Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Degetul pe rană

Observațiile de mai sus sunt corecte, fie și pentru că până la egalare, realizată de Enache în minutul 66, roș-albaștrii au jucat bambilici, nu fotbal!

Permalink to Degetul pe rană
luni, 2 mai 2016, 4:19

“A marcat chiar jucătorul care trebuia să ia roșu pentru fault la Hamroun”, a comentat Reghecampf după meciul Steaua-Pandurii, 1-1, care a dus în premieră titlul de campioană la Giurgiu. Se referea la Hora și la intrarea acestuia din minutul 20, încheiată cu accidentarea lui Hamroun, apoi cu înlocuirea algerianului la pauză. Reghe a văzut bine: violent, faultul lui Hora trebuia sancționat cu cartonaș roșu deoarece gorjeanul n-a avut intenția să joace mingea, ci s-a proptit cu crampoanele direct în glezna adversarului.

Surprinzător, Radu Petrescu s-a mulțumit să scoată cartonașul galben!

Pe de altă parte însă, ar fi o eroare ca Steaua să atribuie egalul de duminică exclusiv arbitrilor. Iscălind nightought, un internaut a atras atenția pe GSP că “merge să te legi de arbitraje când joci fotbal. Când nu joci nimic, n-ai acest drept. Ce-ar fi vrut steliștii, să le bage adversarii sau arbitrii mingea în poartă?”. Alt user, Paul Conache, a completat judecata cu “Reghe, dacă dorești să afli vinovatul, uită-te în oglindă!”.

Evident, Reghecampf nu-i unicul vinovat, dar e, alături de Rădoi, unul dintre ei.

Observațiile de mai sus sunt corecte, fie și pentru că până la egalare, realizată de Enache în minutul 66, roș-albaștrii au jucat bambilici, nu fotbal! Intercepții greșite, pase aiurea, o atitudine de apatie ce părea uneori suspectă, o moleșeală de reumatici! Timp de o oră, Steaua a arătat ca o formație fără cap și fără coadă, mai degrabă angajată în cursa pentru evitarea retrogradării decât în lupta pentru titlu!

Anunțând că “în seara asta m-am dezlipit de un fotbal din care nu înțeleg nimic”, Gigi Becali s-a apropiat, în sfârșit, de adevăr. A admis deschis că “n-avem valoare”! Asta-i realitatea, doar că în clipa în care am susținut așa ceva, deși cu oarece menajamente, steliștii mi-au sărit în cap și m-au taxat de orb, de duș-man ori de amândouă. Spre regretul lor, au ajuns la vorba mea, numai că e prea târziu în ceea ce-i privește. Când nu sesizezi că Varela și Tamaș sunt în cădere liberă, că Momcilovici n-are stofă, când te bazezi în ofensivă pe doi atacanți limitați gen Tade și Bawab, dar îți permiți să te dispensezi de Papp și de Bourceanu, ultimul fiind, în opinia mea, superior lăudatului Pintilii, atunci aștepți zadarnic victorii. Ele vor veni întâmplător sau nu vor veni deloc.

Vă reamintesc afirmația lui Reghecampf din 1 martie: “Nu-mi fac probleme, Steaua va fi campioana României. V-o spune Reghe și o să realizați în luna mai câtă dreptate am avut!”. Iată că n-a avut, de aceea continuu să mă întreb ce-a urmărit cu declarația respectivă, și-a dat curaj singur sau a căutat să-și sperie adversarii printr-o nouă aroganță? Prima variantă nu explică însă și nici nu scuză impresia de sfidare.

Într-un moment de tristețe roș-albastră întinsă și confuză, Mihai Stoica a îndrăznit să pună degetul pe rană: “Nu arbitrajul a fost decisiv! Dacă aș zice că noi am pierdut titlul, aș fi ridicol întrucât n-am fost niciodată pe locul 1. E greu, dar campionatul l-a câștigat Astra și ea merită felicitările noastre”. Cum analizele se găsesc abia la început, ne vom mai ocupa de aceste aspecte. Până atunci, citiți acum cronica unui eșec dinainte anunțat.

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Vlad Tepes (16 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:37

Cum bre nea Ovi’ sa fie o eroare ca Steaua sa atribuie egalul de duminica arbitrilor, pai daca adversarul iti omoara la oase unul din cei mai buni jucatori din lot si fara ala esti cam in pom, normal ca nu poti obtine mai mult, bine dar nici Steaua lui Reghe nu joaca mai nimic, nu combina la mijloc cum o facea in era Galca si aici eu cred ca Reghe le cere jucatorilor sa se labarteze pe tot terenul ca sa scape de presiungul adversarelor si asta se vede cam din tavan sau inaltul tribunelor ca echipa e cam rupta in 14 si are un crater imens la mijlocul terenului adica = tactica a la Reghe.

Marius (1 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:42

Domnul antrenor Reghe a declarat ca in cazul in care nu castiga titlul isi da demisia. O va face ? Este un OM de cuvant? Sau a mintit?

Bogdan (395 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:44

Perfect adevarat. Si daca Steaua batea Pandurii dupa eliminarea lui Hora tot Astra lua titlul. De data asta v-a iesit la fix. Cine stie, cunoaste.

dan (37 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:45

E greu pentru dungati sa recunoasca ca au pierdut pe mina lor! Acum cauta tot felul de scuze, cind a inceput returul au fost ZMEI, acum ar trebui sa fie MIEI, dar sunt lupi, si-au schimbat parul doar. ha ha ha !

miitari (120 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:47

Te bucuri tare in sufletul dumitale, dar pozezi.

benaflek (27 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:51

nici o felicitare nu merita.cand or castiga fara arbitraje si or da dovada in primul rand de bun simt da.steaua a jucat tot play oful asa cum o zugraviti in titlu .

dan (1 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:52

De acord cu observatiile ,doar ca daca analizati arbitrajele si punctele pierdute de fiecare echipa pe greseli de arbitaj ,o sa aveti o surpriza ca astra e echipa care a beneficiat de ,,erorile ” de arbitaj si la final erorile pro si contra sunt detasat pro astra

Dtru (268 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:57

De data asta va dau dreptate desi se simte stelistul din dv. Va pare la fel de rau ca lui Reghe dar mimati neutralitatea. O zi buna.

cfr (21 comentarii)  •  2 mai 2016, 16:59

Ma mira ca se insista cu teoria despicarii firului in patru. De ce a pierdut fcsb campionatul? De ce? E simplu: sunt louseri. E in firea lor sa piarda. Pt ca asta-i defineste. Sunt doar aroganti. Nu castigatori. Dar revin la intrebare: de ce se despica firul in patru? De ce nu sunt articole despre invingatori? De ce nu se scrie o istorie a lor. Interviuri, declaratii, etc. De ce se prefera sa se scrie de invinsi? pt mine pot fi doua explicatii: Ori toata redactia e cumparata de jiji( ce deontologie? ce profesionalism? banul e sefu) ori si redactotii sunt ca cei de la fcsb:louseri. Scriind de ceilalti, se simt in elementul lor.

marian (145 comentarii)  •  2 mai 2016, 17:05

lasa bre mortul sa mearga la groapa nu-l mai intoarce.

planetfun (9 comentarii)  •  2 mai 2016, 17:15

stelistii ar fii vrut nu „sa le bage mingea in poarta” ci sa nu le mai tot ANULEZE GOLURI ! Astra Giurgiu nu este echipa Giurgiului !

DODO (205 comentarii)  •  2 mai 2016, 17:42

Nea Ovi, mai usor cu aprecierile, fotbalul daca nu il practici efectiv…

Cosmin (2 comentarii)  •  2 mai 2016, 17:47

Bv Nea Ovi mare jurnalist felicitarii

thor (35 comentarii)  •  2 mai 2016, 18:19

nimic de ninel?

iustin (82 comentarii)  •  2 mai 2016, 18:44

Sunt prea multe Prea multe decizii impotriva stelei, flagrante si clar cu directie.Pun si eu o intrebare:daca astra avea parte de arbitrajele stelei, mai luau campionatul, chiar si cu jocul lor superior in multe momente stelei? Raspunsul este nu, clar nu.

eugeniustin (82 comentarii)  •  2 mai 2016, 18:47

Daca astra avea parte de arbitrajele stelei mai luau campionatul?

MMihai (36 comentarii)  •  2 mai 2016, 18:50

Ma mira ca mm stoica a recunoscut ca ei sunt vinovati de pierderea titlului, el nu este genul de om fair play, oricum, felicitari. Ar trebui ca si reghe sa-si asume acest esec pentru ca i s-au indeplinit toate cerintele in raport cu ce a avut Mirel Radoi. Nu stiu daca este o coincidenta, dar de cand a venit mm pe banca langa reghe, steaua nu a mai jucat nimic.

Șerban (147 comentarii)  •  2 mai 2016, 19:03

Cum adică : „Evident, Reghecampf nu-i unicul vinovat, dar e, alături de Rădoi, unul dintre ei.”
La finele perioadei Rădoi GSP ne informa că Steaua a fost cea mai dezavantajată echipă, de arbitraj – Inclusiv la meciul cu Astra!
Despre întreg acest campionat ne veți reda ce au consemnat italienii la care aveți contractată prelucrarea datelor de la toate meciurile? Sper că da.
Întrebare, foarte întrebătoare: Ce Dumnezeu tot scrieți despre „știința” unor antrenori privind ridicarea moralului jucătorilor, dar NICIODATĂ nu evaluați presiunile negative asupra echipei.
În cazul Steaua 2015-2016 sunt de enumerat: Clubul militar, Galeria, Ionuț Lupescu, FRF – mai ales prin comisiile sale, cvasi totalitatea ziariștilor ce transmit și/sau comentează meciurile echipei Steaua.
Eu m-am lămurit de mult – ținta este Jiji Becali!
Păcat că-s sacrificați jucătorii, unii de Națională.

gigi zicman (1 comentarii)  •  2 mai 2016, 19:03

Chiar nimeni a vazut cascatul lui Pintilii la inceputul rerizei a doua la iesirea pe teren ?

test (12 comentarii)  •  2 mai 2016, 19:23

test comm

nicu (5 comentarii)  •  2 mai 2016, 19:50

alooo gigele, ce pretentii sa ridici sau sa spui ca nu intelegi nimic cand vinzi jucatori de valoare cu milioane de euro si aduci muraturi expirate cu zeci de mii sau gratis?In momemtul in care suma obtinuta din vanzari an de an e mai mare decat achizitiile in cazul unui club mediocru cum e steaua nu iti trebuie prea multa inteligenta ca sa vezi in viitor unde ajungi,nu mai prinzi grupele in europa si nici nu mai castigi ceva in tara.

Ghencea (129 comentarii)  •  2 mai 2016, 20:31

O lectie de articol foarte realist. Sunt un stelist care va da dreptate.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  2 mai 2016, 22:21

Cit de meritata campioana este Astra o sa vedem in curind. O campioana de conjuncura. Nu-i decit o adunatura de ratati si frustrati care au profitat de o atmosfera anti-Steaua extrema, ca niciodata. Cauzele „anti“ sint multiple. Daca ar fi roman as zice ca asa sint toti sumudicii. Pupa mai intii mina lui Reghe, AMP si chiar a neamtului, ii lauda si le multumeste ca a prins si el un contract banos afara iar apoi scuipa: „Ce mare antrenor, nici Hagi – saracu !!! - n-a demonstrat nimic, ce vitamine, ce neamt ...“, vine sumudicu cu degetu in gura, se scarpina in dos si arata „anticircelu“, medicamentu romanesc de un leu, labareste ca scapat de la spitalul 9 spre satisfactia altor frustrati, rapidisti, dinamovisti, fosti stelisti. Caci da, exista si fosti stelisti, in majoritatea cazurilor frustrarea, necazurile si *** i-au indepartat de orice ratiune de a trai si ei. Se bucura de victoria unui „buton de veioza“-autocaracterizare Sumi. Nici legendele nu sint departe. Multi fripturisti care se simt bine ca a dat-o Reghe in bara, caci pe ei nu i-a mai bagat nimeni in seama, devin „obiectivi si civilizati“. Balint de-abia astepta sa dea mina si manince un porc cu Boroi si Talpan. „Edy“ acasa ? Hora ? A intrat ca un criminal la cel mai bun, l-a scos din primele minute. In repriza secunda s-a jucat efectiv 20 de minute. Pentru Axente ?si Popotan nu trebuia „Edy“ sa faca ca Tamango pe margine. Mare victorie, a aratat fotbal ! Asa este cind iti aduci dusmanii in casa. „Edy“ la Steaua ? Voi chiar sinteti bolnavi ? De ce ? Pentru ca e fiul „generalului“ ? A jucat mai urit ca oricine. Totul se trage chiar de la Iordanescu si prietenul Oprea. Primul cu care s-a cuplat fica lui Iordanescu a fost „foto modelul“ Oprea junior. Armata doar administreaza ilegal un club european, CSA Steaua. De la Boroi nu are ce sa iasa, in afara de ce baga pe gitul gros. Poate in afara caterincilor cu care ne-a obisnuit poate ne spune legenda Balint si cu ce-a ucontribuit Boroi si Talpan la succesul Stelei, de se simte asa obligat sa dea mina cu orataniile. Friptura ? „Alaturi de patron !“ asa au aparut astralii acum o saptamina pe teren. Alaturi de un securist declarat, mindru ca a fost trimis sa „studieze“ la Stefan Gheorghiu, mindru ca a fost cu Ceausescu in dec 1989 in Iran, unde facea comert exterior, specializat pe industria chimica. Pentru Ceausescu, banditii si bolnavii lui mintali, cei mai multi netratati corespunzator dupa experimente sexuale de o diversitate biblica. Pacientii Sectiilor Dermato-venerice. Apoi, ca toti ceilalti, afacerile tarii le-a facut pentru el. Amante, palate, tab de vinatoare, ii lipsea un ciine de lupta cu care sa eneveze dusmanii, o jucarie, o echipa de fotbal. Astra. Asta este Astra. Ciinele securistului care a falimentat tot pe ce-a pus mina dar s-a tot imbogatit. Dupa cum s-au manifestat astralii, ***, ar trebui controlati. Cine stie ce mai contine „anticircelu“ ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

unirea.otelul.astra (2 comentarii)  •  2 mai 2016, 22:30

De ce uitam ca dinamo a egalat Steaua doar dupa ce Bizonceanu a luat roșu? De ce acolo se poate si dinamo, care nu a contat o repriza absolut deloc, obține o calificare "glorioasa". Nea Ovi, corectitudinea face parte din meci chiar si atunci cind joci prost sau stai pe doua linii cu fundul in poarta si elimini Steaua si devii n-are erou. Pe bune, asa e in fotbal. Sau preferau sa ne anuleze trei goluri iarăși?

WAX (94 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:09

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Citanul (2118 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:11

FCSB sa faca bine si sa se pregateasca temeinic pentru a cistiga locul II sezonul asta. Pe noi suporterii adevarati ai adevaratei echipe Steaua Bucuresti NU ne intereseaza de nici un fel afacerile cu sclavi ale Anei Maria Reghecampf si George Becali, ca noua nu ne iese nimic din aceste afaceri.

noname (1 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:18

Buna seara dl Ovidiu, Va respect, deci de departe sunteti urmasul, egalul lui Ioan Chirila. Nu sunt Stelist .. Dinamovist,.. etc... nici fan Astra.....Isuseee ! Ideea este ca desi s-a tot vorbit ca inca de ieri Astra este campioana ...toata lumea , toate posturile TV .... aceleasi posturi TV ( *** pt altele..) in acelasi timp ! au dezbatut situatia echipei STEAUA sau FCSB cum ii place dl-ui Sumudica sa se prosteasca ... Dle Ovidiu, de ce vb de FCSB cind Astra se felicita campioana ? Aloooo ??? nimeni nu spune ce dracu' va fi cu Astra ? ce va realiza ASTRA dl-lui Niculae in CL cind el este un hot pt statul roman ? Pe Becali l-au scuipat, l-au injurat... Pe Borcea ? la fel ...Unde este dl Niculae ? la puscarie.. Deci...Isuseee Nu pot sa nu dau dreptate lui Becali, lui MM, Astra a reusit doar sa intrerupa hegemonia FCSB-ului !! Dar nu revedem oare "afacerea "Urziceni ? Otelul ? ehhh acummm...ASTRA luiSumudica... Dl Ioanitoaia va felicit pt militarea impotriva lui R Burleanu vis-a vis de Dinamo. Dinamo ? poate oricind sa joace in Cupele Europene ...o sa vedem pe Astra..Am mai multa incredere in CSU Craiova dl Ioanitoaia... Cu respect..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alx (4 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:38

Din pacate cum explicati ultima faza? Faza in care Gebhart a scapat singur a marcat..dar arbitrul a fluierat??? Ce a fluierat??? Va rog explicati

Dilimache (657 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:43

Bun articolul, apreciez!

messenger4you (7 comentarii)  •  2 mai 2016, 23:43

GINO IORGULESCU este giurgiuvean, din umbra tacut a pus si el un pic umarul pentru Astra . Vorba aia ,, mutu face ceva cu ..?

radu (178 comentarii)  •  3 mai 2016, 0:00

Si Ioanitoaia e giurgiuvean si ce daca, ei nu aveau cum ajuta cand albitrii sunt in subordinea frf.

Zagna (56 comentarii)  •  3 mai 2016, 0:37

Nea Ovidiu, Becali a spus destul de clar: "nu avem valoare", aici eu il vad pe el, Reghe, MM, Argaseala, apoi jucatorii (unii).Echipa nu are stadion de joc si de antrenament, nu are suporteri (vinovati GB & VA); Echipa nu joaca nimic, nu are o tactica de joc si strategie pentru un sezon desi s-au achizitionat numai jucatori ceruti de antrenor, iar cei fara valoare nu au venit singuri... (Reghe si MM).

Huhu (3 comentarii)  •  3 mai 2016, 0:40

Si totusi, diferenta dintre Astra si Steaua a facut-o arbitrii Coltescu si Balas in meciurile directe de la Giurgiu. Pentru federatie, Steaua este buna doar când aduce puncte in cupele Europene. Nu stiam ca noul presedinte al Federatiei este giurgiuvean. Banii primiti de Astra pentru campionat nu se vor intoarce in fotbal. Vor urma reteta patentata deja la Urziceni, Galati, CFR.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 mai 2016, 3:28

...da fcsb nu are valoare ...nu a putut sa bata dinamu ...un dinamu si mai prost ca ea ....carora CSU le a dat 3-0 ...

andy (103 comentarii)  •  3 mai 2016, 8:01

Astra ca si Unirea ,CFR,Otelu este si campioana arbitrilor si a LPF. Stelistii nu au lasat jucatorii la nationala n au fost lasati sa joace.Astra a fost favorizata intreg campionatul dar a si jucat ceva fotbal totusi.

andy (103 comentarii)  •  3 mai 2016, 8:05

Gigi sper ca a inteles ca nu se pricepe la fotbal.Dinamo cu niste jucatori adunati de Rednic,de unde numai el stie,ne a fost cel putin egala.Numele esecului de anul acesta este Mirel Radoi si INCREDEREA lui Gigi in el.Antrenorul bun rezolva 70% din problemele unei echipe vezi Dinamo si Astra.

17 mentori Dementori (32 comentarii)  •  3 mai 2016, 8:06

@ 17 nentori vorbești de frustraţi ma çąçaťule ???? Scrii tot felul de inepții până îți pică degetele. Oricum çuřvą aia de măťą plânge şi suspină alături de căçătúl pe care l-a purtat în ea 9 luni. Sterge-ti balele şi špęŕmą de la gură şi după asta apucă-te de scris. Mòŕţii māťiì de fiu de çuŕvă fęçąlištă.

caprita (6 comentarii)  •  3 mai 2016, 8:57

@ Citanul - Aici ti-a scapat adevarul fara sa vrei - asa-zisele galerii care primeau tot felul de "ajutoare" de la Gigi s-au distantat de echipa exact pentru acest motiv - "noua nu ne iese nimic din aceste afaceri". Cat timp Gigi v-a dat bani, deplasari si bilete gratis erati mari suporteri, cand s-a inchis robinetul ati descoperit *** si trebuie sa fiti impotriva lui. In schimb ii acuzati pe "cetatenii" care isi cumparau singuri bilete din salariul lor amarat ca nu vin la toate meciurile. Betivi violenti si tragatori pe nas.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  3 mai 2016, 8:57

Astra a meritat titlul, de aici încolo discutam ca sa nu tacem. Vreau sa spun ca Sumudica a dat încă o data dovada de caracter, deși nimic nu-l obliga sa bată pe Dinamo. Decât eventual onoarea, dar cine mai ia seama azi la așa puțin lucru. Ca sa fiu sincer am crezut ca Dinamo va bate Astra si am greșit. Am mai greșit si cand am crezut in intersezon ca titlul se va disputa între Steaua si Dinamo. Astra părea in pierdere de viteza, pleca Budescu, erau tensiuni la echipa cauzate de situația patronului, de bani... Am greșit. Bravo lor, merita fără discuție acest titlu.

iustin (82 comentarii)  •  3 mai 2016, 9:51

Fapte: In meciurile directe steaua a avut 4 goluri anulate eronat, budescu si alibec au fost iertati de cartonase rosii.In meciurile cu dinamo din play off astra nu a avut adversar, steaua a avut 2 penalty-uri neacordate, chipciu oprit eronat din situatie de unu la unu cu portarul dinamovist. Fapte: Sumudica vorbeste aiurea meci de meci, face gesturi obscene etapa de etapa si este suspendat o etapa in cupa ligii,este prins cu pariuri si este suapendat dupa finalul campionatului. Reghe este suspendat 2 etape la prima abatere, stanciu la fel.

iustin (82 comentarii)  •  3 mai 2016, 9:55

Fapte: In meciul cu pandurii hora nu este eliminat pt un fault grosolan.Gol anulat pe motive dubioase in ultimele minute.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  3 mai 2016, 10:21

@Citanul – iata un exemplu de „noi stelistii adevararati“ care vorbeste de FCSB caci „noi nu cistigam nimic din afacerile cu scavi ale lui Becali si Ana Maria“ Ba „adevaratilor“, Becali tine la numele Steaua doar pentru voi. Pentru „adevarati“ ca voi ar trebui sa-i schimbe numele in Fotbal Club Bucuresti ! Sa mergeti voi frumos, cu legendele care merg sa fie gidilate de Boroi si Talpan, sa strigati „Steaua“ la scrima. Sa va rugati ca scalvii din Coreea de Nord de Boroi, Talpan, Oprea, Dusa si alti „baieti buni“ care mai ajung ministrii MApN sa va faca echipa de fotbal ! Sa-l luati pe Balint antrenor, sa faca el caterinci si analize prin Ciorogirla si Bolentin Vale, macar de atita o fi buna si legenda. Tarita in cap: „Astra are brazilieni (Sumudica), face ca Lucescu, fara brazilieni nu poti, brazilienii ridica valoarea“. Sa va aduca Boroi, Talpan si Motoc brazilieni ! Macar ca ei ! Pina atunci strigati la scrima, la „Steaua EximBank“, caci dupa cum spune Boroi: „comunul „steaua“ apartine numai CSA. Ba tamiie, dupa legile europene CSA functioneaza ilegal, intr-o cazarma proprietate a Statului, ia si azi cu arcanul sportivi pentru care abuzeaza cheltuind banii Statului, le da salarii, functii, casa, masa, prime, pensii, totul de la Stat, totul pentru ca niste ofiteri de duzina care nici macar nu au nimic comun cu armata sa se imbogateasca si sa se laude cu jucaria lor, exact ca securistul Niculae cu ciinele lui de lupta. In „Epoca ta de Aur“ nu te mai poti intoarce ! Daca ai nostalgii, valea tamiie spre Coreea de Nord, poate acolo mai gasesti ce cauti. Pofta buna la porc, sa-ti ramina in git, sa stai linga Boroi, ca cum plescaie cu pofta … PS Eximbank SA, a fost înființată în anul 1992 ca societate comercială pe acțiuni, având ca acționar majoritar statul român, majoritar de acțiuni, respectiv 95,3%, este gestionat de Ministerul Finanțelor . Alt minister. Pornită la drum ca agenție de export - instituție care finanțează comerțul realizat de companiile naționale implicate în activități internaționale - EximBank se aseamana EXACT cu Patronul Astrei, care, cu putin mai mult sprijin bancar, ar fi falimentat toata industria si agricultura. Fara banci „bune“ nu putea fura nici el, nu putea da ordine Guvernului sa dea legi pentru el, nu putea da spagi si finanta politicieni „alesi pe sprinceana“, nu-si putea transfera banii si controla afacerile din casute postale aflate pe tarimuri virgine ! Exact ca in cazul desteptului Condrea descoperit de Tolontan. Ionuț Costea, cumnatul liderului PSD Mircea Geoană, președintele Eximbank, functionar la Stat avea in 2009 la - o instituție de Stat ! - cel mai mare salariu din sistemul public din România: 1,1 mil. lei în 2009 (numai pe zece luni). Asta este echivalent cu un venit lunar de 113.000 de lei net (circa 27.000 de euro). Paul Ichim, vice, numai 16.700 euro/lună, ținând cont că declarația acoperă numai zece luni. Liviu Voinea, membru, numai 4.200 de euro pe lună, tot în 2009. Traian Halalai, președintele Exim Bank a câștigat suma de 23.600 de euro pe lună ! în 2013, potrivit declarației sale de avere. Voi , „stelistii adevararti“, ca @Citanul, ce cistigati strigind Steaua EximBank ? Boroi a cistigat. E „doctor in stiinte militare“, decorat anual de Basescu, fata a „studiat“ tot cu armata, lucreza la bani virgine, are omul ce baga in burdihai la popota, ba o sa-l primeasca si pe Balint, sa-l felicite si sa manince inca un porc cu el, desigur tot tacimul de la Stat !

andreicagogu (35 comentarii)  •  3 mai 2016, 10:33

Recunosc , citesc cu interes comentariile, motivul iind dorinta de a-mi confirma sau infirma propiile pareri; sunt convins ca majoritatea comentariilor sunt de buna credinta, facute din dorinta de a imbunatati o situatie sau alta; din pacate cei carora li se adreseaza, cel mai adesea nu le citesc ; am convingerea ca daca s-ar apleca asupra continutului lor si l-ar intelege, unele lucruri ar putea fi imbunatatite; am o vorba despre sumudica : doua meciuri l-au definit , editia trecuta astra-asa, editia aceasta astra- dinamo; pur sportiv vorbind; altfel sumi crede ca daca da lectii, in conceptia sa , sarind calul , verbal mai ales, creste in proprii ochi sau ai altora; pacat, avertizati-l ca in CL sunt alte reguli cu efecte daca se manifesta la fel, greu de anticipat.

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 mai 2016, 10:43

Ma intreb tot mai des daca maestrul isi scrie singur toate articolele...Acum ne spune ca rosul la Hora nu e mare lucru...Si totusi el era cel care ne spunea ca neeliminarea lui Balgradean in cupa cu Dinamo a facut ca rezultatul sa fie mincinos...Atunci ma miram si mai mult deoarece in cupa s-a jucat tur si retur...Apoi sa ne amintim de meciul de la Severin unde maestrul a spus :,,arbitrii in ros-albastru,, desi acolo arbitrul gresise si intr-o parte si in cealalta...Nu ma mira ca nu-l preocupa soarta lui Hanrumon,la fel a procedat si cu Rusescu.... D-le Ioanitoaia ,gata s-a terminat campionatul,reveniti-va!Nu puteti sa aveti dreptate si cind stiti ca nu aveti!Sunteti campion si dv. la fel ca Sumudica...Sa ne aratati de acum in colo ca este vorba de fotbal.Pina acum nu a fost.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  3 mai 2016, 13:44

Felicitari GSP si Ovidiu Ioanitoaia pentru ca ati lasat sa treaca comentariul la subiect al "denentului" @ 17 mentori Dementori (10 comentarii) 3 mai 2016, 8:06 pe care, scuze cititori, nu pot sa-l reproduc. Este inca o dovada, daca mai era nevoie, ca victoria Astrei, ciinele unui securist care a falimemtat Romania si s-a imbogatit, este victoria golanimii si a prostiei. Chiar as vrea sa ramina toti terminatii si frustratii, caci asta sint, la echipa „alaturi de Patron“. Ratatii, reeducatii, au avut o conjunctura favorabila. In tot campionatul au avut meciuri serioase doar cu Steaua. Pina si ultimele meciuri cu ASA, Dinamo, Lignitu si Viitorul, unde Hagi a preferat sa joace cu juniorii, au fost doar niste caterinci. Au profitat din plin de arbitraj. Trei goluri valabile anulate Stelei a vazut pina si Sumi, adica o victorie a Stelei ce insemna 6 puncte. Chiar injumatatite tot ar fi insemnat ca Steaua sa intre pe teren la Giurgiu din postura de lider. Deci brazilienii sumudici nu mai puteau doar sa faulteze, sa cada si sa traga de timp. Si asa, la acel 2-0 pe care se bazeaza cei anti, Alibec trebuia eliminat, iar Stelei i s-a anulat un gol valabil. Golurile au venit oricum din greseli personale ale lui Varela, Chipciu si Nita, care nu trebuia intrveni la Alibec si Teixeira caci astia si-au prelungit prea mult mingea si erau programati doar sa cada. Steaua i-a batut cinstit in tur cu 2-0, de nici nu s-au vazut pe teren. Astra sa-i multumeasca „finului“ Radoi, care l-a convins in vara pe Becali ca are un „lot omogen“ si a refuzat jucatori pe banda rulanta, a renuntat la Iancu, Tanase, Tamas si singurul atacant Tucudean, apoi a mai si antrenat, dupa un stagiu de 6 ani la niste camile. Iar Radoi mai are inca tupeul sa vorbeasca. Dupa ce Astra a cistigat nemeritat si intimplator in prelungiri cu 1-0, sa speram ca a fost ultimul meci al „finului“, Reghe a adus imediat 6 puncte din meciuri extrem de grele, fara de care Steaua, daca socotiti, ar fi jucat azi cu Voluntari si Chiajna. PS Acest limbaj este folosit si de Sumi, eroul vostru. Cititi si va cruciti. Dovada clara ca Astra este campioana golanimii, rodul implicarii banditilor, politicului in fotbal, la FRF si Liga Profesionista, in sport in general. Cum: În urma unei radiografii a sistemului naţional de Educaţie Fizică şi Sport din Ministerul Educaţiei au rezultat nişte cifre îngrijorătoare. „La 3,2 milioane de elevi mai sunt doar 12.474 de elevi sportivi legitimaţi, ceea ce e un procent ruşinos", relatează Constantin Căliman, director adjunct în cadrul Federaţiei Sportului Şcolar Universitar. Da, aţi citit bine, baza performanţei în România a ajuns la 12.500 de sportivi!

viorelu (113 comentarii)  •  3 mai 2016, 14:28

steaua are noroc anul asta ca termina pe locul 2. parerea mea ca pandurii au aratat mai bine. si viitorul a aratat bine pana la un moment dat. problema nu e ca steaua nu a luat campionatul ci ca nu va face nimic sa imbunatateasca situatia actuala. nu e problema ca astra a castigat. daca ar face o figura frumoasa in europa si ar aduce puncte si prestigiu campionatului nostru ar fi extraordinar. parerea mea este ca, competitia interna este un bambilici cu echipe slabe, patroni cu cazier, comisii si arbitrii cel putin dubioase. europa iti arata mereu unde esti. vezi cazul stelei de anul acesta: 0 barat in europa, 0 barat in campionat. am ajuns sa prefer un meci intr'o liga inferioara cu un fotbal decent si tribune care aplauda decat ce este astazi in liga1.

Șerban (147 comentarii)  •  3 mai 2016, 14:41

@Citanul (1421 comentarii) • 2 mai 2016, 23:11 Superb! Deci galeriile, Nord și Sud, sunt conduse de pomanagii, dacă nu cunva sunt chiar compuse majoritar din pomanagii! Mare mirare nu-i - aceeași atitudine au și Boroi &comp.!!!! Jiji este mitocan din naștere, dar nu-i prost. Chiar nu-i prost!

Dragos (250 comentarii)  •  3 mai 2016, 15:40

Nea Ovi, , imi place de matale cu textul asta. Nu te lua dupa savanti ca Andrei F care le stiu pe toate fara sa stie nimic. A pune ratarea unui campionat pe seama culorii unui cartonas dintr-un meci e o mare prostie. Matale acuzi decizia la Hora dar pana la obtinerea titlului e o cale f lunga.

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 mai 2016, 16:52

@Dragos Bai aplaudacule!Eu am tacut cind Bourceanu a comis-o cu Dinamo.Maestrul a pus totul pe seama prostiei lui Bourceanu la acel meci.Daca acum Hora a comis-o si el trebuia eliminat.Hanrumon desteptule a fost schimbat pentru intrarea lui Hora.Apoi Gaman arbitrul a fost facut de maestru principalul vinovat deoarece Dinamo a fost eliminata de Chiajna pentru ca Balgradean nu fusese eliminat...Tu ca un aplaudac desigur ca ti se pare totul logic...Eliminarea lui Hora la acel meci avea implicari pentru locurile 1, 2, 3 ,4 ...dar poate este prea mult pentru tine ...

Citanul (2118 comentarii)  •  3 mai 2016, 17:47

Ce va mai deranjaza pe unii adevarul spus in fata!

Comentează