Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Inducerea în eroare

În ciuda evoluţiei şterse şi a egalului nesatisfăcător cu Danemarca, am auzit şi voci mulţumite că "Daum a întinerit echipa". Trimiteau la faptul că "naţionala" a început partida cu R. Marin (20 de ani) şi cu Benzar (25), ambii debutanţi în mandatul tehnicianului german, ca s-o termine, alături de cei doi, cu D. Rotariu (21) şi A. Ivan (20).

Permalink to Inducerea în eroare
miercuri, 29 martie 2017, 4:00

În ciuda evoluţiei şterse şi a egalului nesatisfăcător cu Danemarca, am auzit şi voci mulţumite că „Daum a întinerit echipa”. Trimiteau la faptul că „naţionala” a început partida cu R. Marin (20 de ani) şi cu Benzar (25), ambii debutanţi în mandatul tehnicianului german, ca s-o termine, alături de cei doi, cu D. Rotariu (21) şi A. Ivan (20).

Nu discut cât de oportună a fost folosirea lui Rotariu și Ivan, care au prins 14 minute şi, respectiv, 4. Poate s-ar fi cuvenit ca Daum să apeleze mai degrabă la Budescu şi la Adi Popa, dar aşa a decis selecţionerul şi opţiunile lui trebuie respectate. Cert e însă că, de la instalarea neamţului, a sporit numărul tinerilor promovaţi în lotul reprezentativ şi chiar în echipă. Cine neagă asta e de rea-credinţă.

Pe de altă parte, contestatarii lui Daum îl acuză pe acesta că forţează procesul de întinerire tocmai pentru a justifica rezultatele dezamăgitoare ale unei formaţii care, din păcate, n-a reuşit să înscrie niciun gol în ultimele 4 întâlniri! Altfel spus, îi reproşează antrenorului „tricolorilor” că i-a introdus pe Rotariu şi pe Ivan la alibi, spre a le mai închide gura criticilor, ca ei să zică „N-am câştigat meciul, dar am mai câştigat câţiva jucători!”. Aţi sesizat, prezentul decepţionează, însă viitorul atrage, miza e pe viitor!

Judecata mi se pare greşită. Ca şi ideea, vehiculată insistent de Burleanu şi de aplaudacii lui, că „naţionala” trebuie reconstruită. Mai concret, întinerită. Nu asta-i problema. Părerea mea e că o echipă reprezentativă, a noastră sau oricare alta, se alcătuieşte din cei mai buni jucători ai momentului, din cei mai în vervă, fără nicio legătură cu anul naşterii lor. Se recomandă ca ea să cuprindă şi tineri, cât mai mulţi tineri. Ceea ce nu înseamnă însă îndepărtarea fotbaliştilor care au împlinit 30 de ani, pensionarea lor. N-ar strica să tragem cu ochiul la alţii şi să constatăm că Italia n-a renunţat la Buffon (38 de ani), Barzagli (35), De Rossi (33) şi Chellini (32), Spania la Aduriz (36) şi Iniesta (33), Anglia la Defoe (34) şi Rooney (31), Portugalia la Bruno Alves (35), Pepe (34) şi Quaresma (33).

De pildă, am descoperit că Mihai Stoica gândeşte ca mine, directorul sportiv al Stelei declarând deunăzi că „Nu există reconstrucţie la echipa naţională, specialiştilor! Joacă doar cei mai în formă, indiferent de vârstă”. Pe aceeaşi linie s-a exprimat şi Edward Iordănescu. Vorbeşte aceeaşi limbă: „La prima reprezentativă vin oamenii cei mai valoroşi, cei mai în formă şi cei mai utili”.

Clar, procesul întineririi este unul pozitiv şi merită încurajat. Se cere însă să fim vigilenţi, să nu întinerim formal, ca să ne aflăm în treabă şi, la o adică, să folosim primenirea ca amortizor pentru prestaţii anonime şi rezultate neconvingătoare. Întinerirea privită ca scop în sine poate servi la inducerea în eroare, nu și drept scuză. Deşi mă îndoiesc că Daum a judecat aşa, totuşi nu exclud un astfel de scenariu.

De ce nu-l exclud? Simplificând, pentru că administraţia Burleanu, care l-a adus pe Daum şi îi cântă serenade sub balconul de la Hotelul Radisson, s-a angajat că va face şi va drege, că va schimba mai ales în sectorul copiilor şi al juniorilor, al promovării. Nici n-a făcut, nici n-a dres. Pe lângă ratarea tuturor calificărilor la turneele finale, cea mai proaspătă dovadă în acest sens e aceea că selecţionata U21 a încasat zilele trecute două bătăi în Spania din tot atâtea partide, 1-5 cu Rusia şi 0-2 cu Danemarca!

Un alt eşec, ba încă foarte costisitor, se prefigurează a fi cel al centrelor federale de excelenţă de la Tg. Mureş, Deva, Buzău şi Timişoara, în pericol de desfiinţare după ce organele locale nu vor să mai onoreze parteneriatele convenite din pricina că FRF a acţionat fraudulos, încălcând până şi propriile sale regulamente! Despre acest subiect ne vom ocupa însă cu alt prilej.

Comentarii (54)Adaugă comentariu

LegionarulJiji (1 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:14

Eu nu inteleg o treaba la voi...in general...de cativa ani se vorbeste "de intinerirea echipei" acum vine unu care incearca macar si se vorbeste "trebuie sa joace oamenii in forma". Nu neg faptul ca Hagi ar fi mai folositor acum decat Alibec (daca ne luam dupa ce zice MM). Cel mai bine ar fi sa lasati omu in pace, sa duca la capat o campanie inceputa si sa vedem la final despre ce e vorba. Personal am vazut cateva pase consecutive (peste 3) ceea ce nu am vazut de pe vremea lui Razvan Lucescu.

spinoza (28 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:16

Maestre! Nici noi n-am renuntat la Hagi cand a mai imbatranit in Echipa Nationala. Dar Hagi A FOST JUCATOR DE FOTBAL. Astia de acum au un hobby care se numeste fotbal, fie ca-s tineri fie ca-s mai varstnici. Si mai stiu ca matale ai fost impotriva lui Daum de cand l-au numit la Nationala. Dar daca totusi, printr-o minune, ne calificam la mondialul din Rusia ce-o sa mai ziceti?

Tatar (25 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:22

Nu mai trebuie sa te desconsidere altii!O faci singur-si încă cu brio!- când te compari cu o...pleava a societății! !!

Kris (44 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:22

Aveti o propunere de echipa? Vedeti mai multe solutii? Ati fost vreodata in ultimul timp la meciurile de juniori? Ati incercat sa vorbitisi sa le propuneti o solutie ministrilor invatamantului si a sportului ca organigrama scolara a celor care fac performanta sa fie redusa?Stiti ca foarte multi copii se lasa de sport deoarece nu pot face fata pe doua fronturi si fotbal si scoala cu 16-17 materii pe an? Stiti ca daca ramai coregent la doua materii poti ramane repetent? Nu mai este sistemul de pe vremea comunismului cind cei care erau la sport treceau clasa pentru ca asa era regula.De ce cereti sa se faca ceva in 3 ani ce altii nu au facut de 20?

Marius (1 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:34

O prostie asta cu intinerirea nationalei. Se cresc jucatori la cluburi, se forteaza tineri in primul 11 pentru a creste, a prinde experienta dar la nivel de club. Inca o data ne arata ca nu are experienta ca selectioner. Nu m-ar deranja sa luam bataie la 2 goluri diferenta. dar sa vad ca joaca fotbal ca'si dau sufletul ca sunt faze de poarta, ca se face o preluare cum trebuie.. despre ce vorbim ? neamtu e problema ? tot neamul asta de romani e ...

radu constantin (19 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:36

Am inteles ce spuneti numai ca sa ne spuneti ca ganditi ca MM in fotbal, nu este in avantajul dumneavoastra deloc. Pai cine e MM asta, ce mari realizari a avut individual asta? Dar Edy Iordanescu, ce ehipe grandioase a antrenat de trebuie sa luam spusele lor drept puncte de referinta? Apoi, ce-nseamna cei mia in forma jucatori si care dintre cei lipsiti de forma pe care o clamati, au fost chemati la nationala, care au fost lasati pe margine? In fine, daca tot va dati cu opinia atata, as aprecia sa vad lista juctaorilor pe care-I vedeti dumneavostra, MM, Edy Iordanescu, potriviti pentru nationala! Cum ar trebui sa arate nationala in viziunea dumneavoastra? pentru ca de criticat toti stim sa crticam cand insa trbuei sa trecem la fapte concrete, o dam din colt in colt! Astept lista dumneavoastra, d-le Ionitoaia!

CLaudiu (11 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:38

Domnule Ioanitoaia ***! Nu pot spune ca nu sunt de acord cu mare parte din lucrurile pe care le spuneti insa ura asta viscerala pe care o purtati lui Daum este insuportabila. Degeaba aveti opinii pertinente daca le formulati dintr-o pozitie total gresita! Pana mai ieri laudati aducerea tinerilor la lot! Acum insa, daca rezultatele sunt proaste aruncati cu pietre desi chiar dv sustineati aceste lucruri. Asa cum am mai scris si poate e doar parerea mea, orice ar face Daum, dv o sa sustineti contrarul. Am chiar senzatia ca va bucurati de aveasta infrangere intrucat aveti o noua ocazie sa atacati! Jenant!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

eu (17 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:41

Maestre, fa un exercitiu si scrie macar doua editoriale pozitive consecutive despre Daum. Trebuie sa aiba macar doua lucruri pozitive. Ca doar nu o fi diavolul. Daca el e diavolul, atunci cum se face ca nu am mai fost la mondiale din 1998? Maestre, esti de o uratenie sufleteasca cum nu mi-am putut imagina...

Mihai (182 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:45

Interesant punct de vedere. Subscriu.

Mihai (182 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:48

@eu. Ai dreptate. Ioanitoaia sa ii mai dea si vreo 10 000 de euro lunar lui nen-tu Daum ca nu ii ajung aia 50 000 pleasca de la Burleanu. Daca iti place asa mult Daum fa o cerere si ia-l acasa.

Mazeta Sporturilor (3 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:49

Da, Daum e de vina ca U21 e varza... Cu jucatori de la Viitura si cu Ianis...Sa vina Hagi selectioner, sau Piturca, Mircea Sandu la federatie, Mitica Blatomir la liga...Ca sa fie bine, sa nu fie rau! Sa fie si "maestrul" multumit!

mokinio (7 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:54

Stiti cumva varsta lui Sapunaru, sau a lui Pintilii, Latovlevici?Poate ne spuneti domnule O.I. si ce varsta au ceilalti coechipieri din loturile Italiei, Spaniei, Angliei, etc!Nu-l laud pe Daum, dar daca jucau Budescu si A. Popa In locul lui Stanciu si Chipciu tot nu ar fi multumit pe nimeni jocul echipei ! Poate Budescu "bagat" in acelasi timp cu Alibec dar am fi pierdut la "truditori"!Sa-l lasam pe Daum, macar selectia NU mai este pe pile.Am uitat prea repede ca ALBANIA ne-a umilit si ca Danemarca, chiar in forma slaba aratata duminica, e mai puternica decat Albania!Mai bine l-ati incuraja pe Daum sa foloseasca jucatori mai mult din campionatul nostru, explicandu-i ca macar astia "alearga" pt. a prinde un contract mai buna"afara" decat cei care vin din campionate externe unde au salarii mari si cand vin la nationala,joaca la fereala pt a nu se accidenta! A va compara in gandire cu puscariasul mm stoica, va descalifica, domnule ioanitoaia!

mihai (3 comentarii)  •  29 martie 2017, 16:54

@eu-si matale esti de-o prostie incomensurabila.

Vasile (11 comentarii)  •  29 martie 2017, 17:08

Foarte bun articolul. Sunt promovati cativa tineri doar ca scuza. Ce garantie avem ca acestia chiar o sa ajunga foarte buni? Niciuna. Doar ii folosim in detrimentul unora care azi sunt mai buni ca ei. Asa isi termina mandatul Daum si mai sta pana la urmatorul euro cand se califica 3 echipe din grupa si o sa zica ce mare performanta a facut el. E penibila faza cu reconstructia. Parca Romania e campioana la juniori. Ce vine din urma nu e mai bun decat ce avem la nationala la seniori. Sa zici ca Benzar e tanar (pt fotbal) e o aberatie. Tineri sunt marii fotbalisti care la 17-18 ani debuteaza la nationala. Speranta mai mare e in copiii romani aflati in occident (a aparut primul bun, Andone). Daum trebuie sa plece ca sa mai avem sanse in viitorul apropiat si indepartat. Asa ajungem pe locul 70 fifa o sa fim in grupa a 5-a valorica si o sa picam cu Spania si Italia in grupa si o sa vedem ca nu ne ajuta cu nimic asa zisa reconstructie.

Micu (84 comentarii)  •  29 martie 2017, 17:17

@eu. Ai ce meriti. Asa e cand ti-o cauti cu lumanarea si te crezi jmecher.

dan (100 comentarii)  •  29 martie 2017, 17:33

Domle, te rog sa ne spui si noua care sunt cei mai in forma jucatori ai nationalei si trebuiau utilizati? Daca nu vrei sa-i scrii, ti spun eu. Cel mai in forma este Keseru; am vazut ce a facut in trecut la nationala am vazut ce a facut si in ultimul meci. Toata lumea il vedea un “Leva “ al nostru. Asta nu este de nationala domnilor! Ceilalti doi sunt Chipciu si Nicusor. Am vazut cam ce au facut. Acum nu stiu, crezi ca ar fi nimerit Alibeg in lista celor mai in forma? Poate e Ok, si el si Budescu, dar tu crezi ca astia sunt intradevar jucatori de Nationala? Poti sa-i utilizezi intr-un turneu final? In lista legendelor enumerate eu cred ca avem doar unul, Sapunaru, el a jucat si cel mai bine dintre toti jucatorii utilizati in ultimul meci. Dar o sa zboare urgent, cu venirea urmatorului antrenor dupa Daum. Sincer nu am ce sa-I reprosez lui Daum, a facut unele afirmatii intr-un anumit context si au fost interpretate in altul. Referindune la Jucatorii tineri crezi ca daca il utiliza pe Hoban in locul lui Marin, era diferenta mare? Crezi ca daca intrau veterani in locul lui Ivan si Rotariu era altceva? Pai atunci de ce sa nu joace tinerii? Deci cine trebuia sa joace dupa MM? Doar lozinci, lozinci lozinci! Scrieti numai sa scrieti! PS: suflai lui Hagi sa mai termine cu “Decarul in sus decarul in jos” Are careu de “decari cu decar in coad” Leva nu este decar si face diferenta pentru Polonezi, fara el Polonia ar fi in rand cu ceilalti din grupa. Am vazut ca si Hagi si Petrescu au inceputsa faca valuri, Hagi nu vine pana nu mai creste in Fotbal Ianis. Si academia afost facuta tot pentru ianis. Dac ia campionatul anul asta o s-o lase de rapa…. Mai vorbim! La toata lumea interesul poarta fesul. Dar e normal asa progresam!

barbu (100 comentarii)  •  29 martie 2017, 17:49

SUSTINATORII CU SIMBRIE ai marelui Daum sa aiba pretentii cand febletea lor va castiga un meci ca pana acum a dat-o doar in bara. Era mai bun Iordanescu decat neamtul asta uns cu toate alifiile dar senil.

Mirel (153 comentarii)  •  29 martie 2017, 17:54

Imi aduc aminte ca ati folosit in Gazeta titlul du-te invirtindu-te cu privire la Piturca si s- a dus. Acum ar trebui sa il traduceti in germana si sa i-l aratati lui Daum ca poate intelege apropoul. Dar cum nu am vazut ciine plecind de la macelar nu il vad nici pe el renuntind la 50 000 de coco pe luna.

Matei (93 comentarii)  •  29 martie 2017, 18:28

@dan. Nu pricep ce vrei. Pai tinerii au unde sa joace ca doar pentru ei exista U19, 21 si 23. La obiect, eu cred ca Hoban ar fi fost mai bun decat Marin chiar daca e cu 15 ani mai in varsta. Si pot juca numai tineri daca asa vrea Daum dar sa joace bine. Cu exceptia lui Benzar care vine tot de la Hagi ceilalti tineri au jucat turca.

Brandremist (29 comentarii)  •  29 martie 2017, 18:38

Chiar dacă cred că Daum l-a băgat pe Ivan ca să tragă de timp, chestia asta cu cel "mai în vervă" jucător e o aberație a unui om limitat care e incapabil să gândească în perspectivă. O vreme Vătăjelu era cel mai bun fundaș stânga. Ce face el acum - rezervă neutilizată în Cehia!!Bă, nici măcar în Cehia nu s-a putut impune și voi îl doreați la Națională!! Bud&Fülöp marcau pe bandă rulantă într-o vreme, unde sunt ei acum??? La câte cartonașe a ajuns Tamaș, ăla de era cel mai bun fundaș român?? Să vă reamintesc gafele lui Niță cu Dinamo&Viitorul? Omul încearcă să construiască un GRUP solid care să joace împreună și să se înțeleagă. Ori nu poți face asta dacă schimbi mereu lotul pt că a dat Tamaș un gol lui Osmanlispor și merită să joace. Astea-s doar sclipiri efemere. Rotariu era rezervă la Dinamo și totuși Daum l-a luat la Națională. Unde e băiatul acum? Exact.

bazileon (167 comentarii)  •  29 martie 2017, 18:43

Dle nea Ovi, injurati-l dle cat poftiti pe Daum, de ce aveti Gazeta? Dar incercati un mic exercitiu de imagine: faceti un legamant, pariu, angajament, cum vreti sa-i spuneti, simbolic, de tipul: domne, daca ne califica Daum, sa-mi faca mie asa si-asa. Va prindeti? Sau veti sari in barca aplaudacilor, in care dvoastra, fara ca noi s-o banuim macar, sunteti deja? Dar dvoatra, stim, aveti coloana (vertebrala): de zece ani nu-l mai salutati pe Gigi Becali! Pacat ca niste colaboratori onerosi si neloiali il promoveaza zilnic in GSP cu 3-4 articole!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  29 martie 2017, 18:47

...la U21 selectia se face pe pile ...I Hagi nu are ce cauta la Naqtionala ...nici acum nici in viitor ...

Razvan (331 comentarii)  •  29 martie 2017, 19:40

Dupa parerea unor mari specialisti (Stoica, Iordanescu jr si Ioanitoaia), Belgia este un esec total...ca a gandit o echipa tanara de la 0 si pe care se va baza 5-10 ani de azi inainte. E usor sa plombezi un astfel de "schelet" cu 2-3 jucatori in forma (peste 30de ani), pentru ca ceilalti au dezvoltat automatisme si stiu ce au de facut. Noi vrem sa construim cu Budescu (90kile, rezerva in liga 2a din China) si Popa (1.50m, rezerva in liga 2a in Anglia). Tataie, Buffon-Chellini-de Rossi joaca impreuna de cand primeai matale pui congelati de la Mitica si sunt cei care au mai rezistat din vechiul "schelet" al squadrei azzura, pe care se incearca cobstruirea unei echipe noi. Idem Portugalia, care joaca impreuna de la juniori.

Anca (109 comentarii)  •  29 martie 2017, 19:42

@bazileon. Nu te infierbanta. Daum nu va califica echipa la mondiale deci nu ai ce pariu sa faci. Iar dl Ioanitoaia a precizat ca va lauda daca va fi cazul. Dar pana acum nu a fost pentru ca Nationala s-a chinuit.

++ (194 comentarii)  •  29 martie 2017, 19:48

asa-i nu-l saluta pe gigi becali de zece ani, dar gsp-ul e plin de el. si de stiri cu cei trei juniori care au baut cite ceva in avion. un circ amplificat pina la prost gust penibil si probabil sustinut de ioanitoia-gsp ca altfel nu aparea. ma rog inteleg ca un ziar trebuie sa cistige bani dar asemenea campanii abjecte nu trebuie purtate. aia-s doar niste copii teribilisti care trebuie pedepsiti si gata. sa nu-mi spuna ioanitoaia-gsp ca nu are habar de campania asta si nu cred ca in ziarul asta scrie cine ce vrea. articolele despre daum si burleanu sint in general rastilmacite si nesemnate, cam asta e etica onoratului ovidiu a lui ovidiu.

cita (2118 comentarii)  •  29 martie 2017, 20:02

EU sincer nu inteleg de CE incercati Sa le faceti lotul FRF-ului SI Lui Daum, ei nu se pricep deloc la job-ul asta? 😊

Bogdan (395 comentarii)  •  29 martie 2017, 20:59

Nu il iubiti pe Daum insa trebuie sa recunosc ca aveti dreptate. Apararea lui e ca un alt antrenor nu ar fi reusit mai mult cu saraciile astea de jucatori. Burleanu e unul care fara sa stie fotbal isi da cu parerea zilnic.

gogu (3 comentarii)  •  29 martie 2017, 21:06

Nea Broscoi nu se dezice. Iar il musca pe neamt de partea dorsala. Mai degraba cred ca ar trebui intinerita presa sportiva

@barbu lautaru (4 comentarii)  •  29 martie 2017, 21:14

Am inteles....Iordanescu era mai bun pt . ca a pierdut cu Albania in loc sa remizeze cu Danemarca, fiind si mai putin senil decat Daum. Esti cumva sustinator cu simbrie al micului "r e je" sau doar ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aadvark (96 comentarii)  •  29 martie 2017, 21:16

La Euro am avut printre cele mai mari medii de varsta si in acelasi timp jucatorii cu cele mai putine selectii. Cu Danemarca, nu am avut niciun jucator cu peste 50 de selectii. Nu cred ca se poate spune ca Daum promoveaza prea multi tineri, Benzar are 25 de ani, in timp ce Rotariu si Ivan au fost introdusi doar pe final. Marin are un fuleu incredibil pentru un tanar de la noi, a intrat imediat si in Belgia, are calitati baiatul

?????? (831 comentarii)  •  29 martie 2017, 21:37

De atletism , de handbal, de alte sporturi, nu prea mai scrieți . ?

Jean (280 comentarii)  •  29 martie 2017, 22:26

Nu stiu daca Daum se inscrie in categoria alibistilor dar lipsa rezultatelor da apa la moara criticilor sai. Un antrenor fara rezultate in meciuri oficiale sta pe cuue.

EN (5 comentarii)  •  29 martie 2017, 22:41

ce nu inteleg eu este de ce atata gura impotriva lui Daum cand nationala de la CE din Franta a fost un dezastru?! Astia acum au niste reprize cand ne dau sperante, se misca bine, dar au si caderi din pacate. Cei dinainte erau defensivi prin excelenta si porneau meciul de pe pozitia invinsilor. Cei de acum macar incearca. Si nu mai inteleg care sunt jucatorii de acum mai batrani care sunt in forma si nu-I baga Daum in echipa? Totul e o manipulare a elefantilor din fotbalul romanesc care o fac pe patriotii. Principalul merit a lui Daum e ca nu asculta de mafiotii din fotbal si-i baga in echipa pe cei care considera el. Asa au ajuns baietii aia din echipa lui Hagi care n-ar fi avut nici o sansa altfel...

Cosmo (237 comentarii)  •  29 martie 2017, 22:51

Rubrica asta a devenit doar loc de platit polițe. Contestatarii lui daum sunt numiți frumos, contestatari. Iar apărătorii lui sunt ... hateri. Cei care salută ieșirea din peisaj a lui corleone și nasu sunt aplaudacii lui burleanu. Bleah.

?????? (831 comentarii)  •  29 martie 2017, 22:52

Nu v-a "satisfacut" comentariul anterior ?

?????? (831 comentarii)  •  29 martie 2017, 22:53

Cum comentați ?

Jean Claru (42 comentarii)  •  29 martie 2017, 23:42

@EN tu gandesti ce spui?!? Pai, e adevarat, dar macar se calificase, pe de o parte si in plus, ce conditii de angajare are Daum?!? Mai pune mintea la contributie, inainte de a tasta prostii!!!

Jean Claru (42 comentarii)  •  29 martie 2017, 23:43

Nu ii lua in seama, Nea Ovi! Daum asta e o rusine!!!

Alin (626 comentarii)  •  30 martie 2017, 1:03

Cosmo, du-te tata si te plimba cu filofozia ta de doi bani. Ia-l si pe "debutantul" barbu lautarul care chiar este un lautar in slujba genialilor de la federatie.

Jean Claru (42 comentarii)  •  30 martie 2017, 1:31

@Cosmo - ce fin observator esti! Ai mare dreptate, doar ca nu observi si modul nefiresc de adresare al celor carora le iei apararea... Adica "haterilor"! Si daca ai avea un pic de bun simt ai face si mentiunea ca "proprietarul" "rubricii" nu vorbea cu corleone si nasu' de nu stiu cati ani! Citeste si tu, e gratis!

Bog (20 comentarii)  •  30 martie 2017, 1:39

Daca Daum poate intr-adevar ceva se va vedea la sfarsit. Fotbalul il va rasplati daca nu l-a trisat. Daca nu, va fi din pacate o trista amintire.

Silvio (5 comentarii)  •  30 martie 2017, 2:39

Mie mi-a placut 5-2-1-2-ul incercat de Daum, Benzar a jucat bine insa tot pe Chipciu l-as pune in banda. Pe stanga l-as naturaliza pe Morais, cat inca mai poate, iar ca rezerva l-as tine pe Vatajelu. La mijloc Petre Marin, Nedelcu, iar triunghiul din fata, Budescu sau Stanciu, Alibec si Andone. Pe Daum, rezultatele il vor da afara, asta daca nu il transformati voi in martir, iar pe Burleanu nu-l vad bine, pare bagat in multe. Romania s-a sufocat fizic si deci psihic la meciul acesta pt ca nu a avut un selectioner pe banca capabil.

EN (5 comentarii)  •  30 martie 2017, 4:09

clarule tu n-ai prea ... clar ce spui. In primul rand e mult mai usor sa te califici la Euro decat la mondiale, iar in al doilea rand nu prea conteaza dacate califici si te faci de ras unde te duci. Drept sa-ti spun nu e treaba mea sau a ta care sunt conditiile de angajare ale lui Daum si cred ca habar n-ai care sunt in realitate. Eu ma uit ca nationala asta e mai buna decat cea a lui Iordanescu sau Piturca si cam atat.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  30 martie 2017, 6:07

Andrei Ivan este un mare jucator ...cum a intrat el s a cunoscut ...

Emili (43 comentarii)  •  30 martie 2017, 8:29

Multi fraieri vad ca pun botul la treaba cu hateriii, facuta special ca sa provoace. Nea Ovidiu e mult mai abil decat il cred unii pe aici care cad in capcana intinsa de el

ALIN (626 comentarii)  •  30 martie 2017, 8:34

@cosmo. Ma lasi cu aberatiile tale? Am in vedere si descoperirea epocala de la Geambasu ca Ilie Dtrescu a jucat varf...Poate in imaginatia dumitale.

Geo (113 comentarii)  •  30 martie 2017, 9:18

subscriu un comentariu inteligent, scurt si la obiect. Kris (28 comentarii) • 29 martie 2017, 16:22 "Aveti o propunere de echipa? Vedeti mai multe solutii? Ati fost vreodata in ultimul timp la meciurile de juniori? Ati incercat sa vorbitisi sa le propuneti o solutie ministrilor invatamantului si a sportului ca organigrama scolara a celor care fac performanta sa fie redusa?Stiti ca foarte multi copii se lasa de sport deoarece nu pot face fata pe doua fronturi si fotbal si scoala cu 16-17 materii pe an? Stiti ca daca ramai coregent la doua materii poti ramane repetent? Nu mai este sistemul de pe vremea comunismului cind cei care erau la sport treceau clasa pentru ca asa era regula.De ce cereti sa se faca ceva in 3 ani ce altii nu au facut de 20?" La scandal si la criticat sunteti toti experti.

vasco (363 comentarii)  •  30 martie 2017, 9:33

Titlul articolului este sugestiv pentru ceeace faceti,d-le Ioanitoaia...

gilos (328 comentarii)  •  30 martie 2017, 10:38

Nea Ovi, Imi pare rau, dar trebuie sa va contrazic. O echipa, mai ales una nationala, SE CONSTRUIESTE !! ( intreaba-l, pt lamuriri , pe amicul dumitale, Mircea Lucescu , sic ! ) Nu este suficient sa aduni fotbalisti si sa-i pui sa joace impreuna, oricat de buni si valorosi ar fi ei.

lord belial (434 comentarii)  •  30 martie 2017, 11:24

orice antrenor e mai bun decat scarba aia de piturca. inclusiv daum.

Comentează