Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Sandu și Burleanu

Consider că articolul care urmează are nevoie de introducere. De aceea precizez că în ultimii 15 ani am vorbit rar, și mai degrabă din vîrful limbii, cu Mircea Sandu. N-am avut nici un fel de prietenie, ba chiar, în toamna […]

Permalink to Sandu și Burleanu
joi, 2 aprilie 2015, 8:35

Consider că articolul care urmează are nevoie de introducere. De aceea precizez că în ultimii 15 ani am vorbit rar, și mai degrabă din vîrful limbii, cu Mircea Sandu. N-am avut nici un fel de prietenie, ba chiar, în toamna lui 2005, ex-președintele FRF m-a chemat în judecată. Pe mine și pe Alin Buzărin ne-a cărat prin tribunale preț de cîteva luni.

Ulterior, ne-am certat mai rău. Reproșîndu-i că a decapitat-o pe Universitatea Craiova, apoi și pe Poli Timișoara, l-am atacat cu toate armele și din toate pozițiile. Deși era la putere, l-am numit dictator, abuziv, gropar.

Tocmai pentru că i-am reproșat desființarea a două formații cu tradiție, și a altora pe lîngă ele, refuz acuzația că l-aș regreta. E o prostie să afirmi c-aș fi nostalgic după el deoarece am scris că, pe lîngă greșeli, a lăsat și destule lucruri bune, Arena Națională, sediul FRF, bazele de la Mogoșoaia și Buftea, organizarea finalei Europa League din 2012 etc. Se păstrează greșelile, dar merită consemnate și realizările.

O altă prostie e aceea că, prin plecarea lui, am ratat excursiile în străinătate plătite de FRF! O inepție, din simplul motiv că, exceptînd CM 1990, cînd am activat ca purtător de cuvînt al “naționalei”, n-am făcut nici o deplasare pe banii federației. Deloc, niciodată! Slavă Domnului, am condus ziare care s-au descurcat fără sprijin din afară.

În ciuda relațiilor reci cu Sandu, continuu să cred că Burleanu et Comp. au comis o gravă eroare în clipa în care n-au susținut candidatura Nașului la Comitetul Executiv UEFA și, în paralel, la vicepreședinția forului continental. Nu mă refer atît la Mircea Sandu ca persoană, cît la amănuntul că, rămas fără reprezentant la Nyon, fotbalul tricolor va ieși în pierdere. În pagubă. În deficit. Deoarece contează mult să ai un om care să pună o vorbă pentru tine acolo, sus, să le aducă aminte celorlalți că exiști. Chiar contează.

Nu discut aici nici despre principii, nici despre viziuni. Constat că Burleanu gîndește, sau măcar pretinde asta, altfel decît predecesorul său, despre care declara că “e mai bine fără el la UEFA”! Dar mai notez și că, venit recent la București, Angel Maria Villar, șeful federației spaniole, vicepreședinte al FIFA și UEFA, l-a lăudat din răsputeri pe Sandu: “A fost un președinte extraordinar pentru România… Era un membru marcant, iubit de toți colegii săi… Întreaga lume a fotbalului îi mulțumește pentru munca sa”.

S-ar cuveni ca aprecierile respective să-i dea de gîndit lui Burleanu, care decretase că “șansele (n.a. lui Sandu) de a obține un loc în Comitetul Executiv erau foarte reduse. Iar povestea cu vicepreședinția uitați-o!”. Iată că nu erau foarte reduse, din moment ce un personaj cu anvergura lui Villar l-a prezentat pe Sandu la superlativ! Clar că Burleanu s-a păcălit și ne-a păcălit. Cu intenție ori nu, a dezinformat.

Mă îndoiesc că povestea e ușor de uitat. Din care cauză, fără să fi fost ori să fiu fan Mircea Sandu, apreciez că dispariția acestuia de la UEFA constituie o pierdere importantă, grea inclusiv pentru FRF, inclusiv pentru Burleanu. Înainte de orice, o gafă de orientare și de tact în ideea în care MS putea fi folosit în interesul fotbalului nostru. Pentru imagine. Pentru progres. Putea și trebuia.

Comentarii (73)Adaugă comentariu

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:04

Domnule Ioanitoaia, ca sa nu o mai lungim atat. Eu consider ca acest Burleanu este incompetent si numit politic(la fel ca toti oameni de la FRF care vor mai urma). Nu il agreez, dar dvs, macar 2-3 pe saptamana atacati actuala conducere, fapt care nu s-a intamplat si cu vechea conducere. In plus, cand a fost decapitata Craiova sau Timisoara, dvs, v-ati rezumat la cateva articole in cateva luni. Putin, extrem de putin. Apararea dvs este f slaba iar cei care nu va citesc va mai cred.
In plus, nu uitati ca ati inceput sa dati in ei inca din primele zile. Ceva s-a rupt, iar dvs scrieti la comanda, iar dc nu la comanda, macar la simpatiile pe care le aveti. Bafta!

Kyro (24 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:07

In 25 de ani nu ati avut nici un articol atat de acid cat oricare din cele impotriva lui Burleanu. Sa nu mai vorbim ca impotriva actualei conduceri aveti deja cel putin 10 articole

„În ciuda relațiilor reci cu Sandu, continuu să cred că Burleanu et Comp. au comis o gravă eroare în clipa în care n-au susținut candidatura Nașului la Comitetul Executiv UEFA” – asta deja ii PENIBIL. Cumsa sustin pe cel care a distrus fotbablul romanesc pentru o pozitie la UEFA?

Olteanu (478 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:09

@IceSoldier #1. Nimic nou in ce te priveste. Aceleasi prostii.

Iulix_73 (9 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:09

Au inlocuit un ” hot-smecher ” cu un ” hot -idiot ” !

io (24 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:13

Domnule Ioanitoaia, puteti refuza aceasta acuzatie doar in momentul in care comportamentul dvs in ceea ce scrieti fata de cele doua conduceri ale FRF (Sabdu vs Burleanu) ar fi fost impartial. Intr-un an de zile ati scris de 2 ori mai multe articole care puncteaza eroarile actualei FRF fata de cate ati scris in 25 de ani fata de FRF-ul lui Sandu. Din acest punct de vedere cititorii sunt indreptatiti sa va arate cu degetul. Se simte din atitudinea cu care scrieti ca sunteti mult mai sever cu cei de acum. Cu cei de atunci ati ales calea nebagarii in seama. Vi se pare corect?

Observati de altfel ca toti cititorii dvs puncteaza acelasi fapt. Intrebarea corecta este daca nu faceti dvs o eroare fata de actuala FRF?

Lor trebuie sa li se explice ca gresesc pe un ton constructiv. Daca ii certati, mai tare se incapataneaza pe calea lor. Mai bine i-ai scrie ce ar fi bine sa faca, nu ce a gresit. Sa pregatim viitorul, nu sa corectam trecutul. Aia 25 de ani de Sandu nu-i repara nici papa Pius de la Roma.

Ducu (121 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:14

Nu va luati dupa toti postacii lui Burleanu care nu inceteaza cu distrugerea fotbalului romanesc. Impotriva impostorului trebuie scris in fiecare zi!

Mirel (153 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:18

Bine zis, bine argumentat. Un farseur si un mincinos. A avut dreptate Prunea sa intrebe cine sunt smecherasii astia ca sa conduca fotbalul cand ei au fost parasutati politic.

Kyro (24 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:18

@Ducu, te pomenestic a Sandu e „salvatorul” fotbalului romanesc:)))

Av. Groza (10 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:22

Eu sunt de parere ca bine faceti. Trebuie atacati cei care sunt la putere si nu e adevarat ca nu l-ati atacat si pe Nasu. Acum o faceti mai des si pentru ca asteptarile fata de noua conducere sunt mai mari si ea dezamageste constant.

Gheorrrghe (34 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:40

Nea Ovidiu, hai s-o lăsăm aici, sa „n-o spargem”. In lupta asta deschisă, crezi mata ca Hoțul Batran ar fi ajutat Prostul Fudul? Cu riscul de a face „pliuri”, ma îndoiesc. Vorba unui lăutar: „las-o mă să merge-așa”. De restul, dor de Gică Popescu…l-am fi înjurat mai cu drag…dar l-au băgat „managerii” becali în…eh.

Nea Vanea (170 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:40

„Slavă Domnului, am condus ziare care s-au descurcat fără sprijin din afară.”
Cata modestie…

@io
bravo, omule! ai raspuns in numele adevarului.

edy (15 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:41

Diferenţa e,d-le Ovidiu,cum bine au remarcat şi alţii,că pe Sandu aţi început să-l atacaţi mult prea târziu,de-abia când şi-a desăvârşit ”opera” de distrugere a fotbalului românesc,iar pe Burleanu aproape din prima zi…Şi nu,nu e nici o pierdere că Sandu nu mai e la UEFA,dimpotrivă,e chiar un câştig…

Dragos (1 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:45

Asta e una dintre greselile grave ale noastre, cu implicatii extrem de negative asupra oricarui obiectiv pe termen lung, adica cel care preia o functie rade tot ce era inainte si o ia de la zero, in loc sa se foloseasca de lucrurile bune facute de predecesori; iar pretul este platit doar partial de cel in cauza, in rest au de suferit ceilalti.

In acest caz, era evident ca functia obtinuta de Mircea Sandu la UEFA era in avantajul fotabalului romanesc si chiar al noului presedinte FRF si macar pentru obiectivul de a dezvolta fotbalul nostru, daca nu pentru altceva, era obligatorie sustinerea unei noi candidaturi.

Pacat ca unele lucruri sunt eliminate cu o foarte mare usurinta din cauza unei viziuni meschine si limitate.

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:45

@Olteanu nimic nou in ceea ce te priveste pe tine. Adica un mare NIMIC.

AdM (4 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 9:58

Bun, si care e greseala lui Burleanu, ca n-am inteles din articol?
In al doilea rand, in ce sens e grea pentru FRF disparitia lui Sandu de la UEFA? Mie nu mi s-a parut ca am beneficiat de vreo protectie si ca am fost privilegiati in vreun fel cat el a fost membru.
Mentionez ca nu am simpatii nici pentru Sandu nici pentru Burleanu.

Kyro (24 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:00

@Dragos, singurul loc util pentru Romania unde poate fi Sandu este langa frati Becali la racoare. Daca l-ar lua si pe Dragomir ar fi perfect

dan (195 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:09

un om licentiat in litere sa scrie „continuu sa cred” in loc de „continui sa cred” imi pare dincolo de cuvinte…

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:19

@ADM, eeee, asta cu cat ne-a ajutat ca a fost membru, nu e cazul sa o spui. Gandeste-te ce gol din offside da Goian cu Olanda si gandeste-te ce arbitraje bune am avut in acea perioada. Prezenta mafiotului printre mafioti a fost ceva benefic pentru Romania, pana la urma. Asa am ajuns sa organizam o finala de cupa europeana.

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:20

@Kyro, subscriu! La puscarie cu el, cu Mitica si cu toti nenorocitii care ne-a distrus fotbalul! Si cand va fi cazul, dc va fi cazul si cu actuala conducere. Pana atunci insa, sa o lasam mai moale!

Marean (270 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:35

@dan #17. Ai luat plasa ca asa se scrie corect. Verifica dacs nu crezi. Alt fraier care se crede profesor si nu stie nimic. Iti mai trebuie o suta de ani sa ii dai lectii lui Ioanitoaia.

Adi (6 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:40

Nea Ovidiu,

Eu sunt cu dvs MAESTRE de cand ai venit alaturi de noi si dnul Mititelu. De atinci, tot ce scrii e adevarat. Ramai langa dnul Mititelu alaturi de toata redactia si va fi bine

AdM (4 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:40

@IceSoldier
Nu vreau sa par „Gica contra”, dar as vrea doar sa amintesc de meciul cu Danemarca – la Copenhaga – din preliminariile CM, cand am fost furati pe fata.
Numai bine!

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:46

@AdM aia era alta campanie de calificare si pe atunci Sandu nu era mare boss pe la UEFA.

AdM (4 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:49

Era CE, mi-a scapat degetul. Dar hai s-o lasam mai moale cu legendele despre Sandu si Vassaris si altele…
Inca o data, numai bine!

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:50

@dan. Stii vb aia „dc taceai filosof ramaneai”? Asa si cu datul mucilor in fasole. Una este conjugarea unui verb, alta este adverbul. Pune mana pe carte. 🙂

John (564 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:52

Nea Vanea, modest sa fii tu ca esti no name, nu Ovidiu Ioanitoaia care a facut istorie in presa sportiva. Ar ajuta mult sa iti vezi lungul nasului.

Dtru (268 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 10:55

@IceSoldier. Iar gresesti, se scrie continuu…E insa de mirare ca nu postezi sub numele tau adevarat de Albert Einstein…Tu prea le stii pe toate…

Michael (76 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:00

Pentru cine nu stie sa citeasca sau nu vrea traduc eu articolul. Ioanitoaia ii reproseaza lui Burleanu ca a mintit cand a zis ca Sandu nu avea sansa sa fie ales la UEFA. Laudandu-l pe Sandu Villar ii da dreptate lui Ioanitoaia. Vedeti ca nu e nimic complicat.

Marian (18 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:02

Dle Ioanitoaia in primul rand ca pentru constructia arenei nationale si pentru organizarea finalei mircea sandu n-are nici un merit pentru ca de astea s-a ocupat primaria,federatia nu a contribuit cu nici un leu iar de primele pentru necalificari pe care si le dadea singur n-ati spus nimic!!! :)))

Cheetah (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:04

Nea Ovidiu, sincer, nu pot decit sa scot palaria si sa va felicit pentru ceea ce ati scris aici.
O singura importanta remarca: daca intentia era de a-l aduce pe Burleanu pe calea cea buna in sensul de a promova un roman la UEFA, de ce n-ati facut acest lobby mediatic cu mult inainte de a fi prea tirziu?
Poate ca s-ar fi desteptat, daca nu Burleanu, macar un alt om cu capul pe umeri din comitetul executiv FRF sau cum s-o numi acest for conducator si decizional pentru fotbalul rumanesc.

Cocutila (911 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:05

Uite cum ne luam noi de Burleanu exact cind nu mai e nimic de facut, episodul e consumat deja.

Gogu foto (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:07

Bre nea Ovidiu, Burleanu e mai tinar si trebuie sa-l lasam sa invete din greseli si sa-si faca treaba mai bine pe viitor.
La fel ar fi facut si Gica Popescu in locul lui, sint sigur!

Dirca (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:08

Asta nu e bine ca un roman nu e prezent in forul superior UEFA, nu-i bine deloc, are dreptate Domnul Ioanitoaia.
Se mai poate indrepta ceva acum?

LucicaD (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:11

Daca nationala noastra va juca din nou ca in acei minunati ani 90 cind Hagi, de-un leat cu mine, le ascundea mingea nu numai fundasilor dar mai ales portarilor buimaciti de traiectoria acesteia, n-am nici un dubiu ca UEFA ne va cauta special sa ne roage sa punem un om in forul conducator de la Nyon din Elvetia.

Vero S (565 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:14

De studiat mai profund cine sapa, sistematic si de cativa ani, fotbalul rumanesc.
Cine-l vrea bagatelizat si la coada istoriei?
Ca vad ca oficialii spanioli ne lauda de numa’ – asa cum zice nenea Ovidiu aici.

Gogu (565 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:17

Lasa bre nea Ovidiu, ca si matale si toata echia crescuta de matale in ultimii 25 ani ati cistigat indirect un pogon de banuti de pe urma FRF-ului acum condus de votatul Burleanu, nu era nevoie de nici o subventie pentru ziaristi.
Toti ati cistigat, asa ca va rog sa fiti si recunoscatori, tot indirect, forului condus de Dl. Burleanu.
PS: nu ma simt postac al presedintelui FRF si nici nu sunt!

Gigi (565 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:22

Vrem si noi om influent in Elvetia la forul maxim European fotbalistic!
Da de ce nu facura oamenii acestia de la FRF demersuri mai devreme?
Ce-i opri, bre, sa le faca, daca nu Burleanu care-i crud, macar unul din coscadarii cu capul pe umeri de sub el, bai frate, fraieri suntem, breeeee!

mircea (108 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:24

Maestre , il aveti pe Vochin acolo , il puteti intreba . Eu unul nu-l pot suspecta de incorectitudine, stie ce era ,cunoaste ce se incearca acum . Care e parerea dansului ? L-ati intrebat ? de afara se vede intr-un fel , la treaba e altceva . M-ar interesa , sunteti colegi de 20 de ani

TETE (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:27

Mie nu-mi vine sa cred ca s-a facut o asemenea greseala!
Burlene, matale nu esti roman, bre?
De ce n-ai votat un om capabil de-al nostru in Elvetia, bre, de ce?
Acu stam si ne uitam ca gasca-n lemne cind tuna, cum ne iau altii halcile ce ni se cuvin la UEFA, daca nu pentru ca avem noi fete frumoase, macar pentru minunata generatie de fotbalisti condusi din teren de minunatul om Gheorghe Hagi.

citulica (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:32

Sandu trebuia promovat la UEFA, asta-i o greseala impardonabila pe care a facut-o FRF-ul.
Razbunari de 2 lei, ambitii fara fundament si-aiurea, specifice probabil varstei noului val, ca sa nu zic generatie ca sar toti pe mine.
Mai aveti de invatat destul, dragi tinerei! Doar sa vreti, asa ca, din cand in cand, mai aruncati cate un ochi la ce scrie maestrul Ioanitoaia, ca nu va strica si nu musca!

nicu_tm (10 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:35

Burleanu a mintit chiar inainte de castigarea alegerilor cand a spus ca nu se va asocia cu nimeni. Era la mintea cocosului ca nu avea cum sa castige alegerile fara sa se asocieze cu cineva. Pe de alta parte, nu cred ca nu a facut macar un lucru bun de cand a venit la federatie. Din articolele d-lui Ioanitoaia reiese clar ca nu-l suporta pe Burleanu deoarece a castigat alegerile in dauna infractorului Gica Popescu (a nu se confunda fotbalistul cu infractorul!). Cel putin asta e impresia mea.

Miki Maus (2 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:48

Burlică ştie bine că e doar un ”zero”, un ”nothing”. Ştie bine că a ajuns preşedinte doar printr-o conjunctură ”halucinantă”.
De asta se poartă aşa. Îl roade propria insignifianţă, îl otrăveşte conştiinţa că e un simplu parvenit politic, ca un activist UTC din trecut.
Şi va fi reales!

ipse (4 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 11:54

15, AdM

greseala lui Burleanu este Colegiul National de Aparare, daca, cumva, l-a frecventat.

p.g. (1 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:24

E de-a dreptul comic sa crezi ca Sandu l-ar fi ajutat pe Burleanu, implicit fotbalul romanesc! L-ar fi „ajutat” sa se impiedice, sa se impotmoleasca, chiar i-ar fi dat si un branci „colegial” in acest sens! Si numai „vorbe bune” i-ar fi pus Sandu lui Burleanu la UEFA, nu ma indoiesc! In ceea ce priveste realizarile lui M Sandu.. cand au avut loc ele? Dupa ce s-a capatuit si si-a burdusit bine buzunarele (citeste „conturile”) s-a indurat bunul, generosul, marinimosul dictator al fotbalului romanesc, sa risipeasca din averea Famigliei si in activitati extracurriculare.. Si tot despre realizari.. cu bani, pe orice prost il poti trimite la cumparaturi. Ah, inca ceva.. nu e „o prostie” sa credem ca ati fi nostalgic – sau orice altceva am mai fi crezut noi, cititorii – (iarasi jigniti.. „prostimea” care va citeste! ) e, in cel mai rau caz, o greseala. Pentru ca acele pareri au fost cauzate (influentate) de anumiti factori (tv, presa scrisa, anonimi care „au vazut si auzit” , etc) si pot contine inadvertente, exagerari, dar asta nu inseamna neaparat ca cei care le-au debitat ar fi prosti. Respectati-i mai mult pe cei care „va tin in viata”, coborati putin din inaltul cerului, caci daca noi n-am fi, d-voastra n-ati avea cui povesti..

Cheetah (2118 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:30

Pai ne mai mira ca nu a promovat un roman la UEFA cand domnia sa pune pe Zoltan Kovac (vedeti articolul anterior) care Zoli n-a performat in nici un fel pina acum?
Ne mai mira?

VALI (7 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:33

Da, dar nici limbaj precum cel folosit la adresa lui Burleanu: ‘agarici’, ‘fanfaron’ etc. Sandu e ‘Nasu’, Burleanu e agarici. E drept ca varsta poata lasa impresia ca sunt permise asemenea abordari, dar din punctul meu de vedere, un minim de respect fata de pozitia interlocutorului ar trebui sa vina chiar si de la un domn de 70 de ani are a facut istorie in jurnalism. PS: aceeasi abordare o vad si la alti oameni cu nume din fotbal cand vine vorba de Burleanu. Nu e prea ok… Aproape ca m-ati convins cu articolul acesta ca nu aveti simpatii fata de MS, dar asta nu e tot ce v-as reprosa eu.

IceSoldier (11 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:42

@Dtru 1. Albert Einstein nu era familiar cu limba romana.
2. Imi spui ca nu am dreptate, fara sa demonstrezi.
3. M-ai facut sa caut, ca sa iti demonstrez: http://www.gandul.info/magazin/testul-zilei-cum-se-spune-corect-eu-continuu-sau-eu-continui-12057912.
4. Poti sa cauti si in alte surse, daca nu ma crezi, dar iarasi nu dau doi bani pe ceea ce crezi tu.
5. Orice om greseste. Poate gresi si Ioanitoaia, fara sa fie aparat de un semidoct ca tine. De fapt, i-ai face un bine dc nu ai mai posta, dar e alegerea ta.

gugu (72 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:43

La temelie. Careva zice aici ca Burleanu sa invete. Gresit, altii trebuie sa invete de la el.

IO (154 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:45

Pentru oricine care are ceva cunostinte in domeniul fotbaului stie deja ca Burleanu nu are nici o legatura cu sportul, iar pt celialti care au idee ce inseamna management, e clar ca omul n-ar putea conduce nici un chiosc de covrigi.

yoz7777 (42 comentarii)  •  2 aprilie 2015, 12:45

Stiti povestea cu vulpea si strugurii? La fel faceti acum si dvs., alegeti doar ce va convine. Daca vedeati altfel sunt in stare sa afirm ca ati fi scris negru pe alb ca „Villar l-a laudat pe Sandu doar din politete, deoarece cineva cu avengura lui Villar n-ar fi avut cum sa spuna ce gandeste, atat timp cat au organizat impreuna o finala de EL!”

Comentează