Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Timp, dar cît timp?!

În încercarea de a scuza rezultatele catastrofale ale unor echipe reprezentative, 0-8 cu Germania la Under 21 și 0-6 cu Anglia la Under 19, oficialii FRF sugerează că selecționatele respective au folosit jucători mai mici cu un an decît permite […]

vineri, 12 septembrie 2014, 8:25

În încercarea de a scuza rezultatele catastrofale ale unor echipe reprezentative, 0-8 cu Germania la Under 21 și 0-6 cu Anglia la Under 19, oficialii FRF sugerează că selecționatele respective au folosit jucători mai mici cu un an decît permite actualul regulament. Într-adevăr, unii au fost mai mici, dar utilizarea lor constituie un exces de zel nejustificat în condițiile în care nimeni nu i-a silit pe antrenorii în cauză, nici pe Viorel Moldovan, nici pe Doru Isac, să procedeze așa. Ei au hotărît, ei să răspundă.

Din păcate, înfrîngerile amintite au fost precedate de unele la fel de dureroase, iar de aici amara concluzie că, puteți zîmbi?, avem continuitate în a ne face de rîs. Între eșecuri, acel 0-5 cu Austria sub 19 ani, în urma căruia proaspăt instalata pe atunci administrație Burleanu l-a trimis la plimbare pe Ștefan Iovan, acum 3 luni. Pe lîngă înfrîngere, la mazilirea căpitanului de la Sevilla a contribuit și faptul că fusese numit de Mircea Sandu. La vremuri noi era nevoie de oameni noi, drept pentru care Under 19 i s-a încredințat lui Doru Isac.

Fără să fiu rău, observ că acestui tehnician de 52 de ani nu i-a servit deloc titlul de doctor “în analiza cognitivă a fotbalului”, v-ați ridicat în picioare?, obținut la ditamai universitatea japoneză Chukyio! Isac a pierdut cu 0-6 la Anglia, după care, premieră în istoria întîlnirilor directe dintre selecționatele celor două țări, cu 0-1 la Republica Moldova!

Firește, lui Viorel Moldovan i-a picat rău dezastrul din Germania. Umilitorul 0-8 constituie o bilă neagră într-o carieră începută promițător. Îi va fi greu să se scoată din pricină că lumea preferă să uite victoriile și să rețină înfrîngerile. Oricum, de unde Moldovan părea să figureze pe lista posibililor succesori ai lui Pițurcă în caz că acesta ar fi plecat în Arabia Saudită, el a dispărut brusc după coșmarul de la Magdeburg.

Cu toate că n-aș vrea să zic, zic să nu se vede nici o îmbunătățire, chiar nici una, de cînd Răzvan Burleanu l-a pus director tehnic pe belgianul Zoltan Kovacs. Avîndu-l în subordine și pe Iordănescu, “antrenorul român al secolului XX”, Kovacs a fost adus “pentru a implementa un proiect menit să salveze fotbalul românesc”! În aproape jumătate de an, nu l-a salvat. Chiar n-a schimbat nimic important. Continuăm să fim ciuca bătăilor și, exceptînd izbînda de la Atena, parcă ne-am specializat în pierderea meciurilor, adesea la scoruri de maidan!

Să convenim că lui Kovacs și staff-ului acestuia le trebuie timp. O construcție dărăpănată, o coșmelie, nu se modernizează de azi pe mîine și nici de mîine pe poimîine. Atît că Burleanu și ai lui au început greșit cînd s-au grăbit să umble la oameni și au neglijat sistemul. Au așezat căruța înaintea cailor.

Sigur că modificarea sistemului cere timp, însă cît timp?! Vorba lui Marin Preda, timpul are din ce în ce mai puțină răbdare. El cu noi, dar și noi cu ei.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

IceSoldier (5 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:04

Domnu’ Ioanitoaia, de cand au venit si pana acum, doar i-ati criticat. Ca sa puteti fi considerat un om corect, cu coloana vertebrala(ceea ce stiti bine ca nu ati avut niciodata) trebuie sa fiti obiectiv, nu mereu subiectiv. Sunt de acord ca acest copil are multe neajunsuri si lacune. Sunt de acord iarasi ca este pus politic acolo(de parca nu toti au fost), dar mereu, mereu, mereu sustineti vechea conducere, cu acel cancer si la propriu si la figurat de om care sa reusit sa falimenteze fotbalul romanesc! Sa va fie rusine!

Cosze (13 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:19

Cu tot respectul va citesc articolele de peste 10 ani dar acesta este de departe cel mai MIZERABIL dintre ele….Elefantii aia trebuie schimbati TOTI, eu zic ca a schimbat prea putini….dumneata in continuare iti sustii „amici” din epoca Nasu’, niste lichele, niste lepadaturi, capuse ale fotbalului romanesc……

adi (180 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:23

Nea’ Ovidiu, in 24 de ani de „comunism”, nu l-ati criticat pe mafiotul de Sandu atat cat l-ati criticat pe Burleanu acest an. Va recomand sa asteptati cativa ani sa se vada rezultate actualei conduceri FRF, si dupa aceea sa criticati. Stiti bine ca nu se pot face minuni peste noapte, si ca rezultatele se vor vedea in timp.

cr1 (1 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:29

bis 1

Crusherino (1 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:33

Timp trebuie pana cand se va curata sistemul de tot !!!
De ce nu scrieti si despre clauzele abuzive lasate de vechea conducere pentru oamenii cheie, asa incat sa nu poata fi indepartati decat cu costuri exorbitante !
Domnul Ioanitoaia, desi sunteti un jurnalist in varsta, nu va aratati anii in vorbe intelepte. Daca tot sunteti asa de specialist, veniti cu propuneri concrete, de chibitareala si critica, suntem satui. Faceti ceva constructiv – vezi exemplul colegului Andrei Vochin ! In rest, fiti mai obiectiv, pe aia dinainte i-ati inghitit 24 de ani si mari realizari nu au avut !!

Mihai (4 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:44

Fotbalul e ca politica! Pleaca unii, vin altii,iar se intorc…dar, nu se schimba nimic.

Al. Tudor (301 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:45

Daca nici Ioanitoaia nu l-a criticat pe Sandu…Dar daca nu stii sau nu vrei sa recunosti…

Lucky (40 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:47

Cât timp?

Cel puţin 10 ani.

Asta DACĂ sunt implementate strategiile corecte şi se lucrează bine de acum înainte.

Dar să aştepţi ceva în câteva luni, sau chiar în 2-3 ani, e demenţă.

Bratu BZ (104 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:49

Blogul dlui Ioanitoaia e locul unde multi prosti fac pe desteptii. Dl Ioanitoaia are dreptate in ce scrie dar frustrarea unora nerealizati e prea mare.

Vlad (43 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:52

În aproape jumătate de an, nu l-a salvat ????????????

Numai un amator s-ar fi asteptat la minuni dupa jumatate de an. Personal prefer pe cineva cu experienta la nivel de copii si juniori decat un ceausist al carui principala calitate este ca a fost fobalist bun in anii 80. Si ce daca? Asta il face antrenor bun?

Dupa ce in mod constant vorbiti de rabdare si timp in fotbal, nu trec 6 luni si deja criticati in masa si fara oprire noua conducere.

Probabil nu a trecut perioada de melancolie dupa fostul regim

Franz (406 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:54

#5. vrei sa ma lasi cu exemplul lui andrei vochin. daca avea vocatie de ziarist nu se ducea la federatie unde s-a dus la cascaval, prime, deplasari etc. articolul e realist, nu putea fi condus fotbalul nostru decat de straini platiti regeste si cazati ca niste printi.

fanel (13 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 9:57

Adevarul ca decand a venit Burleanu la putere e mai rau. O luam in barba de la toti. Se vede ca Ioanitoaie nu ii inghite pe cei noi insa are si multa dreptate. Doar ca Burleanu si-a pus curtea sa injure.

ciobanu’ mioritic (26 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 10:18

@Crusherino
1. just, exact asta trebuie sa fie rolul FORMATORILOR DE OPINIE – recte jurnalisti, sa propuna, nu sa chibiteze.
SA APLICE picatura chinezeasca. Dar, baietii trebuie sa manance SI EI.
2. Vochin NU a impresionat, este de juma de an in coasta politrucului mini-Burleanu-fotbal. Habar n-avem de salariul lui Vochin, dar il stim pe al lui Burlesqu.
Balcanika-Romanika nu se dezminte. NU ai cum sa pretinzi rezultate. „Corupţion-cumetria” este la ea acasa.

Eugen din Timisoara (6 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 10:21

Buna ziua tuturor,

Haideti sa tragem rapid in Ovidiu ca „apara” vechiul „regim”! Voi ati citit articolul? Tocmai va spune ca Iovan a pierdut cu 5-0 si domnul doctor honoris fotbal cu 6-0. Adica toti o apa si un pamant. Tocmai spune Ovidiu ca fostii sunt o constructie darapanata! Si ca ea trebuie reconstruita. Pe cine apara de fapt Ovidiu? Nu inteleg atacul vostru. Dar eu sunt mai prost pregatit ca voi asa ca nu am cum sa inteleg. Inteleg insa ca noua conducere da dovada ca habar nu are de condus nimic, ca nu are nici oameni cu care sa conduca (asa destepti cum sunteti voi sigur stiti ce a zis Hagi despre a conduce Nationala sub Burleanu!). A ajuns sef de fabrica un om care nu a condus decat propria masina. Stiti pe cine angajeaza sefi de corporatii americanii aia prosti de peste ocean? Oameni care au falimentat cel putin doua companii in viata lor de manageri. Ca sa stie sa previna si sa evite alt faliment!!! Dar voi sunteti destepti ce naiba va invat eu…

Octavian Stăncioiu (8 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 10:24

Chiar nu vad cum se poate ”curata sistemul” cu infrangeri gen 0-8 si cu unii specialisti in federatie de care n-a auzit nimeni.

E perfect ca a plecat Sandu, dar a venit cine? Chiar totul e politic in tara asta a noastra?

necsuliu florian (1 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 11:42

Nea Ovidiule, nu-i nimic ,cum ar spune un jucator roman: in afara de cele 8(opt) goluri,nemtii n-au jucat nimic.n-au avut nici o ocazie!!!!!ha,ha,ha..

Abcde (206 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 12:04

Bravo Eugen #14, bine ca mai posteaza aici si unii cu minte, nu toti ciumpalacii bolnavi de prostie si orgoliu.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 12:14

Stimate O I, n-ati analizat cauzele esecurilor la juniori si tineret ! Faptul ca au fost schimbati antrenorii nu poate fi o cauza !

Nu mai insist, am incercat sa le explic, vad ca le cunosc aproximativ bine si Piturca, Vochin, Moldovan si Marcel Raducanu.
Cine a condus fotbalul romanesc un sfert de secol ?

E nevoie de timp ! Se string date despre tinerii fotbalisti, li se acorda atentie, cel putin citeva sute vor fi bine pregatiti. Daca conlucreza si Hagi, primele rezultate se vor vedea deja la campionatul european. Daca nu conlucreaza, dupa cum vad ca l-a dus mintea sa aduca antrenor o vedeta de cancan iar pentru Ianis tocmai pe Raducioiu, nu-l vad in stare sa razbeasca singur. Pacat de el. Consider ca FRF are in sfirsit specialisti si ar avea mare nevoie de el.

PS V-as ruga inca odata sa analizati CAUZELE impreuna cu FRF si cei doi antrenori. Caci este posibil ca nici jucatorii sa nu fi interes nimic ! Asta dupa ce am citit declaratiile unui dinamovist, Filip ?, si parerile antrenorului sau, ceva cu B?, mitraliaera aia care doarme cu degetele in priza ca sa-i stea parul in sus.
Poate cineva se gandeste ca altul ar fi bagat autobuzul in poarta si am fi scapat cu mai putin de 5. Nu se face asa ceva la juniori si tineret. Un PiTurca e oricum prea mult.

mihai231 (25 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 12:38

oooo…ciocu’ mic….treaba unui jurnalist este sa critice de aceea este jurnalist nu sa dea solutii,…Nea Ovi nu este platit sa dea solutii este platit sa critice…..asa cum il stim cu totii pe Ioanitoaia, ia criticat pe toti si pe cei dinainte si pe cei de acum…ce avety fratyilor de sunteti atat de stresati….hai ca o sa vedem, vor mai avea timp, insa eu cred Neo Ovi, daca au stat aia 24 de ani sa-i lasam si pe astya o perioada…..problema in fotbal este alta…stim ca si noi parca am batut ceva timp in urma 5-1 aanumite formatii…acele formatii au luato de la inceput…uite si dupa atatea rezultate dezastroase, Italia a invins Norvegia la ea acasa….totul trebuie sa se faca progresiv….problema care se pune e ste alta, si este o parere personala:”Domnilor ce vina are federatia in toata aceasta treaba????”….De ce nu sunt de vina cluburile pentru slaba coordonare a juniorilor…in teren au fost jucatori de divizia 1 de la Dinamo…de la Viitorul domnului Hagi, care nu demult spunea ca sunt genii…Va spui eu, daca nu ati inteles, a spus-o si Piturca: el cand a mers la Steaua a mers cu oamenii sai, pentru ca la juniori la cluburi este bai mama noastra ce este, nu au nici o legatura cu fenomenul antrenorii de acolo…cluburi gen Dainamo, anu trecut a vrut sa desfinteze sectia de tineret care se balaceste prin divizia a 3 a condusa de Bratu..pai ce experienta are Bratu sa conduca un club de fotbal ca antrenor….tre sa se califice in aceasta meserie insa noi ii punem direct acolo fara nici o pregatire….La Steaua la juniori este aceasi poveste….haideti in primul rand sa privim in curtiile ckluburilor de unde v in baietii astia si apoi sa aruncam vina pe FRF….si sunt foarte multe de spus, dar o lasam pe o data viitoare

florin (215 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 13:12

,,belgianul’ zoltan kovacs..e tare de tot…chiar imi aduc aminte de pologhia acestui domn isac, mare doctor, cum ca el, va rupe terenul in doua..si s-a umplut de ridicol…in ceea ce priveste acel 0-8 de la magdeburg, sa nu fim carcotasi: e un accident..au mai fost din astea, cu echipe de juniori/tineret, germane: 2-8;1-5 (acolo jucau kissling si gomez si tot in calificari la tineret), 1-10..

Cheetah (2118 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 13:47

La FRF asta au ales, asta au la dispozitie, iar izbinda de la Atena eu n-as pune-o la succese, in afara de puncte, NIMIC.
Sint atit de „tari” oamenii astia de la FRF, incit au ratat sansa vietii lor sa-l dea si gratis pe Piturca la arabi, asa se vor spala cu el pe cap inclusiv la Euro unde ne vom califica, dar ne vom face, evident, de risul curcilor cu greii Europei.

MARGELATU (91 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 15:21

Bis 1, 8 si 10!!!

Nu au reusit sa schimbe mult in 6 luni! Ha, ha, ha!

Parca la noi copiii cresc ca Fat-Frumos…intr-o luna ca altii in 10 ani!? 🙂

Nea Vanea (170 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 15:30

Nu poti schimba sistemul cu oameni din vechiul sistem! Este la mintea gainii…

Georges (65 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 15:46

Excelent articol, dar nu pentru prosti si nici pentru revansarzi.

Marcel (190 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 15:49

Beeei ineptilor, voi credeti ca un ziarist de talia domnului Ioanitoaia sta la mana cuiva? L-a criticat pe Sandu, da si in Burleanu, tinta lui e puterea, asa ca potoliti-va si cititi abecedarul.

Un antrenor (214 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 15:52

Foarte corect. Daca au stat aia 20 de ani fara sa faca nimic decst sa fure trebuie sa faca si astia la fel. Nu conteaza ca e tanar, sa treaca la treaba ca la discursuri cu limba de lemn e primul.

miron cristian (7 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 16:25

Domnilor uitati un singur lucru : aceste rezultate sunt normale in conditiile in care aproape toti „fotbalistii” sunt promovati pe cunostinte si nu pe merite. Ar trebui sa fi orb sa nu vezi asta nea Ovi

puppinkeresku (4 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 16:57

dece nu se copiaza sistemul german ?
sunt multi romani care lucreaza cu bune rezultate la copii si juniori . dece nu ii aducem in tara ?

GOLOMBIOSCHI ILIE (150 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 17:23

Lui Ovidiu Ioanitoaia i-am prezentat proiecte si tace ca …..in papusoi, va invit pe cei ce intrati pe blogurile GSP sa lansam proiecte si sa le discutam intre noi, de exemplu, pentru relansarea activitatii la tineret, OBLIGATORIU 2 juniori pe tot parcursul meciului la toate esaloanele , diviziile A,B,C,D, mai ales la divizia A unde nu e acum nici o reglementare si avem atatea necazuri cu schimbul de generatii. Propun sa luam noi publicul initiativa si puterea presei in mana, sa dam solutii, sa schimbam lucrurile care nu ne convin. Va invit la discutii, cu stima, Golombioschi Ilie, Craiova.

Dtru (268 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 18:54

@miron cristian. Ce vorbesti sa nu adormi, cum sa fie careva pe pile cand 10 dintre ei joaca in liga 1. Sa inteleg ca Bumba, Filip si ceilalti 4 din Italia au fost promovati pe ochi frumosi, asta e o aberatie.

cineva (26 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 19:15

problema e ca directia in care mergem nu rezolva lucrurile iar ca sa poti repara ceva prima data ai nevoie de diagnostic . Daca acesta e gresit , naspa , o sa cari apa ci ciurul deci vedeti intai de ce si abia dupa aia cum

zona magheru (49 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 19:51

@ VLAD

Care „ceausist” ba !!! Pai ceuasistii aia din sport in general sau fotbal in particular au fost cei mai mari profesionisti din istoria sportului romanesc in general . In perioada aia am castigat titlul mondial la handbal masculin de 4 ori la rind si medalie de bronz la olimpiada iar la rugby jucam de la egal la egal cu Franta , Tara Galilor sau Anglia ca sa nu mai amintesc de sutele de medalii de la olimpiade, campionate mondiale sau europene . Si la fotbal la fel am avut cele mai mari performante, performante pe care nu o saa le mai atingem in vecii vecilor . In rest ai dreptate ..hei rup..hei rup…hei rup !!

Traian (39 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 20:18

Alooo, postaci lui Burleanu, mai usor ca se vede de la o posta ca sunteti platiti si aruncati cu noroi pe aici, huooo!

Burebista (1 comentarii)  •  12 septembrie 2014, 22:12

Nu cred ca dumneavostra domnule Ioanitoaia , sunteti in masura sa criticati noua conducere a fotbalului , in conditiile in care a-ti facut parte indirect si a-ti promovat atatia ani marsaviile vechii conduceri . Imi amintesc zeci de emisiuni cu tema data , in care omiteati si denaturati adevaruri evidente . A-ti acoperit prin condeiul si emisiunile dumneavoastra blaturi si furturi din acest fotbal ca nimeni altul .
PS. Rusine ! Rusine ! Rusine !

sty (7 comentarii)  •  13 septembrie 2014, 0:37

Sunt curios dacă cineva citește aceste comentarii!?
Stimate gazetar!Ți-am mai spus acum ceva timp despre faptul că ori nu vezi,ori te faci,ori nu te pricepi.Aceste specimene de copii sunt trimise la loturile naționale de antrenorii de club,iar antrenorii de club muncesc pe salarii de mizerie în momentul în care părintele unui copil îl invită la o partidă de pescuit,o mică atenție,un concediu gratuit,poate chiar și-o primă consitentă,hop copilul este trimis la lotul național,unul care nu are nici apa după ce o bea și cu siguranță este mult mai talentat decît celălalt cu situație financiară bună,rămâne în mediocritate , nu poate scoate capul din mizerie,precum ghetourile de negrii,cine a spus că totul pleacă de la copii și juniori are 100% dreptate,nu vă place Pițurcă,nici mie ,dar este un strateg pe termen lung,noi vrem rezultate,dar trebuie să investim și cînd spun investiție mă refer înprimul rînd la timp și după la partea financiară,iar antrenorii de la loturile naționale ar trebui să își miște hoiturile prin țară să vadă cu ochii lor cine și ce merită să îmbrace tricoul național!

Comunistu (1 comentarii)  •  13 septembrie 2014, 4:52

Raspunsul e simplu pe vremea comunismului statul sustinea mai toate ramurile sportive ca sa nu mai zic ca multe lucruri sau facut pe vremea respectiva pentru sport si tara in general sigur unele inca din perioada interbelica dar dupa lovitura de stat din 89 cati bani sau mai investit in sport sau daca vreti in tara in general indiferent de domeniu am vandut tot strainilor si ne plangem de mila ca nu producem nimic dar ne laudam cu dacia uitand ca francezii au pus mana pe ea in orice sport facem performanta in anul de gratie 2014 e un miracol avand in vedere banii investiti restul sunt povesti.

Ramon (14 comentarii)  •  13 septembrie 2014, 8:09

d-le Golombioschi
in tara asta toata lumea se pricepe la orice, toti ne dam cu pararea, rezultatele le vedem! Solutia nu este să inventăm rezolvări, avem oameni aleși pentru așa ceva și, fie că ne plac, fie că nu, îi alegem la 4-5 ani, sau niciodată (pe RB, de ex). Ei trebuie să aleagă rezolvarea. Valoarea catastrofală a tineretului este la fel în toate domeniile, nimeni nu se grăbește sp angajeze un absolvent (de 12 sau 12+5 clase), la fel și în sport. De ce oare ? Pentru că noi învățăm ceea ce nu folosește cumpărătorului, fie el spectator sau mâncău.
Am fost ieri in biblioteca Națonală. Clădire impunătoare, curată, dar nu ai acces la o groază din publicații, la 2 ani după ce ai intrat în noul sediu. Se plâng că nu au personal. Director o fi vreun politruc ? Ce-i pasă lui, așteaptă să-i dea Ponta (probabil?). Dar esențial este altceva: în țara asta nimeni nu intreabă pe om: vrei să faceam cutare ? Nu, fiecare știe ce are de făcut, cump să seturneze banii, cum să țipe că nu poate. Apropo: de ce a scăzut tirajul ziarului de la vreo 300.000 în 1990 la 48.000 acum ? Pentru că unii știu ce vrea omul ? Nu, pentru că nu pot mai mult, iar alții (Pro Sport) nu au știut nici atât. In comerț managerul dă omului ce vrea, vedeți marketurile pline de cumpărători, iar buticurile se închid unul câte unul.

nea caisa (222 comentarii)  •  13 septembrie 2014, 9:10

Pai astia nu au venit la ” scoala-te tu, ca sa ma asez eu?” Si atunci de ce sa schimbe un sistem care le asigura salarii? Apropo, nu ne ziceti si noua marile realizari ale dlui Vochin, trimisul special al GSP la FRF, genialul strateg al forbalului cu nasturi? Vi le zic eu, daca nu le stiti: face in fiecare luna doua drumuri pana la casierie!

GOLOMBIOSCHI ILIE (150 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 7:20

@Ramon Iti multumesc pentru ca ai raspuns la cele semnalate de mine si chiar daca sunt de acord cu cele ce mentionezi nu sunt de acord cu pesimismul tau si al societatii in general. Unde e societatea civila in societate, unde e societatea civila in sport,in fotbal, in particular, societatea civila a fotbalului romanesc ? De aceea lansez petitia” Doi juniori obligatoriu la toate diviziile.” si invit pe toti iubitorii fotbalului romanesc sa se exprime despre aceasta si sa cream un pol numeric de presiune pentru aceasta problema punctuala. Apropo, inventiile, de aceea sunt inventii, in principiu,pentru ca vin sa rezolve probleme incorect sau insuficient de bine rezolvate.

Comentează