulat. Practic, ea a confirmat, n-a surprins.

În general, Ovidiu Hațegan a arbitrat corect, cu excepția faptului că, în minutul 42, nu i-a acordat lui Țâru al doilea cartonaș galben pentru oprirea prin fault a unei acțiuni promițătoare. Cătrăniți, fanii FCSB și-au adus aminte că pe 18 martie curent, în meciul din Dobrogea încheiat cu 3-1 pentru gazde, același „central” n-a ezitat să-l elimine pe Tamaș chiar în minutul 17, roșu direct!, așa că i-au reproșat vehement arădeanului implicarea nefastă în lupta pentru desemnarea campioanei. Deși faza de duminică n-a fost una simplă, apreciez și eu că Hațegan a greșit.

Comentarii (95)Adaugă comentariu

Cosu (98 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:26

Asa veti ramane pe veci . O mizerie de tara locuita de oameni mizerabili .

Radu (178 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:37

Bine ca ati vazut dliminarea ca Dl Tolontan nu a pomenit o vorba despre ea.

Radu (178 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:37

Desigur eliminarea lui Taru.

Un spectator (58 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:42

FCSB a luat tot ce este mai bun din Liga I. Chiar si de la echipe practic retrogradate. Voia titlul ? Dupa cum a jucat in campionat este discutabila valoarea pe plan international. Vrea sa vanda jucatori in sstrainatate ? Este o sursa deja verificata a lui Becali. Cert este ca nu are de ce sa se supere. Viitorul este produsul celor doi corifei ai fotbalului autohton, Gigi si Ion Becali. Fara sprijinul neprecupetit al echipelor controlate de ei, Viitorul nu ar fi existat. Scoala de fotbal putea fi infiintata oriunde, sau deja erau cu traditie in multe centre din tara.

Andrey (262 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:45

Reala constatarea despre sateliti si aliati. Gig nu se simte om pana nu isi dael cu stangul in dreptul. Degeaba baga o gramada de bani daca nu stie in cine sa se poarte si isi face numai dusmani.

Obiectivul (23 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:47

Ioanitoia,pt ca tot scrii in fiecare zi de fcsb,(poate castigi mai multi bani)transmitei ciobanului sa faca plangeri si la masaaaa-n piiiiizdaaă,nu numai la uefa!Cine vb de corectitudine,ciob de oala sparta!

Mihai (182 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:49

Altadata il mai ponderau pe Gigi Meme si Reghe dar de la un timp nu mai asculta de nimeni. El e stapanul si ceilalti sunt marionetele lui. Aceasta politica gresita nu ramane fara consecinte si din cauza ei pierde Steaua inca un campionat.

DT (283 comentarii)  •  8 mai 2017, 16:50

Apreciez echilibrul analizei prezentate. Exista insa o acuza, de acum generalizata, la adresa Craiovei si pe care o consider, in mare parte, nedreapta: a debutat doi tineri jucatori, din care unul a confirmat, celalalt, nu. Cand o echipa de fotbal poate arunca in lupta debutanti? In plina competitie cand orice punct conteaza, la finalul competitiei cand lucrurile/interesele proprii permit sau numai in meciuri amicale? Restul discutiilor colaterale sunt fara rost si nu pot aduce nimic bun unui sport deja devorat din interior. Astept raspunsur/comentarii competente.

Andrey (262 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:01

Becali sa nu se planga pentru ca si-a facut-o cu mana lui. El e primul vinovat daca echipa va rata inca un titlu de campioana.

Hortensiu (56 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:05

Oare cand primul oier al tarii baga juniorii ca sa ajute Viitorul sa nu retrogradeze (vorbesc de acel 5-2) nu mai era coruptie? Nu se mai faceau hartii la UEFA? Sau atunci era doar omenie? KARMA 'nea Gigi! KARMA!

JFM (19 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:05

Pe ghiolban pana nu-l arzi la buzunar nu pricepe ca propria aroganta l-a terminat...Sa joace domnu' in Europa League sa vada cam care e valoarea lui acolo pt ca echipa a jucat cel mai chinuit fotbal in prima parte a campionatului iar in Play Off au oscilat deci in acest campionat n-au aratat mai nimic.Cu nimic si scandalk nu meriti sa iei titlul si milioane de Euro din UCL.

Popa (26 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:06

Se pare ca arbitrii au decis campioana anul acesta ... Campionatul se compromite an de an ... Drepturile TV ar trebui sa fie 10% din ce se plateste acum .

DT (283 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:10

@ Cosu. Tu in ce tara traiesti preacuratule?

Sorin (13 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:15

titlul e rezolvat pt. ca e greu de crezut ca viitorul va pierde punce in ultima etapa , se stie aversiunea celor de la CFR fata de Steaua . acum era bun pentru Steaua sistemul vechi unde mai putea aparea o echipa din subsolul clasamentului care putea accepta banii stelei . vorba noastra '' gura bate c... '' Becali a platit afirmatiile catre CSU , aici a fost cheia , de la CFR nu se poate astepta sa ii faca cadouri . din pacate presa avanseaza acum tot felul de scenarii , la ordin FCSB sau nu , dar lucrurile sunt clare

xdm (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:20

Mai nene tu chiar nu faci deosebirea dintre un blat si un meci de fotbal>>???Ne spui povesti de doi lei aici ca la prosti>viitorul e o echipa slaba chiar daca e coccotzata acolo sus.Jumatate din meciurile lor in acest campionat au fost amicale .Nu i a bagat nimeni in seama ay\u ajuns aici vor iesi din Europa dupa primul meci exact ca in toamna cand au luat 6 o)de la niste belgieni anonimi ,vinde Hagi lui Becali niste gloabe pe bani multi (Ex tanase,Iancu etc..)si *** ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (5 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:21

Felicitări Hagi! Merita sprijiniți copiii de la Viitorul, nu *** Fcsb are țintesc doar banii de la Uefa. Hagi țintește performanța!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:21

Aveti perfecta dreptate. Aroganta lui Becali si a acolitilor sai a iscat oaversiune a tuturor celorlalti impotriva lor. Fenomenul e vizibil mai de mult, nu doar de acum. Respectul fata de adversar e o notiune straina celor de la club, din pacate. In ce priveste decizia Craiovei de a juca cu mai multe rezerve ea poate fi justificata destul de simplu. Fiind un meci fara miza pentru ea (locul 4 sau 5 nu prea mai conteaza) era in interesul lor sa isi ruleze lotul pentru a ii obisnui si pe cei mai tineri cu rigorile Ligii 1. Asa cum, sa ii amintim lui Becali&Co?, a facut si Steaua acum cativa ani la acel 2-5 cu Viitorul. Atunci o alta echipa, uitata acum (nici nu mai verific in arhiva Google, ca nu e relevant), ar fi putut pretinde respect pentru competitie din partea Stelei pentru a avea sansa sa ramana in prima liga. Steaua a preferat sa-i ofere meciul Viitorului. Cum se mai potrivesc astrele in fotbalul nostru, nu credeti?

Mihai231 (5 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:22

Balcanisme...sigur,Becali a greșit ca este "tatan" pana la urma... Ce să-i ceri unui cioban, însă lipsa de "moralitate" în tara aia lasă de dorit, sa mai amintim faptul ca nu este "univetsitstea" este o clona, dar în situația de fata se cam potrivește proverbul romanesc "răzbunarea e arma prostului..!"... Ceva mai devreme am citit un articol într-un ziar concurent în care se prezintă prin" lupa" imaginea României în handbalul feminin, nimic frumos și spectaculos, doar ca suedezii occidentali cu acte în regula de peste 60 de ani, nu vad roz situația de la CSM, echipa care toaca banii publici, iar handbalistele practic sunt angajatele primarului care își face reclama și campanie electorala, scuzați-mă aceste lucruri nu se întâmplă în nici o tara occidentala civilizata, la fel ce s-a întâmplat și la meciul de aseară..... Rușine Romania speram sa te schimbi dar nu te vei schimba niciodată.. 6

miky (23 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:23

Un comentariu obiectiv ! Cine este vinovat ca dupa ce ai adunat crema jucatorilor din Romania ( parerea celor de la Steaua ) , slabind in acelasi timp si contracandidatele la titlu o sa ai probabilitatea de a termina sezonul pe locul 3 ?Faptul ca Steaua-FCSB a ajuns in aceasta situatie ar trebui sa ridice semen de intrebare in randul conducerii. Voi chiar nu vedeti ca Steaua nu joaca nimic , nu vedeti ca si meciurile castigate au fost cu noroc ?Pe cei de la Dinmo sincer paraca-i inteleg , macar au determinare si compenseaza lipsa talentului dar Steaua ?Pai cand iti dubleaza Gigi salariul dupa un meci mediu si in loc sa te gandesti la fotbal tu te gandesti cate sticle de sampanie sa cumperi in Loft sau ce tipa noua a mai aparut pe strase . Vorbiti ca Viitorul a pierdut cu 5-0 cu Gent si asa o sa pateasca in CL , dar cand ne-a dat Manchester cu terenul in cap la Bucuresti 0-5 cum a fost ? Chiar credeti ca Gigi daca are maine o oferta pe Alibec sau Popescu nu-i vinde ? Toate declaratiile lui razboinice vis-à-vis de marea constructie pentru CL sunt doar povesti . Singurele echipe indreptatite sa aspire la titlu dupa jocul prestat sunt Viitorul si Dinamo !

Mq (45 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:25

Nea Gigi se pricepe la tot

mihai (10 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:27

este trist sa vezi asemena meci cineva ar trebui sa se sesizeze noi platim cablu k sa vedem o gluma de meci ar trebui exclusi din prima liga ce cauta o echipa care nu-si apara corect sansele in prima liga domnule Ioanitoaia ? Atat va duce minte si pe dumneavoastra sa spuneti k Becali a platit ignoranta ? acest meci este un blat voit nu ignoranta acest canpionat este un *** de fotbal .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

antifecali (1 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:27

Hai sumi, fă o țară intreaga fericita diseară !

dan (151 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:29

Nu cred ca Viitorul va lua titlul. Cred ca Miriuta il va directiona spre "Groapa"...asta daca Steaua nu bate azi.

Mihai (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:29

Asta e Romania. Sistemul gloria bistrita. Sunt curios ce aliati o sa isi gaseasca echipele astea cumsecade in cupele europene. Sunt curios cine va mai plati sa se uite la fotbalul asta cu rezultate cunoscute cu 1 sapt inainte. Ca stadioanele sunt deja arhipline.

lord belial (434 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:39

si cand gigi ciobanul s-a dus la cluj cu o valiza de bani sa ii puna pe u sa isi joace corect sansele, a trebuit sa faca parnaie. dar nu inteleg de ce lumea o vede deja pe viitorul campioana. diseara si noi castigam. in plus, nu m-as supara, ca stelist, nici daca ar lua hagi campionatul. intr-un fel, chiar m-as bucura, ca ar fi pe merit. noi anul asta n-am avut atacanti, nu am dat goluri, am lua un titlu mai mincinos, asa

Alex (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:42

nu asta v-ati dorit? disparitia cooperativelor? numai ca fiindu-va atintiti ochii numai pe ce v-a fost indicat, acoperiti adevarata cooperativa ce se creeaza acum, in numele dorintei de disparitie a unui singur personaj....lupul schimba blana dar naravul ba.... mi-ar placea sa renunte Becali la Echipa, ar disparea mai repede ca Unirea, Otelul sau Rapid....atunci se vor vedea aberatiile pe care vor sa le faca MApN-ul si generalii de carton(am petrecut 15 ani in armata, oricat l-ati lauda pe Talpan, sau denigra, saracul e doar un executant, pe care cum l-a luat gura pe dinainte cum a fost executat, ca doar asta-i armata, restul e can-can, in spatele lui sunt altii care ordona, dar nu pot aparea in spatiul public nici macar tangent)....unde vor gasi un fraier sa mai bage bani....Luati aminte ca toti patronii au cam disparut, s-au reintors vremurile in care echipele erau controlate de partid (intr-adevar acum sunt ministere si primarii) iar suporterii, din ura lor nu vad ce sa intampla....Hagi e o pasare rara, care cand va fi convenabil, sau incomod, va fi distrus si el...cu ajutorul deontologilor din sport, care in goana dupa bani nu se mai uita nici in stanga nici in dreapta.... In jurul meciului....de cativa ani incoace este acuzata Steaua cand a ajutat Viitorul, prin introducerea REZERVELOR, nu juniorilor in acel meci de pomina. Inca se mai scrie despre el....oare si despre acest meci o sa scrieti tot atat, sau o sa dispara din memoria colectiva, pentru ca asa sunt ordinele...? Oricum ar fi, se stie ce mizerie este in Romania, si atata timp cat suporterii o sa se urasca intre ei, si o sa isi doreasca sa moara capra vecinului o sa continue circul, pana ajunge la capra lor, si din nou de la inceput..... P.S. Cei mai buni prieteni ai mei sunt dinamovisti si rapidisti, am putut sa ne uitam cu pasiune impreuna la meciur, si am reusit sa ramanem si prieteni. Fiecare a suferit la infrangeri si s-a bucurat la diversele "umilinte" de-a lungul timpului. Rapidul a disparut, Steaua e pe cale, Dinamo nu se stie exact ce o asteapta.... oricum fotbalul s-a transformat IAR intr-o afacere intre politicieni, partide si ministere si fiecare va avea de castigat dupa cum se schimba sondajele.....

Parneava (26 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:43

Jucatorii craioveni folositi contra Viitorului,sunt legitimati la CSU ? Daca da, cu ce drept vin tot felul imbarligatori sa-i faca reprosuri lui Multescu? Este decizia antrenorului care jucator este titular sau nu.Numai daca ai ca unitate de masura a prostiei becalul cu submultiplul sau vanghelul,poti gandi altfel.S-au poti gandi astfel,daca iti scapa printre degete o avere de milioane de euro.....

clejanu gh. (5 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:44

BINE ZIS NEA OVIDIULE PT. CEI TREI.

andy (103 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:50

Steaua trebuia sa piarda la Medias,sa bata Viitorul cu si fara cele 2 penaltyuri neacordate si sa nu o atace pe Dinamo in minutul 96.Oierul Gigi trebuie sa inteleaga ca antrenorul echipei conteaza enorm,iar Reghe e depasit TOTAL in acest sezon,a se vedea ce a facut Contra la Dinamo si ce a facut finul Radoi la Steaua.Sa vina Sumudica!!!!!!

VIITORUL (1 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:50

..."e o chestie de omenie!"

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:52

Domnule ziarist,prin articolul dv. gresiti la fel de mult ca si oficialul oltean care a declarat ca cineva s-a rugat de ei ca sa joace corect.Eu in mintea mea slaba credeam ca e de la sine inteles ca trebuie sa joci mereu corect chiar si nerugat si in plus ca cumetriile ,amicitiile,satelitii-plazmuirile dv.-sper ca nu vor mai fi nicicind!Apoi unde este ziaristul care vedea mereu arbitraje pro-Steaua?Adica ce conteaza ca un jucator trebuia eliminat?!Ce conteaza ca la alt meci o echipa a avut 2 penaltyuri neacordate?Acelasi arbitru a dat la a 3 incercare si desigur a fost o intimplare ca a fost pentru cealalta echipa!De fapt e curios!Din 7 penaltyuri de la ultimele meciuri au fost acordate 3 fix pentru o singura echipa desi se putea da si impotriva ei 2,apoi Viitorul a fost iertata de 2 eliminari si 2 penaltyuri...si prea tace presa...Probabil ca Becali este vinovat ca echipei nu i s-a acordat doua penaltyuri fix in meciul care conta!Aceasi presa care acuza Steaua si dupa 1-1 cu Viitorul nu observa cum o echipa are primul sut pe poarta cind- cum spunea Dukadam din studiou-va fi ajutata mai bine de portarul advers!Desigur o intimplare a fost si suspendarea lui Reghe desi cine stie ce o fi spus dar federali tac cind o tara aude ce spune un alt antrenor...Zilele astea aud ca Viitorul si Contra rup norii...Eu va intreb care nori?Asa e fotbalul care va plangeati in articolul trecut ca este slab?Fotbalul pe sfere de influente ,sateliti?...Asta nu e fotbal...Si domnule ziarist...mai mult chiar decit Becali dv. va descreditati...Nu sunteti dv. cel cu ,,Steaua lui Gaman,,...,,Arbitrii in ros-albastru!,,...?Pentru ,,aparatorii din oficiu,,....sunt articole scrise de acest jurnalist in urma unor meciuri Viitorul -Steaua unde greselile de arbitraj au fost mult mai mici decit cele pe care acum distinsul ziarist le uita sau le minimalizeaza...

marc marius (1 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:52

La fcsb sunt 3 aroganti becali,laurentiu R.si MM.Singurul care are acest drept e becali deoarece el investeste.Antrenorul trebuie sa-si vada de antrenorat nu de jocul altor echipe.Ei au pierdut acest campionat pe mana lor.Au pierdut la viitorul,egal acasa cu viitorul,egal la CFR,si au jucat la egal cu dinamo dar a venit minutul 94 si gata.Despre MM cum poate acest fost condamnat sa dea lecti de moralitate si corectitudine cine el.Cum de e lasat sa apare in presa si la televizor sa faca declarati si se leaga de celelalte competitoare si de corectitudine celorlalti,nu are voie.rusine.Becali la adus inapoi dupa executarea pedepsei doar din mila cine credeti ca-l mai angaja.FCSB a pierdut pe mana ei acest campionat clar.

calinescu (96 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:53

ALTA MIZERIE ....!!!! OPRITI-VA OAMENI BUNI ...!!!! COALITIA PRO HAGI , CU UN CALANCEA MENAJAT PENTRU MECIUL DE PESTE 10 ZILE , MIROASE URAT ...!!! CU UN HATEGANU DE CARE TE INTREBI DE LA MECI LA MECI CUM A AJUNS ACOLO SUS ....???? CU UN BECALI , PANA MAI IERI SFORARUL SEF , ULUIT DE NERECUNOSTINTZA FINULUI SAU .....!!!! CU O PRESA SPORTIVA INDUIOSATA DE PROBLEMELE FINANCIARE A LUI HAGI SI CARE NU ARE CURAJUL SA CRITICE NON COMBATUL CRAIOVEI ....!!!! CANGRENA A CUPRINS TOT FENOMENUL FOTBAL ....!!!! NE APROPIEM DE FALIMENTUL IDEII DE SPORT ....!!!!

flo (1 comentarii)  •  8 mai 2017, 17:54

Cand Gigi ajuta Viitorul sa nu cada in liga 2 cum se numea? Va amintiti cum spunea? Ca doar nu o sa-i faca rau tocmai lui Hagi.

vasi (30 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:04

Din ce se aude, si cu fcsb, craiova va baga tot juniorii, pana la urma, cea mai dezavantajata echipa devine Dinamo, si o sa iasa mare scandal, pentru ca in meciul cu Dinamo au jucat cu cea mai buna echipa, si-au dat viata pe teren, iar cu viitorul si fcsb, se pun capra.

aldo_m (164 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:08

avem...de....ales...intre...iliescu...si....vadim....atunci...sa.fie....tov...iliescu...oare...cati...oameni....a.injurat...gigi...presedinte...de.tara...politicieni.....seful...sri...i-a...dat.bani;;;;oare...de....ce.nu...s.a...sesizat...nimeni

aldo_m (164 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:10

nea...ovi...stai...linistit...ca...sumi...ai...da...meciul...lui...gigi....el....e.antistelist....doar...la....tv...de...ochii...lumi

ALIN (626 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:11

Excelent articol. Un sincer bravo pentru obiectivitate.

Juventin (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:12

Sa speram ca cei de la cfr nu au uitat cand mergea becali cu traista cu bani ca sa nu ia ei campionatul. Muresane , se aude?

Juventin (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:14

Sa faca hartie la uefa si pt ca villareal a venit la bucuresti cu rezervele si a desconsiderat competitia ;))

specialista din buzau (84 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:16

Un articol de toata jena tehnoredactat de un editorialist depasit cu mult de ... evenimente. Ce legatura are aroganta lui Jiji cu meciul trucat Craiova - Viitorul. In rest numai de bine..., avem o campioana nascuta la apelul de seara si decedata la raportul de dimineata. Asta e Romania, asta e fotbalul romanesc.

nu conteaza (13 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:19

Aversiunea celor de la CS U fata de FCSB mi se pare mult exagerata mediatic, daca nu chiar simulata. Cei de la FCSB nu cred ca vor mai fi atat de vocali etapa viitoare cand CS U va baga juniorii si contra lor. Nu prea pare corect modul in care CS U a jucat contra Viitorului si va juca cu FCSB, comparand cu modul in care au jucat cu Dinamo (iarasi un meci inainte de turul semifinalei cupei). Si daca ne uitam un pic pe statistica, vedem ca de cand au promovat in Liga 1, CS U nu i-a incurcat niciodata pe FCSB, ceea ce mi se pare putin cam ciudat pentru "aversiunea" pe care craiovenii sustin ca o au impotriva stelistilor

fily (4 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:28

o sa vedem valoarea in europa a echipelor viitorul dinamo craiova si astra

Laurentiu (50 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:32

Domnule Ioanitoaia,ce ar mai fi scris presa daca in locul Craiovei era Dinamo???Ar fi fost jale.Nu ma intereseaza cine ia campionatul,dar ma intereseaza ca in Europa sa facem fata si sa mergem cu cel putin doua echipe in grupe. Dar,la ce fotbal avem,la ce jucatori sunt,la ce conducatori conduc acest fotbal si la ce jurnalisti avem,mi-e teama ca nu trecem nici de tururile preliminare.Atunci,cel mai corect ar fi,sa se desfiinteze fotbalul romanesc. Asa scapam de jigniri,balacareli,suspiciuni si de tot ceea ce deriva din acest fotbal infect.

Motatei (29 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:36

@Andrei F. Iar esti in eroare pentru ca ambele echipe au jucat corect. Nu scrie in nici un regulament ca, Craiova trebuia sa joace cum vrea FCSB, nu mai fa talica pe atotstiutorul ca nu esti.

LIMBA (10 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:38

Mai coborati din lumea fotbalului,domnule Ioanitoaia! Ati substantivizat pe stadionul Rapidului adjectivul "arogant" si certificati intr-o gazeta de sport pluralul unui substantiv evident defectiv de plural-"arogante".Cenaclurile nocturne cu alde Becali,Dragomir si Dinu Vama incep sa se reflecte si in condei.

XX (28 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:39

O analiza succinta in care Dl Ioanitoaia le da clase colegilor sai mai tineri. Fiecare fraza e bazata si obiectiva. Nota 10.

Costin (46 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:40

Craiova a ajuns la mijloc pe buna dreptate, jucand in play off, trebuia sa arate ceva in planul sportiv, al performantei. Din pacate jocul oscilant, amplificat de ura si dusmania din teren si tribune aratate mai ales la meciurile cu Dinamo si Fcsb, arata preocuparea pentru impiedicarea celorlalte echipe decat pentru imbunatatirea jocului propriu. Din acest punct de vedere echipa Gaz Metan, merita locul Craiovei in acest sistem competitional. Am observat ca in tribune , la meciurile Craiovei cu cele doua echipe bucurestene, participa indivizi dornici sa descarce cisterne de ura , iar la celelalte meciuri nu mai au interes sa participe. Lucrul acesta , bineinteles este alimentat de conducerea echipei de presa locala. In acest context rezultatul meciului cu Viitorul nu este o surpriza.

Jhony (5 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:42

@nu conteaza , in meciul cu Dinamo ,Craiova mai avea sanse matematice la titlu !

mg (138 comentarii)  •  8 mai 2017, 18:43

1º Bravo lui Hagi pentru proiectul Viitorul 2º Pe primele locuri la aroganţi antipatici sunt în ordine descrescătoare : MM-Reghe-Gigi 3º Cu toate astea, ceea ce a făcut CraiOlguţa cu Viitorul, tot măgărie se cheamă

Comentează