Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

“Naționala” fluierată

Deși asistența i-a încurajat duminică la Ploiești, mai ales în startul reprizei secunde, dar i-a și fluierat în final, “tricolorii” s-au supărat pe public. Vorba lui Keșeru, “parcă evoluam în deplasare, nu acasă!”. Din păcate, autorul golului victoriei nu poate […]

luni, 30 martie 2015, 4:44

Deși asistența i-a încurajat duminică la Ploiești, mai ales în startul reprizei secunde, dar i-a și fluierat în final, “tricolorii” s-au supărat pe public. Vorba lui Keșeru, “parcă evoluam în deplasare, nu acasă!”. Din păcate, autorul golului victoriei nu poate fi luat foarte în serios după ce a declarat, lăsîndu-ne pe toți cu gura căscată, că “am jucat entuziasmant”! Singura explicație pentru această enormitate e că a glumit.
Cînd se strîmbă la cei 13.000 de oameni din tribune, apropo, în ciuda faptului că ambele echipe sînt în urma României în clasamentul grupei preliminare, Ungaria și Grecia au strîns în aceeași zi la Budapesta peste 22.000 de spectatori!, fotbaliș-tii noștri ignoră esențialul. Anume, că ploieștenii și-au cumpărat bilete și au venit la stadion cu intenția de a susține “naționala”.

Publicul n-a părut de rea-credință. Evoluția slabă a reprezentativei, mult sub așteptări, i-a schimbat însă atitudinea pe parcurs. Merită ascultat și Torje în clipa în care afirmă că “oamenii vor uita curînd că am cîștigat chinuit, vor privi clasamentul și vor vedea că sîntem lideri”.

Corect, numai că, reversul medaliei, celor veniți pe ploaie și pe frig nu le poți cere să aplaude o echipă care nu place, anostă, ștearsă. Firește că trebuie ținut cont de rezultat, iar cele 3 puncte atîrnă greu. Lumea merge însă la stadion și ca să se bucure, cu gîndul la spectacol. Altminteri, stă la televizor și bea bere.

Circulă versiunea că Federația s-a orientat greșit stabilind ca meciul să se dispute pe “Ilie Oană”. Normal era ca factorii de decizie să știe că Ploieștiul e un fief tradițional anti-Steaua, între Petrolul și Steaua existînd o veche și irecon
ciliabilă rivalitate. Șefii FRF mai erau datori să-și imagineze că, Steaua conducînd detașat în Liga 1, ex-stelistul Iordănescu va selecționa numeroși jucători din Ghencea ori plecați de acolo. Implicit, și că publicul ploieștean nu va muri de dragul acestora. Că-i va întîmpina cu aceeași ostilitate cu care se manifestau steliștii contra dinamoviștilor din “națională” și pe vremea Generației de Aur, cînd inclusiv Lupescu și Răducioiu erau huiduiți copios în Ghencea.

Cum Papp, Chiricheș, Pintilii, Sînmărtean, Pre-peliță, Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase și Keșeru au intrat duminică în categoria menționată mai sus, tribuna nu s-a sfiit să-i fluiere.

Ea nu l-a ovaționat nici pe Iordănescu, ale cărui surprize de ultim moment, titularizările lui Ad. Popa și Rusescu, n-au convins. Generalul i-a înlocuit pe amîndoi în repriza secundă, dar s-ar fi impus să-i schimbe mai repede. Cel mai tare a enervat selecționerul atunci cînd, în minutul 86, a introdus un închizător (Prepeliță), nu un atacant (Bumba ori Fl. Andone), transmițînd astfel mesajul că apără cu dinții, ba și pe teren propriu, un 1-0 cu Feroe, mărunt și lipsit de glorie! Firește, nici mișcarea cu pricina n-a plăcut.

Am spus-o ieri și o repet azi: sînt importante cele 3 puncte, foarte importante. Ele sporesc șansele “tricolorilor”, serviți și de remiza albă înregistrată la Budapesta, de a se califica direct la Euro 2016. Dincolo de ele s-a aflat însă un joc mohorît, buimac, steril.  E ceea ce ar trebui să admită, uitîndu-se în oglindă, și cei în cauză.

Comentarii (75)Adaugă comentariu

JJ (98 comentarii)  •  30 martie 2015, 16:52

Cu totul de acord. Trist e ca nationala nu mai poate juca nicaieri. E fluierata in toata tara pentru ca joaca mizerabil.

Sibelius (39 comentarii)  •  30 martie 2015, 16:58

Rationamentul e putin gresit. Publicul ploiestean care si-a cumparat bilet la meci stia din cine va fi formata echipa nationala si putea anticipa jocul anost.

Nelu Ploiesteanu (213 comentarii)  •  30 martie 2015, 16:59

Asa stau lucrurile dar nu credeam ca antipatia ploiestenilor fata de Steaua si Dinamo, mai ales fata de Steaua e cunoscuta si la Bucuresti. Felicfitari pentru obiectivitate.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:01

Kascheta sa si dea demisia si sa vina un antrenor care sa selectioneze jucatorii pe valoare …nu pe simpatii …

Mitrus (2 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:04

@Sibelius#2. Ai fost la meci ca sa vorbesti? Eu am fost cu speranta ca macar pe diletantii de faroezi o sa ii batem de a sa ii uscam. Cand colo putin a lipsit sa nu se termine 1-1 si sa fim de rasul Europei.

catalin (5 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:06

Daca am ajuns sa fim dominati acasa de Feroe e trist si ingrijorator in perspectiva participarii la Euro 2016.Pot intelege ca pescarii au progresat dar, noi ce facem ramanem in urma acestor formatii mai slab cotate ? Aseara am vazut o nationala ffff. slaba ce nu putea alerga.Jucatorii nostri ar trebui sa puna capul in pamant si sa le fie rusine pentru prestatia jalnica.Nici scuza domnului Iordanescu cu gazonul nu tine de moment ce am vazut cum pasau feroezii.Daca in teren s-ar fi aflat o echipa de liga 2, gen Timisoara, Voluntari sau Rapid CFR Suceava cu siguranta ca ar fi castigat mai clar in disputa cu Feroe.Si selectia mi se pare nereusita cu jucatori ce nu isi au locul in tricoul nationalei: Tanase, Torje, Maxim.Eu unul as fi incercat macar in repriza secunda introducerea lui Andone.

Dudu (133 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:06

Interesante observatii. La chestia cu Ploiestiul nu m-am gandit. Pacat ca s-a daramat Oblemenco pentru ca oltenii i-ar fi primit cu flori pe stelistii lui Iordanescu. Ii iubesc de nu mai pot.

Che Guevara (363 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:07

Oamenii care fluiera jucatorii echipei FCSB au motive sa o faca. Vorbim despre o echipa care are sefii dovediti in instanta ca fiind corupti. Si e vorba de coruptie IN FOTBAL, nu in alte domenii de activitate. Acesti oameni infunda puscariile si cu echipa respectiva nu a luat nimeni nici o masura. Vezi cazurile Juventus sau OM. Nedreptatile deranjeaza masele mai mult decat orice. Retineti ca la Craiova ar fi izbucnit o revolutie daca nu se inventa CSU. Rostul acestei echipe a fost de a divide suporterii de fotbal si a slabi forta celor care protestau zi de zi. Aceeasi metoda au folosit-o cei care ne conduc si la Timisoara. Problema este mai grava la FCSB. Acolo sunt interese mai mari si grupuri de interes mai multe. La ora asta nimeni nu mai iubeste echipa lui Becali in Romania. Nationala poate sa joace si in Pipera, jucatorii care au legatura cu FCSB vor avea parte de acelasi tratament. In loc sa ne uitam la cauze, spunem ca nu ne plac efectele, domnule Ioanitoaia ?

petre petre (86 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:10

Ce draq de pretenii sa ai de Keseru daca poate declara o asemenea tampenie. Un prieten imi spunea ca nu trebuie sa le ceri fotbalistilor decat sa joace, dar ai nostri nici asta nu fac. Si nici antrenorul nu e vreun luminat.

Mihail (11 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:19

Stati putin ca nu inteleg. Suporterii au fluierat de la inceput pana la sfarsit? I-au fluierat inca din primul minut pe Rusescu, Popa, Papp, Keseru, Sanmartean, Chiriches, sau ce stelist mai era pe acolo? Nu am auzit asa ceva si nici cei ce au vazut meciul la TV nu cred ca au auzit asa ceva. Pana prin minutul 60 sau chiar mai mult nu s-a auzit absolut nicio fluieratura sau jignire desi erau multi stelisti in teren. S-au auzit doar incurajari. Publicul ploiestean a cumparat bilete, la preturi chiar prea mari pentru un astfel de meci, ca sa vada si spectacol adica fotbal. Nu un bambilici jucat de niste „vedete” care acum se simt jignite. De fapt ei au jignit miile de suporteri care au venit sa se bucure. Nu mai spun de milioanele care injurau tot de prin minutul 60 si in fata micilor ecrane. Ba chiar si comentatorii tot cam asta faceau. Sunt absolut sigur ca majoritetea celor care urmarea meciul la TV aveau exact aceeasi reactie ca a suporterilor din tribune pe masura ce timpul trecea si ei tot nu jucau absolut nimic. Fluieraturile au inceput pe stadion abia la introducerea lui Dodel cel voinicel desi sincer sa fiu ma asteptam sa inceapa cu mult inainte la ce se intampla in teren. Dar vai, de vina pentru jocul lor penibil au fost suporterii si un gazon diferit de cel de pe Wembley unde sunt obisnuiti marii nostril jucatori sa isi arate adevarata valoare. Acum inteleg de ce nu joaca ei nimic. Nu joaca pe Wembley ci doar pe stadioanele de la noi majoritatea cu gazon mai rau decat cel de la Ploiesti. Apropo! A fost mai buna acea aratura de toamna de pe National Arena de la meciul cu Franta? Sa ii vedeti pe Popa si Dodel ce spectacol ar face daca ajung sa joace pe Wembley. Cred ca doar acolo ar trebuis a joace nationala. Si sa fie multumiti ca au jucat la Ploiesti nu pe National Arena. Aici I-au ijjurat si fluierat doar cateva mii de suporteri. Pe national sigur ii fluierau zeci de mii. Iar Dodel si-o lua mult mai rau ca la Ploiesti dupa ultimul lui gest la adresa suporterilor.

ValahuStelist (46 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:20

Eu ca stelist vechi si cu prestanta trebuie ca sa zic ca nu este corect sa se fluiere pe stelisti.Ei este romani si trebuiesc incurajati.

Mihail (11 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:25

PS: Se pare ca nici pe araturile de toamna de pe National Arena nu prea au putut juca marile noastre vedete. Nud e alta dar si acolole-au dat francezii cu aratura in cap. Si jucau pe acelasi asa zis gazon. Sa nu mai spun si de olandezi, greci sau turci iar ultimii cu voia dumneavoastra, ungurii pe care nu am reusit sa ii batem la Bucuresti. Tot din cauza suporterilor si a gazonului probabil.

nica fara frica (297 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:28

Pe stadioanele patriei nu mai vin de mult suporterii adevarati ci „oameni” certati cu legea si cu bunul simt, care folosesc stadionul pentru a refula dejectiile acumulate in viata de zi cu zi, care injura de morti, vii, mame, copii, copaci si flori, care intra pe teren – aprind torte – rup scaune -afiseaza bannere antisemite – bat jurnalisti cu lantul incalcand legea meci de meci. Sunt suporter si nu-mi mai pot duce familia pe stadion din cauza acestor drogati, nenorociti, huligani.

Dtru (268 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:29

Nea Ovi, acesti falsi tricolori nici n-ar mai trebui bagati in seama. Iordanescu are mai putine idei chiar si decat Piturca.

Gheorrrghe (34 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:31

Naționala nu este huiduită niciunde in România. Jucatori, da. Pe nedrept: Lupescu, Raducioiu. Sau pe buna dreptate: Tanase. Nu vi se pare ca declinul incurajarilor a început odată cu intrarea lui tanase? Nu vi se pare ca hulirea lui tanase este o forma de civism, este drept, gregar, o forma de solidarizare cu spectatorii scuipați ai- cui credeți?- ai Stelei?! Nici un mare fotbalist al României nu a scuipat spectatorii, fie ei buni sau rai! Dezvoltarea ulterioară a huiduielilor, s-a petrecut pe fondul jocului deplorabil al câtorva jucatori: Tanase, Rusescu, Pintilii. Nu Popa. Nu uitați ca si la teatru sau la opera, „chiflele” sunt taxate aidoma! Alta diferența uriașa: jucatorii generației de aur erau huiduiți, pe ghencea, inca de la intrarea in teren!!! Si un sfat către Media, dornica de senzațional: Nu Amuțiți Spectatorii Români Împotriva Naționalei!

Sibelius (39 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:33

@Mitrus:
Dramatizezi aiurea. Uita-te pe rezultatele din ultimele doua preliminarii si vezi cate si ce echipe s-au chinuit sau chiar au pierdut puncte cu echipe minuscule. Iti amintesc doar de Luxemburg-Portugalia 1-2. Si, in definitiv, ce mare echipa nationala avem? Titulari in Golf, in liga I si rezerve prin Europa. Atat.

marian (160 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:46

N-am fost la meci si, prin urmare, nu-mi permit sa fac reprosuri nimanui si nici sa-mi dau cu parerea doar ca sa ma aflu in treaba. Partea interesanta este ca toti cei care si-au exprimat opinia, fie ca este vorba de dl. Ioanitoaia, fie de toti opinentii de pe blog inregistrati pana in momentul in care scriu, deci toti par sa aiba dreptate (eu zic ca JJ chiar are). Ar fi normal sa observam, totusi, ca ostilitatea publicului s-a fixat asupra fotbalistilor de la Steaua si cu asta sa punem punct discutiei. Nu e cazul sa dam vina pe ploiesteni, cred ca fondul sonor a fost intregit si de spectatorii din alte orase si/sau cartiere veniti la acest meci. Ostilitatea si chiar violenta au ajuns note comune in fotbalul european de astazi. Cu atat mai mult ar fi fost oportun ca organizatorii de la FRF sa ia in considerare conflictul existent de mai mult timp intre echipa campioana si ultrasii formatiei din Ploiesti si sa programeze partida intr-o alta locatie. In fine, n-are rost sa lungim aceasta discutie. Sa glumim spunand ca a fost o repetitie (palida, ce-i drept) pentru … Budapesta ! Pana la urma cred ca o sa ajungem la Europenele din 2016 … dar de fapt ce cautam noi acolo ?!

olandezu (4 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:48

Dle Ioanitoaia..referitor la articol si la statutul Dtale de seniorul jurnalistilor onesti din ” saraca ” presa ROMANEASCA am retinut doar ;joc anost-buimac-steril; si cu voia Dtale as adauga eu fara o ideie tactica de joc,mai ales ca soborul de antrenori s a scolit prinmarile campionate Eurpene.Dar vorba lui Torjaspusa altfel,totul ebine cand se termina cu bine. acum revin la articol…… 1 publicul n a parut de rea credinta..sa fim seriosi..din minutul 1 tot ce avea sau a avut tangentu cu STEAUA era huiduit ,injurat si apostrofat,si sanu uitam ca si jucatorii aveau parte de acelesi conditii de clima,si nu in ultimul rand juca ECHIPA NATIONALA care,indiferent de prestatia mai buna sau mai slaba trebuie sustinuta neconditionat,dar PLoiestenii nu stiu decat sa dea cu ;BATA; (GALAMAZ) daca vor spectacol fotbalistic sa se uite la emisiunile ce dau golurile de prin campionatele Europei si le trece.aici afost un meci de calificare si trebuia tratat ca atare, si sa ne multumim cu asta,poate altadata vom avea parte de partide ca pe vremea celor pe care i IUBIM si acm GENERATI DE AUR…as spune mai multe,dar nu cred ca citeste cineva..din PLOIESTI !!!!!!

Mitrus (2 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:49

@ Sibelius. Tu stii ce inseamna sa dramatizezi, ai proprietatea cuvantului? Fara sa te superi, esti ca nationala Romaniei, cu pretentii, dar fara valoare. PS. Informeaza-te unde joaca faroezii, in ce tari si in ce esaloane, dupa care fa pe moralistul.

olandezu (4 comentarii)  •  30 martie 2015, 17:53

P S la buzau nu va fi apostrofata niciodata,indiferent de la ce echipe provin jucatorii

dornavatra (1 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:02

Nimic de comentat, ‘nea Ovi, insa cu ce ne prezentam la Campionatul European? Acelasi Torje ar putea spune ca „hai sa ajungem acolo si apoi mai vedem”, insa noi, suporterii (inclusiv cei din Ploiesti, Bucuresti, Timisoara ori Cluj, Constanta, Iasi, Bacu, Craiova etc.) vedem ca nimic nu poate sa ne impiedice sa comutam de pe Dolce pe Etno la momentul unei foarte posibile deziluzii la meciul impotriva.. Germaniei, sa spunem. Nici nu pot sa ma gandesc cum de ne situam pe locul 14 in lume din moment ce pot enumera 14 echipe numai din Europa mai bune decat nationala noastra.. Dar gandeste, ‘nea Ovi, ca pentru multi este un lux sa platesti 30 de lei pe un bilet la meci si sa nu vezi nici macar circ.. si atunci de ce sa nu fluieri, cand e pe gratis?

nucred (5 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:20

ba da ce a celebrat keseru la golul ala norocos ziceai ca a dat gol decisiv contra Spaniei sau ceva

valoare mare numai bun pt fcsb

Sibelius (39 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:21

@ Mitrus:
Vrei sa spui ca cei din Luxemburg joaca la mari forte ale Europei sau ne comparam cu Portugalia?
Italia-Azerbaijan 2-1
Malta-Italia 0-1.
Unde joaca maltezii?

Don Basilio (5 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:26

Olandezule, ai dreptate…Nici la Ototoaia si nici la Boldesti Scaeni sau la Jibou…

aurel (74 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:29

Ce ne-am facut de ras in Elvetia 2008, dar ce o sa ne facem in Franta 2016. Mai bine am sta acasa decat sa fim ciuca batailor.

goghe (38 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:34

Nu este chiar asa, ne-am uitat si noi la meci! Spectatorii prezenti pe stadionul din Ploiesti au inceput sa fluiere cind a fost introdus Tanase! In teren erau destui stelisti sau ex-stelisti inca de la inceputul partidei! Ah, poate va referiti la calitatea indoielnica a celor prezenti pe stadion – refulati de 2 bani – care nici macar nu au avut bunul simt sa se uite la meci! Sa il fluieri pe Tanase, care nici n-a atins mingea, fiindca urla media – dar sa nu fluieri petarda de Maxim, asta spune multe despre spectatori!!!

Truli (1 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:35

Nea Sibeliuse, nu ai obosit tot facand teoria chibritului? Dupa calculele tale Liechtenstein ar trebui sa fie campioana lumii. Daca tu esti multumit de jocul nationalei fii fericit insa contestatarii sunt mult mai numerosi decat cei care gandesc ca tine.

Olteanu (478 comentarii)  •  30 martie 2015, 18:50

Articol ponderat. Putea fi si mai critic, dar victoria si locul 1 in grupa l-au obligat pe autor sa pastreze o masura a decentei. Felicitari.

Ardilles (6 comentarii)  •  30 martie 2015, 19:34

N-o mai dati in anti-stelism domnilor. Ca nu i-a fluierat nimeni din prima secunda. Nu, au fost fluierati mai des pe masura ce jocul lasa de dorit.
Si inca o chestie, daca se juca in Bucuresti si aveau prestatia asta situatia era mult mai dura. Atunci se lasa cu „demisia” si cu injuraturi serioase garantat.
Lumea nu-i fluiera pe Tanase pentru ca joaca la Steaua. Il fluiera pentru ca joaca, punct. Si da, multi ne-am fi dorit sa-l vedem in teren pe Florin Andone. Fluieram si suntem nemultumiti ca am ajuns sa jucam la rezultat in cea mai slaba grupa posibila. Daca ne lasau sa alegem adversarii nu puteam gasi altii mai slabi. Ba stai, poate inlocuiam Feroe cu Gibraltar 🙂
Ah, inca ceva. Sanmartean a fost aplaudat la schimbare. Stiti de ce? Pentru ca e fotbalist. Fara nici o legatura cu Steaua; publicul si-a pierdut rabdarea cand echipa a inceput sa se faca de ras. Ok, inteleg ca nu le dai 5 ca pe vremuri. Dar nici un 2-0 sau 3-0 nu sunteti capabili? In ultimele minute sa ne preseze Feroe, in ultimele 10 minute singura ocazie sa fie a lor? Daca ai nostri formau o echipa atunci feroezii nu mai atingeau mingea pe final. Asa am ajuns sa tremuram.

ort (2 comentarii)  •  30 martie 2015, 19:38

fanilor le poti cere sa fie oameni sa fie civilizati daca tot vin pe stadion–fanii sau mai bine zis cocolarii sa invete din atitudinea fanilor din strainatate cae se bucura sincer de echipa lor indifferent de joc si rezultat–este essential
EU te intreb ziaristule, ce le poti cere fanilor-?–daca nu sa aplaude macar sa strige HAI ROMANIA

RASPUNS –din pacate fanilor nu le poti cere nimic pentru ca nu pricep si nu simt decat URA, unii dintre ei
pana una alta sportivii se straduiesc singuri –si prin sufletul altor fani din diaspora
FELICITARI SI HAI ROMANIA
=sper ca in franta vOR veni adevarati fani cu inima ai ROMANIEI

danms (7 comentarii)  •  30 martie 2015, 19:44

Domnule Ioanițoaia, chir nici Dvs. nu ați înțeles că nu Naționala a fost fluierată, ci jucătorii Stelei ???

ort (2 comentarii)  •  30 martie 2015, 19:49

DACA ASA ZISILOR FANI NU LE PLACE DE CUM JOACA ECHIPA SA SE DUCA LA MUNCA LA SAPAT..
SIGUR VOR VENI IMEDIAT PE STADION SI VOR STRIGA MACAR
HAI ROMANIA

DD (4 comentarii)  •  30 martie 2015, 19:51

Buna seara !

Urat ce se inatmpla ! Nu pot sa cred ca toata presa loveste in nationala de fotbal! Cred ca deranjeaza ca a venit Iordanescu ! Ca altfel nu-mi explic !
Suntem pe primul loc, am invins, si mai avem si selectioner nou ! Ce vedeti echipa Romaniei domnule Ioanitoaia? Vreo Germania, vreo Spania? De ce nu aveati aceleasi pretentii si cand antrena baiatul bunului prieten Lucescu? Atunci, desi Lucescu al mic a ingropat nationala toate meciurile erau de vis si mai mult nu se putea! Acum avem pretentii de victorii la 3-4 goluri!
Lasati penibilitatile ! Avem un fotbal care este aproape de colaps, cu 3 echipe din 4 din cupa in insolventa.
Deja se vad schimbarile in bine: presigul agresiv la 30-40 metri de poarta adversa, pasele mai eficiente si atacul frontal.

Ma intreb daca pierdea, ce mai scriati? Ca dupa toate articolele scrise in GSP, Romania zici ca a pierdut meciul.

Dezamagitor !

PS: Tanase a fost huiduit ca e stelist, nu ca a jucat prost! A fost huiduit din momentul in care astepta pe marginea terenului sa intre !

Ramon (127 comentarii)  •  30 martie 2015, 20:49

in fotbal se întamplă si asa ceva, poate chiar mai rău (remember meciul pierdut la Bucuresti, in 1985, cu Irlanda de Nord. Sigur, nimeni nu credea ca ne vom chinui tot meciul sa dam al doilea gol, iar prezenta stelistilor pe stadionul din Ploiesti a fost o eroare tactica. Steaua egalase Petrolul in superprelungiri in cupă, deci ploieștenii nu avea de ce să se bucure văzându-i, iar meciul nu se putea disputa peste noapte in alt oraș, fiind anunțat la UEFA demult. Ce este important e ca am luat 3 puncte, iar rezultatul ne va reaminti că niciun meci nu este dinainte cîștigat, vezi calificările in ultimii 11 ani ale Greciei, Estoniei, Bosniei, la un pas Muntenegru.

Vlady (150 comentarii)  •  30 martie 2015, 20:55

Nota 10. Cel mai usor e sa injuri.

javretix (3 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:25

Buna seara. Pentru toti cei care iau apararea acestei echipe nationale sterse si cu joc de liga a treia din Romania: in numele tuturor suporterilor care au venit de la Cluj Craiova Iasi Bucuresti si asa mai departe si au dat 35 de lei pe bilet plus cheltuiala drumului sa sustina echipa ce reprezinta ROMANIA va spun doar atat: m-am simtit umilit si pacalit si am fost pe stadion si da am strigat cu totii dinamovisti rapidisti petrolisti stelisti etc „rusine sa va fie”, pentru ca ar trebui sa va fie rusine ca va luati de noi dupa ce suntem alaturi de voi si pentru ca va-ti incurcat „profesionistilor” si „vedetelor” de o echipa de amatori care s-au invoit de la servici sa vina sa joace cu voi. inseamna ca aceasta echipa a Romaniei nu ar face fata unor amatori nici din Romania. Propun sa chemam pe cei de la dacia sa joace in pauza de masa sau pe cei de la coca cola intre umplerea a 2 cutii de cola pentru ca se pare profesionistii din terenul de la ploiesti au gasit scuze de pe vremea parintilor mei ca au jucat lamentabil si au batut norocos o echipa de amatori. ce-a mai clasica scuza si lamentabila este „terenul e de vina”. si am sa spun domnului General ca nu Ploiestiul a organizat disputarea acestui meci ci Federatia Romana de Fotbal care a inchiriat stadion etc. si vina nu este a ploiestenilor ca cei de la FRF care pozau ca angelina jolie cu jucatorii in loc sa organizeze disputarea meciului in conditii bune.
ma bucur CA AM FOST LA PLOIESTI CU ATATEA GALERII RIVALE si am sustinut o echipa a Ramaniei pana in clipa in care nu au dat 2 bani pe noi cei din tribuna si au mimat fotbalul RUSINE SA VA FIE nu meritati sa castigati aseara nu ati fost mai buni decat amatorii din Feroe

Miti (69 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:34

Echipa asta de cacao pe care o injura unii de nu o mai spala nicio apa e totusi liderul grupei de calificare. Face bine Nea Ovi ca are masura. Critica fara sa exagereze, asa ar trebui sa faca si suporterii.

Alex (255 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:36

N-avem ce cauta acolo, o sa ne facem de ras, suntem 10 clase sub echipele din Europa!!

Medias (1 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:40

Cred ca Dl. ioanitoaia are dreptate. Jucatorii pot fi injurati cand vin cu echipa de club, nu cu echipa nationala. Chiar nu se explica unele injuraturi de la Ploiesti. Pot intelege la Tanase ca a scuipat spre proprii suporteri, dar nu si la Prepelita care e un tip fain. Unii merg la stadion ca sa se bata si sa injure.

darius (9 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:45

Consider ca pozitia dv. de a nu forta nota e cea mai indicata. Componentii nationalei Greciei, ultima din grupa ar trebui sa se omoare daca noi in tavalim pe ai nostri ca ultimii de pe lume.

Nicole (1 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:48

Asta e felul nostru de romani sa huiduim si la infrangere si la victorie. Mereu le cerem jucatorilor mai mult decat spectatorilor. Spectatorii scuza orice marlanie prin aceea ca au platit bilet.

Cheetah (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:51

Normal sa fluieri cind arunci cu banii aiurea pe fereastra. Vorba maestrului, meritau mai mult pe un bax de bere decit in buzunarele primarului de la puscarie.

Cocorico (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:53

Din ce-am inteles, primarul republicii Ploiesti e la parnaie. Pai de ce face cheta federatia de fotbal pentru domnia sa?
Nu cumva federatia e condusa politic, adica Burleanu e politician sau apropiat al vreunui politician important?

banul culin (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 21:56

@Cocorico, gura targului, vezi eminentul prof. Radulescu -Motru, zice ca ar fi omul lui Basescu, acu cine sa mai inteleaga ceva?
Ce-are fotbalul cu politica, in afara de bani multi furati, eu sincer nu inteleg!
La noi in Bosnia le luau gatul hotilor instantaneu, sa nu uitati ca de-aci s-a lansat prima conflagratie mondiala.

balaban (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:01

Mi se pare normal sa fluiere oamenii daca nu au avut spectacolul pentru care au platit!
Pai ei fac acte caritabile pentru funduletele membrilor FRF si ai consililui local PH? Alta treaba n-au? N-au ce face cu banii?
Lasa ca foarte bine le-au facut ca i-au huiduit, sa-i fluiere asa o tara intreaga, pina cind le-o reveni mintea la cap si vor juca precum Hagi Gheorghe toti!
@stimate boss ban culin, ai dreptate, imparatia matale!

ing.CPV (32 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:03

Ii sugeram,inainte de meci,lui Iordanescu sa caute
o echipa mai BUNICICA din div,B si sa-i bata pe Feroe.
Vedeti daca nimeni nu asculta de mine?Ce greseala?
Eram la Iasi,cand un spectator din tribuna striga
la un jucator advers:hu(o) tigane.Hu tigane.La pauza,
am vorbit cu organizatorii nostri si l-a temperat.Ca si
bancul :Juca Rapidul cu Steaua.Un spectator striga:hu.Dinamo,hu Dinamo.Un altul ii zice:Nu joaca
Dinamo aici ! Stiu.Dar eu sunt impotriva lui Dinamo.
Spectatorul care plateste are „dreptul”sa vada
spectacolul pe care il asteapta.Si fii sigur ca va aplauda
daca este satisfacut,cat de putin.
Pentru ca nu am putut face un comentariu la un art.
despre un Kovacs,care a facut un comentariu despre jo-
cul copiilor sub (NU UNDER sau cum se spune in alta
limba)17 ani.Copiii sunt de multe ori impertinenti.Acest
lucru il stim.Ceea ce eu nu stiu :Ce a vrut acest Kovacs
sa spuna prin: NIMIC in engleza inseamna….. Pentru
mine acest NIMIC (englezesc) inseamna „prostul pana
nu-i fudul ,parca nu e prost destul”.Ori Kovacs nu stie
romaneste.In ce limba comunica cu jucatorii?In engle-
zeste?Poate de aceea nu s’a inteles cu jucatorii !?Sau
Federatia ii pune la dispozitie translator?
Am auzit ca in U.S.A. nu poti sa ai serviciu la guvern,
fara a sti lb.engleza (nici chiar femeie de serviciu).Sti-
am ca in Anglia nu poate fi trasferat NICI CEL MAI BUN
JUCATOR AL LUMII,daca nu stie englezeste.
Caut sa-i gasesc d-lui Ioanitaia,ceva contradictoriu!
BUN ARTICOL. ing.CPV

Dirca (911 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:06

Avertisment pentru „plinii de bani” de la Nationala de fotbal: aveti grija sa nu ajungeti ca politicienii de factura DNA, daca nu jucati frumos si mai ales corect!
Ca stim noi toti ca va mai „apuca” din cand in cand chestii penale gen „hai sa jucam stramb ca sa schimbam antrenorul” sau „hai sa jucam de-asa natura incat sa iasa la pariuri anumite chestii si sa ne umflam de bani de la casele care ni-i pun in paradisuri fiscale”, ehe, ehe, „se strange latul, dragilor”, se strange!

Dansatoarea (911 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:11

Eu cred ca asta e o strategie a minunatului si inteligentului baietel frumos si destept Burleanu de a juca la Ploiesti. Am fost in tribuna imbracata in costum de dans si-am sperat sa-l vad si sa-l felicit pentru succesurile de la Nationala de cand a venit el acolo.
Degeaba il injura diversi ziaristi rautaciosi, omul e inteligent si frumos, atractiv, il caut pe teren la joc sa-l felicit!

Dorin caramida (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:17

Pai nu-i corect ca-i fluierara daca jucara prost si urit?
Pai oamenii aceia din tribune dadura banii degeaba pe bilet? Pai nu mai bine plateau pe mincarica pentru copilasii lor frumosi, decat pe ingalatii astia plini de bani care joaca in halul in care jucara Duminica trecuta?

Cocuta (2118 comentarii)  •  30 martie 2015, 22:24

Bre eu daca muncesc cinstit banii de pe biletul de meci, deci nu fur banii astia, eu vreau spectacol frumos, pentru ca banul are valoarea muncii mele si vreau contra-valoarea muncii fotbalistilor si antrenorului.
Daca ei fac misto de mine cu aranjamente asa cum s-a mai zis aici pe blog, eu le cer banii inapoi si in plus despagubiri pentru timpul pierdut degeaba pe stadion!
Daca nu mi-i dau, ii cer primarului votat de minuta mea (si-acum imi pare rau, ca e penal acest primar) sa-mi dea EL inapoi banii si contravaloarea timpului pierdut pe stadionul facut cu aranjamente de bai pentru partid, vezi detaliile la DNA, nu dezvolt subiectul ca e cunoscut bine.

Comentează