Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Lider cu ghinion

Hagi a caracterizat perfect acest FCSB-Viitorul încheiat nedecis luni, 1-1.

Permalink to Lider cu ghinion
marți, 25 aprilie 2017, 4:06

„Steaua trebuia să câștige. A prestat un fotbal mult mai bun decât al nostru. Ne-a ajutat șansa”, a declarat Gică în finalul meciului, la cald. Jumătate de ceas mai târziu, a întărit ideea în conferința de presă: „Steaua merita să câștige fără probleme după numărul de ocazii. S-a dovedit mai bună decât noi, care am suferit. Noi n-am avut prospețime”.

În fața unui adversar înfipt, adesea agresiv, cu Pintilii, Boldrin și Alibec în formă, Viitorul a arătat ca o echipă lipsită de vlagă, fără suflu. Atitudine surprinzătoare pentru o garnitură tânără și angajată în cursa pentru titlu, altminteri însă, o moleșeală explicabilă prin aceea că formația de pe Litoral a fost obligată să susțină 3 partide consecutive din play-off numai în deplasare! La Cluj cu CFR, apoi în Capitală cu Dinamo și cu FCSB! Mă îndoiesc să existe vreun campionat în lume, fie în Papua Noua Guinee ori în Kiribati, în care să se întâmple ceva asemănător. Cu atât mai puțin când lupta e încinsă și zarurile încă se învârt. Vorbă veche și tristă, ca la noi nu-i la nimeni!

Dincolo de inovația mai degrabă nereușită cu 3 fundași, Hagi a impresionat și prin faptul că, deși lovit cu o monedă aruncată din tribuna Arenei Naționale, n-a dramatizat. Când altul, dornic să tragă de timp, ar fi făcut circ, s-ar fi plâns și le-ar fi predat arbitrilor corpul delict, Gică a trecut repede peste incident. Comentând doar „În țara asta s-a dus respectul, s-a dus educația”, ne-a invitat să-i mai dăm o dată dreptate.

Într-adevăr, FCSB a dominat copios la toate capitolele, absolut la toate. Pe lângă superioritatea gazdelor la posesie (54 la sută), la cornere (8-3) etc, de remarcat că oaspeții au înscris din singurul lor șut expediat pe spațiul porții lui Niță în 95 de minute! În rest, trupa lui Reghecampf a controlat meciul autoritar, numai că a irosit 8-10 ocazii mari de gol, dintre care 3-4 uriașe, unice! Socotind că a avut și două bare, autori Ov. Popescu și Alibec, dar și că Râmniceanu a apărat providențial, fiind recompensat cu nota 9 în Gazetă, ne reîntoarcem la realismul de mai sus al lui Hagi.

Pur și simplu, mingea n-a vrut să intre în poarta Viitorului nici măcar în condițiile în care, ulterior autoaccidentării lui Hodorogea și după epuizarea celor 3 schimbări, constănțenii s-au văzut nevoiți să evolueze în 10 pe parcursul ultimului sfert de oră. Atunci au sărit în ochi dăruirea lor vecină cu sacrificiul, dar și precipitarea bucureștenilor, absența inspirației acestora. Dacă zicem că norocul e și cum și-l face omul, atunci poate n-ar strica să zicem la fel și despre ghinion. Totuși, înainte de a învinovăți pe cineva că ai au scăpat victoria printre degete, Alibec et Comp. ar trebui să se privească în oglindă.

La ghinionul liderului a contribuit din plin și arbitrajul. Acesta a completat opera fotbaliștilor roș-albaștri care, în frunte și cu Gnohere și Bălașa, au ratat din poziții ce necesită mult talent, chiar har, să nu marchezi! Între altele, Radu Petrescu le-a refuzat steliștilor două penalty-uri clare, ambele în prima repriză. În minutul 8, „centralul” n-a observat că Ganea, împingându-l din spate pe Momcilovici, l-a scos pe sârb de pe direcție și l-a împiedicat să reia cu capul din apropierea porții, iar în minutul 40 l-a iertat pe Țâru pentru un fault indiscutabil comis în careu asupra lui Alibec. Erori evidente și grave, care puteau oferi meciului un alt curs. Practic, un curs just deoarece FCSB, repet aprecierea lui Hagi, chiar merita să învingă luni seara. Merita cu prisosință.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

lucid (52 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:23

Totdeauna dupa un meci ramane in mintea oamenilor scorul.Steaua a facut norma de ratari pentru celelalte 3 meciuri.Dinamo,vine luni Steaua.

eu (1 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:25

Te stiu ca antistelist dar de data asta articolul este corect. Deci se poate.

Mos Craciun (72 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:30

FCSB e o echipa plina de egoisti indisciplinati grasani si pur si simplu mediocri. Sa fie sanatosi.

Lucas (26 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:30

Arbritrii decid campioana , arbitrii decid clasamentul ! Parca in niciun an nu a fost asa un arbitraj penibil !

Obiectiv (1 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:31

Felicitari!un articol perfect obiectiv.

durden (10 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:42

esti batran si plictisitor. te rog iesi la pensie!

militari (120 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 16:44

De data asta foarte corect. Nu se simte deloc ca a-ti fi antistelistul care sunteti. Obiectiv cand vreti.

Antiblat (1 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:02

Tucudean=Bunica.Prietenii stiu de ce

Razvan (331 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:07

Ce sa mai traga de timp Hagi, au tras ai lui in ultimele 15-20 de minute...cadeau pe capete, cate 2-3 de'o data. Despre Steaua...ma intreb cat o sa mai inceapa jocul in 9 sau 10 (depinde daca joaca simultan Enache si De Amorim). Enache nu e in stare sa dea gol nici daca il pui singur cu poarta goala la 30cm...ca sa nu mai zic cate faze strica (stia Sumudica de ce l'a dat).

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:25

Ca sa vezi!Domnule jurnalist,va rog ca sa va revedeti propriile comentarii facute dupa meciuri in care ati considerat ca Steaua a fost avantajata!Pentru ca-mi amintesc va amintesc doar ,,patanii,, legate de Viitorul...a fost un meci in care ati spus ca Steaua a invins Viitorul datorita arbitrilor si reclamati ca Moncilovici trebuia eliminat inaintea lui Tiru!Pentru asta ati catalogat arbitrul ca fiind stelist!Alt episod in care ati fost la fel de transant a fost la un meci in care mingea sare din mina unui jucator de la Viitorul in mana lui Popa...De ce trebuie sa va reamintesc si sa va rog sa va reevaluati liberul arbitru?Pentru ca eu daca as fi arbitru roman si ar trebui sa arbitrez intr-un meci pe Steaua as face tot posibilul sa gresesc numai de o singura parte...Pana la urma fotbalul mai este sport sau trebuie doar sa alimenteze audientele presei? Oare este sportiv ca in aceste doua meciuri cu Viitorul Steaua sa aiba inpotriva 3 erori mari de arbitraj?Nu este oare prea mult sa laudati eforturile jucatorilor lui Hagi din ultimul sfert de ora cind de fapt in acel sfert de ora cel mai mult a alergat de la Viitorul medicul?Asta este fotbalul care va place...?

Andrey (262 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:31

@ durden. Esti prost cit incape si rau intentionat, te rog sa behai la alta stina.

Sergiu (53 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:38

@Andrei F. Nu vad care e problema. Cand Steaua a fost ajutata pe fata de arbitri era datoria ziaristului sa scrie. La fel cand a fost dezavantajata ca ieri. Conform logicii tale strambe Dl Ioanitoaia trebuie sa se plaseze mereu de aceeasi parte a baricadei ca si cand ar fi suporter sau chibit. E ce am inteles eu din filozofia ta de doi lei.

Dtru (268 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:44

Multi dezbat lucruri serioase pe acest blog, dar se gasesc si frustrati ca durden care vomita aici aberatii si jigniri. *** ar trebui sa ne scuteasca. Ma mir ca gsp le publica toate dejectiile.

andy (103 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 17:58

Hagi ca si *** anul trecut,cand ne au anulat TREI goluri valabile arbitrii,nu vorbeste de arbitraj.In rest respect pentru antrenorul Hagi pt ceea ce a declarat dupa meci.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 18:00

@Sergiu Uite ca sunt de acord cu tine dar...numai pe jumatate!...Desigur ca au fost meciuri cu greseli in favoarea Stelei...Dar poti sa-mi spui un meci in care adversarii Stelei sa aiba 2 penaltyuri si sa nu se dea?Apoi ....ca sa fie echilibru...acum jurnalistul trebuia sa scrie ,,arbitrii au tinut cu Viitorul,,....exact cum a procedat in cazurile pe care daca vrei le gasesti dar in acele meciuri Steaua nu a fost avantajata in aceeasi masura...Adica a contat ca Moncilovici trebuia eliminat inaintea lui Tiru si nu conteaza macar la fel 2 penaltyuri?...

viorel (103 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 18:15

Pacat ca in cel mai bun joc facut in acest campionat Steaua nu a castigat. Marele antrenor Hagi, care sustine ca insufla o mentalitate de invingator la o echipa tanara, i-a invatat, mai ales, sa se tavaleasca pe jos, altceva nu s-a vazut aseara, decat frica, disperare si mentalitate de echipa marunta. Mare pacat ca s-a ratat din toate pozitiile, ca hotul de Petrescu nu a dat doua penaltyuri indiscutabile, ca s-a anulat un gol pentru un off-side insesizabil (mai mult pe linie si credit pt atacant ar fi trebuit sa fie decizia) si ca Reghe a facut doua schimbari neinspirate: Amorim introdus prima data in dreapta l-a pierdut pe omul lui, Ganea, la singura faza lucrata a Viitorului in tot meciul, iar la 1-1 il baga pe Tamas ca sa aduca ce??? intr-o echipa care asedia careul adversarului. Steaua a jucat foarte bine si va fi campioana, chiar daca arbitrii incearca sa se opuna! Forza Steaua!

don chilote (6 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 18:25

Destul de surprinzatoare, pentru mine, concentratia de forte mediatice in sustinerea dlui Becali: mai sa zici ca ar fi un Basescu al fotbalului. Sunt echipe care au obtinut rezultate bune si cand au jucat mai slab ca adversarele, parca imi amintesc ca presa romana cita si pe FCSB la acest capitol, deci nu inteleg de ce asa mare uimire si suparare. Tot asa cu arbitrajul: atunci cand ratezi multe si mari ocazii intr-un meci, nu te mai poti plange de arbitraj.

Sergiu (53 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 18:59

Tu negi realitatea. Dl Ioanitoaia chiar asta a scris. Daca a scris ca nu a dat 2 de 11 m pentru Steaua se intelege ca a favorizat-o pe Viitorul. Tu refuzi sa pricepi ce e f usor de priceput.

Liviu (333 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 19:02

Nu ii mai cautati lui Ioanitoaia noduri in papura ca de data aceasta e foarte corect. Geambasu a scris despre acelasi meci si nu a pomenit o vorba despre cei doi 11 metri nedati Stelei.

baciu danut (17 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 19:09

apropo de arbitri,a-ti masacrele din spania,ca sa nu mai amintim,barca psg,bayern real !!!!!

SAG (132 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 19:26

Da, FCSteaua merita victoria cu prisosinta. Absolut la toate criteriile posibile de apreciere marea(!!!) echipa Viitorul a fost depasita. A obtinut un egal total nemeritat. A fost cea mai REUSITA prestatie a jucatorilor stelisti ; cu cel putin 10 ocazii clare de a marca goluri. Daca se va repeta acest joc in celelalte 3 partide ramase FC Steaua poate fi campioana. DACA !!!! DACA !!!! Da, pentru ca absurdul acestui joc si SCOR (!) din partida cu Viitorul poate fi totodata si scorul de.......PIERDEREA TITLULUI.....

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 19:55

@ Sergiu Nu este mai usor sa compari articolele? Eu ti- am dat exemplu clar! Si pot continua! Cauta articolul de la meciul cu Pandurii cu hentul la Hora,cauta hentul mutat in careu cu cei din Craiova...cauta si articolul la care De Amorim este calcat in careu si arbitrul este felicitat! Nu trebuie sa ma crezi pe mine,cauta articolele...

Dilimache (657 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 20:31

Analiza perfecta, durden du-te la manastire :)))

bazileon (167 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 20:46

Ratari rusinoase, ca si prestatia Viitorului. Numai triumfalistii microcefali pot crede ca FCSRBu a facut ieri un mare meci. Tucudean pe post de bunica.

Sergiu (53 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 21:11

Regret, dar deraiezi. Ioanitoaia nu tine cu Steaua insa e unul dintre cei mai corecti pentru ca nu are obligatii la Gigi ca altii. Din contra, il arde pe unde il prinde.

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 21:16

@ Sergiu Deci asta inseamna corect...sa- i arzi pe unii cum ii prinzi...Multumesc!

Sergiu (53 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 22:03

@Andrei F, nu te poti vindeca de siguranta ta de sine. Nu ai dreptate insa nu vei accepta niciodata. Esti inteligent dar nu si om de dialog.

Jean Claru (42 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 23:12

Din pacate Andrei F nu este inteligent, oamenii inteligenti nu neaga realitatea evidenta!

Jean Claru (42 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 23:13

Altfel, Nea Ovi a nimerit-o! Deci, se poate!

Jean Claru (42 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 23:14

Mai vrem articole de analiza

Marean (270 comentarii)  •  25 aprilie 2017, 23:44

Bine zis desi iar e prea tare laudat Hagi. Si nu pentru ce a jucat echipa lui ci pentru ce a declarat el dupa meci. Eu cred ca evolutia era mai importanta decat orice afirmatie facuta dupa meci. Dl Ioanitoaia crede altceva.

Dav (35 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 0:17

As dori de la jucatori dar in special de la antrenor mai mult simt a jocului, mai multa inteligenta. Cand vezi ca mingea "nu vrea sa intre in ațe",atunci conservi ceea ce ai,nu te arunci orbeste in atac si lasi bulevarde in aparare, prea multe puncte s-au pierdut in acest fel si nu s-au invatat minte.Este frustant,oamenii ar trebui sa invete din greseli.

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 1:52

@ Jean Claru Daca esti inteligent demonstreaza! Cauta pe net ,,Arbitrii in ros-albastru!,, scris de acest jurnalist...Ai sa gasesti tot ...analiza...

Vioteatza (72 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 3:52

Oare in Papua-Noua Guinee sau Kiribati, meciurile se amana pentru a doua zi cand e ziua onomastica a patronului unei echipe? Oare si acolo echipele pot sa-si programeze meciurile a doua zi dupa meciurile adversarei directe? Sincer, carui eveniment sportiv ii facea concurenta acest meci in ziua Sfantului Gheorghe? Finala nationala pe echipe la "fuga-n saci" ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 6:01

Liga este condusa de Gino Iorgulescu...ea programeaza meciurile ...

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 6:40

Echipa Steaua sa-si bage mintile in cap si sa nu se joace cu ocaziile caci va pierde pe mana ei nu a altuia. Ca a jucat bine, nu conteaza ci golurile conteaza. Ma deranjeaza ca Rerghe nu mai antreneaza ca altadata. A slabit motoarele si se complace in mediocritate. Nu e bine, caci Steaua la ridicat si a oferit acestui antrenor, Reghe, tot concursul in a face o treaba buna in Ghencea. Sportivii, sa nu creada ca sant deja campioni. Atentie, poti pierde pe ultima suta de metri daca nu esti atent la joc, iar in ultimul moment, fotbalul se joaca pe goluri, nu pe fantezii inchipuite. Bun articol maestre. HAI STEAUA!

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 6:50

P[oate cineva sa spuna ca Steaua nu mai este ca in anii trecuti. Este adevarat, dar sa nu uitam ca fotbalul Romanesc a ramas de caruta in Batrana noastra Europa, si nu se face mare lucru pentru redresarea fotbalului la cote performante in lume. Deci, este nevoie de o noua organigrama a fotbalului Romanesc si un plus de interes din partea jucatorilor in a imbunatatii conditiile fizice si mentale pentru, mari performante in Europa. Hai Steaua.

DT (283 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 8:24

Daca Hategan nu a dat in tur la tinerea de tricou la C

DT (283 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 8:41

1 Daca in tur Hategan nu a dat la tinerea de tricou la Coman, in careu, de ce sa invocam niste contacte in careu ca fiind clar 11 metri? Cand ne uitam la spanioli, englezi etc. ne place jocul liber... 2 Cand Viitorul a jucat deschis, a dominat si a ratat pierzand meciuri toti au sarit la gatul lui Hagi. Acum care-i acuzatia, ca a luat un punct jucand mai pragmatic? 3 Acuzatia cu tavalitul pe jos e putin exagerata. La fel ca si cele 5 minute de prelungire. Toate echipele trag de timp cand au interes, inclusiv FCSB. 4. Nu arbitrul le-a luat celor de la FCSB 2 puncte. Din contra a fost gazdar analizand faza cu faza toate faulturile acordate/neacordate, dar mai ales cartonasele galbene. Daca ar fi dat cele 2 11 metri, ar fi fost evident si de asta s-a temut. 5. Hagi intodeauna spune lucrurile corect. Daca va straduiti sa-i intelegeti limbajul si nu-i cautati defectele veti sti mereu adevarul.

aius (133 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 8:58

Oricum ramane cea mai urata echipa din lume,cu cei mai antipatici conducatori!Puscariasi,batausi,pariori,etc.Au noroc ca ,,masa,,de cocalari si pitipoance a crescut dupa revolutie,si de aici suporterii...fcsb-ului !

Alegz (33 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 9:01

Si capul lui Chitu tot la categoria sut pe poarta intra ;)

ofsaid (21 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 10:12

ne certam pe tema arbitrajelor in loc sa vedem calitattea intalnirilor,preocuparea pentru cresterea viitoarelor valori asa cum nimeni nu o face ca la academia de pe malul marii negre.nimeni nu scrie de ce steaua cumpara mereu pe bani putini,liberi de contracte si...elefanti adusi din tari vai de mama lor.apoi behaitul striga campionii,campionii cu jucatori de la astra si dinamo.de ce federatia asista la acest circ cum cei din ghencea subrezesc celelalte candidate la tilu numai ca pe behali il intereseaza doar banii,cu cat poate vinde un jucator la o echipa mai bogata.ce facem,ne sapam singuri groapa,descurajandu-i pe cei saraci?lasati ovidiule arbitrajele ,ca se vede de la distanta cum sunteti impartiti cu steaua sau fara steaua,ocupati-va cu mai multa profesionalitatea de jalnicul primului nostru campionat,ca sa nu spun de haul din urmatoarele campionate care ar trebui sa aduca in fata pe tinerii dornici sa ajunga un nume in fotbalul romanesc,ca suntem jalnici cand mergem ca reprezentanti in cupele europene,ca sa nu mai spun ca din mediocritatea in care ne zbatem nu mai purem atinge valoarea echipei de aur a romaniei care se duela fara teama cu echipe faimoase din europa sau america de sus.la gargara sunrem campioni mondiali ovidele,iar unii dintre voi danseaza minunat dupa vocea celor care va...rasplatesc in diverse feluri.mita nu exista in fotbal,delor-deloc-deloc.

marius (347 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 10:45

@DT. Esti glumet sau doar nepriceput. Nu poti sustine aiureala ca arbitrul a tinut cu Viitorul, asta e o aberatie fara margini. Daca ai un pic de decenta taci, nu emiti asemenea stupizenii.

fane (2 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 14:36

de ce elogiaza toata pressa FCSB ??? au cumparat tot ce se putea cumpara mai bun din campionat , trebuia sa defileze cu acest lot , incompetenta nu se scuza cu ghinion sau arbitaje . Reghecamp e pur si simplu incompetent , antrnorul lui peste prajit ,iar jucatorii niste figuranti ajunsi mari vedete asta e FCSB domnule Ioantoaia , ne ascundem mereu dupa rbitraje si ghinion

aldo_m (164 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 15:39

nea ovidiule marele antrenor hagi a jucat meciul cu fcsb CU NUMAI DOI FUNDASI te rog sa revezi meciul si tot meciul cand ataca fcsb viitorul AVEA NUMAI DOI FUNDASI cand centreaza boldrin 3 jucatori de la viitorul se uita la el si nu-l ataca asa e eu sant banuitorul de servici cred ca dupa meci hagi l-a batut pe ramniceanu ca el si tucudean nu stiu ce au facut deci si cand se da viitorul la o parte fcsb NU POATE CASTIGA traiasca blatul nereusit

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 15:50

Chiar daca este primul meci din play off in care fcsbistii au jucat mai bine ca adversarii lor , totusi de ghinion nu are motive sa se planga . Portarul Nita, in nenumarate randuri, si norocul le sunt martori ..... Dinamo ar avea motive sa se planga ; refuzul unui 11 m(la si mai micul Petre) si bara din ultimul minut cu fcsbistii , cat si golul egalizator marcat in prelungiri de catre craioveni . Asta ar fi insemnat ca inaintea meciului direct - derbyul ministerelor cazute pe capul romanilor in 47-48 , ambele echipe ar fi avut 37 de puncte . Dinamo cu 4 mai mult si fcsbeul cu unul mai putin . Vorbim de play off. ........Cat il priveste pe Alibec, acesta a tras in gazon antrenandu-l astfel si pe fundas in cadere ...deci nu a fost nimic. La Moncilovici se putea da daca arbitrul liniei de fund ar fi fost pe teren ca sa vada faza...... Pe mine ma uimeste cum de Pintilii e tinut pe teren de catre arbitri la cat de mult faulteaza acest jucator rudimentar . Apropo : el - Pintilie - a gresit cel mai grav la golul egalizator pt ca nu a intins putin piciorul ,dupa centrare , lasand mingea sa ajunga la Tucudean ........... Pentru a nu intra in "Gura lui GIGI VALIZA" arbitri nu au curajul sa-i acorde "galbenele" meritate si lui Alibec .....pentru ca acesta sa fie in teren in fiecare meci. La primul galben el ar fi stat si apoi iar si iar. Avantaj Gigi Valiza.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 16:00

@pt. dl arhanghel Gheorghe Petrescu ....FCSB domnule FCSB , ca nu doare ....hai sa invatam sa respectam deciziile instantelor de judecata cat si intr-un tarziu a FRF si Liga . In afara acestora , dle...nu e firesc sa incepi intrecerea cu un nume si s-o termini cu altul . Sper ca UEFA sa nu-i ingaduie echipei lui GIGI VALIZA sa participe in cupele europene - cu toate eforturile lui Burleanu - si ale politicului ( parlamentului ).

Andrei F (1607 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 17:14

@LEFTER POPESCU. Ma faceti sa rad...Adica numai de penaltyul la Petre va amintiti?Pai nu in acel meci Dinamo trebuia sa joace in 10?Si mai vorbiti de Pintili?Apoi ati uitat si de calcarea in careu a lui De Amorim la un meci,de placarea de rugby a lui Filip in altul?Si in care meci Steaua a fost dominata domnule?Si de cine?Doar de Viitorul dupa ce Tamas a fost eliminat...

DT (283 comentarii)  •  26 aprilie 2017, 19:13

@ Marius. Nu sunt glumet, doar ironic. Citeste cu atentie punctul 4 din postare si o sa intelegi. Daca e nevoie, reiau...

Comentează