Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Zeificarea lui Daum

N-am văzut vreo schimbare esenţială în evoluţiile "tricolorilor" cu Daum pe bancă. Nici ca aşezare, nici ca tactică, nici ca abordare, nici ca rezultate.

Permalink to Zeificarea lui Daum
joi, 27 octombrie 2016, 4:28

E mult spus că m-am legat ieri de antrenorul „naţionalei”. Mai degrabă i-am pus nişte întrebări lui Christoph Daum decât l-am criticat. Am exprimat câteva obiecţii faţă de componenţa lotului pentru meciurile cu Polonia şi cu Rusia, n-am fost nici acid, nici contondent. Şi dacă am reproşat ceva, am făcut-o cu măsură, neuitând să subliniez meritele tehnicianului neamţ de a fi promovat numeroşi tineri.

Numai că, înţelegând greşit că m-am luat de idolul lor, userii au vărsat peste mine o găleată de mustrări, de înjurături şi chiar de blesteme! Deşi conştient că haterii nu-s majoritari, m-a durut să le citesc insultele şi mi-e jenă să le reproduc.

Pasămite, am fost nostalgic după Mircea Sandu, pe care l-am atacat totuşi adesea, ca să devin acum şi după cuplul Piţurcă-Iordănescu. Acuzaţie falsă. Chiar n-am regrete speciale privindu-i pe predecesorii lui Daum, dar nici n-am să neg vreodată că, pe lângă cusururi, aceştia au avut şi multe calităţi. Au obţinut victorii şi calificări, au descoperit şi încurajat talente etc.

Altfel spus, se înşală cei care-şi imaginează că Daum, care n-a antrenat o echipă naţională până la 63 de ani, a venit să ne înveţe abecedarul fotbalului. Oricât ar crede unii contrariul, el n-a început fără moştenire, de la zero. În consecinţă, e aşteptat doar să adauge, să completeze. Promovându-i curajos pe Romario Benzar şi pe Răzvan Marin, mai nou, pe Bogdan Ţîru şi pe Dragoş Nedelcu, e pe cale să-şi atingă unul dintre principalele obiective asumate. Bravo lui, felicitări!

Pe de altă parte, n-am văzut vreo schimbare esenţială în evoluţiile „tricolorilor” cu Daum pe bancă. Nici ca aşezare, nici ca tactică, nici ca abordare, nici ca rezultate.

Pare ciudat că într-o lume din care unanimitatea a dispărut, sau e pe cale să dispară, Daum se bucură de atâta susţinere încât ţi-e frică să-i zici şi dă-te mai încolo! Ai voie să-i critici pe Mourinho şi pe Guardiola, sub nicio formă însă, e interzis cu desăvârşire, pe Daum! Deoarece el înseamnă „mama şi tata fotbalului mondial”, cum îl prezenta careva pe blog. Să sugerezi, fie şi cu jumătate de gură, că s-a pripit la convocarea unui jucător sau a altuia aduce cu o crimă de lezmajestate.

Încă mai grav, unora parcă le lipseşte doar un vârf de unghie ca să propună zeificarea neamţului şi să comande o statuie pentru el la Universitate sau măcar la Arena Naţională! Îmi cer scuze, dar una e să preţuieşti şi alta să venerezi. Personal, îngenunchez în biserică, nu şi pe stadion.

Ca să-i mai enervez o dată pe aplaudacii selecţionerului, insist că Vătăjelu trebuia chemat la lot, nu trebuia omis. În consecinţă, m-au surprins neplăcut explicaţiile lui Daum că fundaşul Craiovei „e un muncitor foarte bun”, care „aleargă pe banda stângă” şi are „potenţă fizică” etc., dar rămâne pe o listă de 50 de jucători, în ideea că „vreau pentru moment să am toate informaţiile despre Steliano Filip şi Latovlevici”!

Consider declaraţia ca fiind de complezenţă, dată în doi peri, la alibi, de un antrenor simpatic, care n-a dovedit însă cine ştie ce în plan strict sportiv. Organizatoric da, sportiv mai puţin. Dacă va dovedi, voi fi primul s-o recunosc.

Comentarii (145)Adaugă comentariu

lili (1 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 2:46

pe Iordanescu, acest psdist semianalfabet care a trait doar din munca lui jenei si lucescu si care ne-a facut de rusine, nu l-ati criticat. pe neamt nu-l lasati nici un moment in pace.

Mashca (30 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 3:10

Intelegi gresit bai Ovidiule..nu mai am nici macar respect pentru varsta ta pentru ca nu il meriti.."userii", cum le zici tu ,nu sunt mari sustinatori ai lui Daum, "userii" s-au saturat de selectiile facute la nationala de un sistem total bolnav,un sistem care l-a debutat pe cel mai talentat roman la 15 ani jumate,vorbesc de Cristi Manea, rezerva la celebra echipa Mouscron. Ma opresc la un singur exemplu,si dau acest exemplu tocmai din curtea rejelui care urla mai rau decat au fact-o toti presedi tii de club de dupa 90, si face un circ rusinos,in care din pacate isi tareste propriul fiu. Din pacate nu cad diferente intre Borcea,Iancu,MM, familia Becali si restul. Impotriva unui sistem mizerabil care se prea poate sa nu se poata folosi domnul Daum,impotriva acestui sistem sunt "userii"

crapcaras (6 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 4:06

Aoleu Ioanitoaia. Cred ca trebuie sa te duci sa bei o galeata de apa...Nu de alta dar asa bea un bou...Stiu ca ma cenzurezi dar ce scriu aici nu scriu sa vada altii ci sa vezi tu . Articolul e slab si aiurea ca toate celelalte, dar comentariile merita citite. Nu de alta dar toate spune acelasi lucru...Nici n-are sens sa mai zic mai mult

Alex (54 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 4:29

@Tzopci Eu nu am inca motive sa-l plac pe Daum. Trebuie sa ma convinga. Am insa decenta sa-l las sa-si faca treaba. As vrea ca un Director de ziar sa aiba destula educatie si responsabilitate sa o faca. Gazetarii sportivi sunt poate mai cititi/asculati decat mullti altii. Ar trebui sa fie mai responsabili si mai atenti la ce scriu/spun. Nu sunt naiv sa nu inteleg ca nu Daum e tinta ci Burleanu, care personal nu inteleg cum a ajuns Presedintele FRF. Dar nu dai intr-un om nevinovat pentru a te razbuna pe Burleanu, e degradant.

Sm (1 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 4:48

"Daum, care n-a antrenat o echipă naţională până la 63 de ani, a venit să ne înveţe abecedarul fotbalului." Dar cuplul Iordanescu-Piturca pe unde au antrenat si CUM au ajuns la nationala? Ba pe unul l-am si platit ca sa plece dupa care a fost adus iar !!! "Oricât ar crede unii contrariul, el n-a început fără moştenire, de la zero. " Asa deci? Iordanescu& Piturca au inceput va sa zica de la zero?! Cata IPOCRIZIE.....sau o fi doar varsta dle. Ioanitoaia?

Vioteatza (72 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 4:55

Initial am cazut in plasa si eu la fel ca dvs. toti cei ce ati postat aici comentariile dvs. Credeam ca maestrul Ioanitoaia a luat-o razna dar de fapt dansul nu face decat jurnalism, si-l face ca la carte. Articole care te incita sa reactionezi, sa iei atitudine. Noi luam atitudine si ziarul ia bani, pentru atitudinea noastra . Asa e in presa... Desi dansul il apreciaza la fel ca orice om inteligent pe Daum, scrie impotriva lui si astfel vinde ! Daca scria un articol in care il lauda pe selectioner, mai comenta dracu' aici si la visterie se aduna prafu'. Pot sa fac pariu ca urmeaza Buzarnin cu un articol in suita... :)

Serban (35 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 6:42

Bravo @meron!Genial!Cel mai bun comentariu pe care l-am citit,vreodata,in aceasta "fituica" ***! De ce citesc atunci mizeria asta,daca este atat de abjecta?Pentru ca vreau sa vad pana unde merge nesimtirea si incompetenta celor care ar trebui sa ne informeze,pentru ca ma bucura comentariile pertinente ale unor oameni ce inca gandesc,pentru ca ma intereseaza si cele vulgare ale unor oameni simpli,needucati,care au insa mult bun simt nativ,rudimentar,dar si pentru a citi aberatiile unor *** ce-i sustin pe acesti asazisi ziaristi incompetenti si,in acelasi timp,platiti sa sustina interesele celor ce au distrus fotbalul romanesc si,in general,Romania!Ma refer aici,in exclusivitate,la cei de teapa lui Buzarin si,mai ales,a anfitrionului blogului de fata,"maestrul" care a stiut sa imbine comunismul cu imperialismul(numit la misto:democratie!),profitand la culme in ambele sisteme,de oportunitatea de ziarist de curte,servitor umil si ascultator al stapanilor ce s-au perindat prin viata-i jurnalistica! Ceilalti ziaristi de pe aici,in frunte cu domnii Radu Parschivescu,Geambasu,Cosasu...s.a.m.d. ,sunt ziaristi adevarati,oameni de caracter care,chiar daca trebuie sa faca unele compromisuri si scriu aici caci se castiga greu o bucata de paine in zilele astea anapoda unde incultura si marsavia conduc Romania,isi respecta blazonul si propria persona. Ioanitoaia nu intelege ca aceste atacuri permanente si stupide la adresa lui Burleanu si Daum,ni-i fac simpatici!Si,mai ales Burleanu,ne erau extrem de antipatici,la inceput. Citeste Ioanitoaia bine ce ti-a scris @meron.N-ai reusit in viata ta un articol atat de bun. Cititi-l toti si bagati la cap.Asta e realitatea!Bravo @meron!!! Nu pot spune nimic in plus,ai scris totul acolo,parca mi-ai furat ideile! P:S.:Mai sunt si alte comentarii excelente,iertati-ma ca nu va amintesc si pe voi,sunteti insa prea multi(si asta imi umple sufletul de sperante!!!),dar @meron e,in opinia mea,campionul!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (8 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 7:28

Problema lui Ioanitoaia este ca textele lui sunt deosebit de proaste. El are niste obsesii - niste fixisme adunate de de-a lungul timpului. Obsesia mai recenta e Burleanu/FRF si presupusa incapacitate a conducerii federatiei. Daum e colatreral acestei obsesii. Poate ca asa e, ca Burleanu e un fake. Dar ce i-as recomanda batrinului maestru pe care lumea uneori il mai identifica colocvial drept "nea Ovi" (sau tovarasul Ovi) este sa SE LASE de aceste bloguri de doi lei nu din motivul opiniilor pe care le repeta ci datorita faptului ca e asa de IRELEVANT, PLICTISITOR, PREDICTIBIL SI ENERVANT. Imi aduce aminte de batrinii mei profesori de facultate (care sunt din generatia "maestrului"). Maestre, inca o data, pune pixul ala in cui si lasa pe cineva mai tinar. Nu mai este 1983 si nu mai produci la Flacara lui Paunescu.

ZONA MAGHERU (166 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 8:07

Maestre puneti la suflet mult prea mult si nu se merita !! Internautii care comenteaza pe gesepe in general sunt stramutatii - dezradacinati care se dau mari nationalisti !! Nici unul din ei nu se va intoarce in tzara unde sau nascut definitv. Oricum una peste alta ma bucur ca l-ati recomndat pe vatajelu care desi nu are experienta celor doi mi se pare peste ei ca valoare . In al doilea rind o sa aveti ce critica dupa ce Romania nu se va califica dar nu cred ca e vina lui Daum pentru ca simplu generatia asta e slaba . Si eu sper ca macar sa il foloseasca si pe vatajelu nu de alta dar vom avea nevoie de tineri pentru calificarea la viitorul european . Deja " Filipao petardao" si-a aratat limitele la meciul cu Dinamo 2 iar Latovlevici cind s-a apelat la el dupa ceva vreme a jucat modest .

Lau (3 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 8:34

Ai bre' grija de nepoți , de nepoate si mai lasă tu lumea in pace...omul încearcă sa ne facă o echipa naționala care sa joace fotbal nu hal de Piturca , Răzvan Lucescu sau un Iordănescu care își luau numai oameni lor la naționala. Cred ca si acum i-am fi văzut pe la nationala jucatori gen:Tanase,Goian,Surdu,Cocis sau vreun Florescu

Unu (5 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 8:50

Hai ca asta e buna. Ce mari descoperiri de jucatori au avut predecesorii lui Daum? Voi vreti ca Daum sa revigoreze nationala dupa noapte? Voi credeti ca daca erau Mou sau Pep, credeti ca faceau mare branza inca din start? Uitati-va ce fac ei acum. Nici unu nu o duce exceptional la echipele de club. Dar, asa cum ii sta bine romanului, preferam sa cadem in extrema cealalta sa il facem praf, nu stie fotbal sau mai stiu eu ce. Pana sa se prinda omul cum sta treaba cu fotbalul de la noi, mai dureaza. Probabil ca e si sfatuit prost, deoarece sunt chemati la lot jucatori care freaca banca, in timp ce altii, care sunt in forma, sunt lasati pe afara. Doi ani e putin, nu ai cum sa reconstruiesti o echipa si sa ai performante. Obiectivul CM 2018 era din start imposibil, mai ales la ce grupa avem. Polonia, Danemarca si Muntenegru. Cu astea ne vom bate...La Astana a fost un accident. Trebuia minim 4 ani cu obiectiv EURO2020. As dori sa nu mai fim asa de extremisti. Nu a realizat inca nimic Daum, doar ca aduce jucatori tineri, dar nici sa dam cu pietre in el. Acest articol chiar mi se pare deplasat si nepotrivit intr-un astfel de moment. Ma gandesc cu groaza ce se va intampla cand vom pierde cu Polonia. Sunt 100% convins ca nu ii putem bate in noiembrie.

stefan (4 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 9:19

Daum este in domeniul lui de activitate mult peste ce esti tu in jurnalistica .... Spala te cu apa rece pe fatza. Si nu te mai minti singur. Peste 75% suntem hateri :)

Cris (36 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 9:36

Dacă ar bănui cineva vreo umbră de obiectivitate în articole, nu ar fi așa mulți hateri. Dar când întrerupi criticile la adresa lui Daum doar ca să îl critici pe Burleanu, apoi revii la Daum, e greu să fii luat în serios. Mai ales dacă ne aminteam că filonul ăsta critic apărut recent lipsea cu desăvârșire în epoca de aur a lui Mircea Sandu, acest mult regretat conducător.

gauloise (5 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 9:53

Mda, mata ori provoci scandal ca să îți vinzi ziarul, ori ești plătit să îl beștelești pe Daum.

lord belial (434 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 10:59

ioanitoaia mai aprig ca un beat reporter. nu te comportai la fel cu piturca, maestre, ma faci sa vreau sa scotocesc in arhiva dupa elogiile aduse barbugiului.

Alex One (161 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 11:28

@Meron, "Becali nu are stadion,nu are hotel,nu are centru de antrenament,loturi de juniori,centru de refacere...." si cate si mai cate "centre" nu are. Daca abandonezi patima exacerbata , poate ne luminezi cine are minunile despre care vorbesti ? Evident nu are nimeni, toti au folosit si folosesc stadioanele, bazele de antrenament si celelalte facilitati primite spre folosinta, gratis sau aproape gratis( Copos dadea pe luna pentru folosirea stadionului contavaloare unui pachet de tigari LM !) de la autoritatile statului ,platesc doar utilitatile,daca le platesc,si atunci cu mari intarzieri. "Normal", Becali a primit ce i se "cuvine" dupa ce a bagat milioane in baza din Ghencea , ajunsa datorita modernizarilor si stadionul Nationalei, care acum rugineste datorita pretentiilor aberante ale unor persoane care temporar ocupa niste functii in cadrul CSA. Sigur, troglodismul,limitele, naivitatile maladive si prostia lui Becali, incontestabile vorba unui "ganditor " care vine din iarba, au contribuit la aceasta situatie intrucat daca ar fii incheiat un contract solid putea folosi gratuit baza sportiva zeci de ani in contul sumelor masive investite, era foarte simplu ,precum chiriasul exonerat de plata chiriei pana la concurenta sumei pe care a investit-o in casa proprietarului. Probabil ca nu va mai trece mult timp pana vor iesii la suprafata calculele pe care si le-au facut respectivii. De ce trebuie DOAR Becali sa aduca puncte pentru coeficient,sa umple nationala de jucatori si sa fie mereu mai singurul de care se leaga sperantele unor rezultate cat de cat decente in meciurile din cupele europene ? Dar nu despre Becali era vorba in articol ci despre Daum. Acesta a fost angajat , trecutul lui "glorios" nu a contat pentru eticul Burleanu, deh ale tineretii (la vreo 45 de ani) valuri ,cel putin asa s-a declarant de oficialii FRF, sa califice Nationala la urmatorul CM . Sigur dupa indeplinirea obiectivului se putea lua in discutie si prelungirea contractului. Ce ni se spune acum dupa ce calificare este compromisa in proportie de 50% iar dupa meciul cu Polonia s-ar putea sa nici nu mai visam la aceasta posibilitate ? Pai ne zice moralul domn Burleanu, care si-a tras prima de 90.000 de euro, care inainte de a-l intreba pe "toxicul" Becali ce a facut pentru fotbal sa ne spuna ce a facut el, ca iata deja au trecut doi ani si constatam dezastru pe linie la toate loturile, ca intentioneaza deja sa-i propuna lui Daum prelungirea contractului !!! Ce calcule lipicioase a facut de apare brusc atata graba ? Oare iminenta certitudine a necalificarii ? In rest, numai bine tuturor celor care posteaza, inseamna ca ii intereseaza.

vasglo (208 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 11:30

@meron: in afara de aerul narcisist pe care-l emana, comentariul tau denota frustrari profunde care te fac sa vezi numai titlul articolului domnului Ioanitoaia nu si nota care-l explica: "N-am văzut vreo schimbare esenţială în evoluţiile "tricolorilor" cu Daum pe bancă. Nici ca aşezare, nici ca tactică, nici ca abordare, nici ca rezultate.".. Asta e demersul sincer al jurnalistului, nu altul. Tu ai vazut altceva la cele doua egalitati chinuite cu Muntenegru si Kazahstan si la victoria din Armenia cand noi am jucat 11 la 10 inca din minutul 4?.....Cat despre afirmatiile aiuritoare precum "....Becali Gheorghe, cel care a distrus traditia Stelei si care are o echipa in Liga 1 dar nu are stadion, nu are hotel, nu are centru de antrenament, nu are loturi de juniori, cadeti, nu are centre de refacere si tratament. Are doar bani din jecmaneala si apare mereu in ziarul condus de dumneavoastra ca fiind patron Steaua...", nu mai ramane decat sa exclami:.."merone, frustrare e numele tau!'.... Oare cum o fi "distrus traditia Stelei" patronul care a salvat echipa de la faliment si a dus-o timp de 12 ani in grupele competitiilor europene, cu un singur an de pauza, se bate an de an la titlu, fara "hotel, centru de antrenament, loturi de juniori, cadeti, centre de refacere si tratament.? Tu mai si gandesti inainte sa scrii?....-:)

emil (3 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 11:44

Unde au antranat ultimii antrenori ai romaniei: 1.Iordanescu:nationala, camile,nationala,camile. 2.Razvan:Rapid, nationala, ghyros. 3.Piti:nationala, camile, million. Performante: spre 0. Matale nu intelegi un lucru, Daum nu e cel mai bun antrenor, insa avem impresia despre el ca nu e o marioneta/comisionar. deja la noi in Romanica e mare lucru.

Dtru (268 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 11:46

@stefan. Stii tu ce inseamna Ioanitoaia pentru gazetaria sportiva si pentru istoria ei? Daca ai stii ca a infiintat primele ziare private dupa 89 si le-a impus pe piata de la zero ai fi mai rezervat in aprecieri. In afara de criticile lui Ioanitoaia, poate exagerate, Daum ramane antrenorul pe care nu l-a angajat nimeni in ultimii 3 ani. Greu de raspuns de ce dar usor de banuit.

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 12:33

@Dtru Pentru multe dintre cele scrise in ultimii 3 ani si altcineva trebuia sa stea pe tusa...La gradul tau de inteligenta ar fi trebuit sa-i dai o bila alba si lui Daum ca si asta prin tinerete a reusit ceva...Pina la urma se pare ca zeul tau este altul.

mike (21 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 12:37

Nu domnule Ioanitoaia, nu exista hateri. Sint cititori care au o alta opinie decit dumneata, sint pur si simplu useri. Si apropo: constituie majoritatea. Si faptul ca dumneata nu accepti criticile din partea cititorilor denota o lipsa de responsabilitate si dispret la adresa celor care la urma urmei va asigura salariul "oficial". Spun oficial pentru ca in ultimul timp am inceput sa-mi pun niste intrebari in legatura cu continutul articolelor dvs. Cred ca intrati cel mai bine in tiparul haterilor.

Claudiu Alexandru (9 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 13:00

Domnule Ioanitoaia, Pe acelasi principiu Daum e mult mai departe, ca antrenor de club, decat Piturca si Iordanescu (nu cred ca se pot compara niste niste titluri castigate la Steaua cu performantele lui Daum). In consecinta cred ca poate aduce un suflu nou nationalei/fotbaluilui de la noi. Pentru ca nu poate inventa jucatori (jucatori formati in epoca in care aveam numai antrenori prieteni cu impresari, epoca pe care am impresia ca o regretati profund). Ce ziceti? Logica asta functioneaza numai cand e in favoarea spuselor dumneavostra? Multumesc, Claudiu

Ionel (2 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 13:37

e ca si cum ai incerca sa muti elefantul in studioul procesul etapei. sa il convingi pe ioanitoaia ca tara se schimba si metehnele si ele.

aldo_m (164 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 15:19

nea ovidiule cineva zice ca pe iordanescu NU LA-AI CRITICAT NICIODATA as e iar iordanescu n-a avut curaj sa promoveze nici un tanar si daca era ruman la nationala NU=L CRITICAI NICIODADATA si cred ca nici n-avea CURAJ sa promoveze vre-un tanar asa ca ma gandesc ca uneori meriti niste mici intepaturi ca paraca te plateste gigi becali ca daca era reghe antrenor CU SIGURANTA VORBEAI DE STADIOANE DE UTILITATI dar n-avei curaj sa critici ca asa vede multa lume traiasca gigi becali din neuroniii lu matale ca doar el dicteaza ritmul in liga unu

Loulou (274 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 15:41

Aldo m, dar pe Ivan de la Craiova cine l-a debutat la 18 ani in nationala, tu, bunica ta ori chiar Iordanescu? Poti gandi cu mintea ta daca o ai, nu sa preiei aberatiile altuia. Numara si vei vedea ca Daum joaca cu 9 jucatori din echipa lui Iordanescu de la Euro.

Loulou (274 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 15:45

@Andrei F. Iar le stii tu pe toate si Einstein e nimeni pe langa tine! Dar pina si tu te faci ca nu ai auzit intrebarea de ce nu l-a vrut nici o echipa pe Daum in ultimii 3 ani. Aud? Poftim? Ce zici?

razvan (5 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 15:57

Lucrul pozitiv pe care il remarc dupa ce citesc de fiecare data articolele parsive ale lui nenea *** si cele desantate de-a binelea ale *** buzarin este aceasta emulatie care exista printre suporterii nationalei, acest entuziasm atat de necesar. Stiu ca nationala noastra a suferit mult din cauza oamenilor rau intentionati din jurul ei, si odata cu ea si suporterii, stiu ca nationala noastra nu e cea mai buna si mai stiu ca nu vom avea vreodata pretentia de a castiga vreun trofeu european sau mondial, dar eu personal imi doream o alta fata a echipei nostre, un alt joc in care sa vad determinare si respect fata de suporteri. Primii pasi au fost facut de echipa catre suporteri, se vede alta atitudine in comportamentul jucatorilor. Sper doar ca lucrurile bune sa continue si cele mai putin bune sa fie corectate astfel incat sa avem o nationala al carei joc sa produca emotie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 16:11

@Loulou Si....?Eu am spus doar ca in tinerete si Daum a facut ceva ...Daca te referi ca cineva a facut ceva candva e la mintea cocosului sa vezi ce a facut atunci si cel pe care-l compari...Nu trebuie sa fi Einstein...Nici mie nu mi-a placut cum a fost instalat Daum dar odata ce acesta este selectionerul nationalei nu cred ca face bine sa-l critici de fiecare data si apoi sa spui ca este libertate de exprimare...Apoi revin...omul zilei de mult timp este Sumudica.Desigur ca libertatea de exprimare nu i se aplica,merge numai daca mai misca ceva pozitiv ,cind o comite ...liniste si pace!Eu pot sa te intreb daca declaratia lui ca Dinamo poate sa invinga cu oricit ca nu-l intereseaza,e chear nimic?Mai ales cand cu ceilalti esti exigent...

razvan (5 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 16:14

Voi sunteti intregi la minte? ati cenzurat ca am zis carnat oltenesc?

Bogdan (395 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 18:28

Intinerirea echipei de dragul intineririi e o idee falimentara. Cu echipa aia trebuie sa mai si bati pe cineva ca altfel nu ai facut nimic. Eu sunt de parerea dlui Ovidiu ca prea il ridicam in slavi pe Daum desi inca nu a facut nimic special.

gigelos (108 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 20:03

Dl Ioanitoaia baga batul prin gard , cainii latra dansul se amuza. Ok , hai sa ne gamdim ce antrenor roman ar fi fost mai potrivit sau ce antrenor strain de nivelul lui Daum veneavsa lucreze pe 400.000 euro ?

Radu Roberto (1 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 20:22

E trist

MZM (390 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 20:56

Domnule O.I., antrenorul nationalei trebuie lasat sa lucreze. Trebuie chiar ajutat , mai ales de catre presa. Chiar daca nu ne va califica la mondialul din Rusia, are scuza lipsei... materiei prime. Atacandu-l mereu, atacati de fapt conducerea FRF si alimentati indirect suspiciunea care circula underground, potrivit careia, pe timpul lui Sandu si Dragomir, "din drepturile tv. ale echipelor din Liga 1, ajungeau niste sacose cu bani si pe la niste redactii de sport"! Gura lumii e sloboda. Nu vreti sa eliminati aceasta banuiala?

gigelos (108 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 20:59

Pardon , Nea Cascheta lua 400.000 pe an , la Daum se vorbeste de 550-600 . Cam acelasi lucru

ovialex23 (11 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 22:33

Un articol penibil, subiectivist si plin de ranchiuna.

ManX (25 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 22:54

Iar te-ai facut de miru' lumii....îti place,altfel nu ai scrie asemenea articole.Provocare de doi bani si frustrare fara pret. Ce schimbare vrei în trei meciuri OFICIALE? Toata lumea-ti spune de ani de zile sa speli putina(nu nevasta lu' Putin)dar disperi populatia mai rau ca aia de la Antena 3....nu are rost sa mai consum cerneala.Cenzura a aparut din cauza "ziaristilor" ca tine.

meron (28 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 23:09

Buna seara domnule Ioanitoaia! Am numarat pe cei care au postat comentarii pe blogul dumneavoastra. Doar 18% v-au fost favorabili. Minoritari si nu majoritatri asa cum trambitati cu o zi in urma. Toti au proferat injurii, permise de dumneavoastra. Toti au atacat pe ceilalti postatori, acestia fiind in procent foarte ridicat interesati sa aduca argumente, solutii, pentru protejarea Nationalei Romaniei. Nici unul dintre postacii favorabili dumneavoastra nu au prezentat argumente, rationamente ci doar clasicul mistou sarcastic, dambovitean. Stiind ca Cine se aseamna se aduna, domnule IOanitoaia, Va Rog din nou, retrageti-va din activitatea jurnalistica. Daca asa, unii sustin ca da, faceti vanzare la cotidianul sportiv, inseamna c-ati luat-o razna de tot. Cu ce pret a-ti face-o? Vindeti ziarul primind doar mascari? Ce aparati domnule IOanitoaia? Fotbalul romanesc? NU. Ati probat in dese ocazii, ca nu. ***. Un altul care apara gasca lui Mircea Sandu, in anii '90 umplandu-se de ridicol. STIA dar Nu-i mai pasa. Era septagenar. Asa sunteti si dumneavostra. Cu respect!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jean (280 comentarii)  •  28 octombrie 2016, 23:37

@meron. Dar cei contra ce argumente au? Zero. Niste inchipuiti. Promovarea lui Ivan de catre Iordanescu nu e un argument, dar e ca Daum da interviuri. De rasul curcilor...

Alex (8 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 0:30

Domnule Ioanițoaia, respect opiniile dvs., chiar dacă uneori se întîmplă să mă indispună. Apreciez însă civilitatea cu care le exprimați. Spre deosebire de colegul dvs. mai tînăr și mai oltean ca temperament, dl. Buzărin, care pare adesea venit din paginile grosolane ale "Săptămînii" lui Eugen Barbu - e drept, fără talentul și fără farmecul lui nea Jenică. Înțeleg că într-o redacție există diferențe de păreri dar, vă rog respectuos, spuneți-i dlui Buzărin să-și controleze limbajul atunci cînd îl atacă - pentru că asta face, atacă birjărește, străin de argumente - pe C. Daum. Textul dvs. i-ar putea folosi ca exemplu despre ce înseamnă polemica elegantă. Toate cele bune!

pamfletaru (45 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 0:49

AS PUNE UN SFINTISOR LA NATIONALA...eu l-as pune pe mutulache la nationala, rezultatele ar fi garantate,ar aduce in cantonament ospatari,lautari si mandrute, toti jucatorii s-ar energiza si ar bate toate echipele,le-ar bate de am suna la 112 :) daca mutulache ar fi sef la nationala,falcosu ar fi lasat in pace sa isi vada de cainii lui, nu sa se impiedice de manageriala unora care au devenit sfintisori ,dupa ce au fost dracusori... :)

Alex (54 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 7:02

http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2016/10/27/zeificarea-lui-daum/

oy (3 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 8:47

Rusine ca nu incetati cu astfel de articole. Daca nu cumva va stimuleaza cineva sa le publicati, ar trebui sa aveti decenta sa recunoasteti ca sunteti partinitor si sa va opriti. Nu trebuie sa iesiti in fata si sa spuneti asta, este suficient sa incetati.

Burebista (114 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 10:05

Din toate cele 144 de comentarii cel putin 100 sunt critice la adresa marelui maestru... deci totusi asa zisii hateri sunt majoritari... chiar daca o.i. vrea sa ne spuna contrariul... aproape toate criticile sunt argumentate sich scrise decent... o.i. incearca sa manipuleze... si-a schimbat putin tonul in articole dar intentia de a lovi in selectioner e clara... mai clar nu se poate... bine, exceptand pe buzarin... daum nu este super antrenor dar trebuie lasat in pace... sunt de acord cu anumite critici din articol dar aproape nu trece zi fara articol si fara critici... prea e pe fata... ori mos ovi vrea rating ori serveste interesele mafiei din fotbal ori... amandoua...

Liviu (333 comentarii)  •  29 octombrie 2016, 15:41

Daca analizezi atent Ioanitoaia are dreptate. Daum a aratat ca e organizator si motivator nu si mare antrenor. Vorbesc unii de argumente pro Daum dar care sunt ele ca eu nu le-am vazut. Pai egaluri cu Muntenegru si Kazahstan facea si Iordanescu,

++ (194 comentarii)  •  30 octombrie 2016, 16:16

asta cu Daum e o campanie ioanitoaia contra burleanu episodul 500. cu marele sandu nu a ajuns ioanitoia nici la episodul 5. un ziar care nu informeaza ci ia parte la toate luptele federatie-liga, antrenori ai nationalei, etc. acum intrebarea cea mai mare a GSP e de ce nu a fost selectionat cheseru si dai si piseaza-l pina isi pierde rabdarea. dupa care va zice: neamtul e iritat si si-a pierdut nervii, deaceea il platim cu 500000 € pe an? un ziar de tot rahatul.

Comentează