Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Puiule, ce-ai cu Alibec?!

Să deducem din ignorarea lui Alibec că Iordănescu prețuiește mai tare golurile lui Fl. Andone (Cordoba) din divizia secundă spaniolă și ale lui Rusescu (Osmanlispor) sau B. Stanciu (Genclerbirligi) din Turcia decât cele izbutite de Alibec în Liga 1?!

Permalink to Puiule, ce-ai cu Alibec?!
luni, 21 martie 2016, 5:17

Vineri seara, pe lângă dăruirea din teren, m-a impresionat la Alibec sinceritatea cu care a recunoscut că Stăncioiu nu l-a faultat în minutul 75 al partidei cu ASA, deși un întreg stadion, grăbindu-se să vadă fault, i-a cerut “centralului” Istvan Kovacs să-l elimine pe portarul mureșean, aflat în postura de ultim apărător. Fair, Denis Alibec a mărturisit după fluierul final că “n-am mai avut suflu să continuu sprintul. M-am sufocat, dar Edi nu m-a atins! Arbitrul a luat decizia corectă”.

În altă ordine de idei, mă alătur celor care, numeroși și vocali, îi impută lui Puiu Iordănescu că nu l-a convocat pe Denis pentru “amicalele” cu Lituania (miercuri) și cu Spania (duminică). Aceștia argumentează prin forma constantă a “astralului”, autorul a 13 goluri și 5 assist-uri în 27 de întâlniri disputate pe parcursul actualului sezon în toate competițiile. Dincolo de reproșul că, uneori indolent, parcă neinteresat de ce se întâmplă în jurul său, Denis mai trebuie să dea jos câteva kilograme, adevărul e că el a preluat postul de staroste al Astrei după plecarea lui Budescu și n-a dezamăgit. Dimpotrivă, liderul liderului reușește să interpreteze cu succes un rol dintre cele mai dificile în condițiile în care vorbim despre o formație agitată, plină de străini și plătită cu mari întârzieri!

Altfel, nu mă grăbesc să-l critic pe Iordănescu că l-a chemat la lot pe x și l-a sărit pe y. Înainte de a fi a suporterilor, a jurnaliștilor ori a amândurora, selecția îi aparține lui. El răspunde, iar o operațiune de acest gen e subiectivă, oricând și oriunde. “Naționala” nu se votează, ea fiind opera celui căruia i s-a încredințat această sarcină, creația lui.

În ansamblu, găsesc justificată convocarea pentru testele amintite a atacanților Keșeru, Fl. Andone, Rusescu, B. Stancu, Hora și A. Ivan. Înțeleg motivele pentru care au fost aduși cei 4 de-afară, care au înscris consecvent în etapele disputate din 2016, dar și cei 2 din Liga 1. Hora deoarece e golgeterul campionatului, A. Ivan pentru perspectivă. Atât că a marcat des și Alibec, vârf care, opinie majoritară, nu trebuia să lipsească din lot. Chiar nu trebuia.

Mai ales că “amicalul” cu Lituania se dispută la Giurgiu, unde prezența puncherului echipei locale ar fi putut atrage spectatori în plus. “Naționala” constituie, sigur Generalul știe asta, și un vehicul de imagine, un element de marketing. Dacă știe, să mă scuze, n-ar strica s-o și arate!, chiar dacă nu pretind că meciul contra balticilor trebuia neapărat început cu Alibec. Acesta merita însă încercat în fața propriei asistențe.
Și-ar mai fi ceva. Să deducem din ignorarea lui Alibec că Iordănescu prețuiește mai tare golurile lui Fl. Andone (Cordoba) din divizia secundă spaniolă și ale lui Rusescu (Osmanlispor) sau B. Stanciu (Genclerbirligi) din Turcia decât cele izbutite de Alibec în Liga 1?! Nu mi se pare logic cât timp Osmanli ocupă locul 6 în Süper Lig, la 24 de puncte în spatele locului 1!, iar Gençler e doar a 11-a în clasament?! Cum nu consider că golurile “turcilor” ar fi mai valoroase, închei întrebându-mă din nou de ce Alibec nu-i acum în cantonamentul “tricolorilor” de la Mogoșoaia? Cu părere de rău, nu găsesc niciun răspuns plauzibil.

Comentarii (63)Adaugă comentariu

Marius (6 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:29

Dar pe teren a cerut rosu la stancioiu, daca nu invingea nu cred ca la sfarsitul meciul mai declara la fel. Mie unul mi se pare un jucator talent dar indolent, 80% din meci sta la mijlocul terenului si se plimba si se "daruieste" doar cand are mingea in rest se uita la meci, cred ca astea sunt motivele neconvocari.

mircea.serban (15 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:34

...deja vu! Sanmartean a fost sacrificat in favoarea lui Mutu asa ca zaharisitul asta, care macar acum la batranete si-ar face mea culpa pentru ***, vad ca, *** pe mai departe!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

© (2 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:35

cand stai cu argaseala pe banca normal ca il ieie pe adi popa pe chipciu si alti fcspisti ...Alibec e marea absenta nationala de la nationala de fotbal!

chiorule dati demisia turnator dinamusit spurcat (1 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:36

chiorule tu nu intelegi *** bosoroagfa Inti se razbuna pe tara ca razbunarile lui idioate sint direct la atacul impotriva national;ei Cum e slugsa lui oprea *** gabriel care se sterge sxi cu tinew la cur atunci el executa ordinele *** A latrast de 3kg in puls plus inca altceva ce nu a spus dar a loat *** de DINAMOCRETINI ca triune ca sa *** *** stelistilor Ar fi bine ca restul jucatorilor sa nu se duca sa vas klasre pe gloabe ca voi sa latrati si sa jucati cretyinilor *** de DINAM,OCRETINI ***

geo (199 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:47

Nea Ovi, acum o săptămână, Alibec al matale a ieșit ”accidentat” din meciul cu Steaua și Șumudică se plângea că atacantul va lipsi circa o lună de zile. Vrăjeală, pentru că Alibec a jucat la o zi după ce nea Puiu a anunțat jucătorii selecționați. Cu alte cuvinte, în ziua anunțării celor convocați, Alibec figura ca ”accidentat”.

Radu (178 comentarii)  •  21 martie 2016, 17:57

Dlin pacate, o intrebare fara raspuns. O ardem mai departe cu Rusen si cu Motanul Incaltat.

Alin (626 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:01

Alibec e in crestere dar mai are sa confirme. Totusi la Giurgiu si cu Lituania putea juca usor o repriza. Dar sunt preferati baietii baiatului gen Ropotan si Hora.

Robert (2 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:02

Alibec,cel mai bun atacant din L1,dupa spusele multor priceputi de aici,cate goluri are la liderul campionatului??Cam putine cred eu! E un lenes increzut,care mai e si lenes pe teren! Cum sa-l cheme acum,cand il avem pe Rusesc,B. Stancu in zile mari!

marian (45 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:03

Nea Ovidiu poate citeste Puiu si isi revine

Olteanu (10 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:07

O avea pana la viteza a 4-a, ceilalti au si viteaza a 5-a

Mircea (3 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:14

Bun sa zicem ca trebuia luat , insa pe cine dintre atacanti trebuia sa nu-l convoace ca sa-i faca loc ? Sa pui intrebari e simplu , sa vii cu solutii viabile e mai greu !!!!

ricco13 (6 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:19

n-auzi domne ca e gras si dispare din joc...asa a explicat cascheta la digi sport

razvan (331 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:33

Sunt mai valoroase golurile din Turcia si Segunda? Doooh...normal! Campionatul nostru e mult sub ambele...nu stiu cat ar inscrie PE acolo Hora sau Alibec...de Ivan nu mai spun...

Abcde (206 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:34

Cum sa il cheme daca nu a fost sau nu e de la FCSB ori de la fie su?

1134 (3 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:39

Bre nea' Ovi, da' chiar n-ai văzut ce joacă Astra în ultimul timp sau te uiți doar la scoruri? *** I'llBeBack nu merită la ora actuală să ia locul nimănui, sau vrei să facem o echipă de atacanți?

Tatar (25 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:48

Intrebare fără sens pentru un...***!E ca și Cum ai intreba pisica de ce nu...latră!?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sumio san (565 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:49

De ce nu-l sunati pe Iordanescu sa aflati raspunsul? Si-apoi ni-l comunicati si noua! Sau ati vrut sa transmiteti altceva prin acest articol, dar pe mine nu ma duce atat de adanc mintea incat sa inteleg.

anta (911 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:51

De acord sa fie Alibec convocat la lotul pentru Franta! suta in suta de acord!

balaban (565 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:52

Mama, jucam cu Spania, n-am stiut si nu-mi vine sa cred ca ne-au bagat in seama! Probabil ca ne-am imprietenit la cati de-ai nostri lucreaza acolo, cred ca d-aia.

Citanul (2118 comentarii)  •  21 martie 2016, 18:54

O sa-l bage si pe el, stati pe pace, acum a vrut sa ii testeze pe cei care pot sa joace la capacitate maxima si sa dovedeasca; deci eu presupun ca nu e disponibil fizic Alibec, de-aia nu a fost convocat la amicale.

geo (41 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:27

Desi nu-mi place Astra, din cauza lui Sumudica, Alibec trebuia convocat. Are calitate si calitati. Este un pic suprapoderal, dar asa a jucat foarte bine si a marcat destule goluri. Il ajuta geutatea in disputele cu fundasii si stie sa se foloseasca de asta. Adevarul este ca toti atacantii convocati, mai putin Ivan, sunt in forma foarte buna, dar cred ca Alibec merita si el putina atentie.

sandu (1 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:29

Domnul Ioanitoaia, va respect foarte mult si din totdeauna am apreciat obictivitatea Dumneavoastra. Parerea me ca pentru acest campionat European avem mai multi selectioneri. 1) Anghel Iordanescu - acuratetea selectionari domniei sale nu-mi da incredere, 2) ziaristi - unii au dreptate cu jucatorii pe care ii propun, alti nu, 3) impresarii - NUMAI INTERESE ( ar trebuii eliminati din preajma nationalei, 4) suporterii - sunt impartiti pe afinitati, mai ales sefii de galerie care cred eu ca sunt mana-n mana cu impresarii si cu cluburile, 5) cititorii - nu de fiecare data sunt si suporteri, cred eu ca sunt cei mai obiectivi. Cred eu ca cei care nu au interese financiare sunt si cei mai buni selectioneri. Sigur la turneul final nu vor fi toti cei mai buni si in forma jucatori, cred eu ca cel putin 30% vor fi interese. CU MULT RESPECT VA SALUT!

observator_federal (53 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:30

Alibec are rezolvari tehnice exceptionale in fata unor aparari care-l pazesc cu mare atentie; nu vorbesc doar despre finalizari ci si despre assisturi extrem de surprinzatoare si precise. Abilitate tehnica remarcabila in conditiile gabaritului si fortei fizice, de asemenea foarte bune. In plus, nonsalanta si detasarea in joc il aseamana intr-o oarecare masura lui Ibrahimovici... Chiar nu avem atacanti de calitatea lui Alibec, iar neselectionarea lui (cu motivarea puerila a celor doua - trei kilograme in plus - pai pe-astea nu le rezolva in mod ideal si cantonamentele si pregatirile fizico-tactice de la lot?) este "o gluma proasta". Atentie, Iordanescu are "antecedente" cu neselectionarea unor jucatori buni in mandatele lui anterioare! Sper sa nu-i aiba pe constinta si pe Budescu si Alibec...

daniel (30 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:45

Putine goluri dupa multe meciuri in cel mai slab campionat jucat dupa revolutie. In Belgia la retrogradare dupa 11 meciuri in care nu a facut nimic au renuntat la el, acum vrem sa-l luam in fata titularilor din Spania si Turcia. Ii prefer pe Andone si Rusescu.

Lucian (206 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:51

Lasati sa confirme si va ajunge la Euro inaintea lui Mutu, Marica si altor mazete. Sa il mai vedem la lucru si Puiu il va lua.

Apetrei Robert (1 comentarii)  •  21 martie 2016, 19:57

Alibec trebuie sa dea kilograme jos??? :)))) Cand ma uit la Okaka ma duce gandul la luptatorii sumo , totusi Okaka a fost convocat de Alegri la nationala Italiei(campioana mondial). Cred ca incepem sa gasim motive copilaresti pentru neconvocarea anumitor jucatori. Oricum cred ca ar trebui sa nu sarim la gatul lui nea Puiu' decat daca nationala are probleme in a marca, pentru ca selectionerul e responsabil si nu suporterii. Noi, suporterii, nu putem decat sa sustinem nationala neconditionat.

LEONIDAS (50 comentarii)  •  21 martie 2016, 20:11

Maestre....,,liderul liderului''...?.Stiu ca ai absolvit facultate de limbi straine,automat erai in acele timpuri toba si de ortoepica, si era de evitat exprimarea in acest mod..Puteai scrie ,,liderul Astrei''- Alibec..In rest art. bun si corect..Nimeni nu e perfect,insa eu va consider un model pt. ceilalati ziaristi mai tineri-asa zisii haretisti, si vreau sa fiti un exemplu pt. ei..M-am saturat de ignoranta lor si de modul lor de a scrie-cautand permanent scandal si sa bage raca ca sa creeze audientza...gen Tolontan,Geambasu,Mironica,Stucan,etc..

Cornel (1 comentarii)  •  21 martie 2016, 20:13

Dl Ianitoaia, uite asta nu-mi place mie, cand cineva se baga peste meseria altcuiva care este platit sa faca aceea meserie. Eu propun atunci sa nu mai avem selectioner, sa se faca un colocviu de "specialisti" in care sa se voteze cine sa fie convocat si cine nu, sa stabileasca tactica si rolul fiecarui fotbalist in urmatorul meci, sau mai bine sa se faca un referendum sau un sondaj national, ca Poporul sa decida ce si cum, ca doar suntem in democratie ce naiba. Intaleg si sunt de acord sa critici componenta echipei nationale, dar nu inainte ci dupa meci. PS. Acum daca caut pe Google articole dininaintea meciului cu Finlanda de asta toamna sunt convis ca o sa gasesc "specialisti" care il certau pe Iordanescu ca l-a convocat pe Hoban

Marius C. (4 comentarii)  •  21 martie 2016, 20:15

Domnule Ioanitoaia,v-ati raspuns singur la intrebare: un jucator de 25 de ani,care a jucat 4 meciuri in 2016 si care spune ca se sufoca in minutul 75 !? Cate goluri a dat in 2016 ? Multumesc.

sandumunteanul (7 comentarii)  •  21 martie 2016, 21:17

Pe Budescu l a chemat doar cand ii ardea buza, s a folosit de el cu succes si apoi l a aruncat. Nea Puiu nu are decat Steaua in cap, o sa il ia si pe handbalistul de Adi Popa, dar pe Alibec nicicum, trebuia sa fuga la Steaua oricum cand a fost cerut.

CCC (137 comentarii)  •  21 martie 2016, 21:28

Dl. O. I., o avea selectionerul Iordanescu ceva cu super-fotballstul Alibec, daca o ziceti asa convins.... Intrebarea este, ceare Budescu cu Alibec? Ca tot aci in gazeta, putem citi ca Sarmalutza e si el suparat pe selctioner ca nu a fost convocat, avand in vedere ca, conform spuselor lui, liga a2-a chineza e peste campionatul din Romania!!! EEEEHHHH? Ce facem? Mergem pe "mana" lui Iordanescu, sustinut (involuntar) de Budescu, cum ca sunt mai tari campionatul din Turcia si liga a 2-a din China, sau va numim degraba selectioner, ca sa il aduceti pe Alibec, fara de care Romania se va face de ras in Franta? Parca Alibec era declarat accidentat de catre antrenorul lui, in mmentul convocarii... Ce va mai place....scandalul (ops! era sa "zic" shaorma! Cu de toate!) Nu sunt in masura sa analizez calitatile fotbalistice ale Alibecului, dar o opinie personala pot avea, ca daia e forum! Talentat, dar puturos si indolent, joaca numai cand vrea, asa il vad eu pe Alibec. Specific romanesc, toti ne pricepem, Romania e tara cu 20 de milioane de selectioneri, dar din fericire (sau din pacate!) numai unul raspunde de selectie, acela fiind acum Iordanescu Anghel. Si "printzul" Cristea era propus la nationala, pe vremea cand era la Dinamo si dadea kilometrajul peste cap, alergand 800 de metri intr-un meci oficial, de l-a uimit pana si pe Cornel Dinu!! Dar era tehnic si talentat! Restul e can-can!

toni (2 comentarii)  •  21 martie 2016, 21:54

Bravo Alibec: "... recunosc, am simulat. Nu mai puteam alerga ..." Rusine Popa: "... am facut hent la gol? Nu stiu, nu-mi mai aduc aminte ...'

Nel (1 comentarii)  •  21 martie 2016, 21:58

Răspunsul e simplu: sâmbătă seara, beat fiind, s-a bătut cu unul pentru o femeie, într-un club.

AliBaba (223 comentarii)  •  21 martie 2016, 22:05

@Marius C. Daca vrei sa spui ca Alibec nu are valoare cand o tine pe Astra in spate mai bine taci. Chiar nu ai dreptate.

marian (45 comentarii)  •  21 martie 2016, 22:09

Nea Ovidiu de ce nu il naturalizam pe Hamroun?

WAX (94 comentarii)  •  21 martie 2016, 22:21

nu a luat comisiun pe Alibec .ori nu e si el un stelist ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vlad (140 comentarii)  •  22 martie 2016, 0:34

Ce opinie fatarnica!! Deci omul cheama 6 atacanti!! Si spuneti ca merita si Alibec, dar nu spuneti cine ar fi trebuit scos. Asta e o atitudine provocatoare!! Nu, domnule Iordanescu, un gol in Romania nu valoreaza cat unul in Turcia, noi suntem pe 15 la coeficienti, ei pe 11!! Dar oricum, hai sa le echivalam... Rusescu are vreo 6, Stancu vreo 4 in 2016.... Stiti cate are Alibec??? 1!!! De ce sa fie convocat un atacant care uite ca nu marcheaza, care nu este decisiv in play-off??? Hora merita cu prisosinta sa fie acolo... Alibec in momentul asta se bate pt al 6-lea loc cu Ivan, care nici el nu joaca mai nimic la CSU, a dat 2 goluri cu Voluntari si atat.

vlad (140 comentarii)  •  22 martie 2016, 0:39

Ooops, v-am facut Iordanescu :)) hehe

Zeus (7 comentarii)  •  22 martie 2016, 0:42

Alibec e peste rusescu, stancu,hora...daia trebuia chemat..si budescu trebuia chemat..il chemi pe dragos grigore de la ce echipa ??!!! Si nu il chemi pe budescu ??? Selectia, atata timp cat la nationala au fost antrenori fosti stelisti s-a facut numai dupa interes si simpatie.. si ce sa faci ma cu hamroun la nationala :))) ???

Zeus (7 comentarii)  •  22 martie 2016, 0:45

Moti e in lot ??? Ca i-a batut pe steaua de unu singur..stiti e vorba aia:eu centrez , eu dau cu capul,,cam asta a facut moti cu steaua si i-a trimis acasa..

Zeus (7 comentarii)  •  22 martie 2016, 0:46

Si inca ceva ..*** steaua

Claudiu (3 comentarii)  •  22 martie 2016, 2:21

Nu s-a schimbat nimic,n-o sa se schimbe nimic :) Asa a fost si cu Danciulescu,rupea plasele si nu-l chema nimeni,apropos sunt stelist,deci ce sa mai vb de Alibec.La fel nu corespundea nici Budescu,tot pe criterii de greutate si parametrii si cand l-a bagat in teren l-a calificat pe cinstitul Iordanescu.

Claudiu (3 comentarii)  •  22 martie 2016, 2:24

Aaa,era sa uit cum l-a uitat si Puiu pe Budescu dupa ce i-a adus linistea.Daca Edy-tza antrena prin China sau pe la Astra sa vezi ce titulari erau Budescu si Alibec.In rest ... FORZA STELUTZA ca asta ne-a mai ramas.

Mozzie (7 comentarii)  •  22 martie 2016, 6:27

Alibec l-ar scoate din lot pe atacantul de fotbal cu nasturi Ivan.Probabil ca vrea sa-l ajute pe impresarul Paraschiv unul din copiii sai din Ghencea.

drako (50 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:06

gras era si Maradona (butoiasul atomic) si asta nu l-a impiedicat sa castige,aproape singur,Cupa Mondiala...indolent este si Stancu...dar Cascheta e seful !!!

Florin B (2 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:10

Daca Alibec ar fi ajuns la FCSB ar fi fost titular la nationala. Nici Piturca nu l-a vazut pe Sanmartean, probabil daca Rednic ar fi selectioner Dinamo ar avea 3-4 jucatori la lot ... Prieteniile cu impresarii, cu finantatorii strica selectionerii ...

Sandokan (10 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:12

Dar Edi unde este? Aaaa lui ii vine convocarea cu o zi inainte de meci ...

qwert (19 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:23

pastrand proportiile iordanescu are cu alibec ce a avut si cu cel mai bun stranier din campionatul portugaliei pe vremea cand juca la fc porto.ioan timofte.budescu a fost convocat la cerintele presei.acum a iesit din calcule pentru ca joaca in china.stau si ma intreb cum de nu ies din calculele nationalelor jucatorii sud americani care joaca in europa?iordanescu spune mereu ca nationala are 20 milioane de antrenori.ok.dar cand acesti 20 mil,cer acelasi jucatori,ce mai zice puiu?generale cascheta,un antrenor citov la cap,cu lotul din 1994 castiga titlul mondial.asa noi cu generatia de aur,am obtinut un loc......5.

dodo (205 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:34

nea Ovi, da in 85 unde erai cand mentorul Agent 007 de la Șaptior nu ii chemase la lot pe stelistii de geniu Belo, Laca, Majaru, T Stoica... Aplaudandu-l non stop pe ghinionist, i-ati facut mari pe irlandezi care s-au calificat la mondiale pt prima si ultima oara in istorie ! Iordanescu ne-a calificat mereu (cu noroc, evident !) asa ca lasati-l in pace sa-si faca treaba !

Arsenie (3 comentarii)  •  22 martie 2016, 8:43

Domnul Iordănescu procedează la fel cum au făcut şi alţii în trecut - prof. Niculescu cu Gicu Dobrin, nea Imi cu Cămătaru, Piţurcă cu Sânmărtean şi impricinatul cu Craioveanu, Timofte II, Marian Aliuţă şi cu Marius Lăcătuş pentru CM USA 94. Probabil e o încăpăţânare ca să demonstreze că el e şeful şi că hotărăşte numai el, indiferent de presiunile tuturor - mentalitate tipic românească. Însă până una alta, îi transmit lui Denis Alibec, capul sus şi să continue pregătirea, că până la urmă cei mai buni vor ieşi învingători. Au demonstrat-o alţii înainte. Mult succes Denis!

Comentează