Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Fratele lui Spiderman

M-au mâhnit, ba și dezgustat, acei fani din Groapă care i-au jignit pe ex-dinamoviștii Tamaș și Marica, mai ales pe ultimul.

Permalink to Fratele lui Spiderman
luni, 7 martie 2016, 4:27

Spre deosebire de meciul de Cupă disputat joi, unul șters, plictisitor, Dinamo-Steaua de duminică a onorat titulatura de derby. Fără s-o numesc Derby de România, care sună pompos, partida a oferit un fotbal de calitate, dar și altceva. Tensiune, controversă, polemică. Steaua a jucat mai bine în prima repriză, iar Dinamo, profitând și de pasul înapoi al adversarului, în cea secundă. Ca atare, scorul egal poate fi socotit echitabil, deși Rednic și Reghecampf au pretins fiecare că ar fi meritat victoria! Nu-i de mirare, toți trăim cu impresia că stofa costumului nostru e cea mai fină.

Personal, m-a impresionat în mod special Niță, portarul campionilor primind în GSP, el și Bicfalvi, cea mai mare notă, 8. Măcar în 3 rânduri, dacă nu în 4, el a intervenit providențial. În minutul 19, în care l-a blocat pe Essombe scăpat singur, Niță a părut fratele lui Spiderman, Omul Păianjen! În urmă cu câteva luni, când am scris că Niță ar trebui luat în calcul pentru lotul tricolor, destui s-au îndoit și unii chiar au râs. Acum, m-aș bucura să fiți atenți la Rednic, “Norocul Stelei a fost Niță, el a salvat-o pe Steaua!”, apoi să începeți, măcar cu jumătate de gură, să-mi dați dreptate.

M-au mâhnit, ba și dezgustat, acei fani din Groapă care i-au jignit pe ex-dinamoviștii Tamaș și Marica, mai ales pe ultimul. L-au înjurat pe Ciprian când a părăsit gazonul accidentat, ba destui spectatori de la tribuna a II-a l-au și scuipat! Foarte urât, comportament pentru care orice galerie din lume ar trebui să roșească și să-și ceară scuze. Bălăcărindu-l pe Marica pentru că, pasămite, a sfidat culorile alb-roșii când a semnat cu Steaua, respectivii uită însă că și Bicfalvi al lor, autorul golului egalizator, ar putea fi inclus în categoria “trădătorilor” de vreme ce a evoluat în Ghencea între 2007 și 2012! Niciodată să nu-i faci altuia ce ție nu-ți place, de acord?

De prestația lui Ovidiu Hațegan s-a declarat dezamăgit până și Puiu Iordănescu, de obicei rezervat în aprecieri la adresa cavalerilor fluierului. Totuși, v-aș invita să nu-l desființați pe arbitrul arădean, deși el a sfârșit prin a nemulțumi ambele tabere! Indiscutabil că Hațegan a mai greșit, dar nici des, nici grav. Înscris ori nu din ofsaid, însă mai degrabă din, golul lui Hamroun nu i se poate imputa “centralului”, ci asistentului Seb. Gheorghe, iar asta într-o situație în care în mod obișnuit se lasă credit atacului.

Hațegan e vinovat, indiscutabil, că nu i-a acordat lui Pintilii al doilea galben când, în minutul 67, l-a faultat în afara careului pe Palici. La fel și când, remarcă justă a lui Reghecampf, i-a permis lui St. Filip, pe care-l eliminase, să rămână în teren și să obțină, provocându-l pe Hamroun, eliminarea stelistului! Arădeanul n-a comis alte erori flagrante, însă a condus cu frică, timorat, fără anvergura unuia care peste 3 luni va oficia la Euro! Culpa e a lui, dar și a șefilor CCA, care l-au cocoloșit ca pe-o domnișoară de pension, l-au tot protejat!

Astfel se explică, neconvingător, cum Hațegan a arbitrat până azi numai 3 întâlniri Steaua-Dinamo, față de 7 ale lui Tudor și 8 ale lui Balaj! Asemenea copiilor, și pe arbitri îi ai cum îi crești.

Comentarii (62)Adaugă comentariu

Vili Radu (3 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:38

Tu zici ca Fc clona a jucat mai bine in prima repriza cred ca ia vazut meciul de ps3 , bai ziarist bufon ce esti , pai FcSb au marcat clar din offside si ma ei pe mine cu abureli de 2 lei , in a doua repriza nu au suflat pe teren , Dinamo a fost furata de Abritri ca in codru' si voi nu zicei nimic , nu mai zic de ca trebuia eliminat Pintiili , plus galbel la hentu' lu' Marica , in legatura cu Nita ai dreptate ala a fost salvarea lor in rest nu au arata nimic de footbal daca era al portar de vorbea la alt scor acum .

Marius (6 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:41

Bicfalvi e mai stelist decat sunt marica si tamas dinamovisti dar de ce sa ne mai mire ca injura galeria cand sunt antrenori care injura impreuna cu galeria echipele adverse, asta e fotbalul romanesc la ora actuala, multa ură putin fotbal.

Mihai Marian (40 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:44

Domunele Ioanitoaia,in dese randuri te am criticat,dar acum ai dreptate.Nita a fost ingerul pazitor pentru Steaua.2-3 goluri ca si factute scoase de bravul portar stelist.Meciul,da,mai bun ca cel din cupa,dar nu cu mult.Bicfalvi cel mai bun de la Dinamo,cat despre cei care s au comportat cu Marica si Tamas,nici eu ca dinamovist nu s de acord cu ei.Suporterii trebuie sa inteleaga ca fiecare merge unde crede si ca nu are nimeni nici o obligatie morala fata de o echipa.Cine plateste la aia joaca.Sincer nu mi aduc aminte ca cei din conducerea lui Dinamo sa se fi intalnit cu Marica sa i propuna ceva serios si Marica sa fi zis NU.Din cate stiu eu nu jucatorul se autopropune ci conducerea unui club vine cu o propunere de oferta sau cu o oferta concreta.Asa este peste tot in lumea asta.Deci lipsa de fair play din partea galeriei dinamoviste.

mariuss72 (31 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:46

Domnule Ioanitoaia, nu aprob actiunile galeriei visavis de Marica, desi vorbim de un meci de fotbal, si chiar unul cu mari orgolii, dar sa nu uitam ca domnul Marica a si-a atras aceste actiuni prin declaratiile sale. Si sa nu uitam ca si ziarul condus de dumneavoastra a pus umarul la amplificarea acestui fenomen, prin felul in care intelege sa faca jurnalism. Spre deosebire de Marica, nu l-am vazut pe Bicfalvi sa iasa la rampa cu declaratii pline de aroganta, ba chiar s-a dovedit a fi un profesionist discret si cu mult bun simt. Nu uitati ca lucrurile astea se petrec frecvent intre rivale pe alte stadioane cu fotbal civilizat, asa ca m-as feri sa fac o drama din asta.

Sheva (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:48

Vili Radu ...limba romana e o enigma pentru tine ... te rog intai du-te la scoala si apoi poate ai sanse sa dai un comment inteligent ... pana atunci dinamo e o rusine ... cat despre arbitraje nu uita pentru cine s-a descoperit "fanta de lumina" ...asa si aseara nu era nici o fanta de lumina intre hamroun si steliano filip (marele dinamovist care a postat o poza in tricoul rivalei) ... sunteti o rusine si in europa si in tribune ....

Krys (16 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:50

De 3 meciuri DINAMO este dezavantajata ... Cooperativa FCSB-ului e la datorie Cu Astra, Filip a luat rosu in loc de galben ... Cu FCSB in Cupa, penalty refuzat lui Dinamo la hentul lui Tamas in propriul careu ... Cu FCSB in Playoff, gol din offside, Pintilii scutit de eliminare, Filip avertizat cu rosu in loc de galben ... Despre asta, aveti voie sa scrieti ?

Mihai Marian (40 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:51

Brigada de arbitri praf in acest meci.Gol Steaua din offside,cartonas rosul la S Filip aiurea,cand galben era de ajuns.Trebuia al doilea galben la Pintili si la Cipciu..Hategan nu are stofa de derby.Ma mir ca e asa bine cotat in Europa.Tudor (cu toate pacatele lui)sau Balaj sunt cu mult peste el!Pacat ca arbitri tin sa fie ei vioara intaii mereu,in loc sa se faca autoritari intr un mod pur cavalersc al fluerului.In fine,daca Dinamo era mai buna de atat avea timp dupa golul stelei sa i bata,asa abia a scos un egal...Campionatul se joaca!Cine crede ca Astra se joaca se insala amarnic.Vom vedea si jocuri interesante de culize,ca na,doar joaca nasul cu finul,nu?

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:52

“Norocul Stelei a fost Niță, el a salvat-o pe Steaua!” Nu stiu de unde citati dar o faceti gresit.Rednic a repetat mereu Nitu.Arbitrul a mai gresit .Marc a calcat in picioare fotbalul si de doua ori pe Tosca.Daca la faza in care Tamas este sanctionat cu hent si a fost, atunci trebuia sa spuneti acelasi lucru cu Voluntariul cind ati contabilizat doar faza cu Rus.Altfel o sa cred in continuare ca la arbitraj se pricepe doar presa si Hategan...Fazele se intimpla repetat dar interpretarile dv, difera...

Mos Bogdan (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:52

nici un jucator de la eterna rivala nu poate fi agreat de suporterii lui Dinamo, insa desi nu ma bucura accidentarea nici unui jucator din lume, personal sper sa nu mai vad epave la echipa nationala a patriei mele...si aici il includ si pe selectionerul Arhanghel Iordanescu.

custov (88 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:55

tovarasu ioanitoaia citeste ce ti-a scris Vili Radu ,EXACT ACESTE LUCRURI AM VRUT SA LE SCRIU EU ,pentru ca a fost primul il FELICIT .

Amn (138 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:58

Esti o mizerie cu tot cu acest ziar anti Dinamo

Criss (14 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:02

Dumneata admiti ca golul Stelei a fost marcat "mai degraba" din ofsaid, iar Pintili merita eliminare in minutul 67, dar concluzionezi ca nu ar fi fost erori flagrante de arbitraj (sau ca centralul nu a facut erori flagrante, dar tot aia e, erorile si prestatia in general e asumata de intreaga brigada de arbitraj)? Dle, nu sesizezi nonsensul celor spuse de dumneata? Pai ofsaidul si neeliminarea lui Pintili nu doar ca reprezinta per se greseli flagrante de arbitraj, dar implicit viciere de rezultat. Concluzia asta e trasa pe argumenetele articolului.

Marius (63 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:04

Nita merita din plin sa fie si titular la Steaua si inclus in lot la nationala. S-a vazut ca e bun inca de la Chiajna, ar trebui revazut acel retur cu Reghecampf la timona, Nita i-a salvat de multe ori. Apoi cand a trecut la Steaua nu inteleg de ce nu i s-a dat credit imediat ce a plecat Tatarusanu. De fiecare data cand a intrat intre buturi a aparat bine, micile nesigurante din jocul lui venind din lipsa naturala de incredere datorita faptului ca nu juca constant. Nita est clar urmasul lui Martin Tudor la Steaua: portar aparut de nicaieri cu un progres constant. Merita mai mult respect si din partea conducerii si din partea suporterilor. Ca fan al Stelei sunt un suporter al lui Nita si tin sa-i transmit ca eu unul cred in el si sper sa ramana intre buturile echipei multa vreme de acum inainte.

Dumitru Petrescu (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:06

1. Asta e al doilea meci consecutiv in care Dinamo e dezavantajata. 2. Dinamo si Steaua sunt RIVALE. Daca ne uitam la "civilizatii" din vest, cand Figo a plecat de la Barcelona la Real Madrid fanii catalani au aruncat cu un CAP DE PORC inspre Figo, si au ars imagini cu el, iar asta e doar un exemplu. Sunt sute de cazuri similare in vest. Marica si Tamas nu au patit mare lucru. Tamas chiar glumea despre faptul ca nu a auzit nimic nou. Ei sunt barbati si si-au asumat faptul ca fanii rivalei vor fi ostili in derby. Eric va avea probabil aceesi primire si in deplasare cu Steaua. Nu incerc sa fac apologia suporterilor dinamovisti ci doar sa subliniez un fapt trist dar in acelasi timp foarte comun pe stadioanele din intreaga lume.

cornel (79 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:10

Matale nea Ovidel confunzi deseori si nu intamplator ...marfa cu ambalajul ! In timp ce Bicfalvi nu este un jucator crescut de steaua DAR MAI ALES, are bun simt si nu a facut comentarii nesimtite la adresa fostului club , a jucatorilor sau a suporterilor, nu il poti compara cu *** Marica care tot timpul cu aroganta si fumuri de escorta depasita, jigneste in stanga si in dreapta mai ales ca e un jucator mediocru si cel mai slab nr.9 din Liga I ! Acum a primit ce a semanat de doua luni ! PS. Cu alta ocazie , scriai...: ..”Viciere de rezultat ...” Acum ai dres-o ca o fi ca o invarti......Dar noi stim cum te inclini mata ca doar ai varsta si faci ce poti sa iti fie bine, nu sa fie drept, se vede cu ochiul liber .....

Amn (138 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:14

Galeria lui Dinamo are voie sa înjure pe cine vrea fără sa fie trasa la răspundere. Ca nu ma învață pe mine ioanitoaia pe cine sa respect sau pe cine nu. Marica e un nesimțit care fără Dinamo era un NIMENI, si cum a semnat cu Steaua a început sa atace Dinamo si planul lui Dinamo. Iată ca Dinamo o duce foarte bine fără el, in timp ce Karma l-a lovit din plin. Rușine acestui ziar care ataca Dinamo NON stop zi de zi.

Radu (138 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:15

Pai gspul e un site de can can, care promoveaza contrele si conflictele intre antrenori, jucatori, suporteri, apoi vine domnu' Ioanitoaia si ne explica faptul ca e urat sa culeaga ce au semanat colegii jurnalisti. Daca toti erau prieteni pe teren, nu era nicio declaratie, nimeni nu fluiera pe nimen si nu injura, gspul era mai saract cu cateva 'articole'. Si asta etapa de etapa...Pot sa vad si eu undeva o analiza tactica competenta a meciului pe acest site sau doar mazgaleli pe seama a ce injuraturi a primit Marica sau ce a zis Marc?

Vili Radu (3 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:15

Sheva nu am inteles nimic din ce ai scris ,lb si literatura Romana ai facut-o cu femeia de servici ?, sunt sigur de asta acuzi pe cineva de incultura cand tu esti mai la pamant cu limba Romana .

Liviu (333 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:23

Nepartinitor articolul. Si eu consider ca Hateganu a gresit cel mai tare cand nu l-a eliminat pe Pintilii. Dar nu pot zice ca a tinut cu Steaua, nu s-a vazut asta.

Claudiu (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:27

De la inceput vreau sa va spun ca va port un respect deosebit pentru tot ce reprezentati dumneavoastra pentru presa sportiva de la noi. Dar...pentru ca intotdeauna urmeaza un dar...nu pot fi intru totul deacord cu dumneavoastra. Intradevar, domnul NITA, fiinca merita pe deplin atat cuvantul domn spre deosebire de altii, precum si majusculele pentru partida de ieri, a fost de departe cel mai bun om de pe teren! Si atunci, cum putem spune ca rezultatul este unul echitabil?!?! Ca sa nu mai spunem de golul cel putin suspec al FCSB, ori de faulturile lui Pintili... Intradevar sunt suporter dinamovist de pe vremea Hamburgului... Iubesc Dinamo, dar mai mult iubesc realitatea... Cu stima

DODO (205 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:31

Cerniauskas a scos in bara sutul lui Chipciu, sutul lui Suleyman s.a. Oare Cerniauskas nu l-a salvat pe finu lu mentoru Agent 007 de la Șaptior ?

Emilian (143 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:32

Arbitrajul lui Hategan a fost unul bun, s-a jucat la limita iar arbitrul a judecat corect multe faze grele. A arbitra in campionatul nostru e mai dificil decat in campionatul Spaniei, Germaniei, Angliei etc. De ce? Fiindca fotbalistii nostri sunt limitati si recurg la tot felul de tertipuri si brutatlitati pentru a castiga.Daca ne uitam in campionatele puternice vom observa greseli mult mai evidente la arbitrii de acolo

king (4 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:32

figo cand a plecat la real fanii barcei ii ziceau sarumana sau il injurau ? nu este corect dar asa se intampla peste tot cand un jucator se duce la o rivala

Gabriel (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:36

Vili Radu , inainte sa vb asa de cel mai mare ziarist din vremurile noastre , mai bine te stergi un pic la gura si pui mana pe o carte de romana !

Cotoiu (9 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:37

Mos ioanit *** poi bine *** ma intrb cum ar fi reactionat ziarul pe care il conduci daca hotugan asta defavoriza pe *** cred k era haos prin redactie si scoteati si editie speciala de pranz cat despre galerie foarte bine cum l au tratat pe marica zis 2 goluri pe sezon vezi cum s au comportat si alte galerii vezi figo si pe urma sa vorbesti . Ps:fiti mai impartiali domnilor de la gsp si digi in rest sa castige campionstul orcine mai putin clona fcsbista

Cotoiu (9 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:46

Au moderat commul k am zis ioanit!*** pai asta esti mosule o mioara becaliana

lord belial (434 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:47

STEAUA fost echipa mai buna in prima repriza in a doua, am obosit jalnici aia de la dinamo, de la jucatori (ce bine ca l-am vandut pe grasunul ala de bicfalvi, nu are fata de steaua), la spectatori, la stadion, provinciali, maruntei, de nimic marica nu are ce cauta la steaua, pt ca e un fotbalist prost. la fel si tamas

Dan (10 comentarii)  •  7 martie 2016, 17:48

@Vili Radu : Fratioare, cand vad cum iti bati joc de limba romana, am o repulsie greu de descris. @Fanii dinamovisti : Nu pretend a fi expert in legile fotbalului dar din cate stiu, conteaza acea "Fanta de lumina" sau cum e numita. Daca va uitati la pozitia picioarelor lui Steliano si a lui Hamroun, cel din urma le are in spatele lui Steliano doar ca impresia de offside e data de faptul ca Hamroun e usor aplecat in timp ce Steliano e drept. Asta asa ca sa analizam in detaliu faza. Fie ca a fost sau nu offside, va zic doua lucruri : 1. Arbitrii nu au camera cu masurare micrometrica pentru a stabili la milimetru daca a fost sau nu offside. 2. Indiferent daca a fost sau nu offside, totul face parte din joc. Voi in postarile voastre ati comentat mai mult ca si cum ar fi de vina Steaua ca arbitrii nu sunt roboti sa vada offside-ul la milimetru. 3. Cu provire la discutiile pe tema galbenului, regulile sunt reguli. Gravitatea unui fault de galben, rosu, sau doar de avertisment verbal e o notiune discutabila, in limitele regulamentului. Daca arbitrul a considerat ca nu merita al doilea galben Pintilii, atunci sa ii dam credit. Daca "victima" a fost un jucator dinamovist toti acuzati ca merita al doilea galben. Daca era vizat un jucator dinamovist cu eliminarea (al doilea galben), cu siguranta ati fi negat ca merita. Ex : Regulamentul nu spune cat de vanat trebuie sa iesi dintr-o faza ca adversarul sa vada galben / rosu. La faza cu cartonasul rosu acordat lui Steliano Filip, nu a fost deloc acordat usor. Faptul ca l-a luat de gat pe adversar atrage rosu direct si (in fara unei comisii chiar 2-3 etape de suspendare in functie de gravitatea faptei). Hamroun merita si el cel putin galben si a primit pedeapsa maxima (rosu). Eu sunt stelist dar intotdeauna voi da credit unei echipe adverse daca ea a meritat-o. Adevarul gol golut e ca pe teren, a fost o singura echipa. In prima repriza echipa a fost Steaua, in a doua Dinamo. Au cam facut cu randul. :)

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:00

,,Dovada incontestabilă că Hamroun NU ERA în ofsaid. Ştucan, despre concluzia geometrică: "Punctul de fugă nu minte şi nu ţine cu Steaua" |,,Prosport SE poate ca suporterii celor doua echipe sa fie doar masa de manevra cum era in Spania cu Marca si As...Cine trage linii si cind?Craciunescu apropiat Digi nu spune ca a vazut imaginea cu linia trasa pe dolce si epune o noua perla.Ca a luat in considerare linia celor 3 fundasi dinamovisti...Ce te faci ca Dinamo a avut 4 fundasi ca toata lumea....Pina sa va inervati Prosport va sta la dispozitie...In Spania stiu ca s-a mers atit de departe de s-a jmecherit 4 metri!

Daniel (6 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:06

Sheva! A spune ca Dinamo este o rusine este prea mult chiar si pentru un fcsb-ist ca tine. Rusine ca ce? Ca nu a cumparat ca patronul fcsb cu banii curati cat a putut si apoi a mers in UCL pentru banetul de acolo( ca o paranteza CFR a reusit cu bani mult mai putini,mult mai multe puncte in UCL).Cine spune ca Dinamo este o rusine? TU? Daca stergi palmaresul lui Dinamo(ca sa fii o rusine!) atunci il stergem si pe al defunctei Steaua(stim cu totii cum a castigat multe trofee). FCSB ar fi ei insusi o rusine daca Becali nu dorea sa-si multiplice banii si altfel decat prin afaceri cu terenuri si cu statul!!! Cat despre golul fcsb:s-a dovedit ca a fost ofsaid.Iar meciul(parerea mea) chiar a fost egal cu un plus(nu mare) pentru Dinamo.Si cand spun asta, adaug si faptul ca Reghe a gresit tactic cand s-a retras dupa gol.Daca esti echipa mare te duci si dai gol,dupa gol, daca poti.Dar fcsb se rupe in a 2 doua parte a primei reprize si apoi se taraste.Asta este realitatea-am vazut-o cu totii.Poate ar fi cazul sa o vedeti si voi "stelistii "adevarati.

patrocle (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:11

Pentru ce care tot baga placa cu "viciere de rezultat": viciere de rezultat este atunci cand in ultima faza a meciului se anuleaza un gol valabil sau se valideaza un gol neregulamentar. Sa spunem ca nu era validat golul Stelei. Sunteti mama Omida sa stiti ca ar mai fi dat Dinamo gol? Poate se termina 0-0. Sau poate, de ce nu, dadea Steaua 2 goluri. Intelegeti? Poate nu trebuia validat golul Stelei dar pana la la urla "viciere de rezultat" este cale lunga.

balaban (2118 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:18

"Nu exista echipa mare fara un portar mare" - foarte adevarat, in cazul meciului in discutie ambii portari au fost la inaltime si asta s-a reflectat in scor.

Cotoiu (9 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:18

Mai Danut care esti asa de priceput daca filip ameritat rosu zimi si mie regheblat ce merita pt faza cu Danciu

anta (565 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:19

Sa vedem pe cine o sa aleaga Iordanescu la lot, in tot cazul portarul merita din plin!

Sumio (911 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:22

Sa stam stramb si sa judecam drept: desi meciul asta a fost mai interesant, asa cum spuneti, eu NU sunt de acord cu metodele astea invechite de a "menaja" unii jucatori in meciuri considerate "neinteresante" - cum a facut Reghecampf. N-a facut bine, el are onoare sau nu? Trebuie sa se mai gandeasca la chestia asta cu onoarea.

stef (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:30

Suporterii fac ce vor, nu treb. sa isi ceara scz. in fata nimanui

DODO (205 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:34

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dovada-incontestabila-ca-hamroun-nu-era-in-ofsaid-stucan-despre-concluzia-geometrica-punctul-de-fuga-nu-minte-si-nu-tine-cu-steaua-foto-15099414

sa.ne.plangem.de.romania (2 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:41

Pana si perspectiva a fost platita de Becali. Pff, la naiba, toti tin cu Steaua. Pana si mamele dinamovistilor au fost contra lui Rednic si ai lui. Suporterii dinamovisti au devenit o specie foarte urata de oameni. Toate frustrarile lor adunate in ultimii 5 ani si-au lasat urme adanci in caracterul lor.

Dilimache (657 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:41

Suporterii sunt de cele mai multe ori niste nevertebrate unicelulare, asta e, trist dar adevarat!

calinescu (46 comentarii)  •  7 martie 2016, 18:41

CE NU TI-A PLACUT LA HATEGAN MAI NEA OVIDIU ???? FAPTUL CA A FOST, CAT A VAZUT EL, IMPARTIAL ???? TREBUIA SA-L AJUTE PE GIGI , ASA CUM FACE TUDOR SI ATUNCI ERA BUN ...!!! TREBUIA SA INTRERUPA MECIUL SI SA DEA VICTORIA LUI GIGI ??? DACA IL AJUTAU ASISTENTII , GHEORGHE LA GOL SI SOVRE LA ELIMINAREA GRATUITA A LUI FILIP , ARBITRAJUL ERA PERFECT ...!!!

Vasca (166 comentarii)  •  7 martie 2016, 19:02

@calinescu. Nu te crede mai ot decat esti si nu il invata tu pe tac tu sa faca plozi. De sarbatoare cum le stii tu pe toate ca un om mare, mai bine decat Craciunescu, Porumboiu si Ioanitoaia la pachet.

sumio san (565 comentarii)  •  7 martie 2016, 19:12

Nationala primeaza acum, asa ca orice propunere de portar bun e primita cu bucurie la lot, multam nea Ovidiu!

bagdan (395 comentarii)  •  7 martie 2016, 19:14

Auzi Cornele tu nu ai vazut atatea piese de teatru in viata ta cate meciuri are Marica in Nationala si cate goluri a dat...E o aberatie sa spui ca e cel mai slab nr 9 din liga 1, te faci de ras...

Satyricon (73 comentarii)  •  7 martie 2016, 19:39

Nita a aparat foarte bine, dar este amuzant ca este ridicat in slavi tocmai de dinamovisti. Adica Steaua a avut noroc cu Nita si dinamovistii in ciuda unui joc extraordinar, fabulos etc. au avut ghinion cu acelasi Nita. Eu zic ca pe acelasi principiu il nedreptatiti pe Cerniauskas care in prima repriza a scos sutul lui Chipciu (la 2-0 ar fi fost mult mai greu pentru dinamo sa revina), apoi vole-ul lui Muniru si in min. 93 sutul lui Tade (un gol care ar fi incheiat meciul).

Satyricon (73 comentarii)  •  7 martie 2016, 19:49

Legat de celebrul offside, greseala este a voastra, a presei. Lasati la libera interpretare a oricui o faza ce s-ar putea rezolva usor (nu de catre arbitru in timpul meciului) prin folosirea tehnologiei de trasare a liniilor de fuga. Cineva care a studiat geometrie descriptiva, perspectiva, puncte de fuga ar putea eventual aprecia si desena acea linie de offside, dar numai daca are niste repere. Este aberant cum se judeca aceasta faza, cu cata siguranta se afirma ca a fost offside de catre oameni care nu a nici o treaba cu "vederea in spatiu"(consultati un arhitect si o sa va explice). D-nii Craciunescu si Porumboiu sunt in acest caz doar fosti arbitrii, pot judeca doar dupa regulament, iar aici nu este o problema de regulament de fotbal ci de pozitionare in spatiu a jucatorilor.

ilievschi (5 comentarii)  •  7 martie 2016, 20:21

Bravo MARC ai spus exact ce trebuia.Nu il intereseaza de Marica si cred eu ca nul intereseaza de nici un stelist si cu asta PA SI PU la toata lumea .Ma bucur ca sa intimplat la meciul cu DINAMO.

ionel (36 comentarii)  •  7 martie 2016, 20:23

1. Altă minciuns dl.Ioanițoaia. nea Ovidiu nu pricepe ostilitatea suporterilor dinamoviști față de Moriko. Când oltenii îl înjurau pe Claudiu Niculescu spunea că e normal, că ăla e trădător. Moriko crescut la Dinamo, în schimb nu e. E un simplu ”jucător profesionist”, care a ales liber. Îl compară pe Moriko cu Bicfalvi. Ești prost tataie! Nu se compară! Moriko a fost produs de Dinamo și trebuia mai degrabă să se retragă din fotbal decât să joace la ***. Bicfalvi a crescut pe la Oradea, nu a trădat nimic, așa cum nu au trădat Îmbătamaș, Luchin, Curvulescu. Imaginea anului e reprezentată de scoaterea pe brațe a cocalarului ”Cipri” în semnele ironice ale câinilor, care dădeau din mâini a rămas bun și scandau ”Euro”. 2. În fine văd că toate *** din presă îi sar în cap lui Marc, că s-a bucurat de accidentarea cimpanzeului din atacul spurkaților. Și care e problema? Toți suntem foarte bucuroși și ***. Marc trebuie să sfideze în continuare și să îi transmită lui Moriko că la prima întâlnire îl bagă în spital și îl scoate definitiv din fotbal. Oricum *** asta penală se lăuda cu CV-ul și îi vorbea de sus lui Marc, un băiat la începutul carierei. Până acum Marc a dat dovadă de bun simț,l nu a avut dispute de genul ăsta, nu a băgat aroganțe și a spus ceva neclar după ce a fost provocat tot de *** ăștia din presă. Dinamo trebuie să își apere jucătorul, care până la urmă nu a afirmat decât că îl doare în pălărie de un adversar. Ce trebuie să fraternizăm toți cu Moriko așa cum face Marius Niculae? Marius a ajuns nebăgat în seamă și a luat-o pe urmele lui Kiriță și Lupu. Treaba lui Marius, dacă vrea să plângă la mormânt străin și să spele cadavre publice (din perspectivă dinamovistă).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

custov (88 comentarii)  •  7 martie 2016, 20:40

tavarasi ioanitoaia ,de orice pot fi acuzat dar ca tin cu DINAMO nu ,aceste cuvinte au fost rostite la emisiunea tovaraseascacare o comandai ,RUSINE CA ACCEPTI LA PAPIRUSUL TAU INVIEREA COOPERATIVEI fecesebe.

ionel (36 comentarii)  •  7 martie 2016, 21:03

repet Nu ma poti judeca tu domnule Ioanitoaia cum sa-mi manifest sentimentele,cine esti tu sa emiti judecati de valoare la adresa mea ,ma cunosti ?te crezi guru ,vreau sa-l dispretuiesc pe Moriko,decizi tu daca am voie sau nu-*** ,ai uitat cum tineai lectii de moralitate cu Claudiu Niculescu-ipocritule!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

un vot (4 comentarii)  •  7 martie 2016, 21:23

Pentru galeria lui Dinamo, alegerea lui Tamas si Marica pentru Steaua a fost considerata o jignire personala. La fel ar fi si pentru galeria Stelei daca Keseru sau Sanmartean ar semna pentru Dinamo. Trebuiau sa se astepte la "repercursiuni". Oricum, nu s-a ajuns la ce a patit Figo de la galeria Barcelonei.

Comentează