Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Rezerva de lux

Luni seara, m-am uitat la Charleroi-Anderlecht ca să-i văd pe Chipciu şi pe Stanciu.

Permalink to Rezerva de lux
marți, 27 decembrie 2016, 5:08

L-am văzut însă numai pe primul, Stanciu intrând abia în minutul 89 chiar în locul lui Alex. Deşi n-a strălucit, meciul mi-a plăcut. La disputa de pe Stade du Pays, capacitate 14.891 de locuri, au asistat 14.000 de spectatori care şi-au încurajat furibund favoriţii şi după ce oaspeţii s-au desprins clar. Să fiu iertat, dar asemenea ambianţă n-am mai întâlnit demult pe stadioanele româneşti. Un gazon impecabil, un arbitru autoritar şi, mai presus de orice, o galerie care nu s-a oprit din cântat nici când victoria echipei din Bruxelles nu mai putea fi pusă la îndoială. La noi, tribunele s-ar fi rupt de huiduieli şi s-ar fi scandat în cor demisia! Ar fi ieşit iureş mare, vâlvătaie.

Dacă au urmărit partida exact 14.061 de suporteri, înseamnă că, la circa 200.000 de oameni câţi numără Charleroi, important centru minier şi francofon din Valonia, un locuitor al urbei din 14 a mers la stadion! Imaginaţi-vă că la Timişoara ori la Iaşi ar veni la meciuri, măcar din când în când, peste 20.000 de fani, ce ne-am mai bucura! Din păcate, publicul nostru de fotbal chiar încape uneori, scuzaţi exagerarea!, într-un tramvai!

Fără să strălucească, ba şi sub presiune, Anderlecht a învins pe final: polonezul Teodorczyk a deschis scorul în minutul 74, iar ghanezul Acheampong a făcut 2-0 în 85, la capătul unei faze iniţiate de Chipciu. Întrucât trupa „tricolorilor” a bifat al treilea succes consecutiv în deplasare după 3-1 la Kortrijk şi 3-2 la Gent, ea s-a apropiat la două puncte de FC Bruges, campioana en titre şi liderul la zi din Jupiler League.
Cum spuneam, l-am văzut numai pe Chipciu, Stanciu fiind lăsat pe bancă la fel ca şi în etapa precedentă.

Rezervă de lux, atunci l-a înlocuit tot pe Alex, însă în minutul 84. E ciudat, greu de înţeles, de ce tehnicianul Weiler nu-l bagă în seamă pe Stanciu, cel mai scump transfer din istoria fotbalului belgian, pentru care Anderlecht a plătit Stelei, în afara altor obligaţii, 7,8 milioane de euro! Surprinzător, tehnicianul îl cultivă şi îl titularizează pe Chipciu, parcă ignorând că acesta a înscris 3 goluri în 24 de partide (1.887 de minute), în timp ce Stanciu a marcat mai des, de 5 ori în 23 de meciuri (1.584)!

Cel mai simplu e să afirmăm că Nicuşor trece printr-o pasă neagră şi să sperăm că o va depăşi repede. Totuşi, Rudi Verkempinck, secundul lui Daum la „naţionala” României, a găsit o explicaţie plauzibilă pentru opţiunea lui Weiler: „Chipciu impresionează pentru că are o medie de 12 kilometri pe meci, kilometri care includ şi numeroase sprinturi. Se mişcă enorm pe teren, iar cifrele lui sunt constante”.

Mai e ceva de adăugat? Doar că, spre deosebire de noi, care îi admirăm pe mingicari şi-i alintăm ca „virtuozi”, „fachiri” ori „vrăjitori”, alţii judecă în mod diferit şi îi preţuiesc mai tare pe cei care aleargă, care transpiră, care nu obosesc. Sincer, de partea cui e dreptatea? În căutarea unui răspuns, mă gândesc că tocmai implicarea, dăruirea, face diferenţa între statutul românilor de la Anderlecht. Atât că dăruirea e, nu-i aşa?, o noţiune demodată, ruginită, răsuflată. Nu cumva şi o moştenire tristă?

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Mp (40 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:18

Ce-i asa ciudat? Totusi cred ca aveti o varsta la care o gandire limpede si logica incepe sa lipseasca cu desavarsire.In ritmul asta la anul se v-a reintoarce pe post de imprumut,eu zic ca nu ar fi ciudat deloc.

Verid (2 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:25

Stanciu a fost o teapa uriasa. La vanzarea lui a pus umarul si presa sportiva din Romania,care l-a ridicat in slavi pe acest jucator de calitate medie in cel mai bun caz. Desigur ca aceasta intoxicare,a fost interesata.

gino (513 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:26

Eram sigur ca Stanciu va dezamagi. Nu are stofa, doar stamba.

Anonimu” (2 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:30

Nu il baga ca sa nu plateasca toti cei 10 mil euro.. clauze si clauze..

d0z3 (14 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:36

iarasi pe campii. pai Belgia e Romania? venit, nivel de trai?

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:47

~Anonimu'', tu esti normal? Adica anderlecht a dat 8 milioane de euro pe stanciu, iar acum n-o sa-l foloseasca doi ani de zile ca sa nu mai dea doua milioane? N-aveti minte nici cat sa traversati

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:48

Anonimu” (1 comentarii) • 27 decembrie 2016, 17:30 Pacat ca articolul nu este scris de tine...Ai fi avut mai multe de spus...Asa in articolul de ieri un ,,cineva,,il acuza pe Becali pentru ca Chipciu rupe acum norii in Belgia iar la Steaua nu o facea...Stimabilul ,,Cineva,,a uitat cind presa ridea de salariul lui Chipciu sau cind acesta spunea ca are un sezon bun pentru ca marcase 6 goluri si daduse 16 pase de gol...cele mai bune cifre din cariera...Presa ridea asa de bine incit Chipciu ajunsese de risul publicului si la nationala...Si sa nu ne imaginam ca acum este un alt Chipciu...Este doar alta presa...

Ganz (25 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:51

Nenea Ovidiu, matale nu iesi la pensie?? Asta este fotbalul pe care matale il laudai, atunci cand erai la gratare cu nasu' Sandu.

haideusicfr (287 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 17:57

Chpiciu nu e sub Stanciu. Nici dintr-un punct de vedere. Tin minte pe vremea cand juca Dobrin ,un antrenor !,( manager!-nu retin acum )al lui Real a spus: este foarte talentat,dar niciodata nu l-as lua la noi!!?? Nu alearga ,nu pune osul ,joaca doar 10 % din timp. Cam in *halul* asta . La noi inca o *seama * cad in nas dupa cateva fente dupa cate un gol senzational dat odata la 10 etape. Nici macar Messi nu joaca asa. Alearga ,lupta ,dribleaza ,trage ,rateaza etc. Nu acelasi lucru se poate spune despre vedete gen Stanciu,Alibec ,Budescu ,Marin etc. Da domnule Ioanitoaia e vorba de mentalitate.

eu (2 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:02

un jucatoar foarte slab, cu capul in pamant tot timpul si cu fizic si psihic labil! la asemenea "calitati" unde credeati ca-i este locul?! teapa anului pentru belgieni, care au pus botul la laudele desantate din presa noastra!

motanul incaltat (603 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:15

Cu regret va spun nu v-ati dat seama de unele lucruri..... Hagi nu s-a impus nici la Real nici la Barca, unde de multe ori marele Cruyff il trimitea in tribuna sa vada meciurile in ansamblu , dupa cum chiar Hagi declara.... In schimb Gica Popescu, care nu prea a stralucit niciodata la dribling----interesati-va de cind era copil la U Craiova----a ajuns capitan la Barca....Nu datorita talentului la dribling---Ronaldo depasindu-l cu 1000 de clase---vechiul Ronaldo--- ci datorita muncii si seriozitatii de care a dat dovada. La Anderlecht se intimpla exact la fel.......Daca cei ce s-au nascut cu talent in Romania ar mai si muncii ar rupe tot....Eu cred ca Balaci le combina cel mai bine ....Din pacate , cariera lui s-a terminat mult prea repede. Dar oricum ramine o legenda.

cita (2118 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:16

La ultima intrebare, raspuns: Ba DA! In rest, sper Sa citeasca SI Daum, macar cu translator on line, articolele dvs despre fotbalistii rumani.

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:22

@Dr. Dan Patru Tudosie (25 comentarii) • 27 decembrie 2016, 17:47 Nici sa consideri ca ai prea multa minte nu e bine...si nu sunt doctor...Stanciu are clauza ca in fiecare an sa joace un anumit numar de jocuri...Deci...din ianuarie va juca bine mersi...

Nelu (213 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:28

Nu se astepta nimeni la altceva. Am spus de la inceput ca nu va trece mult timp si cei de la Anderlecht isi vor da seama ca au luat plasa platind o palarie de bani pe Stanciu. El e un jucator modest. S-au lamurit si belgienii ca e sub Chipciu care nici el nu e vreo vedeta dar e mai constiincios..

Grig (105 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 18:32

Hai bre Nea Ovi ca Stanciu nici macar mingicar nu e. Cuvantul corct pentru el e TEAPA. I-a tras in piept Becali pe belgieni ca pe fraierii lui de machedoni din Pipera.

balaur (1 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 19:00

Anonimule, dincolo de orice alte lucruri, vehiculate si pe aici, cred ca ai pus punctul pe i. Si din pacate Nicusor le-a si cam dat apa la moara cu evolutia sa. Ia sa fi zbarnait el pe teren si sa-si confirmat valoarea pt acel pret. Li s-ar fi parut maruntis acea diferenta din clauza. Asa, probabil ca se incearca minimizarea pierderilor, pentru cazul in care vor fi nevoiti sa-i faca vant pe mai putin de jum din cat au dat. 'om trai, 'om vedea.

Alex (106 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 19:04

Nu prea va inteleg... Sunt sigur ca realizati ca antrenorul trebuie sa-l faca sa inteleaga pe Stanciu ca nu are postul de titular garantat. Stiu ca Stanciu va pune mana pe treaba mai mult decat pana acum. Stanciu e baiat muncitor si cu capul pe umeri, la el psihicul e marea problema. Eu as fi scris articolul asta doar despre Chipciu. E un fotbalist extraordinar, imi aducerea aminte de regretatul Klein. Ce nu inteleg iarasi e semnul intrebarii din mijlocul penultimei propozitii... Gazeta, gazeta, dar hai sa nu ne batem joc de limba asta. Ganditi-va ca sunt multi care nu citesc nimic altceva decat site-urile de sport.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 19:09

Probabil, antrenorul lui Anderlecht s-a dumirit ca nicusoru de dambovita nu poate juca la nivel inalt daca e pus sa alerge din trei in trei zile. Cu alte cuvinte, nicusoru a fost lasat pe banca sa se mai odihneasca dar si sa observe cat alearga cei ce sunt pe teren. Ati inteles ca n-a fost titular doua etape la rand, nu-i asa? Ei bine, nicusor a inteles ca e mai comod sa iei salariul stand pe banca precum alta mare vedeta becaliota, aka Chiri chiri... El spera ca si Daum sa-l inteleaga ca este mic de statura, adica fragil si ca nu se va putea bate cu danezii in primavara. Lasand gluma la o parte, Weiler a adoptat aceasta metoda de ambitionare a piticului infanterist stanciu, lasandu-l pe banca o etapa, doua , cu scopul de a vedea ce a inteles nicusoru.... E clar ca daca stanciu va continua sa faca floricele in loc sa puna osul la treaba, adica sa alerge, sa dea pase dintr-o bucata si sa contribuie cu adevarat la constructia atacului, va avea locul asigurat pe banca de rezerve, iar la vara, va fi sigur pe lista cu oferta de vanzare... Ca sa va dati seama cat de mult conteaza stanciu in jocul echipei Anderlecht, uitati-va la clasamentul paselor de gol: ambii jucatori ex-fcsb-isti au cate 15 jocuri in campionat, ambii au cate doua goluri marcate, dar Chipciu are 6 pase de gol, iar stanciu n-are nici macar 4, cat are ultimul din clasamentul respectiv. In fapt, un mjlocas nu trebuie sa dea gol neaparat, dar sa dea pase de gol, e obligatoriu.... Cam asta ar fi explicatia. Mai vedem si colo prin 20 ianuarie cand se reia campionatul.....

Brandremist (29 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 19:20

În primul rând, Chipciu are 3 goluri și 10 pase de gol. Dacă nu era el pe teren, Stanciu avea acum doar 3 goluri. Nu-l lăuda antrenorul lui RSCA pe ochi frumoși; băiatul ăsta, așa împiedicat cum e, contribuie vizibil la meciurile echipei sale. Stanciu nu o face decât în meciuri de 6-1 cu Mainz ori la 7-0 cu echipa lui Rednic &Manea. In rest e invizibil. A fost criticat de foste glorii belgiene, de jurnaliștii din Belgia, chiar și managerul lui RSCA spunea că face 2 meciuri bune și 8 proaste. În cele din urmă, antrenorul a cedat și l-a pus pe banca de rezerve. Știți ce e cel mai trist? Că nu i se vede lipsa pe teren și că echipa se descurcă și fără el. Trebuie să lupte și să contribuie decisiv la meciuri ca să-și recâștige locul de titular. Și trebuie să facă asta fără ajutorul conaționalului (că nu trebuie să fii un geniu ca să observi că Alex Chipciu îi tot dădea pase și încerca să-l pună în evidență, în condițiile în care ceilalți colegi nu prea aveau multă încredere în el). Iar presa de la noi trebuie să accepte că jucătorul pe care-l ridiculizau ei la fiecare pas, nu e cel mai mare nătărău din fotbalul românesc.

Vlad Tepes (7 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 19:39

iarasi au sarit ca arsi de cor toti *** dinamovisti sa cante ei despre Stanciu, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Coman (34 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 20:12

Stanciu sufera de acelasi sindrom cu nulti romani adusi in occident....Atentie, nu am spus ajunsi, ci adusi...Am trait propria experienta a adaptarii la rigorile occidentale, desi nu sunt fotbalist, ci inginer. Am avut un soc destul de mare in America atunci cand nu am putut sa muncesc cu muzica linga mine, ca in Romania, cand pauza de masa era mai scurta, cand nu aveam "libere" la orice sarbatoare, cand trebuia sa pun osul la munca pina imi iesea treaba ca lumea, cand nu era acceptata solutia "lasa, ca merge si asa".. Filozofia muncii, a efortului e diferita in occident. Noi romanii, obisnuiti cu pauzele lungi si dese ne trezim dintr-o data intr-un mediu in care trebuie sa performam permanent...Am discutat despre asta cu multi romani, de la studenti ajunsi la Princeton si Yale, la economisti de pe Wall Street sau programatori la Microsoft...Avand in vedere ca meseria de fotbalist e insotita de capricii de vedeta si conceptia ca "talentul nu ti-l ia nimeni", nu ma mira ca multi fotbalisti ajunsi afara au dificultati....Sa nu uitam ca si Hagi sau Lacatus au avut inceputuri dificile la Real, respectiv Fiorentina, sau, mai recent, Chiriches la Tottenham s-a stins repede...Oare sa fie o coincidenta ca, plecat la o varsta frageda, cand inca avea capacitatea de a se modela si adapta, Cristi Chivu a reusit sa performeze? Revenind la Stanciu, eu cred ca poate sa isi revina. Anderlecht e echipa ideala pentru un asemenea talent, isi poate capata acolo stralucirea visata, trebuie doar sa se concentreze 100% . Un An Nou Fericit !

Anonimu” (2 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 20:53

Cititi articolele vechi.. si o sa vedeti ce clauze are. Daca joaca mai mult de 20 de.meciuri pe sezon titular..etc etc.. nu mai vorbiti prostii. Peste tot se face asa... doar daca rupea norii era titular si acceptau aia sa mai dea 2 mil eur.. cu 600k mai mult ca transferul istoric al CSU.. :))

Jean Valjean (280 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 20:54

Alex, daca si Chipciu e un fotbalist extraordinar, cei extraordinari ca Messi ori Ronaldo ce sunt? Esti glumet rau...

Jean-Paul (120 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 20:58

@Mihai Coman, Ma asteptam sa punctati ca o vina pentru adaptarea dificila sau esecul acesteia o poarta si presa de la noi, precum si propriii antrenori. Cand una doua, dupa un singur meci bun facut e comparat cu marile vedete din fotbalul international, atata ii trebuie puiului abia iesit din gaoace, ca sa se umfle in pene si sa creada ca echipa unde se va transfera va fi deja la picioarele lui... Dau, ca exemplu, declaratia stupefianta a nimeni altuia decat "regele" mioritic hagi despre elevul sau, razvan marin: "Face ambele faze, are ambele picioare, dă pase decisive, are viziune, creație, e agresiv și fără minge. Are sămânța lui taică-su. Este un jucător valoros, s-a văzut și la debutul în echipa națională. Mereu am zis de el că seamană cu Xavi, dar are mai mult decât Xavi, șutează foarte bine cu ambele picioare" . Si, cica, razvan nu a fost deloc surprins de aceasta comparatie.... Poftim cultura si sa ne mai miram de ce jucatorii nostri nu se adapteaza dupa ce sunt transferati..... P.S. Nu stiam ca Xavi este schiop de un picior...:)))))

Liviu (1 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 21:30

Frumoasa atmosfera, am fost la meci , am stat la Tribuna 1, cand a dat Anderlecht gol m-am bucurat destul de "evident"....credeti-ma ca nu am fost singurul ...as fi vrut sa avem o asemenea ambianta si in Romania...

Ursus (19 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 22:01

Este tot mai multa ambiguitate in articolele d-voastra. Acum intrebarea este: cum sa faca Daum lucruri speciale cu pleiada de non valori pe care le are la dispozitie? In loc sa-l criticati cu rost si fara, n-ar fi mai progresist sa veniti cu sugestii pozitive?

AliBaba (223 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 22:02

@Anonime, tu vorbesti prostii. Citeste in articol ca Stanciu a jucat deja 23 de meciuri, deci varianta ta cade. Pentru ca se pune si daca joaca 4 minute ca la Gent ori 2 ca la Charleroi.

j8ji (166 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 22:16

Isi ia omul salariul luna de luna?s a realizat?Pai ce mai vrei?Hai sa fim seriosi. In alta ordine de idei,cand o sa realizezi O.I. ca suntem in urma cu 100 de ani fata de vest.Pai cand o sa avem noi ce au aia din vest?Ne asemenam la ceva cu ei?aaaa da geografic suntem in Europa,ATAT

Dan (8 comentarii)  •  27 decembrie 2016, 22:35

Multa prostime isi dau cu parerea pe aici dar nu cunosc absolut nimic despre fenomenul fotbalului profesionist. Stanciu prostanacilor este un fotbalist talentat si tanar. Este o investitie pentru viitor. Dar asta nu inseamna ca se va si realiza. Daca nu se va realiza nu este Stanciu primul si ultimul transfer care nu a reusit. In contract sunt anumite clauze pe care prostimea care isi dau cu parerea pe aici sunt straini de el. Prostior lasati timpul sa vorbeasca daca Stanciu va confirma sau nu.

gio (76 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 0:15

Ce surprinzator nea ovidiu? Daca va informati cum trebuia ati fi gasit si vreo 10 assisturi date de chipciu fata de 4 ale lui stanciu, eh parca acuma intelegem ca joaca mai bine chipciu, daca tot facem comparatie intre cei doi.. Vreti sa studiem si media notelor celor doi? Habar nu o am dar pariu ca alex chipciu sta mai bine decat nicusor, care a fost mai mult anonim in majoritatea meciurilor.

david (18 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 0:27

Domnule Ioanitoaia,ar fi frumos sa va ganditi si de ce nu mai merg romanii pe stadioane.Faceti doar cateva comparatii intre romani si belgieni.Ganditi-va la management...cum isi atrag de exemplu cei de la Charleroi fanii?Ganditi-va,analizati si dupa aia sa va uitati inapoi in Romania.La noi in tur preliminar de liga,cumperi cel mai ieftin bilet cu 5-10 lei si mai departe,in grupe,dai cel putin 70 cu Basel si 100 cu Chelsea.Ne mai gandim totusi si la salariile noastre...Ca orice om,avem pasiuni sau hobby-uri,microbi.Insa nu prea ni le permitem nici noi,comparativ cu belgienii

habana (12 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 2:44

Marea legenda a presei de sport din romania se uita la charleroi anderlecht ca sa ii vada pe cipchiu si pe stanciu. Asta spune tot despre nivelul la care sunt ziarele de "sport" din Ro.

Alex (1 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 8:27

Singura chestie care nu se pupa e faptul ca il tine pe banca dupa o perioada in care chiar a inceput sa joace/marcheze. Daca era vorba de valoare, probabil l-ar fi tinut pe bara de acum 7-8 etape, avand in vedere ca a jucat dezastruos in primele 10 etape. So, chiar daca nu e vreo vedeta, cred ca e vorba si de niste clauze, miscarea pare lipsita de logica in acest moment...

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 8:38

Între un Chipciu care aleargă 12 km pe meci și un Sânmartean care dă o pasă precisă la 30 m și scoate doi adversari din joc cu o fentă din coapsă, îl voi prefera mereu pe al doilea. Mingea mereu va fi mai rapidă decât jucătorul, iar publicul vrea să vină să se uite la fotbal, nu la atletism. Ole-urile nu se scandează după un sprint, ci după o fază de virtuozitate. Munca și fuga și statul în sala de forță sunt pentru cei care compensează lipsa de talent, iar încrâncenarea și chinul lor se văd pe teren. Comparați cu zâmbetul lui Ronaldinho sau bucuria de a juca a lui Inzaghi, care la 37 de ani se bucura de fiecare gol ca de primul din carieră. (De menționat că Chipciu are tehnică ok, făceam o comparație stilistică).

Tehnicu… (12 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 8:54

@Dan, puti de cultura fotbalistică, esti nr. 1 in acest fenomen , *** hagi e la ani lumina si finu jiji la miliarde. Sa lăsăm mileniile sa vorbeasca pt nicușor, culturale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luci (39 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 10:30

@habana. Tu ce-ai vrea nenica sa se uite dl Ioanitoaia la 7 meciuri pe zi ori o fi fost Cherleroi Anderlecht derbiul lui peste prajit si nu s-a aflat? Prea multe minte strica dar si prea putina...Ultimul e cazui tau.

lord belial (434 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 13:12

il tine pe banca sa mai deprinda jocul in echipa, tactica, sa se mai uite si el la meci si sa invete fotbal, ptr ca el tot timpul joaca uc capul in pamant si trage in portar. chipciu, oricat de enervant era la steaua, vad ca pune osul la anderlecht, fuge, paseaza, se integreaza in joc ba da si niste goluri bomba. nicusor stanciu, mai talentat, pare mai copil inca. tre sa mai creasca

gilos (96 comentarii)  •  28 decembrie 2016, 13:36

Nea Ovi, Ca unul care ati pus umarul la manelizarea fotbalului nostru, care ati promovat interlopii si bisnitzarii *** tot pana se alege praful, nu va este un pic jena sa intrebati de ce nu vine lumea la stadion ? Nu vedeti in ce hal a ajuns Liga I ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează