Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Tăcerea ca răspuns

Altminteri, într-o postare pe Facebook ulterioară comunicatului emis de președintele CCA, Balaj a încercat să explice situația în câteva fraze.

Permalink to Tăcerea ca răspuns
miercuri, 11 ianuarie 2017, 3:57

Mă așteptam ca articolul meu de ieri, intitulat „Gloanțe oarbe”, să nu se bucure de unanimitate. Eram sigur că, pe lângă unii care să-i dea dreptate lui Cristi Balaj, se vor găsi destui care să fie de partea lui Kyros Vassaras. În fond, cum fiecare om e alt om, scuzați clișeul!, ar fi teribil de trist, ba chiar periculos, să gândim toți la fel.

M-a surprins însă faptul că nu puțini l-au judecat pe de-acum ex-arbitrul maramureșean cu o asprime exagerată, contondent. Ca pe hoții de cai, punându-i în spate ce-a făcut și ce n-a făcut. Mi-am revenit însă grabnic sesizând că userii respectivi se consideră proprietarii adevărului absolut și nu folosesc argumente, ci mai degrabă jigniri. Sudalme, înjurături. Superiori, ei se pricep la toate, iar tu, ziaristul, la nimic! Nu contează despre cine sau despre ce scrii, chiar nu contează, Jean boxează! Dar e de presupus ca băieții ăștia vor obosi curând de atâta inteligență și se vor întoarce, sper, cu picioarele pe pământ. Cu cât se va întâmpla asta mai repede, va fi spre binele lor, dar și spre al nostru.

Altminteri, într-o postare pe Facebook ulterioară comunicatului emis de președintele CCA, Balaj a încercat să explice situația în câteva fraze. Cred că a reușit. Rezumând la maximum, el a acuzat că „arbitrii români câștigă la fel, dar au cheltuieli diferite”.

Ca atare, pentru depășirea actualului impas, băimăreanul a propus ca transportul și cazarea să fie separate de barem astfel încât să iasă condiții egale pentru toți, iar cavalerii fluierului din București (nu mai reiau ideile de ieri) să nu mai fi avantajați. Să nu mai câștige dublu sau aproape dublu comparativ cu colegii lor din teritorii, de multe ori delegați la meciuri mai tari.  De regulă la cele mai tari, la derby-uri. Numai că, baiul lui Balaj, deși propunerea lui e mai vechi, nimeni n-a luat-o în seamă! Inclusiv Vassaras a bagatelizat-o, a ignorat-o!

N-ai cum să nu-i dai dreptate lui Balaj când afli că acesta a dezbătut problema cu șeful lui în repetate rânduri, inclusiv la consfătuirea arbitrilor organizată la Cheile Grădiștei în iulie 2016.

Inclusiv atunci, băimăreanul i-a prezentat președintelui CCA în ce condiții, atenție!, de statut egal, nu privilegiat, ar fi el dispus să continue activitatea încă doi ani după 45. A nădăjduit, primind asigurări ferme în acest sens, că grecul a înțeles și va avea o reacție. Va zice albă sau neagră. Grecul n-a spus însă nimic, ci doar a publicat deunăzi, adică foarte târziu, după spartul târgului, comunicatul diplomatico-mieros la care m-am referit ieri. Logic că Balaj a interpretat lipsa de reacție a lui Vassaras ca un refuz. Tăcerea e și ea un răspuns, nu?

Ajunși aici, chiar nu văd de ce-aș mai lungi discuția, ca să bat apa-n piuă?! Iată de ce închei cu fragmente din două postări descoperite pe blog, păreri pe care le reproduc în speranța (mică, admit), că ele ar putea modifica abordarea haterilor de profesie. Citez din Joshua: „Când avem valori, ar fi bine să le tratăm drept ce sunt. Se întâmplă rar, din ce în ce mai rar, ca din neamul nostru de blazați să mai răsară și vârfuri în vreun domeniu. Atunci când ele apar, pe barba lor, pe munca lor, pe talentul lor, ar trebui să le recunoaștem, să le tratăm preferențial și să fim fericiți că există”.

În sfârșit, Valentin S nota: „Să-l muștruluiești pe Balaj că a avut un demers logic, exprimat prin termeni decenți, nu de iarmaroc, chiar mi se pare cam mult. Din partea lui Vassaras, dar și a unora care se apucă să critice nu neapărat cu temei, ci pentru că asta e starea lor naturală. Pur și simplu, se trezesc zilnic cu fața la cearceaf. Una peste alta, ca opinie de cititior oarecare, grecul a greșit. Balaj merita mai mult respect”.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Vali (27 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:11

Sunt doua aspecte total diferite ale problemei . Primul este cel referitor la prelungirea cu 2 ani a activitatii sale in arbitraj, celalalt este in legatura cu baremul de arbitraj . Pentru prelungirea cu 2 ani a activitatii trebuia sa faca o cerere catre CCA, asa am inteles ca prevede regulamentul . De ce nu a facut-o, din orgoliu ?!

anghel (107 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:20

Felicitari. Insa prea bagati in seama toti cioflingarii care umplu netul cu prostiile lor. Tratati-i cu indiferenta ca asa le dati nas.

Timm (67 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:32

Domnul Ioanitoaia se pare ca aveti o fractura de logica. Balas a discutat verbal cu Vassaras si a spus ca doreste sa contiunue in arbitraj dar vrea niste conditii, Vassaras nu l-a contrazis. Dar Vassaras a spus ca trebuie facuta o cerere scrisa, unde se specifica conditiile. Balas nu a facut cererea. Acestea sunt faptele. Balas e penibil cand spune ca s-a simtit umilit deoarece trebuia sa faca o cerere. Verbal nu conta daca Vassaras spunea DA, tot trebuia sa faca cerere scrisa.

Soos Vilmos (189 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:34

Pe Balaj trebuie sa il judecam dupa prestatiile lui ca arbitru, si aici nu putem sa spunem decit RESPECT. A fost ( ce pacat ca trebuie sa vorbim la timpul trecut) unul din foarte putinii arbitri care a stiut sa conduca corect meciurile si care nu a fost supus nici unui club.

gino (513 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:39

Si eu cred ca fotbalul nostru il va regreta in scurt timp pe Balaj. A gresit si el dar mai putin ca altii si cu siguranta fara sa aiba intentia. A fost cel mai bun in ultimii 10 ani chiar daca Hategan a fost promovat mai sus la nivel international. Pe valoare dar si pe influenta lui Vassaras. .

Jeannot (280 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:48

@Timm. Tu glumesti. Un arbitru ca Balaj nu se da afara ca nu a scris o cerere. Acum daca o scrie i se indeplinesc conditiile? Jamais de niciodata, asa ca vorbesti pe langa subiect.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 16:58

...asa de buni sunt arbitrii romani ca nu conteaza daca ar fi toti din Bucuresti...terminati cu parerea ca Balaj a fost deosebit ...omul a facut praf multe meciuri ...nu avea dreptul sa ceara bani in plus ...fiindca nu arbitra fara gresala ...arbitrajul romanesc nu a pierdut nimic prin retragerea lui ...imi pare rau ca nu s a retras si A.Tudor...dar el e din Bucuresti ...

Liviu Dragnea (48 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 17:50

Bre, nea Ovi, ca sa cumperi un pix trebuie sa faci o cerere la sefu sa ti-o aprobe. Scrii acolo ce nevoi ai, semnezi, hartia ajunge la al batran care pune parafa si scrie "Se aproba", semnat director Nea Ovidiu Ioanitoaia si aia e, te-ai facut cu un pix. D-apai ca sa-ti continui activitatea dupa ce ai iesit la pensie. Ce-ti mai place lu matale sa ne aburesti acilea. Vezi ca n-ai mai zis cam de mult timp de Daum. Inteleg c-au fost sarbatorile, dar trebuie sa revenim in forta.

Pareorotolo (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:09

Balaj incearca sa para o victima a frfului, cu vaditul scop de a-i discredita pe cei aflati in functii. Ceea ce el nu stie este ca nu asa se castiga algerile!

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:19

@Liviu Dragnea. Confirmi numele. Esti la fel de praf si faci umbra pamantului degeaba. Articol de nota 10.

Florin (66 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:21

Pentru mine Balaj a fost arbitrul care a greșit cel mai puțin, cel mai imparțial, a lăsat jocul liber si imi place ca are personalitate.RESPECT

Filip (31 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:23

Se vede ca Balaj e ardelean, corect si are sânge in instalație. Sa facă cerere sa primească ce? Nu a avut ce sa treacă in cerere pentru ca sa-u făcut ca ploua.

Stan (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:25

@Ovidiu HAHAHA De tot rasul Atat

Filip (31 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:26

Eu din ce am citit Balaj a laudat comisia, doar ca a spus ce trebuie schimbat.Asta e calitate: sa simti ca a greșit cineva fata de tine si tu să-l lauzi ....

Razvan (331 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 18:57

Cand esti suparat "iti dai arama pe fata", "maestre"! Daca ai argumente de ce nu ii contrazici pe userii care te deranjeaza si preferi sa combati las si sa jignesti golaneste intr'un colt de pagina, ca introducere la un articol? Majoritatea si'au dat seama de moralitatea si impartialitatea matale, asa ca oricat ai face pe indureratul si oricati Dumitrii, Gino, Johni si alte pseudonime ai folosi ca sa jignesti pe cei care te contrazic si sa citezi ca perle de inteligenta si impartialitate...tot un *** insipid si un ultim reprezentant al unei epoci *** ai sa ramai.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Timm (67 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 19:21

@Jeannot Esti prostut. Balas nu a fost dat afara. A implinit varsta maxima pe care o prevede regulamentul. Automat nu mai poate arbitra. Dar exista posibilitatea sa mai arbitrezi 2 ani(pentru arbitri cu merite). TREBUIE SA FACI O CERERE SCRISA CA SA SE POATE APROBA. Acest lucru e obligatoriu. Verbal nu se poate. Ai priceput?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 19:42

...ei nu conteaza despre cine sau despre ce scrii...daca ati scrie despre Jovan Markovici sau despre Vladimir Screciu ...ca o sa ajunga fotbalisti de valoare ...doar nu s nebun sa va contrazic ...insa de Balaj pe care l am vazut arbitrand cu destule greseli chiar nu ma intereseaza ca s a retras ...daca ramanea ...bine ca ramanea ...oricum arbitrajul roman e la pamant ...ne asteptam la greseli si mai multe in viitor ...

Flaviu (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 20:50

Nu inteleg,dar arbitri din bucuresti nu au cheltuieli cand arbitreaza ,sa zicem la cluj?

Adi (2 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 20:53

Doua articole de bun simț care ne arata o mica parte din multe nereguli din frf-cca...O să își dorească fotbalul romanesc arbitrii că și Balaj dar din păcate o să rămână doar dorința...Nu vreau sa ii contrazic pe cei cu mesaje răutăcioase pt că nu merită atenția....

Dan (34 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:01

Sa speram ca am pierdut un arbitru cel putin bun si am castigat un viitor federal foarte bun .

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:03

Kir Vassaras...până nu'i dai şi matale "țeva" Metaxa şi fo'3-4 pui de găină acestui Corado Catani(mă refer la nea Ioanițoaia, of course!), nu scapi de condeiul lui ascuțit!Milițică Dragomir ia dat câteva găini amețite şi nea'Coteț i-a devenit prieten de nădejde! Omu'se mulțumeşte cu puțin.E modest.Şi ca ziarist, dar şi ca om.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:23

Adevarul e ca Vassaras este doar de fatada sef. Cel care trage sforile cu delegarile arbitrilor, plus alte hangarale, este nimeni altul decat "soldatul neinstruit", vesnic supus si servitor al culorilor ros-albastru. Brichetaru' deaconu e cel la care ma refer, sper ca nu era nevoia sa precizez. Vassaras este foarte multumit cu statutul sau de om de paie la CCA: remuneratia ii merge, el sta pe acasa la soare in Grecia si mai face cand si cand cate o escala in Bucuresti doar ca sa incaseze diurna de deplasare... Balaj, din cate stiu eu, nu a facut compromisuri in activitatea sa si asta l-a costat in ochii (ros)-albastri ai cuiva. Bine ca au fost scosi in fata arbitri de genul lui Avram piticot, sau al lui tudor...... Restul nici nu mai conteaza.......

Niku (275 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:37

Bine zis. Grecul e o sulfa care ii maninca banii aerianului Burleanu. Si-a gasit fraierul si trage pe el.

haideusicfr (287 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:38

Balas nu a iesit din arbitraj ? Cinste lui.Vroia sa mai ramana si trebuia sa faca o cerere ? De ce n-a facut-o? Sau trebuia sa i-o faca Onasis ala? Cam orgoliosi romanasii nostri ,sar peste regulamente ,legi ,se cred D *zei ,rupti din soare.Si apoi despicatul firului in patru. La GSP. Subiect de vreo 12 articole.

Stefan.. (17 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:40

“Sudalme, înjurături. Superiori, ei se pricep la toate, iar tu, ziaristul, la nimic!”… O referire a “maestrului” :))) la adresa userilor care nu accepta ineptiile “***”... Ia faceti, “maestre”, :))) o referire la blaturile prin care Gigi Becali a contabilizat puncte de la echipa lui Hagi sau, in trecut, de la cea a lui Mititelu. Si ar mai fi ceva “sateliti” ai ciobanului. Sau o referire la arbitrajele prin care echipele lui Gigi Becali si a valetului sau, “***” inchipuit al fotbalului romanesc, sunt impinse in fruntea clasamentului in mod artificial. Da… Nu exista “probe”. :))) De fapt, v-ati pierde "***". :))) Cristian Topescu si-a recunoscut simpatia fata de o anumita echipa de fotbal, dar asta nu l-a impiedicat sa fie obiectiv, vertical, si sa fie recunoscut drept cel mai mare ziarist sportiv de pana azi. Maestre, :))) desi ati trait mult timp la umbra seniorului, ati pierdut sansa de a-i calca acestuia pe aproape. Da, batrane. Din pacate, ai ramas un “om fără demnitate, lipsit de personalitate, care se pune în serviciul altuia, pentru treburi mărunte, adesea înjositoare” (definitie conform DEX. a termenului “trepadus”)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (287 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:41

Domnul Profesor Emil Constantinescu ,fost rector al Univ Bucuresti ,fost Presedintele Romaniei nu trebuie sa-si faca dosar de iesire la pensie? Cu cerere ,acte ,dovezi ,etc .Pai cum altfel? Balas nu ? E deasupra legilor si regulamentelor? Imi imaginez ce gandesc *straini* ca Onasis ala ,Daum sau altii care efectiv au nimerit printre noi!

Flavius (21 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 21:43

@Razvan. Daca te-ai nascut ieri nu ai cum sa stii ce inseamna Ovidiu Ioanitoaia pentru presa sportiva din Romania asa ca debitezi prostii si rautati. Gresesti cu atat mai tare cu cat in textul incriminat nu jigneste pe nimeni. Doar exprima o parere pe care tu nu o intelegi. Poti sa te si enervezi, dar tu pe langa Ovidiu Ioanitoaia valorezi fix ***. O seara buna.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ovidiu (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 22:24

Respect domnule Ioanitoaia. Respect Cristi Balaj. Sper ca intr-o zi, nu peste mult, sa conduca el arbitrajul romanesc!!!

Filbert (32 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 22:40

Da' de blonda din poza stie cineva ceva?! :)

ZONA MAGHERU (166 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 22:51

Asta dupa ce l-am laudat atita timp a reusit sa iasa pe usa din dos din arbitraj dupa ce a decapitat-o pe dinamo . Asa ca ramas bun !! Sper ca Dinamo sa nu ii acorde voturile daca va candida la sefia FRF !

ALIN (626 comentarii)  •  11 ianuarie 2017, 22:57

@Haide4usicfr. Daca nici a doua oara nu ai inteles despre ce e vorba Dl Ioanitoaia isi bate gura degeaba cu unul ca tine. Balaj nu a cerut nimic pentru ca nu i s-a oferit nimic din ce ii solicitase verbal grecului. E simplu, dar nu pentru oricine.

Talpaiadului (22 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 3:46

Balaj mie chiar nu mi s-a parut sa fi fost o asa mare valoare in arbitraj. Un arbitru bunicel, dar extraordinar nici pe departe. Aceste aere de primadona mi se par nu numai nejustificate, ci de-a dreptul penibile. Pasamite, Balaj astepta un telefon din partea lui Vassaras, astepta promisiuni din partea sefului pentru a face cerere de continuare a activitatii in arbitraj dupa varsta de 45 de ani. Si inca ceva: daca a "pierdut" atatia bani in cariera de antrenor pentru ca a locuit in provincie, de ce nu s-a mutat in Bucuresti? L-a oprit Vassaras? Il inteleg pe domnul Ioanitoaia ca e impotriva lui Vassaras pentru ca e omul diavolului aka Burleanu, dar nu sunt de acord cu modul in care domnia sa a prezentat aceasta speta, cu toate ca e o speta triviala, fotbalul romanesc nefiind nici mai bogat, nici mai sarac, cu sau fara Balaj.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 6:23

Nu folosesc limbaj vulgar, sau jignitor...ci doar ironic.E cam greu să vă debarasați de apucăturile comuniste, bre...nea Ovi.Sunt curios cam cât de jos poți să ajungi...

Dragos (52 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 9:15

Vassaras trebuia sa faca cerere la Balaj, sa il roage, in genunchi, sa il convinga sa mai arbitreze inca 2 ani. Luati-o asa: un profesor (care educa generatii peste generatii si care e responsabil, intr-un fel, de viitorul copiilor; de care intr-adevar ar trebui sa ne rugam sa mai educe generatii, avand in vedere "valoarea" si numarul profesorilor de azi), dupa ce ajunge la varsta de pensionare, trebuie sa faca o cerere pentru a mai putea preda inca un an. Dupa un an, tot asa, dar nu poate preda mai mult de 2 ani dupa atingerea varstei de pensionare. Dar trebuie sa faca o cerere, altminteri ura si la gara. Indiferent daca e o somitate in domeniu sau nu. Si fac, profesorasii fac. Balaj de ce n-ar face-o? Daca I-a fost atat de rau si de greu, vai, baga motorina de 200 de lei de la Baia Mare la Bucuresti si dormea o noapte la Bucuresti, de ce nu s-a lasat? Mai, mai sa-i plangem de mila si sa-l credem ca aducea si bani de acasa. Cat poate sa fie o chirie in Bucuresti? Subscriu parerii celor care il considera pe Balaj un tip orgolios, cunoscut apropiat al celor din Generatia de Aur, care si-a anuntat intentia de a candida la sefia FRF si care, evident, e intr-o oarecare forma de campanie electorala. Nu-l voi plange de mila niciodata, atat timp cat parintii mei au muncit o viata intreaga si nu vedeau baremul lui Balaj nici in 5 luni. Insa nici nu ii voi contesta valoarea.

drako (50 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 14:46

Comentariile ghertoilor,defectilor la mansarda si ale altor eiusdaem farinae nici nu merita luate in seama ! Sunt destui frustrati de tot si toate care injura,umilesc,varsa venin din orice si pe orice subiect ! Tu scrii despre CAVALERUL fluierului,si nu numai,Balaj,ei injura Steaua ! Sau Dinamo,dupa caz...Sau se injura intre ei,doar asa,ca nu le poate trage nimeni o amenda,sau mai rau,o papara strasnica ! Cat despre Vassaras,un pion in gasca impusului Burleanu,asteptam cu nerabdare demiterea,daca nu demisia,intregii gasti de cozi de topor numita politic...Un potentat a numit seful Ligii,altul seful Federatiei ! La fel ca la Parchete: unul a impus Procurorul General,celalalt Procurorul Sef DNA...Dar noi suntem fraieri si nu ne-am prins...

vasco (363 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 16:12

Balaj,un smecher si in arbitraj si in Baia Mare....arbitru mediocru,dovada fiind "cariera" lui europeana.Fereasca-ne Dumnezeu de candidatura lui la frf,dar oricum,dupa 25 de ani de domnie a imposturii si a clicii sandu -dragomir,s-a ales praful.Doar Burleanu s-a putut incumeta sa se inhame la o caruta fara roti....Nu mai e nimic de furat,DNA vegheaza...frica e mare.

Dan (10 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 17:36

Domnule Ioanitoaia, In sport nu totdeauna se adopta ceea ce e logic. Logica lucrurilor dicteaza ca atunci cand ai X arbitri care activeaza in Liga 1, sa ii platesti fix la fel sau macar sa ai un barem de la care pleci si faci socoteala la sfarsitul meciului. Un arbitru care conduce meciul fara cusur, trebuie sa aiba un mic spor fata de baremul minim amintit mai sus iar un arbitru care tranteste un meci sa raspunda printr-o penalizare la acel barem. Evident ca platesti mai putin un arbitru din ligile inferioare dar asta se intelege de la sine. Nu este normal, nici corect si mai ales nici logic, sa ii dai aluia o suma de bani in plus pe criterii de provenienta. Apoi, lista de arbitri FIFA trebuie facuta pe criterii de competenta. Eu unul nu as putea sa pun pe Istvan Kovacs pe aceeasi lista cu Cristi Balaj, Alexandru Tudor sau Ovidiu Hategan pentru ca nu e corect fata de cei trei din urma. Putem ignora cate meciuri a facut praf dl. Kovacs? Sa indraznesc sa spun ca a trantit cel putin jumatate din meciurile la care a fost la centru in ultimii 2 ani cel putin? Coltescu ce cauta pe lista FIFA? Ce il recomanda pentru aceasta lista?

durden (338 comentarii)  •  12 ianuarie 2017, 19:00

Ioanitoaia versus internetul =)))) doamne, de cata validare simte nevoia ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează