Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Meritocrație la greu

Vor sări unii, m-am obișnuit, că iar n-am loc de Răzvan Burleanu, însă mi-e imposibil să trec cu vederea aberațiile debitate recent de acesta, să nu le comentez fie și fugitiv.

Permalink to Meritocrație la greu
marți, 4 aprilie 2017, 4:27

În fond, e vina președintelui FRF că, lansându-se în declarații aiuritoare, îmi tot ridică mingea la fileu. Iată, ad litteram, ce-a spus deunăzi șeful Federației la TV Sport.ro. „Am văzut că există o gașcă a unor slujbași ai intereselor personale. Ei așteaptă un moment pentru a folosi echipa națională în campania electorală. Campania electorală pentru 2018 (n.a. la președinția FRF) a început deja. Eu nu m-am folosit niciodată de echipa națională. Nu am dat niciodată în jucători. Nu am vorbit despre selecționer nici în campanie, nici după”.

Pentru moment, întrerup discursul prezidențial ca să analizez una dintre afirmațiile de mai sus. Cum nu s-a folosit de „națională” de vreme ce din calificarea la Euro 2016 a băgat în buzunar 92.000 de euro, sumă cu adevărat nesimțită?! Cât despre criticatul jucătorilor, Burleanu e rugat să găsească alt argument. Firește că s-a sfiit să atace deoarece un tip pe care îl mușcă mingea n-ar fi avut credibilitate. Totuși, nu el s-a lamentat după 0-0 cu danezii că „atât am putut juca, asta e valoarea noastră acum”?

Dar să mergem mai departe pentru a afla de ce, în ciuda tentației, Răzvan Burleanu n-a demisionat de la șefia FRF după 3 luni. Trageți aer în piept și notați un răspuns emoționant: „Trebuie să încercăm să instaurăm meritocrația, nu interesele unor diverși”. Vă invit să fiți de acord cu mine că multe îi lipsesc lui Ciurli Burli, ironie inventată de publicistul Răzvan Boanchiș, nu și tupeul! Dimpotrivă, acesta depășește orice limită, orice imaginație.

N-am sesizat numai eu ieșirea în decor a președintelui, ci și internauții. Mai degrabă nervoși, destui s-au grăbit să-l pună la punct pe site-ul Gazetei. Userul iscălit utraian nu l-a iertat: „Meritocrație, Burlene? Tu ai un DEX al tău? «Meritocrație, meritocrații s.f = sistem în care se aleg persoanele talentate cu scopul de a fi promovate pe baza realizărilor obținute». Ce realizări are, de pildă, Kyros Vassaras, pe care te încăpățânezi să-l păstrezi în funcție cu toate că în timpul mandatului său arbitrajele sunt mai penibile ca oricând? Ce realizări are Daum, căruia vrei să-i prelungești contractul? Îl plătești regește și nu e în stare să aibă nici măcar un corner cu niște danezi patetici și a marcat zero goluri în ultimele 4 meciuri. Meritocrație la greu”.

Te miri că Burleanu îndrăznește să pronunțe cuvântul meritocrație, el care, ales printr-un concurs de împrejurări favorabile, s-a înconjurat la FRF de o armată de diletanți. I-a adus pe ochi frumoși, ori din obligație, nicidecum pe criterii de competență, de profesionalism, de autoritate. În fruntea lor a proțăpit, primul la onoruri și la deplasări, un secretar general care a recunoscut că până la instalare a văzut în viața lui doar niște meciuri din fazele superioare ale Ligii Campionilor!

Lumea, își imaginează Burleanu, e atât de naivă sau de preocupată încât poate fi dusă cu zăhărelul, manevrată cum îi trece lui prin minte. Uite însă, dovadă stă replica lui utraian, că iubitorii fotbalului s-au lămurit cine e personajul. Unul care mestecă vorbe și fluieră vânt, pregătit să plece urgent în campanie electorală prin țară și dispus să promită un miniteren în fiecare județ! Terenuri contra voturi, așa sună deviza celui care, culmea ipocriziei, îi acuză pe alții c-au declanșat campania.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

ionel (3 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 16:46

auzi nea ovidiu, nu sunt deloc fan burleanu. nu imi place acest om. dar de sandu mircea de ce nu te-ai luat asa fugitiv cand isi lua partea? primele de calificari? in 24 ani nu a facut nimic pt fotbal. a prins 2 generatii de fotbalisti care au avut succese cu nationala. ai ramas acelasi tip invechit care ar trebui sa se pensioneze. ca si mircea sandu si dumitru dragomir

Tudor (1 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 16:49

Domnule, lasati omul sa faca treaba (Daum), nu degeaba are contract pe 2 ani, dupa 2 ani tragi linie. Luati declaratia de la finalul meciului cu Danemarca a lui Chipciu, vedeti ce-i invata Daum si gandeste-te ca daca unul cu vreo 10 ani de fotbal divizionar la nivel scoate in evidenta un astfel de exercitiu, te intrebi ce antrenamente au fost facute pana in acest moment. Deci declaratia lui Chipciu de la finalul meciului.

durden (338 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 16:54

Eu pe textele lui ioanitoaia as face studiu de caz cu studentii la jurnalism. Sa vada ce insemna: sa fii depasit de vremuri, de situatie, astfel sa nu stii despre ce vorbesti. Si mai ales sa ia aminte cat de tare bate la ochi subiectivismul dus la extrem. Mai pune cineva bani cu mine sa strangem pt iesirea la pensie a lui nea ovi?

Lup (10 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 16:58

E de o ipocrizie înfiorătoare. Păi el e în campanie electorală continuă. La Cluj a dus pe banii federației, o liotă de reprezentanți ai cluburilor, cu vot la viitoarele alegeri. Cea mai bună armă împotriva acestui impostor este punctarea sistematică, continuă, tenace a tuturor faptelor nude, cu minimum de interpretare. La final, tabloul îl va îngropa.

un roman (20 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:20

Incepe campania pt expuscariasul preferat ? Acum sincer , decat ca FRF sa ajunga de mana clanului machedonilor , prefer sa ramana Burleanu si Daum , chit ca unii sunt contra , dar altfel nu se poate , este doar democratie !! Dar totusi am o intrebare , de ce in ultimul timp va situati INTOTDEAUNA de partea gresita , de partea imorala domnule Ovidiu ???? Nu credeti ca totusi puteti sa mergeti la o pensie daca tot vedeti lucrururile denaturat mai tot timpul ?????

Ducu (6 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:21

***, vezi ca ti-au cazut *** din masina ;))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Claudiu (21 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:22

Tupeul si nonvaloarea sunt cele mai mari valori ale unora multi pusi in functii inalte in sistem. Asta a crudul adevăr.

Ion Ion 2 (5 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:28

Nea Ovi, ca sa-l citez pe acelasi Boanchis, esti si tu, ca si Vochin, un simplu numarator de cornere! Trebuie sa recunosc ca este unul dintre putinele articole scrise de Nea Ovi in care Nea Ovi nu e personajul principal! Nu ne mai spuneti si noua povesti din trecut, de pe vremea Tovarasului, cand veneati cu Dacia 1300 cu bagajul plin de damigene si pui din deplasarile de la meciuri?

Steaua1986forever (36 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:33

Burleanu e "presedinte" FRF cam cum e si Daum in momentul asta "antrenor": mai exact, ambii nu au treaba cu fenomenul. Eu ma asteptam mai mult de la acest neamt sub-mediocru ca antrenor. Plus ca ma asteptam sa se termine cu fazele alea romanesti cu "atat putem" si cu adusul jucatorilor la ordin. Pai el nu stia ca "atat putem" cand a preluat Nationala? Sau si-a imaginat ca vine la Campioana Mondiala en-titre? Nu de aia a fost adus acolo, ca sa schimbe ceva? Iar faza aia cu mentalitatea romaneasca sau balcanica (nu mai stiu exact cum a zis-o) mi se pare de un prost-gust ingrozitor. Pai el nu a stiut unde vine? Avea impresia ca antreneaza nationala Suediei? Plus ca mi se pare infiorator sa insulti natiunea care iti plateste salariul. Bine, el a facut treaba asta si in Turcia, nu e de mirare de ce a fost trimis la plimbare rapid si de pe acolo.

Mihai (8 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:36

Auzi maestre, esti OBSEDAT de acest burleanu? Ce vrei de fapt, sa demisioneze burleanu, sa se sinucida? ce doamne iarta-ma vrei, sa vina din nou epoca in care dumneata esti tinar si pe val si bun prieten cu cei de la federatie? Pune si matale un stop la aceste posturi plictisitoare si repetitive!!!!

Gambeta (18 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:41

N-am fost atent, ce MERITE FOTBALISTICE zicea burleanu ca are?!?

nea Caisa (2 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:41

Ok, sunt de acord ca Burleanu e incompetent si ipocrit. Dar ce sa zicem atunci despre Mircea Sandu? Sau despre infractorul (dovedit) Gica Popescu? Ori despre clanul Becali si slugile lor care au lansat campania asta furibunda anti Burleanu si anti Daum. Dintre 2 rele, intotdeauna voi prefera raul mai mic. Pana cand vom avea si noi niste persoane oneste si competente care sa preia fotbalul. Pana atunci, in cazul de fata, aleg raul mai mic si asta e Burleanu.

Mihai Coman (34 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:44

@durden, eu cred ca si comentariul tau poate fi analizat in aceeasi nota. Caci este evident ca nu stii despre ce vorbesti. Si mai ales bate la ochi subiectivismul tau extrem. Adica de ce nu poti sa scrii despre Ovidiu Ioanitoaia fara sa fii subiectiv ? Si daca tot esti subiectiv, de ce nu poti fi macar subiectiv moderat? De ce esti subiectiv extrem?

Mq (45 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:46

Singura parere pe care doresc sa o expun este ca burleanu a debitat aberatii in permanenta nu doar recent

Marco Polo (42 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:49

...si o sa iasa si la anul presedinte frf! "c-asa-i" la Romanica...

Laur (111 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:49

@durden. Ce e depasit in acest text, maestre? Cum nu stie dl Ioanitoaia despre ce vorbeste cand e clar si raspicat in ce spune? Tu esti un caz de studiat, iar Burleanu langa tine. Tupeistul asta care e seful de gasca si vorbeste despre gasca.

Barbu (100 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 17:55

Articol impecabil si greu de combatut care i-a pus serios la treaba pe postacii federali. Acestia sunt invitati sa nu mai puna placuta cu Mircea Sandu pentru ca se fac de ras. Cu probe incontestabile Dl Ioanitoaia e ziaristul care l-a atacat cel mai tare pe Mircea Sandu in tomp. Mai ales in cazul desfiintarii Craiovei. Daca Mititelu va iesi bine de proces va fi si meritul Dlui Ioanitoaia.

Liviu Dragnea (48 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:00

Nea Ovi, da pă matali nu ti mușcî mingia? Sau te pomeni c-*** fi vreun mesene, trei intr-unul. Ca și matali mai zici ca ala nu-i bun, ala nu sie pricepi si tot așa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MANOLACHE GABRIEL (1 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:01

NU este nici o "meritocratie"...cum am spus cate ceva si nu venea "de la ei" sau mai bine zis sa transmitem prin Sandu Tabarca ( dar el....culmea nu spunea nimic pe la comisia tehnica) cum te asteptau ..la REZULTAT! Am avut rezultate bune in jocurile amicale ca altfel nu prindeam nici calificarile iar acolo....echipa chiar a jucat dar....IMI PARE TARE RAU CA NU AM REUSIT SA NE CALIFICAM! PENTRU COPII ACEIA, PENTRU ROMANIA, PENTRU NOI. IMI PLANGE SUFLETUL CAND VAD CE FAC CU GENERATIA DE 2000.

Geo (113 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:10

"...mda..." cred ca e comentariul perfect pentru articolul acesta. Da' Sandu? Dragomir? Ei ce zic? Chiar sunt curios daca au curajul sa mai vorbeasca despre fotbal aștia...mai ales Sandu. Un campionat de doi lei, un sector juvenil inexistent, antrenori schimbati la 2 luni, jucatori tineri care lasa fotbalul pt munca pe santier in strainatate, conducatori de cluburi ***, pariuri sportive s.a.m.d...si un președinte FRF pe masura..un pacalici care habar nu are de fotbal, pus acolo sa-si ia bobarnace in locul ștabilor care au condus inainte- '90-2015. Strategic ales un politic nu un om din fotbal..un politic care stie sa vorbeasca...sa amageasca si sa fure. Si cu toate astea acest nimeni in fotbal, in 2 ani de zile, a facut (chiar daca a facut aproape nimic) mai mult pt fotbalul romanesc decat a facut Sandu in 25 de ani. Interesant nu? Si tot i-i dam inainte cu Burleanu...ne amagiti si voi nea Ovi...Si la FRF e la fel ca la postul de selectioner. Degeaba i-l aduci pe Guardiola daca unul din cei mai buni mijlocasi romani e Pintili sau Hoban. Degeaba i-l punem pe Popescu daca invatamantul e la pamant, daca coruptia e in floare incepand de la nivelul echipelor de copii, daca se dau valori gresite prin mass media..tot felul de mizerii prin ziare, tv (un exemplu mic ce-mi vine acum: titlu la un articol sportiv acum ceva timp la GSP: "Alt TUN dat de Hagi" asta e limbaj de jurnalist cu facultate?) . Cu cine sa construiesti? Sa vina cine vreti voi la FRF..nu o sa se schimbe nimic. De ce mergea pe timpul lui nea Nicu?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Classic13 (1 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:15

Nea Ovidiu...Este cazul sa puneti Pixul in Cui. Mircea S. zis (NASU') si cu asta am spus tot ,este unul din pricipalele motive pentru care Folbalul Romanesc este la pamant, a fos Ceasusecu 2 , Cancerul fotbalului Romanesc . Procesul Etapei ce mai vremuri un fel de Casa Nostra a fotbalului Romanesc ..

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:21

...nene Ovi ...da Gino Ioirgulescu ...ce merite are intr un campionat plin de blaturi ...isi imagineaza ca lumea e atat de naiva sa nu vada blaturilew ?...ca putm fi dusi cu zaharelul ?...rusine sa va fie ca nu spuneti tot adevarul ...

Razvan (331 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:22

Auzi, bre nea Ovi, dar cu ce ti-a ridicat Burleanu mingea la fileu? Ca vad ca tot argumentele alea obosite le ai: prima de 92k euro, ca nu a jucat fotbal niciodata si ca-l plateste mult pe Daum. Astea le-am auzit de n ori! Nu sunt false, dar nu te plictisesti sa le spui in fiecare articol? Burleanu e un personaj penibil, fara indoiala...dar ce te dai asa neprihanit? Sandu nu-si lua prima de calificare (inteleg ca si-a dat singur pensie de la FRF, ca si fostul tau sef, Mitica, la LPF). Stapanii vostri adevarati, fratii Becali (sper ca nimeni nu e atat de naiv incat sa creada ca Popescu si Hagi sunt de capul lor) pe la ce cluburi au jucat fotbal? FC Scala, U Patria, SC Poarta Alba? Unde ai fost de nu ridicai observai mingiile de la fileu de pe vremea lui Sandu sau din timpul Dosrului Transferurilor?

Whatever (1 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 18:35

Articole critice la adresa lui Burleanu foarte dese de parca ar fi presedintele generatiei de aur...Noi nu avem fotbal,fotbalisti,academii,antrenori de valoare.Suntem undeva in anii 60 din punct de vedere sportiv .La ce rezultate va asteptati ?Cand tu nu plantezi copaci, te astepti sa vezi paduri dese cu arbori falnici?Bate saua sa priceapa toata lumea cui ii facem noi lobby.

Andrei (276 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:01

Nu m-ar deranja cruciada personala pe care Ioanitoaia o duce contra lui Burleanu & Daum daca as fi vazut aceeasi combativitate si pe vremea lui Sandu & Dragomir. Or pe aia Maestrul ii mangaia blajin pe crestet, inchidea ochii la blaturile Cooperativei si numara gainile din portbagaj. Ajuns la senectute, Ioanitoaia a devenit brusc principial si intransigent. Plictisitor si repetitiv a fost , insa, mereu.

ortega (39 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:02

Nea Ovi , dacă părerea lui utraian despre meritocrație este atât de apreciată de dvs. v-aș întreba ce caută Mihalache sau Crăițoiu în redacția gsp ... Că singurul merit al acestor personaje e că ... behăie ! În rest sunt insipizi , niște articole plate , zici că ai citi Scânteia , asta atunci când se semnează ... Apropos , de ce 90% din articole sunt nesemnate ... Ne tot acuzați pe noi că ne ascundem sub protecția anonimatului , dar deontologia profesională cred că-l obligă pe un jurnalist să se semneze ... La noi , userii , poate fi considerat un gest de lașitate , dar pentru un jurnalist e impardonabil ... În rest , toate cele bune !

Ilie (23 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:07

@classic13. How much? ,daca stii ce inseamna. La obiect, ce e mincinos sau exagerat in acest articol asta spune, nu ocoli subiectul. Daca tot sunteti sljbasi devotati macar dovediti un pic de imaginatie. Nu ma refer la inteligenta ca asa ceva nu aveti. Si lasati poanta cu Sandu ca e fumata rau, plimbati ursul in alta padure.

Mirel (153 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:11

Burleanu asta mi se parea un nepriceput naiv dar cu bune intentii. Ma conving cu fiece zi ca e mult mai sulfa decat credeam eu. Un profitor care le da servici si ii taxeaza.

Mirel (153 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:13

Iorgulescu nu are legatura cu aspectele astea, nu inteleg de ce tot bat unii apropouri. Una e lina si alta carabina.

Alex (106 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 19:42

Nu inteleg de ce va atacati dupa declaratia lui Burleanu. Sau chiar are dreptate si va simtit vizat?

Gore (28 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 20:17

BUrleanu a venit la federatie sa se imbogateasca si isi urmeaza atent scopul. Declaratiile lui sunt cele nai multe ale unui individ picat din luna.

florin (66 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 20:47

Burleanu ma face sa vars cand aud minciunile politice debitate pe banda rulantă, are acel zâmbet tâmp de ieșit la agățat băieți ....

dan (100 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 21:37

Nene a inceput campania la FRF, pe cine vrei? Cine te plateste?

dan (100 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 21:39

si inca ceva esti paranoic.....

Freddy RE (41 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:13

Din pacate, Nea Ovidiu [iar] are dreptate... Si mai "din pacate" cred ca pur si simplu e in van, nu-l aude nimeni...

Cosmo (237 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:15

Are și burleanu destule bube (prima aia obraznica, un soi de duplicitate) dar persistă senzația că il atacați mai mult de atât e cazul și că o faceți cu un scop. Ce nu e ok vin declarația cu meritocrația? Trebuia să afirme că tre' să continue să se promoveze pe baza de pile și spaga? :))))). A adus diletanți! Pai Funcționarii federației joaca fotbal prin birouri sau au alte activități? Trebuia să rămână kassai și bivolaru, nu? Președintele federației germane e un jurnalist. :)

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:23

Ioanitoaia are destule lipsuri, ca noi toti, dar in cazul de fata are dreptate ! L-a cam " controlat" pe Burleanu dar...regulamentar ! Probabil, fiind plin de nervi, i-a reusit si compunerea..

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:24

Domnule Ioanitoaia , Burleanu e fcsbist si are langa el numai fcsbisti.

Alx (4 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:31

...un ziarist care imbatraneste urat :(.

california (349 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:47

burleanu, TFL-istul zambitor, nu avea cum sa se foloseasca de nationala sau de jucatori, pt. simplul motiv ca pana a ajunge sef peste fotbal, n-a avut nicio treaba, nici cu nationala si nici cu jucatorii (de fotbal); contactul lui cu nationala s-a produs cand a fost sa se infrupte, ca si altii, nesatul cum era, din banii federatiei; el saracul uita ca a fost ales nu pt. valoarea lui, ci pt. ca lumea nu-i vroia pe sandu sau pe popescu cu becalii lui; si pt. ca se vorbeste de alegeri, aud ca o alta c....ar vrea sa lase impresariatul si sa candideze la frf... pacat ca controversatul dinu e bolnav, pt. ca ar fi cel mai bun presedinte de federatie; pe langa tinuta, cunoscator al limbii romane si cunoscator al fenomenului fotbal, de-a lungul carierei, n-a pus niciodata botul la ce nu i s-a cuvenit.

Russu (25 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 22:53

@Alx. Baietei, va faceti de bacanie. Mutati mobila si gasiti-va ceva de lucru ca treaba cu imbatranitul urat e rasuflata. Puneti-va pe treaba ca nu va mai plateste impostorache.

lord belial (434 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 23:08

burleanu de la frf e un demagog . remarca bine ioanitoaia cand spune ca tocmai burleanu s-a gasit de vorbeasca de meritocratie, el care, pana la frf, a condus doar miuta de sala si fifa pe calculator. e o echipa de impostori care se va duce de-a dura odata cu prabusirea guvernului de *** condus de grindeanu, tariceanu si taranu' ala de la mine din judet, dragnea aduceti-l pe hagi la nationala si terminati cu ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Burebista (114 comentarii)  •  4 aprilie 2017, 23:15

Domnul Ioanitoaia, oricum o intoarceti, adevarul e ca sunteti obsedat de Daum si Burleanu... nu sare nimeni, dar ne-am saturat de atata ura si duplicitate... si stati linistit ca nu primeste nimeni bani sa isi dea cu parerea pe aici... de ce nu acceptati ca exista oameni normali care vad totul din alt unghi si cu alti ochi decat dv... fara a fi hateri sau postaci federali si mai stiu eu ce denumiri ati inventat... se vede din Luna ca aveti ceva cu cei doi... pe unul il numiti ciurli burli, asta e umor de copil de 5 ani, nu va suparati... pe celalat "neamtul"... omul e german si are un nume... Selectionerul e raspunzator de selectie si chiar dv ati recunoscut ca a facut cea mai buna selectie posibila... daca jucatorii nu sunt in stare sa scoata nici un corner, nu e vina lui Daum... nu el nu a scos nivi un corner ci jucatorii... iar cu ce a dat Burleanu in jucatori spunand ca asta e valoarea actuala? A mintit cumva? Eu cred ca nu... poate trebuia sa taca si sa nu spuna nimic... suntem la pamant din cauza fratilor becali a lui sandu si a amicului dv dragomir... nici Burleanu nu e cu mult mai bun dar altul nu avem in momentul de fata... mai bine veniti cu o solutie decat cu artivolele astea pline de venin...

remus (29 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 0:41

Burebista, dacqa te-ai saturat ridica-te de la masa, dar nu vorbi despre ura si duplicitate ca nu e cazul. In toata lumea presa serioasa critica, iar Ioanitoaia are suficiente motive sa dea in demagogul Burleanu. Si nu fi asa sigur ca nu exista postaci platiti. Au existat in dosarul Udrea si nu s-a dovedit decat tarziu, e foarte posibil sa existe si in acesta. Nu iti place ce scrie Ioanitoaia, nu citi si nu posta.

Gabi Prossi (12 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 0:45

Acest burleanu sa mearga la Federatia de Fotbal cu Nasturi, poate ca acolo talentele sale manageriale, impreuna cu ranjetul marlanesc si capul slinos, sa aiba castig de cauza si sa-si gaseasca adevarata vocatie!?!

mm.mick (3 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 5:07

Burlene, sari si tu cu niste carne, niste vin, ceva. Iorgulescu presupun ca a facut asta demult.

Vasco (363 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 7:23

Sunt perfect de acord cu toti cei care va considera ,d-le Ioanitoaia,partinitor,ca ati facut o obsesie din a-l ataca pe Burleanu (si pe Daum) si cred ca faceti de fapt parte din clanul care timp de 25 de ani a distrus fotbalul romanesc.Eu v-as pune pe dvs. presedinte la FRF.Sa vedem atunci ce metode de redresare a-ti aplica si cum a-ti demasca mostenirea lasata de infractorii de dinaintea lui Burleanu,unii dintre ei dovediti de justitie,altii inca nu...

Adrian (52 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 8:26

Burleanu este un politruc, ajuns presedinte FRF in conditii dubioase, prin intervntii oculte politic-securiste. Ca orice politruc, nu-si pierde vremea cu planificarea viitorului, ci vorbeste tot timpul de greaua mostenire a trcutului. Oricat de toxice au fost actiunile cuplului Sandu-Dragomir, au avut rezultate. Burleanu-Daum sunt doar profitori. Salarii enorme, prime uriase de "obiectiv", plimbari pe banii FRF in strainatate cu diurne uriase si cazari la cele mai exclusiviste hoteluri, cam la asta se reduce activitatea acestei echipe. Lipsesc rezultatele. Acestea sunt cele mai slabe din toate timpurile, si nu din lipsa unor jucatori de valoare. Ganditi-va cati jucatori au plecat in campionate putrnice in ultimii doi, pe sume de peste 6 mil euro. Selectia necorespunzatoare, alcatuirea fantezista a echipei, lipsa de idei tactice, ne fac sa credem ca Daum nu are fata de antrenor de nationala. Daca suporterii cred ca mentinerea lor pentru un nou mandat, in care sa mai rateze inca o calificare (in situatia in care aceasta calificare este pierduta), atunci inseamna ca ne meritam soarta. Va mai putea atunci Burleanu sa se scuze aruncând vina pe greaua mostenire a trecutului?

Gabriel (13 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 8:27

Antrenorul face selectia, schemele tactice si combinatiile care trebuie sa aduca mingea in careu sau la jucatori capabili sa traga sut la poarta. Daca echipa arata ca nu cunoaste scheme de joc, nu aduce mingea in careu sau la marginea careului, este si problema antrenorului. Daca jucatorii nu sunt capabili sa indeplineasca sarcinile din schemele de joc prezentate, inseamna ca nu sunt pregatiti sau valoarea lor este mult supraestimata. Aici sunt de vina atrenorii de la juniorat pana au fost promovati la echipa mare a clubului de la care a pornit. Presedintele federatiei are alte datoriri, el trebuie sa creeze si sa gestioneze mediul in care se formeaza jucatorii , de la juniori pana la echipa nationala. Poate sa-mi spuna cineva unde se aplica criteriul meritocratiei in tara noastra, Romania? Noi vrem sa castigam cu Danemarca si aseara am vazut cum ne-au batut cu 6-1 , la noi acasa, la juniorii de 16 ani (sa zic ca asa a spus la tv)... cati dintre cei de aseara vor ajunge in 4-6 ani la nationala si care este valoarea lor? Daca se intalnesc, peste ani, cu juniorii danezi, ajunsi si ei la nationala, o sa ne asteptam sa castige?

roman (9 comentarii)  •  5 aprilie 2017, 9:10

Romanul nu stie matematica . 1+1=2. eu as fi mai multumit daca cineva ar face pe spatele meu 100 de lei si mi-ar da mie 10lei, decat daca cineva ar face pe spatele meu 10lei si mi-ar da jumatate din bani.

Comentează