Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Rudele sărace

Ce era pitoresc cândva, original, a derapat în grotesc, în mitocănie. Vedeți dumneavoastră, rebelul simpatic de odinioară și-a pierdut farmecul. El nu mai amuză, ci deranjează.

Permalink to Rudele sărace
luni, 24 aprilie 2017, 4:08

Deși mă îndoiesc că remarca lui Ilie Năstase despre viitorul copil al Serenei Williams a avut o tentă rasială, cred și eu că fostul mare campion a făcut o glumă proastă în clipa în care a întrebat dacă Serena va naște un copil de culoarea ciocolatei cu lapte! Din păcate, Ilie ne-a obișnuit cu asemenea comportări puștești, chiar deplasate, de-a lungul anilor.

Părerea mea e că totul pleacă de la faptul că, pe când era cel mai bun tenismen al planetei, i s-au permis multe. I s-au înghițit toate șotiile. Odată cu trecerea timpului însă, ceea ce părea original a devenit blamabil. Percepția s-a schimbat, iar jucătorului nepereche de odinioară nu i s-au mai acordat circumstanțele atenuante din anii tinereții. El a rămas același copil mare și răsfățat, dar lumea a început să-l vadă cu alți ochi și să-l măsoare cu alte unități. Ce era pitoresc cândva, original, a derapat în grotesc, în mitocănie. Vedeți dumneavoastră, rebelul simpatic de odinioară și-a pierdut farmecul. El nu mai amuză, ci deranjează.

Căpitanul nejucător al echipei noastre de Fed Cup a scăpat rău caii când le-a strigat „Fucking bitches” Johannei Konta și Annei Keothavong, omologul său de pe banca Angliei! Ieșire cu adevărat reprobabilă, pentru care Ilie a fost scos afară din arenă și suspendat prompt de Federația Internațională de Tenis (ITF). Cum e recidivist, e posibilă chiar excluderea lui din viața sportivă, deși o astfel de decizie se ia extrem de rar.

În 1994, mă aflam de față la Johannesburg în ziua în care, în calitate de căpitan al formației noastre de Cupa Davis, Năstase l-a înjurat pe arbitru și a urmărit din tribună finalul meciului, câștigat categoric, cu 5-0, de Sud Africa.

Ilie a greșit, a plătit și va mai plăti. Mai sunt însă destule lucruri de lămurit pe marginea subiectului. De pildă, de ce ITF a trimis-o la Mamaia să supervizeze o partidă a Angliei pe Victoria Clutterbuck, o englezoaică?! Situație bizară, căci ce-ar fi zis Konta și coechipierele ei dacă, să spunem, în locul lui Clutterbuck ar fi fost delegată Virginia Ruzici ori Mariana Simionescu?! Li s-ar fi părut insularelor la fel de normală hotărârea forului mondial, al cărui sediu se găsește, altă coincidență, chiar la Londra?!

Nu mai insist asupra amănuntului că arbitrul principal n-avea voie să întrerupă disputa Cîrstea-Konta din motiv că englezoaica, pasămite enervată de injuriile lui Năstase și de rumoarea publicului, a izbucnit în plâns! Nu trebuia s-o lase pe Konta la vestiare întrucât regulamentul nu prevede așa ceva. Abuziv, elvețianul Andreas Egli a favorizat-o pe Johanna. Practic, a ajutat-o să-și reintre în mână.

De acord că Năstase a greșit, ba încă grav, dar atitudinea doamnei Murray unde se înscrie, ținând cont că mama lui Andy a notat pe Twitter că „știu exact unde aș planta florile acelea”, după ce, încercând să se scuze, Ilie a expediat 6 buchete de trandafiri la hotelul oaspetelor? Românul s-a comportat necuviincios, iar englezoaica frumos, nu?

Dacă Năstase ar fi răspuns așa, sigur că tabloidele insulare, într-o perpetuă căutare de senzațional, l-ar fi răstignit pe crucea nedezmințitei lor superiorități.

Tristul adevăr e că occidentalii s-au învățat să ne privească de sus, vezi și comentariile acide ale unui gimnast olandez oarecare despre condițiile existente la CE de la Cluj, socotite mizerabile. Ba și să ne ia la preț de matineu. Să ne desconsidere, chiar să ne disprețuiască pe noi, nimeni alții decât, firește, ștergătorii de parbrize de la Barcelona și mâncătorii de lebede de la Viena!

Nu-l apăr pe Ilie, dar nici nu-l pun la zid. Gândesc că s-o fi săturat și el, asemenea multora din noi, să fim tratați ca niște rude sărace și să ni se reamintească asta în fiecare clipă. Scuze, însă mie nu mi-e rușine că sunt român și compatriot cu Ilie Năstase.

Comentarii (94)Adaugă comentariu

mihail (3 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:23

BRAVO !!

musat (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:31

sunt partial de accord cu dvs, cred ca I.N. nu poate fi scos de pe terenul de tenis niciodata cu atat mai putin din viata sportive. Daca tenisul este iubit azi in lume se intampla si pentru ca Ilie l-a practicat.

Francisc (107 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:35

De acord si eu. Urat gestul lui Ilie dar nici cu vesticii nu imi e rusine. Ei judeca doar in functie de interese.

luciann (38 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:39

Felicitari pentru articol!

Adrian (2 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:45

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alin (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:46

In sfarsit un articol mai realist si cu bun simt nea Ovidiu!!!

raul (23 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:46

Ca sa împace si capra (bunul simt) si varza (pe campionul mitocan IN), 'nea Ovidiu o da la-ntors. O atitudine ambigua, duala, imposibil de descifrat. Caci una e sportivul performant si alta omul. Bunaoara, si Sampras, si Federer - ca sa dau doar doua exemple - vor ramâne pentru eterniatate niste enormi campioni. Dar si niste OAMENI. Ceea ce nu e cazul lui IN.

mircea (663 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:51

Ilie Năstase este "limitat" in gândire. Si atunci când ar vrea sa fie simpatic spune numai prostii. Tocmai pt ca a fost nr. 1 mondial ar trebui sa fie mai atent in tot ceea ce face sau spune. Nu i se cade la 70 de ani sa se comporte de asa maniera. Isi face rau in primul rând lui si celor pe care ii reprezintă, adica noua, romanilor.

Gabriel (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:55

Ca de obicei noi pornim cu sansa a doua in orice...doar sintem romani si asa se cuvenea..nu mai este asa, lumea tb sa inteleaga si sa ne respecte indiferent de pozitia geografica , Nastase a spus-o tare ce gindesc majoritatea noastra, Konta tb descalificata,amendata si tb sa piarda meciul cu 3-0, arbitrul tb schimbat si trimis acasa, si doamna Murray sa-si vada de odraslele ei...si sa comenteze despre englezoaice

Cosu (98 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 16:57

Domnule , ati uitat ce au facut britanicii civilizati in India si South Africa ( Zulu ) ?

Albu (88 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:02

@raul. Ai o gandire suficienta. A nuanta situatia nu inseamna a vrea sa impaci capra si varza, dar atat intelegi tu. Sa iti fie de bine dar macar nu mai fa pe moralistul. Omul a exprimat o parere echilibrata cu care tu nu esti de acord. Dreptul tau si nu trebuie sa faci pe desteptul. Si altii ca tine.

Sames (2 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:03

Bravo!

nelu (12 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:06

De ce, d-le Ioanițoaia, n-ați protestat despre delegările oficialilor înainte de meci? Acum, după ce i-au sărit balamalele lui Năstase, zicem c-am fost priviți de sus, nedreptățiți etc. Înainte? Nici-o vorbă. Păi, nu cumva și presa noastră stă-n genunchi în fața celei străine? Ca să nu mai zic de oficialii noștri.

bogdan (13 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:11

Scuze, dar eu nu sunt nici ***. Am plecat la 37 de ani dintr-o tara in care Nastase e general al unei armate din NATO pentru ca a dat bine cu racheta de tenis, am invatat (inca) o limba straina si o noua meserie, muncesc alaturi de straini care m-au acceptat asa cum sunt, nu au prejudecati ci doar sunt intrigati cand vad cum merg lucrurile in Romania. Nu am de ce sa fiu mandru ca sunt concetatean cu Nastase si nu inteleg cum un asemenea personaj ajunge sa conduca o echipa de tenis in anul 2017. Daca voi credeti ca poti sa spui despre o femeie ca e *** si apoi sa ii duci un buchet de flori si ea o sa va ierte pentru ca, nu-i asa, femeilor le plac baietii rai si poznasi, traiti inca intr-o Romanie inapoiata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CORNEL (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:19

Lasati-o naibii cu rasismul asta. Cuvantul rasist a devenit practic lipsit de orice semnificatie in ziua de azi. In America poti fi acuzat de 'white supremacist' daca vinzi lapte la 'magazinul din colt'. Remarca lui Nastase in legatura cu culoarea copilului Serenei nu a avut nimic in comun cu rasismul. Dece au reactionat ziaristii englezi nu si Serena? Englezii au cautat scandal inca inainte de inceperea meciului sperand ca pot sa castige meciul suspendand echipa Romaniei. Nu mi se pare normal ca o jucatoare sa paraseasca terenul de joc fara sa fie sanctionata. Sorana Carstea a fost furata pe fara intr-un meci cu Ciubulkova. 6 greseli grave si intentionate de arbitraj, dovedite de hawka iar arbitrul de scaun nu a luat nici o masura impotriva arbitrului de linie

Lucian (206 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:24

Acesta este articolul scris de un om cu scaun la cap. Trebuie criticat Nastase insa el ramine unul care a facut multa cinste tarii. Infinit mai multa decit toti iepurii fricosi care il injura pe bloguri, pe facebook si pe twitter.

sim (56 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:28

geaba.....Daca nu scriem astea pe englezeste, in siturile lor (fie si drept comentarii...)

filip (10 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:28

mult tam-tam pentru nimic,ce sa zic s-au ofuscat din cauza unor injuraturi,la hochei ai parte de crose si pumni in cap,la rugby incasezi capuri si pumni in gura,la fotbal te calca pe cap cu crampoanele etc,in sport exista rivalitate ,orgolii si nervi,nu predai ore la catedra,conta de ce a plans ,ca le-a facut nastase cu.rve?oare nastase nu are dreptate?

Un spectator (58 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:31

Daca forul international va face o ancheta, va trebui sa isi recunoasca erorile. In sport, daca este sport, nu se actioneaza cu jumatati de masura. Datorita unor cozi de topor, suntem tratati asa. Nu reusim sa strangem randurile. Pacat ca munca unora, este invidia altora. Ne blamam cu usurinta in loc sa ne aparam uniti. Nici englezi nu mai sunt lorzii de alta data. Vedeti reportajele cu tenta, realizate de diferiti jurnalisti englezi despre noi, multe denigrari rau voitoare.

bogdan (13 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:33

superb, cuvintele folosite de maestrul Ioanitoaia in articol sunt considerate limbaj vulgar sau jignitor in comentarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

octavian (16 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:33

Ilie Nastase a gresit comportamental.In fond a strigat in gura mare sfidarea pe care o ducem in spate de mii de ani. Noi suntem consideraati domni dar numai ocazional si pe lista de rezerva.

Dan (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:34

Dar de ce sa nu fim subiectiv Dl. Ioanitoaia? Pana când sa fim noi cei corecti etic? Pana cand sa fim supusi occidentului doar de dragul de a ne accepta in lumea lor roz si perfecta? Si pe cine anume a deranjat Nastase,ca pe mine nu? Pe britanici? Si ce daca i-a deranjat? Abuzurile lor nu ne-au deranjat pe noi? Sa zicem ca suntem "even" asa cum zice englezul! Sper ca si in continuare,Nastase,sa se comporte la fel fata de România! Viata lui privata nici nu ma intereseaza atât timp cât este ROMÂN. Stiti cum se cheama aroganta lui in occident? " The right of the free speech". La noi se cheama nesimtire. Bravo lui!

sundance kid (205 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:39

Bine zis . Rebelul care sfida comunismul chiar si prin pletele cu care se prezenta la Ceausescu pentru a fi rasplatit cu ordinul muncii la batrinete a devepasit limitele bunului simt cu mult

ALIN (626 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:42

@nelu. Intrebi ca sa te afli in treaba. Nu cred ca stia Dl Ioanitoaia care e cu fotbalul cine va fi delegat la meciul de tenis feminin de la Mamaia, dar hai sa ne bagam ca musca in lapte.

Nicco (29 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:52

Referitor la Ilie Nastase: gradul de obraznicie al unui individ este direct proportional cu ignoranta acestuia. In alta ordine de idei, a-l pune pe Ilie Nastase capitan nejucator (pe teren) este ca si cum ai pune lupul paznic la ce stie toata lumea...Un afemeiat fara educatie si fara cultura asa se poarta in mod firesc si natural cu femeile, acum si pururea si in vecii vecilor. Cand ers tanar si mare jucator era nostim, acum aceeasi comportare il arata ca fiind ceea ce este: un mosneag libidinos. Sorry!

Adrian (11 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:56

In fine un comentariu mai nuantat dupa ce colegii dvs au profitat de ocazia unica in viata de a-l face marlan, mitocan sau pur si simplu ***. Asa e la noi, cine investeste multe ore de munca in talentul lui e facut albie de porci de orice semidoct. As vrea deci sa scrieti ca lui Nastase nu i-au picat din cer nici banii, nici femeile, nici cetateniile de onoare sau mesele impreuna cu presedintiȘ e datoria presei sa explice fanilor ce inseamna performanta in sport si succesul in viata. Altfel o luam pe calea lui TRU, ne parjolim casele pentru o sinecura de parlamentar si ca apoi sa insultam (cu referire clara la etnie) un roman care a intrat in elita lumii pe usa din fata. Sau param popularitatea lui Nastase ca "cliseu patriotard" ca RP, evocandu-i pe Cioran sau Eliade care au episoade mult mai tenebroase in biografie - trecute insa sub tacere complice. Sunteti singurul comentator cu oarecare greutate care-si asuma greseala de a crede in Ilie. Respect!

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:57

"Hop şi nea Ion,/Că şi el e om!"La ț-şpe zile după scriptură, are şi nea Ioanițoaia o opinie...care în prima parte incriminează comprtamentul grobian a lui Năstase, după care bagă şi vreo trei călduțe...aşa...pt.că niciodată nu ştii ***.Tipic!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihnea (15 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:58

Articol superb si adevarat in prima lui parte, apoi, la final, o dai la-ntors... Pui pe picior de egalitate ceea ce a facut Ilie cu ceea ce a spus dna dupa ce a primit florile... total incorect nea'Ovi. Apoi dai vina pe arbitru pt revenirea englezoaicei dupa incident. Eu cred ca tocmai mitocania romaneasca a ambitionat adversarul si a turnat plumb in piciorele romancei, de jena... (la fel s-a intamplat si cu echipa Frantei dupa ce l-au scos pe Ronaldo in finala EURO'16)

Iulian (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 17:59

Ilie s-a asezat la nivelul occidentului. Ne-am saturat sa aplecam capul in fata lor

Robert Adam (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:01

Domnule Ioanitoaia, cu parere de rau, dar informatia aruncata de dl Ilie Nastase nu se verifica. Am cerut clarificari Federatiei Internationale de Tenis, care a confirmat ca supervizorul partidei a fost elvetianul Andreas Egli. Dna Victoria Clutterbuck, britanica si angajata ITF, nu avea nicio atributie pe linie disciplinara, ci doar logistica. Astfel, singura ei vina în situatia data este cetatenia.

Timm (67 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:01

1) Observatorul meciului era englez. Nu este normal. DAR... In Romania e si mai rau, observatorul si brigada de arbitrii sunt bucuresteni la meciurile echipelor bucurestene. Asa ca Nea Ovi, nu va mai mirati. Cum ar fi fost ca si arbitrul sa fie englez? O situatie de altfel NORMALA la meciurile FCSB, Dinamo, Chiajna, Voluntari, Rapid. Vad ca nu mai protesteaza nimeni. 2) Konta a iesit de pe teren si arbitrul elvetian a intrerupt meciul si regulamentul nu prevede. Delegatia Romaniei, prin capitanul nejucator(dar Ilie avea alta treaba), trebuia sa protesteze si sa reclame si sa ceara pierderea meciului conform regulamentului, la arbitru. Apoi daca nu erau multumiti de decizia arbitrului sa-l reclame pe arbitru la ITF si sa ceara in continuare castigarea meciului la masa verde. Romania nu a facut NIMIC, nu a reclamat NIMIC. Normal ca nu ne castigam respectul. 3) Din contra capitanul nejucator a creat un scandal si un deserviciu echipei Romaniei. Respectul se castiga cu oficiali de inalta probitate morala profesionosti, care cunosc foarte bine drepturile echipei Romaniei, si care respectand regulamente reclama civilizat si diplomat conform lor. Si apoi isi cauta dreptatea mai departe la federatii. 4) Din pacate dupa acest meci Romania va avea un oficial suspendat, si tu toate ca au fost greseli MARI impotriva noastra, nu se pune problema ca arbitrul sau Konta sa fie cercetati si chiar sa castigam meciul la masa verde. De ce? Deoarece OFICIALII Romaniei nu au facut nici o reclamatie. Asa ca, data viitoare va fi la fel, vor venii altii sa faca ce vor ca stiu ca noi nu protestam.

Jean Valjean (280 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:11

Bargoane, insista, la tine penibilul nu are limite! Tu esti prostul perfect. Nu te lasa ca sa avem si noi de cine rade.

robitu marian (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:13

"Nu-l apăr pe Ilie, dar nici nu-l pun la zid. Gândesc că s-o fi săturat și el, asemenea multora din noi, să fim tratați ca niște rude sărace și să ni se reamintească asta în fiecare clipă. Scuze, însă mie nu mi-e rușine că sunt român și compatriot cu Ilie Năstase." Apreciez modul corect in care v-ati exprimat. M-as bucura enorm ca, daca nu toti, macar o parte din romani sa aiba o atitudine corecta, desi tot asa ne vad pe afara, foarte greu de schimbat, dar nu greu sa nu le mai dam ocazia. Cu respect, Marian Robitu

xxx (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:16

Cineva mai sus se intreaba de ce nu a reactionat domnul Ioanitoaia cand a aflat de ce natie si istoric sunt cei doi arbitri. Fals ! Trebuia sa intrebe DE CE NU A REACTIONAT FRT la momentul respectiv, inainte de inceperea meciului ? Dl. Cosack se lauda ca juristii federatiei vor face memoriu ... Vai de capul lor ce o sa scrie si ce o sa iasa ! Unde au fost acesti juristi in momentul aflarii numelor acestor judecatori si supervizori nu numai jalnici, dar si scule ale coruptiei si manipularii practicate la acea federatie internationala de tenis care isi are cotetul la Londra ?

utraian (123 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:16

De acord ca dl. Nastase a scapat caii pe aratura rau de tot, la fel de acord ca nu se cuvenea delegarea unui supervizor englez la un meci al Angliei. Parem batuti de soarta, de propriile decizii sau indecizii, uneori chiar suntem tratati incorect de catre cei "dezvoltati", nu numai la tenis. Pana la un punct frustrarea si nedreptatile suportate in timp pot justifica 1% gestul lui Nastase , oricine poate gresi, pana si marii campioni... Si totusi , intr-o incercare ulterioara de a drege busuiocul , d-l Nastase le-a trimis englezoaicelor flori la hotel, dupa care a iesit in presa si a declarat ceva de genul "eu nu regret nimic din ce s-a intamplat". Asta deja nu mai e de iertat. Si noi care credeam ca a trimis florile ca sa-si ceara scuze.... Dom' Nastase, v-ati pierdut busola, dom'le?

dinu (427 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:17

@Bargoanu Dragos. Taticu, iar ai uitat sa iti iei pastilele. E indicat sa ne cauti in alta parte si sa nu il mai musti pe Nea Ovidiu de posterior.

Vâţeglo (32 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:29

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

raul (23 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:31

@albu. O mojicie, fie ea nuantata sau nu, ramâne o mojicie. Iar o vorba românesca (nu britanica) zice cam asa : "spune-mi cu cine defilezi, ca sa-ti spun cine esti". Daca pe matale te reprezinta derbedei gen IN, nicio problema. Pe mine nu...

marian (145 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:34

de ani de zile sunt delegati arbitrii bucuresteni la meciurile din deplasare ale echipelor din bucuresti si ti se pare un lucru firesc iar acum te-ai urzicat la tenis .

Șerban (147 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:35

Lipsiți de caracter au fost, și în acest caz, britanicii. Corectă remarca jucătoarelor că au venit chitiți să-l provoace pe Ilie! În condițiile în care un comentator britanic a ținut să-l includă în situație și pe Ion Țiriac, afirmând apoi că ar trebui să dispară acești dinozauri, PUȚINA PRESĂ, MAI ALES SPORTIVĂ, DIN ROMÂNIA NU ESTE CAZUL SĂ GĂZDUIASCĂ ARTICOLE CU DUBLĂ DIRECȚIE! Aș fi vrut să citesc articole bătăioase, mai ales că britanicii au vechi antecedente de comportament jignitor cu românii! CONSTATARE: Dan Negru a publicat înainte de dumneavoastră un comentariu, incluzând rememorarea apariției lui Ilie cu fața dată cu cremă neagră.

Catalynn (24 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:46

Domnule Ioanitoaia, faptul ca noi ne-am deliminat de fiecare data, ca am spus ca *** care cersesc si ne fac de ras NU sunt romani decat prin prisma faptului ca sunt nascuti in Romania si au pasaport romanesc altfel ei cu ale lor noi cu ale noastre, pana la urma a avut ecou, acum unde am fost prin Europa oamenii stiu exact care e situatia, si nu mai amesteca lucrurile. In cazul lui Nastase lucrurile stau exact la fel. Trebuie condamnat acest comportament si in niciun caz extrapolat la nivelul tuturor romanilor. Din pacate acest golan batran nu a inteles ca era la acel meci in calitate oficiala, si nu ca simplu spectator si persoana privata. Deci nu se reprezenta doar pe sine precum la un turneu individual sa zicem, ci reprezenta in mod cat se poate de oficial Romania. Cam cum credeti ca scapam de etichetele cunoscute?! Facandu-ne de ras si "nepunand la zid" indivizi ca Nastase?! Nu a facut decat sa dea apa la moara celor care ne insulta sa ne arate iar cu degetul, iar din punct de vedere strict sportiv ne-a facut doar rau ....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Olteanu (478 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:50

@ marian. Tu esti alt tip care vorbeste aiurea. Acum cateva zile dl Ioanitoaia a scris pe tema ca FCSB a avut arbitrul din Bucuresti in meciul cu Craiova. Il propunea atunci ironic pe Coltescu ori Gaman.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:50

...oare ce cauta nea Ovi in 1994 la Johanesbourg sa se uite la un sport pe care nu l intelege ?

grigo (1 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:58

Moșule pleacă la pensie. Nu ai voie sa-ți spui părerea *** față de NĂSTASE. El a trăit foarte mult afară, nu se lasă călcat în picioare de toate ***, este un român adevarat, cu toate micile glume ale sale, și nu se lasă călcat în picioare *** din exterior și din interior(din care faci parte). LA PENSIE.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Olteanu (478 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 18:59

@marian. Articolul se numeste Salvatorul si a fost postat pe 11 aprilie. Exact cu 10 zile in urma. Citeste si da-mi dreptate.

marian (145 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 19:40

olteanu-tipic romanesc prietene fix la meciul craiovei .

strul (42 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 19:43

Itzik , ne treci prin dusuri scotiene de nu mai stim de capul nostru ! Perfid si tu ca si Albionul ! Erai perfect la alba - neagra ! Nastase era bun cind iti veneau putinii dolari de la statul roman , azi cind pot veni de oriunde, il calci pe git ! Daca voi dati tonul la ura intre noi , miine nu ne vom mira ca un neomoralist va sari sa - l bata pe strada , ca are 70 de ani ! Murdara propaganda faceti , naimitilor ! Ati *** - o pe Nadia , ati continuat cu Hagi si Nastase ! Vinduti pe veci strainilor ! Rusine voua !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jiji (34 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 20:01

Tataie mascariciul asta de gheneral ne-a facut tara de mina a doua atunci cind s-a pus in genunchi in fata lui federer si djocovici,acu doar a confirmat acest lucru; degeaba a umblat prin lume ca tot *** de ferentari a ramas

Mihnea (15 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 20:04

Dl. Ioanitoaia, va rog sa rectificati o informatie eronata pe care dvs ati publicat-o in articol si care, pe buna dreptate, a indignat cititorii. SUPERVIZORULpartidei a fost ELVETIAN, Andreas Egli, si NU BRITANIC. Fara suparare, sunteti responsabil pentru aceasta informatie publicata fara confirmare.

geo (199 comentarii)  •  24 aprilie 2017, 20:06

Bai grigo, pina sa se lase calcat sau nu in picioare, Nastase a injurat ca ultimul golan, nu are cum sa ii ia apararea dl Ioanitoaia. Iar la intrebarea lui ovidiu ce cauta nen su la Johannesburg in 1994 raspunsul e ca s-a dus pe banii redactiei pe care o conducea, nu pe banii statului sau ai federatie si nu da socoteala nimanui. Si mai incet ca nu intelege tenisul ca doar sportul asta nu o fi vreo mecanica cuantica. La 30o3 se potriveste turnata chestia cu fudulia.

Comentează