Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Începutul sfârşitului?

Acest 1-5 al Astrei din Gruia depune mărturie despre declinul campioanei en titre, aflată pe locul 11, cu 4 puncte din 5 meciuri!

Permalink to Începutul sfârşitului?
luni, 22 august 2016, 4:26

Nici în visele cele mai rele, Şumudică nu şi-a închipuit că echipa se va prăbuşi atât de repede şi atât de rău, dar asta se întâmplă şi, din păcate, returul cu West Ham nu anunţă nimic bun. Manşa de la Londra preocupă şi pentru că angajează imaginea întreg fotbalului românesc, reprezentarea acestuia. Dincolo de simpatiile fiecăruia, ne-am bucura să mergem în grupele Europa League cu încă o formaţie alături de Steaua. Totuşi, şansele de calificare ale giurgiuvenilor sunt minime.

Se ştie de ce a ajuns formaţia dunăreană în vrie, chiar în picaj. Absenţa de pe bancă a antrenorului, suspendat din cauza sa şi interzis din cea a federaţiei, abuz asupra căruia nu mai insist, ca şi despărţirea de titularii Găman, De Amorim şi Boldrin au afectat serios vestiarul. Achiziţiile n-au izbutit să facă uitate plecările. Regret s-o spun, însă venirea pe post de Salvatore della Patria a internaţionalului Săpunaru, campion al României cu Rapid şi de 3 ori al Portugaliei cu Porto, ba şi câştigător al Ligii Europa 2011 cu acelaşi Porto, n-a adus plusul aşteptat.

Din contră, „Săpun” a lovit mingea cu mâna în careu ca un diletant cu West Ham, iar duminică seara, la Cluj, a greşit la fel de grav. La 1-2, a ratat un 11 metri care putea relansa întâlnirea, pentru ca, un minut mai târziu, să piardă copilăreşte o minge din care Tiago Lopes a ridicat scorul la 3-1. Ca atare, e de spus că Săpunaru a distrus-o psihic pe Astra, că a îngropat-o! Fireşte, nu exclusiv din pricina lui, introdus în minutul 65, s-a pierdut meciul cu CFR, dar el a parafat dezastrul, l-a semnat.

S-a discutat mult şi despre arbitrajul lui Lucian Rusandu, notat cu 2 în Gazetă. „Centralul” din Sf. Gheorghe a comis numeroase erori şi o gafă de proporţii, asta când i-a refuzat campioanei la 1-1, în minutul 36, un penalty evident. Larie l-a agăţat pe Teixeira în suprafaţa de pedeapsă, ba l-a şi descălţat de gheată, moment în care, de-a dreptul comic, Rusandu l-a avertizat pe portughez pentru simulare!

Atenţie, nu analizăm o fază complicată petrecută într-un careu aglomerat precum „talpa” lui Hanca la De Amorim în Steaua-Dinamo, nu, ne referim la una simplă, lesne de judecat. Personal nu-l consider pe Rusandu de rea-credinţă. Dar el atât poate, e limitat, arbitru de pluton. Destul să-l vezi alergând, parcă sărind peste obstacole, ca să anticipezi cum va fluiera.

Dacă există vreo şansă ca Astra să continue în Europa League, speranţa trebuie legată de cuvintele rostite în acelaşi registru de Lovin şi de Daniel Niculae după umilinţa din Gruia. Realişti, niciunul n-a folosit prestaţia lui Rusandu ca alibi, Lovin declarând că „Dacă luam bătaie la un gol, două, puteam da vina pe arbitru, dar aşa e imposibil!”.

Pe lângă ambiţie şi noroc, giurgiuvenii vor avea nevoie de luciditatea celor doi veterani pentru a găsi ieşirea din tunel. Altfel, va spori riscul să înceapă sfârşitul echipei, patronul să-l vândă şi pe Alibec, Şumudică să renunţe, lotul să se destrame, iar Astra să urmeze ex-campioanelor Rapid, Petrolul şi Oţelul. Clar, nu i-ar folosi nimănui încă o dispariţie la vârf.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

observator_federal (53 comentarii)  •  22 august 2016, 16:38

Constatarea din final este o capcana? Cum adica "Clar, nu i-ar folosi nimănui încă o dispariţie la vârf"... se stie cui ii foloseste, deja, degringolada de la Astra!

Soos Vilmos (189 comentarii)  •  22 august 2016, 16:39

Pe batrinul ioanitoaia il preocupa " imaginea fotbalului romanesc" fara sa sufle nici o vorba de adevarata imagine oferita de fcsb in meciul cu M.C. Dar de, Astra nu plateste , asa ca tot becali este cel care ofera o imagine " sublima" a fotbalului autohton.

cita (2118 comentarii)  •  22 august 2016, 16:44

Puneti VA rog SI Urziceniul PE aceasta lista a echipelor-furtuna-in-pahar-cu-apa si veti avea un tablou complet al capitalismului fotbalistic post-decembrist :(

Dan (14 comentarii)  •  22 august 2016, 16:45

hai ca daca am ajuns sa comparam pe Astra cu Petrolul si Rapid e grav....nici macar cu Otelul ca istorie ..Astra e o echipa cu o istorie de 15-20 de ani acum dupa 89"..cum sa compari Astra cu Petrolul ?????? in ploiesti (de unde sunt ei de fapt)au circa 50 de suporteri

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 16:45

Eram sigur ca trebuie sa va contraziceti singur!,,Campioana nu se preda,, va spune ceva?...Desigur din nou puneti balanta ...arbitru bun,arbitru de duzina...Ce nu faceti pentru nenea Sumudica!Se pare ca atunci cind Reghe a cintat prohodul Astrei a stiut mai mult fotbal decit dv..,,Si din vina lui Reghe!,,nu se maninca deloc cu ,,Si din vina lui Sumi!,,..?.Coboriti,coboriti...

Tic (1 comentarii)  •  22 august 2016, 16:46

Nu inteleg de ce nu sunteti capabili voi ziaristii sa observati anumite tipare. Unirea Urziceni, Otelul Galati, Astra Giurgiu... Ce au aceste echipe in comun? Castiga un campionat cu cantec, dupa care dispar. Este vorba de valoare? Ma indoiesc. Este vorba de spalat bani... incepe sa sune credibil, dar nu acesta este mecanismul. Cu putina rabdare poate va prindeti!

vasglo (208 comentarii)  •  22 august 2016, 16:48

Lasa Nea Ovi, keep calm, "Campioana nu se preda"! Mai tii minte?!..-:)

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 16:48

@Soos Vilmos Lasa nene,ca imaginea fotbalului romanesc a fost indreptata de 0-3 cu danezii,1-4 cu Dinamo,1-5 cu CFR...Matematica pura!

Lucian (8 comentarii)  •  22 august 2016, 16:50

@Tic. Noroc ca te-ai prins tu, altfel muream toti prosti. Comparatia chiar se potriveste, o spui tu si tot tu o contrazici. Cred ca Nea Ovidiu stie ceva mai mult dar nu vrea sa divulge.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  22 august 2016, 16:59

Marturisc ca nu inteleg nuanta care desparte suspendarea (din cauza lui Sumudica) de interzicerea (cauzata de abuzul federatiei). Semantic diferenta e clara si usor de facut dar vorbind practic cum putea fi Sumudica suspendat daca nu era si interzis pe perioada (scurta) a suspendarii? Adica putea sta cu echipa, antrena, da indicatii, etc., dar totusi era suspendat? In ce consta totusi suspendarea atunci? Nu avea voie sa bea apa de la vestiarul baietilor, nu putea sa ii sune dupa ora 19? Chiar nu reusesc sa imi imaginez, dar daca tot insistati banuiesc ca o fi un schepsis care-mi scapa.

haideusicfr (287 comentarii)  •  22 august 2016, 17:09

Tipic romanesc si ..regatenesc! Domnu * Ioanitoaia CFR a castigat cu 5-1 .Cu noroc pentru ca Bud continua neinspirat evolutia sa din acest tur. N-a fost nici un 11 metri si arbitrul i-a aratat corect cartonasul galben lui Texeira pentru simulare.Si pe strada se mi intampla sa calci pe cate unul pe calcai.Nici unul nu cade ,iti ceri scuze ,totul e OK.Portughezul acesta e un maestru al tanguielilor da de da de...Si daca e pana acolo ,Jakolis a dat un gol neacordat de arbitru.La care in mod normal portarul merita un rosu.Daca *arcasul* Christian ar fi ratat lovitura de pedeapsa? Iar 11 metri acordat Astrei a fost corect? Lasati barfele de o parte ,Astra a luat o meritata bataie ,dar nu e un capat de lume.Ii urez noroc in meciul cu West Ham.

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  22 august 2016, 17:13

Rusandu a gresit flagrant in ambele directii, parea depasit de situatie - intr-adevar, fara sa fie partinitor.

un roman (20 comentarii)  •  22 august 2016, 17:13

O formatie fara suporteri , cu spectatori sporadici sau "pictati" in peluza , nu are viitor , cat despre prezent ce sa mai vorbim !!!! Fara arbitrajul diabolic a lui Coltescu care a anulat Stelei ( FCSB, sa inteleaga si Sumudica) TREI goluri valabile , acum nu vorbeam de o fosta campioana in pragul desfiintarii , ci de un lucru normal , o adunatura ( team in ingleza asta pt ninel) fara trecut , prezent , viitor , fara suporteri , si mai ales FARA IDENTITATE care se desfiinteaza !!!!! Cine in afara de dtra , domnule Ioanitoia o sa-i simta lipsa , puteti sa-mi spuneti ????? De plans sunt echipe precum Petrolul , FC Arges , Rapid , dar Astra ???? Hai sa fim seriosi si sa traiasca Coltescu !!!!!!!

Parneava (26 comentarii)  •  22 august 2016, 17:14

Este incredib

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 17:22

@adi_stelistul Voit maestrul mentine confuzia...Daca era suspendare se spunea n etape de suspendare...Atunci Sumudica doar nu era pe banca dar putea face antrenamente.La interdictie se spune perioada...2 luni pentru Sumudica -antrenorul trebuie sa nu ia legatura cu jucatori sau oficiali...La fel s-a dat si suspendarea lui Suarez pentru ca a muscat.Un anumit numar de luni nu a avut voie sa joace nici pentru echipa de club,nici pentru nationala 9 meciuri...Dar mai bine sa folosim armele ,,casei,,...,,CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LUIS SUAREZ a fost SUSPENDAT 9 meciuri de la echipa naţională, și timp de 4 luni nu va putea fi implicat în nici o activitate fotbalistică, informează gsp.ro. Atacantul lui Liverpool va fi obligat să achite şi o amendă de 65.000 de lire.,,Mai cuprinzator...De ce se da interdictie in cazuri de parieri sau trucari de meciuri cum a fost recent la noi...UEFA cind a decis ca cei din fotbal sa fie tinuti departe de pariurile sportive avea in vedere nu numai meciurile aranjate pentru pariuri ci si faptul ca cei din fotbal puteau avea informatii din interior.Sumudica chiar daca nu a pariat pe Astra putea avea informatii de la alte persoane din fotbal?Daca vedem cum pe foamea de la Astra vin totusi jucatori buni fosti prieteni(Nicolae,Sapunaru...)...

custov (88 comentarii)  •  22 august 2016, 17:23

fa putin lobii TOV. ioanitoaia sa-l vand pe alibec la fecesebeeeeeeee,poate mananci si tu o jumara .Nu uita sa scrii decoregrafie ,sau nu ti-a placut?????

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  22 august 2016, 17:26

Si un comentariu off-topic, dar chiar nu stiu cum sa va transmit altfel: colega dumneavoastra a dat-o-n bara rau de tot cu articolul dansei despre favela. A reusit mareata izbanda sa greseasca absolut fiecare fraza in portugheza. Daca e atat de "pe langa" in ceea ce priveste limbajul, daca nu intelege nimic din jurul ei, cum putem avea incredere in ceea ce scrie? Inteleg ca jurnalismul e in cadere libera, fata de pregatirea dumneavoastra si a colegilor din aceeasi generatie, dar nu inteleg cum puteti publica o asa bataie de joc la adresa cititorilor. Cand ne delectati cu excursiile din Africa de Sud, era o placere - aici ma refer stric la articolul Mirelei Neag.

Anonim (92 comentarii)  •  22 august 2016, 17:28

Reamintesc unele consideratii facute la antepenultimul articol al Maestrului: - Astra a devenit o jucarie in mana patronului, dar nu din lipsa de fonduri, ci de viziune: unul care vaneaza lei (specie pe cale de disparitie) si elefanti in Africa, îi aduce in Romania (cu costurile aferente) pentru a-i impaia (arta respectiva se numeste taxidermie) si impauna, insa nu-si motiveaza jucatorii care au castigat titlul national si au sansa sa joace in grupele competitiilor europene nu merita vreo urma de compasiune, de intelegere; - unii dintre cei care comenteaza (la modul negativ) pe acest blog au idei putine si fixe; - giurgiuvenii au sanse reale sa-i elimine pe "ciocanari", intrucat elevii lui Bilic n-au stralucit nici in campionat; cu o victorie a Astrei la Giurgiu as fi fost chiar sigur de calificare! A.

Parneava (26 comentarii)  •  22 august 2016, 17:30

Este incredibil ce se intampla in fotbalul romanesc.Afacerea "Valiza" pe fata !! Nu poti castiga campionatul cu jucatorii tai,ce faci? Simplu cumperi jucatorii campioanei,o bagi in faliment,nu mai ai contracandidata,castigi campionatul, te duci in Europa,iei banii si-i pui in buzunar. Asta in conditiile in care cumperi jucatorii campioanei la un pret de nimic.Asa a procedat FCSB si cu o parte din jucatorii de la Urziceni,asa a facut si cu jucatori de la CFR Cluj, cu jucatori de la Otelul Galati. Este ca si cand cineva foarte bolnav,nu are bani de medicamente si vii in calitate de salvator si ii cumperi casa pe nimic !!Oare asta-i fotbal ? Domnule Ioanitoaia mi-ar fi jena sa mai comentez un astfel de femomen!! In care se cunoaste campioana si echipele ce vor retrograda inca de la inceput.Sa terminam odata pentru totdeauna cu spalatul de bani si cu camataria din fotbal,facute pe spinarea jucatorilor care pe caldura,pe ploaie,vant inghet vin la antrenamente si jocuri,fac eforturi sa-i multumeasca pe finantatori(camatarii din fotbal)

*specialista*, din Buzau (84 comentarii)  •  22 august 2016, 17:35

In urma cu doar cateva ziele, jurnalistul gazda, ne anunta ca Astra, campioana, NU SE PREDA. La pret de cateva zile, dupa un umilitor 1-5 la CFR, discursul tanarului pensionar se schimba radical, iar acesta anunta *INCEPUTUL SFARSITULUI* Un adevarat serial intr-o succesiune *logica*. Nu cred ca se va intampla asa, o infrangere severa se poate intampla si la case mai mari. Poate, in acest an Astra nu se va mai bate la titlu dar asta nu este nici o surpriza. Astra este acolo sus de 1-2 ani si acum a revenit unde le este locul . La fel ca POMANA cfr, care cu ajutor politic a fost acolo sus, iar acum se zbate in anonimat. Dar asta nu inseamna ca Astra va lua locul Urziceniului sau Galatiului, cel putin asta este parerea mea acum. Dar este o afirmatie grava si fara nici o logica cu *inceputul sfarsitului* Referitor la suspendarea lui Sumi, este una conforma cu regulamentul. A gresit acum plateste. Eu, daca am ceva de spus despre asta consider ca ar fi trebuit sa fie platita la finalul sezonului trecut.

haudinamo (14 comentarii)  •  22 august 2016, 17:36

L-au fraierit pe patron, au adus toate cazaturile rapidiste: Sumudica, Niculae, Sapunaru, Dinu Gh etc. Cand muti ramasite din Rapidul falimentar la o echipa mica precum Astra, e clar ca enclava respectiva va bubui mai devreme sau mai tarziu. Titlul Astrei va fi pomenit fie ca al lui Leicester (in cel mai bun caz) fie ca al Urziceniului (in cel mai rau). Vina e clar a rapidismului importat vrac.

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  22 august 2016, 17:39

Maestre...ca așteptam de ieri. Ati fost sublim, asa cum ma așteptam. ...Felicitări pentru consecventa, chiar daca persistati sistematic in rău. Este si asta o calitate, trebuie să o recunoaștem. Altii s-ar fi oprit de mult. Dar dumneavoastră continuati propaganda pentru prietenul dvs. Felicitări sincere pentru o prietenie atat de frumoasa. Cat despre calitatea prietenului si despre moralitate, e discultabil....

Jos_cenzura (114 comentarii)  •  22 august 2016, 17:43

Exemplele din articolul doamnei Neag (greselile cu majuscule), care neintelegand nimic, nu s-a sinchisit sa foloseasca google translate sau sa vorbeasca cu cineva: UN amiga na favela TENHO UN amigo na Favela para viver EU Rio de Janeiro! (nici nu inseamna ce a spus ca inseamna) MIA casa CHRISTO Redentor Parca a amestecat spaniola cu italiana, e orice dar portugheza nu. Nici nu comentez articolul in sine, cand autoarea nu intelege mai nimic din ce se petrece in jurul dansei, si nici nu face efortul minim sa se documenteze, ce pretentii sa mai avem ca sa inteleaga societatea braziliana in cateva ore?

Adi (52 comentarii)  •  22 august 2016, 17:47

Din nou DOAR STEAUA in Europa!

ghita (15 comentarii)  •  22 august 2016, 17:49

lasa ca si anul trecut a inceput rau ,0-6 acasa cu ASA ,si a iesit campioana

a (17 comentarii)  •  22 august 2016, 17:54

Nea Ovidiu, partinitor din nou...rau! N-ai spus-o pe fata dar ceri revenirea lui Sumudica "in interesul fotbalului romanesc". Omule esti batran si ai cu ce sa te intretii. Imi e si rusine sa iti spun ca pari in solda lui Sumudica. Sumudica prins la pariuri trebuia suspendat 2 ani ...aia era dreptate! Astra o sa pateasca la fel ca Urziceni si Otelul. A fost ultima teapa anul trecut! Daca mergea mai departe in cupele europene mai exista....din pacate o sa dispara anul asta. Oricum nu te-am vazut asa vehement la meciul Astrei cu Steaua...la FURTUL ala pe FATA! Asta a fost.....TZEAPA....niste bani dati de la ....dumneata la FRF...arbitrii si...etc. A mai fost fabricata o "Campioana" ca.....Becali e cam prost...iar Steaua e FCSB ....si nu trebuie sa fie Steaua campioana ca se distruge fotbalul. Pupa-l pe "campionul Sumudica acum. Si daca crezi ca e antrenorul "campioanei" ai imbatranit degeaba. .........Tzeapa ne Ovidiu....TZEAPA! In 2-3 ani va mai fi fabricata o "campioana" ....pana atunci nea Ovidiu...te roaga un vechi admirator....imbatraneste decent!

knuty (4 comentarii)  •  22 august 2016, 18:16

***....ii desyabilizeaza pe rivali(acum doi ani asa faceau cu ASA)presa ii propune transferuri de la echipe cu care steaua e in concurenta,Bravo *** te-ai apucat de Astra acuma ....sa dispara toti si saramineti voi cu gigi!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan (32 comentarii)  •  22 august 2016, 18:35

Domnule Ioanitoaia, Cind incetati va rog cu aceste repetitii lingvistice enervante? Realmente Nu scrieti un articolul fara sa duplicati cuvinte cu absolut acelasi sens. Din an in pasti mai merge Asa ca o subliniere, dar cind o faceti in fiecare articol devine deja jenant.. Caz in punct, ".. Parafat. Semnat".. Iertati-ma dar parafat ce inseamna? De ce e nevoie sa repetati???

Olteanu (478 comentarii)  •  22 august 2016, 18:38

@Custov. E plin de savanti aici tip Andrei F si specialista in...nimic, figuranti de faima, un bulumac ca tine mai lipsea. Pai dl Ioanitoaia era dusmanul declarat al Stelei fiind fan Sumudica, acum s-a schimbat si vrea sa il vada pe Alibec inrolat in oastea oierului. Putina minte iti trebuie ca sa gandesti impotriva logicii elementare. Chestia cu jumara e valabila la voi la mahala, e de nivelul lui Netoiu si Borcea.

Olteanu (478 comentarii)  •  22 august 2016, 18:48

@a. Tu esti alt moralist de doi lei. Cum adica pledeaza dl Ioanitoaia sa fie lasat Sumudica pe banca daca stie ca nu se poate in campionat iar la Londra are voie, ce prostie debitezi? Va doare rau ca Sumudica v-a luat titlul si fasolea din ciorba. Nu o sa ii iertati niciodata ca v-a stricat socotelile si v-a tras basca pe ochi, dar mortul de la groapa nu se mai intoarce. Il injurati si pe Ioanitoaia ca si-a permis sa il sustina pe Sumudica, dar a tinut cu adevarul, ceea ce iar va scoate din minti. Nu concepeti ca exista ziaristi care nu fac sluj in fata lui Becali. Vedeti-va de 0-5 al vostru si nu mai ofticati ca sunteti de rasul curcilor cu aerele voastre de zmei.

Valentin S. (7 comentarii)  •  22 august 2016, 18:51

Mărturisesc că îmi e anevoie a înțelege delegarea unor arbitri care nu sunt defel de top, precum Rusandu, la meciuri totuși importante - sau, mă rog, cu echipe mai de Doamne-ajută. A fost, totuși, vorba de CFR cu Astra, nu de ASA cu ACS Poli Timișoara (asta fără a încerca să ofensez una din ultimele două echipe enumerate). Dl Rusandu a scăpat jocul din mână, l-a fragmentat obositor, agasant, până și pentru un telespectator, darămite pentru jucătorii de pe teren. Dacă arbitrul ar fi fost unul gen Balaj cred că nu ar mai fi fost atâta vânzoleală în declarațiile de după meci, iar jocul ar fi fost unul mai bun, mai cursiv, mai plăcut ochiului. Pe de altă parte, ca un microbist oarecare, mă încumet să îmi aștern în scris părerea că Astra, din nefericire, arată ca o echipă suptă de vlagă, chinuită, departe de ce a jucat sezonul trecut. I-au plecat mulți jucători de ispravă, iar acum pare fără busolă. Să sperăm însă că va trece peste acest impas în meciul cu West Ham, deși ar trebui mai degrabă să-și învingă osteneala psihică, iar nu pe cea din ghete. Revenind la meciul de ieri, cu toate stângăciile și poticnelile arbitrului Rusandu, depășit de meci, cred totuși că i se cuvine o bilă albă CFR-ului, care a părut o echipă dezinvoltă, pusă pe un joc, cum se spune în termeni fotbalistici, ”verticalizat”, și care, dincolo de momentele de cotitură ale partidei, a meritat victoria. Or dacă va continua în acest fel, CFR ar putea să aibă un cuvânt chiar important în această ediție de campionat. E o părere, indiferent că sunteți sau nu de acord cu ea.

dodo (205 comentarii)  •  22 august 2016, 18:55

Asa e, nea Ovi, s-a dus Rapidu, se duce Astra, se duce Dinamo (Negoita nu mai are bani, ci datorii imense), se duc toate, ramane Steaua.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  22 august 2016, 19:05

Atentionez Liga si FRF sa ia urgent noul caz Sumudica in discutie la comisiile de disciplina ! ---------------------------- Suspendatul, panorama sportului romanesc, izolat la VIP, in camase alba peste una din cele 3 perechi de blugi cumparati la negru intr-un local de pariuri, pune la.. manita pe celular si intervine in timpul meciului !!! la DIGI SPORT 1 TV, tipa si practic aduce injurii arbitrilor, adversarilor dar si celor care stau pe banca LUI ! Cred ca asta spune totul. Atita timp cit in sport mai pot activa astfel de personaje infierbintate, bune de Las Fierbinti, vom avea numai circ, nici vorba de sport. --------------------------- PS restul echipei a fost vizibil influentata de atacurile antrenorului, atit in joc cit si in comentariile de la finalul partidei. Au criticat arbitrajul, e drept cu decenta recunoscind si greseli ale lor. Asta dupa un 5-1 si dupa ce-au egalat printr-un penalti acordat foarte usor.

ANDREI F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 19:20

@Olteanu Ești complet în nori... Că mă critici... să fi sănătos!Treaba este că vrei să fi avocatul maestrului... și nu ai cu ce.Maestrul nu numai că a cerut ca Sumudica să stea pe bancă dar a cerut pentru asta chiar schimbarea regulamentului ca să scape.Ce nu ți-a convenit de data aceasta?Am folosit mai mult cuvintele maestrului,nu eu sunt de vină că astăzi spune una ,miine alta...Dar desigur Sumudica-i ...zeu! În asta-i liniar!

a (17 comentarii)  •  22 august 2016, 19:32

@Olteanu, Moldovene, Oriunde in lumea asta daca esti dovedit ca pariezi si ai informatii din interior esti DAT AFARA! Suspendat cativa ani .....Ioanitoaia a fost de partea nerespectarii LGII daca stii ce e aia. Acum insista in favoarea nerespectarii legii inca odata. Iar legea e lege! Indiferent de cat de moldovean esti tu!

Naica (43 comentarii)  •  22 august 2016, 20:02

Steaua1986forever - Bag sama ca ai uitat de proverbul "Cine se aseamana, se aduna" . Hai nea Ovi , cu sumi tot mai sus !

Olteanu (3 comentarii)  •  22 august 2016, 22:04

@a. Vorbesti prostii. Afla ca in Italia, in Anglia, in Franta etc nu se pedepseste jocul la pariuri. Ai auzit de Buffon, daca nu, du-te la culcare. @Andrei F. Minti, Dl Ioanitoaia a cerut sa aplice frf regulile uefa,nu e nici o incalcare a regulamentului. @ Naica. Afla ca Sumudica e campionul Romaniei cu Astra. Te doare, dar abtine-te sa tipi.

ANDREI F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 23:19

@Olteanu Regulile UEFA...? Iarăși nu ști despre ce vorbești.Federatia a introdus problema pariurilor la dorința UEFA... Regulamentul nostru în ce privește pariurile a fost treaba federației.In toate țările găsești diferențe...La noi insolvența nu mai înseamnă mare lucru în alte țări se retrogradează.Si ai face bine să crezi.Maestrul a spus că deoarece lui pedeapsa i se pare mare ar trebui mers chiar pînă la schimbarea regulamentului.Faci o altă greșeală.Uefa nu a judecat și nu are treaba cu această speță.Doar a fost notificată de FRF pentru că Sumudica să nu se transfere în vară și astfel să scape de pedeapsă...De asta suspendarea Uefa a încetat pentru că a început mai repede...UEFA putea interveni dacă solicita Sumudica...Dar ce putea cere Sumudica cînd a fost de acord cu pedeapsa?Suspendarea pedepsei s-a făcut cu acordul părților...Altfel nici nu se putea face... Caută pe net și apoi spor la contrazis!

ANDREI F (1607 comentarii)  •  22 august 2016, 23:28

@Olteanu Vezi că ești în eroare cînd afirmi că în alte țări nu se pedepsesc pariurile.Recent în Anglia un jucător a fost amendat...Puteai spune că în alte țări pedepsele sunt mai mici.Fiecare țară are pedepse diferite dar toate pedepsesc pariurile.

haideusicfr (287 comentarii)  •  22 august 2016, 23:42

De ce *inceputul sfarsitului Astrei si nu al Stelei? Asa v-ar placea...pana una alta Steaua s-a facut de mandra minune in ChL si nu Astra.Ca i-a batut CFr ? Bine le-a facut, sa fie cu picioarele pe pamant.A dat Alibec un gol si deja Steaua se da dupa el.

theo (17 comentarii)  •  22 august 2016, 23:51

dupa vreme rea vine vreme buna. astra avea nevoie de umilinta asta pentru a se trezi. sigur se califica si va face punctaj mai mare decat Fcsb SA.

Olteanu (3 comentarii)  •  23 august 2016, 0:16

@Andrei F. Nu ma surprinde ca nu intelegi. Ma surprinde insa ca postezi ca si cum si fi inteles. Te mai intreb o data, in alte regulamente din fotbalul mondial exista prevederea interdictiei? Daca raspunsul e nu si nu poate fi altul, Dl Ioanitoaia are dreptate mie in suta.

sumio san (911 comentarii)  •  23 august 2016, 11:07

Hai ca nu din cauza interdictiei sau a pariurilor e degringolada asta, nu asta-i cauza, daca suntem cu totii seriosi putem recunoaste unanim ca am dreptate. Cauza e un pacat ce se regaseste notat in mai toate cartile sfinte ale marilor religii de pe planeta Pamant, unul de-i zice LACOMIE. A cui lacomie si al cui pacat? Simplu: al patronilor si al impresarilor de jucatori, care vand jucatori cand nu trebuie si foarte scump apoi cumpara cand nu e nevoie si foarte ieftin. Daca ar vinde cand trebuie si ar cumpara cand e nevoie, ambele cu preturi moderate si cu un profit net (pe vremuri se numea beneficiu) civilizat, va spun eu ca echipele romanesti ar fi mult mai bune in context european, si nici nu s-ar expune pacatului in fata lui Dumnezeu, aici va da mai multe detalii patronul FCSB, fiti convinsi ca se pricepe mult mai bine la explicatii de-astea.

antonela (16 comentarii)  •  23 august 2016, 11:11

Sumudica e un antrenor foarte bun, eu daca as fi GigiB l-as aduce secund la Steaua si apoi incet-incet l-as face principal. Mai greu va fi sa scape de nevasta actualului antrenor de la Steaua, ca e bagata in afaceri grele cu Gigi si nu renunta ei atat de usor la halcile gustoase de cascaval calitatea intaia.

junji (565 comentarii)  •  23 august 2016, 11:22

Inca se mai gasesc bani in fenomenul fotbal si anumiti smekeri din Valahia se vede ca au inca acces la ei. Din pacate pentru ei, robinetul se inchide incet, ca am vazut ca latul degeaba s-a inchis, ca nu i-a afectat in nici un fel. Deh, desteptii pun averile obtinute din furt si inselaciune pe numele familiei, prietenilor sau intermediarilor din insule celebre fara taxe, special ca sa nu ajunga recuperatorii in veci la ei. Din pacate nu vad cat de curand se va rezolva problema asta, dar eu o vad ca principala cauza a nivelului de trai foarte scazut din stanga si dreapta Istrului, pe ultimele 1050 mile fluviale pana la varsarea in mare la Sulina.

Niku (275 comentarii)  •  23 august 2016, 11:33

Haterii au dreptate sa il contreze pe Ovidiu Ioanitoaia. Sa se desfiinteze toate echipele si sa ramana numai FCSB si Dinamo ca doar ele au fost infiintate cu ajutorul tancurilor sovietice. Ce sa mai fie campionat, sa joace ele intre ele 11 meciuri pe an si echipa care castiga sa fie declarata campioana.

kassandra (911 comentarii)  •  23 august 2016, 14:03

Articolul acesta nu e despre Astra si Sumudica, nici macar despre Steaua si Reghe, acest articol e despre prabusirea in neant a fotbalului si a sportului romanesc in general. Tot ce ne-a mai ramas cat de cat serios acum este Oina si Rugby-ul. Prevestesc un viitor sumbru, dar zambesc pentru ca e bine sa fii optimista in viata ca sa supravietuiesti.

ANDREI F (1607 comentarii)  •  23 august 2016, 20:43

@Olteanu Ești turc ?Am dat exemplu cu Suarez.Am folosit citat din GSP.Sigur nu ești turc de nu poți intelege românește?

Tudorache (3 comentarii)  •  23 august 2016, 22:33

Faptul ca nu il cultiva pe oierul sef Gigi il ridica pe Ioanitoaia in ochii mei la fel cum il coboara pe Naum. Ma intreb ce meserie i-a invatat Ioanitoaia pe unii de s-a prins de ei ca apa de gasca.

Comentează