Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Suporterul tuturor

După articolul de ieri m-am ales cu reproșuri din partea unor internauți și chiar cu înjurături din partea altora, pricina fiind că l-aș susține pe Gi­că Popescu pentru președinția FRF. Și ­dacă ar fi așa, ce atîta deranj? A murit […]

sâmbătă, 18 ianuarie 2014, 9:10

După articolul de ieri m-am ales cu reproșuri din partea unor internauți și chiar cu înjurături din partea altora, pricina fiind că l-aș susține pe Gi­că Popescu pentru președinția FRF. Și ­dacă ar fi așa, ce atîta deranj? A murit demo­cra­ția de nu mai are voie fiecare să țină cu cine vrea? Tocmai pentru că am învățat să respect părerile altora, aștept să fie respectate și ale mele. Deși mai important decît ceea ce gîndesc eu, Tolontan, Vochin, Geambașu sau alt­cineva din redacție, rămîne faptul că Gazeta s-a dovedit neutră. Asta atîrnă cel mai greu.

Ziarul i-a prezentat fără parti-pris-uri pe toți candidații, pe unii chiar cu afecțiune.

Nu neapărat pe Gică Popescu, mai degrabă încolțit, nu alintat. GSP n-a favorizat, nu fa­vo­rizează și nu va favoriza pe nici unul dintre pretendenții la cea mai înaltă dregătorie din fotbalul românesc pe considerentul că lupta trebuie să fie corectă, egală. Din punctul nostru de vedere, nici nu va fi altfel.

Lui Gică Popescu i se impută problemele cu justiția. Cum o instanță l-a achitat, iar alta l-a condamnat, curînd se va pronunța decisiv o a treia și vom afla pe ce picior dansează fostul internațional. Atît că el a încălcat legea, dacă va fi găsit vinovat, ca persoană particulară. Sublinierea e obligatorie deoarece, spre deosebire de Florin Prunea și de Vasile Avram, ajunși în tribunal pe cînd lucrau în cadrul FRF, unul șef de compartiment, altul președinte al CCA, Baciul n-a avut nici o calitate oficială în momentul comiterii acțiunii pentru care e judecat. Concret, el n-a stricat imaginea unei instituții. În cazul în care se va dovedi că a greșit, a greșit în nume propriu. Apare o mi­că diferență între situații. Nuanța nu-i ușor
de sesizat, dar numai un răuvoitor s-ar încumeta s-o conteste.

Cel mai tare i se impută însă, permanent și cu voce ridicată, apropierea de frații Becali, socotiți de unii, cu precădere de tineri, ca aparținînd mafiei fotbalului!  ­Părerea mea e că, refuzînd să se dezică public de Gio­vanni și de Victor, ex-căpitanul Barcelonei a dat dovadă de caracter. Ignorînd că a fost jucătorul celor doi pe parcursul unei cariere prodigioase și, ulterior, o vreme asociat cu ei în firma de impresariat, altul ar fi înțeles că frații, mai ales Ioan, autorul unor ieșiri în decor inadmisibile, nu-s agreați de masa suporterilor și n-ar fi ezitat să-i renege. Simplu de ce, ca să cîștige simpatie și voturi.

Spre lauda lui, Baciul n-a procedat ca un bărbat lipsit de memorie și de recunoștință. Nu s-a rupt de frați, dar nici nu i-a mai cultivat ca altădată. S-a depărtat de ei, însă fără să le trîntească ușa în nas ori să-i jignească. Cei din anturajul lui îl recomandă pe Popescu ca fiind, asemenea multor olteni, inclusiv a lui Pițurcă, un tip stăpîn și sigur pe el, autoritar pînă la încăpățînare, dispus să-i asculte pe cei din jur, dar atît. De hotărît hotărăște el, numai el. Cine își închipuie că Gică poate fi influențat de frații Becali se înșală amarnic. Tema merită însă dezbătută pe larg.

Comentarii (91)Adaugă comentariu

stalky (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 15:37

” În cazul în care se va dovedi că a greșit, a greșit în nume propriu. Apare o mi­că diferență între situații. Nuanța nu-i ușor de sesizat, dar numai un răuvoitor s-ar încumeta s-o conteste.”
Daca instanta il condamna, e un infractor dovedit.Ce-i prostia asta cu „a gresit in nume propriu”, cu” a incalcat legea ca persoana particulara”?Adica ce vrei sa spui nea Ovidiu?Chiar asa tampiti ne crezi?
Omul e un infractor „in nume propiu”.Chiar el a recunoscut platind banii datorati statului roman.Daca asta se intampla in Germania sau SUA omul era demult dupa gratii.
Si dupa parerea mea umila de „rauvoitor” un infractor „in nume propriu” nu poate conduce o institutie de interes national.

DTDR (7 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 15:45

Sa fii respectat depinde numai de tine. Nici internautii nu-s prosti ! Nu este posibil sa aparati si sa sustineti oameni cercetati penal sa acceada in structuri de conducere indiferent de nivel. Acest lucru este posibil numai in Romanika !

carlos (16 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 15:53

Adevarul este ca articolul este MANIPULATOR . Probabil, d-l Ioanitoaia isi inchipuie ca cei ce citesc SCRIERILE dumnealui sunt lipsiti de creier. Dreptate au cei care contrazic acest articol, dar CHINTESENTA comentariilor se afla in ce posteaza ZEIDAS. BRAVO.

Asta-i profil de manager (Presedinte) la FRF? (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 16:10

Daca miscarea fotbalistica mondiala ar fi asimilata unui mare oras atunci fotbalul romanesc e pe punctul sa se mute de la mahala tocmai pe linia de centura.
Nu mai e mult pentru ca tot calabalacul e impachetat si asteapta doar semnalul, adica „alegerile democratice” din primavara.

Hai sa vedem mai jos profilul vizitiului pus (pardon, am vrut sa zic ales) sa tina haturile cascarabetei!

1. Experienta de manager… slava Domnului, are! A condus destule afaceri, urnite chiar pe banii lui. Intre ele si o scoala de fotbal. Cu ce rezultate? Le-a falimentat sau le-a adus in pragul insolventei? Nici nu mai conteaza, important e ca omul are experienta de manager, sef, administrator, conducator sau mai stiu eu cum vreti sa-i spuneti!

2. Studii superioare… hai sa fim seriosi; asta-i o bagatela, chiar daca e trecuta in statutul FRF in paragraful care se refera la conditii de candidatura.
La o adica se poate da o dispensa pana cand viitorul ales va proba ca va fi absolvit o „particulara” (la seralul fara frecventa) dispusa sa-i printeze, la minut si contra cost, o diploma de absolvent.
Si, daca va fi musai nevoie, la pachet cu diploma i se poate fabrica si ditamai teza de doctorat prin deja consacrata metoda „copy&paste”.
Totul la pret promotional ca-i criza, mon cher!

3. Caracter si integritate morala… are!
– Intrebati-i pe fratii Becali care vor depune marturie ca omul nostru nu s-a dezis de ei!
– Intrebati printre functionari ai Fiscului, sunt acolo niste martori gata sa jure ca baietasul nostru a basculat fara sa clipasca niste sute de mii de Euro la bugetul statului. E drept ca a facut-o dupa ce fusese acuzat de evaziune fiscala dar asta deja e un detaliu nesemnificativ; cati infractori sunt dispusi sa faca asa ceva dupa ce au fost prinsi „cu ocaua mica”?
– Intrebati suporterii din_Oltenia (pardon, pe suporterii din_amovisti) cum a revenit in tara ca sa-si incheie cariera la echipa de suflet! Era deja un om realizat, banii nu mai contau atunci pentru el asa cum de altfel nu conteaza nici acum; a fost doar tributul adus de marele jucator fotbalului care i-a schimbat cursul vietii!
– Afirmatia conform careia ar fi fost candva dispus sa revenia sa joace la echipa nationala doar daca i se cedeaza un anume hotel in Poiana Brasov e neprobata si rauvoitoare. Hehe, si chiar daca ar fi adevarata, asta arata ca omul nostru a aratat disponibilitate. Spre deosebire de altii (Chivu, Radoi, Radu Stefan) care, in conditii oarecum similare, au declarat ca au incheiat definitiv socotelile cu lotul national.
Eu chiar propun sa strangem semnaturi pe o petitie catre FRF in care sa cerem ca numitii Chivu, Radoi si Radu Stefan sa nu aiba niciodata dreptul sa candideze la presedentia FRF!
– la fel si zvonurile rutacioase conform carora ar fi fost un delator pe vrema cand Securitatea era… Securitate! Daca o fi scris si iscalit niste rapoarte pentru „baietii cu ochi albastri” atunci e clar ca n-a facut-o de dragul unor avantaje ci dintr-o naivitate adolescentina sau mai degraba din dorinta sincera de a-si apara Patria de elementele dusmanoase si subversive care colcaiau atunci peste tot!

4. Inteligenta si spirit de prevedere… are din plin! A dovedit asta inca de mic copil cand, proaspat ajuns in Craiova, sarea ca o vrabiuta peste sinele de tramvai ca nu cumva sa fie elecrocutat!

Vivi (19 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 16:23

Ce ati facut voi in viata ca sa il trageti de urechi pe unul dintre cei mai mari fotbalisti romani din toate timpurile? Raspuns: nimic, asa ca mucles.

mihai Bistrita (2 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 16:39

Domnule Ioanitoaia, intelegeti va rog ca iubitorul roman de sport (microbistul in special) nu mai poate fi pacalit doar fluturându-i-se prin fata ochilor numele Gica Popescu. Acest om e compromis. El nu poate sa-si administreze propriile afaceri, pe care le-a dus la faliment, cum va putea conduce o federatie? Antreprenorul Popescu nu a realizat nimic in economia reala, iar aici nu pun la socoteala celebrele „tranzactii imobiliare”, in realitate niste „combinatii” de tipul „iau azi cu 5 lei, maine dau cu 10”. Speculă pură, bişniţă. Domnul Popescu poate de lectii in alta economie, in ecnomia gri. El a returnat 400.000 de dolari, reprezentând impozitele datorate statului roman, in cazul transferului lui Florin Bratu la Galatasaray. Prin asta, zic eu, si-a recunoscut indirect culpa de a fi facut evaziune fiscala. Pe langa toate astea, nu era Gica Popescu fotbalistul care a conditionat participarea la actiunile nationalei de punerea in posesia sa (de catre stat) a unui hotel, FARA LICITATIE? Omul e de o probitate morala indoielnica, asta in cel mai bun caz. Toti marii fotbalisti, desi au jucat „afara”, tot cu metehnele romanesti au ramas. Ce-ati crezut, bă, ca veniti in tara si se inghesuie sponsorii sa va finanteze scoli de fotbal doar ca erati Popescu sau X-ulescu? Că vă apare statul la picioare cu diverse facilitati fiscale, eventual ca va construieste stadioane, iar voi sa stati sa luati banii din bilete, sponsorizari, publicitate etc. si sa dati sfaturi de doi bani, sa emanati truisme la adapostul unui confort financiar si al „brandului” vostru? Faceti performanta in economia reala, demonstrati ca aveti si o buna conduita morala, apoi veniti cu proiecte serioase, necopiate si conduceti federatii. Pacat insa ca gandesc utopic. Pe cine pacalesc?! Veti ajunge la federatie cu sprijin politic si datorita unor grupuri de interese, veti trata federatia ca pe o vaca buna de muls, ne veti minti peste ani ca ati avut rezultate remarcabile ca diriguitori ai fotbalului desi realitatea va spune altceva. Toata lumea va fi fericita, cu exceptia microbistului roman. El va fi cel (mai) pagubit.

IO (6 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 17:02

„Ziarul i-a prezentat fără parti-pris-uri pe toți candidații, pe unii chiar cu afecțiune”

Domnule, si o persoana cu IQ 0 si-ar simtii inteligentza insultata. Nu doar de fraza de mai sus, o perla a logicii frante, ci de articol in intregime.

kkciosuldelahamangia (55 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 17:06

din moment ce a platit la stat suma datorata inculpatul gica popescu si-a recunoscut vina, altfel nu platea nimic !

Andrei_30 (276 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 17:30

Am trait sa o aud si pe asta. Practic, deci, ne spui ca un criminal ar putea fi compatibil cu o functie oficiala, nu? Pai daca violul a fost facut ca particular care e problema sa fie director la clubul femeilor, nu? Ceva de genul. Ai auzit de incompatibilitate de ordin moral, stimabile? Sau e un concept inexistent pentru dumneata? Rusine ca ai ajuns sa faci apologia puscariabililor din postura de „pariculari”.

gabriel (56 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 17:43

IO. Fratioare, nu te supara, dar la tine nu e nimic de insultat! Multi va mai dati zmeii zmeilor.

suporterRomania (31 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 19:12

Domnule Ioanitoaia daca sunteti corect ar trebui sa scrieti despre cel care conduce cea mai puternica federatie de fotbal din lume…Anglia…care a facut ca Premier league sa vanda drepturile tv in tooata lumea cu peste 4 MILIARDE DE EURO!!!!!…Gregory DYKE…fost presedinte BBC…care nu a jucat niciodata fotbal profesionist si nu a avut legaturi fotalistice.

asa ca terminati vrajeala cu fostele glorii…NE TREBUIE UN OM CAPABIL CARE SA NU AIBA NICI O OBLIGATIE FATA DE NIMENI DIN FOTALUL ASTA CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR.

parerea mea ca gica popescu chiar nu ar trebui numit la frf sub nici o forma…are bube la fel de multe ca avram…asa ca si la fotbal este ca in politica…odata ai nostrii,odata ai vostrii…cah cah cah.

suporterRomania (31 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 19:19

inca ceva…cum draku sa investesti intr-un hotel de cinci stele…la CALAFAT!!!…si apoi sa falimentezi(logic) si sa te numesti om de afaceri si bun organizator cu viziuni de conducator,

p.s scuze ptr unele greseli …tastatura .

c24 (17 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 19:40

Domnule Ioanitoaia, sunt stupefiat de argumentele dumneavoastra. Eu traduc cam asa: un pedofil duce la doctor fetita violata pentru reparatii, e condamnat in prima instanta, dar noi il punem director la gimnaziu de fete, pentru ca atunci cand a savarsit violul era persoana particulara. Unde sa mai punem faptul ca imaculatul moral Gica a fost si turnator la defuncta institutie careia ii ziceam Securitate. Daca adunam mizeriile savarsite in timp de candidat, unele peste altele, avem profilul moral al impricinatului.
Cum sa crezi atunci ca si-a facut gasca pentru binele fotbalului, el falimentar, cumnatul plin de datorii, stelea cam muritor de foame(totusi cel mai curat), Ilie – om cu mult bun simt – dar saracit si el in afaceri cu arta care merg greu in criza, cu Deaconu pe post de eterna bricheta, cu becalii paraziti de seama si cu Sandu ranjind ca un veritabil papusar in spatele lor. Pacat ca Iordanescu a consmtit sa le dea ceva onorabilitate, probabil, ocupat cu mataniile, nu si-a dat seama ce face.

AndreiDinGalati (33 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:18

ce il recomanda pe gica popescu la aceasta functie?in afara de cariera de fotbalist ? doar minusuri in rest
conform acestei logici sef la cfr ar trebui sa fie cel mai experimentat acar, la minsterul sportului ar trebui cel mai celebru boxer,la MAN cel mai bun soldat,la transporturi cel mai bun sofer,etc.eu credeam ca e nevoie de manager care isi face echipa de specialisti la dat cu piciorul in besica,la analize,la proiecte de fezabilitate,etc.gica e bun doar ptr imagine fara putere de decizie cum e duckadam la steaua sa dea bine ca e un fost fotbalist exponential al romaniei , daca nu i-o sifoneaza si pe aia instanta.nu poti gestiona un club si poti pastori tot fotbalul romanesc?ma indoiesc dar putem experimenta inca suntem deasupra federatiilor din papua noua guinee,zair,zimbawe,tanzania dar avem sanse mari sa ne apropiem de ei

abcde (206 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:28

Va stricati gura si tastatura de pomana pentru ca Gica Popescu va castiga fara emotii alegerile, iar maestrul Ioanitoaia intuieste bine asta si nu vrea ca ziarul sa isi strice relatia cu viitorul presedinte. Acesta e secretul si nu altul. O seara buna.

AndreiDinGalati (33 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:32

si daca e condamnat nu e nici o problema o sa mute frf la jilava. nu asa e si in parlament nenea jiji avea o condamnare cu suspendare definitiva si behaia in continuare in casa poporului? daca se tine DNA de treaba si ma incalta cativa alesi or sa trebuiasca sa amenajeze la poarta alba sala de mese ptr sedintele senatului si curtea ptr sedintele camerei deputatilor.curat murdar coane ovidiu

Mares (12 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:42

De acord cu Ioanitoia de la primul la ultimul rand. Vina lui Popescu a constat in incercarea de a trage in piept statul cu impozitul. Multi ar fi facut la fel dar nu vor sa recunoasca.

pakal (5 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:44

Gica Popescu, un personaj care nu are nicio calitate legala (judecat pentru fapte penale in legatura cu activitatea pe care vrea sa o conduca), morala (colaborare cu Securitatea in legatura cu aceeasi activitate pe care vrea sa o conduca) si profesionala (esecuri de rasunet in orice proiect managerial fotbalistic) pentru a deveni seful fotbalului romanesc, aparat si promovat de conducatorul celui mai important ziar de sport din Romania. Ce paradox, la prima vedere. In realitate, e ceva normal, obisnuit. Daca lucrurile ar fi stat invers, atunci m-ati fi pus cu adevarat pe ganduri.

Leo (53 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:46

Unii scriu aici fara sa stie ce si fac pe principialii ca sa se bage in seama. Eu merg pe mana domnului Ioanitoaia pentru ca stie ce va urma. Privind pe Popescu, exista om fara pata? Nimeni nu e, dar am vrea ca el sa fie.

Un antrenor (214 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 20:54

Daca Popescu va castiga se va intampla din cauza valorii slabe a contracandidatilor. Nu ar trebui sa castige presedintia niciunul dintre concurentii anuntati.

danna (26 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 21:05

Ovidiu,parca altfel gandeai cand ne mai intalneam pe culoarele ambasadei din Varsovia.Oare ce s-a intamplat?Sunt de acord sa-si piarda banii lui,la poker,in afaceri,ca sunt ai lui si ce-ti faci cu mana ta…….se numeste….dar nu sunt de acord sa faca si cu ai mei,multi,putini, cati sunt, pe care-i dau sa progreseze fotbalul romanesc.Ca unul care i-a cunoscut personal pe Dudu Georgescu,Beldeanu,Florian Dumitrescu si regretatii Gicu Dobrin,Victor Komisar(multi nici nu si-l amintesc) da-mi voie sa cred ca Gica Popescu nu este potrivit pt.aceasta functie(are destule tinichele,legate de coada)si nici majoritatea celor care-l secondeaza…Pacat de „tata Puiu”care a fost folosit ca sa nu candideze si sa puna probleme.Daca ne laudam ca tinem cont de performante in domeniu,de ce nu s-a gandit nimeni la Mircea Lucescu(ce CV are) sau el nu merita 20-30 de mii de euro pe luna.Bine ca i-a meritat Superperformerii,Mitica Dragomir si Mircea Sandu(dumnezeu s-o odihneasca in ceruri pe Simona Arghir-Sandu)

danna (26 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 21:10

@Leo,tu chiar nu sti ce va urma….Va conduce in continuare Mircea Sandu la FRF si Mitica Dragomir la Liga…Cei doi G,sunt de fatada….

DAN (16 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 3:20

CATA PROSTIME ISI DAU CU PAREREA PE AICI.DOAMNE FERESTE CATI TAMPITI AU IMPRESIA CA SUNT BINE INFORMATI DAR DE FAPT SUNT PENIBILI.DE ASTA ESTE ROMANIA UNDE ESTE LA TOATE NIVELELE DEOARECE PROSTIA PREDOMINA LA NOI

fancraiova (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 3:47

cel mai bun comentariu nr 4 nea ovi citeste ce zice omu ca are mare dreptate

ciupi (128 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 6:37

atata vreme cat exista ministri care sunt dati sunt dati afara pe motive de incalcare a legii, cand destui parlamentari sunt in vizorul „mititicii”, prostia comisa de gica popescu este o floare la butoniera. problema este insa alta: cel care este favorit la functia despre care discutam nu prea pricepe fenomenul din acest punct de vedere. a sti sa lovesti obiectul nu-i totuna cu a te descurca cu ceea ce il asteapta pe fostul fotbalist valoros. lucru valabil si pentru celalalt giga, dar el nu reprezinta subiectul nostru, asa ca…

un roman patriot (17 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 8:09

Mai oameni buni, daca nici Popescu si Hagi nu sun buni sa preia destinele fotbalului romanesc, atunci cine sunt buni pentru voi??? Credeti ca vreun manager de carton autohton sau vreun politician corupt ar fi o adevarata solutie?? Ca altul din afara nu va veni cu siguranta.
Lasati oamenii si dati-le o sansa 4 ani sa vedem ce pot face, mai rau de ce e acum nu poate fi !!! v-ati gasit voi filozofii lu peste sa disecati firul in 4, ca Popescu, Hagi, Dumitrescu nu sunt buni, dar acum 20 de ani cand urlati pe strazi de bucurie, atunci erau buni?

un roman patriot (17 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 8:27

Voi aveti tupeul sa-l judecati pe Gica Popescu? Pai oamenii astia au facut pentru imaginea romaniei cat n-a facut nici un politician corupt de 25 de ani incoace. Duceti-va in america pe strazi si vedeti cine mai stie altceva de romania decat de Hagi, Popescu si Nadia Comaneci.
Voi niste nulitati cu minti patrate i-ati adus cu 70 % pe Ponta, oligarhia si socialismul la putere, pentru o farfurie de fasole cu carnati si 10 lei in plus la pensie. Va e frica de capitalism, n-aveti tupeul sa va luati soarta in maini, asteptati ca vin europenii si americanii cu sacii de bani si vii da voua fara sa faceti nimic. Dupa ce ca aveti doar cateva valori, le renegati si pe-alea, bravo voua stati pe internet si criticati, va meritati soarta.

un roman patriot (17 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 8:46

Dle Ioanitoaia , felicitari ptr articol ! Bineinteles ca aveti libertatea sa sprijiniti pe cine doriti. Ati ramas unul dinstre putini ziaristi independenti, mai sunt cativa dar nu multi. Care continuati sa spuneti ceea ce ganditi.
Intr-o romanie indobitocita de televiziuni, cu o generatie care a crescut cu Mutu, Bianca Dragusanu si Cruduta, unde Ponta ii reguleaza in piata publica pentru o farfurie de fasole si le mai pune si chilotii in cap, si tare le mai pare bine. Unde talentul, valoarea si munca sunt preferate smenului, hotiei si smecherie, Aveti o misiune grea dle Ioanitoaia.

IO (6 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 9:46

Dragul mieu Gabriel, nu stiu cum ai ajuns la concluzia aceea, dar pot banui ca ar fi vorba despre un IQ negativ. Apreciez postarea ta tocmai pt ca imi valideaza o idee mai veche, cum ca un coeficent de inteligentza poate avea valori negative si ca in general cei care se adreseaza cu „fratioare” necunoscutilor sunt predispusi la asa ceva.

Dragos Nita (250 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 11:14

SUBSCRIU CELOR POSTATE DE UN ROMAN PATRIOT. CITITI -L SI BAGAT LA CAP.

marian (145 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 11:17

@un suporter patriot-spurcat mai esti la vorba si ingust la minte dar poate mai exista o sansa sa te-ndrepti uite sa-ti dau cateva exemple de federatii care nu sunt conduse de fosti superfotbalisti-brazilia germania anglia franta spania elvetia.in al doilea rand cand te duci la un concurs sa te angajezi depui un c.v. iar la popescu in afara de cunoasterea unor limbi straine nu exista decat un singur cuvant FALIMENT(ca tot dadeai exemplu de capitalism)iar in al treilea rand si poti si tu sa vezi asta popescu sef este exact cum e hagi ca antrenor(tot respectul meu pentru cariera lor de FOTBALISTI) .ozi buna sa ai.

Macovei (52 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 11:18

Apreciez cu nota mare acest articol pentru realismul lui. E nevoie de un presedinte care sa faca nu sa promita si sa traga pentru el si prietenii lui.

Macovei (52 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 12:10

@IO. Logica e franta cand nu iti convine, bravo, esti campionul inteligentei si regele logicii. Sunt fericit ca am privilegiul sa fiu contemporan cu un Confucius ca tine. Sau poate preferi Erasmus, daca stii la ce echipa joaca.

IO (6 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 17:01

Macovei,
Ma bucur ca poti aprecia contemporaneitatea ta cu mine. Iti da sentimentul ca n-ai trecut prin viatza fara nici un rost. Sa stii ca eu va apreciez pe toti la fel, pe unii chiar mai mult.
‘rati ai … de ‘flaieli”

max (8 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 19:38

spre deosebire de hagi care sa fim seriosi,nu prea a confirmat la barcelona si real madrid ajungind sa joace pe la brescia,popescu a fost titular vreme buna la barcelona.
un jucator ferm cu coloana vertebrala ,poate printre singurii pe care Romania la avut.
Ca si persoana sincer, cred ca fiecare om daca ar avea o oportunitate financiara ar exploata-o.
dar, asta e romanul, respecta mai degraba unu care da cu pumnu si fura decit altu care isi vede e treaba lui…

Giroux (28 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 20:13

@Dan – subscriu la cele spuse de tine. Ai scris cu majuscule si fara vreun semn de punctuatie pentru a infiera proletariatul mai bine, nu?

Macovei (52 comentarii)  •  19 ianuarie 2014, 20:54

@IO. Scuza-ma, dar esti plictisitor.

Albert (124 comentarii)  •  20 ianuarie 2014, 0:36

Am scapat de Dragomir, mai avem sa scapam de Sandu si de Piturca, asta trebuie sa atacati domnule Ovidiu.

gogu de la Orodel (204 comentarii)  •  20 ianuarie 2014, 8:56

Nu dlui Popescu…Apropos..ce realizari manageriale are?Oricum este aranjata candidatura lui..Nasu,Kassay au rezolvat totul….si ne intrebam de ce se trag sfori in campionatul romanesc!Renta viagera ..de unde ii da banii???????????Pentru care merite?Maestre au dreptate cititorii…tineti cu Popescu…e trist ce faceti dvoastra..DE CE??????????

cetateanu turmentat (328 comentarii)  •  20 ianuarie 2014, 10:02

Nea Ovi,

Eu cu cine trebuie sa votez, bre ?
Ca lumea zice ca astia pe care ii lauzi matale sunt marionetele impresarilor, care trag sforile sa puna mana pe FRF…
Gica Popescu, care se vrea mare sef a fost prins cu mata-n sac de finante si a dat-o-n bara cu toate afacerile pe care le-a-nceput, iar Hagi are o asa-zisa academie care e un fiasco financiar…
Amandoi au fost mari fotbalisti, dar apoi au esuat lamentabil cu tot ce-au inceput…
Dar, amandoi sunt oamenii de casa ai clanului de impresari care au jefuit fotbalul romanesc si care ii influenteaza in rau.
Popescu a ajuns sa dea cu subsemnatu’ prin tribunale, iar Hagi s-a facut de ras in Istambul cu gloabele transferate de el la Galata…
Cica s-a facut un troc cu Mircea Sandu, acesta urmand sa ocupe o functie onorifica si sa-si pastreze oameni influenti in viitoarea organigrama contra sustinerii candidaturii lui Gica Popescu…
Impresarii au pe statele de plata jurnalisti corupti care aburesc opinia publica si fac jocurile pt candidatul lor…

Si cu poporul cum ramane, bre ? Cu oamenii care vor o insanatosire a fotbalului nostru ? Cu cei care doresc sa se faca o curatenie generala in mizeria care este la FRF? Cu cei care doresc starpirea raului de la radacina si inceputul unei noi ere ?

Matale, care ai multa experienta stii bine cum stau lucrurile… de ce preferi sa le faci jocul si sa te implici in aceasta campanie de manipulare regizata de actuala conducere ?

La fel ca la LPF, se pierde sansa unei renasteri, a unui nou inceput.

mario (56 comentarii)  •  20 ianuarie 2014, 21:03

Vipe, ia zii tu ce trebuie sa scrie presa in afara de a repeta ca Steaua e cea mai buna echipa din Romania si din lume? Beei, voi nu va uitati ca sunteti o echipa de rasi?

Comentează