Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Campionii lucrului nefăcut

GSP acordă de la un timp o atenție sporită problemelor cu care se confruntă Bucureștiul pentru a găzdui meciurile care i s-au încredințat la Euro 2020, 3 în grupe și unul din “optimi”

Permalink to Campionii lucrului nefăcut
vineri, 11 martie 2016, 5:14

Din păcate însă, ați citit și în ziarul de joi, situația nu-i îngrijorătoare, ci de-a dreptul alarmantă! În vreme ce, din motive mai degrabă birocratice, Arena Națională e încă sub lacăt, sala destinată Centrului Media rămâne în stare de proiect. La cele 4 stadioane de antrenament propuse pentru modernizare nu s-a bătut un cui, autostrada dinspre granița cu Ungaria se vede doar pe hârtie, iar lucrările la metroul către Aeroportul “Henri Coandă” n-au demarat și nu se știe când vor demara! Nu e rău, e foarte rău!

Cel mai greu e de crezut, de domeniul utopicului, că metroul pâna la Otopeni va fi terminat la termen. Lipsa generală de optimism pleacă de la amănuntul că linia Eroilor-Drumul Taberei, șantier de 6,8 kilometri deschis în 2011, nu va fi gata nici anul acesta, inaugurarea amânându-se pentru 2017! Deși bucureștenilor li s-a promis că “În 3 ani aici va fi stația ta de metrou”, iată că s-au scurs 5 și mai e de așteptat! Iar distanța dintre Capitală și Otopeni e aproximativ egală cu cea a extinderii de la Eroilor.

Altă poveste cu cocoșul roșu privește sala multi-funcțională, cu 12.000 de scaune, în care ar urma să funcționeze Centrul Media la Euro 2020. În virtutea unui angajament al administrației Oprescu, Primăria Capitalei a primit în 2012 de la Guvern 52.000 de metri pătrați de teren în Complexul “Lia Manoliu”, prilej cu care s-au alocat și 80 de milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor în maximum 24 de luni. Nu s-a mișcat însă un deget, nu s-a pus acolo nici măcar o cărămidă, încă un alt motiv din pricina căruia Bucureștiul riscă să piardă calitatea de gazdă a CE!

E un risc ce crește cu fiecare zi!

În altă ordine de idei, colecția stă martoră că, în special pe parcursul ultimului său mandat, l-am făcut pe Mircea Sandu cu ou și cu oțet. Nu l-am scos din abuziv, din despotic etc. L-am pus adesea la zid. Pe de altă parte însă, am recunoscut că desemnarea Bucureștiului ca organizator la Euro s-a datorat cu precădere influenței și relațiilor lui, în vremea aceea membru în Comitetul Executiv UEFA. Cezarului ce i se cuvine.

După instalarea lui Răzvan Burleanu la FRF, fostul președinte a cerut coordonarea unui grup care să urmărească dezvoltarea proiectului 2020. Să păstreze legătura cu autoritățile, să le sensibilizeze, să le tragă de mânecă etc. Nu era un capăt de țară, căci Mircea Sandu nu se îmbogățea din 4.000 de euro pe lună, numai că Burleanu a refuzat, alegând să omoare capra vecinului! Nu zic că Sandu ar fi răsturnat munții, dar poate c-ar fi urnit căruța. Pentru că șefii FRF n-au nici pricepere, nici experiență în treaba asta.

Acum, că apa ni se apropie de gât, să mai convenim o dată, nu fără amărăciune, că pe noi, românii, nu-i nevoie să ne încurce alții și să ne pună ei bețe-n roate. Orgolioși fără temei și entuziaști fără măsură, primii la dat din gură și ultimii la respectat făgăduielile, noi ne umplem singuri de ocară. E un capitol la care chiar suntem campioni. Campionii lucrului nefăcut.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Cotoiu (9 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:35

Sigur vom pierde organizarea daca trebuie sa respectam toste cerintele de msi sus poi astia nici in 10 ani nu termina daramite in 3 poate va merge si fara k altfel pa euro oricum burleanu e un mas k rici ord i nar

Don Vega (25 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:43

Ne îmbătăm cu "apă de ploaie"...de 26 de ani guvernele ce s-au perindat...nu au reușit să finalizeze o autostradă..UNA!!!...a calculat cineva câți bani pierde Ro. din lipsa infrastructurii??...puteau fi accesați bani de la UE , pe care i-am pierdut.

granicerul (2 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:52

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan (395 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:55

Vad ca va surprinde ceva ce trebuia sa stiti. Astia suntem si vinovate sunt istoria si geografia noastra daca intelegeti de ce.

gio (76 comentarii)  •  11 martie 2016, 18:05

aici greseti nea ovidiu.. Credeti ca putea M sandu sa convinga autoritatile sa faca autostrada prin munti pe care o urneste nici presiunea ditamai Daciei Renault? Sa faca ce nu s-am mai facut dupa 1990, adica metrou? Contestarea lui burleanu nu trebuie sa fie absurda, nu putem sa-i imputam lui bulreanu lipsa de autostrazi si de metrou sau ca s-a incurcat oprescu in spagi pentru sala de sport

durden (338 comentarii)  •  11 martie 2016, 18:24

ce-ai facut bre?! :)) cu ou si otet pe sandu?!da' de unde ca ai fost catelusul lui, se vedea de la o posta!si de burleanu de iei incontinuu de cand a venit, si cand trebuie si cand nu.inclusiv atunci cand l-ai acuzat ca nu voteaza cu blatter.cand,ce sa vezi?la 2 saptamani dupa,era ridicat pt coruptie!serios acum,nu mai iesi si mata la pensie odata,daca idolii tai sandu si dragomir au facut-o?

Emilian (143 comentarii)  •  11 martie 2016, 18:45

Aoleu, m-am saturat de retorica asta, ce bun a fost Sandu, ce incompetent e Burleanu! Ai o obsesie! Ce sa-ti spun, Sandu facea metrou si Centru Media si...castiga si campionatul european!!

raul (23 comentarii)  •  11 martie 2016, 18:54

Cum, nu traim in tara lucrului bine facut ? Si eu care credeam...

tirgovistean (22 comentarii)  •  11 martie 2016, 19:16

in momentul in care a fost pus Burleanu la conducerea federatiei,s-a distrus totul.Utecistul habar n-are pe ce lume traieste.Si e doar inceputul dezastrului. Orice om luat de pe strada ar fi mai bun decit acest activist. El a fost ales sa distruga totul,nicidecum sa construiasca ceva...

hori (3 comentarii)  •  11 martie 2016, 19:26

Din pacate ne sta in fire sa nu mai avem cuvant si onoare,poate ar trebui si televiziunile sa dezbata mai des acest subiect si sa puna presiune pe autoritati.

spinoza (28 comentarii)  •  11 martie 2016, 19:32

Nu-i adevarat Nea' Ovidiu! Sunte campionii lucrului prost facut!

spinoza (28 comentarii)  •  11 martie 2016, 19:33

Am uitat un "m". Va rog completati!

ZONA MAGHERU (166 comentarii)  •  11 martie 2016, 19:51

Am facut eu o socoteala aproximativa . Romania are nevoie de 100 de miliarde de dolari sub forma de investititii . Sa se duca plavanul ala de presedinte la verisoara lui de la Berlin sa o convinga . Si inca ceva . Romania trebuie sa se gindeasca la viiitor deci trebuie sa dea 10 % din PIB catre educatie in urmatorii 10 ani .6 % nu e deajuns. Din pacate Romania a ajuns tzara psihologilor !

Adoniss (4 comentarii)  •  11 martie 2016, 21:46

Un lucru este cert..domnul burleanu nu are nici experienta nici priceperea lu m sandu..eu nu vreau sa dau vina pe cineva. Nea ovidiu a facut aceste referiri f clar si deslusit..insa ceea ce este mai dureros este ca nimeni din fotbalul nostru nu sesizeaza ca nu avem nici macar o echipa care sa joace fotbal..inexplicabil dar adevarat.poate voi ceilalti ma lamuriti sau poate nea ovidiu are calitate sa isi dea cu parerea cum o tara cu 22 de mil de locuitori si istoria de a lungul anilor a demonstrat ca talente avem si vom avea..dc oare toate echipele nu construiesc si merg pe premiza adversarului ca trebui sa greseasca..toti se pun pe 3 linii doar sa nu primeasca gol..si poate un contraatac norokos si o baga in plasa..

Olteanu (478 comentarii)  •  11 martie 2016, 21:53

Aveti perfecta dreptate cu Mircea Sandu. Insa cat exista in Romanica bulumaci tip durden nu va asteptati la altceva decat la rautati gratuite. Durdenii sunt prosti dar foarte multi.

Adoniss (4 comentarii)  •  11 martie 2016, 21:54

Urmaresc fotbalul de mic copil..fie ca a fost craiova.dinamo.steaua etc..toate au avut perioadele lor de glorie.ma uit pe rezumatele acelor partide cu anii in urma.fiecare antrenor gandeau strategii cum sa markeze..azi..liderul campionatului se baga cu fundul in poarta..are unele victorii in prelungiri..steaua fara orizont..dinamo doar cartea contraatacului..nu vedem faza de constructie la nici-o echipa din campionat..nu este rusinos? Daca numeri zece pase succesive intr-un meci e mare mirare si atunci oricum cand se intampla.cu siguranta sunt pe latul terenului sau inapoi in niciun caz nu se urmareste verticalizarea actiunilor..un campionat derizoriu..va multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca aceste doua comm..astept cateva pareri

Citanul (2118 comentarii)  •  11 martie 2016, 22:10

Foarte adevarat ce spuneti aici. se mai poate face oare ceva sa indreptam lucrurile pe ultima suta?

sumio san (2118 comentarii)  •  11 martie 2016, 22:44

Daca ii vor lasa pe japonezi sa faca proiectul pentru metrou, atunci veti gazdui Euro 2020

bogdan (32 comentarii)  •  11 martie 2016, 23:22

Sa fim iertati domnu' Ioanitoaia dar chiar este responsabilitatea lui Burleanu sa construiasca Metrou ??? Serios? Si alde Nasu facea el Metrou cu minutza lui manuala, aia care se facea grebla la spaga?? Pai pt 4000 de euroi pe luna ala nici din pat nu se dadea darmite sa mute muntii din loc ca aiba tot rumanu inca un metro pt Europene...cam vorbim discutii dom'le....

bogdan (32 comentarii)  •  11 martie 2016, 23:22

Sa fim iertati domnu' Ioanitoaia dar chiar este responsabilitatea lui Burleanu sa construiasca Metrou ??? Serios? Si alde Nasu facea el Metrou cu minutza lui manuala, aia care se facea grebla la spaga?? Pai pt 4000 de euroi pe luna ala nici din pat nu se dadea darmite sa mute muntii din loc ca aiba tot rumanu inca un metro pt Europene...cam vorbim discutii dom'le....

florin (66 comentarii)  •  11 martie 2016, 23:49

Sa nu va mirați dacă o sa descoperiți ca Burleanu are colaboratori postaci precum fosta lui colega Elena Udrea...burleanu nu e altceva decât *** ajuns sa stoarcă ce a mai rămas din frf.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dinu (427 comentarii)  •  12 martie 2016, 0:15

@durden. Sunt fanul tau pe viata. Sandu nu a facut sediul frf, nici baza de la Mogosaia si de la Buftea, pe toate le-ai facut tu cu tac tu si cu verii tai. @bogdan. Nu scrie Ioanitoaia ca trebuie sa faca Burleanu metrou, ai citit stramb. Rau e ca Burleanu fiind nimeni guvernanti il iau la bascalie si nu il baga in seama.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 martie 2016, 8:42

...noi suntem romani ...si cel ce scrie acest articol si cei care l citim ...nici mai buni nici mai rai decat cei care ne conduc si sunt campioni la dat din gura ... ...e sigur ca nici noi nu am fi facut nimic in locul lor ...da ne place sa credem ca da ...ha ha .

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  12 martie 2016, 9:27

Pacientii Sectiiilor Dermato-venerice prefera sa merga in deplasare. Nici vorba de CE acasa. Pe centura s-au infectat, alea mai si musca cu fildesii sticati. Daca era Oprea ambasador EU poate s-ar fi intors tehnocrat si-ar fi rezolvat totul cu girofarul. Afara le iei din vitrina, daca vrei poti sa le speli si pe dinti. Dragnea va face ceva. Uite Motoc a plecat din sectie si s-a intors tehnocrat, calculeza mai intii la MApN prejudiciul adus de camioana Romaniei, apoi cu avint muncitoresc va inarma armata cu lopeti si se va ocupa de eliberarea de serpi a hectarelor Ghencea patriei noastre iubite Republica Soc … , ba parca incepe iar sa ma manince. Nu numai coruptia ucide creierul ci si murdaria. Am aflat de la una ca Dragnea si Motoc au un plan revolutionar: vor sa doteze fiecare romanca libera, adica care nu e tinuta sub palme de sot, cu un rucsacel cu lighenus, periuta si un pet de 1,5, fara de care nu au voie sa iasa. Idea a avut-o Bombonica, care vrea o natie sanatoasa, sa-l stie pe Liviu minca-l-as fericit si acasa. Se zice ca si soviticii ar fi mult mai departe daca Lenin n-ar fi purtat cu demnitate urmele unei imbolnaviti datorate unor produse ordinare capitaliste, asa cum a remarcat foarte bine marele nostru campion Ilie Nastase. Alta haina, o vopsea, dar tot pasare comunista. Acum s-a corespondat unit si Bombonica cu Iulia, zice Bombonica ca asa poeta dusa cum e, tot vede ca incepe cu mincarimi ca la Sumudica si se termina cu mincarimi la creier, asa ca, domnule Ioanitoaia, sa speram. PS Mi-ti-telu ! Ce facem ? Omul a fost furat pe fata, lasat fara jucatori, dat afara pina si din parcurile Craiovei si nimeni nu zice nimic. Omul a fost bun doar cit a primit pasarea Olguta, minca-i-ar …, voturi destule. Atentie, asta e in stadiu avansat, deja crede ca si ciocanitoarele din parcuri sint ale ei, cine stie citi a deraiat deja, caci altfel nu se explica cum o clona de curind fatata joaca in prima liga. Vaslui nu e metropola ? Vrea si Vaslui echipa in prima liga ! Cam taran Porumboiu, nu prea le are cu fineturi, altul ar alege-o pe Eba primarita, caci Elena Gabriela nu mai e de viitor, si gata, cu putin ruj pe buze se face ! Normal ca lui Ilie i se intoarce stomacul pe dos, el a cunoscut printese.

Fibra (150 comentarii)  •  12 martie 2016, 9:52

Era clar de cand am primit sa organizam 4 meciuri la Euro 2020,ca nu avem cum sa indeplinim conditiile de infrastructura.Asa ca in stadiul actual,aproape zero,probabil ca UEFA are deja variante de rezerva.Este o bataie de joc incredibila.

vlad (309 comentarii)  •  12 martie 2016, 10:24

Trist si adevarat.

Dilimache (657 comentarii)  •  12 martie 2016, 12:06

Nimic nu merge bine in tara asta!!

zapacitu (565 comentarii)  •  12 martie 2016, 13:17

@Dilimache, te sustin 100% frate, esti de-al meu!

JJ (98 comentarii)  •  12 martie 2016, 16:15

Un European de fotbal nu e si nu va fi in vecii vecilor de nasul nostru.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  12 martie 2016, 18:59

zapacitu-le esti de-al meu frate, dar mai dati si voi cu limba in ciocoi, ca nu-i doare decit daca-i lovesc mai multi.

bella (1 comentarii)  •  12 martie 2016, 22:28

Am si eu o intrebare, nu va e rusine sa faceti zi de zi reclama la cotele la pariuri ,daca sustineti ca va pasa cat de cat de sportul asta ?

Ramon (127 comentarii)  •  13 martie 2016, 11:33

noul stadion din Ploiesti s-a făcut într-un an și este utilizat de atunci. Problemele cu gazonul se rezolvă că primăvara asta va ploua și iarba va crește. Problema stadionului Național este că lucrările nu au fost eșalonate și plătite la timp. Trebuia contract clar: faceți asta până la ***, luați atât. Firme de logistică există în lumea asta, dar cine apelează la ele ? La fel și cu facilitățile de organizare: costă atât, proiectul va fi gata ieri, realizarea mâine, vă luați banii și mai treceți pe aici. La noi tâlharii care au pus mâna pe țară nu vor să facă nimic dacă nu fură și ei.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian (160 comentarii)  •  13 martie 2016, 12:06

Mai bine (vorba vine ...) pierdem organizarea decat sa construim de mantuiala o linie de metrou. Chiar atat de inconstienti nu putem sa fim, mai ales ca putem prelimina o lansare cu mare tam-tam si cu sume astronomice de bani aruncati pe apa Dambovitei, asta eventual prin 2016-2017, dupa care va urma o succesiune de neincadrari in termenele previzionate si abandonarea lucrarilor, cu DNA, arestari si toate cele de rigoare. Exagerez eu ? Sa dea Dumnezeu, dar tare nu-mi vine a crede ... E clar, nu avem cum sa ne incadram in conditiile tehnice, pe care tot autoritatile de la Bucuresti le-au acceptat, asa ca va trebui sa zicem urgent "pas" cu toate cele ce vor decurge din asta. La distrugerea ratingului de tara si la scumpirea in consecinta a imprumuturilor pe care va trebui sa le facem in continuare de pe piata internationala se pare ca nu s-a gandit nimeni ! Hai Romania ...

jean (280 comentarii)  •  13 martie 2016, 16:04

Cand a fost sa il aparati pe Sumudica ati depus toate eforturilor. Cand a fost sa il criticati doar ati mimat si ati lasat-o mai moale repede ca poate se uita golania lui. Sunteti contra Stelei pe fata.

sorin (95 comentarii)  •  13 martie 2016, 17:06

Burleanu a fost pus de Ponta...cum Ponta a zburat...iata rezultatele. Dar, de aici si pana a plange dupa Mircea Sandu....este cam mult... Este ca si cum daca nu ne-a placut Ponta sa incepem sa plangem dupa Iliescu!! Este prea de tot nea Ovidiu! Poate trebuie sa va reformati si voi ziaristii!!Suntenti depasiti de vremuri, de ani, de anul 2016...

lucian (206 comentarii)  •  13 martie 2016, 17:58

@sorin. Corect, ca sa tii pasul cu vremea inseamna dupa tine sa injuri tot ce a fost mai inainte, sa pui la pamant si daca se poate sa vinzi strainilor. Asta e cel mai clar exemplu ca e cineva depasit. Sandu a facut tampenii dar si destule lucruri bune. Cei care nu le vad nu le stiu sau nu vor sa le vada.

Sorin (32 comentarii)  •  13 martie 2016, 20:05

EU nu am injurat pe nimeni! Sunt satul de incompetenta. In toate domeniile. Chiar si in journalism si politica...si etc.

sorin (95 comentarii)  •  13 martie 2016, 20:13

lucian, nu am injurat pe nimeni. mai citeste ce am scris. Gandirea ta se reduce la un sofim: daca un om face ceva bine, nu poate fi criticat cand greseste?! Serios?! Total gresit! Sa iti traduc: este ca si cum ai zice ca un campion in formula unu are voie sa faca un accident de maisna pe strada fara sa fie pedepsit pt ca a castigat ceva in cariera lui!!!! M. Sandu trebuie laudat pt bune, si criticat pt relele facute! Eu il crirtic pt relele facute, fara sa ii exclud putinele lucruri bune. Acum ce facem devenim aplaudaci cu totii?! Nu, eu o sa critic tot timpul daca am ceva de criticat! Iar acum, trebuiesc criticati cu totii: si Sandu si acest pusti tanar sustinut de Ponta sa ajunga acolo sus si, in cele din urma, de ce nu, chiar si aceasta breasla a ziaristilor care, si-au tocit penita!

lucian (206 comentarii)  •  13 martie 2016, 22:56

@Sorin. Cine e fratie incompetent, Ioanitoaia care se ocupa de fotbal de 40 de ani ori Burleanu care acum 2 ani nu are nicio legatura cu sportul asta? Si critici, citeste ce ai postat si nu o mai da cotita.

Stefan (35 comentarii)  •  14 martie 2016, 11:29

De acord cu lucian dar si cu sorin. Fara critica chiar si nedreapta cateodata nu se merge niciodata inainte. Asa ca lucica da-i inainte dar si tu sorine!

LucianD (2118 comentarii)  •  14 martie 2016, 12:47

Domnilor Ioanitoaia si Burleanu, Il citez pe Maestrul (cu ghilimele mai jos) si fac in completare niste propuneri concrete legate de fiecare subiect in parte: 1. „Sala destinată Centrului Media” – s-a castigat vreo licitatie pentru lucrarea asta? Ca inteleg ca Primaria are si teren, si buget de la Guvern. Daca NU s-a castigat INCA, sa se scoata grabnic la licitatie sau sa se RE-scoata la licitatie, HAI mai repede! 2. „Arena Națională e încă sub lacăt” – HAI cu aprobarile, desi e amuzant ca iar punem caruta inaintea boilor! HAI cu asumarea responsabilitatii celor desemnati sa dea aprobarile! Daca nu isi asuma responsabilitatea sa zica ALBA sau NEAGRA, inseamna ca nu vad suficient de bine interesul public local si chiar acela National. De gandit. 3. „La cele 4 stadioane de antrenament propuse pentru modernizare nu s-a bătut un cui” – HAI la licitatie cu lucrarea! Care e autoritatea contractanta? Sa scoata la licitatie lucrarile la stadioane daca totul e clar! 4. „Autostrada dinspre granița cu Ungaria se vede doar pe hârtie” – nu e chiar asa, Maestre, s-a facut ceva si in continuare se lucreaza si se repara; daca totul merge struna, ma refer aici inclusiv la semnarea proceselor verbale de receptie lucrari si platile corespunzatoare, o sa avem macar 70% din drumul Nadlac – Bucuresti pe autostrada pina la Euro 2020, poate chiar mai mult! 5. „Metroul pâna la Otopeni NU va fi terminat la termen” – Care termen? Ca in trenul de metrou pe schemele lor scrie „in pregatire” in dreptul acestei magistrale – ce-o insemna asta? – oricum, va rog nu cadeti in plasa comparatiei intre lucrarea Dr. Taberei – Eroilor respectiv Aero Herry Coanda – 1 Mai, pentru ca sunt lucrari mult diferite intre ele. V-ati gandit ca spre Otopeni se va iesi la suprafata si se va folosi infrastructura CFR (cale ferata) existenta? – deci lucrarea SE POATE face la timp, mult mai usor decat sa sapi pe sub pamant prin solul nisipos si ultra – umed din preajma albiei Dambovitei. Nu sufera comparatie, inginereste vorbind. HAI cu lucrarea! Domnule Burleanu, cu respect va propun eu cum sa convingeti autoritatile sa urgenteze punctele 1-5: explicati-le tuturor, la o conferinta unde ii veti invita pe ABSOLUT TOTI cei implicati, cu o prezentare financiara inteligent facuta, care sunt avantajele finalizarii acestor proiecte-lucrari la timp, in primul rand pentru bugetul de stat si bugetele locale; apoi incercati sa obtineti unanimitatea de la toti cei implicati, fiecare la cate un pct. din cele 5 de mai sus. Dupa ce vor realiza cati bani curati vor castiga bugetele de care vorbim de pe urma Euro 2020, vor lua in serios cuvantul “HAI” folosit de mine mai sus. Va rog sa faceti asta si toata lumea va castiga in final. Merci Maestre Ioanitoaia pentru acest articol foarte bun pe care, din pacate, il inteleg foarte putini oameni politici implicati in administratie si inalti functionari publici. Eu l-am inteles si de-aia am venit cu propunerile 1-5 de mai sus. Mult succes va doresc!

LucianD (2118 comentarii)  •  14 martie 2016, 13:29

PS la ce-am scris mai sus: 6. Daca toata lumea da vina pe diverse probleme si piedici in rezolvarea trebilor, daca paseaza raspunderea unul altuia sau una alteia sau mixt, atunci "ridicati" o analiza SWOT impecabil facuta, la care analiza sa fie contributori TOTI inaltii functionari publici si politicieni direct implicati acum sau in viitor in aceasta chestiune importanta a pregatirilor pentru Euro 2020. E asta interes national sau nu? eu cred ca DA! HAI ca se poate, HAI la treaba!

Comentează