Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Steaua la pas

Mă disociez de varianta, vehiculată de inamicii campioanei, că Viitorul i-ar fi cedat Stelei victoria pentru că, pasămite, naşul Hagi a vrut să-l sprijine pe finul Becali să rămână în cursa pentru titlu.

Permalink to Steaua la pas
duminică, 24 aprilie 2016, 3:57

Personal, nu cred într-o asemenea bazaconie, depăşită doar de declaraţia aceluiaşi Gigi cum că „meciul a fost câştigat de Sfântul Mucenic Gheorghe! El a câştigat meciul, nu noi!”. Tot respectul pentru credinţa lui Gigi Becali, pentru creştinismul şi evlavia lui. Totodată însă, mă îndoiesc sincer că sfântul respectiv a purtat sâmbătă, de praznicul său, echipamentul roş-albastru!

Deşi Steaua a învins la pas, consider exagerată diferenţa de scor, fie şi pentru că Fl. Niţă a reuşit câteva intervenţii magnifice, providenţiale. Salvând de 4 ori din poziţie singur cu adversarul, a primit în GSP cea mai mare notă, 8. Când portarul tău e cel mai bun de pe teren, rezultă că el n-a stat degeaba, că a avut serios de furcă. Strălucind iarăşi, Niţă le-a tăiat elanul acelora care au râs în ziua în care am propus aici, în premieră, să fie băgat în seamă pentru Euro 2016. Pentru unii dintre noi însă e mai important să aperi afară cu erori, inegal, decât să te remarci constant în Liga 1, merită să mai discutăm despre asta.

Încasând gol încă din minutul 2, mânjii lui Hagi s-au tăiat ca maioneza. Şi aproape că n-au contat după ce, în startul reprizei secunde, Vl. Rusu a văzut cartonaşul roşu. De-atunci, spre furia neputincioasă a lui Hagi, Viitorul a devenit sparring-partner. A continuat să plimbe mingea frumos, dar ineficient. Clar, echipa de pe Litoral are plăcerea de a juca, numai că plăcerea o costă scump. Pentru cine cunoaşte termenul, Viitorul se limitează la un fel de artă de dragul artei, din care pricină n-a câştigat niciun meci în play-off! Hagi poate fi mândru că a folosit sâmbătă 3 jucători sub 18 ani, Ianis, Fl. Coman şi Casap, numai că ar fi nevoie să spargă acest plafon. Să treacă de un prag care, din păcate, pare prea înalt, de-a dreptul inaccesibil.

În altă ordine de idei, Reghecampf a urmărit partida din lojă, Comisia de Disciplină a FRF suspendându-l pentru două etape. Conform opiniei exprimate la DolceSport de fostul coleg Andrei Vochin, antrenorul campioanei a scăpat mai uşor decât s-ar fi cuvenit deoarece Balaj, care-l eliminase pe Reghe în pauza meciului de Cupa României cu Dinamo, şi-ar fi schimbat raportul! Concret, Balaj „s-ar fi înmuiat” în al doilea document! Fals, e o dezinformare, o minciună câtă vreme „centralul” băimărean nu şi-a schimbat raportul, ci numai l-a completat, iar asta la solicitarea CD, nu din proprie iniţiativă.

Dincolo de polemica dintre Vochin şi Reghecampf, provocată de AV când l-a persiflat pe tehnician că nu şi-a lăsat jucătorii „în mediul prăfuit de la echipa naţională” pentru turneul amical din Antalya, recunosc că nu-s lămurit pe deplin în ce calitate vorbeşte Vochin la televizor. De consilier al preşedintelui Burleanu, adică de lefegiu federal şi membru în staff-ul FRF, ori de ziarist, deci de persoană neutră, lipsită de vreun interes ori de vreo obligaţie în domeniu?! Cum cele două ipostaze se bat cap în cap, aştept ca Vochin însuşi să ne ajute cândva în dezlegarea misterului.

Comentarii (85)Adaugă comentariu

neagoe basarab (1 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 18:47

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Soos Vilmos (189 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:04

Intrebarea este valabila si pentru dl. Ioanitoaia : in ce calitate scrie la ziar, ca stipendiat a lui becali sau ca jurnalist echidistant ?

Luca (26 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:07

de tracia , Multi antrenori sunt numiti Domn' Profesor . Un profesor ar trebui sa fie exemplu ! Sa aiba un comportament impecabil ! Ei formeaza caractere , personalitati . Stanciu a jucat la nationala , dar poate nu va mai fi selectionat niciodata . Nu stim ce planuri are selectionerul . Asta nu are prea mare importanta . Gestul lui este de condamnat si comisia a facut f bine ca a fost suspendat ! Problema este ca faptele lui si a lui Sumudica au fost canterite in mod egal - ceea ce nu este corect !

sorin munteanu (45 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:20

In anii 70 ar fi fost un articol bunicel. Acum e penibil spre jenant

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:20

Cer suspendarea pe viata a *** A Vochin din fotbal si jurnalism ! Cele 5 motive le puteti citi in comentariul meu la noua lui compunere de toata jena. Se pare ca are inca dreptul la o birfa FRF pe saptamina, cel mai probabil bine platita. ------------ Cind AV spune minciuni, insulta, instiga, atunci este de maxima importanta pentru cei atinsi si lezati de impostor, ca acestia sa stie ---- „IN CE CALITATE VORBESTE A VOCHIN ?“ In functie de calitate are obligatii si norme de conduita, poate fi eventual tras la raspundere, acuzat de abuz in serviciu, furt intelectual si de date, i se pot cere daune, lui AV sau FRF sau DOLCE sau chiar GSP. Apropo domule Ioanitoia, acum 6 luni vorbeati de „fostul coleg“ A Vochin. In ce calitate scrie el la GSP compunerile astea puerile si mereu jignitoare la adresa cuiva ? ------------ Domnul Ioanitoaia pune corect intrebarea. Intrebarea si-o pun multi jurnalisti, oameni din fotbal, suporteri, alti ingineri, muncitori si agricultori, oameni de rind care se scola la 6 si vin acasa seara, facind ce-au invatat, muncind cinstit pentru o bucata de piine !, ---- NU NUMAI CEI INSULTATI GRAV de unul fara nici o calificare. Iar seara, dupa o zi grea de munca, poate intr-o fabrica, ii insulta A Vochin ! Are calificare ? Care este aia ? Domnul Ioanitoia s-a jenat, coleg fiind cu acest impostor, sa puna intrebarea cheie: !!!!!!!!! CE-L CALIFICA PE A VOCHIN in fotbal si la FRF ? - a fost pina de curind in comisia tehnica, pina au inceput unii sa se uite crucis la el !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

anta (565 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:21

Nu a fost bre nici un aranjament intre mas si fin, stati blanzi ca n-a fost.

giulia (911 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:24

Orice ati face si ati zice, Steaua nu mai iese campioana cu Reghe anul asta. Desole pour ca.

FYRY (37 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:31

zi i si lui tolo***...cand i AM ZIS CA CEEA CE FACE VOCHIN E CONFLICT DE INTERESE...ZI I Sau lasa l ca pleaca *** din cate am auzit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

casandrul (565 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:43

FCSB la pas de melc, maestre, FCSB la pas! Steaua a fost, este si va ramine cea mai buna si mai iubita echipa, maestre! Dar NU si in nici un caz FCSB, maestre, va rog corectati aceste erori ca ne zapaciti de tot si pe toti ce va citim regulat.

pais cornel (3 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 19:56

daca n-as sti ca d-l ioanitoaia nu este nici pe de parte un stelist nu mi-ar fi sarit in ochi ranchiuna pe care o poarta d-lui vochin ca este lefegiu la FRF,ca mai ia bani si de la ziar.cam asta-i durerea d-lui ioanitoaia.una peste alta reghe si steaua nu au patit nimic ca au dat flit convocarii unor stelisti la nationala pt. ca doreau sa fie lasati in pace sa se pregateasca pt. castigarea titlului de campioana asa cum si altii au cerut sa fie lasati in pace sa se pregateasca pt. liga campionilor.stimate ovidiu esti prea ranchiunos pt. varsta pe care o ai,iar faptul ca acest ziarist fost coleg (subaltern de fapt) ajunge sa castige mai bine decat fostul sef,spune mult despre caracterul tau plimbat prea mult prin banie unde ranchiuna ,gelozia, pizmuirea,nemultumirea,dorinta de marire etc. le gasesti cat se poate de des.

Andrei (76 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 20:24

De fiecare data cand vad un articol de-al lui Ioanitoaia despre Lucescu sau Hagi, direct sau indirect, stiu clar cu nu am cum sa citesc ceva obiectiv. D-l Ioanitoaia e un batranel sentimental.

victor L (169 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 20:26

Hai ca sinteti haios, dle Ioanitoaia. Sau ne credeti veniti cu pluta de faceti asemenea afirmatie: "de ziarist, deci de persoană neutră, lipsită de vreun interes ori de vreo obligaţie în domeniu". Serios? pai eu, cititorul, care chiar sint neutru si sint lipsit de orice interes ori de vreo obligatie in domeniu, va consider pe cei de la GSP cel mai fatis agent al lui Becali. De parca ar fi primul blat intre nas si fin; unde ati fost pina acum?

Sorin (3 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 20:32

Foarte profesionist dl.Ioanitoaia...latratorul cel mai batran de la stana fcsb-ista.Cum spune cineva de rau de stana, hop si ciobanescul cel batran sa latre in gsp.

gheorghe (7 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 20:33

Domnule Ioanitoaia, dumneata in ce calitate ii tot ti trena Stelei? De ziarist ori de suporter al echipei? De cea de ziarist, am mari retineri pentru ca un ziarist trebuie sa fie impartial. Va spun ceva cuvintele astea de mai sus: "... ori de ziarist, deci de persoană neutră, lipsită de vreun interes ori de vreo obligaţie în domeniu". Dumneata numai persoana neutra nu mai esti daca scrii zi de zi numai de Steaua. Steaua in sus, Steaua in jos, dimineata Steaua, dupa-masa Steaua. Multa lume va dezaproba, iar dumneavoastra nici macar nu vreti sa incercati si o alta alternativa, adica sa scrieti si despre alte echipe in mod egal cum o faceti despre Steaua. Inainte sa-i bateti obrazul lui Vochin, uitati-va la paiul din propria barna.

AliBaba (223 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 20:41

@pais cornel. Chiar crezi ca Ioanitoaia castiga sub Vochin? Mai cerceteaza ca te inseli.

Radu (9 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 21:16

"Mă disociez de varianta, vehiculată de inamicii campioanei, că Viitorul i-ar fi cedat Stelei" Toata tara stie ca Viitorul a cedat punctele ciobanului, nu doar "inamicii" celor de la FCSB, domnule Ioanitoaia. Pana si suporterii ros-albastrilor stiu asta.

dzzz (8 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 21:28

Cu tot respectul, poate ma lamuriti si in ce calitate scrie Vochin in Gazeta. De fost ziarist, de lefegiu federal sau de analist TV?

Stelist=Roman (64 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 21:29

De ce Sorin Munteanu, pentru ca domnul Ioanitoaia ii cere vasalului Voichin sa-si clarifice postura din care ataca mereu Steaua? Penibil esti tu obositule.

dvnd (11 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 21:30

Nu ati inteles ce-a spus Becali ?? Meciul l-a castigat Sfantul Gheorghe ........Hagi !!!!

Adrian (8 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 21:45

Articol cu miros de telemea..... Îmbătrânești urât ***.....

Mishu (234 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 22:02

Alo, uitati ca daca Dl Ioanitoaia sa cerea insistent suspendarea lui Stanciu acesta nu ar fi fost niciodata chemat de comisie. Culmea e ca inconstientii il considera...fanul Stelei.

Dilimache (657 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 22:24

Daca ar durea prostia, multi din cei care comenteaza aici s-ar tavali pe jos!

Marius (63 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 22:32

Ar fi bine sa lamuriti voi simplul situatia si sa suspendati colaborarea cu Vochin cat timp este la federatie. Ori sa o pastrati dar sa nu scrie pe teme de fotbal intern. Mi se pare un destul de mare conflict de interese... Daca vrea sa exprime o opinie despre fotbalul intern, sa o faca pe un blog al FRF-ului, iar FRF-ul sa-si asume opiniile prpriului angajat.

de tracia (19 comentarii)  •  24 aprilie 2016, 22:49

Luca, Șumudică este plătit să antreneze , nu să educe. Educația trebuie făcută de părinți, profesori și de antrenorii de la pitici și juniori. Tu, în calitate de suporter stelist, ceri suspendarea lui x etape. Dar dacă se făcea asta trebuia să vă fie închis stadionul pentru ce scanda galeria Stelei împotriva lui(chestia cu aia mică). Urmând logica ta, trebuia ca stadionul vostru să fie suspendat acele x etape ori numărul de spectatori steliști. Corect? Ținând cont că aveți un patron rasist, condamnat pentru corupție în fotbal ar trebuii să mulțumești comisiilor acelea de rahat că sunt așa îngăduitoare. Nu să le critici. Dar asta e opinia mea.

antoniu (29 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 4:49

nu am rabdare sa citesc aceste comentarii. si probabil nici pe al meu nu-l citeste aproape nimeni. dar tot zic si eu un lucru: ANDREI VOCHIN, CEL MAI BUN ZIARIST SI FEDERAL. !!!

hanmocar (42 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 5:57

Vochin a devenit un dalmatian ! Forza Steaua ! Forza Gigi ! Forza Reghethustra ! dusmanii CRAPĂ DE CIUDA !

cosor Ion (11 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 6:13

Steaua ramane Steaua,indiferent de locul din clasament.m-a surprins inrangerea Dinamo la scor.acum promit ca vor juca,ceia ce nu cred si bine ar fi sa ma insel.nu inteleg de ce antrenorii inoculeaza,venin intre jucatori,pe orgolii, care nu au nimic cu fotbalul.jucatorii pot juca in ce echipa doresc,pentru asta este munca lor.merg acolo unde sunt mai bine platiti

Stefan Nica (5 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 6:43

Din 10 meciuri cu fcsb Viitorul a câştigat doar unul şi acela în situaţia în care steliştii erau campioni şi echipa lui Hagi avea nevoie de puncte ca să nu retrogradeze...atâta timp cât becali se ocupă de fotbal LIGA 1 ESTE O MURDARIE

gogu (3 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 8:49

LA domnul VOCHIN functioneaza zicala "CE A FOST SI CE A AJUNS"!!!!mai pe romaneste a ajuns ***numit BURLEANU!!!!decat *** LA ...BURLEANU mai bine ziarist CORECT SI ONEST!!!!!!!PACAT!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristi (7 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 9:04

Cum sa castige ba fratilor Viitorul cand joaca cu IHagi ala mic care nu face nimic dar toti il vad superstar ? Si apropo daca Dinamo stia ca nu v-a obtine drept de joc in cupele europene , ca au stiut 100% au dat-o intentionat in gard in meciul cu Astra, mai pe fata de atat nici ca se poate.

DODO (205 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 10:38

Si mentorul Agentu 007 de la Șaptior a pierdut campionatul la pas; ati uitat sa ne anuntati...

Andrei F (1607 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 10:52

Iar ma faceti sa rid!Vreti sa pareti corect...Cum vine asta ca Reghe putea sa ia mai multe etape ?!Pai sa o luam pe rind...A bruscat arbitrul?Pai si daca o facea nu patea nimic la fel ca in cazul Sumudica -Birsan...A folosit violenta verbala? Pai si daca o facea scapa cu o amenda ca in cazul Ganea...A folosit cumva un deget?Pai nici asta nu merge deoarece la antrenori nu se da decit o etapa,cazul tot Sumudica...Totusi ce a facut Reghe de a luat 2 etape?Cica a cerut explicatii pe un ton vehement...Bai lasa-ma,fraier Reghe asta.Putea sa-l bruscheze,sa-l injure,sa se joace cu degetele si el scapa mult mai usor...Totusi e de ris...Ne aducem aminte meciul de la Pitesti cind Tosca ia galben desi nu-l atinge pe Budescu dar Sumudica deja era in fibrilatii...Ca de obicei la fiecare interpretare a jocului de arbitrii...Am gasit...Reghe a luat doua etape deoarece nu poate interpreta la fel ca Sumudica...Sau ...pentru ca nu bate kuba cu Balaj... Apoi d-le jurnalist,d-ta esti echidistant?Daca esti de ce nu ceri cum ai facut in cazul Stanciu sa se faca dreptate cu Lazar -acelasi deget-si Danciulescu-scandari,Cinu-deget,Mutu-deget,Sumudica -scandari si bruscarea lui Noibert?Poti fi echidistant cind ceri public schimbarea regulamentului pentru Sumudica?

fgh (264 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 13:21

...că viitorimea (ăsta să fie viitorul fotbalului românesc ?) a plecat învinsă încă de la vestiare este clar, că joacă să se afle în treabă este și mai clar (asta dovedind inutilitatea acestui apendice al campionatului); mai bine se organiza, dacă tot suntem ahtiați după (să le spunem meciuri) între steaua și dinamo: cupa 23 august, cupa 1 mai, cupa recoltei, cupa păcii, etc., în care jucau numai cele două echipe fanion, restul echipelor trecând la fotbal pe plajă..., (fără nici-o aluzie la echipa Danemarcei).

fgh (264 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 13:26

...era să uit de cupa SF. Gheorghe,

puiu mordasan (13 comentarii)  •  25 aprilie 2016, 16:48

Corect si la obiect...Stimate d-le Ioanitoaia va rog daca sunteti amabil sa ma luminati si pe mine in legatura cu locul european al castigatoarei Cupei Romaniei: -cine ne reprezinta in EL din postura de castigatoare??? -Dinamo si CFR sunt neeligibile,ASA TG MS la fel,probabil STEAUA merge in preliminariile UCL de pe locul secund si atunci...????

Comentează