Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cine trage sforile la preşedinţia FRF

După Burleanu, Puşcaş şi Gică Popescu, şi-a depus dosarul pentru conducerea FRF şi Vasile Avram, în timp ce Chivorchian şi Andone s-ar pregăti să intre în cursă. Conform tra­diţiei dîmboviţene, candidaţii nu se laudă atît pe ei, cît se critică […]

vineri, 17 ianuarie 2014, 9:23

După Burleanu, Puşcaş şi Gică Popescu, şi-a depus dosarul pentru conducerea FRF şi Vasile Avram, în timp ce Chivorchian şi Andone s-ar pregăti să intre în cursă. Conform tra­diţiei dîmboviţene, candidaţii nu se laudă atît pe ei, cît se critică reciproc. Susţinut de Mircea Sandu şi de echipa acestuia, în conse­cinţă favorit al scrutinului din 5 martie, Gică Popescu a devenit inamicul tuturor celorlalţi. În el se trage la foc automat şi din orice poziţie.Evident că o asemenea bătălie se poartă la baionetă. Fără scrupule şi fără menajamente, din care motiv se exagerează uneori, iar alteori chiar se minte deliberat, cu intenţie. De pildă, descoperindu-l în staff-ul lui Popescu pe bancherul Paul Prodan, recomandat ca viitorul vistiernic al FRF, adversarii Baciului nu s-au sfiit să-l prezinte drept un apropiat al fraţilor Becali, fost “expert financiar la ISM”.

Fals. În realitate, prin 1991-1992, Prodan a patronat o societate de contabilitate, desfiinţa­tă ulterior, printre ai cărei clienţi s-a numărat şi firma fraţilor Becali, cu care respectivul ­n-a avut nici o prietenie! Important e însă să scorneşti şi să calomniezi deoarece lumea reţine ceva. Măcar puţin, dar reţine.

Contracandidaţii ex-căpitanului Barcelonei caută să strîngă cît mai multe voturi încît să-l împiedice pe favorit să obţină majoritatea, ju­mătate plus unul din cele 240 de voturi, cifră neconfirmată însă oficial, încă din turul 1. Cu alte cuvinte, încearcă să împingă alegerile în turul 2, în care ei, uniţi, să meargă pe una şi aceeaşi mînă. Clar, scopul lor e mai întîi blocarea şi apoi înfrîngerea lui Popescu.

Regizorul acestei piese ar fi chiar Dumitru Dragomir. Rănit în orgoliu şi la buzunar de mazi­li­rea de la LPF, acesta trage sforile din umbră. El e păpuşarul care-şi joacă ultima şan­să de a reveni în prim-plan.

Transfor­mat din admiratorul lui Mircea Sandu în contestatarul acestuia, Dragomir ­i-a imputat de­unăzi Naşului că “a făcut un abuz în serviciu incalificabil” trecînd de partea lui Popescu. Şi mai dur, sub centură, l-a atacat însă pe Gică Popescu, despre care a afirmat, scăpînd caii în lucernă, că ar fi primit comision spre a mijloci turneul, contra­mandat ulterior, pe care “naţionala” tricoloră urma să-l întreprindă în America de Sud. “Sînt la mijloc 100.000 – 200.000 de euro! Sigur a luat şpagă, aşa spun gurile rele, nu eu!”, a sărit cu gura Dragomir.

Interpretînd acum rolul rebelului care s-ar fi certat permanent cu Sandu, cînd asculta orbeşte de cuvîntul acestuia, Dragomir bate cîmpii şi jigneşte. Hai să judecăm ce mare afacere ar fi realizat federaţiile din Uruguay şi din Chile, cu echipe calificate la Mondiale, nu ca a României, pentru a-şi permite să ofere sute de mii de euro unui eventual interme­diar?! Cum Popescu doar i-a pus în legătură pe cei de la FRF cu un impresar olandez, e aberant să-ţi închipui că a luat vreun ban, iar s-o declari echivalează cu un risc nebunesc. În locul lui Gică, ­l-aş acţiona în judecată pe Dragomir şi i-aş cere să producă dovezi. Sigur că n-ar avea de unde le scoate.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:41

Da …Popescu a turnat la securitate …merita sef la FRF…

MRR (4 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:41

domnu Ioanitoaia daca bancherul Paul Prodan a tinut pt o perioada de timp evidenta contabila a unei firme a fratilor becali, iar acum e in acelasi staff cu ei ,nu e deloc intamplator…nu ai nevoie de prietenie cand se interpune interesul…nu inteleg de ce incerci sa stergi urmele atat de evidente ale mafiei ? cat ai de castigat ?

star01 (27 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:44

Militica „la brutarie”!

Furtuna (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:45

Aveti perfecta dreptate,nea Ovidiu.Se stia de ceva timp ca Gica Popescu va fi urmatorul sef al federatiei dupa Mircea Sandu.In schimb nu inteleg de unde tot apar aceste personaje,care tot arunca cu noroi in cineva care a facut ceva semnificativ pentru fotbalul romanesc si,totodata,e cel mai in masura pentru a prelua fraiele acestui sport.Ii dau perfecta dreptate lui Dan Petrescu cand afirma ca il bate gandul sa nu mai revina in aceasta tara,dupa tot ce se intampla aici,legat de sefia federatiei..Lasati fratilor oameni precum Popescu,Hagi,Petrescu,Belodedici,Ilie Dumitrescu sa conduca fotbalul nostru,pentru ca ei merita,pentru ca ei sunt indreptatiti prin ceea ce au realizat de-a lungul carierei fiecaruia..

Serban (147 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:47

Domnule Ioanițoaia, Mitică ( de la brutărie!) știe ce știe despre Ion și Victor Becali!
Eu nu uit de o ceartă I.Becali – D.Dragomir, la Dan Diaconescu în emisiune, urmată, la scurt timp, de solicitarea lui I.B. de a fi LĂSAT ÎN PACE 2 ANI, CĂ APOI SE VA RETRAGE DIN FOTBAL!!!
Au trecut mai mult de 10 ani.
Pe de altă parte aș vrea să mă dumiriți cum se face că cei mai mulți din presă AU UITAT CĂ I.B. A SCUIPAT UN MODERATOT TV, ÎN DIRECT !
De influiența majoră a fraților Becali asupra lui Gică Popescu nu se îndoiește decât presa!!! Păcat! O să regretați!!!

Marghiloman (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:47

Un lucru e cert cand spui M.Dragomir,spui mafiotul secolului XX-XI.Ce-a facut mitica bun in viata loi tot timpu a furat cat a putut.

Furtuna (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:49

iar oamenii care tot critica venirea lui Gica Popescu,sa ia exemplul Bulgariei care si-a pus in conducerea federatiei tot jucatori din perioada lor de gratie..acea echipa cu Ivanov,Lechkov,Stoicikov si care or mai fi..vedeti ce baze de pregatire au reusit sa faca la echipele de prima liga si nu numai si altele..

radu florian (44 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:50

d-le Ioanitoaia, agreati cooptarea lui Kassai si Mihalache in „noua echipa Popescu” ? parca era vorba de un suflu nou, de oameni noi… de incredere!… oare aceste doua relicve ce se pastreaza in noua structura FRF nu e semnul unei intelegeri si unei continuari a vechilor obiceiuri FRF ? Multumesc anticipat de raspuns.

Mihai (4 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:51

Domnule Ioaniţoaia, cu tot respectul pe care-l nutresc pentru munca dvs, nu pot să nu constat că v-aţi înregimentat în armata lui Gică Popescu. Nimic rău în asta, atâta timp cât nu transformaţi Gazeta Sporturilor în agent electoral…Aşteptam, totuşi, ca un profesionist de talia dumneavoastră să păstreze o distanţă rezonabilă faţă de toţi candidaţii…Într-o altă ordine de idei, apropierea lui Mircea Sandu de gruparea Popescu, î-mi pare suficient de toxică pentru a-i da acesteia cel puţin dureri de cap…

ionescu (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:52

Nu prea e nevoie de a demonstra ceva despre Paul Prodan cat timp Popescu insusi a lucrat in firmat fratilor Becali cand a incetat sa joace fotbal (in aceasta calitate de altfel a fost cercetat in Dosarul Transferurilor, daca imi amintesc bine). Iar Popescu, in afara carierei de fotbalist (care a fost admirabila, cel putin inainte de a ajunge la Dinamo), nu a aratat ca ar sti sa gestioneze nici macar afaceri mai marunte, darmite ditamai federatia.

bibi (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 9:54

Sincer singurul „chior in tara orbilor” din cei prezentati mai sus, cred ca este Andone, care nu are sanse…Giga Popescu, oricum este un apropiat al fratilor Becali.

Alt anonim (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:05

Chestia e ca toti ne dorim o schimbare la vârful FRF, motivele se stiu si sunt o grămadă, nu are rost sa le discutam. Popescu, recomandat de activitatea sa in iarba părea cea mai buna soluție. Personal nu am a-i reprosa faptul ca in afaceri nu s-a dovedit la fel de priceput ca pe terenul de fotbal cat faptul ca este girat de Mircea Sandu!
Nu de alta dar daca sa zicem ca in politica nu ne place de Basescu, si il vrem schimbat, nu vad cum am putea cădea pe spate de bucurie ca in locul sau vine unul recomandat si susținut de el?! Ce garantie avem ca lucrurile se vor schimba?!

stresu (42 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:06

Imi plac expresiile tale gen mahala „scapand caii in lucerna, demne de jurnalistul …Ioanitoaia.
Ai uitat cand Dragomir ti-a dat sa mananci o paine alba…, iar acum il faci nebun.

In alta ordine de idei, „domnule” Ioanitoaia, te intreb ai citit statutul FRF ?
http://www.frf.ro/sites/default/files/Statut%202011.pdf

Daca nu… deschideti linkul.

La art. 37 sunt stipulate conditiile ce trebuiesc indeplinite de un candidat la presedentia FRF. Maria sa Gica Popescu nu are studii superioare finalizate cu licenta si a fost condamnat (e adevarat, cu suspendare, dar tot condamnare se numeste).

Popescu este deasupra legii ? De ce e admis sa candideze daca nu indeplineste conditiile ?

Si io am scapat caii in lucerna ?

Repet, la randul meu, intrebarea ta din titlul articolului:
CINE TRAGE SFORILE LA PRESEDENTIA FRF ?

birlic (38 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:15

ala pleca,asta veni, afacere olteneasca, becalizata cu „aroma”regeasca, viva fotbalera romaneasca.

Razvann (6 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:15

Nea Ovidiu,in momentul cand nu o sa mai apartineti de trustul Intact poate o sa aveti si ceva credibilitate.D-voastra vi se pare normal ca un condamnat penal sa aibe acces la o asemenea functie?In opinia mea singurul care pare cat de cat OK dintre candidati este Andone.Gica Popescu este o nulitate din punct de vedere managerial.Si Claudiu Raducanu a fost un fotbalist bunicel(nu il compar cu Gica Popescu),cum il vedeti ca manager undeva,oriunde?

mad_musu (18 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:25

sincer nea Ioanitoaio ma bucur cand se cearta stia … si iti spun si de ce – PT CA E O INCRENGATURA ASA DE OBSCURA IN FRUNTEA FOTBALULUI INCAT DOAR PRIN CEARTA SI TURNATORIE O SA PLECE DE ACOLO –
poate nu e frumos ce spun dar asa simt
Dragomir acum vrea sa para detasat de tot ce se intampla in fotbal dar il roade ca nu mai are scaunul sub fund si ataca aiurea… poate din atacurile astea o sa iasa si ceva bun pentru fotbal si rau pt ei
cat despre Popescu am o parere destul de proasta, insa nu cred ca ar face o magarie, adica sa se aplece pt comisioane acu in pragul alegerilor, dupa cu siguranta ca va face – doar dasta e si acuzat nu
oricum nu iese fum fara foc

dudu (22 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:28

Spuneti ca Dragomir nu are nicio dovada ca Popescu si-a luat spaga. Probabil ca e asa. Mai spuneti ca Dragomir trage sforile. La fel de probabil – dumneavoastra nu aveti nicio dovada in sensul asta.
Ca de la jurnalist la jurnalist, stiu ca „a trage sforile” nu e fapta penala, deci daca dumneavoastra acuzati pe cineva de asta, nu puteti fi acuzat de calomnie/insulta, nu vi se poate cere in proces sa dovediti cu acte si/sau martori ca aveti dreptate. Si mai stiti si dumneavoastra asta, de aia va permiteti sa faceti (mai usor chiar decat Dragomir) afirmatii fara acoperire.
Cat despre Popescu, el e un evazionist dovedit (fapta penala) si un condamnat in prima instanta. Daca la sfarsitul procesului va ramane cu sentinta penala (si nu are cum sa nu ramana, de vreme ce fapta e recunoscuta si prejudiciul e de 1 milion euro), vom avea un presedinte de FRF cu cazier. Si uite asa fotbalul romanesc va fi condus de un penal. Cata trecere va avea el in forurile internationale, cata atentie o sa-i acorde Platini, de ex, unui condamnat penal? Sau o sa-l evite, cum il evitau reprezentantii marilor cluburi europene pe Becali dupa ce fusese condamnat cu suspendare in procesul de sechestrare?

maximuspqr (14 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 10:58

Rau mai mare, putregai, infectie, mizerie ca dragomir nu mi a fost dat sa vad. Sincer nu stiu pentru ce motiv mai este bagat in seama, nu a facut nimic bun niciodata, a distrus fotbalul, a santajat,a turnat, a furat si a facut japca toata viata lui. Cel mai infect militian hot, tipa cel mai tare „hotul”
Sper sa cistige Popescu.
Pace!

Andrei (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:03

tot respectul pt FOTBALISTUL Popescu…
dar ca manager…scuze…stiti situatia financiara a omului de afaceri popescu ??….e dator vandut la banci…..si a vandut si casa din pipera..ozn ul ala prezentat de presa…locuieste in casa rudelor , din bunavointa cumnatului Hagi, …a pierdut TOT, este imprumutat la toti prietenii, inclusiv la clanul Becali….din pacate sefia FRF e ultima sansa ca sa se redreseze financiar….deci?…totusi, in comparatie cu ceilalti canditati, e cel mai bun….din pacate asta e societatea romaneasca…

yogi (14 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:22

Cata murdarie!!!
Va deveni fotbalul mai curat! Ma indoiesc!
Toate sunt consecinte ale coruptiei!!!
Ponta,ce-i statul de drept,independenta justitiei!
Iata si consecintele!

dan (22 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:23

Ce bine seamana transferul de putere de la Ceausescu la Iliescu cu cel de la Sandu la Popescu. Tot cu securitatea in spate, tot cu vechii aghiotanti. In rest, articolul e cel putin tendentios, se doreste a fi puse in evidenta 2 chestiuni nesemnificative, in timp ce catindatul Popescu are ditamai bubele. Cam urat din partea dumneavoastra, dle Ioanitoiaia, eram obisnuit cu o coloana mai dreapta.

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:24

@stresu. Ioanitoaia l-a ajutat pe Dragomir cu ziarul, nu invers. Confunzi lucrurile rau.

Nea_Cata (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:29

La fel ca si in conducerea unei tari, acolo e nevoie de un om cu o alta atitudine! Un om cu intentii bune nu trebuie sa fie neaparat un foarte bun manager pentru a conduce o organizatie. De aceea exista consilieri, specialisti etc! Desi e sustinut de cel mai mare dusman al Baniei – M.Sandu, eu consider ca este cea mai buna alegere in functia de conducere de la Federatie! Sa-ti dea D-zeu intentii bune, Gica!

Nanu (6 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:38

MRR. Care din Becali e in stafful lui Popescu, ca nu e niciunul, nu va denatura. Si mafia unde e, in capul tau?

Gugu (72 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:41

Dl Ioanitoaia tine cu cine vrea si observ ca tine cu Popescu, e treaba d umnealui. Remarcabil e faptul ca Gazeta ramane impartiala si ii trateaza pe toti candidatii la fel. Asta e cel mai important aspect spre lauda domnului Ioanitoaia. Respect.

stresu (42 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:55

pt. 22 – caine pana la moarte

Oare Ioanitoaia, la ziarul lui Dragomir, a facut munca voluntara ?

Sa-ti amintesc ca a plecat URGENT cand nu i-a mai convenit ?

petru (4 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 11:59

Domnule,inteleg ca il sustineti pe Popescu ,persoana condamnata si cu multe alte lucruri in afara legii scrise chiar de dumneavoastra,cum se poate asa ceva?!Dintre toate persoanele ,enumerate in articol ca doresc sa candideze la FRF,doar Andone ar fi persoana potrivita .Ceilalti sunt oameni cel putin dubiosi.Ma mir ca il sustineti pe fata candidatul Gica Popescu,mai bine va abtineati,ca erati mai cistigat!Ma dezamagiti crunt si nu e prima data!

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:06

@stresu. Dar ce trebuia sa faca munca voluntara? Tu faci, eu fac? Vroiai ca dl Ioanitoaia sa lucreze gratis? Fara ziar insa Mitica care tocmai iesise din puscarie nu ar fi ajuns niciodata sef la liga.

Dtru (268 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:12

Am lucrat scurt timp la Sportul Romanesc si stiu ca Dragomir dadea salarii de mizerie. Nu cred ca Ioanitoaia avea mai mult de 2-300 de dolari pe luna, foarte putin pentru un sef de ziar in perioada aceea. Deci caine-stresu 1-0.

stresu (42 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:30

Art. de fata nu face obiectul acestei discutii, asa ca dupa acest comentariu pun punct.

Dragomir era PATRON la Sportul rosu. NU stiu cum l-a cooptat pe Ioanitoaia, cert este ca o perioada de timp Dragomir i-a dat o paine alba si calda lui Ioanitoaia.

Acum dupa atata amar de vreme Ioanitoaia jigneste si vrea sa umileasca un om care i-a fost sprijin o buna bucata de timp. Asta ca sa subliniem cum sunt romanii : rai si dusmanosi…

Io asta am vrut sa scot in evidenta.
Daca nu ar fi fost Ioanitoaia, cu siguranta ar fi fost altul la ziarul lui Dragomir.

Iar concluzia ta, cum ca Dragomir a ajuns sef la liga (mai bine nu ajungea) datorita lui Ioanitoaia e una aberanta.

popa ion (16 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:32

mam saturat si eu la 60 de ani ai mei de sandu si de acest atot stiutor mitica si jos palaria ptr. generatia de aur dar daca despre iordanescu nu ai ce comenta ceilalti nu stiu daca au dat pe la scoala sau au citit vreo carte dar am mai avut noi un cizmar si nea condus asa ca si astia vor face ceva

jolo (6 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:34

nu stiu daca Gica Popescu este cel mai potrivit sa conduca federatia.. dar e clar ca e mult mai bun decat mizeriile care il ataca… fotbalul romanesc e atat de infect, la fel ca si intreaga societate, incat in cazul unor alegeri, indiferent de natura lor, romanul este pus intotdeauna intre a alege un rau mai mic versus un rau mai mare… niciodata ceva cu adevarat bun…

jurist=duralex (35 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:48

ca avocat si cunoscator al fenomenului as candida si eu, dar temerea mea este ca nu se vrea legalitate, transparenta, spirit de echipa si de sacrificiului. i-as coopta pe unii jurnalisti competenti , obiectivi si morali, cativa juristi obiectivi si foste glorii ca gaby balint, ilie dumitrescu, d munteanu, as pune punct mafiei, coruptiei si incompetentei din toate structurile.!mai vedem!

stresu (42 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 12:56

pt. 33 – jurist

Stimabile,

As face pariu ca dvs. nu sunteti acceptat ca si candidat, desi sunteti curat ca lacrima din punct de vedere juridic si aveti studii superioare de lunga durata finalizate cu licenta.

Sunt sigur ca se vor gasi altte chchite, nu avocatesti, care va vor impiedica sa participati.

Cheetah (2118 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 13:07

Asadar, avem doi candidati mari si lati la presedintia FRF:
1. Giga Popescu.
2. Omul lui Dragomir, din umbra 🙂

Cine va cistiga?
Suspans…. bineintales,dar de regula cistiga cel mai bun si cel mai apreciat de majoritatea votantilor, nu-i asa peste tot in democratie?
Avem exemple cu duiumul si din politica.

Problema democratiei ruminesti nu este cine iese din cei inscrisi pe listele de vot, ci, de peste 20 ani, problema e cine PROPUNE candidatii si CRITERIILE de selectie a candidatilor. Aici suferim mult cu democratia, iar din „dictatura a majoritatii” aceasta e de fapt o „dictatura a intereselor celor puternici si informati care stau in permanenta in umbra”.

Meritul si excelenta gazetareasca ale Maestrului Ioanitoaia este ca, din cind in cind, ni-i mai dezvaluie in articole pe cei ce trag aceste sfori in Fotbal.
Multam fain!

IO (6 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 17:14

Vreti nu vreti, tot ce a atins ISM este contaminat.

Adrian (6 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 18:04

Nea Ovi
Il urasc pe Dragomir din tot sufletul meu! Ce a facut el din fotbalul romanesc se poate repara in 20-25 de ani…dar…Nea Ovi. ……tot…dar absolut TOT ce scrii in ultimile dumitale articole reprezinta punctul de vedere al lui V. si Giovani Becali! De la critici catre Reghenkampf pana la ..Craciunescu cel mai cinstit(Samsung nea Ovi…Samsung). Am mai scris asta si de fiecare data ai cenzurat! Esti om batran nea Ovi. …pacat de cariera dumitale…Merita sa te vinzi pentru un pumn de arginti la batranete?

Broscuţa Oac (2 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 18:49

Mitică face un serviciu fotbalului. FRF n-are nevoie de un preşedinte care să plece la închisoare după câteva luni.

Dacă Popescu n-a avut bunul simţ să nu candideze, deşi are o condamnare în cazier şi aşteaptă sentinţa irevocabilă, trebuie măcar împiedicat să câştige.

Michael (76 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 19:00

Dragomir asta enun rau mai mare pentru fotbal decat chiar marele rau reprezentat de Sandu Mircea. De Dragomir trebuie scapat cu orice pret.

Marius22 (347 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 19:03

Nu voteaza iubitorii fotbalului ci voteaza tot cei care au votat si pana acum, deci, Gica Popescu ar trebui sa castige fara emotii. Imi pare extrem de rau dar asa se va si intampla. Nu va castiga cine merita, va castiga cine trebuie.

@stresu 34 (35 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 19:05

multumesc pt. ~incurajari,~ dar sunt zodia taurului, un luptator pina la sacrificiu pt. lege, dreptate, valoare, competente, daruire, performante, etc. Daca mi s-ar alatura andrei vochin, dan filoti, catalin tolontan, dragos radulescu, mihai mironica, lipovan,etc. pt. o conducere colegiala, un igna, craciunescu, jenei, iordanescu, vaiscovici, d munteanu, g balint, adrian matei si altii bine intentionati, oameni de afaceri neimplicati in fotbal ca investitori, patroni, as revizui in primul rand legislatia, regulamentele, reprezentarea in comisii, la TAS, in ministerul sportului, ministerul educatiei,transparenta lucrarilor la comisii trecute la FRF cu public si presa, fotbalul pt copii si tineret si preluarea experientei unor cluburi din olanda, anglia, germania, spania, italia, brazilia, argentina, regandirea rolului si experientei antrenorului, conducatorului de club, patronului, sponsorilor, etc.pot fi auzit, dar nu si ascultat.ma pot pune la dispozitia FRF si a lui Gica Popescu, dar temerea mea , nu ca eu, ci principiile, programul, proiectul, nu vor gasi rezonanta binemeritata!!!!

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 20:22

@stresu. Aveam alte pretentii de la tine sau poate esti prea tanar ca sa stii cum s-au petrecut lucrurile. Dragomir a facut o afacere si bani cu ziarul, nu Ioanitoaia care l-a infiintat si l-a dus la cel mai mare tiraj fara Tolontan, Vochin si ceilalti, invatacei acum 20 de ani. Dragomir i-a ramas dator lui Ioanitoaia, nu invers. Exact asa au stat lucrurile, nu cum fabulezi tu. Dragomir i-a tras in piept pe toti cei din preajma, iar Ioanitoaia a fost unul dintre ei. Daca nu crezi intreaba-i pe cei in masura sa iti dea explicatii pertinente. Te asigur ca eu sunt unul dintre acestia.

Moga (7 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 20:31

Stresu, esti naiv, dezinformat ori prost. Daca Ioanitoaia
nu i-ar fi facut sportul rosu si echipa lui, azi la GSP cam 90 la suta, Dragomir care tocmai iesise de la parnaie nu mai revenea niciodata in fotbal. Ziarul i-a deschis calea, deci Ioanitoaia. Care l-a slujit mai mult pe vorbe si pe promisiuni decat pe bani. Daca nu crezi documenteaza-te, nu te crede destept fara sa fii.

montgomerry (60 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 20:39

Coane,faci ce faci si il mangai pe Sandu si discipolul lui.

ccc (51 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 21:07

O intrebare destul de simpla: in eventualitatea in care Gica Popescu va ajunge presedinte la FRF, dar peste cateva luni, va fi condamnat CU EXECUTARE, in dosarul Transferurilor, cum ne va mai reprezenta din pushcarie?
Poate vin delegatiile straine la vorbitor ….
Nu am nimic personal cu nici unul dintre candidati, dr mi se pare ca situatia in care se fla GP nu prea l-ar indreptati sa candideze….

Prof. Nica (125 comentarii)  •  17 ianuarie 2014, 21:35

Adriane, iti spun si tie ce le-am spus altora. Ioanitoaia are prieteni in fotbal, nu interese, iar de bani nu mai are nevoie de multi ani. Mergi pana la Chiajna pe lac, vezi vila in care locuieste si ai sa imi dai dreptate. Il sustine pe Popescu pentru ca e sentimental, nu cointeresat, iar pe fratii Becali nu ii vede ca multi altii cei mai mari vinovati. Si poate nici nu sunt criminalii pe care ii considera toti pustii rebeli. Lucrurile sunt ceva mai complicate.

vip (25 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 2:30

dl ovidiu schimba macazul cand deja se prevede ca gica popescu va castiga

pe pity il mai tine in brate pana in 2099,cand va auzi ca e schimbat,apoi vine cu un articol de ochii lumii

de steaua s-a luat recent ca a facut meci amical slabut,dar pe pity ca a pierdut meciuri de calificare si ne-a facut sa asteptam pomana de la olandezi,nu l-a atins,mare dragoste din condei,parca ar fi actionari amandoi pe undeva

@42cainepanalamoarte (35 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 7:46

ce legatura are ce-am scris eu cu aberatiile tale. esti baut sau nebun??

Lica Esofache (121 comentarii)  •  18 ianuarie 2014, 17:34

Mafiotii machedoni vor pune mana pe fotbalul romanesc si vor face din acesta afaceri personale. Gica Popescu nu trebuie sa vina mai ales ca are dosar penal si a platit statului roman 400 MII DE EURO pt ca a fentat FISCUL.

Comentează