Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

La penalty-ul care n-a fost!

Deși a luat 3 puncte imense și o opțiune importantă pentru titlu, mă îndoiesc că ASA merita să cîștige meciul cu Steaua!

Permalink to La penalty-ul care n-a fost!
vineri, 1 mai 2015, 10:30

Dacă s-ar fi punctat ca la box, în cea mai fericită situație ar fi obținut o decizie de egalitate. În condițiile în care Steaua, cu precădere în repriza secundă, a dominat și a ratat mai mult, un draw era rezultatul corect. Dar mureșenii vor invoca vechiul clișeu că fotbalul e pe goluri, nu pe ocazii.

În măsura în care Steaua a jucat mai mult, asa a jucat mai inteligent, mai realist, mai pragmatic. A dat gol și l-a apărat cu dinții, inclusiv atunci cînd, spre final, meciul aducea cu unul de handbal, ba și disputat pe un singur semicerc, pe cel al formației ardelene! În măsura în care fundașii și închizătorii mureșeni s-au agățat de fiecare minge ca de ultima, steliștii au părut anchilozați de la mijloc în sus, suferinzi, amnezici. Dovadă că Bourceanu, Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase și Țucudean au primit doar nota 4 în Gazetă.

Dacă Marius Constantin trebuia ales MVP-ul derby-ului deoarece a respins, asemenea unui robot perfect reglat, toate baloanele din fața porții lui Stăncioiu, roș-albaștrii s-au zbătut ca peștii pe uscat. Pe lista remarcaților mai trebuie trecuți N’Doye, G. Mureșan, Voiculeț și Zicu, dar nici un stelist! Într-adevăr, Rîpă, Toșca și Varela au mai mișcat, mai ales Varela, numai că linia de fund cîștigă rar un meci. Foarte rar ori niciodată.

Spre lauda lui Ciobotariu, ASA a dovedit organizare, echilibru și devotament. Ea nu și-a pierdut capul nici în momentele, deloc puține, în care presiunea adversă devenise iureș, iar atacul se transformase în asediu. De partea cealaltă, Steaua a continuat să le ducă dorul lui Szukala, Sînmărtean și Keșeru. Pe vremea cînd garnitura din Ghencea zburda în Liga 1, G. Iancu și Vîlceanu, introduși miercuri în disperare de cauză, ar fi prins doar conjunctural, norocos, un loc pe banca de rezerve. În resemnatul lui cuvînt rostit după eșec, Gâlcă însuși s-a referit, e drept, în fugă, la cei 3 plecați. Practic, o dată cu vînzarea acestora, Steaua a început alunecarea pe tobogan, cădere ce iată că nu se mai oprește!

Simplificînd, au impresionat disciplina și rigoarea mureșenilor, la fel cum au dezamăgit neputința bucureștenilor, lipsa lor de inspirație și de vlagă.

Opinia mea e că tînărul arbitru George Găman n-a comis greșeli majore în “finala” Ligii 1. Fără să fiu Gică contra, apreciez că n-a fost penalty pentru Steaua în minutul 81, iar asta din două motive. Unu, pentru că Varela își începuse căderea în momentul contactului cu Sepsi. Doi, pentru că mureșeanul se sprijinea în braț, cu brațul pe pămînt, cînd mingea l-a lovit în mînă. Întrucît a lăsat jocul mai liber, dacă ar fi acordat 11 metri, Găman ar fi scos faza respectivă din context. N-ar fi avut nici o justificare să modifice regula aplicată cu strictețe pînă atunci.

În cazul în care s-ar fi grăbit să fluiere orice intrare, mai degrabă s-ar fi impus ca Găman să dea 11 metri pentru asa în minutul 34, cînd Guilherme l-a tamponat în careu pe Axente, l-a bruscat și l-a trîntit. Tocmai în ideea că o astfel de intervenție s-ar fi sancționat imediat la centrul terenului, obligatoriu, indiscutabil, mi s-a părut mai penalty la Axente decît la Varela.

Comentarii (94)Adaugă comentariu

antimafia (103 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:31

Ader si la titlu si la continut. Cred ca mai e relevanta atitudinea extraordinara a acestui arbitru, mie mi se pare ca vrea sa fie un om liber, fara ingradirile specifice arbitrajului romanesc, la polul opus fiind arbitrul Radu Petrescu. Cred ca poate fi un exemplu si pentru colegii sai in sensul ca daca vrei si ai talent poti.

Alin Stancu (7 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:34

Maestre, cred ca e cazul sa iesi la pensie…ia sa ne arati noua daca te sprijini intr-un brat, cum faci o alunecare pentru deposedare? Te rog sa verifici DEX-ul si sa ne spui si noua cum traducem sensul acestui cuvant – sprijin…

Dumi (60 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:36

Evident ca pe marele Ioanitoaia il doare la basca se suporterii Stelei care ii cumpara ziarul…Dar si cand s-or supara astia…

Andrei (1607 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:41

La ce se asteptau microbistii?…Maestrui Ioanitoaia nu a vazut nimic dubios nici la meciul ASA-Steaua…Cine-l plingea pe Muresan?…Desi in spital era Rusescu…

Pusi (1 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:43

In sfarsit un articol obiectiv in GSP despre echipa de doi bani a oierului din Pipera. Care a vandutoti jucatorii valorosi numai sa isi umple el buzunarele.

Nicu Vaida (9 comentarii)  •  1 mai 2015, 16:48

In acest text il recunosc pe maestrul Ovidiu Ioanitoaia, suporterul infocat al Universitatii Craiova, adversarul Stelei, al lui Dinamo si de curand al Muresului. Sangele nu se face niciodata apa mai ales la olteni.

balaban (2118 comentarii)  •  1 mai 2015, 17:52

M-am uitat la meci ca un observator neutru care, in plus, nu stia cum joaca nici una dintre cele combatante si nici nu tinea cu vreuna dintre ele.
In consecinta, va pot spune ca am vazut un meci frumos, dinamic, mult peste calitatea obisnuita a partidelor din Liga1, un meci de dat exemplu, cel putin repriza intai.
In repriza a doua, intr-adevar, calitatea un pic mai slaba, pentru ca asa, normal, si-a aparat golul marcat in prima repriza. A fost normal ca muresenii sa joace in felul asta, scuzabil, din cel putin doua motive: unul pentru ca era in deplasare si a invinge liderul clasamentlui pe terenul acestuia nu e putin lucru, si doi pentru ca a trecut cu doua puncte in avans fata de aceasta.

Cheetah (2118 comentarii)  •  1 mai 2015, 17:56

Astept statisticienii si matematicienii sa zica probabilitatile de a castiga Liga 1 pentru fiecare din cele doua combatante la care maestrul face referire in acest interesant articol.
Meciul a fost corect si, contrar previziunilor kassandrice facute tot de maestrul intr-un articol anterior, foarte bine arbitrat.

Cocorico (911 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:00

Steluta n-ar fi trebuit sa stea intr-un 11m discutabil ca sa-si pastreze diferenta de 1punct fata de ASA Tg. Mures. Ar fi trebuit sa dea gol si sa joace mai bine decat ei, dar, sincer, n-a avut cu cine. Maestrul are dreptate, faptul ca a vandut jucatori buni si n-a cumparat altii intre timp, se vede cu ochiul liber si de la o posta.

SAG (132 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:13

Inainte de partida ma intrebam: „as putea eu sa dau pronostic sigur 1 dupa ce am vazut ca Steaua a fost invinsa si de ultima clasata(Otelul) ? Nu pot, doar DORESC asta; chiar si un X m-ar multumi”
Nu a fost nici 1, nici X, fost 2 si Steaua a intrat si mai mult in ceata, si cu un procent de 100% sa joace doar in EL(!)….. TgM a castigat printr-un gol inscris de Zicu plecat liber de langa ADORMITUL Tanase. Se pare ca se va confirma proverbul: cine alearga dupa 3 iepuri(campionat si doua cupe) nu …prinde niciunul ! Cu jocul aratat ar fi un dezastru ca in urmatoarele 5 partide Steaua sa pierda si locul 2 !
Totodata, TgM ne convinge ca un campionat se poate castiga si cu jucatori platiti cu mult MAI PUTIN decat alde Chipciu, Tanase, Prepelita, Popa s.a. Sau cu jucatori care sunt cu gandul doar la echipe din afara(Bourceanu, Rusescu, Tamas, Tucudean).
La ora actuala Steaua nu are decat un singur jucator de echipa campioana: Varela. Restul sunt cu caracterul la pamant si cu gandul ca au deja salarii substantiale ASIGURATE(Chipciu, parca il are cel mai mare !; si ce joaca pt. el ???) si care asteapta si ei oferte de plecare in afara tarii…..

Pintea (3 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:20

D-le Stelistde45deani,acum vreti sa o retrogradeza pe AS ARDEALUL Tg.Mures pentru ca a indraznit sa bata FCSB ??? De ce nu intrebati de ce Steaua nu a fost retrogradata cind Gigi umbla prin Cluj cu VALIZA 1.5 mil.euro,bani confiscati,mita dovedita si Gjgi condamnat la inchisoare…??? CFR nu a trimis dosarul la UEFA !!! Daca asta e speranta voastra sa cistigati campionatul,atunci,chiar sinteti mici !!!

Vivi (19 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:25

@Alin Stancu. Citeste autocritica lui Tolontan din care reiese ca Ioanitoaia are dreptate si dupa aia ia-te la palme. Ioanitoaia va da clasa, omul le stie bine, nu dupa ureche ca voi. Ar trebui sa iti ceri scuze pentru marlanie

Ilie (369 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:44

Dl. Ioanitoaia, aceasta faza – daca a fost sau nu penalty – retine atentia a jumatate din articolul dvs de analiza a finalei campionatului ??

JJ (98 comentarii)  •  1 mai 2015, 18:48

L-am citit pe Tolontan si e frumos ca recunoaste greseala ca a fost penalti indiscutabil. Ioanitoaia le-a tras-o lui si inchipuitului de Craciunescu.

MacMac (58 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:15

@Ilie. Aici este vorba despre un meci, nu despre analiza campionatului sau de alta analiza… E usor a face versuri…

Cracker (12 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:19

Maestre, anii au trecut, credeam ca oamenii devin mai intelepti.Sprijinitul pe minge e una pe pamant e alta.Sprijinitul pe pamant fara a misca bratul e una. alunecarea pe pamant si implicit a bratului si atingerea mingei si schimbarea traiectoriei e alta.Dar sa trecem peste, n-a fost hent dar atunci cum ramane cu faultul? Sau s-a sprijinit cu picioarele de tibiile lui Varela? Maestre dar cum ramane cu lovirea intentionat a lui Zicu, uitati-va la reluari, parca pe Tanase il croieste, pentru gest nesportiv (lovirea adversarului) se acorda cartonas rosu, deci eliminarea lui Zicu atragea si nemarcarea golului. Maestre prea e de tot si-n tur si-n retur bat Steaua cu arbitraj si castiga acest campionat numai pe suportul arbirtilor, in acest retur nu a fost un meci al celor de la ASA unde sa nu-i avantajeze arbtrajul.

ip (1 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:33

Ba baieti, nea Ovidiu e un dinamovist celebru, dar astia care sunt la Steaua acum sunt chiar prostii prostilor de la antrenor pana la portar daca pierd campionatul dupa ce au avut 13 puncte peste locul 2 la inceputul returului. Ca sa nu mai zic sa pierzi campionatul in fata unor desculti refuzati de toate echipele si nou promovati.

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:35

Beei Cracker, citeste pe tolo.ro si inchide repede gura. Si de data asta Ioanitoaia v-a dat o lectie de profesionism. Mucles, ciocul mic si capul in pamant.

Dudu (133 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:40

Un sincer bravo , Nea Ovi. Caci cine are poseda.

dani (86 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:48

Da Dle Ioanitzoaia, este corect ce afirmati! Chiar daca unii-mai patimasi-va critica, sint de parere ca aveti dreptate. Adevarul nu poate fi calcat in picioare. A fost un arbitraj european la Steaua-ASA, arbitrul GAMAN a dat o lectie de arbitraj. Consecventa, corectitudine, tarie de caracter. A vrut sa fie echidistant, ceva rarisim in fotbalul romanesc. A reusit. Multa sanatate Dle Ioanitzoaia!

fero (22 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:49

de acord ca STEAUA nu mai joaca nimic,dar hai sa numaram cate lovituri de 11m nu i-au fost acordate,cel putin in acest retur….si lovitura de 11m face parte din meci,nu-i asa domnule ioanitoaia????

fero (22 comentarii)  •  1 mai 2015, 20:49

de acord ca STEAUA nu mai joaca nimic,dar hai sa numaram cate lovituri de 11m nu i-au fost acordate,cel putin in acest retur….si lovitura de 11m face parte din meci,nu-i asa domnule ioanitoaia????

gino (513 comentarii)  •  1 mai 2015, 21:22

@cracker. Ai uitat sa iti iei medicamentele.

Marius (22 comentarii)  •  1 mai 2015, 21:29

E de prisos să contest opinia dumneavoastră, oricum văd că se face un front comun în fața arbitrilor, aceiași blamați până nu de mult în frunte cu omni absentul Vasaras. Chiar și dumneavoastră susțineati că sunt slab pregătiți, foarte prost, spre deloc conduși și e limpede că în atari condiții chiar fluieră după cum bate vântul.
Da, chiar am de gând să iau din meritele asa-ului, la fel cum susțin că nici steaua nu ar fi fost o campioană meritorie. Numărul punctelor câștigate cu fluierașii de fosta fcm a ajuns la 12 și toată lumea se comportă absolut normal. Curg în continuare pumni și fracturi pe teren din partea bestiei muresan însă e ok. Probabil că direcțiile sunt deja stabilite, fiecare trebuie să scrie într-un anume mod despre o anumită situație însă un așa praf în ochii proștilor nu am mai văzut de mult.
Susțineți că nu a fost penalty, ceva cu mișcare naturală… Ok. De aceea va rog să vizionați o fază aproape la indigo, cu același sepsi la alunecare, de partea cealaltă stand chipciu. Pleacă amândoi spre linia de fund, stelistul îl pune jos din fenta, alunecarea e cu mâna pe gazon, desigur, însă mâna nu poposește mai mult de 2 secunde pe pământ. Mișcarea naturala se vede clar la această fază, la fel și cât de repede a sărit în picioare fundașul. Similară clar cu faza incriminată iar dacă ai obiectivitate vei vedea că DELIBERAT a lăsat mâna jos, tocmai ca să blocheze mingea. Henț mai clar nici nu există… Nu înțeleg de ce vă agățați de norme uefa când toată presa urlați în cor că trebuie păstrat spiritul jocului și nu menținut obtuz și obsedant litera.
Sunteți părtinitori și în același timp părtași la o altă mascaradă de campionat, cu o altă campioană stabilită într-o clădire înaltă din capitală… Păcat.

blue (4 comentarii)  •  1 mai 2015, 21:58

Si cartonasul rosu la Zicu atunci cand ii aplica una lui Guilherme unde e Domnule Ioanitoaia?

Gheorrrghe (34 comentarii)  •  1 mai 2015, 22:12

Nea Ovi, ești experimentat. Liru-Liru, crocodilu’….si-ți înfigi opinia la urmă. 🙂 Corect. Nu a fost penalty niciunde.

Nicu P. (5 comentarii)  •  1 mai 2015, 23:08

Găman a gresit ca nu i-a umplut de galbene pe stelistii cersetori! Nu se poate sa faci 5-6 simulari in careu in timpul meciului si sa tot fii iertat…Prepe Ţucu Popa Iancu… plus inca doua cerseli de-astea facute dupa faulturi CLARE in atac. Si dupa toate astea voiati penalty la final pentru ca asa zice craciunescu, cel mai partinitor om din fotbal cand e vorba de steaua si craiova

Tyty (10 comentarii)  •  1 mai 2015, 23:13

Blue, palma lui Zicu era cel mult de galben, nu mai fabula.

rares (2 comentarii)  •  2 mai 2015, 0:34

deci stai sa inteleg … nu a fost hent pentru ca mana lui atingea pamantul :))) era legata la nul … Doamne mare-ti e gradina … eu zic sa convenim Nibiru era retrograd … si deci nu a fost penalty .. .are mai mult sens decat explicatiile savante ca mana atingea pamantul … auzi frate

Dragos (250 comentarii)  •  2 mai 2015, 1:37

Cea mai mare tampenie postata aici e ca dl Ioanitoaia e dinamovist. Dati-mi un singur exemplu in aceasta directie si ma impusc in cap. O imensa gogomanie.

Vlady (150 comentarii)  •  2 mai 2015, 3:24

Hai ca le-a dat nea Ovi cu sac la toti specialistii.

andrei_vap (5 comentarii)  •  2 mai 2015, 3:44

Eu atât întreb – doar ca nimeni nu-mi răspunde pe aici – dacă ăla era atacant și în loc s-o dea în corner o băga în ațe.. se valida golul sau se dădea henț?

kpaxcmdr (67 comentarii)  •  2 mai 2015, 4:08

Steaua si Dinamo trebuiau desfiintate,la smenul din 1989.
Dar,aici vorbim de 11 metri clar!Conform regulamentului!
Hai Farul!

indigo (17 comentarii)  •  2 mai 2015, 5:56

Stie cineva cit a fost scorul? Restul e bla bla bla, …A fost simulare la Varela! Voi jucati Teatro nu football, ASA v a batut de 2 pro si sint mai decit Stelemea. Ati ajuns niste !!!

nea caisa (222 comentarii)  •  2 mai 2015, 8:19

Cu destui ani in urma, ca privitor al unor importante meciuri de fotbal la televizor, ma invatasem sa vad, in prestatia marilor arbitri, consecintele urmatoarei cutume: meciurile decisive nu se castiga la penalty-uri! Intr-un meci cu miza, victoria trebuie sa fie a echipei care inscrie din actiune ori din lovitura libera, alta decat aceea de la 11 metri. Este ceea ce mi-am amintit atunci cand am vazut faza discutata si, ca urmare, nici nu ma intereseaza daca, vorba regizorului Porumboiu, a fost sau n-a fost. Si am adus lauda arbitrului pentru atitudine. In adevar, salariile de sute de mii de euro anual ale jucatorilor nu se justifica printr-o tranteala la pamant, ori, cum ziceam noi in copilarie, prin pomana. Din punctul meu de vedere, ASA, echipa care a marcat un gol din actiune, a castigat acest meci pe merit. Tot asa cum imi este clar ca era mai bine pentru FCSB daca albanezul Becali mai statea cateva saptamani la mititica, fiindca eliberarea lui, asociata si cu hazardul concedierii lui Reghecampf, au declansat, zic eu, la FCSB o serie de evenimente interne care au drept consecinta pierderi de meciuri. Pana la aceste doua intamplari, FCSB o dusese bine in campionat si castigarea acestuia era o simpla problema de timp. Imi este clar ca la FCSB nu se misca toti in aceeasi directie, iar rezultanta este in consecinta, lipsita de forta si orientare clara. Deosebirea fata de trecut este aceea ca lucrurile se petrec mai pe tacute, fara declaratii tarzaniene si lovituri cu pumnii in piepturile proprii. Sa observam ca, ironia sortii, echipa care contesta titlul fostei Steaua este o echipa care revendica o continuitate cu lumea militara. Daca ma gandesc la cuplul Narcis Raducan – Liviu Ciubotariu, atunci ma surprinde mai putin faptul ca ASA are o prestatie foarte buna in campionat si ca va avea cu siguranta un loc in cupele europene. Urez succes acestui cuplu sportiv si imi pare rau pentru Galca, un om despre care cred ca nu merita ceea ce i se intampla. Mi-ar face placere sa vad ASA terminand pe primul loc.

Albu (88 comentarii)  •  2 mai 2015, 8:39

Tot ce nu le convine stelistilor e in afara regulamentuluii, asa ar trebui sa sune primul paragraf din regulamentul federatiei, al uefa si fifa. Si ar mai trebui sa se prevada si ca FCSB ia campionatul si cupa in fiecare an pana vinde Becali si ultimul jucator. Felicitari lui Ioanitoaia.

rocco (3 comentarii)  •  2 mai 2015, 9:14

â oilor!behaiti de o luna pe arbitraj.nu jucat-i nimic.beeeee

jhonnyics (3 comentarii)  •  2 mai 2015, 10:04

ideea e in felul urmator:Steaua nu merita sa castige ,cu atat mai putin ASA.Un egal dupa parerea mea era echitabil.La faza respectiva cu toate ca Varela intr-adevar a cautat sa obtina maximum din faza respectiva asta nu inseamna ca trebuia si sa reuseasca.Sepsi nu avut nici un moment legatura cu balonul,sa fim seriosi.Daca faza era la mijlocul terenului era fault clar si daca era in apropierea careului de 16 era fault si galben la sepsi 100%(pentru ca impiedica mingea cu mana).Arbitrul aditional a vazut faza foarte bine dar i-a fost frica sa dea penalty pentru Steaua.Si apropo de campionat….Asteptam meciul ASA -Otelul sa vedem un meci spectaculos asa cum a fost Steaua-Otelul ,sa vedem determinare ,spirit de lupta din partea Otelului….:))).Nu sunt stelist sau fcsb-ist ,TIN CU Petrolul…dar nu poti sa vezi ca ASA nu e avantajat clar de arbitrii.Si steaua clar a fost avantajata de arbitrii in ultimii ani ,dar chiar pentru unii o sa doara…ultimele 2 campionate castigate nu ai cum sa le pui pe seama arbitrilor,sa fim seriosi chiar nu erau echipe sa ii puna probleme in conditiile in care atentie:Petrolul si Astra jucau peste ASA de anul acesta.In Romania nu ai cum sa refaci o diferenta de 13 pcte fara ajutorul arbitrilor sa fie clar..Mi-ar fi placut sa fie ajutata Petrolul nu ASA…

Cracker (12 comentarii)  •  2 mai 2015, 12:13

Cainepanalamoarte, la felul cum te exprimi, nu pot sa am pretenentia sa intelegi mare lucru, nu pot sa ma cobor la nivelul tau, mi-ar trebui un lift minier. Tu doar atata poti sa provoci, sa incerci sa faci scandal inutil, nu ai capacitate intelectuala sa porti un dialog civilizat si pe argumente pertinente, in schimb incerci sa atragi discutia si interlocutorul la un nivel foarte jos, de unde sa-l poti bate cu armele tale. Nu am sa-ti dau satisfactie, nu am sa cobor atat de jos sa insult, am sa-ti spun doar atat. Mi-as dori ca in meciul cu Dinamo, Steaua sa aibe parte de un arbitru cum a a vut ASA tur retur, sa pierdeti, un 0-1 sa se termine si sa aveti 2-3 lovituri de pedeapsa refuzate, si inca, golul sa fie marcat din ofside si catronase rosii neacordate, iar apoi sa nu te aud ca te plangi de arbitraj iar in cazul ca o faci, sa te iau la misto.

Gore (28 comentarii)  •  2 mai 2015, 13:34

Chapeau.

Pascal (2 comentarii)  •  2 mai 2015, 13:42

De data aceasta ati nimerit-o la fix. Eu nu cred ca sunteti anti stelist. Respect.

La penalty-ul care n-a fost! | Opinii politice si nu numai (1338 comentarii)  •  2 mai 2015, 15:32

[…] ← Comentarii mai vechi […]

Sorin (128 comentarii)  •  2 mai 2015, 15:33

Crackere, te dai intelectual, dar nu esti. Nu ai pic de dreptate in ce spui, doar esti patimas si vezi lucrurile cu ochelari de cal. O zi buna.

jiji (166 comentarii)  •  3 mai 2015, 4:12

Craciunescu&Porumboiu au spus ca a fost penalty.Deci…..

Comentează