Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cu mâna întinsă!

Supărat că LPF a respins cererea de a ceda 5 la sută din drepturile TV în favoarea ligilor 2 și 3, președintele Burleanu nu se lasă

Permalink to Cu mâna întinsă!
duminică, 7 mai 2017, 4:16

El amenință că „va implementa această practică europeană” prin Adunarea Generală a FRF din 27 mai, prilej cu care propunerea respectivă chiar are mari șanse să treacă. Pentru că, deși vor primi un mizilic, vreo 800-1.000 de euro pe lună de căciulă, cluburile mici o vor vota. Ele reprezintă majoritatea în Adunarea Generală. Practic, cât de puțin iei, totdeauna e mai bine să iei decât să dai.

Nu miră insistența lui Burleanu ori folosirea de către el a verbului a implementa. Pentru a deveni penibilă, o idee proastă trebuie susținută până în pânzele albe, iar șeful fotbalului se pricepe la asta. De când stă în capul mesei, el implementează neobosit. În realitate, n-a implementat nimic! Înființând fraudulos 4 Centre de Excelență și înscriindu-le ilegal în campionat, s-a bătut zilnic cu pumnii în piept că a făcut și a dres în materie de copii și juniori. De perspectivă, de viitor. Nici n-a făcut, nici n-a dres, doar a pierdut pe linie calificările la turneele finale juvenile. Le-a pierdut pe toate, fără excepție.

Departe de mine gândul de a mă erija în avocatul Ligii 1, care rămâne datoare cu un fotbal de calitate și un spectacol de ținută. Cu scuzele de rigoare, Liga 1 e praf, la pământ! Pe de altă parte, ea încasează drepturile TV în conformitate cu un act comercial, de prestări servicii, cu care FRF n-a avut și n-are nici în clin, nici în mânecă. Ar mai fi de înțeles, cu îngăduință, dacă actul respectiv se modifica înaintea intrării în vigoare, nu pe parcurs. Dar nu-i cazul întrucât actuala înțelegere dintre LPF și ISB, plătitorul drepturilor, e valabilă până în 2019. A lua din banii uneia dintre semnatare riscă să fie deturnare de fonduri. Ori chiar e.

Evident că ligile inferioare, subordonate FRF, merită ajutate, atât că Burleanu și trupeții lui erau datori să găsească ei soluții, nu să stea cu mâna întinsă la LPF și să invoce recomandări UEFA! În măsura în care doreau să sprijine eșaloanele 2 și 3, de ce n-au renunțat oficialii federali măcar la o parte din cei 650.000 de euro însușiți, 92.000 numai Burleanu!, pentru calificarea la CE 2016?! Altceva. FRF a luat anul trecut circa 23 de milioane de euro din campania și prezența la turneul final continental (prime UEFA, sponsori, bilete etc), nu cumva trebuia să aloce un procent ligilor de jos în loc să ceară de la LPF?! Bănuiesc că Burleanu știe că, fără să fie singura, „naționala” Germaniei oferă campionatului intern, inclusiv 2.Bundesliga, 40 la sută din veniturile anuale. Știe, dar nu-i convine s-o spună, așa că se face că plouă.

Greșită e și posibila replică a cluburilor din L1, care ar intenționa să boicoteze meciul de CM cu Polonia din 10 iunie, foarte important pe drumul către Rusia 2018. Sub nicio formă n-ar trebui să se ajungă acolo! Refuzul de a pune jucători la dispoziția „naționalei” n-are justificare, indiferent pe ce argumente s-ar baza. Chiar nu-i cazul să discutăm pe această temă, echipa României e prioritară în orice împrejurare.

Când Burleanu pare să moară de grija divizionarelor B și C, el urmărește de fapt propriul interes și-l doare în cot de Foresta Suceava, de Cetate Deva sau de Unirea Jucu! Caută să le câștige simpatia pentru ca grupările mici să-l voteze la viitoarele alegeri. Strategie perfidă, deși ușor de sesizat, ea completându-se cu tendința de limitare a puterii LPF (un reprezentant mai puțin în viitorul Comitet Executiv) și, ca punct terminus, cu desființarea Ligii Profesioniste. Astfel încât milioanele de la TV să ajungă direct în vistieria FRF și să fie manevrate de Burleanu et Comp. după bunul lor plac. Subiectul necesită un plus de atenție.

Comentarii (54)Adaugă comentariu

ALIN (626 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:26

Bravo Nea Ovi, nu ai astampar nici duminica. Burleanu e o mare dezamagire, tanar si atat.

Mirel (153 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:28

O smecherie ieftina. Bineinteles ca nu vrea sa ajute cluburile ci sa stranga el voturi. Pute de la o posta strategia asta de focalar.

Florin Salam de Sibiu (1 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:32

De ce *** Harry Potter n-a cerut bani pentru Liga 2 în 2014, 2015 sau 2016? Cere acum, in 2017, pentru ca sunt alegeri in primavara si vrea voturile din Liga 2 si Liga 3, ligi de unde nu mai retrogradeaza aproape nimeni pentru ca echipele se retrag din cauza managementului dezastruos al ***... Fi-mi-ar scarba de lentilistul asta care nu cunoaste nici jucatorii echipei nationale...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Aurelian (15 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:32

Nu stiam cum e la nemti si treaba cu 650 000 e tare. A fost rau cu Sandu si cu Dragomir dar nici cu Burleanu nu imi e rusine. Are limbaj si obiceiuri de corporatist format de Basescu la Cotroceni.

Mihai231 (5 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:34

Eu sunt de acord cu dumneavoastră însă cum rămâne cu celelalte campionate.... Asa se întâmplă și în Anglia, Franța, Spania..

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:46

...orice om de buna credinta vede ca Liga profesionista este degeaba ...si ar dori desfiintarea ei ...

coco (401 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:51

@ovidiu 3003. Dupa mintea ta ar merita desfiintata tara desi operatiunea ar trebui inceputa cu tine. Numai unul ca tine putea scrie aberatia ca e Andrei Ivan al doilea Dobrin. Da-ne pace.

Mishu (234 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:55

Mihaila231, ai dreptate insa in tarile numite de tine sumele din drepturile tv sunt uriase si ligile inferioare se aleg cu ceva. Acolo ligilile profesioniste includ si liga 2 care primeste din capul locului destui bani.

Cosmo (237 comentarii)  •  7 mai 2017, 16:57

N-o apărut încă ăla ce tot observa că duminică postacii federali au zi libera? Mă mir. :). În rest, cred că nea Ovi cam are dreptate. Ar fi nevoie de o ciozvarta și la liga 2, dar intenția lui burleanu cam miroase.

Bogdan (395 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:01

Evident ca e o masinatie ce face Burleanu insa cred ca el va iesi din nou presedinte desi va dau dreptate ca a pacalit lumea. Va infiinta 50 de cluburi de fotbal pe plaja si feminin, ii va pune pe sefii acestora observatori de meciuri si ii va plati gras iar ei vor vota cu el. Simplu ca bunaziua, asa se va intampla.

Catalin S. (2 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:10

Eu nu inteleg vehementa in a critica aceasta masura. Mie, unul, mi se pare o idee buna. Si ligile inferioare contribuie la succesul sau insuccesul ligii 1. Este o modalitate de a finanta fotbalul in zonele unde nu produce spectacol vandabil dar care sunt cruciale pentru un fotbal de performanta in viitor.

Maxentiu (65 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:16

Nevoia de sustinere a cluburilor din ligile inferioare e reala, iar cu un pic de viziune cluburile din L1 ar intelege ca e mai ales in interesul lor sa asigure aceasta sustinere. Dl. Burleanu nu face altceva decit sa impartaseasca din viziunea domniei sale cu cluburile din L1. Pe de alta parte, sint de acord ca FRF poate doar sugera o cale de urmat, in nici un caz impune. De asemenea, e clar ca banii de pe urma Nationalei ar trebui sa fie principala sursa de venit pentru cluburile din L2 si L3.

pawn (64 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:24

eu am renuntat la a mai finanta fotbalul lui burleanu, inchizand abonamentul digi rds (recunosc, si din motive politice. nu suportam sa dau bani pentru divizia media a lui kovesi). burleanu (fost consilier al lui basescu si individ cu conexiuni puternice in servicii) va fi foarte greu de dat jos. chiar daca o sa ajungem ultimii din europa.

titiduru (10 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:25

Sunt curios cam cat e cinci la suta asta de ati sari cu totii ca arsi de parca le-ar fi cerut s a faca juma juma cu ligile inferioare ? In tarile vestice procentul este chiar mai mare si nu face nimeni scandal .

Daniel (30 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:44

Ligile inferioare trebuie ajutate , de acolo pleaca fotbalistii ligii 1. Trebuia la inceputul campionatului pusa problema dar totusi il consider un lucru bun. Ii cereti lui Burleanu sa aduca alta solutie realista sa faca bani pentru ele . In Romania saraca de astazi unde ligile inferioare in orice sport nu au ce oferii si nu produc bani nu cumva cereti miracole?

JFM (116 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:46

Si Mircea Sandu tot asa facea,sa se schimbe regulamentul asta e cel mai corect.

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:50

Un articol fara sens. Ligile 2 si 3 au majoritatea in adunarea generala. poa sa voteze acum sa-si ia banii si la alegerile frf sa nu voteze cu burleanu. apoi, viitoarea conducere frf nu le poate lua banii ca n-or sa voteze ei asta in adunarea generala. esti plin de venin in favoarea celor care te-au omenit. un jurnalist tipic pentru romania, ciorbar si aservit.

++ (194 comentarii)  •  7 mai 2017, 17:56

corect, idea lui Burleanu e buna chiar daca nu are simpatia liu Ovidu al lui Ovidiu.

Crapu (1 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:04

Burleanu si Vochin vor reuși in curând *** dupa ce Mititelu o sa câștige procesul! Atunci sa vezi situație! Toate ideile lor populiste si "salvatoare" sunt de o penibilitate rar întâlnită! Ăștia doi încerca tot felul de idioțenii in a-și atrage votanții! De la mingi date gratis, Europass, defibrilatoare, premierea unor echipe care promovează in liga a doua, apariții senzuale la meciuri de liga a patra si multe altele, centre de excelenta înscrise ilegal in competitie! As face o remarca! La centrele de la Timișoara si Tg Mureș, selecția a fost foarte buna, dovada stau rezultatele! La cele doua centre, clar ca se lucrează foarte bine, păcat ca sunt in ilegalitate! Felicitări, Marcel Pușcaș, se vede munca unui meseriaș, dar tot ilegali sunteti! Degeaba, burlenilor! Si daca scăpați de Mititelu, dar nu scăpați, sunt sigur ca membrii electori ai FRF nu mai pot fi prostiti si-n 2018!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Golombioschi Ilie (150 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:14

Eu cred ca LPF trebuie desfiintata, drepturile de proprietate asupra denumirii Divizia A pe care cineva in mod abuziv (spunea Dragomir) le-ar fi avut prin inregistrare la OSIM nu mai exista deoarece s-a spus ca dupa 5 ani de nefolosire aceste drepturi decad, deci FRF ar trebui sa preia aceste drepturi si sa organizeze structura competitionala in 4 divizii, A,B,C si D care sa fie sub controlul si coordonarea FRF in totalitate. Cele 4 divizii trebuie organizate pe sistem competitional clasic cu 16 echipe si 4 la retrogradare directa pentru toate nivelurile ,A , B cu 4 serii, C cu 16 serii si D cu 64 de serii , acestea urmand sa incorporeze toate echipele ce au capacitatea si dorinta sa participe la un sistem competitional organizat, desfiintandu-se AJF-urile. In acest sistem diviziile B,C si D vor putea sa faca fata cheltuielilor intr-un mod decent, vor putea sa beneficieze de desfiintarea a multor taxe gresite si impovaratoare actuale care chiar daca regulamentare sunt eronat de mari sau excesiv birocratice si inutile, spoliatoare pentru cluburile diviziilor B,C,D. Si in contextul articolului prezent eu sustin ca din drepturile Tv, cate sunt ele FRF trebuie sa redirectioneze catre diviziile B,C,D, chiar daca si acestea obtin drepturi TV un procent mai mare respectiv, 10%.

Costin (46 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:22

Ar fi posibil sa fie stransa o suma considerabila in sprijinul echipelor din ligile inferioare daca s-ar sanctiona contraventional afirmatiile aberante ale operatorilor de fotbal gen : mm, dukadam, popescu, mititelu, mitica, gigi.

Vivian (4 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:31

Bai Crapu! Ce treaba are Mititelu cu FRF? Ce nu-ți convine la domnu Burleanu si la domnu Vochin? Ei își fac treaba si e bine! Trebe sa iei de la echipele mari si sa dai la alea mici. Si cu centrele alea ce ai? Daca au rezultate bune cum nu-s legale? Ai ceva cu domnu Burleanu care ii om bun. E bine ca da mingi ca nu toată lumea are.

Ramon (127 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:43

dacă Mititei va câștiga procesul, FRF ori se va desfiinta, prin faliment, ori va fi aservită lui MItitelu. Lăsând asta deoparte, Burleanu a găsit soluția de a face cadou ceva cluburilor de liga 2 sau 3, atât cât să-i fie suficient să câștige alegerile la anul. Dar dacă o insolventă ia 1,5 mln pe sezon, 5 % inseamnă 75000. De ce unii milioane si altii praful ? Liga a II-a are, încă, prea multe echipe și sper să pornească cu maxim 18 în august. Dar cum finanțarea lor de către primării este la limita legii, acestea vor juca, practic, de plăcere. Sigutr, chiar dacă 5 % se va împărți numai ligii a II-a, 75.000 E înseamnă nimic, dar măcar arbitrii și-i plătesc. Iar liga I va porni cu cel puțin o insolventă (CFR). Nu vă legați de primele trase de ferefei, că doar suntem în România. Pai cum să ne închipuim că se vor mai duce ei pe la UEFA dacă nu pe acești bani ?

dinu (427 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:47

@Dr. Dan Patru Tudosie. Dta cred ca esti doctor in prostie, altfel nu ai scrie ca dl Ioanitoaia e un ziarist aservit. Cui si de ce, cap sec? E lumea plina de *** ca tine dar macar nu sau pretentii de doctor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dudu (133 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:51

Viviane, tu esti mai comic ca Mircea Crisan. Te prinde insa ca manusa rolul de prost, esti aproape de oerfectiune.

Dudu (133 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:51

Am gresit, cititi perfectiune.

Mario (56 comentarii)  •  7 mai 2017, 18:56

Hai ca s-au inviorat postacii lui Burleanu si au stabilit ca e un om bun. Bun la bagat in buzunar 90 000 de euroi degeaba dar slab ca presedinte. Pus la maxim pe interes si pe japca, inconjurat de niste yesmeni in frunte cu profitorul de Vochin. Vochin face pe corectul la televizor si trage toate sforile in federatie.

Beisarius (2 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:08

Adevarat!

John (564 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:12

Bine zis. Niste smenari.

Silvio (5 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:24

Oare Sandu nu merita si el un pic de atentie! Asta ca sa va intep un pic, e bine sa nu uitam de unde plecam, ca altfel nu stim unde vrem s-ajungem, spuneau niste baieti de dupa blocurile gri si spuneau bine. In rest keep up the good work maestre, ma bucura sa vad directia gsp-ului.

Crapu (1 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:29

Vivianeeeeee! "Domnu Burleanu si domnu Vochin" sunt idolii tai? Asa am aflat din ce pătura intelectuală sunt susținuți si aplaudați mai marii FRF! Doamne, ocrotește-i pe romani!

Sorin (128 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:41

Cea mai adevarata de aici e afirmatia ca e vorba despre un contract in derulare care nu are cum sa fie modificat din mers. Dar pe Burleanu nu il intereseaza regulile comerciale. In loc sa le respecte el isi inchpuie ca le poate stabili. Cel mai periculos e ca i se permite ca si cand nu ar xista lege.

Vivian (4 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:50

Bai Crapu Ramon Dudu Mario eu sint dintr-o pătura intelectuala buna si o sa l votez pe domnu Burleanu. Clar? Crapu sa nu ma iei la mișto ca te iau eu! Si Dumnezeu ii ocrotește pe toți nu numa pe romani. Si nu mi-ai răspuns la întrebări. Cu Mititelu ce treaba are cu FRF si cu centrele daca s bune de ce s ilegale. Si nu te mai lua de domnu Burleanu.

Vlad (77 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:52

Sincer..nu iesi odata la pensie? Devii de o penibilitate jenanta.

Romulus65 (8 comentarii)  •  7 mai 2017, 19:56

Stiti *** a vandut FRF drepturile TV pentru Liga a doua de fotbal? Cu 350 000 de euro. Adica aproximativ 1% din drepturile TV pentru Liga 1(34,1 milioane de euro pe an) pe care le-a vandut LPF. Sigur ca Burleanu este ipocrit si interesat de viitoarele alegeri atunci cand cere bani de la LPF pentru cluburile din Liga a doua. Daca era un bun administrator vindea drepturile TV pentru o suma mai mare,macar 1,5-2 milioane de euro, si nu mai statea acum cu mana intinsa la LPF.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Clau (107 comentarii)  •  7 mai 2017, 20:36

In replica la mitocania a lui Vlad, apreciez acest articol ca fiind excelent. El nu se adreseaza servitorilor lui Burleanu.

bubucul (35 comentarii)  •  7 mai 2017, 22:34

De-acord cu dumneavoastră! Oricum, cât timp serviciile secrete își infiltrează oameni incompetenți în funcțiile cheie, nu cred că vom putea vorbi de ceva bun pe viitor.

pif (194 comentarii)  •  7 mai 2017, 22:54

unii cu mina intinsa, altii cu gainile prin copaci. nu s-a schimbat nimic in fotbalul rominesc, tot asa robust a ramas.

dan (1 comentarii)  •  7 mai 2017, 22:58

are și domnul Ovidiu postacii lui

dan (100 comentarii)  •  7 mai 2017, 23:20

orice actiune de a ajuta cluburile mici cred ca ar fi benevenita... cred ca si legea sa ai juniori in echipa, Liga1 ar fi fost binevenita, sa ai in primul 11 nr limitat de straini ar fi binevenita... toate astea nu sunt sustinute de "marii patroni" ai Ligii 1, pentru care va ascutiti condeiul de cate ori aveti ocazia d-le Ioanitoaie. Mai ginditi-va putin si la binele fotbalului nu numai la interese!

Ilie (369 comentarii)  •  7 mai 2017, 23:32

Daca Liga 1 e la pamint, asa cum spuneti (de Liga 2 nici nu mai vorbesc), atunci ce rost mai are LPF ?

Che Guevara (363 comentarii)  •  8 mai 2017, 6:51

Dupa ce l-am vazut pe Mitica Dragomir ce a putut sa faca din LPF chiar stau si gandesc: pt ce ne trebuie LPF? Nu ne ajunge FRF? Oricum Iorgulescu e degeaba acolo. Ca nu face nimic la LFP si ia o plaza de bani in fiecare Luna.

Dilimache (657 comentarii)  •  8 mai 2017, 7:39

Micutul nu vrea sa renunte la ciolan, ceea ce e normal in tara lui dragnea. Nimic nou. Acum eu intreb, un control financiar la federatie, pe cand? Ca tare mi-ar placea sa il vad incoltit pe arogant!

Horia (48 comentarii)  •  8 mai 2017, 8:28

Lasand la o parte premisa gresita, io as intreba: Nu mai bine platesc io abonamentul la cablu cu un leu mai putin? Adica? De ce sa ia echipa din liga a treia bani din drepturi de televizare daca nu sunt televizate? De ce sa ia echipe din liga a doua bani daca nu ofera spectacol? La ce se joaca la noi, L2 ar trebui sa dea bani sa fie televizata! La limita, chiar si L1 :D

firsov (3 comentarii)  •  8 mai 2017, 8:52

CHIAR NU ATI INTELES DE CE BURLEANU FACE ACEST LUCRU>DACA NU VA SPUN EU CA EL SE ""DA MARELE SPRIJIN AL CLUBURILOR DIN DIV>INFERIOARE CA SA_I PACALEASCA SA_L REALEAGA!!!DAR ""CIURLI_BURLI""""MALAI VISEAZA""!!!NU VA MAI FI ALES NICIODATA NICI CA PORTAR LA FRF!!!!A NENOROCIT SI MAI RAU FOTBALUL ROMANESC IAR SARABANDA BLATURILOR A INFLORIT SUB CONDUCEREA SI SUB STIINTA SA!!!!ASA CA...ADIO BURLENE !!!!!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  8 mai 2017, 9:03

Bre!DESPRE MAIMUȚĂREALA DE LA MECIUL DINTRE CRAIOLGUȚA-VIITORUL, NIMIC?DESPRE CUM ÎI ÎNVAȚĂ DE MICI SĂ FIE ŞULFE CU ŞAPTE FEȚE?HALAL ZIARRIST! :)

israelian (73 comentarii)  •  8 mai 2017, 9:41

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionut (46 comentarii)  •  8 mai 2017, 10:03

Are si burleanu postacii lui

mg (138 comentarii)  •  8 mai 2017, 10:38

..încă o campanie electorală ieftină, marca GSP.. Mitică de la ligă nu prea mişca în front în faţa Naşului. Cât depsre Gino.. numai de bine..

Vasco (363 comentarii)  •  8 mai 2017, 10:59

Daca suma e doar un "mizilic",care e problema?De ce plange prunea asa de tare?Sa nu-mi spui ca din principiu,ca ar fi comic;prunea si principiile...Sa fie oare pentr ca se teme,el si gasca voastra,a generatiei de aur de fotbalisti si jurnalisti ca pierd din nou cascavalul ?

Comentează