Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Meciul lui Daum

Împotriva afirmațiilor selecționerului și ale președintelui FRF, care au scăldat-o, am scris că partida cu danezii e decisivă.

Permalink to Meciul lui Daum
sâmbătă, 25 martie 2017, 9:20

Nu mi-am schimbat părerea. Ajunge să privești clasamentul grupei ca să te lămurești că „tricolorii” n-au alte variante. Ei trebuie să câștige întâlnirea de la Cluj deoarece inclusiv un scor egal i-ar elimina din cursa calificării pentru Rusia 2018. Dacă se va întâmpla, sper să greșesc!, să nu batem pe teren propriu Danemarca după ce n-am bătut Muntenegru și Polonia, șansa care le-ar rămâne băieților lui Daum, și aceea minimă, ar fi să câștige în deplasare, pe linie, în fața adversarilor numiți mai sus. Nu zic c-ar fi imposibil. Dar nici n-aș paria că vor reuși afară ceea ce n-au reușit acasă.

Înainte de a fi al echipei, meciul de mâine seară va fi al lui Daum. Dincolo de niște observații pe care unii le-au interpretat (aiurea) drept lovituri sub centură, apreciez că tehnicianul neamț a lucrat profesionist. S-a zbătut, a alergat, a promovat câțiva tineri, i-a mobilizat pe ei și pe ceilalți. A izbutit, fie și parțial, să schimbe atitudinea, determinându-i pe jucători să participe, să se implice. În paralel, a redus la zero bănuielile privind o selecție preferențială, funcție de interesele cluburilor, ale patronilor. Personal, cred că s-a exagerat pe tema respectivă, în sensul în care, oameni cu personalitate, Pițurcă, Lucescu jr. și Iordănescu s-au lăsat rareori influențați. Datorită lui Daum, asemenea speculații însă au dispărut.

Din păcate, „naționalei” noastre i-au lipsit un joc convingător și, mai ales, rezultatele. Cât de perseverent și de charismatic e un antrenor, capitole la care Daum ia note mari, pe el nu-l țin în funcție nici impresiile, nici părerile, îl țin numai rezultatele. Ele ridică și ele coboară un tehnician. Amintiți-vă ce-a pățit recent Ranieri, pus pe liber la 8 luni după ce, surpriză de proporții cosmice!, cucerise titlul cu modesta Leicester. Cum n-a mai avut rezultate, cum s-a trezit fără serviciu!

Am senzația, și iarăși sper să nu greșesc, că Daum însuși a realizat că, pe lângă activitățile sale organizatorice, evident utile, lumea așteaptă ca echipa lui să ofere spectacol și, în sfârșit, o victorie! Iată de ce selecționerul pare tentat să folosească duminică o formație mai ofensivă ca de obicei. În locul clasicului 4-2-3-1, prevăzut cu un singur vârf, Daum ar apela la un 3-4-1-2 mai mobil și mai agresiv. Dispozitivul respectiv presupune 3 fundași centrali, cu Săpunaru, nu cu căpitanul D. Grigore!, doi mijlocași centrali și doi de bandă, plus un „volante”, Stanciu, în serviciul tandemului de atacanți împinși Chipciu – Keșeru.

Îndrăzneț, Daum trebuie să fie însă conștient că-și asumă riscuri deosebite. Dacă-i va ieși, va fi aplaudat și felicitat. Dacă nu, toate oalele se vor sparge în capul lui, însă n-ar trebui să se supere, asta fiind soarta antrenorilor pretutindeni și dintotdeauna. În cazul în care România nu va câștiga duminică, drumul către Rusia se va înfunda, iar viitorul neamțului va atârna de un fir de ață. Nu-i va fi ușor lui Burleanu să-i prelungească contractul pe fondul nemulțumirii publice.

În rest, deși numai mijlocașul Erikssen de la Tottenham e evaluat la 35 de milioane de euro, cât toți titularii noștri luați împreună, Danemarca nu trebuie socotită favorită pe Cluj Arena. Și dacă va avea de partea ei vremea, mâine se anunță ploaie și frig în orașul de pe Someș, „tricolorii” vor conta pe sprijinul unor tribune devotate și entuziaste. Cum n-au de ales, ei sunt condamnați să câștige. Mult succes!

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Bog (20 comentarii)  •  25 martie 2017, 9:58

Nu sunt condamnati sa castige, ci sa progreseze, nu ar folosi la nimic sa castige cu Danemarca apoi sa joace prost urmatoarele meciuri. Cat despre rezistenta la presiunea publica mai cunoastem si cazul Grindeanu.

sorin (8 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:06

Am mai citit niste opinii care sustin ca sistemul adoptat este riscant , ba chiar am vazut si la digi niste specialisti care sustin acelasi lucru. Sa ma iertati dar sunt de alta parere - si anume este mai sigur. De ce ? Cu cati atacanti vor juca danezii ? Hai sa admitem ca vor fi doi. In aceasta situatie ramane un fundas central "disponibil" ( Sapunaru sau Tosca ) care poate colabora cu aripa de pe partea lui pentru anihilarea tandemului fundas- mijlocas de banda al adversarilor. Probabil faptul ca cei doi fundasi centrali amintiti de mine mai sus sunt niste obisnuiti ai jocului pe postul de fundas lateral a cantarit decisiv in alegerea lor. In aceste conditii simpla optiune de a face marcaj in zona la atacantii adversi deschide usa pentru rezolvarea sustinuta de mine. Gresesc cumva ? Imi scapa ceva esential ?

Mazeta sporturilor (2 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:12

"În rest, deși numai mijlocașul Erikssen de la Tottenham e evaluat la 35 de milioane de euro, cât toți titularii noștri luați împreună, Danemarca nu trebuie socotită favorită pe Cluj Arena" ...Mda, are logica ce spui...

eo (6 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:13

Nu e nicio presiune publica, îl vrem pe Daum si dacă pierde.

costin (5 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:21

Cred ca dumneata atarni pe langa cei care vor federatia inapoi la metehnele comuniste!

birlic (38 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:43

pe mine unul ma deranjeaza ca rezultataul unei partide este dat de valoarea de piata a unui jucator ,vorba lui nea Ovi ori sa adeverit de multe in multe cazuri ca aceasta valoare e inselatoare si nu de putine ori ,forma de moment ,bafta si hazardul contribuie la victorie . Asa ca ,pe ei pe mama lor ,sai batem.

Andrei (262 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:43

@eo. Il vrei tu si alti cativa ca sa mai piarda o calificare si inca una. De data asta dl Ioanitoaia are perfecta dreptate ca rezultatele tin un antrenor. . Si metehnele comuniste care au fost la federatie ca nici Sandu nu si-a tras o suta de mii de euro prima ca inocentul de Burleanu.

Luci (39 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:47

Nu ca Daum trebuie demis daca va rata calificarea de la jumatatea campaniei dar parerea mea e ca nu trebuia adus. Are experienta sa organizeze ok, sa fie angajat la organizare nu ca selectioner. Ca selectioner nu a aratat nimic.

demolarii (67 comentarii)  •  25 martie 2017, 10:59

Presiunea pusa pe selectioner, tine de opinia autorului. Autor recomandat de un alt confrate ca jurnalist obiectiv potrivit pentru spatiul public Tv sau Radio. Adica sa fie platit de stat. Lant al slabiciunilor. Ioanitoaia a avut emisiunea sa la Radioul public, renuntand si preferand emisiunile Tv. O continua cautare a unui succes, obtinut la modul efemer, l-a facut sa plece de la Gazeta la Sportul lui Dragomir, la Prosport si apoi inapoi la Gazeta. A facut emisiune pentru C37, ProTv sau Antena. Doar criza economica facandu-l fidel Gazetei in ultima vreme. Si totul pentru Rating, dupa cum a declarat la Tv , cand i se reprosa directia in care modera emisiunea....ca sa exemplificam il compar cu un jucator, sa zicem R Niculescu ori Mutu A, care desi au avut talent si oportunitati nu au realizat o cariera pe masura. Fotbalul romanesc nu se revigoreaza datorita calificarii la Mondiale, ci rezolvandu-si problemele de organizare. Calificarea va fi bonus al unei bune organizari. Daca Daum va reusi sa dea o directie buna de organizare si functionare , ar depasi orice obiectiv imediat de genul calificare. Cat priveste suspiciunile, ele au fost comfirmate de Piturca prin afirmatia "nu-i mai merge" referitoare la priceperea lui G Becali. Din 13 ani de cand a aparut Fcsb, a profitat de flebetea pentru G Becali , pe care au avut-o A Iordanescu si V Piturca in cei 9 ani ca selectioeri. Fotbalul nu e un spectacol al scorului, ci al organizarii unei intregi echipe cu 30-50 de oameni implicati: jucatori, antrenori, personal administrativ si medical etc. Hai Romania.

calinescu (96 comentarii)  •  25 martie 2017, 11:01

MDA , E MAI BINE SA FII NEUTRU , POATE PRIMESTI O INVITATIE IN DANEMARCA ....!!!!! DACA PITI SI GENERALUL AVEAU SI EI UN CUVANT IN FATZA IMPRESARILOR , ACEST DAUM NU ARE NICI UN CUVANT IN FATZA IMPRESAREI ...!!!! O NATIONALA DE 2 BANI CARE DUPA UMILINTZA CU POLONIA VA MAI SUFERI SI ALTELE ....!!!! DAUM NU ESTE NEAMTUL CARE NE TREBUIE , EL ESTE UN NEAMT SANTAJABIL ....!!!! EL NU POATE TRAGE LINIE , SAU TRAGE PREA MULTE ....!!!!

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  25 martie 2017, 11:15

Ce a conchis Christoph Daum dupa 0-3 cu Polonia: "Grigore nu a reusit un meci bun azi, asa cum a facut-o pana acum, Tamas joaca bine, dar el joaca in Liga I din Romania, nu in Italia, Germania sau Franta (– ca Grigore ? -) si cred ca azi multi fundasi ar fi avut probleme. (- merci, dar cam tirziu -) Calitatea jucatorilor romani este mai buna decat am vazut azi, (- dar de ce - ) am adus jucatori fara experienta (- !!! -) , trebuie sa construim o strategie de succes (- 4, Hoban, 4, 1 ca Piturca cu Grecia ori Pius cu Finlanda -) si mai este mult de lucru in acest sens (- lemn otel comunist -). Stiam ca va fi greu sa ne calificam inainte de aceasta campanie, azi am fost sub nivel, am jucat dezamagitor, dar trebuie sa recunoastem ca si jucatorii polonezi au fost peste romani (- ce varza ! superioara -). Suntem intr-un proces de restructurare (- dar jucam tot ca PiTurca si tata Pius, azi l-a gasit iar pe Grozav, doar Torje si Rat mai lipseau -) si aveti dreptul sa ne criticati dupa acest 0-3. (- se crede in Coreea de Nord -) Mai sunt insa puncte puse in joc (- matematica superioara -) si nu trebuie sa renuntam.“ ----------------------------------------------- Clar este ca schimbarea generalului s-a facut tirziu, doar un antrenor roman putea cunoaste jucatorii, istoria, sistemele folosite si greselile facute, deci Daum a avut putin timp si nici n-a fost ajutat. In primul meci a incercat sa inoveze, a dovedit ca e strain de situatie si a gresit grav. Apoi a tot invatat. Mie mi-au placut urmatoarele meciuri, s-a vazut omogenitate si o strategie clara. Din pacate slabiciunea apararii in fata careia Hoban era figurant – exact ca in dezastrele cu Grecia si Finlanda – n-a putut s-o vada. Ca si ieri azi joaca doar Sapunaru si Moti, dupa opinia mea Tamas trebuia neaparat titularizat in partidele cu puternicii danezi si polonezi, poate in cuplu cu Sapunaru. Obesrv ca iese iar din calcule Bicfalvi, poate singurul mai puternic care ar putea inchide curat dar si construi, ar fi bun si in fazele fixe, unde chiar nu prea avem specialisti. Sistemul nu se schimba in joc decisiv. Ce mai faci daca prin minutul 60 este 0 -0 sau – din greseala lui Tata care sare pe linga minge – chiar 0-1 ? Bagi 3 atacanti ca sa rupi mijlocul ? Il bagi pe Budescu ca sa avem unul in minus in recuperare si aparare ? Normal joci ce stii la inceput si schimbi pe parcurs in functie de rezultat si adversari. ------------------------------------------------ Eu zic ca avem o echipa buna, nu vad cum putem pierde daca jucam ce stim. De la mijloc in sus avem jucatori de top european, stam mai rau cu creativitatea mijlocasilor si la fazele fixe in aparare si aici ar trebui lucrat si gasiti jucatori mai buni – important – care joaca constant.

cita (2118 comentarii)  •  25 martie 2017, 12:24

Imi place cum ATI scris despre Nationala SI neamtul care o dirijaza. Alaturi de toti care-I vrem binele, urez mult success baietilor Duminica! SI asa Sa Fie!

california (349 comentarii)  •  25 martie 2017, 12:32

tribune devotate...cu atitudinea anti bucuresti si anti sudista a clujenilor si dorinta lor adesea clar exprimata de separare, nu m-as baza prea tare; mai ales daca meciul n-o sa curga prea bine si sunt sanse pt. ca mie daumn imi pare ca unul care parca incearca sa-si reaminteasca ceva, poate fi vorba si de fotbal; formula tactica ce se preconizeaza nu-mi inspira incredere, nu stiu ce se mai asteapta de la keseru, apoi nu stiu de cand a devenit chipciu varf, noroc ca mie pronosticurile nu prea imi ies asa ca o sa ma asez totusi cu speranta in fata televizorului.

mihair (2 comentarii)  •  25 martie 2017, 12:34

Nu joaca Daum, joaca echipa Romaniei .

Poli 21 (189 comentarii)  •  25 martie 2017, 13:45

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vioteatza (72 comentarii)  •  25 martie 2017, 15:45

Citind acest articol constat inca odata, poate pentru a miia oara cat de bine ne pricepem noi romanii la ce are altul de facut. Regretul imi musca sufletul ca soarta i-a pus in mana d-lui Ioanitoaia pana si nu i-a asezat pe cap "cascheta" de antrenor. Articolele alambicate din ultima vreme, indarjirea obsedanta contra unora si sustinerea fara limite fata de altii imi intaresc si ele regretul.. In ceea ce priveste personajul , pe care acest articol precum si alte zeci de articole aparute in ultimile luni, isi propun sa-l lege la stalpul infamiei, Christoph Daum, consider ca este singurul om care si-a facut treaba si merita , cel putin pana in acest moment, respectul nostru. Doresc sa spun, dintre toti cei ce pivotam in jurul acestui subiect, echipa nationala de fotbal, si anume jucatori, oficiali, ziaristi, suporteri. Maine intalnim o echipa mai buna decat echipa tricolora si care ne domina la capitole importante cum ar fi seriozitate , pragmatism si capacitatea de a lupta pana in ultima secunda(si am constatat deja asta pe pielea noastra de cateva ori) Daca maine o sa castigam trei puncte sau numai unul , depinde mai mult de seriozitatea jucatorilor nostrii, de maniera cu care isi indeplinesc sarcinile , de disciplina lor tactica si de inspiratia ficaruia dintre ei (numita in jargon fotbalistic"bulan" ) . Se poate de asemenea sa nu castigam nimic si asta nu reprezinta o tragedie, atata timp cat obiectivul principal este constuirea unei echipe si nu participarea fortata sau norocoasa la un turneu final cum s-a intamplat anul trecut si ne-a invaluit sufletele in rusine. In asteptarea meciului de maine ii multumesc lui Dumnezeu ca nu i-a trecut niciodata prin cap lui Daum sa se apuce de ziaristica si sa inceapa sa raspunda prin articole, contestatarilor lui.

Adyos (16 comentarii)  •  25 martie 2017, 15:46

@nentori tirana " De la mijloc in sus avem jucatori de top european" - Imi spui, te rog si mie care sunt aceia? Si la care echipe de top in Europa evolueaza? Sau macar in care campionate de top?

doru duceac (4 comentarii)  •  25 martie 2017, 18:08

am spus-o inca de joi ... o echipa ultra-defensiva ... ce joaca acasa si are nevoie de victorie ???.. acest antrenor ..isi bate joc de fotbalul romanesc si suporteri !!!.. cum poti juca cu 5 fundasi ... trei centrali si cei doi laterali ..cu doi inchizatori ..si doar doi la constructie .. chipciu varf ???.. alibeg si budescu au doua clase peste chipciu ..!!!.. imediat acest antrenor trebuie demis dupa acest joc ... o bataie de joc LA adresa ROMANIEI !!!.. nu jucatorii sunt vinovati ...ci FEDERATIA si staful tehnic !!!.. ca roman nu pot spune decat ... HAI ROMANIA !!!.. VICTORIE !!!...

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  25 martie 2017, 18:14

@Adyos Ma refer la Popa – Stanciu – Chipciu. In fata lor poate juca Alibec sau Budescu. Daca jucam cu un inchizator – eu as juca cu Bicfalvi – putem juca cu doua virfuri, Alibec si Budescu. Putine nationale sint atit de bine acoperite. ------------------------------------------------- Popa si Chipciu fac bine si faza defensiva, Stanciu a mai jucat retras in mijloc si a recuperat excelent. Benzar se poate apara si ataca, iar daca Lato ar mai juca ca pe vremuri la Steaua eu cred ca putem bate pe oricine. --------------------------------------------------- Din nefericire, pina la Daum, nici un selectioner nu s-a axat pe omogenitate, au aliniat mereu o varza de mijloc, au incercat mereu sa inventeze cite ceva ca sa arate cit de destepti sint ei. Astfel absolut nimeni n-a anticipat echipa cu care va ataca PiTurca barajul cu Grecia ! (Daca ne calificam la C M din Brazilia crestea si cota jucatorilor.) Teroare. Asta in mod normal trebuia asteptat la aeroport si batut bine acolo pina ii iese barbugiului fotbalul din cap. Stii tu ca tata Puiu a avut in Franta 8 jucatori fara contract ? Stii tu ca Daum a fost primul care a avut ideea revolutionata sa joace cu Popa – Stanciu – Chipciu, adica un mijloc omogen, exact asa cum jucasera in ultimul an 35 de meciuri la Steaua ? Uite ca Stanciu a fost cel mai scump transfer facut de belgieni, joaca bine si Chipciu, iar cota romanilor a crescut. Daca batem Danemarca si Polonia va creste iar cota romanilor. Am inteles eu unde bati, dar problema este ca Nationala ajunsese sub Lucescu pe locul 150 undeva linga Gicraltar si Turcmeristan, jucatori romani buni erau putini caci CFR, Astra, Petrolul, Vaslui, Dinamo, Rapid, … aveau cam 80% jucatori straini, iar majoritate dintre cei care au plecat nu erau suficient de buni si educati ca sa se adapteze in strainatate.

Dudu (133 comentarii)  •  25 martie 2017, 18:35

@Calinescu. Vezi ca dl Ioanitoaia a vazut pe banii lui peste 100 de tari de pe toate continentele, asa ca are el nevoie de deplasarile frf cum ai tu de paduchi. Mai destupati-va la minte ca sunteti grobieni. Daca sii ce inseamna acest cuvant.

Alex (54 comentarii)  •  25 martie 2017, 19:56

Eu il vreau pe Daum si daca nu ne calificam la Mondialul din Rusia. E o schimbare in bine.

dan t (81 comentarii)  •  25 martie 2017, 19:57

d le ioanitoaia...pe acest site cand critici ce articole se posteaza...esti blocat? libertate de opinie,pareri personale nu mai exista? atunci puneti clar ca vor fi publicate numai comentariile pupincuristilor! va rog urmariti acest IP...:)

alex (35 comentarii)  •  25 martie 2017, 19:59

Dupa „tactica „ abordata la meciul cu Polonia nu poti sa spui ca mai ai incredere in Daum. Cu imbarbatari puerile, cu antrenamente pentru „incurajare„ , astea sunt simptomele unuia care a aterizat in Africa. Singura satisfactie, morala, e ca e Daum si nu Piturca sau Iordanescu, adica nu e Iohannis si nu e Ponta.

filip (10 comentarii)  •  25 martie 2017, 20:13

maine se va incheia campania de calificare si vom vorbi de altceva,o saptamana s-a facut mii de scenarii,sute de variante de echipe,au vorbit toti cunoscatorii si toti necunoscatorii in domeniu,numai femeile de serviciu si paznicii de la stadion nu au vorbit,noi romanii avem un dar de a face din nimic ceva planetar.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  25 martie 2017, 21:05

...meciul cu Albania de la Euro a fost decisiv ...si l am pierdut ...de atunci traim o permanenta ...rusine ...

Dilimache (657 comentarii)  •  25 martie 2017, 21:18

@Vioteatza - Daum si-a facut treaba? Iarta-ma dar nu ai argumente, ai scris un cearceaf degraba, lipsa elementara de logica si sustinerea pt un om care nu a facut pana acum nimic calumea iti anuleaza comentariul.

Tinel (19 comentarii)  •  25 martie 2017, 22:24

@viotestza. Inteleg pe cine critica Ioanitoaia, dar nu si pe cine sustine, cum insinuezi tu. Bati campii pentru ca nu propune niciun nume, doar are dreptate.

dan (100 comentarii)  •  25 martie 2017, 23:35

Daum e cu 10 clase peste mioriticii nostri. Presa se incadreaza perfect in Mioritic!

Alex (54 comentarii)  •  26 martie 2017, 5:48

E meciul Romaniei, intolerantule! Pana una-alta Daum e antrenorul Romaniei. Nu iti convine, du-te in URSS. Hai Romania, trebuie sa ne luam revansa dupa meciul trantit de arbitrul Meier in 2004 (un penalty inventat si gol din preluare cu hentz in minutul 95...)

FB (1 comentarii)  •  26 martie 2017, 7:58

In capul lui Daum se vor sparge toate oalele daca nu castiga indiferent de formula. Neamtul are personalitate. Despre cat de bun antrenor este, vom vedea in seara asta. Pentru primele meciuri sa spunem ca a avut nevoie de acomodare, ca orice fotbalist care ajunge la o echipa noua, ca orice sportiv care reintra in competitie dupa o pauza mai lunga....

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  26 martie 2017, 9:18

Ca sa batem Danemarca, avem nevoie de noroc. caci fara el, nu avem prea mari sanse. Cu numai trei fundasi, riscam sa luam o bataie sora cu moartea, dar, poate avem noroc cu caru. In rest, eu sper sa prindem ultimul tren al calificarii la mondialul rusesc, si pe urma, vom vedea. HAI ROMANIA!

Fane (150 comentarii)  •  26 martie 2017, 9:50

Din pacate joaca o gloata mediocra si nu Daum.

Razvan (331 comentarii)  •  26 martie 2017, 10:32

Si da'i si lupta...si lupta si da'i! Poate-poate iese ceva din lista de obiective a lui nea Ovi...ca tocmai el sa ramana fara "coledzi" la batranete...nu se poate!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  26 martie 2017, 11:09

...o sa castigam meciul cu danerzii...2-0...

mihair (2 comentarii)  •  26 martie 2017, 11:16

Cand am "invins" ARMENIA care a jucat in 10(zece) oameni tot meciul a "CASTIGAT" ROMANIA . Daca pierdem cu DANEMARCA , pierdem din cauza lui DAUM. ""Logic"" ! La "fotbalistii" de " superclasa" pe care ii avem...

Cetatean (38 comentarii)  •  26 martie 2017, 11:28

Cineva este la curent atat cu numarul tarilor vizitate de "maestru"( peste 100) cat si cu numarul continentelor. S-ar putea spune ca e curios, cum de are un forumist oarecare asemenea informatii, daca nu ar fi intre penibil si grotesc..

marian (1 comentarii)  •  26 martie 2017, 13:24

Plat, banal si plictisitor. pe principiul "eu nu spun, da` zic", reusiti sa mai scrieti un articol fara a spune ceva pertinent si solid argumentat. Boring, tataie.

filip (10 comentarii)  •  26 martie 2017, 13:25

un fraier de mai sus a scris ca joaca o gloata cu danemarca,nimic mai fals,avem jucatori de top care joaca la mari echipe din europa si joaca bine caci sunt bine pusi in valoare pe posturile lor ,cand joaca la nationala nu mai sunt ei insasi,joaca altceva,intreb, din cauza cui?

israelian (73 comentarii)  •  26 martie 2017, 13:53

Nu pricep deloc.Unde-i HOBAN de la Hapoel Beersheva care e pe primul loc cu 3 puncte avans.Ovidiu a jucat magistral duminica trecută dând și un gol superb...tot stadionul scandându-i numele "Ovi-Romania".A dat și un pas de gol.A jucat excelent,e în mare formă....dar neamțul nu are nevoie de el.Dea Domnul să nu regrete amarnic căci PINTILI e de râsul lumii cu fauturile sale proverbiale!

Serban (35 comentarii)  •  26 martie 2017, 14:14

De 20 de ani tot ne calificam la "Monadiale"!Ce surpriza ar fi sa nu ne calificam acum!!!!Daum e de vina,desigur!*** nostri de fotbalisti,care costa,dealtfel,cat unul singur de-al lor,nu au nicio vina!Tare logica are nea Ga-Ga asta care a contribuit activ la distrugerea fotbalului romanesc,prin complicitatea tacita la jaful sistematic al mafiotilor Sandu,Dragomir,Becali ,Borcea...etc...etc!De 20 de ani nu am mai avut nicio presiune,acum a inventat Ioanitoaia presiunea,in dornita de a-si revedea protectorii si sponsorii la conducerea fotbalului nostru pe care l-au decimat si din care inca mai vor sa jumuleasca nestingheriti!Asa ziaristi,asa fotbal,asa tara.Din pacate...asa popor!Rusine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (7 comentarii)  •  27 martie 2017, 5:45

Domnule Ioanitoia interesati va putin si vedeti ca de curand frf lui burleanu a numit niste scouteri frf platiti si ghiciti cine sunt aceste persoane ? Va dau un singur exemplu , la Botosani a venit pe ascuns geolgau si la pus pe un ins fara nici o licenta , fara nici o experienta , fara nici un rezultat dar surpriza va vota la alegerile frf din partea css regina maria dorohoi , la suceava si bacau au fost numiti directorii de la LPS care la fel vor vota in 2018.Deci acestea sunt grijile Frf ului nici decum perfoanta.

Sorin (24 comentarii)  •  27 martie 2017, 8:53

Echipa ZERO. Indiscutabil este faptul ca Dl. Burleanu nu are nici o treaba cu fotbalul si era bine sa isi dea demisia chiar aseara dupa meci. La fel de adevarat este ca selectionerul Daum nu este cea ma buna solutie pentru echipa nationala, omul este depasit de situatie iar salariul lui este unul astronomic pentru care Dl. Burleanu ar trebui sa dea socoteala inclusiv in fata unor procurori, insa din pacate cred ca echipa Romaniei NU are valoare. La acest nivel dintr-o jumatate de ocazie trebuie sa marchezi 2 goluri. In prima repriza echipa Romaniei a avut 3 ocazii uriase, cand ratezi cum a ratat Keseru, din pozitiile din care a ratat Keseru, NU trebuie sa emiti pretentii. Este momentul pentru un nou presedinte al FRF care sa provina din generatia de aur, este momentul pentru un nou antrenor care sa provina din generatia de aur si este momentul sa nu mai incepem calificari cu gandul la calificare, este momentul sa jucat cat de bine putem, sa nu mai incercam sa jucam la rezultat pentru ca baietii nu au valoare pentru asa ceva. Daca mai prindem si cate o calificare sa ne bucuram la maxim pentru ca o calificare este o mare surpriza pentru valoarea actuala a fotbalului romanesc.

vasco (363 comentarii)  •  27 martie 2017, 14:01

Herr Daum, du-te ,lasa-i in mizeria lor!Cine te-a sfatuit sa vii in balcanismul romanesc?Nu o sa te poti spala de zoaie multa vreme...

Comentează