Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Începutul sfârșitului

Gigi Becali nu se grăbește. Contrar firii sale impulsive, are răbdare, iar eu, dacă-mi permiteți, consider că procedează bine.

Permalink to Începutul sfârșitului
joi, 2 martie 2017, 4:08

Returul semifinalei de Cupa Ligii dintre Steaua și Dinamo a urmat, preț de jumătate de ceas, un scenariu previzibil. Obligată să marcheze repede și mult, Steaua a inițiat un joc abundent de pase, în vreme ce Dinamo, la adăpostul avantajului confortabil din manșa 1, a replicat printr-un presing riguros.

Nu s-a omorât însă cu firea. Mai degrabă a stat în expectativă decât a forțat. A jucat la așteptare deoarece trecerea timpului îi convenea. Din această prelungită tatonare, uneori vecină cu frica, a ieșit un fotbal nici prea-prea, nici foarte-foarte. De nota 6 spre 7.

A venit însă minutul 37, în care portarul roș-albaștrilor, comițând-o grav, a devenit coautor la golul lui Nistor. Sigur că, întorcându-i o minge incomodă, l-a încurcat și Ov. Popescu, dar vina cea mare i-a aparținut lui Niță. Iar când te trădează omul tău cel mai bun, ce a fost Niță pentru echipă și pentru Reghecampf în partidele din ultimul timp, chiar că soarele apune!

Ceea ce strică Number One se repară greu sau nu se repară deloc. Gafa goal-keeperului, nota 3 în Gazetă, cea mai mică acordată vreunuia dintre cei 28 de jucători prezenți pe gazon, a constituit începutul sfârșitului pentru Steaua.

După 0-1, nemaiavând ce pierde, vicecampioana a îndrăznit mai mult, dar a și riscat mai tare. De-acum cu șanse infime de calificare, Reghe l-a trimis pe Gnohere lângă Alibec, decizie necesară, dar întârziată! Care n-a produs nicio înviorare, niciun reviriment.

În general, schimbările operate la Steaua n-au adus plusul scontat. Aș zice chiar că Tănase, fragil ca un balerin, s-a situat sub Achim, ca și Boldrin sub Pintilii și Gnohere sub De Amorim. De partea cealaltă, Contra s-a dovedit foarte inspirat când l-a titularizat pe D. Popa, cu apariții meteorice până miercuri, la fel și când l-a introdus în minutul 73 pe Patrick Petre, fiul lui Florentin. Amenințat deunăzi că va fi împrumutat la Chiajna, Petre jr. a înscris la prima fază pentru 2-1 și a scos apoi penalty-ul din care Hanca a închis derby-ul.

În măsura în care coechipierii lui au părut să fi încălțat ghetele invers, Alibec s-a zbătut fără complexe, însă și fără beneficii deosebite. Denis prea caută să vămuiască toate mingile, pentru ca, primindu-le, să nu se mai despartă de ele! Prea vrea să bată toate loviturile libere, el să centreze și el să dea cu capul!

Din păcate, rătăciți și confuzi, Ov. Popescu, Enache, Achim și, în repriza secundă, Tănase l-au ajutat puțin. Simplificând la maximum, dacă trupa cu cel mai generos buget din fotbalul românesc, Steaua, a ajuns să tremure în fața ex-târgovișteanului Daniel Popa, recent promovat din Liga 2, și a unui P. Petre de 19 ani, atunci ea chiar că se confruntă cu probleme mari și serioase. Cu belele.

În ciuda parcursului slab din 2017, an în care a câștigat o singură întâlnire (2-1 cu Craiova) din 5, a terminat 3 la egalitate și a pierdut una, procent de reușită dezamăgitor, Reghe refuză ideea crizei. Dimpotrivă, păstrându-și optimismul, tehnicianul avertiza după acest al treilea eșec consecutiv cu Dinamo „că vorbim peste 10 zile”!

Probabil că alt patron ar schimba antrenorul pentru a zgâlțâi vestiarul, pentru a șoca echipa. Amintindu-și însă că Reghe i-a adus Stelei 4 trofee, titlurile în 2013 și 2014, Supercupa în 2013 și Cupa Ligii în 2016, Gigi Becali nu se grăbește. Contrar firii sale impulsive, are răbdare, iar eu, dacă-mi permiteți, consider că procedează bine. Play-off-ul ne va confirma ori nu, să vedem!

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Paul (50 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:17

… gresit … Becali nu vrea sa plateasca 1 million de EURO - de asta nu-l trimite la plimbare (ceea ce merita) pe Reghe...

aldo_m (164 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:19

reghe ar trebui sa fie antrenor la echipa nationala sau presedinte de federatie

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:24

Iar truisme...bre eşti atât de searbăd în ceea ce scrii...Matale îi citeşti pe Tolontan, Geambaşu, sau pe Maria???!!!Dacă nu poți debita decât platitudini pe care toooot încerci să le ridici la rangul de observații pretențioase...DE CE NU TE LAŞI DE MESERIE?!Dați-i băi băieți o cupă d'aia sclipicioasă pt."întreaga activitate", dați-i şi ceva bănuți şi poate se duce şi omu'să privească meciurile cu prietenul lui din tinerețe, Mitică Dragomir!

Didi (18 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:25

Deduc din titlu ca vreti mai mult decat lasati de inteles in text. E de citit si printre randuri.

Marco Polo (42 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:26

*** becali, acest dragnea al fotablului nostru! doar cine nu a vrut nu i-a *** "***"...

Tywin (4 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:30

E bine, e bine mai ales ca asta nu e Steaua, asta e fecesebeaua pipereaua. Asa cabalina nedumerita precum Reghe n-am mai vazut de multa vreme. Ii distruge toate investitiile domnului iaurtar parlamentar rahovar scriitor athosar.

alex (35 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:31

Becali are rabdare fiindca altfel costa. Milionul e milion astfel ca un alt subiect aruncat pe piata, dupa cel cu betia, nu conteaza pentru A.M.Prodan in vederea demisiei lui Reghe.

antoniu (29 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:31

are rabdare pana ne bate si ASA sambata. cel mai prost fotbal din liga 1 , iar reghe ne spune ca nimeni nu se pricepe. EL e desteptul , increzutul ! Ca si stelist cu vechi state de patimi, va pot confirma ca i-am mai vazut jucand prost, dar nu chiar asa ca acum. Si vine reghe sa ne spuna ca toti sunt prosti , el e desteptul , desteptilor !

Timm (67 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:31

aldo_m Numai sa nu fie la Nationala Romaniei sau la FRF. In rest e OK, poate sa-i ingroape pe altii.

Tywin (4 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:44

Georghe Becaliotul ar trebui sa aduca fotbalisti mai buni la superputerea din pipereaua, pe masura antrenorului. Nita, Tamas si Alibec nu se potrivesc sistemului-scoala inventat de Reghe la un gratar pe malul lacului: 1-4-3-2-1 adica 1 cabanos, 4 mititei, 3 polonezi, 2 cefe groase si 1 impresar topmodel cu dimensiunile 190-160-190

Nello Milano (27 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:46

OVUDIULE AI RAMAS ACELASI *** DE *** CIOBANESC PACAT DE ANII PE CARE I-AI IROSIT CA ZIARIST EMANAT COMUNIST EVIDENTA SUPERIORITATII DINAMOVISTE PENTRU TINE APARE CA O ...CRIZA A FCSB-ului NU VREI SI PACE BUNA SA SCRII CA ACEST *** PE CARE TU *** IN *** GIGI BECALI SE CREDE DUMNEZEUL LIGII 1 SI STRATEGUL NR. 1 AL ECHIPEI DE ADUNATURI IN FRUNTE CU DISTRUSUL REGHE CARE FIE VORBA INTRE NOI E LA FEL DE ANTRENOR PRECUM ANDONE ADICA A CASTIGAT TROFEIE DOAR PRIN BLATURILE PATRONILOR CAND AU ANTRENAT AFARA I-AU ALERGAT SUPORTERII SAU IN CELALALT CAZ CAMILELE PE TEREN. BECALI SI PARIORII DIN CADRUL STAFULUI SUNT VINOVATI DE COLAPSUL FCSB-ist SI TARE-MI E CA PATRONUL NU-I STAIN DE " MIZELE " CASELOR DE FACUT BANI USORI ! IERI DINAMO A AVUT 5.75 LA UNA DIN CASELE DE PARIURI CE SPUI DE ASTA ? IAR GIGI VEZI DOAMNE A FOST IN ...PELERINAJ ..ADICA DACA PARIEZI 100.000 EURO CASTIGI O NIMICA TOATA ...570.000 PE CAND PREMIUL CASTIGATOAREI CUPE DE *** A L8GII PRMESTE IN JUR DE 125.000 CE ZICI *** *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

SAG (132 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:47

Greu de inteles ce se intampla la aceasta echipa. O suta de comentatori, o suta de pareri. Eu spun ca lipseste omul inlocuitor pentru Stanciu, adica cel care coordoneaza jocul si da pasa finala. fara el cei doi (Alibec, Bizonul) se chinuie in zadar. Cu jocul jalnic din partida cu Dinamo, repetat sambata cu TG Mures, se poate pierde iarasi. Da ! Chiar si cu Tg. Mures, echipa de pe ultimul loc. Mai ales ca multi jucatori nu au drept de joc(accidentari, cartonase). Pana acum nu am vazut o echipa FC Steaua asa de slaba si un antrenor mai depasit de situatie. Toti se ascund in spatele unor SALARII DUBLE fata de cei de la Dinamo, salarii TRIPLE fata de celelalte echipe si, CE JOACA ???? Reghe este total lipsit de viziune tactica, iar jucatorii parca sunt lipsiti de materie cenusie gandind orice actiune CONFUZ, toti fiind jalnici, parca se impiedica si parca nici nu stiu ce si de ce li se intampla....infrangerile. RUSINE MARE si BATAIE DE JOC !

secob (19 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:51

Gresit rationament maestre prin pastrarea acestui antrenor arogant,***,ingamfat,infatuat si plin de sine, care nu are puterea sa-si asume greselile si sa cedeze din bun simt (care lipseste cu desavarsire la el).De ce este o idee proasta in a fi pastrat la echipa !?....pentru ca Becali va avea enorm de pierdut cu el in'continuare antrenor ; in primul rand nu va reusi sa duca echipa in cupele europene (de unde veneau bani de sustinere financiara a echipei), si astfel ,din campionatul viitor Becali va trebui sa plateasca cheltuielile la echipa din propriul buzunar (inclusiv salariile jucatorilor ,care nu sunt de loc de neglijat,avand in vedere ca a luat jucatori pe contracte mari). Si aici asi dori sa aduc in discutie perioada de acum un an si ceva cand Becali a ramas in situatia de a plati din buzunar cheltuielile cu echipa si deja incepuse sa vorbeasca de insolventa. A doua problema va fi pierderea in si mai mare masura a sustinatorilor echipei. O alta problema; scaderea cotei jucatorilor, si deci nu va mai avea ce scoate pe taraba la vanzare (ramane varianta cu banii de buzunar).Si in plus , acest reghe, nu este un antrenor care sa poata fi mentinut la echipa atata timp cat jocul echipei este deplorabil. Nu vezi la Steaua decat debandada, nesiguranta,instabilitate...nu stie nimeni ce joaca,unde joaca,de ce joaca. Nu am vazut in perioada de pregatire (pe site-ul echipei), decat antrenamente cu alergaturi intre niste bete infipte in pamant si trasul de elastice....ori echipa asta are probleme in a pasa(mai ales pe spatii mici si aglomerate), in a trage la poarta (nu este niciun jucator care sa aibe precizie in suturile la poarta,toate sunt intamplatoare). Mai spuneau unii ''specialisti''in fotbal ca aceste chestii nu insista antrenorul pe ele, pentru ca jucatorul ar trebui sa stie sa paseze, sa controleze mingea si sa suteze la poarta, dar eu vreau sa interb : daca un elev la scoala nu stie tabla inmultirii, profesorul ar trebui sa-i dea in'continuare sa rezolve ecuatii, sau ar trebui sa-l puna sa invete mai intai tabla inmultirii ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fiscu (5 comentarii)  •  2 martie 2017, 16:53

Daca-mi permiteti, Ovidiu Ioanitoaia, UN MARE JURNALIST! Cam de nivelul clasei a-2-a in generala. "Play-off-ul ne va confirma ori nu!" ????? Asta vrem de la jurnalisti platiti cu sute de mii de euro pe an, sa ne spuna NIMIC? Afirmatii de genul: Ziua are 24 de ore sau nu!! , Anul 2017 urmeaza anului 2016 sau nu!!! Ioanitoaia e ziarist sau nu! Nenea Ovidiu, daca-mi permiteti(sau nu), Gigi Becali nu are cum sa schimbe antrenorul, pentru ca Steaua are acelasi antrenor de prin 2005, cand a absolvit cursurile PRO de pe campiile mioritice pline de ***. Cum sa-l schimbe Becali pe Becali? Poate doar sa-l inlocuiasca cu ... Becali! SAU NU!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iulian (190 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:03

@Bargaoanu. E parerea ta. Dar daca nu iti place d c citesti si d c postezi? Iti spun eu, pt ca esti *** sa o faci . Sau esti *** de pe sine altfel nu ai repeta zilnic aceleasi aberatiuni.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Do (1 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:07

Reghe nu este antrenorul echipei ci partener în bișnița cu jucători, de acea nu poate fi dat afară. În plus Gigi știe că niciun antrenor întreg la cap nu va veni să lucreze cu el și cu o echipă de jucători impresariați de Prodan. Gigi nu are ca scop performanța ci comerțul de jucători.

Tywin (4 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:17

Minuscula galerie din Pipera sat a reusit sa domine sonor meciul, tragand *** de spaima de fiecare data cand Dinamo se apropia de careu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Emil Radu (6 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:22

Domnul Ovidiu ati pierdut prea mult timp cu analiza unui meci dezastru in ceea ce priveste pe Steaua ! Vad fotbal de vreo patruzeci si cinci de ani si asa ceva nu mi-a mai fost dat sa vad in ceea ce priveste (anti)fotbalul pe care l-a "practicat " Steaua ! Un asemenea joc am mai vazut prin anii 70-80 ,cand antrenor a fost pentru o scurta perioada regretatul Train Ionescu ! Orice antrenor cu demnitate isi dadea demisia dupa circul de aseara ! Aveti dreptate ! Se pare ca este inceputul sfarsitului !

Tywin (4 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:32

Domnul Traian Ioaniteaua ar trebui numit antrenor la Fecesebeaua Pipereaua. Cred ca ar fi mai bun ca regele Reghe si ar inventa multe metafore si platitudini amuzante care ar intra in folclor precum "focu la ei", "ai n-ai mingea tragi la poarta", etc. Alibec chiar are nevoie de incurajari competente de genul "meciul ne va demonstra, sau nu, daca si ei au tot doua picioare, sau nu, dar una-i una si alta-i alta, nu-i asa, drept pentru care, iertata sa-mi fie vorba daca gresesc, sau nu, bine ati venit dragii mei la antrenamentul de astazi"

Freddy RE (34 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:42

Reghe a ajuns petardă într-atît, încît mi-a bufnit laptop-ul.

Niku (275 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:54

Observatii corecte. Observatii pe marginea unui meci, nu cronica lui cum ar fi vrut dinamovistii. Despre Dinamo a scris mai mult Geambasu in cronica, Ioanitoaia doar a punctat. Oricum nu exista nici un motiv sa il injure niste neica nimeni care atata stiu.

Razvan (331 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:56

Ce legatura are titlul cu continutul articolului....nici matale nu intelegi. Probabil ca a auzit expresia la coada la pui congelati si acum o sa ne lesine cu ea, cum face cu sinonimele puse intre virgule.

Niku (275 comentarii)  •  2 martie 2017, 17:59

@Fiscu. Platesti tu pe cineva de esti asa indignat ori macar ai cumparat vreodata ziarul ca sa faci gat? Paretea lui Ioanitoaia e exprimata civilizat si impotriva curentului de opinie. Opineaza sa ramana Reghecampf. Nu esti de acord dar nu inseamna sa jignesti. Inainte de a avea o parere tie si multor de pe aici v-ar trebui macar 3-4 ani de acasa. 7 par mult prea multi.

Preda (15 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:02

Beeei voi v-ati ***. Omul face niste observatii pertinente iar voi sariti cu gura. Asteptati o poezie de Eminescu ori o piesa de Sheakespeare dupa un meci de doi lei? Vigilentii lu' peste prajit...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ovidiu (6 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:14

Cel puțin jumătate din comentariile postate au fost cu mult mai bune decât așa zisul editorial al d-voastră. Cat despre FCSB.....ce sa mai spun? Numai un orb nu vede ceea ce este evident- și cu regret o spun ca nici d-voastră nu o vedeți. La ce lot are FCSB ar fi trebuit sa fie pe primul loc de mult și cu multe puncte avans . Cum va explicați ? Jucătorii ajunși la FCSB au câștigat campionatul , au jucat în cupele europene

Niculae Moromete (13 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:16

Titlul spune ce gandesti nea'Ovi ! De acord !

Ovidiu (6 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:18

Și dintr-o data nu mai sunt buni?!? Mă bucur enorm de situația în care a ajuns aceasta echipa, doar și numai pentru faptul ca nici ei nu fac performanta și nici pe alții nu-i lasă, cumpărând oricand , oricum și pe oricine își dorește, doar pentru simplul fapt ca își permit. Sa înțeleg , de fapt eu sunt convins de mult de asta, ca sunt posturi cheie în conducerea acestei echipe în care oamenii ce ocupa aceste fct primesc banii degeaba. 1000% amatorism. Iată Cum echipe cu banii putini sterg pe jos cu FCSB de oridecate ori au ocazia. În rest numai de bine ....

ALIN (626 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:57

Va enerveaza ca Dl Ioanitoaia scrie mai mult despre Steaua. Normal pentru ca Steaua si cind pierde intereseaza mai mult decit Dinamo. Echipa asta a uitat de cind nu a mai cistigat un trofeu. Sigur ca postacii stiu sa scrie mai bine decit Dl Ioanitoaia cum zice ovidiu. Bravo sunt crescuti la Arici Pogonici.

run away (13 comentarii)  •  2 martie 2017, 18:57

Eu nu inteleg de ce toti ziaristii se incapataneaza sa foloseasca cliseul "soc la echipa" cand e vorba de schimbarea unui antrenor. FCSB a cumparat cam tot ce era mai bun in Romania (in afara de copiii-vedeta de la Viitorul), insa acei jucatori si-au pierdut forma in cateva saptamani de la transfer. Toti, fara nici o exceptie. Oare nu e clar pentru toata lumea ca Reghe e veriga slaba acolo? Si in astfel de conditii chiar ar fii un soc sa fie demis?

Pierre (3 comentarii)  •  2 martie 2017, 19:36

Articol just si echilibrat. Nu va luati dupa fitosii care sunt pusi de federatie sau plini de importanta. Analiza facuta meciului de Stoichita la tv seamana perfect cu cea de aici. Trebuia laudat mai tare Dinamo? Nu face asta nici Geambasu care e dinamovist declarat.

Myty (69 comentarii)  •  2 martie 2017, 19:39

Sa vina Edward Iordanescu, pista enlibera.

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 martie 2017, 19:52

Ar fi fost un articol echilibrat...A fost stricat de,,Inceputul sfirsitului,,care pare din alt film...Sau va spus ceva Mama Omida?Asta nu ne- ati mai spus...

Dilimache (657 comentarii)  •  2 martie 2017, 19:59

va demonstra, Reghe e baiat valabil, nu ca altii...

Mircea (663 comentarii)  •  2 martie 2017, 20:27

Ba sintagma inceputul sfarsitului e f bine gasita. Gafa portarului au declansat prabusirea echipei fcsb.

sundance kid (166 comentarii)  •  2 martie 2017, 21:17

Pai nu vrea sa scape de Reghe din doua motive .Unul clauza din contract legata de bani. Doi . Nevasta . Juma de echipa e impresariata de ea. Mai sunt vreo doi, trei antrenori dar sunt antistelisti de mici . Oricum chiar daca vor incepe la un moment dat sa joace bine de data asta chiar au o concurentza feroce datorita concurentei reprezentat de cfr, viitorul , craiova , dinamo si astra !! Va fi un play off foarte interesant .

tavi c (24 comentarii)  •  2 martie 2017, 22:01

@Bârgaoanu Dragoş,@ Fiscu big,big like!

Belisarius (29 comentarii)  •  2 martie 2017, 22:23

Un milion e enorm, mai ales ca are niste dispute legale. Este un fel de haos pe care al anticipasem acum 2-3 ani, dar prea nu merge turma aceea a lui. Valoric, sunt 2-3 ori cota lui Dinamo. Ce mai se poate comenta dupa aceste ultime meciuri? Mai este un dubiu ca Viitorul poate lua campionatul???

Vlad (140 comentarii)  •  2 martie 2017, 22:45

Nu inteleg exact de ce-l judecati pe Reghecampf doar pe baza acestor 5 meciuri?? Sigur ca ai rabdare dupa doar 5 meciuri.... dar aici vorbim deja de zeci de meciuri, de anul trecut de cand a revenit la echipa. Pai in tot sezonul asta nu stiu daca Steaua a facut 2-3 meciuri bune, iar daca scoti dubla cu cehii nu prea mai ramai cu nimic.

Bila (2 comentarii)  •  3 martie 2017, 0:42

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gogu (1 comentarii)  •  3 martie 2017, 1:10

Din capul locului vreau sa spun ca e o placere sa citesc editoriale domnului Ioanitoaia. Se vede penita unui adevărat geniu în tot ceea ce înseamnă gazetarie sportiva. Domnul Ioanitoaia reprezinta modelul care ar trebui urmat de toți studenții la jurnalistica din ziua de azi. Ideile sunt nu numai clare și concise, dar au acel "je ne sais quoi" care te face sa le recitești de foarte multe ori. Ironie fina alături de obiectivitate, umor inteligent, cultura fotbalistica, toate, domnilor, se regăsesc în scrierile maistre ale domnului Ovidiu. Titlurile sunt atât de bine corelate cu textul, ceva fantastic! Sunt fericit ca sunt contemporan cu dansul și nu cred ca sunt foarte multe persoane care au talentul divin al dansului. În același timp, as dori sa remarc imparțialitatea. Vorbește de ambele echipe combatante în egala măsură și apreciază calitățile și deciziile integrilor și extrem de bine intentionatilor patroni din fotbal, precum domnul Gigi Becali, căruia ii urez și eu înțelepciune în deciziile sale, pentru a putea fi lăudat în continuare de domnul Ovidiu. Bucurați-vă așadar dragilor, și mulțumiti divinității ca aveți privilegiul de a citi operele de arta ale domnului Ovidiu Ioanitoaia, steaua calauzitoare a presei din România. Multa sănătate, maeste. P.S. Acest comentariu este un pamflet, și trebuie tratat ca atare.

Carol K (77 comentarii)  •  3 martie 2017, 6:02

Asa cum am spus inca din pauza de campionat el trebuia sa se desparta atunci de Reghe dandu-i acel milion salva alte milioane bagate in transferuri pe care acesta le-a compromis.Odata veniti la Steaua si intrand in programul lui acestea se pierdeau,erau de nerecunoscut,nu mai jucau nimic ori se accidentau la modul 3-6 luni pauza...Aura lui Reghecampf ca este un mare antrenor a cazut definitiv,cel putin asa cred eu.

Englezu (33 comentarii)  •  3 martie 2017, 7:40

La Steaua sunt probleme profunde ! Nu se poate să ai cel mai bun lot și să te chinui in Liga ! Dar, marele " *** " va rezolva cumva problema. Cum ? Vom vedea. Cat despre Dinamo, rămâne cum am mai spus : trebuie să câștige cu Pandurii, apoi să se claseze pe locul 3, cel puțin și să câștige macar o Cupa ( cea a Ligii )! În acest fel, rămâne Contra antrenor, de vor face investiții adevărate și vor putea juca în Europa ! E lung drumul până ... departe ! Hai Dinamo !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dodo (205 comentarii)  •  3 martie 2017, 8:19

Nea Ovi, despre Răzvanel si despre tati (Agentu 007 de la Șaptior) nu sufli o vorba desi sunt ambii pe faras.

Tepes (8 comentarii)  •  3 martie 2017, 8:52

Mă...! Cand nevasta e impresar,el antrenor...ce asteptati ? Sant doar jocuri de culise,intelegeri cu jucatorii propri sau ai altor echipe,etc Doar ca sa iasa cotele si smecheriile la pariuri ! Mai scria unul ca reghe ar trebui pus la Nationala ?! *** ??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

daniel (223 comentarii)  •  3 martie 2017, 9:16

analiza d-voastra d-le Ioanitoaia este buna, dar nu completa..Reghekampf o fi castigat el multe la steaua (acum fcsb, respectand hot. judecat. definitiva!!!!!!), dar cu alte loturi, mai bune si mai ales cu Thomas Neubert, dupa parerea mea decisiv in pregatirea echipei..far el, Reghe e slab de tot, se vede din modul cum aseaza echipa in teren (vezi si comentariile colegilor d-voastra de redactie!!!).. problema la sporting becali club e antrenorul si cei din conducerea clubului..dinamo dupa iesirea din insolventa, traieste efectiv din priceperea antrenorilor: rednic, andone si contra, lotul fiind foarte subtire..asa ca intrebare..ce mai stiti de Dorin Rotariu de cand e in Belgia ? de Chipciu si Stanciu se mai vorbeste, dar de Rotariu nimic...asadar, reghe e slab de tot, degeaba are pe Nita si Alibec, pe Balasa si Tanase, nu stie ce sa faca cu ei..

popa ion (16 comentarii)  •  3 martie 2017, 9:46

eu inteleg ca un contract e contract dar cum sa-i dai unuia 1 mil euro pe faptul ca a stricat atati jucatori si mai ales o echipa ?cum e posibil asa ceva nea gigi te stiu priceput la afaceri cum te-ai lasat prostit in asa hal de un asa numit antrenor? hai so lasam balta ca ce a facut cu ayax cu chelsi sa fim seriosi si doru poescu de la dinamo se lovea mingea de el ca de coltul mesi dar a dat 2 goluri la praga asta inseamna ca a fost mare fotbalist? sa fim seriosi asemenea nepriceput n-am vazut de peste 50 de ani de cand eu sant stelist doamne iom bate pe ASA ? nu cred

Iordan (9 comentarii)  •  3 martie 2017, 11:11

De acird cu Ioanitoaie si cu Vlad. Reghecampf nu e diar antrenorul ultimelor rezultate. El merita mai multa stima si mai multa incredere.

Alexandru Chis (58 comentarii)  •  3 martie 2017, 11:35

Dle Ioanitoaia cred ca sunteti cinic atunci cind afirmati ca Becali trebuie sa astepte sfirsitul play-off-ului pentru a actiona! De fapt aceasta este "palma" pe care si-a tras-o singur Becali, atunci cind a stipulat acea clauza inepta privind "eliberarea de urgenta" a postului de antrenor. Chiar atit de novice a fost Becali incit sa nu dubleze acea clauza cu altele legate de performanta? Daca nu a fost in stare sa perfecteze un contract menit a da "sanse egale" celor doua parti, atunci degeaba Becali se considera un afacerist "de top"! Cit de orb sa fii, sa nu stipulezi untr-un contract o clauza potrivit careia la un parcurs de cinci meciuri, numarul minim de puncte sa fie 9(noua), din 15(cincisprezece) posibile? Cite puncte a strins FCSB-Reghecampf in ultimele 5 meciuri? Evident, 6, adica trei egaluri, o victorie si o infringere. Se pare ca dvs, dle Ioanitoaia, sunteti mai ingaduitor chiar si decit Becali, daca il sfatuiti pe patronul FCSB sa mai aiba rabdare, cel putin pina la finalul play-off-ului. Si dupa, daca FCSB rateaza primele doua locuri, cine plateste? Nu dle Ioanitoaia, trebuie facuta imediat o incizie chirurgicala de urgenta, cu extirparea "tumorii maligne"(acele persoane din staff) care au conrtibuit la aceasta penibila degringolada ce s-a insinuat in jocul FCSB.

GHITA (76 comentarii)  •  3 martie 2017, 12:48

Singurul lucru bine spus este titlul postarii,in rest obisnuitele ode inchinate ciobanului si alintatuluipresei,,reghe''

Cetatean (38 comentarii)  •  3 martie 2017, 15:28

Cand vezi atata devotament al lui Ioanitoaia(sic!) fata de Becali, gandul te poarta la inegalabilele versuri ale unei celebre balade populare romanesti : "Oiţa bârsană, *** năzdrăvană, Dacă-l auzea, Din gură-i zicea: - Stăpâne, stăpâne, Stăpâne jupâne, Drag stăpân al meu, Dat de Dumnezeu.." P.S. @ Gogu Senzational pamflet!

Comentează