Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Șumudică, e prea mult!

Am apreciat la vremea aceea, apreciez și azi, ca fiind exagerată măsura luată de Comisia de Disciplină împotriva lui Șumudică, 6 luni de suspendare și 100.000 de lei amendă

Permalink to Șumudică, e prea mult!
joi, 10 martie 2016, 4:17

În consecință, l-am susținut pe tehnicianul Astrei, insistând că el a fost pedepsit prea aspru în raport cu abaterea. A pariat numai de două ori pe meciuri din campionatul României și n-a avut niciun beneficiu. A greșit, dar n-a câștigat.

Totodată, pledând pentru reducerea sancțiunii, am cerut și amânarea aplicării acesteia după finalul sezonului, astfel încât, prin scoaterea din joc a antrenorului ei, formația de la Dunăre să nu fie obstrucționată în cursa pentru titlu. Cu alte cuvinte, liderul Ligii 1 să aibă șanse egale cu ale contracandidatelor.

Deși am constatat că Rednic și Reghecampf s-au situat de partea colegului lor aflat într-o situație delicată, am înțeles că înot împotriva curentului. Mi-au ieșit vorbe că, pe post de avocat al diavolului, apăr un infractor, un individ care, încălcând regulamentul, ar trebui pedepsit ca să servească drept exemplu. Observația m-a deranjat deoarece am gândit totdeauna că nu trebuie date exemple prin actul de justiție. Fiecare să plătească pentru ce a făcut, atât, nici mai mult, nici mai puțin.

Mi s-a mai imputat și că n-aș fi sărit degeaba pentru Șumudică, ci din interes. El știe cel mai bine că n-a fost așa. Din păcate însă, mai există destule minți înguste, scuzați ce urmează, destui proști, care își imaginează că nu poți ajuta pe cineva fără să aștepți ceva înapoi. Fără să ți se ofere, fără să ți se facă, fără să ți se dreagă, doar pentru a sluji o idee.

Firește că m-am bucurat în clipa în care, de parcă aș fi prezidat-o eu, Comisia de Recurs i-a micșorat lui Șumudică suspendarea și amenda. Ba a și hotărât ca prima să intre în vigoare după terminarea stagiunii în curs. Probabil că în afara celui în cauză, a apropiaților săi, nimeni nu s-a bucurat mai tare ca mine. Practic, repurtasem un succes profesional neobișnuit prin amploare și, mai important, prin efecte. Nu luptasem în zadar.

A venit însă turul semifinalei de Cupa Ligii, Steaua-Astra, 1-0, pe parcursul căruia Șumudică a făcut gesturi obscene la adresa fanilor Stelei prezenți pe stadionul din Pitești. N-am surprins semnele respective, dar am văzut pozele din GSP și m-am îngrozit: mâna dusă la șliț, degetul băgat în gură sugerând suptul, fundul întors ostentativ către tribună! Gesturi golănești, gesturi de mahala, gesturi incalificabile!

Mi-a fost jenă să-l sun pe Șumudică și, reproșându-i mitocănia, să-i spun “Destul, Șumi, de data asta chiar ai sărit calul!”. M-am abținut deoarece sunt convins că ar fi arătat cu degetul spre suporterii roș-albaștri, nici ei uși de biserică. Pasămite, fanii l-ar fi provocat, înjurat  și scuipat permanent, iar el, băiat de pus pe rană, a ripostat ca să nu rămână dator!

Întorcându-le fundul spectatorilor, fie aceștia și ostili, Șumudică a comis-o la fel de rău ca atunci când a mizat la pariuri. El ar trebui să-și pună cenușă în cap, să priceapă că a greșit și să se potolească ori să suporte consecințele ieșirilor în decor. Să nu uite că ulciorul nu merge de multe ori la apă, se mai și sparge.

Deși cu vinovată întârziere, s-ar cuveni să mai realizeze și că unul care nu respectă nu va fi la rându-i respectat. Niciodată, niciunde.

Comentarii (83)Adaugă comentariu

Dilimache (657 comentarii)  •  10 martie 2016, 23:51

Un bufon, un nesimtit, dati cu el de pamant ca merita!

Liviu Marian (1 comentarii)  •  10 martie 2016, 23:54

Domnule Ioanitoaia...de unde stiti ca a pariat doar de doua ori pe campionatul intern? Asa v-a zis Sumudica? Tot respectivul zicea ca a fost lovit in cap de bricheta care l-a lovit in mana si tot respectivul nega incidentul de ieri cu stelistii pana i s-a spus ca sunt dovezi. Poate a pariat pe 100 de meciuri si nu a fost prins, omul are credibilitate ZERO, un om la care minciuna si golania a fost intretinuta si bagata sub pres de media asa cum faceati pe vremuri cu Becali George, un om de aceeasi speta. Prin nepasare si "lasa ca e baiat bun" si pt unii ca e "anti-fcsb" ati creat un monstru. Sa vedem cum scapati de el!

JAX (9 comentarii)  •  11 martie 2016, 0:04

Toleranta asta actele de caritate facute de Comisiile unui FRF anchilozat in neputinta duc la propagarea marlaniei pe stadioane.Vedeti ce a facut acel oficial al Chiajnei la finalul meciului cu Dinamo....Pfff ! Mi-e scarba sa mai stau in tara asta.Exact acum s-a incheiat Liverpool-Man Utd pe Anfield.Ce atmosfera,nu tu oameni de grota desfigurati de furie,nu tu violente,nu tu degete-n gura sau spre alte zone ale corpului...nu tu strigate animalice...Asat e diferenta intre noi si elumea civilizata.Oricat de huligani ar fi ei nu ne depasesc,ce-i al nostru e pus deoparte,mitocania e la ea acasa in Romania.

nicholas (1 comentarii)  •  11 martie 2016, 0:07

Eu unul, as vrea sa vad din nou emisiunea Procesul Etapei.

Mozzie (7 comentarii)  •  11 martie 2016, 0:09

Golanii si manelistii au ajuns mari vedete la noi.Sumudica si MM sunt cap de afis,fara ei presa sportiva se sufoca intra in colaps,nu e zi de la Dumnezeu sa nu apara in articole pe prima pagina.Astea-s modelele pe care le vad copiii pt ca asta li se ofera.

Bebita (1 comentarii)  •  11 martie 2016, 4:33

E instabil emoțional. Îl accepți așa sau îl lași în pace. Nu vrei aplicarea legilor în mod gradual, corect, nu îl indrepti. Fiecare reușită de a păcăli este o " șmecherie " care îi hrănește spiritul liber. Nu ai ce sa-i recomanzi, e ca Becali, cand îi este bine să te ții, iar când da de greu îl invoca pe Dumnezeu .

necsulescu (5 comentarii)  •  11 martie 2016, 6:35

*** mitocaniile lui becali nu le vedeti nu le auziti Mi se pare normal modul lui sumi de a se exprima odata ce voi ziaristi[***] puneti batista pe tambal la toate iesirile *** si slugile lui inclusiv TU

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian (52 comentarii)  •  11 martie 2016, 6:49

Ca om si antrenor e un mare zero. La meciul Dinamo - Astra s-a asociat cu galeria dinamovista, strigand tot felul de porcarii contra Stelei. Pentru aceasta atitudine merita suspendat 6 luni.

catio (15 comentarii)  •  11 martie 2016, 7:06

Cred ca gresiti, domnule Ioanitoaia! Cum adica, " a pariat, dar n-a avut niciun beneficiu"? Din cate stiu, legea pedepseste si intentia, nu numai rezultatul acesteia. Daca sparg o banca, dar nu reusesc sa fug cu seiful, sunt absolvit de vina? Pai, atunci haideti sa legalizam pariurile si sa-i sanctionam numai pe cei ce au castigat din ele!

Ady (13 comentarii)  •  11 martie 2016, 7:42

Nimic iesit din comun! Atunci cand a povestit ca s-a educat la coloane in Romana, ati zambit, uitand ce era acel loc in anii 90. Apoi, cand a povestit cum s-ar fi lecuit de cazinouri, ati aplaudat ca la plenara. Dupa 2 saptamani, ati aflat care era substratul, dar nimeni nu a facut legatura corecta. Bricheta in cap ar fi fost poate distractiva la un meci cu Steaua, asa ramane o imagine a fotbalistului Sumudica, un simulant. Iar acum, va mirati de gesturile obscene, pe care le-a facut si la Botosani sau Giurgiu, tot anul acesta. Citez de mai sus, exista destui prosti...

Dan (1 comentarii)  •  11 martie 2016, 7:50

Sunt uimit ca inca mai sunt oameni care au alte asteptari de acest pseudo om. E un golan , un badaran, grobian si sunt convins ca a lipsit de acasa in primii 7 ani. Toate rezultatele lui sunt nule cu un astfel de comportament. Cititi care sunt aspectele care caracterizeaza un prost si o sa constatati ca le are aproape toate. Sper la un fotbal fara sumudici.

drako (50 comentarii)  •  11 martie 2016, 8:00

Sumudica este o persoana insalubra,o pata neagra pe obrazul fotbalului nostru,si asa destul de compromis de "cooperative" diverse si impresari penali. Si se gaseste un vechi si harsit gazetar sa-i tina partea !!! Acum cine se aoleste ? Satana de Sumudica ? Nuuuu,batranul gazetar,dezamagit si scarbit de atitudinea incalificabila a celui aparat de el...Concluzia ? S-o traga Ovidiu !

ghita (76 comentarii)  •  11 martie 2016, 8:05

Obraznicia,tupeul si luarile de pozitie mitocanesti a,,sub-papucului ,,si ale toapei cu trecut pe la marginea orasului nu ti se par ,,cam mult,,sau nu poti sa dai in ce iti este mai aproape ?

nea caisa (81 comentarii)  •  11 martie 2016, 8:42

Si eu care credeam ca, in poza, Sumudica se scobea cu degetul printre dinti!

Owen (7 comentarii)  •  11 martie 2016, 9:25

Eu sunt unul din aia prosti care am sustinut si sustin in continuare ca l-ai ajutat pe Sumi pentru bani. Nu ai cum sa sustii un golan care incalca regulamentul, pe simplul motiv ca si-a dat cuvantul de onoare ca nu a jucat la pariuri decat de 2 ori. Daca tu crezi ca noi suntem prosti, atunci tu esti naiv sa crezi cuvantul unui golan. Insa eu sunt convins ca nu esti naiv, ***. Omul e parior inrait, un golan de prim rang si mai presus de toate a incalcat regulamentele, trebuia pedepsit pe masura. Te patezi pentru un golan, acum cand ar trebui sa dicteze normalitatea, corectitudinea si nu buzunarul. Pe urma te miri ca avem un fotbal corupt si lipsit de valori. E asa, si pentru ca voi sustineti oamenii din fotbal in functie de cine va da mai multi bani. Si e normal ca mai apoi, cei care v-au platit sa se urce in capul vostru, omul a platit cu varf si indesat, acum are tot dreptul sa va jigneasca. Asa sport, asa jurnalisti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fibra (150 comentarii)  •  11 martie 2016, 9:40

Pentru D.vs. nu conteaza regulamentul ,ci ca a pariat doar doua meciuri si nu a castigat? Daca ar fi castigat era altceva?Halal interpretare.

Marius (22 comentarii)  •  11 martie 2016, 9:49

Domnule Ioanitoaia. Nu inteleg absolut deloc aceasta abordare, a pariat doar de doua ori si nici nu a castigat. Mi se pare puerila si complet paralela fata de datele reale ale problemei. Pe acelasi principiu urmeaza probabil un articol de "sustinere" al Sharapovei, pe motiv ca s-a drogat dar nu a castigat nimic de pe urma actiunii ei. Nu inteleg cum un ziarist reputat cum sunteti dumneavoastra poate sa se implice la acest nivel in scandalul pariurilor. Daca in urma investigatiilor se va dovedi ca Sumudica a pariat mult mai mult, basca a si castigat, ce se intampla domnule Ioanitoaia? Va puneti paie in cap, ca si cu suptul degetului? Pe de alta parte cred ca presa din Romania nu are o directie clara, o orientare obiectiva si sa reprezinte acea forta de temut in orice stat. Cand spun "de temut" ma refer desigur la deconspirarea celor care intineaza sportul si principiile lui. Iar in articolul dumneavoastra nu regasesc deloc aceste principii, dimpotriva gasesc circumstante atenuante pentru sumudica, gasesc scuze, gasesc complaceri in mocirla nou itita, aceea a pariurilor. Bineinteles ca trebuia suspendat si asta imediat, fara a se lua in calcul alte "chestii" conexe, sa nu se interpreteze ca ar favoriza vreo contracandidata.... Voua, ziaristilor, de cele mai multe ori va este teama sa spuneti adevarul. Alora, cei care ar trebui sa aplice legea, le este teama.. Noua, astora multi, ne este scarba....

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  11 martie 2016, 9:59

lumea de asta vine la stadion ...sa se injure cu Sumudica ...nu i intereseaza fotbalul ...de ce vreti sa lerapiti si aceasta bucurie ?

traian (20 comentarii)  •  11 martie 2016, 10:06

Cu foarte mult timp în urma, la un meci din Regie dintre Universitatea Craiova și Sportul Studențesc, jucător pe atunci la echipa bucureșteană făcea aceleași gesturi obscene la adresa galeriei Științei. Nu a fost sancționat nici atunci așa cum trebuia și nu a învățat nimic....vorbim doar de caracter....

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  11 martie 2016, 10:19

Era normal ca FRF sa nu strice desfasurarea campionatului inceput cu Sumi. Deoarece FRF si Liga inca n-au avut nici o actiune de educare a sumudicilor si de combatere a fenomenului raspindit printre fotbalisti, era si normal sa-i fie redusa amenda. Daca ar incepe dur cu unul din cei mai buni antrenori ar fi aratat a exemplu dat. La fel am sustinut si eu, desi pe Sumi l-as mirui de fiecare data cind pronunta FCSB. Fa fel sustin si acum ca Sumi e antrenorul anului 2015 desi nu mi-a dat nici o bezea. Acest normal ar presupune si ca Sumi intelege ca a gresit, iar pe gazon nu poate arata ca unul din galerie. Macar de-ar realiza ca golania nu i-a adus nimic pina azi. Meciul nu l-am vazut, din poze nu pot interpreta insultele, dar dupa o decizie atit de blinda eu m-as fi imbracat mai decent. Sa-mi fie cu iertare, dar in poza pare un *** care vrea sa intre intr-un canal de linga Gara de Nord. Acest normal ar presupune mai ales ca FRF si Liga sa faca si ei in sfirsit ceva. Au venit cu atitea promisiuni si vedem ca se tin doar de amenzi. PS Domnule Ioanitoaia, l-am ascultat ieri pe Mititelu. Omul e terminat. Poate n-a avut multi bani de investit, dar asta nu este motiv ca sa fie jefuit ca in codru ! Stie o tara intrega cum echipa primaritei, sustinuta de pacientii sectiei dermato-venerice care faceau afaceri cu Statul, a fost botezata direct in liga secunda, iar apoi a primit dreptul sa joace in prima liga. Asta mai treca mearga in tara pacientilor. Dar echipa lui Mititelu, sustinuta doar cu inima, a fost alungata din oras. De stadionul orasului, devenit al pacientei, nu aveau voie sa se apropie, poate normal la pacientii sectiilor dermato-venerice. Dar a fost alungat si din parcuri ! Ce fac judecatoarele astea ? Ce pacienti au avut ca profesori ? Cred ca ar fi cazul sa mai amintiti si de Craiova, sa ajutati putin pina n-o ia razna Mititelu. Macar Steaua mai are jucatorii, a fost lasata sa se antreneze la un liceu si presupun ca nu s-ar fi sesizat nimeni daca ar fi ajuns sa se antreneze in Cismigiu. Motoc von Bolentin Vale inca nu i-a luat jucatorii ca sa recupereze prejudiul creat Romaniei de catre Steaua Bucuresti. La ce Universitate a invatat Motoc ca la MApN se calculeza prejudicii aduse de campioana Romaniei ? Nenorocitii astia se mai cred in comunism ? Mai rau, caci nici in comunism administratorii nu actionau ca proprietari. Nici pacientul Lenin, grav bolnav in ultimii ani, care se zice ca a murit de ***, n-ar fi fost in stare sa considere drept proprietatea sa una data de noi in administrare ! De ce boala sufera pacientii astia ? Ma refer si la CraiPrimarita care nu realizeza ca stadionul si parcul nu-i apartin ca sa-si favorizeze clona si sa-l dea afara pe Mititelu ca pe un ciine, dupa ce-a fost bun destul ca sa-i asigure voturi. Ma refer si la judecatorii, pe care nu i-a vizitat Borcea, care nici nu trebuiau sa primesca cazurile unor administratori, care la cite pitipoance sint pe centura n-au nici o vina ca aiureaza si ca vor, vor, vor in loc sa invete, invete, invete. Daca de la unul al carui unchi a bagat in foc sute de eroi cazuti la Timisoara ca si cum el i-ar fi facut pe toti, care a gasit „solutia“ ca sa dispara eroii, te mai poti astepta la ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cineva (26 comentarii)  •  11 martie 2016, 10:54

ma nea Ovi ,pai la golani e ca la ierbicidare , daca n-o faci la timp o faci degeaba , asa ca asumati faptul ca ai comis-o si nu odata ci cu multi alti golani sau bolnavi psihici , coarde s.a.m.d . Sunteti complici mai mult sau mai putin interesati ,dar sunteti complice la dezastru fotbalului romanesc. Sunteti pre in varsta ca s-o mai dati pe dupa gard asa ca eu unul in locul dvs asi fi macar ultimele zile vultur caci o viata ati fost ***.

ady (1 comentarii)  •  11 martie 2016, 10:56

*** bufon ..................se crede mare antrenor FARA CUVINTE

Bob (24 comentarii)  •  11 martie 2016, 11:29

Ioanitoaia, cand jurnalistii tarii asteia sustin amanarea pedepsei ca sa aiba sanse egale echipele, n-avem nicio sansa sa iesim din mocirla in care suntem. De ce sa aiba sanse egale cand a incalcat regulamentul? E ca si cum ai spune sa nu il suspende pe un jucator care a luat rosu ca sa aiba sanse egale! Voi, jurnalistii, sunteti lideri de opinie si ar trebui sa fiti primii aparatori ai regulamentelor si ai legilor. Pentru ca fara respectarea legii nu se poate imbunatati un domeniu. Orice domeniu. Dar cand ma gandesc ca esti platit de trustul unuia dintre principalii infractori din tara asta, nu stiu de ce ma mir ca sustii un gainar precum Sumudica. Bine ca te deranjeaza gesturile obscene dar treci cu vederea incalcarea regulamentului privind pariurile. Sa-ti fie rusine! De azi, pentru mine nu mai esti jurnalist. Esti doar un 'mitic'.

M Mihai (36 comentarii)  •  11 martie 2016, 11:44

Dar de flegma lui Goropsov ce ziceti ? Cate etape suspendare lua in Anglia ? In loc sa promovam jucatori tineri, platim asemenea golani. Nu se poate lua masura pe baza proba video ? LPF si FRF, flegma aia e pe obrazul vostru.

M Mihai (36 comentarii)  •  11 martie 2016, 11:49

@Mozzie. Ai perfecta dreptate. Asta e Romania in general, uite-te la stiri si nu vezi decat violuri, furturi, omoruri si sex. Asta cere piata asta se da si se comenteaza.

corneliu (116 comentarii)  •  11 martie 2016, 12:22

Aceeasi atitudine, concilianta, a avut mass-media si in "cazul Radoi", principial vorbind? Cum s-a respectat Regulamentul la Comisii? Scrie undeva ca daca UEFA trimite la FRF, concret, un Dosar al d-lui Sumudica pedeapsa sa fie "amanata" pentru vacanta? La ce paragraf si aliniat, domnule giurgiuvean Ioanitoaia, cumva si membru PSD Giurgiu?? Legea a fost eludata, numai fraierii sunt pedepsiti conform Legii!! Exact si Becali sa fi facut pedeapsa dupa decesul sau, in cazul "premierea"Capisci?

krampus (22 comentarii)  •  11 martie 2016, 13:49

Un lucru care nu trebuie uitat in cel priveste pe Sumudica este ca este ***; multe lucruri care noua ne par grosolane si inacceptabile pentru el sunt normale si firesti. Vine dintr-o alta cultura si are alte norme decit noi. Cine pune in prim-plan un *** la televizor trebuie sa se astepte la asa ceva.

vasglo (208 comentarii)  •  11 martie 2016, 14:44

Nea Ovi, la valoarea si experienta dv. chiar nu v-ati dat seama ca nu merita sa va compromiteti luand de multe ori apararea unuia ca Sumudica? Golanul tot golan ramane chiar daca il imbraci in frac si ii pui papion!...

MZM (390 comentarii)  •  11 martie 2016, 15:23

Domnule O. I., aveti dreptate, Sumudica "a dus mana la slitz, degetul bagat in gura sugerand suptul, fundul intors ostentativ catre tribune. Gesturi golanesti, gesturi de mahala, gesturi incalificabile!". Si, atunci, de ce ii luati apararea in cazul pariurilor? Mai ales ca individul avea antecedente serioase in privinata mojiciilor si mitocaniilor. De ex., la un meci, el si-a dat pantalonii jos si si-a intors fundul catre tribuna! Altadata i-a spus unei ziariste ca el nu mai are erectie!?... Sau, la jocul din cupa cu Dinamo (cand jucatorii Astrei se plimbau, in loc sa alerge pe teren!), ca sa nu dea nicio explicatie privind blatul in favoarea echipei adverse, a plecat de la stadion cu mult inainte de terminarea meciului, gest sfidator, de neimaginat, nemaiintalnit! Iar presa nu numai ca nu a infierat aceasta atitudine, dar chiar a mimat ca il crede ca i s-a facut rau! De multe ori insulta si bruschaza arbbitri! Si atunci de ce luati apararea unei astfel de persoane? Omul este produsul civilizatiei de sub podul Grand, unde spectatorii (caz unic in lume!) arunca in adversarii echipei Rapid cu pungi cu urina!!! Sumudica nu vrea sa inteleaga ca lumea a evoluat, ca un antrenor nu poate face ceea ce isi permit spectatorii necivilizati. Cu un astfel de comportament, Shumi "al nostru" nu ar fi putut antrena in nicio tara din lume. Iar presa, prin atitudinea ei suspect de concilianta cu acest personaj retrograd, nu face nimic pentru eliminarea sumudicilor din fotbalul romanesc!

anta (565 comentarii)  •  11 martie 2016, 16:08

@MZM, stii vorba aia romaneasca "una-i una, si-alta-i alta"? :) Pai nea Ovidiu ia apararea unei competitii oneste in Liga1, nu unui golan impatimit de joc, asta n-ai inteles matale si multi altii asemenea matale.

guardia (5 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:11

aceleasi gesturi le-a avut si el si alibec la botosani si apoi se mirau ca nu stiau ce tot au publicul cu ei ,niste nesimtiti.

marin (98 comentarii)  •  11 martie 2016, 17:22

A pariat numai de două ori pe meciuri din campionatul României și n-a avut niciun beneficiu. A greșit, dar n-a câștigat...... inteleg ca numai daca castiga era bun de pedepsit ....!?!?

Emilian (143 comentarii)  •  11 martie 2016, 18:37

"Repurtasem un succes profesional neobisnuit" ! Eu n-am inteles ce succes ai obtinut!! Ce, Comisia de Recurs i-a schimbat pedeapsa fiindca ai scris dumneata in GSP?! S-apoi cui serveste acest "succes"?! Inteleg daca-l aparai pe Gica Popescu sau pe altcineva de calibrul lui, dar nu pe Sumi. Articolul asta "reparatoriu" e tardiv si neconvingator, chiar daca nu ai facut-o bani, si eu sunt convins ca nu de bani e vorba aici.

Comentează