Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cine-l contestă pe Iordănescu?

Contractul pe care selecționerul îl dorește de la FRF pînă după Euro 2016, 40.000 de euro pe lună, reprezintă o căciulă de bani. Raportat la veniturile românilor, nu-i un salariu mare, e imens, e astronomic!

Cînd îl solicită, trebuie că […]

Permalink to Cine-l contestă pe Iordănescu?
vineri, 20 noiembrie 2015, 9:28

Contractul pe care selecționerul îl dorește de la FRF pînă după Euro 2016, 40.000 de euro pe lună, reprezintă o căciulă de bani. Raportat la veniturile românilor, nu-i un salariu mare, e imens, e astronomic!

Cînd îl solicită, trebuie că Iordănescu calculează că italianul Conte, cu a cărui echipă a terminat la egalitate deunăzi la ea acasă, primește de 10 ori mai mult, 4,5 milioane anual Numai că România nu-i Italia și invers! Oricum, dacă șefii de la Casa Fotbalului, care încearcă să mai tragă de timp, vor accepta propunerea, atunci Generalul îl va depăși și pe Pițurcă, plătit cu 35.000 pe lună.

În măsura în care e adevărat, și de ce n-ar fi?, că pe un antrenor îl recomandă rezultatele, ele și numai ele, Iordănescu are argumente să liciteze. În acest mandat al său început în octombrie 2014, a stat pe bancă în 9 meciuri de palmares, a cîștigat 4 și a remizat 5, procentajul lui de reușită fiind deosebit, 63 la sută. Remarcabil. Drept urmare, pentru întîia oară din 1997 încoace “naționala” a încheiat anul fără să fi cunoscut înfrîngerea! Pe parcursul lui 1997 la comandă s-a aflat tot Iordănescu.

În ciuda unor realizări de netăgăduit, deoarece unde-i statistică n-ar trebui să fie și tocmeală, contestatarii selecționerului par să se înmulțească, nu să scadă Inclusiv egalul obținut la Bologna în fața unei cvadruple campioane a lumii a fost intens bagatelizat pe rețelele de socializare, ba și persiflat!

I s-a reproșat lui Iordănescu alcătuirea fantezistă a lotului, iar printre critici au apărut, absolut surprinzător, și oficiali ai Stelei, club de care Generalul și-a legat o parte importantă a carierei. A jucat și a antrenat în Ghencea peste două decenii!

Scriind cele de mai sus, nu mă refer la Gigi Becali, cu ale cărui ieșiri în decor ne-am obișnuit și rareori le mai băgăm în seamă. Ideea latifundiarului că Iordănescu s-ar fi aliat cu MApN în povestea cu stema și ar aștepta, pentru a convoca mai mulți steliști, nu doar pe Adi Popa, o atenție, un plocon, “eu cred că vrea ceva, dar nu știu cît e comisionul”, e atît de deplasată, o gogomănie, încît am irosi vremea comentînd-o.

N-a fost prima oară și nu va fi probabil nici ultima cînd gura lui Gigi vorbește fără el. Trist și inconfortabil pentru toți e că într-o discuție care-l dezavantajează s-a amestecat și Helmuth Duckadam. Președintele de imagine al roș-albaștrilor a emis cîteva observații pertinente pe marginea partidei de la Bologna, de bun-simț. Că fundașii laterali au greșit des, că Budescu și Sînmărtean au dezamăgit, la fel și Keșeru etc.

Mai departe însă, regret s-o spun, Duckadam a scăpat volanul. Amendînd neconvocările lui Stanciu și Chipciu, legendarul portar s-a plîns că “nu cunosc exact pe ce criterii s-a făcut selecția”. Cu scuzele de rigoare, era obligatoriu să le cunoască, trebuia să meargă selecționerul cu șapca-n mînă și să dea explicații fiecărui club în parte?! Îl stimez prea tare pe Eroul de la Sevilla ca să-i răspund personal, de aceea îi pasez sarcina internautului care nota, pe blogul Gazetei, “Păcat de Duckadam, un monstru sacru devenit portavocea unui patron incoerent”. De acord că e păcat. Mare păcat.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

corneliu (116 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 9:58

Da domnule Ioanitoaia, Iordanescu impreuna cu oprea vor „sa-l faca” pe impertinentul Gigi! Mass0media trebuie sa execute un deziderat ale Puterii Politice! Oentru fotbalul romanesc este Ordin sa ramana investitori numai Primariile, adica bani publici (mai ales acolo unde sunt primari PSD)! Ce sa construiasca primariile scoli, gradinite sau spitale, nuuuuu dl Burleanu si dl Gino Iorgulescu trebuie sa execute!! Toti investitorii la puscarie sa sa conduca fotbalul romnesc Po;iticul! Oare de ce dl Lupescu nu are nimic de comentat pe la UEFA? Am inteles el are probleme cu dl Radoi, ca nu are scoala!!

danny pump (17 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 10:13

domnu’ ionitoaia eu inteleg ca sunteti prieten cu dinopuiu,dar ca jurnalist ar trebui sa fiti echidistant,si din pacate asta nu se vede.iordanescu e un produs expirat,rezultatele s-au datorat unei grupe extrem de usoare si unui joc penibil.mai nou se pare ca vrea sa aduca si alte produse expirate ,unde doamne este intinererea,noul in ruginta minte a pensionarului senator?!!!

Dtru (268 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 10:40

Numai fraierii il contesta ca sa isi dea importanta.

Jeannot (40 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 10:43

La cata avere a adunat Tata Puiu ar trebui fii mai modest nu sa se arunce asa la cascaval. Noi sa ne comparam cu Albania si nu cu Italia.

Olteanu (478 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 10:47

Iar ne certati si nu aveti dreptate. Echipa joaca cu Iordanescu mau urat si decat in vremea lui Piturca si in plus se stie cum a ajuns Iordanescu inapoi ka echipa. L-a ous prietenul lui Oprea alt general facut la apelul de seara.

Ghencea (129 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 10:57

Intradevar e jalnic ce se intampla cu Duckadam care e atarnator pe langa Becali si demn de compatimire. A plecat in America si s-a intors nici el nu stie ce vrea de la viata lui. Mai bine ramanea domn la Arad decat

brazvan (57 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 11:42

@jeannot.
pomenești de românia și italia și zici că iordănescu ar trebui să fie mai modest. nu mă omor după el, dar salariul pe care îl dorește este a zecea parte din ce ia conte, pe undeva în același raport cu salariile medii din cele două țări. și atunci???

și încă ceva: materialul uman de care dispunem e mult mai subțire, așa că orice rezultat, fie el și chinuit, merită apreciat.

mishu (234 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 11:56

@danny…Tu esti alt selectioner…Grupa slaba ca Olanda a avut una tare.. Argumentele tale sunt de doi leuti..,

vlad (34 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 12:42

Pai si eu il critic :). 4 victorii, 5 egaluri… frumos, insa o singura victorie in meciuri oficiale. Oricat nu mi-ar place, trebuie sa recunosc ca si acum tot Piturca ne-a calificat la Euro. Hai sa va mai pun o critica: legata de ce zic stelistii. De la primele 3 clasate din campionatul nostru, care au destui romani, cati au jucat??? Unul singur, Budescu, 45 de minute…. vi se pare normal? Este evident ca oamenii sunt convocati dupa numele lor, nu dupa ce joaca la cluburi…. Sapunaru e dovada suprema.

Hombre (93 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 13:10

Nu-s impotriva unui salariu consistent. Daca vrei calitate, trebuie sa scoti banul. Doar ca Iordanescu nu e Dan Petrescu sau Mircea Lucescu. Iar nationala nu arata prea bine din selectia facuta de el INSUSI, jucand dupa tactica sa PERSONALA si cu amicalele pe care le-a vrut chiar EL.

pamfletaru (45 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 13:33

bun,ii dam si casa poporului daca ia europenele.
dar daca nu functioneaza iconitele lui si ne intoarcem
batuti mar,ca de fiecare data,
ce penalizari primeste papa general ,isi da el demisia?
-era simpatic inainte, acu are trening politic,e preten cu zburlenii

a mancat paine buna de la steaua si nu da o mana de ajutor lui becali.
sa mai astampere pe fratii lui generalii ,sa isi vada de tancurile lor ca ruginesc,
nu de fotbal

hagi e viitorul ,generalii devin rezervisti !

Naica (43 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 13:43

Interesul poarta fesul !

Mihnea (47 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 14:18

Am citit ca pretentiile lui Iordanescu i se par exagerate lui Burleanu si nici mici nu sunt daca salariul pe care il cere pe 6 luni va fi peste cel pe care l-a luat Piturca. Sunt curios ce salariu are Burleanu ca sa pot face o paralela. Nu vreti sa cereti oficial federatiei sa faca publice salariile sefilor ei in frunte cu Burleanu. In targ circula sume greu de crezut.

Viktor (278 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 14:25

Beei a calificat echipa, hai sa il lasam sa isi faca treaba ca poate face o figura frumoasa la Euro. Nu va mai dati toti asa priceputi. Selectia lui Tata Puiu e subiectiva dar nu a suparat ca nu a mai convocat ca altadata 7-8 stelisti sa incaseze oierul mai mult si sa vanda pe pret mai bun toate ciurucurile de jucatori.

coco (401 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 14:28

Misto expresia ca Ducadam a scapat volanul. Masina nu era a lui, era a lui Becali.

Avram (23 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 15:04

Hombre, daca nu ti-e cu suparare, afara de Urziceni Petrescu ce scofala mai facu ca antrenor? Niciuna. Nu poti sa il compari cu Lucescu.

Liviu (7 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 15:45

Eu sint unul dintre cei care-l contesta pe Iordanescu …Si nu doar pentru fotbal-ul penibil pe care-l joaca Romania si selectionarile facute dupa criteriii subiective, numai de el stiute (vezi selectionarea lui Sapunaru dupa mutarea lui la Panduriii…) Omul nu pregateste Romania pentru viitor el traieste pentru prezent pentru rezultatele obtinute chinuit de la meci la meci si tind sa cred ca si pentru un record personal de care nimeni nu este interesat in afara lui… Faptul ca echipa n-a fost batuta anul asta este un punct de vedere …un altul ar fi ca am cistigat doua meciuri nenorocite ca echipe slabe in conditiile pe care le-am vazut toti ….Si acest « mare antrenor » are tupeul sa ceara mai multi bani de la FRF in conditiile in care salariul lui este mai mult decit rezonabil raportat la Romania si posibilitatile ei de plata. Poate ca Burleanu ar trebui sa-si creasca si el salariul acum ca Romania s-a calificat la Europene pentru ca de, si el considera ca ar avea vre-un merit. Sau poate toti de la Federatie ar trebui sa ia prime ,la fel cum s-a intimplat pe timpul lui Mircea Sandu….Ti se face lehamite…. Diferenta de bani pe care omul considera ca o merita ar putea fi folosita de Federatie pentru crearea si ridicarea centrelor de copii si Juniori ca sa amintesc doar o posibilitate,…dar cite nu se pot face cu 20 000 de Euro pe luna…
Si revenind la meciul cu Italia am vazut toti cum s-a obtinut rezultatul de egalitate. A spus-o chiar Conte : « au avut doua suturi pe poarta si au inscris »..Domnu’ general daca programul incarcat i-ti permite sa citesti si rindurile astea am un sfat pentru dumneata : « sterge-ti zimbetul de pe fata.
, ca n-ai pacalit pe nimeni »

DODO (205 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 17:11

CUM CINE ? nea Ovi, Mironiuca, Sumudica…toti antistelistii, antiromânii, antifotbalistii si pro Agentu 007 de la Șaptior

IO (154 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 17:32

Contestatarii lui Iordanescu folosesc invariabil acelasi adjectiv, „expirat”. Desigur postul de antrenor al Nationalei este vanat de multi, dar sa aruncam o privire si spre celelalte variante de posibili selectioneri. Cu mana streasina la ochi, nu vad nimic. Absolut nimic mai bun ca Iordanescu in acest moment.
Becali si angajatul sau, Duckadam, nu reprezinta Steaua. Ei reprezinta minuscula lor echipa numita Tracia, Soarele sau mai stiu eu cum, nicidecum Steaua. As fi inteles atitudinea lor daca faceau referire la Tosca, un jucator care chiar ar merita sa fie in lotul national, dar cand vorbim de Chipciu sau chiar de Stanciu… sa fim seriosi. Primul nu are ce cauta in liga 1, iar al doilea ar trebuie sa arate ca este fotbalist fara sa aibe acreditarea de gat.

Steaua1986forever (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 17:46

Singurul de care imi pare rau este duckadam, care in ultima vreme vorbeste mult prea mult cand ar fi trebuit sa taca inteligent. In rest, din nou, nu pricep de ce Iordanescu nu il actioneaza in instanta pe „domnul patron” al FCSB daca, intr-adevar, nu exista comisioane si este doar o calomnie. Ciudat insa, nici macar nu a comentat subiectul. Oare de ce? Daca o sa aflam peste cativa ani (asa cum am aflat acum ceva despre care se vorbea de mult timp, cum ca fratii becali ar fi dat bani acelei doamne judecatoare care a avut „o relatie” interesanta cu un alt domn, domnul borcea) ca la Nationala se luau comisioane ? Ce o sa mai spuneti? Il respect pe domnul Iordanescu, este un stelist adevarat (cum nu o sa fie GB nici dupa 100 de ani de proprietate asupra Steaua – sau fcsb daca doriti) insa in tulburii ani 90′ va garantez ca se dadeau comisioane pentru selectii la Nationala. Nu am nicio proba, desigur, dar daca ne uitam in timp o sa vedem multe lucruri cel putin interesante. Si nu e vorba doar de Iordanescu, au mai fost si altii care procedau la fel.

Cheetah (2118 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 18:25

Raspuns: Eu NU! Si nici nu as putea avea tupeul sa fiu invidios ca va cistiga 40K euro pe luna in caz ca reuseste la campionatul european. E alta lume si alti bani, asta-i adevarul.
Si mai e ceva: dansul selectioneaza pe cine vrea si nu da socoteala nimanui, ca de-aia e selectioner. Cu atit mai putin unuia ca GBecali care se baga in fotbal ca tehnician desi nu se pricepe decit la afaceri.
Selectionerul selectioneaza, asta e.

anti (22 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 19:05

oricine il poate contesta,pt ca in tot anul 2015 a batut doar pe Feroe.Fara punctele obtinute de Piturca(in cele mai grele meciuri)acum am fi ramas acasa.Puneti un antrenor mai tinar,care sa creada in valoarea jucatorilor,nu in iconitele palmate de tata Puiu..

dan (100 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 19:45

cumnatii, abia asteapta sa calce pe bec si sandu ca doar e pus de Burleanu….

Fanel (13 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 19:50

@DODO. Nu as vrea mintea ta si o vila pe plaje la Las Vegas pentru ca dl Ionitoaia il lauda pe generalul lui peste prajit si numai in capul tau il contesta. Multi citeste ce scrie aici si putini pricepe.

Miron (15 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 19:56

Trageti in Iordanescu cu gloante oarbe. Meseria asta e altceva daca e vazuta decat din inauntru. Ia reflectati voi agresivii la acest aspect.

balaban (2118 comentarii)  •  20 noiembrie 2015, 20:27

Il contesta cei ce vor sa-i ia locul si ciracii lor postaci platiti, daca nu-i pleonasm cumva.

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 0:43

Nu i-as da lui Iconita nici 40000 de roni pe luna si cu atat mai putin 40000 de euroi. Dar prost nu e cine cere, prostul e cel care da. Si cum Burlesanu e usor de dus Iconita va mai pune o caramida la viloiul lui din banca.

Adita (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 1:08

Daca nu ne calificam unii cereau expulzarea lui Father chiken iar altii chiar tragerea lui in teapa ca pe vremea lui Vlad Tepes.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 5:19

Nu ma deranjeaza ce salariu ar avea antrenorul Nationalei de Fotbal, general Puiu Iordanescu, m-ar deranja un joc slab al echipei Romaniei la EURO 2015. Pe de alta parte, sa nu uitam ca am avut o grupa cu noroc ca preliminarii, asa ca noi spectatorii aproape toti ne gandim ce va face generalul in scurt timp, ca sa avem un bagaj de idei fotbalistice ,ca sa batem granzii Europei si sa trecem de grupe. Acum , nu ma mai intereseaza trecutul, ma intereseaza viitorul echipei la EURO 2015. Eu as prefera un antrenor strain ca sa faca putina ordine disciplinara la toate nivelurile, apoi sa-l platim la adevarata valoare daca are rezultate. Iordanescu e prea fricos ca sa impinga echipa Romaniei dincolo de grupe deoarece, metodele domniei sale sant depasite, iar ca mentalitate este sub nivelul mediu al Europei Fotbalistice. Din amicale nu prea inveti mare lucru, ci mai degraba prin metode noi si constructive cu un antrenor strain, zic eu ca, am castiga mai mult. Dar, daca pierdem si acest tren de a trece de grupe, ne-am ars caci alt drum nu se intrevede la orizont. HAI ROMANIA!

Cinezan Vladimir (99 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 8:08

Domnule Ioanițoaia, românului i se face lehamite numai când aude că se pot da salarii de PATRUZECI DE MII de euroi pe lună, iar el, cel dintre cei peste 80% care au până la cel mult 400 de euro lunar, se bucură că are și acești bani. Pentru merite excepționale sunt și salarii corespunzătoare, dar care ar fi meritul antrenorului Iordănescu ? O calificare printre cele multe echipe calificate ? Echipa joacă, așa cum joacă, după talentul fiecăruia în parte, schemele sunt uitate la cabină ( dacă există…), și rămâne doar Fata Morgana înveșmântată în prime de joc, și acestea negociate la sânge cu alde burlenii. Șef negociator este antrenorul iconograf. Respect pentru Iordănescu, cel care, cândva, ne-a înfiorat și a înfiorat Barcelona, dar de sub purcoiul de bani ne zâmbește strâmb o altă persoană, departe de „icoana” fotbalistului de odinioară. Este modelul antrenorului „ciocoi de modă nouă”, mereu cocoloșit părintește de o parte a presei scrise și ne, după cum îi calcă pe urme și acest personaj care e surprins, în imaginea oferită de Gazetă, scărpinându- se în cap și pe burtă, o imagine simbol a fotbalului românesc, gândit doar pentru „pâinea cea de toate zilele”. Zilele unora…

ing.CPV (32 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 8:37

Eu nu dau un ban pe acest Iordanescu. Nu sariti pe mine, ca nu va bag in seama
daca sunteti necuviinciosi. Ceea ce nu stiu: In timp ce antrena,sau lua alte beneficii (de la Parlament) ii „mergeau” toate beneficiile in acelasi timp? Chiar,daca se”ducea” numai la „UN LOC DE MUNCA”?.Aceasta inseamna ca ,nu
degeaba poarta cruciulitele cu el ! Se potriveste foarte mult cu „prea(NE) sfin-
titul care ia de asemenea cateva remuneratii,fara sa se prezinte „LA LOCUL
DE MUNCA”. Amandoi erau la fel de apropiati de regimul communist.Frumoa-
se „cruci” exista pentru unii,daca ii ajuta in orice imprejurare !? Ca in biblie:
Dumnezeu i-a dat lui Iov: turme,fantani, etc.I-a dat SCLAVI….. Multumesc Doamne pentru tot ce le-ai dat la unii. Le-ai dat puterea de a accepta de
toate si pentru toti.De la oieri la doctori in stinte ,la hoti de tipul „nepoti
ai matusii Tamara” si toti cei care vor iesi (sau nu vor intra )din puscarie.
Vad ca nu exista (cel putin) recuperarea banilor luati illegal.
„Trai pe banii NINEACAI”. Banii saracului roman.
„Comentariul DUMNEAVOASTRA este in asteptare .”

Nicusor (29 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 12:20

Nene, dar hotarati-va ca nu mai stiu ce sa inteleg din presa. Gazeta scrie de 20000 de euro, Adevarul de 10000 iar Nea Ovidiu de 40000. Ma gandes ca poate stie cel mai bine fiind prieten cu Tata Puiu. Bine si eu ce trebuie sa inteleg din aceste variante ca sunt derutat.

Loulou (274 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 12:30

Mai rar pe GSP un articol ca acesta din care sa intelegi ceva. Doar ca subiectul e minor.

Bratu (104 comentarii)  •  21 noiembrie 2015, 12:34

Dupa ce ca antreneaza ca in 1950 seara mai vrea si o caruta de bani, nu o caciula. Eu cred ca Iordanescu ar trebui sa mai dea de la el sa fie lasat la echipa nationala, nu sa ceara el. Dar nu are cine negocia ca Burleanu e un ageamiu pus in functie de servicii.

Suru (108 comentarii)  •  22 noiembrie 2015, 1:14

Toata lumea care are ceva in cap il contesta pe Anghel Iordanescu. La ce joaca echipa nationala cu el pe banca nici nu se poate intampla altceva. PS. Multumesc frumos ca ati uitat sa ne mai intoxicati cu antrenorul secolului.

ALIN (626 comentarii)  •  22 noiembrie 2015, 2:32

Nea Ovi, cred ca ai uitat miniarbitrul Marius Avram care a condus un meci international in Serbia in ciuda suspendarii interne. La cat rau au facut Avramii arbitrajului Marius ar trebui iar incondeiat si sprijinitorii lui trasi la raspunderi o data cu el.

barbu brailoiu (74 comentarii)  •  22 noiembrie 2015, 14:38

pe Becali îl ustură chestia cu Pandurii – antrenați de Edi Iordănescu. acum o să-l mai usture și ura vrilor pârnăiași, care au picat, se spune, pe o indiscreție a lui care i-a dus pe anchetatori la ușa Geaninei.

Comentează