Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Necazul căpitanului

De regulă, presa e de vină pentru scandalurile din fotbal. Le provoacă, le alimentează

Permalink to Necazul căpitanului
vineri, 27 mai 2016, 3:56

Nu şi de data asta, când ea doar a consemnat tevatura din jurul „naţionalei” după ce Iordănescu i-a luat lui Raţ banderola de căpitan şi a mutat-o pe braţul lui Chiricheş la testul cu RD Congo. Surprinzătoare, mişcarea l-a prins nepregătit pe Raţ, decanul de vârstă (35 de ani) şi de selecţii (109) al lotului. Întrebat ce s-a întâmplat, Răzvan a ridicat din umeri şi, cătrănit, a zis că nu ştie. I-a răspuns selecţionerul: „A fost decizia mea”.

Personal, nu-l acuz pe Iordănescu. E treaba lui să aleagă căpitanul, pe care nu-l votează jucătorii, cum aiurea şi-a închipuit şi a afirmat Burleanu. Iar justificarea Generalului că, pasându-i banderola, a dorit să-l responsabilizeze pe Chiricheş stă în picioare. Pare logică. Eternă rezervă la Napoli, Vlad chiar avea nevoie de o îmbărbătare, de o încurajare. Numai că şi Raţ, tocmai reintrat după o lungă absenţă, se găsea într-o situaţie comparabilă. Şi el ducea dorul unui nou semn de preţuire.

Deoarece era la latitudinea selecţionerului să opteze, nu văd de ce şi unde a greşit acesta. Posibil să fi judecat că, fiind mai mic cu 9 ani, Chiricheş va juca la Euro mai mult decât Raţ, variantă plauzibilă. Totuşi, Generalul e descoperit din pricină că l-a pus pe Raţ în faţa unui fapt împlinit şi neplăcut. Normal era să-i explice lui Răzvan, ca între bărbaţi, ce l-a determinat să hotărască astfel. La fel ar fi trebuit să procedeze şi în privinţa selecţionaţilor, să-şi justifice alegerile. Dacă le aduci argumente, oamenii sunt mai uşor de convins.

Există tensiune la lot şi din pricina întârzierii lui Florin Andone, rămas în Spania să tragă cu Cordoba la barajul pentru Primera Division. Miercuri, în ziua egalului cu RD Congo, Cordoba a învins cu 3-0 în deplasare pe Mirandes, iar Marca l-a declarat pe Florin MVP-ul partidei. Atât că duminică, pe 29, când România va întâlni Ucraina la Torino, Andone va fi prezent la Mallorca într-un meci crucial pentru Cordoba. Deoarece Florin nu se va alătura „tricolorilor” pe 29 mai, zi socotită de FRF drept ultimul termen, el chiar riscă să piardă avionul de Paris!

Consider că nu-i cazul să ne încordăm muşchii şi nici momentul să facem exces de zel. Dimpotrivă, ar trebui să apreciem fidelitatea lui Florin faţă de Cordoba, el servind drept exemplu mai tânărului Andrei Ivan. Simplificând subiectul, n-ar strica să notăm că Ivan a lăsat-o pe Craiova să se descurce fără el în cursa pentru UEFA, ceea ce lui CSU nu prea i-a ieşit! De presupus că, folosindu-l pe Ivan, Craiova ar fi avut o şansă în plus, care i-a fost însă refuzată de cel în cauză. Sigur, Andrei nu-i de condamnat că s-a dus la lot, dar la fel de bine putea să termine sezonul acasă. Mai ales că e puţin probabil să câştige concurenţa pentru Euro.

Pe lângă valoare, Andone a dovedit şi caracter când a respins sugestia de a forţa primirea unui cartonaş galben cu Mirandes, ceea ce i-ar fi atras suspendarea pentru cumul de avertismente şi, implicit, sosirea în termen la cantonamentul „tricolorilor”. Pe un fotbalist ca Florin chiar te poţi baza.

Comentarii (27)Adaugă comentariu

Stef22 (2 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:05

Greu de judecat decizia lui Iordanescu. Dar nu ii poti multumi pe toti. Sper ca Rat sa fie matur destul, sa nu ii pese prea tare. referitor la Cordoba, etc., Nu inteleg de ce conteaza. O sa stea incalzit si va fi gata, adica And one.

axel (19 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:22

Nu inteleg acest scandal care, contrar a ce spuneti a fost intaratat tot de presa. Rat s a operat in ianuarie si a jucat 3 franturi de meci pe final in Primera. Nu este un jucator sigur de locul in cei 23 din acest motiv. De asta au fost chemati alti 2 fundasi laterali stanga, Filip si Tosca. Daca nu e sigur de locul in cei 23, cum sa il puna capitan? Iar o deiznformare:cum sa fie banderola la Rat sa i o dea lui Chiriches cand Chiriches a fost capitan cu Spania? Deci la cine era banderola?

coco (401 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:28

Ok, subscriu.

mal. (71 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:32

Artem Milevski spune despre Raț că "joacă la fel ca un robot, aleargă tot meciul..." Când Chiricheș a semnat cu Napoli, primul film pe site-ul clubului a fost cel cu Chiri îngenuncheat de băutură! Chiri joacă numai joia, etapa a fost miercurea! După ce că avem doar 2-3 profesioniști în lot, ne place să-i umilim, chiar cu o zi înaintea aniversării zilei de naștere. În locul lui Raț i-aș fi pus tortul în față lui "cașchetă", ca în filmele cu Stan și Bran!

căpcă1 (7 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:43

Andrei Ivann-a venit, de capul lui, lșa lot, a fost chemat. Astă iarnă, când steliștii n-au venit la o șușă de turneu, presa a luat foc ! Acuma, vezi Doamne, Ivan n-a stat să lupte pentru echipa lui, a venit la lot. Problema e că programul competițional a fost stabilit aiurea, de către LPF și FRF și nu faptul că un fotbalist s-a prezentat la convocare. Plus că Ivan are vreo 19 ani e și vreun nume în echipa României, ce ar putea să se revolte.

Chris (1 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:45

Consider ca sunteti subiectiv cand vine vorba de Razvan Rat pentru care am toata admiratia si nu vad de ce antrenorul trebuie sa dea socoteala pentru toate deciziile. Nimeni nu s-a nascut capitan. Referitor la Andone cred ca cei care au afirmat ca daca nu ajunge in timp pierde campionatul european, nu sunt in legatura cu fenomenul numit fotbal. E normal sa isi faca datoria fata de club si e de admirat ca incearca sa faca fata cerintelor tuturor si asa cum ati afirmat te poti baza pe el. Numai bine!

Roby (6 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:46

Incredibil cate articole au aparut zilele acestea in presa pe tema unei amarate de banderole. Sunt atatea probleme de rezolvat la nationala si noi ne legam, de cateva zile, de banderola lui Rat, de parca asta ar fi singura problema in ceea ce priveste Euro 2016. Hai mai bine sa discutam de jocul fara orizont, fara o idee tactica al nationalei si de faptul ca ne-ar mai trebui cam 5-6 jucatori de top ca sa putem avea ceva pretentii la iesirea din grupe. Asteptati un pic jocul de Duminica si o sa vedeti ce ne da Ucraina cu terenul in cap. Cu sau fara banderola pe mana lui Rat.

Lucian (206 comentarii)  •  27 mai 2016, 16:50

A facut bine ca a schimbat capitanul daca Rat nu e sigur pe postul sau. La 35 de ani zici mersi sa joci nu mai ai si pretentia sa porti banderola.

dan (37 comentarii)  •  27 mai 2016, 17:15

Totusi Rat, este decanul si nu prea vad pe cineva din lot care poate fi considerat ca indispensabil si automat in primul 11. Iordanescu a gresit neatentionandul pe Rat in prealabil. Daca se discuta ceva in vestiar cum a mentionat Burleanu, cred ca Rat ar fi stiut care e situatia. Rat ar trebui sa fie capitan daca e in primul 11. Chiriches este eterna rezerva, nu are stofa de asa ceva. Cind juca la Steaua era vazut cu alti loc. In strainatate de fapt i-ti arati adevarata valoare. Este un jucator bun, dar nu foarte bun, cred eu.

Lucky (14 comentarii)  •  27 mai 2016, 17:29

Cearta chiorilor. Şi Iordănescu şi Raţ sunt expiraţi; şi Iordănescu şi Raţ sunt (pe fond) nişte nesimţiţi care nu ştiu când să se retragă, cu un plus mare de nesimţire la tata Puiu Caşchetă. Iordănescu a fost obtuz toată viaţa, un moş Teacă uitat de istorie, nu ai la ce să te aştepţi de la el. Iar Raţ nu a fost niciodată un jucător a cărui valoare să impună banderola, şi nici un jucător a cărui prestanţă (autoritate, prezenţă) să o facă. E un mut care nu poate fi căpitan. Faptul că a fost spune multe despre sărăcia fotbalului românesc, nu despre meritele lui Raţ, care a fost un fotbalist bun, constant şi serios, dar cu un caracter incompatibil cu statutul de lider şi care a ajuns căpitan dintr-o conjunctură istorică. Ciob şi oală spartă, iar noi nişte victime.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  27 mai 2016, 18:01

Rat, Torje si Stancu, reprezinta trecutul glorios. As zice si Hoban, dar asta e un pensionar care n-a reprezentat niciodata ceva, spre deosebire de pensionarul Sarmantean care a stralucit totusi 6 luni la Steaua si doua meciuri la nationala. Daca cineva a auzit de Ropotan si poate enumera niste calitati inseamna ca e mare specialist. Ori ruda. Keserü e singurul fotbalist din citi am vazut care nu poate juca pe nici un post, dupa opinia mea nici in liga a cincea germana. Spuneti voi ce e de fapt Keserü, virf, mijlocas, extema, … ? La Moti e clar, el e portar. Chiar de n-ar fi portar, se poate spune ca nici n-a fost incercat la nationala si ca oricum nu are nici un viitor. Gaman si Alibec ar merita dar n-au jucat practic la nationala. Iordanescu este practic obligat sa-i joace si in urmatorul meci ! Este greseala lui. Alibec trebuia sa discute cu Iordanescu si sa se opereze imediat. Au ratat mereu sansa de a juca la o echipa mare, sa fie mereu sub presiune, asa ca nu se stie daca pot fi de asa un mare turneu. Costica al nostru si Grigore si-au facut-o cu mina lor, au iesit la pensie inainte de vreme, au vrut sa cistige bani, nu sa joace fotbal. Mai rau ca Goga, Goga, daca a mai auzit cineva de prin Timisoara de el, voia doar sa faca dus, adica sa se spele dupa antrenament. Oare cum isi petrec vacanta Nita, Anton, Eric, Rotariu si Lazar ? Nu era bine sa mai joace si ei putin ? PS Echipa cu Congo a fost totusi bine gindita. Probabil li se va multumi unor Rat, Ropotan si Torje pentru intreaga cariera si pentru succesele obtinute. Cu Franta vor juca probabil doi fundasi laterali mai rapizi, tehnici, ofensivi cu plamini de nefumatori, iar liga Pintili unaltul, caci s-a vazut mereu ca linga distrugator trebuie un alt nr 10, rapid, tehnic, de constructie. Aici vadem lipsa dinamovistilor, asa ca ar putea juca doar Stanciu si Sanmartean. Sapunaru ramine solutia sigura in meciurile urmatoare, meciuri care nu pot fi pierdute. Cu Franta ramine in principal problema virfulului. Este si un meci la care se uita toata lumea, deci ar fi recomandat sa artatm bine. Toti se asteapta sa pierdem asa ca nu avem nici in tara probleme. Vrem fotbal chiar daca pierdem. Atit. Asta inseamna presing, tehnica, viteza, dezinvoltura. Pacat de Budescu, ar fi un meci ca facut pentru el, pacat ca Alibec nu e obisnuit cu viteza de joc. Eu as juca cu Chipcciu virf si Maxim pe stinga iar jucatorilor le-as spune: ori la bal ori la spital, se uita tot globul la voi !

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 mai 2016, 18:32

...Rat trebuie lasat acasa ...pacaleste fotbalul de trei ani ...dinamu o sa castige la TAS...CSU n a pierdut nimic ...poate banii de pe locul 7 ...pe care o sa i dea FRF fiindca Ivan s a prezentat la lot ...Ivan o sa fie luat in Franta fiind cel mai promitator tanar fotbalist...

citanul (2118 comentarii)  •  27 mai 2016, 19:29

Poate fi doar o masura temporara si de conjunctura.

Bogdan (9 comentarii)  •  27 mai 2016, 20:02

Razvan Rat nu a adus niciun plus echipei in ultimele calificari, nu imi amintesc decat gafe. Personal nu l-as fi chemat, are 35 de ani si nu reprezinta o solutie pentru viitor. De Latovlevici a uitat, macar vreun pusti de pe la Hagi sa fi luat. Rat doar incurca si tine locul ocupat la nationala, ba mai face atmosfera proasta! Propunerea mea ar fi sa plece si el si Iordanescu!

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 mai 2016, 20:19

Cind să fiu de acord cu dv. iar o cotiti...Pai eu stiam ca s-a mutat o finala,s-a cerut acordul cluburilor pentru pregătirea CE..Dv.gasiti nimerit sa faceti dintr-un copil ,din Ivan o *** neagra...Ce putea face Ivan cind clubul a fost de acord?Găsesc si atasamentul lui Andone de salutat.Cordoba la adus sub lumina reflectoarelor...Dv. doar creati conflicte,din păcate...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  27 mai 2016, 21:10

@Bogdane, Nu stiu cate meciuri de calificare ai vazut tu, dar in reclamelede pe digi sport, Rat centreaza si din pasa lui am dat gol. Ce ar fi sa te mai uiti daca ai ocazia? In legatura cu banderola, Iordanescu s-a dovedit inca o data ca este un nimeni din punct de vedere al calitatii umane. Da, Rat nu a jucat cu Spania fiindca nu era inca refacut dupa operatie. Ce merite are Chirichix-ul pentru a fi desemnat capitan? A facut permanent tusa si la Tottenham si la Napoli, dar era mereu titular la nationala, desi principiul era ca doar cei care joaca in campionat pot fi selectionati la nationala. E posibil ca intr-adevar sa fie vorba de un vot al jucatorilor din lot, dar in presa nu s-a spus asta pentru a nu inflama atmosfera. Asa cum psd-ul poate schimba legile in parlament, tot asa jucatorii de la fcsb + fostii jucatori care au trecut prin ghencea sa fi pus de o revolutie interna. Chiriches nu are nici el voctia de lider al vestiarului, tocmai din cauza ca la club este eterna rezerva. Va spun de acum ca ne vom face de rusine cu Franta si o stiti si voi de ce. In meciul cu DR Congo, Alibec a fost pur si simplu sabotatv de catre mijlocasi, toti fcsb-isti. Acestia nu au uitat ca Alibec i-a refuzat in iarna, nu uita nici ca le-a suflat titlul si fac jocul lui Mos Teaca care nu-l vede cu ochi buni pe Alibec. Ce trebuie sa faca un atacant de careu? Sa vina in aparare si sa-si ia mingi, sau sa fie cautat cu pase? Pe Mos Teaca nu cred ca-l intereseaza prea mult rezultatele de la Euro, fiindca oricum va pleca ori de buna voie ori demis. Dar pentru acest antrenor mediocru, obtuz si lacom, va conta mult comisioanele incasate de la clubul lui de suflet, pentru care se pune de-a curmezisul in fata altor jucatori ce ar merita sa joace. Mos Teaca ar trebui sa stie ca nationala nu este firma lui particulara ca sa angajeze pe cine vrea el, cand vrea si cum ii cade lui bine la tescherea. In meciul cu congolezii, ortopedistul pintilii a facut cel putin vreo 10 faulturi si nu s-a intamplat nimic. La EURO cred ca dupa primele 2-3 faulturi va lua galbenul, iar daca nu se va potoli, va incasa si rosu, iar reduta lui Mos TEACA va ramane in voia soartei si scorul va ajunge sa rivalizeze cu setul de la tenis, de tip bagel..... AVEM UN PENSIONAR RAMOLIT pe post de antrenor, avem niste fotbaliori cu pretentii si avem o conducere frf-lpf de toata jena.... N-avem sperante, n-avem echipa, iar bucuria nu tine mai mult de o clipa. Iunie, luna cadourilor otravite: francezii, elvetienii si chiar si albanezii isi vor rotunji golaverajele pe seama noastra, GRIESZMAN poate deveni un candidat serios la titlul de golgheter dupa ce va perfora poarta lui tatarusine....

Franz (406 comentarii)  •  27 mai 2016, 21:36

De data asta de acord. Nici Rat, nici Chiriches nu merita banderola, o merita...Gica Hagi.?

Dilimache (657 comentarii)  •  27 mai 2016, 22:53

Total de acord cu dumneavoastra!

Alex One (161 comentarii)  •  28 mai 2016, 8:02

Prima fraza a articolului ramane de etern valabila. Vorba aia, gura pacatosului... O intrebare, oare cine i-a sugerat lui Andone sa-si faca rost de un galben ? Evident niste ziaristi, aia care de obicei dau lectii de etica si morala,dar daca n-a iesit apare acum taticu' lor si apreciaza fidelitatea lui Florin "pe care chiar te poti baza" ! Gala umorului !

Tudorache (179 comentarii)  •  28 mai 2016, 11:44

Citesti si te inchini cat de dastepti sunt romanasii, care de care mai competent. Cum le mai stiu ei pe toate desi unii transpira si cand se iscalesc.

thor (35 comentarii)  •  28 mai 2016, 12:07

nea ovi ,nimic despre ninel sau astralii?gaseste alt subiect de ***... esti obisnuit

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ush (1 comentarii)  •  28 mai 2016, 17:32

Eu nu inteleg treaba cu Andone. Diseara se joaca finala Ligii campionilor, cu jucatori care probabil majorittea vor fi la Euro. Si e 28 Mai. Nu cred ca ii grabeste nimeni din tara lor sa le spuna ca o sa lipseasca de la Euro daca nu unt maine la raport la selectioner.

?????? (831 comentarii)  •  28 mai 2016, 17:54

Ceva idei tactice noi ,pe terenul de joc ,s-au putut oare observa ?

Fibra (150 comentarii)  •  28 mai 2016, 21:28

Pe 26 mai a implinit 36 de ani,nu a mai jucat de vreo 6 luni,dar olteanu tine coada sus.Fraieri cei care ii inghit mizeriile.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  29 mai 2016, 0:00

D-le Ioanitoaia , chiar daca are 35 de ani si vine dupa o operatie nu exista in echipa nationala un jucator care sa loveasca mingea mai bine si mai precis ca Rat . Paseaza perfect iar din 10 centrari 9 sunt perfecte .In cele 3 saptamani ramase se pune la punct total. ................... Va spun ca partile laterale ale nationalei sunt beton : Pe dreapta Sapunaru face pereche foarte buna cu Popa . Se dubleaza perfect. Intrarea lui Torje in locul lui Popa, lasa banda dreapta descoperita cand Sapunaru pleaca in ofensiva ..... Pe partea opusa Rat se dubleaza perfect doar cu Stancu . Cu acesta in teren, Rat are curajul sa vina in fata si sa centreze pt ca Stancu ii ia locul in aparare. (inventia lui Piturca)........ Cei patru , in opinia mea, fac ca benzile sa fie acoperite, plus ca atunci cand Sapunaru si Rat "strang" la gafeurul Chiriches (il vad in locul lui pe gospodarul Mot) si la Grigore, Popa si Stancu devin fundasi laterali si fac ca noi sa ne aparam in 6 . La mijloc doar Hoban pare in vana si cu tupeu. Pintilii , ca intotdeauna un taietor de lemne. Nu stiu cine ar face pereche cu Hoban. Poate cu FRANTA SA JUCAM CU TREI INCHIZATORI ca sa nu luam multe . In fata, Alibec mi se pare cel mai potrivit DAR TREBUIE JUCAT , pentru ca stie ce sa faca cu mingea ,altfel jucam in 10. Insa nu stiu cine-i va pasa . Stanciu este o musculita fragila caruia i se face loc in echipa pt a fi vandut . Daca jucam sa nu luam MULTE goluri atunci sa nu-i mai bagam pe Alibec si Stanciu ci sa introducem inca un fundas (Gaman si un mijlocas - poate Sanmartean care sa joace cu benzile de care pomeneam . ......................................................................................................... PS- In ceea ce privesc amenintarile lui GIGI VALIZA ca va lua tot din "Ghencea" sunt bune pt cei de la tara care stau prin crasme care barfesc si asculta manele. Sa-i amintiti ca modernizarea stadionului va face ca totul sa fie inlocuit iar pentru ca tribunele vor fi acoperite , atunci terenul va fi luminat de becurile puse de jur-imprejurul copertinelor si nu va mai fi nevoie de stalpii ruginiti dupa care tanjeste VALIZA GIGI .

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  29 mai 2016, 10:13

@LEFTER POPESCU Ai jucat dupa o pauza de 6 luni ? Benzile au fost in ultimii 10 ani mereu problema nationalei: fundasi laterali slabi, fara viteza si inteligenta, care nici nu sustin atacul. O catastrofa in 4-2-3-1 cind o improvizatie + Torje pe dreapta si Rat + Stancu (Tanase) pe stinga au deschis singurele autostrazi din Romania, pentru adversari desigur. Vezi macar acel 1-4 cu Olanda. Pe Hoban cind si unde l-ai mai vazut ? Face si el 34 iar la inchidere nu joaca de cind a plecat afara. Piturca l-a folosit singur la inchidere in barajul cu Grecia: un dezastru. Iordanescu n-a stiut, a uitat, a vrut sa fie ofensiv cu Finlanda si a repetat greseala. Poate iti amintesti, Hoban a fost peste tot, numai unde trebuia nu. A dat un gol de pe post de virf datorita efortului lui Andone care a recuperat de pe pozitia lui Rat si apoi a sutat de pe pozitia lui Torje. A fost 1-1 dar scorul corect trebuia sa fie 0-6 ! Ratari incredibile ale adversarilor si doua penaltiuri neacordate. Andone nu e virf, el, Gaman si Alibec au fost prea putin folositi. E greseala lui Iordanescu. In plus Alibec nu-i obisnuit cu viteza si presiunea. Imi pare rau ca te supar dar daca juca un an la Steaua alta era situatia. Dupa opinia mea Gaman trebuie incercat azi tot meciul iar Alibec si Stancu cite o repriza. Daca iar nu dau rezultate nu mai ramine ramine decit Chipciu, caci Keserü virf e un banc prost, nu are viteza, dribling, poate eventual cadea frumos si bate lovituri de colt, iar Hora si Ivan ar trebui trimisi acasa. Andone iar nu va juca. Sa-l iei in Franta dupa ce practic nici nu l-ai vazut mi se pare riscant. Mai bine il aduci pe Budescu. Asta daca pleaca din China mai poate ajuta si in calificarile care incep in toamna. Ori vrei sa joci si la CM tot cu Moti, Rat, Hoban, Ropotan, Torje, Stancu, Hora ? PS Iti amintesti U - CFR, placajul jucatorului imprumutat de CFR care a dus la penalti, de valizele lui Muresan, care marturisea cum a ajuns in prima liga ? 20 de milioane si o VALIZA au fost furate: jaf ca in codru. Jaful se investigheaza abia azi. S-ar putea sa ai surprize. In rest sint de acord cu tine: Steaua trebuie desfiintata. Dar nu Fotbal C S care functioneza legal, ci Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care functioneaza ilegal finanat de tine fara acordul tau. Toate bazele sint in paragina iar marea majoritate a sportivilor prinsi dopati sint de CSA Steaua. Te respect si te citesc des asa ca te-as ruga sa termini cu ura asta impotriva Stelei.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  29 mai 2016, 12:11

...iar n o sa intelegem nimic din meciul cu Ucraina ...

Comentează