Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pretenții exagerate

Deși în superioritate numerică aproape întreg meciul, Nedelcearu fiind eliminat de Al. Tudor încă din minutul 6, Rapid a evoluat lamentabil și a pierdut meciul de acasă cu Dinamo fără drept de apel, 0-3! A mișcat un sfert de ceas, […]

duminică, 28 septembrie 2014, 3:35

Deși în superioritate numerică aproape întreg meciul, Nedelcearu fiind eliminat de Al. Tudor încă din minutul 6, Rapid a evoluat lamentabil și a pierdut meciul de acasă cu Dinamo fără drept de apel, 0-3! A mișcat un sfert de ceas, hai o jumătate, timp în care Buș și Fl. Călin au trecut pe lîngă deschiderea scorului, apoi s-a prăbușit ca un castel de nisip. Victima propriei neputințe.

A dărîmat-o, felicitări băieților lui Stoican!, un adversar ambițios și organizat, care a dovedit, precum la Botoșani, că nu-l deranjează omul în minus. Paradoxal, unele dintre echipele noastre se simt mai bine în 10 decît în 11!  Vezi și modul în care, după eliminarea lui Mujdragici, Gaz Metan a egalat sîmbătă în finalul confruntării de la Mediaș cu Ceahlăul. Practic, în loc să le îngroape, inferioritatea le mobilizează, le dă curaj.

Conform obiceiului, eșecul a încins spiritele în Grant. I-a enervat pe suporterii care au solicitat demisia antrenorului Ionel Ganea, dar l-au luat la rost și pe așa-zisul finanțator Valerii Moraru. Pînă la un punct, amîndoi și-au meritat-o, deși eu consider că marea suferință a Giuleștiului nu-i nici pe banca tehnică și nici în tribuna oficială, ci pe teren! În fond, ce înseamnă echipa vișinie decît o nou-promovată, ai cărei jucători sînt lipsiți de nume și, mai trist, de valoare? Ei ar vrea, dar nu știu și nu pot mai mult. Iar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Sau cere zadarnic.

Iar cînd jucătorii, destui proveniți din anonimatul ligii a 3-a, nu-s plătiți cu anii, ce așteptări să ai de la ei?! Pe lîngă faptul că există la Rapid salarii restante din 2013, rețineți că nici unul dintre componenții lotului n-a primit un leu în ultimele 6 luni! Vorba unui internaut, nu pot oferi performanță “niște leșinați de foame”!

Antrenorul e o problemă în Giulești, dar să fie ea esențială? Nodul gordian? Nu-s avocatul nimănui, însă e greu de crezut, chiar imposibil, că Ganea poate face din rahat bici, scuzați-mă!, într-un moment în care Pancu, Săpunaru și Daniel Niculae au urmărit galopul lui Dinamo din tribună, iar pe gazon s-au chinuit Săndulescu, M. Martin, Tînc, Milinceanu și alți asemenea diletanți!

Degeaba evocă fanii Rapidul de odinioară, ultima oară campion în 2003 cu Daniel Niculae titular. Anii de glorie au fost, s-au dus și e puțin probabil să se mai întoarcă. În orice caz, nu foarte curînd, nu înainte de ieșirea din insolvență.

Și Valerii Moraru și-a luat partea lui de ocări. Urîte, dar explicabile în condițiile în care afaceristul din Republica Moldova, sosit pe post de salvatore della patria, n-a investit pînă astăzi un sfanț! N-ai dreptul să te erijezi în ditamai patronul cînd promiți fără să dai nimic! Nu-i exclus să fie la mijloc și neînțelegerile cu administratorul judiciar, ceea ce nu schimbă însă radical datele chestiunii.

Fie Moraru umblă la buzunar, în caz are la ce și vrea, fie nu mai pozează în Rockefeller de Chișinău, în Mecena. Să mă iertați, dar Copos, în ciuda zgîrceniei și a șmecheriei lui proverbiale, a ținut Rapidul în top vreme de un deceniu, ba a cîștigat și două campionate. Succesorii lui se bat cu pumnii în piept, dar nu izbutesc să-l țină nici măcar pe linia de plutire.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

grigore (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:00

nu am vazut prea multe din meciul Rapid-Dinamo,ne aviind semnal.dar prin faza golurilor se vede ca rapidistii ca jucatori nu sau aparat nici corect si in atac au fost dezlantuiti ceea ce le-a dat clar posibilitate de a marca dinamovistilor in voie! Ganea este un fost dinamovist si cunostea stilul de joc atac-aparare-contraatac,dar nu a fost ascultat!

Marean (270 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:18

De acord cu dv. Fara bani Rapid nu va rezista, iar Morar nu da semne ca i-ar avea. Cu vorbe nu faci echipa competitiva.

Franz (406 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:19

Corect. Din rahat bici…

Dtru (268 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:24

Nea Ovi, nu credeam ca vrei sa fii hagiograful lui Copos. Astept sa propui ridicarea unei statui a lui utecila in fata stadionului Giulesti. Sa fie neaparat calare ca a lui Mihai Viteazul.

Sst (3 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:27

Poate ca Ionel Ganea nu e slab tehnician, dar nu are rezultate si, deci, trebuie sa plece. Il tine in scaun numai debandada care e la club, doi patroni, doi presedinti, nici draq nu intelege ce se intampla la Zrapid.

gicapuia (38 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:35

In sfirsit va dau dreptate !

Radu (4 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:39

Atata timp cat Ganea a fost adus pe banca pt ca a solicitat cel mai mic salariu nu putem avea pretentii prea mari si de aceea nici eu nu pricep de ce e injurat. Apoi, sa nu uitam ca pregatirea de vara a Rapidului a insemnat circa 7-10 zile de alergat prin parcuri plus 3 amicale cu Oltenita, Voluntari si Buftea. In ac situatie se poate cere performanta ?! Tocmai de aceea mi se pare ridicola ridicarea in slavi a dinamovistilor dupa victoria din Giulesti. Au batut o echipa total nepregatita, care pica fizic in min 60, fara jocuri in picioare, cu jucatori care nu se stiu intre ei sau care nu au valoare si atunci spune-mi si mie nea Ovidiu cum poate ziarul dumitale sa ridice osanale pt Dinamo ?! Ce mare echipa a batut Dinamo ?! Niste rupti in fund, niste coate goale ! Matale scrii una iar amploaiatii dumitale alta ! Vorba matale…”unii fac nunta la victorie si inmormantare la infrangere”. Exact asa se comporta „lupii tineri” ai matale.

Lambada (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:47

Putine postari- dovada ca Rapidul nu intereseaza decat intr-un cartier din capitala si nici acela prea elegant. Forza Steaua!

Franz (406 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 16:50

Domnule Ioanitoaia, nu va contrazic insa nici Ganea nu poate face purici in Giulesti atat timp cat nu castiga nici cu un om in plus si pierde in mod ingrijorator.

apoca (34 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 17:15

Problema cu Ganea e ca nu aduce nimic in plus echipei. O iau pe rand:
– fizic eram praf, suntem in continuare la fel. Ok nu avem valoare dar macar sa alergam. Au trecut 2 luni bune si nu se vede nimic, nici macar o mica minuscula imbunatatire
– tactic suntem 0. N-ai jucatori, n-ai conditie fizica, te aranjezi in teren de asa natura incat sa faci fata. Alegi 3 jucatori cheie si ii schimbi la pauza si tot joci ceva.
– ok suntem atat de praf ca nu se poate niciuna din cele mai sus, antijoc nene. E de inteles ai in contract un numar de puncte, vrei sa eviti retrogradarea, asta e. Dar nici macar asta nu facem.
– si daca nici asa nu merge macar atitudine sa avem. Suntem praf, murim fizic dar macar cat ne tine luptam. Nu se vede nici asta.

A se nota ca eu nu cred ca echipa e asa praf ca pe vremea lui Moldovan sau Rada dar de dragul exercitiului am scris cele de mai sus. Ganea e zero si nu aduce nimic nou. Nu se vede un plan, o idee, un ceva orice pe care mizeaza si care, sa zic, din lipsa de timp inca nu merge. Asta l-ar cautiona in ochii mei dar nu exista nimic. Cand deschide gura spune doar de suporteri, nimic din ce vrea sa faca si cat sa mai avem rabdare.

Ne trebuie alt antrenor, o spun cu toata taria, si se va vedea diferenta imediat. Lotul e ok pentru mijlocul clasamentului in liga 1, trebuie doar sa stii ce sa faci cu el.

P.S. anul trecut radeau toti de lotul lui Dinamo si uite ca struniti bine fac treaba. Nu rup gura targului dar e foarte ok.

End3r (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 17:35

Mda… Rapidul nu castiga in 11 contra 10… dar cand ai 11 care sunt hraniti cu parizer si paine… dar ei participa intr’o competitie sportiva penru profesionisti e cam greu sa faci fata contra celor mai slabi profesionisti. Cand nu ai vitamine, un liniste si un loc unde sa te poti pregati profesionist… nici Hagi nu ar fi jucat cum a jucat daca manca toata viata paine cu parizer si traia cu 2 ani restanta la salariu… dar voi dati in Rapid in continuare… ca doar asa merita echipa si oamenii care joaca acolo. Nu ii doresc nici celui mai mare dusman al meu sa se afle in situatia in care se afla baietii astia… multora le e usor sa comenteze din fotoliu, in timp ce se uita la TV… dar probabil daca erati in situatia lor nu aveti internet, laptop, tv… si nici ce pune pe masa acasa asa ca nu inteleg cum unii oameni se pot bucura asa de raul altora. Poate ar fi cazul sa faceti un articol si despre asta… si despre faptul ca nu doar echipele de fotbal intra in insolventa… ci intreaga tara ar treb sa declare falimentul si toti care au facut legea asta cu insolventa sa fie bagati la puscarie… Suntem in democratie dar oamenii nu sunt platiti pentru slujba lor si ca totul sa fie complet… nici nu pot pleca de la echipa sau sa isi ceara drepturile pana nu iese societatea din insolventa…

tudor jean laurentiu (2 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 17:55

De ce ati incept cu eliminarea:voiati sa-l eliminati dvs?
sau arbitrul?A fost clar ca eliminarea se impunea.
De aceea nu trebuia sa mentionati numele arbitrului,pe care se vede dela distanta ca nu-l agreati.
Despre Rapid,n-au f ost in stare 11 contra 10 sa miste
in front.,victoria dinamovista venind dela sine.
Pacat de ceferisti,putini cati

Valentin (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 18:07

„Să mă iertați, dar Copos, în ciuda zgîrceniei și a șmecheriei lui proverbiale, a ținut Rapidul în top vreme de un deceniu, ba a cîștigat și două campionate.”
Copos a putut să facă asta fiindcă ani de zile nu a plătit impozite, nu a plătit chiria la stadion, nu plătit nici măcar utilităţile, toată manevra asta a transformat clubul într-un uriaş debitor faţă de foarte mulţi creditori. Când s-a terminat şmecheria (a se citi influenţa politică a lui Copos) a băgat Rapidul în insolvenţă şi de aici potopul. Singrul vinovat pentru situaţia actuală a clubului e puşcăriaşul.

bazileon (34 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 18:38

Ganea este un microcefal bestial si infrecventabil ce ar face/accepta orice ca sa antreneze in liga I. (adica punct)

Rapi (6 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 18:40

te scuz! Nu mai adu vorba de copos! la fel ca tine colegii tai,ziaristii,ati mancat „destul”de pe urma lui… vei zice ca ei, ceilalti „colegi ” de-ai lui copos,sustineau fotbalul romanesc! gresit ! L-AU FURAT ! SI ,CE-I MAI RAU ,L-ATI SUSTINUT! cum ? cu articole la „doua capete”,cu celebrul „daca” sau” pe de alta parte”…tu intelegi ce vreau a spune!
P.S. Imi pare rau ca scriu la fara pronumele de politete insa in zona subiectului „fotbal”,deja ,numai astfel trebuie discutat!

R14375 (7 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 18:40

penibil articol,slab de tot,ganea e nul dpdv intelectual,la fel ca si hagi,nu poate fii antrenor bun niciodata,doar de umplutura! hai dinamo!!

Petre (9 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 18:57

Asa este, prevad un viitor sumbru pentru Rapid!

Ionut (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 19:11

destul de penibil, sa spui de cineva ca e nul intelectual, dar sa ai probleme la scrierea „poate fi”

Loulou (274 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 19:32

@tjl#12. Esti dus cu capul, cum sa vrea Ioanitoaia sa-l elimine, ce tampenie ai in teasta.

John (564 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 19:36

Rapi, 15, atat pricepi tu, asa ca ai scuze. Are dreptate dl Ovidiu cu Copos. A luat de la fotbal, dar a si dat, a tinut echipa ani in sir. L-au tras in piept Vama si Razvan, de la ei a pornit declinul.

Ninu (44 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 19:39

Excelent articol. Nu Ganea e buba, valoarea scazuta a lotului.

Nelu Ploiesteanu (213 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 19:46

@Rapi #15. Nu am inteles exact sensul postarii tale insa in fotbal e mereu loc pentru dar. Iar gazetarulde soi e cel care prezinta toate variantele, nu care stie doar sa injure ca membrii galeriei rapidiste. Nu esti tu abilitat sa dai lectii nimanui. Domnului Ioanitoaia care nu scrie ca sa faca pe plac cuiva niciodata.

nick (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 20:01

Domnule Ioanitoaia, daca d-l Ganea ar lasa orgoliile in spate ar fi un bun antrenor, dar atata timp cat el se ambitioneaza prosteste pe anumite persoane (jucatori, demoralizandu-i). De ce e Pancu in tribuna? De ce nu vor sa semneze Niculae si Sapunaru? Credeti ca ar face „mare branza” Ganea cu ei in modul in care antreneaza? La Rapid sunt jocuri de culise din exterior. De ce a fost ales Ganea ca antrenor ci nu Rada care stie clubul, stie acesti copii de la juniori, sigur s-ar fi inteles financiar mai avantajos pt clubul Rapid, plus ca era sustinut de suporteri. S-a investit in ultima peorioada dupa ce a avut nevoie d-l Ganea si posibilitatile cubului si responsabilitatea ii apartine domnului Ganea pt ce fac jucatorii in teren! D-l Moraru nu va investi la Rapid, ci o v-a tine in continuare cu „frica” de Masone si administratorul judiciar, va face cat mai multe datorii si-si v-a face cat mai multa publicitate si bani. Asa-s toti „marii investitori” din fotbal!

Mishu (234 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 20:27

Copii ai durerii, la cele 45 de meciuri pentru Romania Ganea nu era nul intelectual cum il catalogati inteligentii de voi? Prea va dati rotunzi si sunteti patrati.

AliBaba (223 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 20:33

@tudor jean laurentiu. Vere, tu chiar amuzi cand intorci lucrurile pe invers. Ai scos din maneca concluzia ca Ovidiu are ceva contra lui Brad Pitt. Din text nu reiese asta.

Giulesti Hood (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 20:54

Intr-adevar, nu Ganea este principala problema, insa este o problema!

Atat timp cat obiectivele fixate de comun acord de club si antrenor au fost ratate, nu vad niciun motiv pentru care Rapidul l-ar mai pastra ca antrenor, mai ales ca acest contract poate fi reziliat unilateral in conditiile in care nu s-au obtinut cele 17 puncte vizate dupa 10 etape.

Cheetah (2118 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 21:05

Echipa Rapid ar trebui sa primeasca un credit in conditii avantajoase de la banca feroviara si o preluare de actiuni de la MT.
Au nevoie de un plan bine structurat, aprobat de toti cei implicati, de o finantare avantajoasa pe termen mediu si de plata datoriilor negresit! Fostul actionar majoritar Copos mai are ceva datorii la club? Trebuie sa le plateasca grabnic in caz ca da.

Problema e financiara si procedura insolventei trebuie sa ajute la redresare, nu sa incurce treburile, eu asa stiu. Iar cine a furat, daca a facut asta, sa dea banii inapoi pentru redresarea echipei.

Coana Leonora (1 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 22:57

smecherie proverbiala la Copos….a primit ce merita!

marulis (16 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 23:23

Nu ma omor dupa limbajul din articolele dv despre care cred ca e prea simplu, dar de data asta gandim la fel. Am impresia ca il simpatizati pe Ganea ca si mine de aceea va respect si mai mult.

Marc (64 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 0:04

Rapiduletul chiar si daca se duce din nou in B si tot va continua sa fie o stare de spirit.
Conducatorii vor veni si vor pleca, Rapid va ramane!

of topic:
Sefu,
Spune-le baietilor sa scoata campionatele din tabelul de pe pagina principala.
In afara de liga 1 celelelte n-au mai fost completate rezultatele de o luna. E jenant pentru un site ca gsp-ul

mario (3 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 0:42

lambada.

putine da’ bune.Ai comentat ca musca, articolul nu are treaba cu tine sau cei ca tine.

BarfaDinShantz (68 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 7:11

Bravo!
Baliverne de adormit copii, dar nici aia de la gradinita nu va crede.
Se bate apa in piua degeaba, ca de obicei.
La RAPID se vrea banii care Copos trebuia sa ii dea, ca doar Copos era patronul. Dar in Romania nu este nicaieri atatea sfori si manevre tipic shpagare si cu pile la greu.
Iar acum cine vrea RAPIDUL, trebuie sa plateasca toti shmecherii, care cica au fost in jurul clubului cand Copos a falimentat RAPIDUL. Care este acel prost de investitor? Si chiar daca ai platii astfel de shmecheri, noul patron suspenda pe viata acei suspecti de pomanagii/ciorditori sa mai intre si/sau sa mai fie in jurul Clubului/RAPIDULUI!

Dar este o problema mare in fotbalul Romanesc, LIPSA DE TRANSPARENTA!

Si chiar in ziua de astazi, pe cine pacaliti? Jucatorii sunt platiti doar indeajuns sa fie pe teren, banii vin de la LPF, TV, FRF, si alti sponsori. DAR grosul se duce la „acei” fosti „creditori” prin acea suspecta numita Andronache. Ca nu primesc jucatorii banii care ar fi trebuit sa ii primeasca, asta este altceva. Dar de asta sunt casele de pariuri, care sunt salvarea multor jucatori din Fotbalul Romanesc.

rapidist de 50 ani (15 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 11:15

GANEA NU ARE ONOARE, DEMNITATE, COMPETENTA, PROFESIONALISM, EXPERIENTA , E CINIC, AROGANT, SUPERFICIAL, OBTUZ, RIGID, BATUT IN CAP.pe unde a fost la dinamo, u cluj, a plecat cu scandal pe usa din spate cu injurii si scandal.nu are psihopedagogia, eleganta, intelepciunea si educatia unui antrenor cu steif, nu stie sa pregateasca tactic,, fizic si psihic echipa, sa lucreze cu tinerii jucatori ca draghia, ciolacu, n vasile. il vrem pe oricine dintre pusztay, rada, rednic, hyzo, uhryn, sumi. astazi, maine e prea tarziu. cu 9 pct din 27 nu merita nici in tribuna, d-apoi pe banca.adio, ganea!

Raducu (3 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 11:23

@barfadinshantz #32. Te cheama Moraru sau gresesc eu? Unii jucatori nu au primit bani de 11 luni, Ioanitoaia s-a documentat si nu greseste. Restul e vrajeala unui moldovean care nu a scos un ban, doar a dat niste apa Azuga.

Fane 1 (53 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 11:36

Cu echipa asta slaba si neplatita Rapiduletul se va duce unde a venit, adica in B. Si nici cu antrenorul Ganea nu imi e rusine.

Gutuie (7 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 11:37

Am mai alergat pe unii pe sine si o sa facem asa si cu actualii conducatori si antrenori de paie.

Willi (5 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 11:40

Chiar nu inteleg ce va poate place la capsomanul asta de Ganea. Lasa impresia ca oricine din fata lui e al doilea Mudura.

Danciu (7 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 15:53

Echipa de bronzati si suporteri de culoare, duca-se inapoi la matineu.

Custodie comuna (31 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 17:17

Nu mai zic de glumele care se fac pe seama echipei Rapid in ultimul timp 🙂 !

Marcello (83 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 17:41

@Danciu #38. Daca as avea educatia ta te-as baga undeva. Asa ma abtin si iti spun doar ca esti un cretin fara pereche.

Olteanu (478 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 17:50

Nea Ovi, citeste pe Prosport ce idiotenii debiteaza Doru Isac, antrenorul federal care a luat 6-0 de la tineretul Angliei. Cine l-a mai adus bre si pe nebunul asta care nu a antrenat pe nimeni pana la 50 de ani.

Clau (107 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 17:54

Si in liga a sasea Rapid tot ramane in sufletul romanilor curati si cu frica de Dumnezeu. Iesim noi si din gaura asta si vor murii dusmanii de inima rea.

rapidist de-o viata (15 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 18:37

ALOO, VALEII MORARU??daca ma ascultai de la meciul cu astra 100% , acum pusztay era la rapid, numai ca ASA are un profesionist, a mirosit demiterea lui ganea si ti-a furat omul dorit in giulesti de pe vremea lui vama si copos. daca l-ai acceptat pe nae stanciu, atunci dragos fratila care uita, incurca si nu se pricepe, trage-l pe dreapta si nae stanciu=presedinte si administrator special, cumul neinterzis de lege.rada pina la af turului. dasca da trezultate, ramane, daca nu rednic, uhryn, grigoras, etc dar si un consortiu de investitori completat cu porumboiu, m iancu,, massone, petrom, dedeman, murfatlar, cosmote, orange, etc
misca-te mai repede si mai profesionist pt ca NAE STANCIU E UN OM CU CAP. DACA-L ADUCI SI PE PUIU IONESCU, ATUNCI CLUBUL ARISTROCRATIC ITI SOLICITAM O INTILNIRE , O DEZBATERE!
fosti jucatori rapidisti ca lazar, sapunaru,d. nicolae, herea trebuie readusi in giulesti daca esti patron investitor.

Michael (76 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 23:36

@clau#42. Dumnezeu sa iti dea tie sanatate si Rapidului taria sa depaseasca acest moment de rascruce.

Garibaldi (7 comentarii)  •  29 septembrie 2014, 23:56

@BarfaDinShantz. Esti analfabet rau, nimeni nu asculta de unul care nu nimereste nici din greseala acordul dintre subiect si predicat. Esti varza.

nea caisa (222 comentarii)  •  30 septembrie 2014, 9:20

Domnule Ioanitoaia, Copos a creat situatia dezastruoasa de la Rapid! Si el a pus Rapidul, juridic si faptic, in insolventa! Nu mi se pare onest a tot arunca vina pe administratorul judiciar. Aceasta doamna are drept obiectiv respectarea hotararii judecatoresti si infaptuirea planului de redresare aprobat de tribunal. Administratorul judiciar opereaza cu criterii juridice si financiare si nu cu criterii sportive. Sigur ca, pentru un club de fotbal, rezultatul sportiv inseamna si rezultat financiar, insa daca legea zice ca orice ban intrat intr-un club aflat in insolventa trebuie sa se duca mai intai pe plati de datorii si abia apoi pe noi cheltuieli, e cam dificil sa faci altfel. Cred ca degeaba aceasta doamna Cristina Andronache este nevoita sa suporte critici in presa sportiva, fiindca, iata, Rapidul nu s-a dus de rapa, se tine, cat de cat pluteste. Ceea ce inseamna ca dna Andronache nu este o incapabila, chiar daca nu era specializata pe probleme sportive.Mai ales ca ea are oricand la indemana, daca nu reuseste, solutia falimentului Rapidului. Ce ati zice sa o invitati pe dna Andronache sa dea un interviu? Pe mine m-ar intresa sa aflu si cum vede ea lucrurile si greutatile in a administra clubul. Si poate ca si pe altii.

Stef49 (59 comentarii)  •  30 septembrie 2014, 23:01

Pe vremea lui Raducanu, o duceau mai bine. Erau platiti, aveau deplasari invidiate de toti ceilalti. Acum au contracte uriase care nu sint platite. Deci pe ce si de ce joaca? Din suflet? Nu inteleg.

Comentează