Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Avocații penibilului

Intitulat “Calificare rușinoasă” și privind meciul de Cupă dintre CS Mioveni și CFR Cluj, editorialul de ieri a provocat un val de comentarii pe blog, o adevărată furtună. Cum mă așteptam, internauții s-au împărțit în două tabere opuse. Una mi-a dat dreptate: […]

vineri, 5 decembrie 2014, 9:16

Intitulat “Calificare rușinoasă” și privind meciul de Cupă dintre CS Mioveni și CFR Cluj, editorialul de ieri a provocat un val de comentarii pe blog, o adevărată furtună. Cum mă așteptam, internauții s-au împărțit în două tabere opuse. Una mi-a dat dreptate: “De acord cu dvs. mie în sută” (Mishu), “Subscriu. Excelent articol” (Bogdan C.) etc. Cealaltă însă, alcătuită din fani declarați ai formației din Gruia, mi-a reproșat cu precădere “răutatea față de CFR”: “n-am priceput rostul articolului” (cineva), “text de-a dreptul rușinos” (Tudor) ș.a.m.d.

Contestatarii au subliniat faptul că divizionarii B din Mioveni, desprinși la 3-0 în minutul 62 și învinși în prelungiri cu 4-3, “au tras de timp în cel mai nesimțit mod” (Radu), observație în parte corectă, au simulat într-o veselie și, ca să completeze tacîmul, și-au ironizat adversarii, i-au persiflat, i-au luat peste picior cînd aveau avantaj pe tabela de scor.

Nu-i exclus ca așa să se fi petrecut lucrurile. Greu însă de precizat cine a înțeles zeflemelele reclamate de Ionuț Rada la TV cît timp antrenorul garniturii de pe Someș, Francisc Dican, a folosit marți 12 fotbaliști străini și numai 2 români, Larie și Rada! Din curiozitate, aș întreba care dintre clujeni a priceput și pus la suflet eventualele miștouri ale argeșenilor, ghanezul Muniru, croatul Jakolis, georgianul Chanturia, portughezul Lopes, italianul Petrucci ori congolezul Dore?!

Mă rog, să trecem peste. Să convenim că, de cîte ori respectă regulile, partizanatul le conferă suporterilor identitate și uneori farmec. E firesc ca ei să țină cu o echipă, s-o iubească necondiționat, să sufere pentru ea și să nu vadă alta. Să-i fie devotați și, implicit, porniți împotriva celorlalte, chiar nedrepți cu ele. În măsura în care asta li se permite chibiților din tribune între anumite limite, lucrurile se schimbă dacă vine vorba despre jucători și despre conducători.

Deoarece pretențiile față de cei din urmă sînt, sau ar trebui să fie, mult mai mari, au stîrnit nedumerire, ba au și scandalizat, afirmațiile fundașului Ionuț Rada și, mai ales, ale președintelui Iuliu Mureșan. Să zicem că primul, concentrat asupra meciului, n-a sesizat autul dinaintea golului cu care Tade a egalat la 3, din care pricină a decis, pură invenție, că “mingea era a noastră”! Îl simpatizez pe Rada și nu insist. Mureșan însă n-are nici o scuză și se face de rîs atunci cînd neagă, o dată cu evidența, lipsa de fair-play a băieților săi. Mințind că “n-a fost nimic ciudat, ci un gol normal, valabil” , Mureșan ilustrează de minune proverbul că peștele de la cap se împute.

Rămîn la părerea, exprimată și ieri, că jucătorii CFR-ului și, încă mai trist, șeful lor denaturează realitatea, o mistifică. Tocmai pentru că susțin o cauză falsă, ei par penibili și, din păcate, chiar sînt. Penibili și în ideea că încearcă să justifice un gest imposibil de justificat. Unul urît, jenant, de uitat cît mai repede.

Comentarii (133)Adaugă comentariu

mana$$e (2 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 19:52

dupa calificarea rusinoasa, a doua zi a fost calificarea frauduloasa.
daca tot se pune problema unui nou nume pt. steaua, cred ca ar trebui sa faca o rocada cu cefereul.
adica, cfr ghencea si steaua cluj.
tudor ramane acelasi fluieras cu o misiune.

Stra Luce Nthory de Nord (273 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 19:57

Bravo, nea Ovi, dar cand a subtilizat nea Mircea 3 ghete de aur si a desfiintat competitia, nu ai sarit sa vb despre fair play ?! Tinerii trebuie sa afle caracterul ghinionistului furat de arbitri !

Lila (47 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 19:57

dragi ceferisti, de ce aduceti mereu in discutie Steua si nu discutati la obiect/ Ati uitat ca boc v-a facut campioni, in compensatie pentru campania electorala? ce tot ii dati cu alte echipe, uitativa in ograda voastra plina de mocirla si pe urma atacati pe altii. oricum, sper sa dispareti cat mai curand, ca nu ati adus nimic bun in fotbalul romanesc, doar intrigi, zazanie, furt cu arbitrii, etc., Desigur acestea existau si inainte dar voi le-ati amplificat pana la paroxism. un conducator, gen veterinaru’ vostru isi merita locul in cotet nu la tv si in media. veti ramane un club de cufuriti cum bine va zice lumea, o aparitie ciudata in varful ierarhiei fotbalului!

Steaua1986forever (7 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:04

Domnule Ioanitoaia, va dau un pont: rugati administratorul site-ului sa va spuna de pe cate ip-uri ati primit aceste critici. O sa fie surpriza mare..

bogdan (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:11

Faza golului e amuzanta pentru un neutru.E clar,fara dubii,ca Mioveni trage de timp prin orice mijloace,deci cei de la Cfr puteau sa ignore fair play-ul(cata vreme cei de la Mioveni nu erau nici ei prea fair)si sa nu le returneze mingea.Dar cei de la Cluj trebuiau sa isi construiasca faza atacu.Ridicolul si rusinea provin din aruncarea mingii in fata,ca si cum ar fi returnat-o.I-au pacalit!Si mai gandim ca doar noi romanii avem smecherie ieftina.Penibil.

catalin (3 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:13

Daca o echipa ce a jucat in Champions League, CFR Cluj, a ajuns sa apeleze la gesturi murdare pentru un amarat de gol in dauna unei echipe de liga 2 inseamna ca a disparut esenta fotbalului.Ar trebui ca la toate meciurile ardelenilor suporterii din toata tara sa ii huiduie la orice atingere a mingii.Sper ca CFR sa intre in faliment si sa dispara din primul esalon,au castigat trofee nemeritat, cu arbitri si multe smecherii.Imi aduce aminte de fosta Gloria Bistrita.O echipa urata ce si-a atras si mai mult antipatia microbistilor din toata tara.Si mai dureros a fost reactia la final a lui I.Rada care spunea ca mingea nu iesise in afara terenului.Cu alte cuvinte,toti care s-au uitat la meci erau ori orbi ori prosti.

Colombo (29 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:16

Ia te uita cum au sarit toti gandacii de Colorado sa ii apere [e smecherasii de Ferentari de la CeFuRa Cluj…Te ia cu ameteala…

satul ludogoretz sat mic (49 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:16

Nu am vazut meciul dar am incredere in dumneavostra. Pacat ca in unele momente exista jucatori care nu joaca fotbalul in spiritul sau . Din pacate si cu atit mai rau asa s-a intimplat si in europa . Fotbalul in unele ocazii fotbalul e perceput simplu doar un business .

Gabriel (56 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:28

Visul unei nopti frumoase…CFR e in moarte clinica…

petrutos (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:44

cfr a fost si este o echipa care a cultivat duritatile(cadu, muresan), dar si lipsa de fayr-play. presedintele clubului mai meru(urmariti-i declaratiile) parca se uita la alt meci!

calin (17 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 21:04

Maestre, cat fairplay exista in a te tranti pe jos si a te preface lovit? S-a intamplat de 4 ori in cele 14 premergatoare golului, o data jucatorul nici n-a fost atins de Tade, a doua oara mingea l-a lovit in umar pejucatorul Mioveniului, mai mult in spate, pentru ca omul instinctiv s-a intors sa evite mingea, brusc l-am pe jos tinandu-se de fata. De ce nu ne vorbiti de asta? De ce nu ne vorbiti de un om in tramvai caruia i se fura portmoneul iar el ca sa fie fairplay, scoate bani si din celalalt buzunar si-i da hotului ca sa fie justitie completa?
E penibil modul in care puneti problema si, cred ca asta se datoreaza faptului ca vorbiti din auzite despre o faza pe care nu ati vazut-o. Medicului nu i s-a permis intrarea in teren, iar accidentatului ii trecusera brusc toate durerile. Nu e prea cinstit ce spuneti. In final va mai intreb ceva, de cerefuzati sa faceti vorbire de un gol perfect regulamentar inscris cu putine minute inainte de golul trei, un gol l-a care fluierul arbitrului se aude dupa ce Chanturia a sutat, mingea a intrat in poarta iar portarul argesan o privea dezolat, la fel ca si ceilalti colegi. Offside nu a fost, nu era nimeni pe traiectorie, fault nu a fost, pentru ca chanturia a avut mingea in posesie cateva secunde bune. Nu ne spuneti de ce s-a anulat golul?
Daca iubiti golania si furtul atunci da ati facut bine scriind astfel, daca va place fair play-ul atunci ar trebui sa retractati ce ati scris. Eu cred ca acest al doilea text e menit doar a acoperi furtul de la Craiova!

dorel bernard (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 21:05

este foarte important ca regulile astea nescrise ale fotbalului sa se respecte.evenimentele pot degenera de la scandal la drama.sincer,ati putea judeca un fundas central,aflat in situatia celui de la mioveni(neoxigenarea creierului,spaima egalarii,impresia nedreptatii),daca il lua cu talpile de la jumate pe varful cfr-ului?eu…nu

CFR (21 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 21:19

@Lila-103. Draga Lila. Ca raspuns la intrebarea ta, spun doar ca ai avea dreptate, daca domnul Ioanitoaia, in netarmuritul sau fair-play, scria macar un cuvintel despre hotia lui Tudor de aseara.Daca scria, postam parerea mea acolo. De aceia, sumt nevoit sa postez aici.Pentru ca nu e posibil sa furi in continuu. De la infiintarea lor, cand au furat locul in A unei alte echipe, trecand prin perioada lor de glorie cand furau jucatori pe banda rulanta, de la altii, si pana aseara( sa nu o lungim mult)cand i-au furat pe olteni, ei au furat totul- chiar si numele (ai nevoie de dovezi?). De asta speram, ca domnul Ioanitoaia, in nemarginitul lui spirit de fair-play,de cinste si deontologie,scria macar trei randuri cu privire la acest subiect. De asta-cu umilinta- mi-am permis sa te informez, draga domnisoara (doamna) Lila. Si acum, mars si „cufureste ” in alta pasune. Aici imputi aerul.

chiar_asa (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 21:55

Chiar asa ? Cum se face ca atunci cand Cadu a marcat gol cu U Cluj si s-a bucurat de gol…a starnit nervi la altii si a fost suicient sa se rejoice meciul ? Huh ? Adica atunci a fost correct ca „sentimentele” clujenilor „romani” au fost „atacate”….si guess what ? rejucare baiete ! ca esti CFR. Acum toti sariti ca arsi….stii ce ? I don’t give a sh…!

ccc (51 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 22:13

Nu-s prea multe de comentat. Termenul utilizat, fayr play, pe care unii il rostogolesc pe aici fara a-i cunoaste nici macar traducerea mot-a-mot, nicidecum de a-i pricepe adevratul sens ne spune totul despre faza respectiva, fara a da loc la interpretari: cand jucatorii unei echipe trimit mingea in afara campului de joc intentionat, astfel ca un adversar sau coechipier sa primeasca ingrijiri medicale (urmarea a unei simulari sau nu, asta stabileste arbitrul si cronometreaza ca atare timpul intreruperii), este corect si spiritul de cinste si echitate al jocului reclama ca adversarul care repune mingea sa o inapoieze celor ce au trimis-o afara.
Restul e can-can de doi bani, facut in special de super civilizatii clujeni, care dovedesc caractere de mitici!

gica10 (37 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 22:36

Nea Ovi daca tot va considerati un profesionist si aveti obiectivitatea in varful penitei,nu era normal sa comentati comunicatul CCA?
Spre știința Cluburilor și celor interesați
Spre reinformarea arbitrilor

În urma comentariilor apărute în presă cu privire la situația petrecută înainte de marcarea golului trei al echipei CFR Cluj, în jocul CS Mioveni – FC CFR 1907 CLUJ SA, din sferturile Cupei României din data de 02.12.2014 , situație în care un jucător al echipei CS Mioveni trimite în mod voluntar mingea în afara terenului de joc ca un coechipier să primească îngrijiri medicale, Comisia Centrală a Arbitrilor dorește să facă următoarele precizări.

Deoarece Legile Jocului reglementează în mod explicit doar procedura ce trebuie urmată în cazul jucătorilor accidentați (Legea 5 Arbitrul, Competențe și îndatoriri – jocul trebuie oprit doar dacă un jucător este accidentat grav) UEFA a stabilit și a comunicat prin Ghidul Practic cu instrucțiuni suplimentare pentru arbitri și observatori de arbitri, următoarele:

În situația în care consideră că un jucător este grav accidentat “arbitrul trebuie să-și asume responsabilitatea pentru oprirea jocului, iar jucătorii nu trebuie să fie încurajați să trimită mingea în afara terenului de joc. Jucătorii care trimit mingea în afara terenului de joc nu trebuie să se aștepte ca mingea să le fie returnată de către jucătorii echipei adverse la reluarea jocului.”

Având în vedere cele de mai sus, arbitrul nu avea temei regulamentar pentru oprirea jocului, pentru a sancționa tehnic și/sau disciplinar jucatorul/ i implicați în această situație.
Ma gandesc ca nu sunteti depasit de o interpretare de text scris…….

dodo (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 22:48

propun ca dupa minutul 75 , deoarece se trage de timp la greu, sa nu mai existe aceasta pretentie de a da mingea adversarului. Eu asa vad corect.

mosierul (10 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 23:01

Bine ziaristule , dar cand Popa de la Steaua sau Chipciu , la o simpla atingere , se tavalesc pe jos si se rostogolesc de parca i-ar fi lovit trenul , nu e tot lipsa de fair-play??!!!
Pai de multe ori cand ii vad cum reactioneaza ma gandesc , ca sunt aut pentru cateva saptamani si ei dupa cateva secunde sunt apti de joc !!!

Adrian (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 23:04

Cred ca CFR creaza o isterie nationala ori de cate ori cineva de la echipa face ceva, sa zicem, neconform cu etica noastra nationala, cu care, de altfel, ne mandrim atat de mult. Conditii similare celei de Mioveni dar impotriva CFR-ului nu intereseaza aproape pe nimeni. Cazul lui Alexa din meciul Poli Tim – CFR care trage direct la poarta ratand la mustata golul, reprimind mingea de CFR (el si recunoscand ca nu este fair-play de obicei), apoi cazul cand CFR ia gol cu Bistrita tot dintr-o faza similara celei de la Mioveni. Mai mult, dl Paraschivescu, comentand cotul in figura dat de Muresan la Rusescu, spune ca lovitura a fost exersata in „laboratoarele CFR”! Incredibil, avand in istoric cazul Gardos la Bacila si, chiar in acea etapa (parca) cazul intrarii urate a juctorului de la Viitorul la cel al Craiovei. Mi se pare ca CFR este „suspectul de serviciu”, a creeat multa invidie intrerupand seria „normala” a Stelei si este de bon ton sa urasti echipa „bozgorilor”. Sa avem pardon, parca abia astept sa treaca cativa zeci de ani sa imi aduc aminte de „aceste vremuri” cand lumea era atat de intaratata. Din pacate chiar de jurnalisti. Trebuie sa spun la final ca gestul CFR-istior mi s-a parut, intr-adevar, penibil! O seara frumoasa va doresc si mult mai mult calm.

mosierul (10 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 23:05

Bai Catalin , esti sigur ca nu esti o eroare genetica ???? Du-te bai baiatule la un control mental ca esti pe aratura !!!!

Muska (5 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 23:10

D-nul Ioanitoaia, de acord ca a fost lipsa de fair-play din partea CFR ului, dar cum comentai daca pierdeau ca 3-0?? Zice-ai si tu la fel da altii ca au jucat la pariuri !! Dar daca analizam jocul la sange de ce nu SE mentioneaza ca cel putin 2 galbene au fost date gratuit CFR ului, au avut un penalty in prima repriza si au avut un gol anulat gresit??? Plus rautatea comentatorilor nu v-a zgaraiat in urechi?? Pe mine da , sa stiti !!! Nu stiu cine e mai subjectiv aici domnu Ioanitoia?!

Muska (5 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 23:14

Iar pentru astia care zic ca CFR ul a luat trofeele cu arbitrii: hai faceti voi cu echipele voastre 10 pct in champions league si mai vorbim…. Restul e cancan, vorbiti in borcane!!!

EU (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 0:26

Nea Ovi, de ce oare nu relatati intregul tablou? De ce nu spuneti de trasul de timp al celor de la Mioveni? Chiar Claudiu Niculescu a zis, ca le-a strigat jucatorilor sa aiba grija ca nu vor reprimi mingea la repunere. De ce oare? Si-o fi dat seama si el ca deja s-a intrecut masura cu aceste trageri de timp? Protejati acest lucru devenit deja penibil in fotbalul romanesc si va mirati ca lumea e tot mai putin interesata de fotbalul nostru. Meciuri cu 500 de spectatori in tribuna. Trist…Probabil e rezultatul tavalelilor… Daca si marea Steaua, ajunge sa castige printr-un penalty vazut doar de Tudor si sustinatorii ei, urmat de aceleasi trageri de timp atunci ce sa mai asteptam de la o biata divizionara B. Aparati aceasta lipsa de fair-play dand exemplu un alt gest lipsit de fair-play. Haideti sa vedem tot tabloul. Si sa ne dati articolul din 2009 cand aceeasi faza s-a intamplat impotriva CFR-ului (daca o aveti, desi m-as mira, atunci fiind un gest mult mai putin important, doar s-a egalat in minutul 94).

alan (6 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 1:27

dar cum e sa fii in avantaj, simulezi accidentare, dai mingea in out, tragi de timp cu accidentarea si pe urma ai pretentii sa primesti mingea? Frumos, n-am ce zice.. Regula cu datul mingei inapoi sa se practice doar cand o dai in out CAND E UN ADVERSAR PE JOS, nu un coechipier

sandi (14 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 1:32

ia uite alta ineptie ca titlu „armata a furat emblema de la fc barcelona” :))))) ba dati-va in basca mea. desteptii lui peste. pai e vb de alta tara ba baieti si ca sa vedeti cat de penibili sunteti o sa v spun ceva ce poate nu stiati, sau stiati si sunteti mincinosi. fc barcelona are emblema si culorile copiate de la fc basel . poate stiti engleza : FC Basel was started by an advertisement on 12 November 1893 that appeared in the Basler national newspaper requesting that a football team be formed and that anyone that wished to join should meet up the following Wednesday at 8:15. So, on 15 November 1893, FC Basel was born in the city of Basel. One of the early club captains was Hans Gamper, who later founded FC Barcelona in Spain.
asa ca mai cititi mai documentativa sau luati-va un job serios sau in serios. PENIBILILOR.

radu (12 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 7:28

Pentru domnul Ovidiu Ioanitoaia ,in speranta ca va raspunde.Cine scrie asemenea cronici de meci si nici macar nu semneaza in ziareul pe care il conduceti ?La ce meci s-a uir=tat respectivul ?Poate ne spune-ti cum il cheama .Medieşenii au început foarte bine partida şi Llullaku a deschis scorul în minutul trei, cu un şut din şase metri.

Două minute mai tîrziu, acelaşi Llullaku a reuşit dubla şi a stabilit scorul final. Mijlocaşul a înscris din interiorul careului şi a ajuns la 11 reuşite în Liga 1.

Marian Constantinescu, căpitanul celor de la FC Braşov, a ratat un penalty şi a risipit şansa ca echipa sa să revină în meci.

A doua repriză a fost lipsită de ocazii, singura şansă a celor de la Gz Metan i-a aparţinut lui Tîră, care l-a driblat pe Pleşca, dar Muth a respins mingea de pe linia porţii.

În minutul 88, Marian Constantinescu a redus din diferenţă, cu un şut din 12 metri, pe sub Pleşca. După acestă victorie, cei de la Gaz Metan rămîn pe locul 11, la un punct în spatele celor de la FC Braşov, care ajuns la patru înfrîngeri consecutive, contraperformanţă cu care s-au întîlnit ultima dată în primăvara lui 2010, atunci cînd pe banca „stegarilor” s-a aflat Viorel Moldovan

Alex One (161 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 9:05

Dl. Ioanitoaia, pierdeti inutil vremea cu indivizi care habar nu au de fair play, vorbesc la modul extrem de serios. Respectivii cred ca fair vine de la fraier.

luis (41 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 10:15

Domnule Ioanitoaia,cred ca ati scris acest al doilea articol,din cauza ca la primul,nu ati obtinut reactiile scontate.Cred ca a fost o surpriza pentru dumneavaoastra,bineanteles una neplacuta.Poate nu ar strica sa va revizuiti un pic atitudinea.Problema dv. si al celorlalti jurnalisti din Romania este ca,relatati doar ce vreti ,scoateti din context aspectele pe care le doriti si va servesc interesele,Un pic de obiectivitate n-ar strica.Na,dar nu poti cere de unde nu-i.

1u (2 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 12:13

Imi pare nespus de rau, nea Ovi, ca gandesti asa. Pana la urma, sa fim realisti, care echipa e mai buna? Pe de alta parte, hai sa zicem, le dadeau mingea inapoi, apoi se termina egal, si in prelungiri se impunea tot echipa mai buna sau nu? eu zic ca da. In al treilea rand, daca sa zicem nu trageau de timp cei din liga a 2-a si jucau fair, care echipa zici matale ca ar fi castigat? Tot CFR, nea Ovi. Eu te respect pe matale, dar sa fim seriosi, fair-play pe aceste meleaguri este doar un mit. Tot fotbalul romanesc „debordeaza” de fair-play.. Nea Ovi, cand vom avea un campionat apropiat ca si valoare de cel din Regatul Unit, atunci aceste cuvinte ale tale vor avea rost..

Yo (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 17:53

Vai da ce mare scandal. De parca tragerea de timp sau simularea constanta pentru a evita atacurile echipei adverse sunt mare gest de fairplay.

EU (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 22:03

De asemenea merita amintit si faptul ca cei de la Mioveni cu 2-3 saptamani in urma, in campionat au procedat exact ca si CFR-isti intr-un meci de campionat la Timisoara, cu diferenta ca ei nu au reusit sa marcheze. Atunci nu au fost asa vehementi, nici ei, nici ziaristi. Oricum ,merita macar amintit si acest lucru, nu Nea Ovi? Toate in viata sunt cu dus si intors…

PENSIONAR (7 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 9:34

Asta penibil ce se face in jurul CFR.Despre moralitate vorbim????pai multi habar nu au ce e!!!!!!de 25 ani traim in nemoralitate.

cj666 (51 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 11:06

Eu nu inteleg un lucru. Echipa asta e amintita in diverse postari „scarba”, „ungurii”, „ce bine ca se desfiinteaza”, „hotii” si in multe alte feluri de diversi postaci cu IQ mai mic sau mai mare, tinand cont de cunostintele gramaticale. Ma intreb de unde atata ura impotriva unei echipe de fotbal. Si incep sa realizez ca totul a pornit de la acel meci cu U pentru care Becali umbla cu valize prin Cluj. Si totul devine clar. E echipa care si-a permis sa lupte impotriva cooperativei sa sa ia cateva titluri celei mai ajutate echipe din campoinat jucand fotbal. E echipa care si-a permis sa aduca onoare tarii in CL in timp ce cea mai iubita echipa poarta meritat numele de rusinea europei.
Si atunci o pleiada de pseudo-ziaristi au inceput sa formeze opinia celor cu minte putina, sa-i faca sa urasca visceral o echipa care ar merita respectata. Domnule Ioanitoaia, faceti parte dintre acestia?

Comentează