Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Ştefan Radu nu se-ntoarce la „naţională”!

.

Permalink to Ştefan Radu nu se-ntoarce la „naţională”!
miercuri, 10 februarie 2016, 9:00

În refacere după o întindere

– Fane, vom discuta imediat pe marginea mesajului pe care mi l-ai trimis pe WhatsApp acum vreo 10 zile. Pînă atunci, spune-mi cum stai cu sănătatea?
– Sînt încă în recuperare după o întindere musculară la coapsă. Ceva minor însă, nimic de speriat, mai degrabă oboseală. Chiar azi urmează să fac un control final şi sper să intru joi seara contra Veronei în campionat.

– Sănătate! Joi, de ce se joacă la mijloc de săptămînă?!
– Meciul s-a devansat deoarece în week-end pe Olimpico, terenul nostru, evoluează reprezentativa de rugby a Italiei. I s-a acordat prioritate.

– Hai să ne întoarcem la…
– … „naţionala” României, aşa-i?

– Corect, vii sau nu, te-ai hotărît?

„Serie A te stoarce ca pe-o lămîie!”

– Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de cînd m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gîndesc, dar în sinea mea eram decis.

– Burleanu…
– A venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit şi cu Lobonţ, cred că şi cu Tătăruşanu. A încercat să mă convingă, dar n-a reuşit.

– De ce?
– Nea Ovidiu, mă apropii de 30 de ani şi nu mai sînt june, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămîie, te epuizează!

– În 2013, cînd ai fost în teren la 2-2 cu Ungaria, nu era?
– Ba da, dar aveam 3 ani mai puţin. Nu interpretaţi greşit, dar aici nu-i ca în România, unde ziua înseamnă un antrenament ori două şi gata! Eu plec de-acasă dimineaţa şi-mi văd familia abia seara. Trebuie să mănînc şi să mă odihnesc după masă în cantonament. E obligatoriu, e lege.

Dacă nu Raţ, atunci Vătăjelu

– Totuşi, nu regreţi că pierzi Euro? Cu asemenea ocazie…
– … nu mă mai întîlnesc. De acord. Sincer însă, nu-mi pare rău şi le voi ţine pumnii strînşi băieţilor în Franţa. Voi fi suporterul lor. Le trebuie un plus de încredere şi să nu se sperie de francezi. Cred că se pot califica din grupă.

– Puteai ajuta şi tu…
– Nu schimbam eu faţa echipei că nu-s vreun Hagi, vreun Gică Popescu ori vreun Dan Petrescu! Dacă nu se va restabili Raţ, postul de fundaş stînga va fi acoperit fără probleme de puştiul ăla de la Craiova, cum îl cheamă?

– Vătăjelu.
– Exact. L-am urmărit în cîteva rînduri, e înfipt pe picioare, vînos. Îmi place în mod deosebit.

– Fane, sînt şi bani mulţi în joc la Euro, de ce să scapi ocazia?
– Să-i ia cei care au mai multă nevoie, tinerii. Pe mine nu mă mai preocupă banii ca altădată. Sănătate să am şi să-mi văd copiii mari!

„M-am simţit bine cu steliştii la lot”

– Unii zic aici, în ţară, că ai plecat de la „naţională” din pricina lui Piţurcă şi, mai ales, a steliştilor. Care ţi-ar fi făcut, ca fost dinamovist, zile fripte!
– Cînd am citit asta, chiar am vrut să telefonez şi să dezmint, dar m-am luat cu altele. Nu-i nimic adevărat, o invenţie, o prostie. Eu n-am avut nimic de împărţit cu nimeni, iar cu Piţurcă, singurul selecţioner pe care l-am prins, am fost în relaţii normale. Impresia mea e că m-a apreciat.

– Steliştii te-au incomodat cu ceva, te-au izolat?
– Sub nici o formă, cine a mai scos şi gogoriţa asta?! M-am simţit bine cu steliştii la lot şi nu m-a împins nimeni să renunţ.

– Presa?
– Cu ale ei, azi te urcă, mîine te coboară, un rău necesar. Dar n-am pus totul la suflet.

– Să conchidem, există o şansă, cît de mică, să revii la „naţională”?
– Nu, nea Ovidiu, e un subiect închis. Nu mă bucur s-o spun, dar nici nu  mă feresc. Salutări tuturor şi Doamne ajută!

 

Născut pe 22 octombrie 1986 la Bucureşti, Radu a debutat în echipa naţională pe 15 noiembrie 2006 în „amicalul” cîştigat cu 1-0 în faţa Spaniei. A strîns 14 selecții, ultima datînd din 22 martie 2013, de la egalul de 2-2 cu Ungaria.

Transferat de la Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, a jucat peste 200 de meciuri în toate competiţiile pentru formaţia romană. Vara trecută, el şi-a prelungit contractul cu Lazio pînă în iunie 2020. Conform presei italiene, salariul lui anual e de 1,4 milioane de euro.

Comentarii (66)Adaugă comentariu

Acaraica (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:06

14 milioane de euro salariul ? Felicitari...cum le stiti voi pe toate!

Skydark (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:09

Salariu anual de 1.4 milioane nu 14 milioane de euro :)))

iod (6 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:09

d bovidiu,chiar 14 milioane? Nu prea le ai,nici cu matematica,nici cu limba romana

gigi contra (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:10

salariul anual de 14 milioane ? sigur .. ?

unu (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:13

salarul lui anual e de 1.4 nu 14 milioane de euro. in rest sunt decizii personale ale jucatorului si nu trebuie nimeni sa ii arunce cu noroi in fata.

Eu (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:20

Poate 1.4 mil de euro....

adi (15 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:22

***cum sa ia 14 milioane de euro pe an????nici zlatan nu castiga atât.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iasi (12 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:25

Vrajeala....nu stiu de ce nu mai vrea, un motiv ascuns trebuie sa fie...3 ani chiar nu conteaza...pai Sanmartean are 36 de ani ...si tot vine de la mama naibii din Arabia sau pe unde e...cred ca are ceva probleme la mansarda...cum de in 2013 a putut si acum nu mai poate....dar sa fie sanatos ca nu sta nimeni sa se roage de el...va regreta suta la suta decizia luata peste ani si ani..

Rares (113 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:32

Mda...Nu stiu de ce inca il mai bagati in seama pe asta. Lasati-l sa-si faca banii acolo. Dar daca o sa vrea in Romania la 35 de ani sa-l alungati in Italia. Si dovata si pentru *** care au mancat tot ce le-a zis presa..Cu Piturca nu a avut nimic. Ar trebui amendati tradatorii ca Radu. Nu exista sunt obosit nu vin la munca. Nationala ar trebui sa fie prioritate si cine se opune si nu vine sa fie amendat tare...auzi...nu pot ca sunt obosit. Nesimtire curata. Isi bate joc de o tara intreaga.. Avem si noi un jucator mai rasarit si asta nu vine ca e prea obositor. TRADATORULE!!!!!!!!!! RUSINE!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Montgomerry (60 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:34

Cred ca Radu are dreptate,cand refuza sa mai vina la lot.De cand a plecat la Lazio, baiatul asta a jucat constant si bine si rau,dar oricum juca titular in Italia. Chemat la Nationala,lustruia banca de rezerve.El e un tip mai retras,omul nu vrea sa intra in polemica cu nimeni,cert e ca Piturca la marginalizat,preferand sa joace la vremea respectiva experimente cu Nicolita si alti stelisti.In perioada lui Razvan,daca imi aduc bine aminte,nici nu era chemat la lot.Acum ma intreb ce alt fotbalist tratat la fel,ar fi venit in continuare la lot?Si mai e ceva,baiatul asta poate juca si fundas central si mijlocas la inchidere.S-a retras in liniste,fara tam-tam si cred ca cel mai bine ar fi sa-i respectam decizia.

ZONA MAGHERU (166 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:37

Bine macar ca va respecta personal si v-a spus adevarul altfel faceam tot felul de supozitii la infinit . Eu banuiam ca asta e motivul . Din cite am inteles a avut o copilarie grea si a tras tare de el; sa ajunga unde a ajuns dar sa nu uite ca fotbalul romanesc la propulsat in fotbalul mare . Oricum si daca raminea la dinamo nu ar fi murit de foame . Nici nu-mi gasesc cuvintele . Asta nu e o scuza. Ce sa mai zic de jucatorii din premier league care in plus mai servesc si un pint sau doua de bere dupa meciurile de acolo si se jertfesc si pentru albion daca e cazul .

anonimul1965 (2 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:37

14 milioane de euro salariul anual ,asta sa i-o spuna lui Mutu dupa ce a tras pe nas

Țara Bârsei (2 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:38

Atunci când a fost selecționat ,era ținut pe banca de rezervă. Nu mi se pare normal și nici el nu cred ca s-a împăcat cu statutul de eterna rezervă. Eu zic ca a făcut bine că a renunțat, decât umilit mai bine așa. Aveam și noi un jucător în campionatul italian , titular meci de meci dar nu avea loc, așa e la noi la români.

dex (27 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:43

Sper ca, odata cu aceste clarificari, subiectul sa fie inchis pentru totdeauna. Asta e singurul merit pe care il gasesc articolului. Altfel, ce sa caute R Stefan la Euro cand el n-a participat la calificare?! "Să-i ia cei care au mai multă nevoie". Nu Fane, sa-i ia cei care merita, asta trebuia sa fie raspunsul tau.

Țara Bârsei (2 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:46

Multă sănătate și putere de muncă Ștefane!

unul (42 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:48

pentru @anonimul1965......bre, nu a spus el asta....gazetarii, si, e la mintea cocosului, e vorba de 1,4 milioane anual..

catalin_cj (65 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:51

Tot respectul pentru faptul ca are curajul sa spuna in fata ca nu vrea la nationala. Cand a venit s-a spus ba ca nu da randament, ba ca nu joaca pe postul lui, ba ca nu se intelege cu x si y pe teren. Nu sta echpa Romaniei in jucatorul asta. Chiar daca ar veni la nationala ar avea grija Chiriches sa il traga in jos cu gafele lui. Cat timp e clovnul ala acolo titular poti aduce la nationala si pe Pique ca nu conteaza. La Euro nu vor mai fi fotbalisti ca ungurii sau grecii care cand se vad cu mingea data de Chiriches sa se emotioneze si sa se impiedice in ea.

vlad (3 comentarii)  •  10 februarie 2016, 9:57

Seria A il stoarce ca o lamaie , pablo maldini a jucat pana la 40 de ani si nu sa retras din nationala decat undeva pe la 34 de ani , Filippo Inzaghi asemanator si exemplele pot continua ! Eu ii respect decizia dar sa fie barbat si sa recunoasca ca nu vrea sa vina la nationala nu sa se ascunda si sa gaseasca scuze !

catalin_cj (65 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:02

@ vlad. Pai asta este esenta articolului. Faptul ca el recunoaste ca nu vrea sa vina la nationala. Nu ca nu poate. Faptul ca e obositor e doar un argument in plus la lipsa lui de motivatie.

George Dinescu (4 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:24

Buna ziua! Comentariul si motivele expuse de Stefan Radu par de bun simt si reale. Nu se ascunde sub masca unui patriot, nu este patriot si nu ascunde lucrul acesta. Se gandeste la familie si la viitor. Poate resursele fizice, morale si salariul anual de 1,4 milioane sunt suficiente (doar) pentru campionatul italian. Ceea ce nu inteleg este: de ce acest interviu este unul de exceptie? A fost intervievat, cumva, Mircea Lucescu, asta ca sa ramanem in ,,sfera fotbalului"?!

Alx (141 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:27

A renuntat Lahm la nationala Germaniei, nu e ca cazul sa comentam despre Radu Stefan. E viata lui privata si are dreptul sa faca probabil ce crede el ca este mai bine. Mie oricum nu imi place de el ca este dinamovist.Dar sa obligi omul sa vina la nationala este o tampenie.

vlad (140 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:36

Ii place in mod deosebit baiatul ala de la Craiova dar habar n-are cum se numeste, un om care joaca pe postul lui. Dl. Ioanitoaia nu inteleg de ce continuati sa luati interviuri unui apatrid!!! A renuntat la Nationala doar din comoditate, este un om care merita dispretuit de TOATA LUMEA!!! Si stati linistiti, nu se mai intoarce in tara.

Iasi (12 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:39

hai nu va mai ***.ti atata pe voi...logic ca e 1,4 milioane ce naiba...mai greseste si nea Ovi la tastare, ca doar e si el om, nu?

Adrian (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:39

Un baiat care isi stie limitele fizice 30 de ani... pe 2 fronturi.Cu un asemenea caracter poate o sa avem un nou antrenor de valoare in viitor ( sa vedem si calitatile lui de a antrena prima data)Cat despre Sanmartean el trebuie sa realizeze ceva mai mult pentru ca inca nu -s-a ridicat la nivelul asteptarilor din tinerete la echipa nationala. poate ii Euro lui...

George (164 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:44

Respect Stefan Radu. Cei care il judeca sa taca.

Octavian (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 10:53

Mi se pare frumos ca nu se intoarce acum la nationala, sa joace la Euro...la Euro sa joace cine a jucat in calificari, cine a muncit si merita ocazia sa isi demonstreze valoarea la un astfel de turneu. In schimb sunt putin dezamagit de aceasta atitudine ca serie A te stoarce ca pe o lamaie, de parca la echipele din tara atunci cand esti in cantonament nu te antrenezi, mananci si dormi(ceea ce spunea el ca face) ci aici stai si faci tactica pe Play Station?! Cum de altii pot duce un astfel de ritm(Marica trage tare sa revina si sa demonstreze, Rat se mentine la un nivle bun, nu mai spun de alti jucatori din strainatate care joaca pe toate fronturile: cupe europene, campionat, cupa, nationala) Un jucator bun, care si-a propus putine din pacate. Dar poate mai degraba putin si facut bine...desi si asta e discutabil...

gigi (152 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:05

Beei uitati-va in ziar unde salariul e cu virgula, 1,4 milioane. Deci, eroarea nu e a autorului care oricum nu facea asa confuzie.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:10

Domnule Ioanitoaia...Stefan Radu este un fotbalist terminat pentru Nationala ...de cate ori a venit a facut numai meciuri proaste...daca revine si joaca iar prost ...cine ar fi de vina?...de ce sa riste ?

Mihai (36 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:10

Este clar ca salariul este 1,4 mil euro. Nici la M City nu au multi salariu peste 7 mil euro. Oricum pentru Italia este un salariu mediu. Ca jucator, sincer a avut noroc sa prinda Lazio atatia ani, au fost altii mai buni. L-ati vazut in vreun meci sa rupa gura targului ? In schimb are caracter, el stie mai bine care-i sunt prioritatile si cat poate. Din punctul meu de vedere nu trebuie blamat.

Mihai (36 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:16

Foarte pompos titlul: interviu de exceptie. Vai de noi, nici la otv nu erau titlurile asa.

cpt.ahab (19 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:17

Ia te uita cum a devenit Stefan Radu "lipsit de patriotism"! Un fotbalist roman care joaca in mod constant, de prin 2007, in prima liga italiana, purtand cateodata si banderola de capitan, face o mult mai buna propaganda Romaniei si fotbalului romanesc decat orice "imprumutat/ teapa" care-i convocat si titularizat frecvent de niste selectioneri mai mult sau mai putin probi. Se pot compara Rusescu, Torje, Dica, Lobont, Chiriches etc- esuati in Occident, cu Stefan Radu? Nu. Omul nu vrea sa vina la lot, din varii motive, si basta! Asta nu-l face mai putin roman. Lasati bazaconiile si patriotismul de parada. Orice roman care munceste onest in strainatate, e apreciat acolo, iar o buna parte din bani ii ajung in tara, e infinit mai patriot decat neispravitul incapabil sa faca si cea mai marunta treaba cumsecade, dar care se bate zilnic cu caramida in piept ca-i roman verde!

dobre (9 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:21

@Mihai. Tu esti Gica Contra ori nu cunosti limba romana. Titlul articolului e chiar foarte simplu si direct. Saracan de tine nu stii ce inseamna pompos. trimiterea la OTV lamureste situatia.

Viktor (278 comentarii)  •  10 februarie 2016, 11:57

Cot. ahab are perfecta dreptate. E mult mai important dar si mai greu sa reusesti printre straini decat acasa la tine. Fane Radu e un exemplu de urmat in acest sens.

gio (107 comentarii)  •  10 februarie 2016, 12:17

desi nu recunoaste sigur au fost niste chestii la nationala.. N-am mai auzit sa se retraga cineva la 26 de ani doar pt ca e solicitat prea mult la echipa de club. S-a retras Lahm, dar la 30 de ani si 100 de selectii dupa ce a devenit campion mondial. Pana la urma, pe perioada convocarii urmezi programul de pregatire la nationala in loc de echipa de club, mai sunt in plus niste avioane dar totusi asta nu vine din china. Sigur, ai o vacanta mai scurta daca esti convocat la un turneu final dar cine nu-si doreste turneul final? Bani, vizibilitate..

Paulis (3 comentarii)  •  10 februarie 2016, 12:22

Mi se pare aberant sa il judeci doar pentru ca spune cinstit ca nu se mai intoarce. Eu condider ca nu putem impune noi nimanui unde sa locuiasca, sa munceasca samd. Tot respectul pentru el!!!

Golombioschi Ilie (150 comentarii)  •  10 februarie 2016, 12:42

La nivelul federatiei trebuie luata o decizie radicala pe care orice antrenor al nationalei sa o respecte strict. Astfel in cadrul criteriilor de selectie, in mod clar,strict si obligatoriu sa se introduca obligatia ca jucatorii selectionati sa aiba sub 28 de ani la inceputul campaniilor de calificare respectiv 30 la sfarsitul turneului final la care urmeaza sa participe. De asemenea si un al doilea criteriu ferm ca jucatorii selectionati sa joace strict numai in competitiile interne, renuntandu-se pentru totdeauna la jucatori ce activeaza in campionatele din alte tari.Aceste criterii benefice pentru echipa nationala, chiar daca la prima vedere nu par, trebuie popularizate, analizate ,discutate si in final luata o decizie care sa le puna in valoare pentru revigorarea fotbalului romanesc.

catalin_cj (65 comentarii)  •  10 februarie 2016, 12:55

@Golombioschi Ilie, serios? Sa se aplice in toate tarile aberatiile alea ale tale eventual. Adica tu crezi ca asa cluburile vor fi mai capabile sa produca jucatori valorosi? Eu unu nu as vrea sa vad o nationala cu jumatate echipa fcsb-iului si jumatate vai si amar. O idee fara nici un pic de logica.

Mihai (36 comentarii)  •  10 februarie 2016, 13:08

@dobre. Cred ca tu ai probleme. La rubrica best of the day din Prosport (daca intelegi) e urmatorul titlu: "Un nou interviu de exceptie: Stefan Radu...." . Vezi ca la comentarii s-au mai intrebat si altii ce este de exceptie. Dar probabil ca ai obosit citind 7-8 randuri si nu ai sesizat alte comentarii.

Adrian (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 13:51

salut! Deci pana la urma care este motivul pentru care nu mai vine la nationala ?! Ca nu rezista pe doua fronturi ? Care fronturi ca nationala are meciuri din an in paste . Slabut interviu, lipsit de substanta asa ...buna, ce faci ? vii? nu vin, ura si la gara... Succes in continuare

Ardeleanu’ (15 comentarii)  •  10 februarie 2016, 14:07

Nu regreta că te-ai retras...nici noi nu te regretăm!

Observator (14 comentarii)  •  10 februarie 2016, 14:09

Bravo lui. Un jucator bun si cumpatat ca om. Asa-i, ce sa te mai dai 'rotund' la 30 de ani (ca fotbalist). Este varsta la care (cu rare exceptii) joci din acumulari, nu mai faci progrese. Bravo Stefane.

run away (13 comentarii)  •  10 februarie 2016, 14:15

Nu ar trebui sa acuzam pe nimeni ca nu "serveste patria" la nationala. Nici pe Radu la fotbal, nici pe Halep cand refuza echipa de FED Cup... In fond si la urma urmei, ca cetateni romani suntem fiecare in parte pe cont propriu. Statul; nu a facut nimic pentru ca acesti sportivi sa ajunga unde au ajuns. Si-au cheltuit propriile resurse, si-au vandut case, s-au antrenat din greu. Acum ca au ajuns departe, hop si statul cu pretentiile de patriotism. Daca vin, felicitarile noastre pentru efort. Daca nu vin, e fix decizia lor justificata la maxim.

Florin (67 comentarii)  •  10 februarie 2016, 15:56

Jucator bun si constant, am avea nevoie de el pe stanga, unde daca dai de un varf de viteza ai boulevard. El a fost tinut pe banca sau evitat cand ar fi vrut sa joace, asa ca il inteleg perfect. CE TREBUIE SA INTELEAGA UNII CA PITURCA: fotbalul nu se joaca cu morcovul in ***, ori respecti jucatorul, ori joci cu cine se nimereste pe partea aia.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stelist=Roman (64 comentarii)  •  10 februarie 2016, 16:12

Nationala nu merita un jucator ca si Radu, ea il are pe dragos grigore, ropotan, torje, hoban, marius alexe, andrei ivan, budescu, steliano filip, nedelceru sau ropotan toti fotbaliatori pe mari comisioane.

profesorul (1 comentarii)  •  10 februarie 2016, 16:21

bai nebunilor voi sunteti chiori? scrie clar in articol 1,(adica VIRGULA) 4 MILIOANE dolari. Ce nu va e clar?

dobre (9 comentarii)  •  10 februarie 2016, 17:20

@ Mihai. Desi am sanse foarte mici, incerc totusi sa te luminez. De data asta GSP nu greseste. Interviul este realmente de exceptie pt ca Stefan Radu nu obisnuieste sa dea interviuri decat o data pe an sau si mai rar. Dinamovistii stiu bine asta si nu doar ei ci si cei interesati de presa sportiva. Eu imi mai aduc aminte de un singur interviu realizat tot de Ioanitoaia prin 2013 ori si mai devreme. Acum ai inteles sau trebuie sa repet ca sa retii? Ca tu te crezi mai destept si mai hatru decat esti nu e de mirare. E atitudinea tipica a semidoctilor.

Abcde (206 comentarii)  •  10 februarie 2016, 17:27

Adriene, gresesti. Prin interviul asta Dl Ioanitoaia i-o trage lui Burleanu care declara zilele trecute ca il asteapta la lot pe Radu ca sa mearga la Euro. Iar Dl Ioanitoaia afla raspunsul ca nu inaintea lui Burleanu si a federatiei. Asta e tot spilul.

Dilimache (657 comentarii)  •  10 februarie 2016, 18:26

Bravo lui ca a luat o decizie si o sustine barbateste, putini oameni cu coloana vertebrala in tara asta!!

sumio (565 comentarii)  •  10 februarie 2016, 18:44

In mod normal ar fi trebuit sa nu refuze propunerea, in special pentru ca aceasta il onoreaza. Onoarea e pe primul loc in viata!

anta (911 comentarii)  •  10 februarie 2016, 18:47

Sa stea acolo la Roma pana cand i-*** zice eu sa vina la lot!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează