Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ipocrizia lui Hagi

Startul play-off-ului a prilejuit un meci modest, pe care mai degrabă l-a pierdut Viitorul decât l-a câștigat Astra cu 2-0.

Permalink to Ipocrizia lui Hagi
duminică, 6 martie 2016, 5:01

Într-adevăr, dacă echipa de pe Litoral a dominat, cea de la Dunăre a înscris, dând însă impresia, preponderent în repriza secundă, că se mișcă au ralenti! Atât că Șumudică, mai zgârcit la vorbă ca oricând, a pretins că asta a fost strategia: “I-am lăsat deliberat să construiască pentru că știam că n-au talie și experiență”.

Sigur, învingătorii au totdeauna dreptate, dar din tribună și la televizor s-a văzut altfel. Ca și la Botoșani, norocul i-a întins mâna liderului, cu precădere în minutul 63, la 1-0, când Chițu l-a driblat pe portarul Gavrilaș, însă și-a închis unghiul și a nimerit bara!

Într-o etapă în care atacanții români din străinătate au marcat pe linie, Keșeru, B. Stancu, Fl. Andone și Rusescu, cel din urmă izbutind al 6-lea gol în 5 partide, am remarcat pofta de joc și mobilitatea “astralului” Alibec. Acesta a închis tabela la capătul unui sprint prelungit: a pătruns vijelios și, în ciuda opoziției unui adversar lipit de el, a șutat în diagonală, cu stângul, la colțul lung.

Pe cât de talentat, pe atât de capricios, nedat afară din casă de constanță, vârful Astrei a mai dovedit o dată că poate rezolva singur o fază ori chiar un meci. În situația în care își va recăpăta forma și Marica, se anunță concurență încinsă la “națio-nală” pentru Euro. Încinsă și, firește, benefică.

La a treia înfrângere din patru întâlniri, dintre care două suferite acasă, Gică Hagi a avut sâmbătă destule motive de supărare, o grămadă. Viitorului i-a ieșit din nou puțin spre nimic. Altă prestație fără sare și piper l-a determinat pe Hagi să reafirme că “nu ne gândim la titlu, n-avem valoarea necesară!”.

Când a spus asta întâia dată și când a repetat-o, Gică s-a trezit acuzat în gura mare de fals, de ipocrizie. “Aiurea, trage la titlu, dar ne aburește!”, au sărit unii cu gura, convinși că patronul Viitorului umblă cu cioara vopsită.

Hagi a intuit însă că, în momentul actual, echipa lui e prea crudă pentru un obiectiv atât de pretențios. Acum, recurgând la un paradox, nu-i exclus ca tocmai lipsa de presiune pomenită des de Gică să fi creat presiunea care i-a blocat pe Ianis et Comp.!

Deunăzi, considerând exagerată suspendarea lui Șumudică în raport cu o abatere ce nu i-a adus avantaje de niciun fel, nici morale, nici materiale, m-am umplut de ocară pe blog. Rămân pe aceeași poziție, de aceea și insist că FRF a forțat nota când i-a interzis lui Șumudică să pregătească echipa și să comunice cu propriul staff tehnic pe parcursul partidelor, fie și prin telefon.

Astfel i s-a încălcat un drept elementar consfințit de legile UE, dreptul la muncă. Fiind de meserie antrenor, Șumudi-că poate fi oprit să stea pe bancă, dar nu și să antreneze, să-și câștige pâinea. Dacă Regulamentul spune altceva, înseamnă că e greșit și trebuie modificat.

Totodată, e de presupus, dar și de așteptat, ca onor Comisia de Apel să judece marți cu mai mult discernământ speța și să slăbească lațul. Cred că așa ar fi omenește.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Bogdan (395 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:07

Apreciez pozitia dv in cazul lui Sumudica pe care il consider vinovat dar si victima unui abuz. De cand am citit ca portarul Italiei Buffon a primit doar avertisment pentru aceeasi fapta sustin pozitia dv.

cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:11

Nea Ovi, mie imi place de mata ca te doare in cot de suporterii lui FCSB care o sa te injure iar in masa. Putini ziaristi au atata sange in instalatie cat sa ii infrunte pe *** fruntasi din Ghencea. Felicitari.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

militari (120 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:16

Nea Ovi daca mori de dragul lui Sumumica mai bine l-ai lua acasa la dumneata la Chiajna si ai face acte sa il infiezi.

Citanul (2118 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:21

Eu zic ca mai degraba Hagi e realist decat ipocrit, spune omul verde in fata ca titlul e o palarie prea mare pentru ei in momentul de fata si lumea interpreteaza gresit ca fiind ipocrizie. Pote nici nu-I convine sa ajunga acum in top, mai ales ca si-a propus sa creasca echipa de tinerei incet, sa se maturizeze si-abia apoi sa se bucure de titlu. Asta e dovada de realism si lucru bine facut, nu de ipocrizie, parerea mea.

cal (1 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:24

Spuneti si cum si-a dat machedonul afara cei mai buni jucatori.

Robertinho (7 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:37

DomnulemIoanitoaia, dumneavoastra spuneti sa se analizeze daca a castigat ceva din pariuri, dar asta e irelevant, daca eu iti fur banii si apoi ii pierd si recunosc ca i-am furat sunt pedepsit sau nu?. Si inca ceva, daca Sumudica ar fi iertat dupa ce a fost prins si a recunoscut incalcarea legii, crezi ca ar mai putea fi cineva pedepsit in viitor sau ar invoca acest caz?

Robertinho (7 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:40

@ cainepanalamoarte Acum imi dau seama de unde vine porecla de caini, de la "suporteri" acestia confirmand zicala romaneasca "te-ai purtat ca un caine" sau ca esti cainos ca echivalent al rautatii. Ce poti cere de la unii care "sarbatoresc" incendierea unui stadion....

anta (565 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:42

Daca se va analiza din nou official cazul Sumudica, atunci sa asteptam noua decizie. Concurenta e cea care dicteaza toate intrigile si turnatoriile astea, dar ceea ce trebuie sa ramana sfant si in fotbal, ca si in afaceri, este ca aceasta concurenta sa fie onesta, sa nu se schimbe regulile in timpul jocului, pentru ca asta ar crea si un precedent, si-ar diminua si din interesul publicului pentru acest sport. Nu suntem la politica, unde se joaca de cele mai multe ori murdar in competitia pentru voturi.

alin duplea (1 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:46

Astfel i s-a încălcat un drept elementar consfințit de legile UE, dreptul la muncă.. Cum sa spui asa ceva? Daca regulamentul zice sa nu pariezi, nu pariezi. Dacă Regulamentul spune altceva, înseamnă că e greșit și trebuie modificat... :)) OK. Dar nu mai bine il modificam inainte de a-l incalca?

benaflek (27 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:53

i s a suspendat temporar dreptul la munca.nu l va angaja nimeni din europa pana n china in breasla de antrenor.poate munci in orice alt domeniu daca e calificat sau nu

benaflek (27 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:56

daca nu respecya regulile meseriei respective ca in orice alt domeniu nu l poti lasa mai departe sa profeseze.ca n are protectia muncii ca si constructor sau ca omoara un pacient il opresti de a profesa in continuare.e asa de simplu

Silviu (37 comentarii)  •  6 martie 2016, 17:57

D-le Ovidiu ,eu sunt in general de acord cu ce spuneti -de bun simt- si apreciez ca incercati sa nu fiti partinic dar am un amendament. Va rog nu mai folositi motivatia ;i se incalca dreptul la munca.Sumi a gresit si plateste[precum toti cei ce gresesc] acum ce sa facem sa nu fie sanctionati infractorii ca li se incalca dreptul la munca.Cu tot respectul dar nu are legatura pedeapsa cu dreptul la munca.Ca sa ai drept de munca , nu comite abateri.

ovi (2 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:06

Iar bati campi aiurea cu mascariciul Sumudica cota mica. Dreptul la munca.- auzi...Pai daca esti taximetrist ,si te prind ,si iti iau permisul de conducere 3 luni, ce faci? ma dai in judecata ca ti-am luat dreptul la munca..... ai inceput sa bati campi la fiecare postare cu mascariciul asta . trebuie suspendat conform regulamentului UEFA 2 ani , 300 de mii - fara comentari -ai gresit - platesti , fara balcanisme si mismasuri FRF .Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....

cristi (1 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:12

Cât timp aveți de gând ,sã vã mai bateți joc de cititorii care cumpără Gazeta?2 pagini în ziarul de azi, despre ce mănâncă fcsb, scrise de 3 inşi?

independentu (11 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:18

i a luat dreptul la munca? unuia care a incalcat regulamentul? pai atunci orice jucator suspendat ar da in judecata federatia si ar castiga! nu ti mai da cu parerea unde nu te pricepi. iar referitor la faptul ca te ai umplut de ocara pe blog dar o tii pe a ta, stii cum se spune: sa gresesti e omeneste, sa persisti in greseala ...

pif (194 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:18

titlul pentru Hagi n-ar fi fost imposibil daca arbitrajele din tur ar fi continuat, aici mai ales Tudor si Hategan au fost foarte folositori Viitorului. s-au oprit dindu-si seama ca nu se puea continua astfel si atunci sigur ca succesele nu au mai continuat. totusi sint jucatori de 17-19 ani, talentati nu-i vorba, dar pentru un titlu nepotriviti si cu Nicolita si cite un reformat de la Dinamo Kiev e greu sa castigi titluri. nici nu as vrea sa-mi imagnez ce s-ar fi intimplat in tururile preliminare a Champions League. Isteriile dl. antrenor si proprietar a echipei, tot mai violente pe zi ce trece, de dupa meci nu ar fi folosit prea mult.

Vic (22 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:20

Sunt pro Sumi si gasesc acest articol excelent...Fanii lui FCSB sunt contra rau de cand Sumi a declarat ca daca nu ia Astra titlul sa il ia Dinamo...Plus sansa ca Astra sa castige tutlul...

sumio san (911 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:30

Tot citindu-l de ceva vreme pe net pe Dl. Ioanitoaia, eu m-am prins de un lucru: fiecare eseu al domniei sale e o ghicitoare pe care o propune cititorilor; dintre noi, care comentam, unii ghicesc, altii nu. Celor care nu ghicesc, dl. Ioanitoaia le raspunde, ideobste intr-un articol viitor. Iar celor care ghicesc, nu le raspunde nicioadata, fiti siguri, dar le transmite indirect felicitari prin abtinere de la replica. Hai sa ghicesc si eu la eseul de fata: e cazul sa-i mai provocam pe stelisti sa se razboiasca in primul rand cu dinamovistii, intre ei, dar si cu altii, gen Sumudica sau Hagi :) Facem pariu legal ca Maestrul nu-mi va raspunde niciodata la provocarea de mai sus? - v-am zis mai inainte de ce :) :) :)

mari (16 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:34

Bravo nea Ovi! Asa e

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:43

Ca sa vezi...Se ingradeste dreptul la munca al lui Sumudica...Te pomenesti ca Radoi cind i s-a aplicat regulamentul si lui i s-a ingradit drepturile...Un jucator care este suspendat stai sa vezi ca si lui i se ingradesc drepturile...Bai ma lasi ?Dar toti astia nu au si obligatii?Sa aiba calificare de antrenor,sa nu pariezi daca scrie in regulament,sa nu incalci regulile jocului si sa fi suspendat...Dar ce mai e de spus daca rindul trecut erati deranjat ca Sumudica a recunoscut.Hai sa schimbam regulamentul ca vrea presa.Deja presa are apanajul asupra arbitrajelor...E rosu sau penalty,o faza e mai importanta decit altele multe asemanatoare ,ati ghicit ,cind vrea presa...De ce sa ne mire ca presa vrea si regulamentul ei?Cind au gresit Muresan,Kovacs,Sumudica ...trebuie militat pentru ingaduinta...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:43

Viitorul o sa termine pe 6 ...Sumudica trebuie suspendat drastic ...nu 6 luni ...nu vrem sa mai auzim de cei care pariaza dar nu au dreptul ...din cauza lor se petrec niste lucruri incredibile ...

geo (41 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:43

Este corect, dreptul la munca trebuie respectat, dar dreptul la smecherii si inselatorie trebuie respectat? Nu-l mai plangeti pe Sumudica pentru ca face circ, este ingamfat, violent verbal si nu numai, mincinos si trisor mai mult decat toti ceilalti 13 antrenori din Liga 1 la un loc. Lipsa lui va aduce mai multa normalitate si bun simt.

Mihai (2 comentarii)  •  6 martie 2016, 18:47

Dreptul ma munca trebuie sa il castigi ,dar si sa il pastrezi. Stiind ca este o lege care interzice sa joci la pariuri ,ai incvalcat legea si trebuie sa platesti, Facem o analogie: un sofer de camion profesionist, care traieste din acesta munca, trece pe rosu si o persoana este ranita. II este suspendat carnetul, deci si dreptul la munca. Ce ati vrea sa faca, soferul: sa stea pe scaunul soferului, sa conduca camionul prin telefon ,sau cu telecomanda la distanta??. Nea Ovi, las-o jos ca macana

marius (10 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:06

Daca il iubiti atat de mult pe ***mai bine i-ati face o ***,un om fara caracter,care arunca mereu cu vorbe grele,fara logica,a gresit,este o lege pentru asa ceva, ar fi putut lua 2 ani suspendare,dar a luat doar 6 luni ...Urat mai imbatranesti matale

DLE IOANITOAIA (1 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:09

cu toata stima, bateti campii !! Daca unui sofer i se suspenda trei luni carnetul pt incalcarea regulamentului de circulatie, aceluia nu i se incalca dreptul la munca ? este firesc sa ti se interzica o activitate, meserie, profesie, in care ai comis o incalcare a regulilor/legii. NU MAI PUNETI PRESIUNE PE COMISII. ESTE JENANT, SUNTEI JENANT. Omul a pariat pe meciuri din liga I si mai grav, pe meciuri de copii U17. In timp ce lucra ca antrenor in liga intai.

gino (513 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:10

Stelistii lui peste prajit, mai calmi si mai rasfirati ce naiba! Si mai trageti aer pe nari!

Cristi Nistor (1 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:21

Fără supărare, titlul articolului n-are absolut nicio legătură cu conținutul acestuia.

Dilimache (657 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:33

Dreptul la munca trebuie respectat, ma doare capul cand citesc cat de multi bat campii pe aici!

cucu (32 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:43

Cam dur dle ioanitoaia. Daca eram hagi faceam curatenie in breasla ziaristilor.

cucu (32 comentarii)  •  6 martie 2016, 19:46

Under este lege nu este tocmeala? De ce sa fie iertat sumudica? We were mentalitatea din balcani.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  6 martie 2016, 20:10

Iarna Hagi s-a despartit de 3 jucatori foarte buni si experimentati si s-a ocupat de inventat portari. Eu nu-mi explic, dar treaba lui. Mitrea parea de nationala, de multe ori mai bun ca Gaman. Cu Pisecania aia rapidista in poarta isi strica imaginea. Imi amintesc cum se tot tavalea pe jos, da si la mine ceva ca moare copiii de foame, de cum a sarit la bataie la Ploiesti. Avea portari buni, dar probabil ca nu se pricepe. A riscat inutil cu tinarul. El a ramas la Pruneea, Steleea, mai bine lipsa, dar astia macar nu erau mitocani. Hagi ar trebui sa faca o echipa solida pe profilul lui Ianis, sportivi, jucatori inteligenti si absolut fara golani. Pacat, Ianis a fost iar cel mai bun. I-a dat o pasa fina lui Chitu cum n-a dat nici Stanciu. Nu-i ipocrit. Hagi s-a lamurit. A ratat iarna. S-a terminat cu titlul. @Mihai Ai dreptate, dar sofer nu-i o calificare. Sumi mai are carnet, l-ai angaja poate sa te duca la cumparaturi. Deci poate lucra, dar ca toti ai lui nu vrea. Problema e ca altceva nu stie. EU a dat zeci de milione pe programe ca Sumudicii sa invete si ei ceva, sa se integreze si in civilizatie, dar Paun si Guvernul au furat banii ! Azi inca mai intra in bolidul sau, schmecheria crede ca n-are 100 de mii. De unde tata ? Dupa ce-o sa fie fortat sa plateasca amenda si penalizari o sa faca si el ca Peticania: da si la mine ceva ... Hai Steaua !

alex (2 comentarii)  •  6 martie 2016, 20:16

In legatura cu Sumudica: pai in cazul asta dau si eu in cap cuiva, fara motiv, doar asa, din plictiseala (nu am foloase personale, materiale, nu?) si apoi tip in gura mare cum ca mi se ingradeste dreptul la munca, pentru ca am fost concediat si sunt in inchisoare. Ce zici, nene ovidiule?

Liviu (333 comentarii)  •  6 martie 2016, 21:26

Polemic. Probabil ca nici maestrul nu crede tot ce scrie dar urmareste sa provoace, sa incite. Omul e un gambler.

utraian (123 comentarii)  •  6 martie 2016, 21:40

Daca d-voastra vi se pare a fi un lucru banal ca un antrenor sa parieze pe meciuri din Liga I, atunci aveti o mare problema... Sumudica a continuat sa sfideze regulile chiar si dupa ce Napoli si Stoican au fost prinsi cu mata-n sac, iar scuza cu dependenta de pariuri nu prea tine. Sumudica a antrenat destule echipe in L1, o mare parte dintre echipe au in componenta jucatori care i-au fost elevi. De unde stim noi ca nenea Sumudica nu a pariat 10-20000 de euro pe un meci, vorbind cu stie el cine, ca sa tranteasca meciul? E plina lumea sportului de astfel de blaturi. Daca era atat de corect pe cat sustineti nu incalca regulile in mod repetat si flagrant. Nu era mai simplu sa fie onest , decat sa cerseasca mila comisiilor in al doisprezecelea ceas???

Nicco (39 comentarii)  •  6 martie 2016, 22:25

Situatia in care Marica isi va (re)intra in forma pare iluzorie...iar motivele pentru care Hagi (cel mare) face ceea ce face cu Viitorul, echipa inventata si pusa la punct pentru a-l propulsa pe Hagi (cel mic) pe piata fotbalului, numai de el sunt stiute. Ca si modul in care a manevrat prin campionat in ultimii ani.

drako (50 comentarii)  •  6 martie 2016, 22:59

Marica este terminat,ca si Mutu...

Englezul (911 comentarii)  •  6 martie 2016, 23:23

Normal mi se pare sa-l lase pe Sumi sa termine play-off-ul la carma echipei, apoi sa il pedepseasca daca merita. Nu se schimba regulile si protagonistii in timpul jocului, cu exceptia situatiei in care vor sa creeze concurenta neloiala oficializata si in fotbal. Victoriile trebuie sa fie doar pe teren, nicidecum in afara acestuia la niste birouri sau sali de sedinta de judecata ale federatiei.

Sorin444 (31 comentarii)  •  6 martie 2016, 23:41

as dori sa semnalez un abuz, dnei Monica Iacob Ridzi tocmai i se incalca dreptul la munca...

mare fan gigi becali (7 comentarii)  •  7 martie 2016, 1:28

Pari-sumi

ovi (4 comentarii)  •  7 martie 2016, 3:36

Domnule Ioanitoaia, lasati povestea cu dreptul la munca pentru ca nu-i ia nimeni lui Sumudica acest drept . Va dau un exemplu: un sofer profesionist incalca regulile de circulatie si i se suspenda permisul pe 6 luni.... imseamna cumva ca nu mai are drept de lucru? Nu.Poate lucra orice altceva ,doar ca nu poate lucra in meseria de sofer pe acea perioada. Stiu ca un om de experienta si pregatirea dumneavoastra stie ca asta " cu dreptul la lucru luat" lui Sumudica este o cacialma , ma intreb insa ,de ce anumite persoane din presa , printre care si dumneavoastra sustineti cacialmaua? Legea e lege , hai sa nu mai cautam motive prin care sa justificam incalcarea ei... Si ma refer ,poate ,la intreaga societate romaneasca. Va multumesc!

zion (17 comentarii)  •  7 martie 2016, 5:23

Dacă Sumudica nu mai este, cine îi mai face pe Stelisti campioni?

aldo_m (164 comentarii)  •  7 martie 2016, 10:26

nea ovidiule sa-i spuna cineva lui hagi ca daca domini nu scrie nicaieri ca si castigi italienii au un stil urat in care te las sa-i domini si daca inscriu un gol joci doua zile si nu le mai dai gol dar hagii nu stie cuvantul strategie el o tine una si buna am dominat ,astra e smechera el cand nu da vina pe arbitrii echipa adversa e smechera ,el sarcu si-a facut echipa pesonala sa arate si el ca e antrenor si e si rau fara caracter

Unul (1 comentarii)  •  7 martie 2016, 11:05

Normal că Hagi are acest tip de discurs din moment ce va trage pentru fcsb, căreia îi va oferi 6 puncte mai mult ca sigur.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  7 martie 2016, 11:28

Cred ca regulamentul asta cu pariatul ar trebui sa fie foarte precis si nu vag. La ce ma refer cand spun asta? Pai, daca eu sunt antrenor sau jucator in liga 1 din Romania si pariez doar pe meciuri din Spania, Anglia, Italia, Franta sau Germania, de ce ar trebui sa fiu sanctionat? Si chiar daca as paria pe meciuri din liga 1, dar nu pe meciurile propriei echipe, cu ce m-as face vinovat? Regulamentul asta trebuie sa fie corect astfel incat cei care aplica sanctiunile sa nu arunce apa cu tot cu copilul din copaie Daca Buffon nu a fost suspendat pentru ca a pariat inseamna ca acel regulament este mai bine redactat. Si acum, inca o chestiune: cine poate aduce argumente irefutabile ca doar Shumudica e in culpa si ca alti antrenori sunt usa de biserica? Sa fie sanctionati toti sau nici unul, altfel e discriminare fara dubii. Dupa ce a incercat sa o destabilizeze pe Astra in pauza de iarna, becali a trecut la planul b pentru a ajunge la borcanul cu miere: titlul de campion + banii aferenti si i-a asmutit pe cei din comisii impotriva lui Shumudica. becali nu are nimic sfant, desi se da mare turist pe la muntele Athos si are impresia ca daca fura cat poate si, apoi, din banii sterpeliti face o danie catre biserica, i se iarta toate pacatele. Care este principala observatie in acest caz? Aceea ca frf si lpf sunt doi agenti ai fcsb-ului, daca intervin in timpul jocului si elimina un jucator al principalului adversar al fcsb-ului, pe baza unor dispozitii confuze, usor de interpretat in fel si chip. Da, vreau sa avem "dura lex, sed lex" insa elaborata ca la carte si aplicata erga omnes, nu doar selectiv. fcsb-ul lui becali in stilul ei heirupist, a adunat in iarna tot ce putea putea sa adune(Tamas, Pintilii, Bourceanu, Marica, etc) fara sa cheltuiasca pentru asta banii corespunzatori si are pretentia sa-si taie portia cea mai mare din cascaval. P.S. Chiar nu are un pic de rusine acest "ultracredincios" becali?

radu (2 comentarii)  •  7 martie 2016, 11:33

Mare dreptate ai domnule Ioanitoaia ! Toti arbitrii sa fie bagati la puscarie ! Cum adica sa acorde cartonase ??? Li se incalca dreptul la munca fotbalistilor prin suspendarile primite !!! Si nu numai arbitrii : judecatorii care baga in inchisoare hotii de cariera, politistii ce i-au carnete soferilor profesionisti, rock-erii pentru ca ii lasa fara munca pe frizeri, etc.

vasco (363 comentarii)  •  7 martie 2016, 12:21

Hagi si ipocrizia...iata doua notiuni bine alese pentru alaturarea intr-un titlu...restul e superfluu.

barbu brailoiu (74 comentarii)  •  7 martie 2016, 16:12

Ianis?! păi cine zicea că l-a cumpărat Fiorentina? nu cumva același Hagi?

Comentează