Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Puiul de criză

Probabil că G. Enache a văzut alt meci dacă a declarat, după acest 1-1 cu Iaşi, că "noi am dominat şi am ratat, iar adversarii au înscris la singura lor ocazie"!

Permalink to Puiul de criză
duminică, 28 februarie 2016, 4:11

N-a fost aşa la Piteşti chiar dacă Steaua, cu 69 la sută posesie, a avut de partea ei mingea. Asta n-a ajutat-o însă decisiv şi din pricină că CSMS-ul lui Napoli şi-a păstrat stilul de a aştepta şi de a lovi rar, dar zdravăn, pe contraatac. În privinţa ocaziilor de gol, deşi campioana a irosit mai multe, Iaşi a ratat-o pe cea mai mare, monumentală, atunci când A. Cristea a scăpat perpendicular cu Niţă, în minutul 72, însă a tras pe lângă bară! În faza respectivă, CSMS a dat cu piciorul victoriei şi, implicit, play-off-ului.

Totuşi, Steaua a evoluat ceva mai bine sâmbătă decât cu Voluntari. Mai vioi şi mai legat, dar nu suficient în raport cu achiziţiile şi cu pretenţiile ei. A tras-o în jos apatia unor titulari, lipsa de inspiraţie şi de vigoare a lui Chipciu, cel mai şters, L. Filip, Pintilii ori Ad. Popa. Cum formaţia roş-albastră, cotată favorită la titlu odată cu reinstalarea lui Reghecampf, n-a strâns în 2016 nici jumătate din punctele posibile, a luat 4 din 9, rezultă că lucrurile nu-s în regulă. Şchioapătă vizibil.

Nu ştiu în ce măsură se poate decreta o criză a Stelei fără riscul de a patetiza, de a dramatiza. Dar despre un pui de criză, despre un sâmbure, se poate discuta deoarece ne referim la campioana en titre, chiar garnitura care s-a întărit cel mai tare în intersezon! A adus numeroşi fotbalişti cu nume, vedete. Rămân însă la părerea că nou-veniţii, indiferent de valoarea lor, trebuie să se integreze, să se acomodeze. Atâta vreme cât între elevii lui Reghe nu vor exista relaţii de joc, operaţiune ce necesită timp, Steaua va ieşi greu din actualul con de umbră. Sau nu va ieşi deloc.

Când e nevoie de răbdare şi de tutun, huiduielile din tribune, reclamate de N. Stanciu, nu servesc revirimentului. Steaua trebuie să înţeleagă însă că, vizavi de public, se află într-o postură asemănătoare cu a „naţionalei”, una nu tocmai comodă. Dacă nu va oferi, dincolo de rezultate, şi partide plăcute ochiului, atractive, va fi fluierată, nu aplaudată.

De remarcat faptul că, notat cu 7 în GSP, Marica a reuşit contra Iaşiului cea mai bună prestaţie în tricoul Stelei. Mobil şi insistent, a hărţuit permanent apărarea adversă şi, principalul său merit, a creat golul egalării. Rezistând câtorva atacuri succesive, a pătruns vijelios spre careul lui Grahovac şi i-a strecurat lui N. Stanciu o minge pe care scria gol cu majuscule! De presupus că tresărirea lui Ciprian, primul semn al revenirii la forma de odinioară, l-a bucurat şi pe selecţionerul Iordănescu, care nu-i însă uşor de convins. Generalul trebuie să mai vadă. Clar, e datoria lui Marica să confirme şi să reconfirme.

Un cuvânt de laudă şi pentru Iaşi, şi pentru antrenorul Napoli, care au ratat la mustaţă calificarea în play-off. Au făcut însă tot ce-a depins de ei, s-au bătut din răsputeri şi au visat până la final. Atât că, spre deosebire de ediţia precedentă, ASA n-a mai lăsat să-i zboare vrabia din mână. Mureşenii au învăţat ceva din păţania de anul trecut, când mai degrabă ei au pierdut titlul decât l-au câştigat steliştii. Mai vorbim.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Radu (3 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:32

Lotul pentru EURO: Tatarusanu, pantelimon, lung Sapunaru, enache Chiriches, gaman Gardos, moti Torje, maxim Pintilii, prepelita Sanmartean, fl. Matei Budescu, stanciu Keseru, andone Rusescu, stancu

dac.impielitzat (15 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:34

apatie? chiar asta sa fi fost? https://dexonline.ro/definitie/apatie

01234 (1 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:34

N-am avut de lucru și i-am arătat unui puști de la bloc un articol referitor la cum a fost înființată Steaua. Uitasem că făcea parte dintr-o familie de steliști. A doua zi, m-am trezit la ușă cu vecinii (părinții puștiului) care mi-au spus că, de când a aflat că Steaua a fost înființată (cu pistolul la tâmplă) de cei doi agenți sovietici - Dumitru Petrescu-Grivița și Ana Pauker, pe cadavrul fostei echipe Carmen, nu se mai oprește din plâns ! Ba, mai rău, refuză să mai iasă din casă de rușine... [http://www.prosport.ro/sport-life/special/incredibil-doi-agenti-sovietici-au-pus-la-cale-infiintarea-stelei-cum-a-scapat-echipa-de-retrogradare-in-primul-sezon-8032549]

dac.impielitzat (15 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:37

nu inteleg grija cu care se exprima autorul acestui articol in a declara o criza la fcsb (tot imi vine sa zic/scriu steaua... deh old habits are hard to kick); fcsb adica campioana a aratat ca este in criza de forma inca de la inceputul campionatului domnule. nu prea i-am vazut jucand fotbal. pricepi dumneata (as fi scris _m a t a_ adica diminutivul de la dumneata insa cenzura pe care ati instaurat-o nu e suficient de capabila sa inteleaga acest cuvant).

Un antrenor (214 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:45

Nu e prima oara cand trageti de Marica si ma intreb de ce o faceti. Trebuie sa existe in motiv care imi scapa.

Stelist=Roman (64 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:46

Chipciu, Adi Popa si Stanciu trag meci de meci echipa in jos. De cele mai multe ori, acum au mai venit si pintili si bourceanu, echipa joaca din minutul 1 in inferioritate numerica, cam 8 contra 11, sau depinde, chiar 12-13 depinde cu cine jucam. Nu inteleg de ce se insista cu Chipciu si Adi Popa? Daca Chipciu are salar astronomic pentru Romania nu ii da dreptul sa fie inolent in joc! Sa intri aproape la fiecare atingere cu mingea in adversar si sa-i pui pe coontratac denota ca esti un pericol pentru echipa, pentru club!!! De ce nu a jucat cu Enache si Popadiuc in locul lui Adi popa? De ce nu a jucat cu Muniru de la inceput? De ce nu a jucat cu Voluntari cu tosca in banda Carp si Tamas centrali si Enche in banda? De ce i-a folosit pre Bourceanu si Pintili, doi inchizatori complet iesiti din forma??? De ce nu l-a retras in locul lui Bourceanu pe Chipciu iar Stanciu sa urce pe dreapta? Mari necunoscute...paguboase decizii a la Radoi. Si atunci care este diferenta????

Radu (2 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:53

Domnule Ioanitoaia, sper sa va revizuiti atitudinea fata de fanii ploiesteni care au avut manifestari rasiste si suburbane fata de Harlem Gnohere, doar pentru ca jucatorul a refuzat sa semneze un contract cu Petrolul la inceputul sezonului. Astept lamuriri ! Cat despre FCSB, ei au adus doar jucatori umflati de presa si blazati, unii din ei nu au mai jucat de luni, poate chiar ani fotbal la un nivel acceptabil. Poate doar Marica sa fie exceptia.

Easy (3 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:58

Lotul complet pentru euro Tatarusanu, pantelimon,lung Sapunaru, enache Chiriches, gaman Gardos,moti Rat, filip Torje, stanciu Pintili, prepelita Sanmartean, fl.matei Maxim, budescu Keseru, andone Rusescu, stancu

Luci (39 comentarii)  •  28 februarie 2016, 16:59

Ca de obiecei analiza e cotecta dar blanda cu Reghecampf care trebuia tras tare de urechi. Cand echipa ia gol baiatul se pierde, face schimbari aiurea si echipa nu isi mai revine. Dupa Becali el e cel mai vinovat pentru declin.

militari (120 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:02

Puiu...Iordanescu de criza. De acord dar Steaua nici nu a fortat cu gandul la play off. Acolo va arata cu adevarat ca poate. Forza Steaua!

AliBaba (223 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:24

@Radu. Ti-as da dreptate daca presa i-ar fi legitimat la Steaua pe Tamas si pe ceilalti. Cum nu s-a intamplat asa ai gresit adresantul. In tribuna ploiesteana ca in toate gradinile din Romanica exista si uscaturi.

IO (154 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:24

Nu-mi place Marica si sper sa nu ajunga la nationala, dar aseara am vazut un Marica mult mai bun decat l-am vazut vreodata. Desigur nu este ca Tucudean, dar pare a fi mai bun decat Tade, nu ca asta ar fi vreun motiv de mandrie. @ Steaua nu poate arata ce poate in play off, eventual fcsb-ul poate arata, dar asta nu are nici o legatura cu Steaua.

Vic (22 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:27

Tot cred ca e foarte devreme sa il laudati pe Marica. Inca nu a demonstrat ca merita sa fie chemat la Nationala.

hanmocar (42 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:32

Forza Steaua ! Forza Reghethustra ! Forza Gigi !!!

Șerban (147 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:37

La televizorul meu, meciul Steaua - Iași, s-a văzut că a stat sub influența fazei: Golubovici dă un cot în tâmpla lui Papp (aflat în careul de 16 m), în câmpul vizual al arbitrului bine plasat. Papp s-a ridicat mai greu, frecându-și tâmpla, și și-a întârziat retragerea, iar Golubovici a plecat spre poarta adversă și a finalizat faza cu gol. Despre alte căderi spectaculoase și despre acordarea sau ne acordarea cartonașelor galbene nu pun problema pentru că arbitrul are copii și nu-i frumos să zic ceva, după modelul Jiji, căci un părinte lăsat fără demnitate afectează grav educația tinerii generații! Pentru cei ce au făcut vreodată vreun sport de echipă, au participat la competiții oficiale, păreri despre jucători și antrenori excluzând contextul, nu-s relevante. Mai ieri GSP, publicând statisticile etapelor de până la vacanță, constata că Rădoi a fost demis, în primul rând, de arbitraje. Sigur asta-i situația de ani de zile, dar probabil că Valeriu Sturza (adevăratul organizator al fotbalului militar, la finele anilor '40, la Câmpul Lung Moldovenesc!) s-a dus cu pistolul la tâmpla italienilor ce au firma la care GSP este abonată.

Marcel (23 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:39

Asa e domnule 01234, n-ai avut de lucru. In loc sa te preocupe modul cum a fost infiiintata echipa in 1947, mai bine ne-ai spune ce putem face ca sa avem vreo echipa (ORICARE ECHIPA ) in primavara Champions League. Cum echipa Armatei n-a fost buna, poate faci mata o echipa mai buna. Si daca tot are o imagine asa de proasta echipa asta, infiintata cu "pistolul la tampla" nu inteleg de ce vor toti ciobanii sa ii fure numele.

coco (401 comentarii)  •  28 februarie 2016, 17:47

Nea Ovi, nu e pui ca e matur. Steaua e pe duca, iar Regheblat e mai bun la pariuri decat la fotbal.

M Mihai (36 comentarii)  •  28 februarie 2016, 18:27

Cu lotul fcsb poti face doua echipe in liga care sa joace in play off. Cand era Radoi antrenor nu mureau pe teren, acum toti grataragii (chipciu, adi popa) alearga de rup pamantul dar fara folos. Eu cred ca problema este si de antrenor, cu asa jucatori (pentru nivelul din Romania) nu ai cum sa ratezi vreun trofeu. Oricum, fac pariu ca indiferent de cum vor juca, chipciu si marica vor fi in franta, n-are tata puiu curaj sa-i lase acasa.

rtc (1 comentarii)  •  28 februarie 2016, 20:09

***. Daca Steaua a fost infintata de bolsevici, atunci inseamna ca si teoria lui Roessler ar trebui sa fie valabila doar pentru c-a fost enuntata de catre un strain. Ca va place voua *** detractori sau nu, antiromani din prostie si inconstienta, Steaua a fost singura echipa bucuresteana infintata de un roman. Mai sint bucuresteni vechi, spre ghinionul vostru, care au scapat de ura voastra oarba indreptata impotriva familiilor educate, alcatuite din oameni cu scoala. Ana Pauker era evreica, asa ca pe ea n-o interesa infintarea de echipe de fotbal romanesti. Carmen n-a fost desfintata de Steaua. Amintesc ca la Rapid au ajuns 8 jucatori de la Carmen, iar la Steaua doar 2. Carmen a fost desfintata dupa ce Mociornita a declarat, in ajunul meciului cu Ciocanul, echipa comunitatii evreiesti, ca el lupta ideologic impotriva Rapidului si rasial impotriva echipei Ciocanul. Dupa declaratiile acestea a fost arestat si condamnat. Meciul impotriva celor de la Ciocanul a fost cistigat de Carmen cu 6-0, iar dupa fiecare gol, la centrul terenului, romanii faceau cite o mica hora. Pauker n-a inghitit acest lucru, mai ales ca ura romanii si a reactionat in consecinta. Carmen ramasa fara patron, respectiv finantare, s-a desfintat de la sine. Steaua a fost facuta de Lascar, care a stiut sa speculeze momentul iar simbolurile stea galbena cu 5 colturi si culorile albastru si rosu stau ca simboluri pentru altceva, care ii era cunoscut Anei Pauker, asa c-a cerut aprobarea lui Stalin pentru condamnarea acestuia la moarte, lucru care a fost respins. Lascar a fost dat afara imediat din toate functiile detinute in armata. Ana Pauker si toti ceilalti membrii ai comunitatii evreiesti au infintat Dinamo, prin fuziunea fortata a echipelor Ciocanul si cea a romanilor in speta Unirea Tricolor, iar acest lucru s-a facut in cinstea infintarii statului Israel. Acesta este si motivul pentru care data infintarii clubului este sinonima cu cea a infintarii statului respectiv. Acum, asa cum s-a distrus orice este romanesc si a apartinut romanilor, tot asa si Steaua va avea aceeasi soarta, deoarece romanii noi, de provenienta ***, cu creierii spalati si lipsiti de identitate din motive de mindrie, prezenta in forme aberante, incapatinare si ura, specifice dealtefel ***, lipsite in general de caracter, nu se pot abtine de la pasiunea lor de-a distruge orice, lucru vizibil astazi pe scara larga in Romania. Sa va vad ce veti face cind totul va fi deja distrus, pentru ca nu va abtineti de la absolut nimic! Plata va veni, ca vreti sau nu, iar acest lucru il fortati cit puteti de mult insa uitati total ca si voi detractorii si distrugatorii tarii veti fi printre cei care vor plati cu virf si indesat pentru ineptiile pe care le produceti secunda de secunda.

Jean Valjean (280 comentarii)  •  28 februarie 2016, 20:26

E adevarat ca nu poti rata campionatul cu jucatori cum are Steaua, bine zice M. Mihai. Dar cand nu castigi meciuri nu iei niciun trofeu. Eu nu mai cred in Steaua facuta de Becali.

Marean (270 comentarii)  •  28 februarie 2016, 20:29

Va dau dreptate ca Marica a jucat mai bine. A fost si parerea lui Reghe exprimata la tv. Dar pana la echipa nationala mai are mult de acumulat.

Prof (2 comentarii)  •  28 februarie 2016, 20:33

Articol f obiectiv care nu are nicio legatura cu anul si modul in care s-a infiintat aceasta echipa sau alta. Pierdere de vreme si nervi fara rost.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  28 februarie 2016, 20:50

D-le Ioanitoaia, Va este greu sa scrieti fcsb, asa cum apare scris pe treningurile jucatorilor antrenati de Reghe? Dvs o tot dati inainte cu Steaua, dar Steaua a murit cam de multisor. Asta pare exact ca in cazul unui divort, unde fosta sotie nu mai are dreptul sa poarte numele din timpul casniciei, dar amicii ei se incapatineaza si o apeleaza tot cu vechiul nume. E si aici o problema de respectat legea si vad ca nici dvs nu dati multi bani pe respectarea unor decizii judecatoresti. P.S. Fcsb = *** a savantului becali. Ii acord titlul de savant in ideea ca a scris nu stiu cate lucrari stiintifice la academia de la Poarta Alba, caracterul stiintific al acestor mazgaleli fiind atestat de magistrati (ha ha ha!)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petarda (4 comentarii)  •  28 februarie 2016, 21:02

Steaua e pe faras nu incape indoiala!

Cotofana Danut (11 comentarii)  •  28 februarie 2016, 22:46

Timpul trece,noi ne amagim,iar fotbalul romanesc sufera.Pune-ti puncul pe ce ne doare,fotbalisti mediocriti,ANTRENORUL STELEI ZERO,iar tot campionatul MEDIOCRU,Ce nationala sa avem?Un general care nu mai este la curent cu fotbalul actual,fotbalisti care sunt apusi,un presedinte de federatie care nu are nimic tangent cu fotbalul,MINCIUNA,MINCIUNA.......Poate cu 40 de echipe la C.M.ne vom califica/Oare nu ne este jena?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  28 februarie 2016, 22:53

...fcsb nu prinde nici locul trei ...iar Marica e parnaie ...nu i bun de nimik ...nu marcheaza deloc ...sa ratezi inseamna ca esti mediocru ...

liviu (333 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:25

Am urmarit atent si m-am edificat ca si Astra si Dinamo si Viitorul joaca mai mult fotbal decar Steoaia. Steoaia ramane pe locul 4 cu toti banii cheltuiti pe vedete rasuflate tip Marica si Tamas.

Cheeta (2118 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:33

Am vazut meciul si mi-a placut, fata de stilul anost cu care ma obisnuisem in sezonul tur de Liga1. Am convingerea ca playoff-ul va face mai interesant campionatul intern, ca apoi sa vedem si noi totusi fotbal in Franta.

anta (911 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:36

Zic si eu Jos Palaria! pentru italian, a dovedit ca e mult mai experimentat decat tanarul Reghe la cum a pregatit si abordat partida. Iar Cristea de la Iasi mi-a placut cum joaca, e de perspectiva, de viitor, la fel ca si Marica de la Steaua.

sumio (565 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:39

Eu abia astept sa vad de pe stadion toate meciurile de playoff, vor fi extrem de interesante. Imi iau abonament la tren si ma duc la toate, ca a venit primavara si trenul nu se va mai bloca in zapada.

kassandra (2118 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:43

Presimt ca meciurile din playout vor fi mult mai atractive decat cele din palyoff, care vor fi anoste. Pai de ce? Deocamdata e doar presimtire de rau pentru primii 6 si de bine pentru restul de 8. Cine stie matematica, si nu-i nevoie nici de geometrie diferentiala si nici de teoria jocurilor sau a pavajelor, va putea calcula in avans si-mi va da dreptate.

Englezul (911 comentarii)  •  28 februarie 2016, 23:48

Guys, noi v-am invatat si footbal si Rugby si cum se pariaza ca sa castigi pe bune, nu ca Sumudica. Hai, recunosc ca voi ne-ati invatat oina, dar asta e de foarte mult timp. Dar va spun cu sinceritate ca asa fotbal urat ca la voi aici in Valachia n-am vazut nici la mine la Manchester de cand s-a ales preful de prestigiul nostru cel vechi!

Ister (32 comentarii)  •  29 februarie 2016, 7:53

Mai trebuie menționat si aportul consistent al lui travestitus ironicus facebucistus. A reapărut cu ironiile lui de doi bani pe facebook, si a primit o sumedenie de likeuri de la retardaţii cu care face dragoste. Mai mult şi-a anunțat candidatura la primăria capitalei bubosu' ily nastasy sau extasy. Astea sunt lucruri ce trebuiesc menționate.

nica fara frica ! (34 comentarii)  •  29 februarie 2016, 8:24

am si eu o intrebare !?....cum e posibil sa lasati toti amatorii sa-si dea cu parerea in gsp si sa scrie articole aiurea !....asa zisii jurnalisti de la gsp se fac de ras cu prostiile pe care le debiteaza !!!!...ieri unul scria si habar nu avea de faptul ca in play off cartonasele din timpul campionatului nu se pun la socoteala si debita: Duminica, 28 Februarie Ultimul meci al sezonului regulat le pune față în față de Astra Giurgiu și Dinamo, adică primele două clasate din Liga 1. Cele două ar putea avea mari probleme în prima etapă din play-off din cauza jucătorilor suspendați. Pentru partida din seara asta Astra are 7 jucători la limita cartonașelor, în timp ce dinamoviștii au și ei 4. Mulți dintre ei au mari șanse să fie titulari. Jucătorii Astrei aflați la limită: Găman, Dandea, Lovin, Geraldo, Boldrin, Florea, Morais, Alibec Jucătorii lui Dinamo aflați la limită: A. Marc, Nedelcearu, Filip, Hanca Cum e posibil sa angajati asemenea *** care n-au habar pe ce lume traiesc !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Divort Rapid (4 comentarii)  •  29 februarie 2016, 8:26

Pe modelul, zboara, puiule, zboara!

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  29 februarie 2016, 10:48

Totul corect, meci frumos si datorita unui arbitraj excelent. Cum ar fi fost daca ar fi fluierat des si ce-ar fi vrut ? Iasiul a stat bine, compact, ordonat, greu de rapus. Steaua n-a jucat singura. Da, Steaua are jucatori care cauta relatii de joc. Chipciu a venit si el dupa o accidentare grea. Atit obiectez, spuneti ca Steaua a jucat „mai bine, mai vioi.“ De data asta Steaua a jucat traznet, foarte bine. A stat aprope de adversari, a acceptat dueluri, a cistigat aproape fiecare minge si duel, posesie 70%, ocazii mari, practic fara mingi bubuite din spate. Motivarea exemplara, poate o cauza a precipitarilor, cum a fost cu Popa ajuns pe gazon cind l-a pierdut pe Cristea si l-a lasat sa centreze in liniste ori cu pasele foarte bune dar interceptate ale lui Pintili. Domnule O I, stiu eu de ce nu vreti sa numarati cornelele, dar totusi, parca au fost mai multe decit in trei meciuri ale lui Liverpool. Atunci de ce-a fost asa de greu ? Criza la Steaua vine mereu cu astfel de echipe care stau ordonat in spate. Ordinea se poate strica pasind mai repede, marind viteza de joc. Dar inca nu sint relatii. Alta sansa ar fi ca Stanciu sa se intoarca mereu cu fata la poarta din preluare, sa vada un culoar, sa patrunda, sa scoata macar unul din joc. Ce-a ce nu face. Mai mult tine de minge in jumatea proprie cu spatele la poarta. Ar trebui trecut linga Pintili sa preia cu fata la poarta. Vorbesc de Stanciu caci Steaua nu are alt conducator de joc. In careu a fost de doua ori si au fost multe pase bune acolo unde nu era decit Marica ! In spatele lui Marica ar fi mai util Chipciu. Dar Hamrun era suspendat. Ghinion si cu accidentarea lui Bawab. Asta ar fi fost un meci ca facut pentru el. Popa si Chipciu au avut adversari buni, iar partenerii lor, Enache si Tosca, pe pozitii noi, au ezitat mult, au pasat tirziu, inca nu au incredere. Eu sunt multumit, au jucat toti foarte bine. Cine poate spune ca cei care fluierau erau fani stelisti ?

Tudorache (179 comentarii)  •  29 februarie 2016, 11:29

@anta. Ai dreptate, Cristea de la Iasi e de mare perspectiva la...32 de anisori ai lui numai ca perspectiva lui e in urma, nu inainte...Tare se mai pricep unii la jocul asta cu besica...

Andrei F (1607 comentarii)  •  29 februarie 2016, 11:45

,, Steaua trebuie să înţeleagă însă că, vizavi de public, se află într-o postură asemănătoare cu a „naţionalei”, una nu tocmai comodă. Dacă nu va oferi, dincolo de rezultate, şi partide plăcute ochiului, atractive, va fi fluierată, nu aplaudată.,, Aveti dreptate in ce spuneti dar ocoliti problema...Stelistii nu se pling ca sunt fluierati ci injurati si daca ar fi acelasi lucru ,cei care se ocupa de limbajul folosit si pe blogul dv. inseamna ca dv. sunteti fluierat pentru ca sunt destule comentarii cenzurate... Se vede ca si in alte cazuri -petardele,fumigenele de pe stadioane la care presa cadea pe jos de admiratie- este mai usor sa critici pe Becali decit comportamentul unor suporteri.

anta (565 comentarii)  •  29 februarie 2016, 12:14

@Tudorache. Dar Domnul Marica onor cati anisori are? Si e de perspectiva, ca doar Maestrul i-a dedicat un articol numai lui iarna asta. Cum sta treaba, ai?

Grigore (3 comentarii)  •  29 februarie 2016, 13:46

Domnule,cum e posibil ca o "Gazeta a sporturilor" sa nu bage in seama absolut deloc rugby-ul:turneul celor 6,turneul celor 4,sau poate bate Romania selectionata Universului ca tot nimic.RUSINE

Comentează