Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Calificare rușinoasă

Desfășurat la Pitești pe o suprafață parțial acoperită cu zăpadă, “sfertul” de Cupă dintre CS Mioveni și CFR Cluj a șocat prin aceea că divizionara secundă, clasată pe 4 în B2, a ajuns s-o conducă pe ocupanta locului 2 din […]

joi, 4 decembrie 2014, 10:00

Desfășurat la Pitești pe o suprafață parțial acoperită cu zăpadă, “sfertul” de Cupă dintre CS Mioveni și CFR Cluj a șocat prin aceea că divizionara secundă, clasată pe 4 în B2, a ajuns s-o conducă pe ocupanta locului 2 din Liga 1 cu 3-0 după o oră de joc!   Se profila o surpriză de proporții, atît că ardelenii, inițial depășiți clar de băieții lui Claudiu Niculescu, au redus din handicap în minutul 62, 1-3.

Atunci, Tade a transformat un penalty despre care destui, inclusiv subsemnatul, susțin că nu a existat. Dore și C. Negoiță s-au lovit reciproc, deci nu se impunea ca arbitrul C. Istrate să indice punctul cu var. Totuși, cum tabela arăta 3-0, decizia “centralului” n-a provocat cine știe ce discuții. Conturile erau ca și încheiate, așa că s-a mers pe mîna arbitrului bucureștean. I s-a acordat credit.

Zarurile însă nu fuseseră aruncate! Pe fondul slăbirii forței și vigilenței argeșenilor, clujenii au declanșat o cursă de urmărire spectaculoasă, la capătul căreia, marcînd pe rînd prin Chanturia, prin Tade și, în prelungiri, prin Ivanovski, au obținut o calificare ce părea nu doar compromisă, ci de-a dreptul ratată.
Sigur, analizăm o calificare realizată cu transpirație și cu dăruire, rodul unei experiențe net superioare. Prețioasă și pentru că a obținut-o un grup de fotbaliști cu buzunarele goale, neplătiți de 4-5 luni , părăsiți acum cîteva săptămîni de patronul Paszkany, iar deunăzi și de antrenorul Miriuță! Dar o calificare, îmi cîntăresc atent cuvintele, obținută rușinos întrucît CFR a reușit să egaleze la 3 după o fază în care jucătorii săi au trădat noțiunea de fair-play. De respect. De onoare.

În minutul 87, fundașul Miovenilor, C. Stan, putea să urce, dar a trimis intenționat mingea în aut pentru a permite staff-ului medical să intre pe gazon și să-l îngrijească pe Răuță, căzut la pămînt în urma unui șut recepționat în figură. Medicul și Răuță au ieșit de pe gazon (scuze, eroare în caseta tehnică, Niculescu l-a schimbat pe Biceanu, nu pe Răuță), clujenii au repus de la margine, însă n-au dat înapoi mingea gazdelor, cum cere o lege nescrisă, ci au continuat faza. Pe fondul uluielii argeșenilor, convinși că vor primi mingea , au egalat prin același Tade!

Și să fi vrut, arbitrul n-avea temeiul legal să intervină. Din păcate, Regulamentul nu pedepsește nici lipsa de bun-simț, nici de sportivitate.

Probabil că vă reamintiți că, aflate în situații similare, alte echipe s-au comportat demn, elegant. Din graba sau din neglijența unor jucători, Ajax Amsterdam în Cupa Olandei și Șahtior Do-nețk în Champions League au înscris contra lui Cambuur în 2005 și, respectiv, a lui Nordsjaelland în 2012, dar s-au tras imediat deoparte și i-au lăsat pe adversari să marcheze. Regretabil, formația din Gruia a procedat urît, golănește, de aceea și consider că marți seara ea mai mult a pierdut decît a cîștigat.

Un gest precum cel de la Pitești se uită foarte greu. Dacă se uită vreodată.

Comentarii (96)Adaugă comentariu

Cipinho (32 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 12:55

Am mai comentat si alte articole pe aceeasi tema si intre timp am vazut faza respectiva pe youtube. din pacate nu este inclusa si reluarea cu accidentarea sau asa zisa accidentare a jucatorului Mioveniului.
Multi spun ca ar fi primit o minge in umar si in in figura. Inclin sa cred ca mingea a fost receptionata in umar, deoarece in imaginile de la final nu se vede vreo urma pe fata jucatorului lovit. pe un astfel de frig, o minge in fata lasa o urma rosie vizibila mult timp.
Cum jucatorul Mioveniului a simulat, jucatorii CFR-ului a procedat corect sa continue faza, singurul repros l-as avea ca ar fi fost mai cinstit sa nu lase impresia ca vor returna mingea si sa se comporte de la inceput in ideea ca vor continua jocul.
Miovenenii au fost naivi dar isi merita oarecum soarta fiindca astfel de simulari si trageri de timp nu sunt normale. oricat ar contoriza arbitrul unele trageri de timp, niciodata minutele de prelungire nu vor fi de ajuns pentru ca fragmentarea jocului insemna imposibilitatea unei echipe de a construi ceva, iar din minutul 90 incolo mai exista si grija ca arbitrul poate fluiera din clipa in clipa finalul, nu te mai poti concentra la joc.
una peste alta poate ar fi fair play sa se accepte rejucarea partidei, poate federatia ar fi dispusa sa plateasca costurile partidei (deplasare, arbitri) si cred ca CFR-ul ar accepta.

raul (1 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 13:12

dar domnu ioanitoaia cand cfr a luat gol de la bistrita sau cand alexa de la Timisoara era sa dea gol cfr-ul nu ati scris nimic.
sau acuma ca s-a jucat pe un teren inghetat prin care s-au egalizat cel putin fortele in teren, sau ca din minutul 60 copiii de mingi s-au dus la vestiare cum e?e fair play?

CFR (21 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 13:19

Domnule Ioanitoaia, aveti dreptate. O totala lipsa de fair-play din partea CFR. Adaug eu: Declaratii halucinante a lui Rada la sfarsit. Dar, aici se opreste dreptatea dumneavoastra. Pt ca tot lipsa de fair-play e si lasarea terenului in starea care era pt a nu putea construi echipa mai buna. Tot lipsa de fair-play e sa fii lovit in spate si sa te tavalesti pe jos tinandu-te de fata in min 87. Si, sincer, cu parere de rau, va mai dau doua exemple din trecut. Ambele privesc meciuri directe cu Timisoara. Intr-unu, Alexa, in loc sa inapoieze mingea, trage la poarta. Raspunsul lui la sfarsitul meciului? ” a zis cineva ca sunt fair-play?” In alt meci, se elimina portarul, jucatori de la CFR, se prelungeste repriza 7 min, pana inscrie Timisoara. Atunci de ce n-ai fost oripilat, domnule Ioanitoaia? Pt ca pierdea echipa „ungurului”?

jean valjean (7 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 13:25

Mie nu-mi place CFR, si nici Mioveni, chiar mi-e indiferent daca o sa dispara CFR pentru ca am fost indiferent si cand a aparut in prim plan.

Insa intr-un meci decisiv, DECISIV, cand mai sunt doar foarte putine minute (sau cand esti deja in prelungiri), nu mai dai mingea inapoi. In general, echipa adversa se asteapta sa nu o mai dai, sunt concentrati la faza. Au mai fost faze ca aceasta de nenumarate ori si in alte tari si in alte competitii (nu ma refer la ajax sau shaktior), si s-a procedat la fel.

Echipa care avea nevoie uriasa sa inscrie nu a mai dat mingea inapoi din fair-play in ultimile minute, insa nici nu a mai inscris pana la final.
Ce s-a intamplat? S-au ales cu niste fluieraturi la faza respectiva si s-a trecut repede peste.

Aici, in cazul mioveni – cfr, daca nu se dadea gol la faza aia, nu mai iesea absolut nici un tam tam. Nu mai iesea nici daca Mioveni castiga la penalty. Deci de ce a iesit? Pentru ca nu numai ca cfr a egalat ci a si castigat meciul.

Cam atata despre meciul asta.

In alta ordine de idei, la noi, tragerea de timp desi face parte din joc, cum spun unii, este exagerata, la fel si simularile. Ca mai ciupesti cateva secunde, ca te ridici mai greu de jos, ca la schimbare mergi si nu alergi la margine e ok, dar la noi se abuzeaza de chestiile astea intr-un mod jalnic, iar asta nu e deloc FAIR-PLAY fata de spectatori, fata de sport in sine. In alte tari, daca o echipa trage de timp intr-un hal jalnic cum se face adesea la noi, se dau si 10 minute de prelungiri. La noi, nu. Se dau maxim 4 minute. Pai cum sa mai vii la meci? Cum sa vii la meci si vezi cum se trantesc astia pe jos, se tavalesc de zici ca-s doborati de un sniper.

Sunt convins domnule Ioanitoaia, ca si asta este o cauza a lipsei de spectacol in fotbalul nostru, lipsa de interes a spectatorilor. Chiar va rog, cand aveti timp si dispozitie sa va concentrati asupra acestui subiect. Tragerea de timp excesiva si simularile grosolane de la noi din campionat, si indiferenta arbitrilor la acestea.

razvan (1 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 13:28

Cfr este o echipa in momentul acesta 0 . Daca eram in locul lor si a toti fanilor astia de comenteaza si o sustin , bagam capul in pamant si il mai scoteam la primavara poate mai uita lumea ! Rusine CFR , Sunteti o Mizerie !!!

Octavian Stăncioiu (8 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 14:19

CFR Cluj (KVSC pentru cunoscători) a adus, în ultimii ani, fotbalului românesc arbitraje gen Flacăra Moreni anii ’80, campionate câștigate bizar (vă pot spune mai multe Goga și cei de la ”U”, cu ”Dosarul Valiza”) și a instaurat moda preponderenței jucătorilor străini în Liga I.

Probabil că – fără a uita tradiția feroviarilor din Gruia, de Mihai Adam, Viorel Vișan și dr. Rădulescu -, CFR va avea soarta lui FC Timișoara, Unirea Urziceni și FC Vaslui, alte ”efemeride” ale tranziției.

jean le bon (42 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 14:32

la cite a facut cfr -ul , din pacate nu mai e o surpriza pt nimeni . dar poate se duc mai repede pe copca sa scapam odata si de ei ! amin !

euce (10 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:05

bum,esti genial,CFR-echipa bum 3-0,CFR in finala,eu propun ca nici echipa care cade cu „U”sa nu se prezinte,si astfel noi clujeni vom avea o finala super,pe CLUJ ARENA,HAIDE „U”hai CFR,iar tu dodel,manincati ultimul cuvant….

napoca republic (3 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:18

1.Se stie ca tolontan si trupa Gsp sunt vanduti ciobanului.
2.Ce dovada mai clara vreti decat acest articol ?

un microbist (3 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:35

Stimabile, dar daca in acest gen de faza erau implicate steaua sau viitorul, cum ati mai fi comentat?

sef de gara (1 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:40

Schimbati-va ba samponul ca va spala mai mult decat parul, imbecililor.
Rusinoasa a fost starea gazonului pe care s-a disputat meciul. Foarte bine ca le-a dat gol, ala de la Mioveni tragea te timp.
Scrie bai securistule de clona din Caiova care nu avea nici un drept sa intre in B sezonul trecut.

petremihai (11 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:49

Doamne, cât tam-tam se face pe seama acestui subiect. Fairplay? În fotbalul românesc? Mă bufneşte râsul. Picioare rupte, feţe tumefiate, luni de spitalizări, simulări dintre cele mai penibile, faulturi dintre cele mai urâte şi pe noi ne arde grijă că unii nu au dat înapoi o minge. Hai domnilor, fugiţi de aici că asta cu fairplay-ul e răsuflată de mult. Îţi respecţi adversarul când şi el te respectă. Atât, restul sunt poveşti. Nu suntem mironosiţe, e totuşi un sport al cărui scop, în ciuda impresiei unora, nu e să participi, e să câştigi. Gestul nu-i moral, dar ne aşteptăm la moralitate în fotbal? Ba mai mult în fotbalul românesc, care e mai mocirlos decât terenurile pe care se desfăşoară? OK, au greşit pe teren, au greşit şi-n declaraţii când să făceau că plouă dar de aici până la a-i răstigni mi se pare cale lungă doar pentru că-s de la CFR. Ne-a găsit pe toţi sfinţenia, suntem mai curaţi decât Papa şi găsirăm diavolii în ăia de la CFR. Pur şi simplu pentru mioveni a venit răsplata după faptă, în loc să fi continuat să joace aşa cum au făcut-o în primele 60 de minute şi să câştige poate cu 4-0, poate cu 3-1, au ales să se comporte ca ultimii mojici şi au pierdut meciul aşa cum l-au pierdut. Dacă te aştepţi de la concesii din partea adversarului atunci înseamnă că nu ai ce căuta pe teren.
Din partea mea poate să retrogradeze, să se desfiinţeze CFR, de fapt, toată Liga 1, dar mi se pare hilar cum toată presa comentează un gest de parcă ar fi sfârşitul lumii, dând încă o dovadă a amatorismului la care a ajuns jurnalismul de sport de la noi.

Uzu (2 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 15:50

io chiar nu inteleg. Ala de la Mioveni daca vroia sa dea mingea afara o dadea in lateral nu degaja in fata. Asta cu datul afara intentionat e o inventie. Mai uitati-va odata la faza. O putea da afara cu latul, 6m, lejer, dar el nu „da afara” ci degajaza mingea. Ca iese in aut e altceva.
reactia presei mi se pare o mizerie.
Cu Ioanitoaia m-am obisnuit.

luis (41 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 16:14

Daca jucatorul mioveniului era accidentat si avea nevoie de ingrijiri medicale ,atunci da, mingea degajata de un coleg al lui pentru a putea interveni echipa medicale ,trebuia returnata.DAR atunci cand un jucator este lovit de o minge sutata undeva in zona coapselor de unde-i ricoseaza mingea in mana sau abdomen,si el isi acopera fata de parca ar fi fost lovit in fata ,numai sa impresioneze arbitrul se numeste SIMULARE,si jucatorul este un trisor,atat el cat si colegul lui care a degajat mingea cu un singur scop TRAGEREA DE TIMP.Acel jucator trebuia penalizat cu cartonas galben pentru simulare,mai ales ca nu prea sa mai jucat fotbal din cauza tragerilor de timp.Asa ca Tade plus Lopes nu trebuie sa aiba nicio mustrare de constiinta. Si inca ceva domnule Ioanitoaia,amintiti-va de meciul CFR-ului de la Timisoara si de Alexa ,plus meciul CFr-ului cu Bistrita cand s-a intamplat acelasi lucru cu CFR-ul.Atunci ati scris un articol pentru al blama pe Alexa sau pe bistriteni?Eu nu-mi aduc aminte?Dar dv?

nica fara frica (5 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 16:46

Cand traim intr-o tara in care a fura e o virtute , o tara in care suntem condusi de politicieni infractori , o tara in care infractorii si tarfele sunt vedete mondene , o tara in care valorile morale si intelectuale traiesc in obscuritate ce pretentii sa avem de la o echipa care a furat campionate si cupe !?….cand Becali a incercat sa premieze jucatorii celeilalte echipe a Clujului doar pt a juca corect a ajuns la puscarie !…..cand CFR joaca incorect castiga meciuri , cupe si campionate !…morala o alegeti dumeavoastra !

Vissu (88 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:11

@Uzu #63. Ori esti chior, ori esti orb ca fundasul de la Mioveni chiar asta a facut, a dat mingea in lateral. Du-te ma si te plimba!

Alin (626 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:16

Va felicit pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume. Deplang lipsa de discernamant a unui cretinoid ca napoca republic care il confunda pe domnul Ioanitoaia.

gino (513 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:20

Sunt siderat ca unui sfertodoct ca sef de gara #61 i se permite sa posteze aici. Locul animalelor e in cocina sau in staul, nu pe acest blog. GSP si Dl Ioanitoaia inteleg gresit ideea de democratie cand lasa sa se exprime aici toti redusii mintal.

cfr_atlanta (218 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:22

De ce nu ziceti nimik de anti jocul facut de elevii lui Niculescu??? Au fost numai pe jos si 10 -15 simulari grosolane. Da, nu e fair play ce au facut clujenii dar in conditiile cand adversarul joaca murdar intri si tu in jocul lor. De teren nu ziceti nimik ?

Amokh (2 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:45

Bineinteles nici macar un cuvant despre golul nr. 5(!!!)anulat nedrept(!!!!)…gazetar obiectiv, nu?

CFR4X4 (74 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:56

Cand pacalesti fotbalul,acesta te pedepseste. La simularile si tragerile de timp exagerate (fair play,inteleg unii) pacalicii au fost pedepsiti de FOTBAL si calaul a fost CFR Cluj. In alte conditii v-as accepta criticile si le-as impartasi,dar cand judecati cu un ochi inchis,regret ca sunteti,sa zicem,lipsit de fair play.Mioveniul a jucat murdar(sau a refuzat jocul) si CFR le-a dat o lectie,a intrat in jocul lor si le-a platit cu aceeasi moneda. Bravo CFR !!!

Abcde (206 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 18:03

Beeei cfr atlanta, aia erau din liga secunda si de pe locul 4, nu viceliderii Ligii 1. Ar fi cazul sa rosesti cand debitezi asermenea aberatii.

Freddy RE (2 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 18:31

Sunt șanse bune ca cea mai urâtā echipā strāinā de România sā devinā și cea mai înjuratā. Asta dacā nu era deja evident din ce material sunt fācuți acesti domni. Sunt victorii care te înjosesc și înfrângeri care te înalțā. Acu’ explicā asta unui rinocer ca Mureșan Întâiul. Al Doilea semnând condica in prezent la Târgu Mureș.

coco (401 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 18:52

Ce ras, posteaza aici numai spalatorii de parbrize care tin cu CeFuRa Cluj. Doar ca putin mai e si se desfiinteaza echipa bozgoreasca. Abia astept sa il vad somer pe Muresan.

Cristi (17 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 19:19

comisia arbitrilor spune ins altceva….http://www.frf-cca.ro/informatii/20141204-comunicat-de-presa-cca-cu-privire-la-jocul-cs-mioveni-%E2%80%93-fc-cfr-1907-cluj-sa

misu (18 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 19:34

Maestre nu fi penibil, mai bine ai scrie si de golul anulat CFR-ului ,daca ai vazut meciul, si de alte meciuri cu faze similare printre care CFR-Gloria Bistrita …!!!

Clujean (19 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 21:06

Am sa repostez un comentariu care mi-a placut.
„Daca jucatorul mioveniului era accidentat si avea nevoie de ingrijiri medicale ,atunci da, mingea degajata de un coleg al lui pentru a putea interveni echipa medicale ,trebuia returnata.DAR atunci cand un jucator este lovit de o minge sutata undeva in zona coapselor de unde-i ricoseaza mingea in mana sau abdomen,si el isi acopera fata de parca ar fi fost lovit in fata ,numai sa impresioneze arbitrul se numeste SIMULARE,si jucatorul este un trisor,atat el cat si colegul lui care a degajat mingea cu un singur scop TRAGEREA DE TIMP.Acel jucator trebuia penalizat cu cartonas galben pentru simulare,mai ales ca nu prea sa mai jucat fotbal din cauza tragerilor de timp.Asa ca Tade plus Lopes nu trebuie sa aiba nicio mustrare de constiinta. Si inca ceva domnule Ioanitoaia,amintiti-va de meciul CFR-ului de la Timisoara si de Alexa ,plus meciul CFr-ului cu Bistrita cand s-a intamplat acelasi lucru cu CFR-ul.Atunci ati scris un articol pentru al blama pe Alexa sau pe bistriteni?Eu nu-mi aduc aminte?Dar dv? „

Clujean (19 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 21:48

Ce am observat eu in ultima vreme in presa scrisa si la TV. Gabi Muresan il loveste pe Rusescu intentionat/neintenionat trebuia sa primeasca gaben/rosu si nu e vina lui Muresan ca nu a primit rosu. Problema mea e ce s-a intamplat dupa, toata media a sarit pe el de parca ar fi omorat 3 persoane si ar fi violat inca 10. Si acum uite ca dupa 1 luna de zile Rusescu joaca din nou. Acum CFR are o faza cu fairplay sau fara, depinde din ce tabara vezi lucrurile, si din nou toata media sare pe cei de la CFR desi golul a fost marcat corect iar cei de la CCA confirma printr-un comunicat ca ca totul este 100% conform regulamentului si nu este nevoie sa re-intorici mingea. Sunt sigur ca accea minge se reintorcea daca nu era minutul 87 si daca cei de la Mioveni nu trageau de timp(aici ei fiind fair play). Problema e ca daca nu esti din Bucuresti, daca nu cotizezi la presa si daca cumva ai curajul sa nu te dai din fata echipelor Steaua sau Dinamo vei fi linsat mediatic la cea mai mica gresala. Daca esti o echipa din provincie si incerci sa emiti pretentii vei fi judecat de 10 ori mai aspru pentru o gresala in comparatie cu o echipa din capitala. Vezi cum au fost judecati in presa Gabi Muresan si Gardos, Lacatus doar pentru ca unul e la o echipa mica de provincie si altul la Steaua, iar la accidentati Rusescu a revenit dupa o luna iar Bacila dupa 6luni(cred) iar in cazul Lacatus deloc. Iarasi cei de la CFR sunt atacati mediatic doar pentru ca au curajul sa se bata cu Steaua si orice chestie minora se transforma in drama impotriva CFR-ului. Sunt sigur ca daca se bateau tot la retrogradare in fiecare an nu avea nimeni din presa nimic cu ei chiar daca deciziile pro si contra erau tot la fel. E greu sa te lupti cu presa care tendentios nu e fair play cu toate echipele. Am vazut iarasi la TV cum cei de la sport.ro l-au sunat pe Lucescu si efectiv i-au bagat in gura cuvintele ca sa spuna ca golul CFR-ului nu a fost fair play desi Lucescu declarase inainte ca el nu a vazut faza dar totusi a fost fortat sa se pronunte iar ca urmare ce bine a dat la TV o declaratie a lui Lucescu ca doara e star si cunoscut si daca el zice ca e asa atunci toata luema trbuie sa creada. Domnule Ioanitoaia, cereti fair play la jucatori dar voi presa nu aveti nici macar 10% din fairplay-ul jucatorilor/echipelor. Daca o tineti asa o sa ajungeti sa fiti huliti ca si cei de la Antena 3.

DJ (1 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 22:21

DOMNULE IOANITOAIA VA REPECT PAREREA SI SUNT DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA, DAR PUTETI SA-MI SPUNETI DE CE NU ATI FOST LA FEL DE VEHEMENT SI LA MECIUL CFR- GLORIA BISTRITA CAND CFR-UL PIERDEA PUNCTE IMPORTANTE IN LUPTA PENTRU TITLU DIN ACEEASI LIPSA DE FAIRPLAY???

CFR4X4 (74 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 22:22

„Deoarece Legile Jocului reglementează în mod explicit doar procedura ce trebuie urmată în cazul jucătorilor accidentaţi, UEFA a stabilit şi a comunicat prin Ghidul Practic cu instrucţiuni suplimentare pentru arbitri şi observatori de arbitri, următoarele: În situaţia în care consideră că un jucător este grav accidentat «arbitrul trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru oprirea jocului, iar jucătorii nu trebuie să fie încurajaţi să trimită mingea în afara terenului de joc. Jucătorii care trimit mingea în afara terenului de joc nu trebuie să se aştepte ca mingea să le fie returnată de către jucătorii echipei adverse la reluarea jocului»”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul CCA.

roman (5 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 23:21

Maistre, schimbati ochelarii, vedeti numia cu stangul, spre o latura a terenului. Si mai lua-ti in mina Regulamentul / cu Craciulescu impreuna / ca sa schimbat multe in jurul regulilor, ca o echipa sa nu traga de timp – care nu e fair play – in ananghie. A-ti ramas in urma cu trei capitole in aceasta privinta.

Clujean (19 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 23:29

Sunt curios acum dupa meciul Craiova-Steaua unde s-a dat un gol dintr-un penalty inventat o sa fie Steaua la fel de atacata ca si CFR-ul care totusi a dat gol regulamentar.

Toader (37 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 6:25

@misu #76. Ai baut fara sifon, ce gol anulat CFR-ului, aiurezi? Voi meritati o statuie inchinata tupeului, nisate nesimtiti mai mari ca suporterii din Gruia nici nu cred sa existe.

CFR4X4 (74 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 6:51

Pacat ca unii mai „pun botul” la vrajeala ieftina si minciunile „amicului” Craciunescu. Daca erati putin consecvent nu ati acuza o echipa care joaca fotbal..atata cat a jucat…ca a refuzat acea tavaleala sau „na-ti-o tie,da-mi-o mie” ca sa va citez, propus de cei de la Mioveni. CCA va contrazice,UEFA la fel ,regulamentul si el…sau dvs contraziceti regulamentul (culmea),desi mereu ne predati ca „unde-i lege,nu-i tocmeala”…restul e can-can si pareri subiective.

Ducu (55 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 7:41

Ce zici maestre, Craiova a fost furata aseara ?
Poti sa dai dovada de impartialitate si sa ai curaj sa scrii un articol obiectiv despre acest meci ? Poti ?

iugamircea48 (2 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 7:58

Lui poli,cfr-ul i-a luat cu hotii,campionat si cupa,asa ca nu ma mir ptr.ca acesta este stilul lor de a cistiga.Bine ca ne scapam de ei.De s-ar desfiinta odata falimentarii.

Sorin (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 8:09

Calificare rusinoasa s-au tovarasul Ioanitoaia arunca mereu cu noroi in CFR, echipa care a cistigat la Manchester si nu s-au facut de rusine in liga campionilor unde au acumulat 10 pct. Rusine sa va fie celor care loviti mereu in echipa pentru faptul ca proprietarul este maghiar. Scuze pentru greseli, sunt plecat de 25 de ani din tara dar totusi nu inteleg de ce atita ura.

Alex One (161 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 8:53

Mai mira pe cineva stilul golanesc al cfr ? Sigur golaneala nu e de azi de ieri, ea a fost insusita pentru ca i-a fost tolerata.Si cate nu i-au fost ?

stef (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 9:05

Este senzational ca Steaua a castigat pe merit in cupa la Craiova, printr-un penalti de care nu se face atata valva.
Prin urmare toate echipele castica cu ajutorul arbitrilor sau „nerusinat” , cu exceptia echipei Steaua!

gilos (328 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 9:07

Nea Ovi, dar despre calificarea glorioasa a Stelei dintr-un penalty inventat ce ne spui ?

bazileon (167 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 9:22

Ce-a facut CFR la Pitesti (aproape nimic, dupa parerea mea!) e egal cu zero pe langa cele trei campionate castigate cu bani, bani ce au platit echipe adverse sau terte, arbitri si responsabili din LPF si FRF. Sunt lucruri care s-au stiut foarte bine (ca si in cazul Unirii Urziceni ori Otelului Galati), dar nu au provocat mare indignare. Cum zicea nenea Iancu: a se slabi!

bazileon (167 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 10:07

Sorine, plecat fiind nu ai de unde sa stii cu exactitate cum s-au desfasurat lucrurile pe aici. Ca o paranteza, nu am absolut nimic cu maghiarii, cu nimeni as zice, si admir mult fotbalul maghiar pentru ceea ce a fost odata.
CFR a dezvoltat o echipa foarte buna la inceputul noului mileniu, Paszkany s-a vadit un patron foarte inteligent, muncitor si cu fler. Beleaua a fost ca a vrut rezultate „instant”. Si fiindca ne aflam intr-o tara a tuturor posibilitatilor, li s-a parut mai eficient ca din zece meciuri castigate, o parte – dou, trei, patru – sa fie realizate parafotbalistic, ca sa zic asa. Astfel a reusit CFR sa lege un sir de performante colosale (dupa 100 de ani de seceta absoluta!). Parca Juventus nu e o echipa magnifica? Dar ai vazut cum (si de ce) a retrogradat acum cativa ani (ceea ce la noi, fii pe pace, n-o sa se intample).
Sigur, CFR a castigat la MU (echipa era deja in vrie) si a facut multe meciuri superbe, dar si destule blaturi si japci. Prea multe pentru fotbalul pe care-l stiam noi (care nu era lipsit de pacate). Modelul a fost preluat cu succes de Urziceni si Galati, sau fara, de Vaslui si Timisoara. Astazi CFR e universal detestata (imbecilii o dau in sovinism antimaghiar, iar „inteligentii” in bagatele gen Muresan ori Mioveni) si campionatul a ajuns o caricatura la cheremul unei echipe mediocre.

Dan (1 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 11:13

Trebuie sa va corectez: la meciul Sahtior- Nordsjaelland nu s-a dat nimeni la o parte. Au avut noroc danezii si au inscris imediat dupa ce Sahtior a dat golul ala dubios. Dar nu a fost vorba de nici un dat la o parte, asa cum a fost intr-adevar vorba la celalalt meci pe care il amintiti, cel al lui Ajax.Se poate vedea asta destul de clar aici:
https://www.youtube.com/watch?v=rIDXOy9HcOA

dac.impielitzat (51 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 13:10

„Conturile erau ca și încheiate” mentalitate de loser/pierzator.
dovada si adevarul ca au pierdut

Flaviu Macin (86 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 20:26

Multumiri pentru un articol care ar trebuia sa ii mai lumineze pe unii si sa ii schimbe, dar nu se va intampla pentru ca prostii sunt greu de convins. Forza Rapid!

Andrei (9 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 21:16

@ # 93 Dan. Corect, am vazut meciul live, o parte din jucatorii lui Sahtior au inteles mesajul lui Lucescu si au asteptat ca adversarul sa marcheze dar fundasii, din lipsa de comunicare, au preluat mingea.

Comentează