Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cine a ajutat-o pe Steaua?

Ne-a înfuriat UEFA, chiar ne-a călcat pe nervi, în condițiile în care Comisia de Disciplină de la Nyon a luat vineri decizia în cazul Valiza și a anunțat-o abia marți seara! Ne-a trecut însă repede supărarea cînd am aflat că […]

joi, 27 iunie 2013, 8:25

Ne-a înfuriat UEFA, chiar ne-a călcat pe nervi, în condițiile în care Comisia de Disciplină de la Nyon a luat vineri decizia în cazul Valiza și a anunțat-o abia marți seara! Ne-a trecut însă repede supărarea cînd am aflat că “guvernul” fotbalului european a tratat-o pe Steaua cu blîndețe, că i-a permis să joace în Liga Campionilor.

Ca atare, am iertat-o pe UEFA de păcatele ei reale ori închipuite și ne-am bucurat că am scăpat de ce ne-a fost frică. Să admitem însă că Stelei i-a trecut glonțul pe la ureche.

Fără să mă consider vreun fan roș-albastru, n-am utilizat întîmplător persoana întîi plural. Am făcut-o cu intenție și dintr-un motiv lesne de ghicit: pentru că ieșirea Stelei din C1 ar fi constituit o pierdere importantă pentru formația din Ghencea, dar nu numai, ar fi suferit întreg fotbalul nostru. În sens mai larg, însăși România, imaginea și prestigiul țării.

Mai simt însă nevoia unei precizări, deși nu mă îndoiesc că ea va deranja. Insist asupra ideii că UEFA n-a achitat-o pe Steaua, părere răspîndită în mod greșit, ci a găsit-o vinovată, fie și indirect, dovadă că a pedepsit-o, doar că i-a suspendat sancțiunea. A rămas s-o monitorizeze pînă în 2018, perioadă în care și cea mai mică abatere, aviz suporterilor prea încinși, va activa automat excluderea din circuitul continental.

Rezultă că măcar parțial au avut dreptate și pesimiștii, scepticii care s-au temut că, din pricina megalomaniei patronului, Steaua o va încurca, o va păți. Mai departe însă, cei ce i-au vrut răul campioanei și s-au grăbit să-i cînte prohodul ar trebui să roșească. Să-și ceară scuze, să se rușineze pentru că au cobit. Spre lauda lor, membrii Comisiei de Disciplină au cîntărit corect și pentru că le-a parvenit un dosar minuțios și inteligent alcătuit, memoriu care, invitîndu-i să separe premierea de mită, i-a convins că una-i una și alta-i alta. Că nu intră în aceeași oală și nu trebuie confundate. Că se deosebesc, premierea neavînd legătură cu corupția, nici în clin, nici în mînecă.

Concret, Valeriu Argăseală și, mai ales, avocatul Nicolae Mergeani au cîștigat bătălia de la Nyon. Pentru că au gîndit și au redactat documentele, le revin cele mai mari merite. În plus, reușita lor le-a dat peste nas celor ce i-au reproșat Stelei că n-a angajat un apărător străin tocmai ca să nu cheltuiască   Spre surpriza respectivilor, Mergeani a costat mult, dar a făcut toți banii, ridicîndu-se la înălțimea reputaților Dupont și Monteneri, poate chiar depășindu-i pe aceștia, care nu s-au înghesuit să preia cazul! Avocatul recomandat de Viorel Hrebenciuc a obținut un succes cu atît mai notabil cu cît puțini au crezut în șansa lui, foarte puțini!

Sigur, i-a servit Stelei și faptul că UEFA a judecat-o în paralel cu echipele turcești Fenerbahce și Beșiktaș, dovedite în privința trucării unor meciuri, comparația a ajutat-o, i-a folosit. Adevărul e că Steaua s-a ajutat și singură întrucît n-a beneficiat de nici un avantaj de pe urma gestului nesăbuit comis de Becali. Era logic ca ea să nu fie exclusă și, din fericire, logica a învins.

Comentarii (87)Adaugă comentariu

Wolfgang (2 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:15

@Tom

Același discurs, nimic nou, dădea bani ca sa joace U-istii pe bune, ca ailalti dădeau bani sa se blatuiasca meciul. Mda, m-ai convins, ai fost si tu acolo prezent ca celelalte milioane de stelisti care pot depune mărturie ca sigur așa a fost.
Oricum eu cred ca la meciul ăla a fost aranjat cu un singur jucător, brazilianul cu nume de slav… A fost de ajuns…
Dar, voi, moralistii… Premiere, premiere…. Asta e ca si faza ca cercopitecul a făcut multe fapte bune, a facut biserici…
Oricum, e de bine, după nesuspendarea asta, rămân stelistii pe vecie cu Jj si Mm…

Ps. Nu-s din Cluj, nu simpatizez deloc cu CFR, din contra… Mai încearcă…

xsiy (3 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:20

Abureala domnul Ioanitoaia.
Steaua a fost gasita vinovata. Nu a contata fapta si ca premierea nu e coruptie caci este.
A contat o decizie definitiva a unei instante penale nationale. Punct. Patronul unei echipe de fotbal a fost condamnat pentru coruptie in legatura cu echipa sa.
Steaua era astfel vinovata de implicare in coruptie acest fapt neputand sa fie contestat.
Ceea ce a facut UEFA – care e o asociaitie si nu o institutie publica, a fost o „individualizare” a pedepsei.
Bacali si implicit Steaua sunt vinovati de coruptie iar pedeapsa cu suspendare e acoperirea mizeriei care colcaie in UEFA ca si in FRF.

joy division (14 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:24

1.Decizia UEFA e demna de un film cu Woody Allen, pedeapsa de suspendare cu suspendare..

zoro-pardalian- (37 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:33

@wolfgang: sincer,nu prea ne intereseaza ce crezi tu.chiar deloc. nu-ti contesta nimeni dreptul de a avea o parere.doar ca va trebui sa cauti un articol cu alta tema.

Alexandru Pop (1 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:37

Nici nu aveau cum s-o suspende pe Steaua pentru premiere, avand in vedere ca pana in 2011 aceasta era legala.

Ca au venit multe personaje, unele cu dosare penale, altele mai putin care sustineau sus si tare ca gata, Steaua 5 ani afara din Europa iar Liga sa o retrogradeze, asta e altceva.

Dar in Romania multi sunt in stare sa o vanda si pe masa, asa ca ce pretentii sa mai avem.

Toti se rugau, pe forumuri si la TV pentru raul Stelei.Acum ca s-a dat verdictul final…90% dintre ei, sunt de negasit.

ticbis (19 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:50

Milici, excelent comentariul tau! Ai punctat exact esenta problemei.

Mi-este sila de toti jurnalistii autointitulati „deontologi si formatori de opinie” care de o luna de zile canta prohodul Stelei si-i prezic retrogradarea sau desfiintarea.
D-l Ioanitoaia nu face exceptie, s-a trezit sa judece normal si cu bun simt ceea ce s-a intamplat in cazul valiza abia dupa ce a aflat parerea Inaltei Porti fotbalistice de la Nyon despre acest caz.
Absolut toti jurnalistii s-au intrecut in a arunca cu pietre in Steaua fara nicio minima prezumtie de nevinovatie, fara nicio ingaduinta spre intelegerea completa si complexa a factorilor care au dus la gestul de premiere incercat de Becali, fara nicio minima intentie de a investiga jurnalistic faptele intamplate la meciul U Cluj – CFR (declaratiile jucatorilor lui U Cluj in care recunosteau ca au fost contactati de oficiali ai CFR-ului ca s-o „lase mai moale”, penalty-ul gratuit facut de Bilica, fuga din tara a lui Bilica a doua zi dupa meci, etc.).

Acum, dupa ce „le-a trecut glontul pe la ureche”, acesti pseudo-jurnalisti incep, incet-incet, unul-cate unul, sa scoata capul si sa laude decizia UEFA si sa gudure din nou pe langa Steaua. A inceput ieri Tolontan, astazi a venit randul lui Ioanitoaia. Probabil ca de maine urmeaza Stiucan, Mironica, Terzian, Geambasu si ceilalti!

Domnilor jurnalisti, luati exemplu de la colegii de breasla din Turcia care au sustinut in permanenta cluburile Fenerbahce si Besiktas desi acolo era vorba de coruptie evidenta, de blat si de cumparare de meciuri si de arbitri!
Felicitari presei din Turcia, rusine jurnalistilor romani!

FCSB (1 comentarii)  •  27 iunie 2013, 12:55

Invidia,frustrarea si rautatea ,cele trei cuvinte care exprima CARACTERUL de doi lei al cetateanului roman.Cand a castigat CL in 86 a fost mana lui ceasca, acum se pare ca e mana lui sandu.Incredibil cata prostie zace in tara asta.

SCURT SI LA OBIECT: Uefa a luat decizia corecta.

vasglo (208 comentarii)  •  27 iunie 2013, 13:04

Domnule Ionitoaia,

Imi pare rau ca ati ratat ocazia de a constata ca decizia UEFA e o palma grea pe obrazul justitiei romane politizate, care a considerat ca stimulare unei echipe retrogradate pentru a juca motivat ultimul ei meci din prima liga, e coruptie…

Serban (147 comentarii)  •  27 iunie 2013, 13:44

Regulamentul UEFA, la data evenimentului cu recomprnsa pentru U. Cluj, PERMITEA PREMIERILE. Restul sunt golanii, pe de o parte ale unor ziariști autohtoni, hămesiți de foame, iar, pe de altă parte, a salariaților UEFA, incapabili să facă față presiunii turcilor care au lansat ipoteze de qvasi similitudune cu Steaua.
Domnule Ioanițoaia țin să vă felicit pentru că ași reușit să-l țineși în viață pe Mititelu! Sper că v-a plăcut cum a jurat el că a aflat adevărul despre salvarea Stelei prin sacrificarea U.Craiova!!!
De ce ați tăcut la nemernicia față de jucătorii australieni, din partea lui Mititelu?
Să nu vă mire că Dumnezeu nu dă cu paru, încurajați-l pe Mititelu, că merită!

Bocanci (106 comentarii)  •  27 iunie 2013, 13:55

Ce nu s-a inteles e ca Steaua totusi a fost pedepsita. Cu suspendare, dar tot pedeapsa se numeste. Sa-i multumim Nasului, ca are pozitie influenta la UEFA si a pus o vorba buna pentru echipa campioana. Tot el ne-a calificat in 2004 la Euro, cu arbitraje favorabile, tot el ne va califica si in 2014, tot cu arbitrii. O fi el antipatic multora dar, daca pleaca Nasu, va veni la conducere mafia albaneza, atunci sa vezi dezastru.

George (1 comentarii)  •  27 iunie 2013, 13:58

Steaua trebuia sa fie exclusa din europa, patronul a fost gasit vinovat de coruptie si condamnat. Dar Uefa e la fel de corupta ca si FRF si e condusa pe sistem mafiot. Vrajeala cu „steaua a fost tratata ca o echipa mare” sau „justitie doar pentru unii” nu tine, in fata legii toti ar trebuii sa fim egali. Nea Ovidiule ai gresit articolul, ca de obicei, bati apa in piua fara rost. Multumim Mircea Sandu !

sandu (2 comentarii)  •  27 iunie 2013, 13:58

Salut articolul dar vreau sa fac o mica precizare, dupa tot acest circ mediatic le urez celor de la CFR vacanta placuta deoarece bunul domn Paskani o sa-si ia talpasita din fotbal deoarece el stie impreuna cu multi de prin DNA cum a aruncat organele legii pe o pista de premiere(un cioban pro… care a muscat momeala), ca sa-si poata face mendrele fericit(mita lui BILICA, care a doua zi a parasit Romania- nu intamplator), credeti ca intamplator domnul de la Cluj cauta vreun arab sa vanda clubul(ca cica nu mai poate singur !!!!), de fapt domnul stie ca de luni bune lumea de prin DNA e nervoasa ca au fost trimisi sal urmareasca pe Becali adevarata mita fiind in alta parte. Tot adevarat este ca acest domn de la Cluj are niste relatii pe ici colo si a fost anuntat sa stea linistit ca altfel o sai cedeze ”GIGI” locul in curand.
Acestea fiind zise poate cineva ar trebuii din cadrul DNA sa ceara anchetarea acelui fotbalist BILICA daca nu cumva l-a inghitit pamantul.
salutari!

Eu (2 comentarii)  •  27 iunie 2013, 14:26

Chiar conteaza cine a ajutat-o sau nu pe Steaua? Asa de ipocriti trebuie sa fim de fiecare data? In loc sa ne bucuram ca Steaua reprezinta ROMANIA in Champions League, GSP si alte baliverne de site-uri sportive cauta motive ca vezi doamne, a fost o decizie blanda, a fost ajutata, a fost anchetata cu turcii si d’aia.. etc. Pana cand un asemenea comportament? UEFA nici nu se sesizase ca repede a sunat GSP sa intrebe ce risca Steaua si aia habar n’aveau despre ce e vorba. Patetici si ipocriti ati devenit cu totii.

viorescu (70 comentarii)  •  27 iunie 2013, 14:31

Nu cred ca a salvat-o nici apararea avocatului, nici faptul ca a fost judecata in paralel cu turcii, nici pentru ca premierea nu-i coruptie nici pentru orice altceva. Cred ca a scapat de mai rau doar pentru ca fapta in sine nu s-a concretizat, deci a fost practic doar o tentativa. Daca banii ar fi ajuns la jucatori sa zicem si s-ar fi intimplat minunea, ar fi fost altceva. Atunci nimeni nu i-ar fi salvat.

gbz (5 comentarii)  •  27 iunie 2013, 14:42

Banuiesc ca la redactia GSP a fost mare tristete in randul unor reporteri. Ma refer in special la cei care au sunat a 2-a zi la UEFA sa intrebe ce se intampla cu STEAUA. Nu numai ca au sunat dar au insistat in momentul cand nu li s-a raspuns de prima data la telefon. Ii asiguram totusi de compasiunea noastra…

nelu (1 comentarii)  •  27 iunie 2013, 15:00

La UEFA se gandeste , nu se baseste

Milici (440 comentarii)  •  27 iunie 2013, 15:11

@vasglo
Dl Ovidiu , nu putea să recunoască ce-i ceri tu (că JJ n-are treabă cu corupţia) , are şi el ambâţul lui de deontolog , nu-l poate ierta pe JJ că a făcut campanie electorală PNG-ului fără să achite nota de plată GSP-ului!
Poa’ a să putrezească JJ în puşcărie , Nea Ovi rămîne ţeapăn şi vertical , nu se lasă el înduplecat , cu una cu două!
Prin 45-50 PCR-ul a înţesat maşinăria , în 3 timpi – justiţia & secu & propaganda- cu politruci şi a asmuţit-o asupra adversarilor , după un plan bine pus la punct! Atunci , ca şi acum , destui telectuali colaboraţionişti au susţinut justiţia democrat popolară să lichideze chiaburii , anticomuniştii , duşmani boborului etc. , convingând destui naivi de justeţe cauzei!
Istoria se repetă , dar degeaba , dacă nu învăţăm nimic din ea! Mai trist e că dl Ovi a apucat ceva din acei ani , ar fi trebuit să priceapă ceva şi să reacţioneze altfel !
Sper să nu înţeleagă unii , că vreau să-l fac pe JJ Becali vreun erou anticomunist , omul e nevinovat dar maşinăria de mai sus acţionează exact la fel , doar că aşazişii duşmani ai boborului sunt alţii-contrabăsiştii!
În plus , abia acum şi-a dat seama deontologul GSP de următoarele:
_ nesuspendarea era unica soluţie , corectă şi logică
_ PREMIEREA nu e CORUPŢIE,
Explicaţia întârzierii nu poate fi decât una sigură , probabil nea Ovi a avut vreo viziune ori a visat ceva , că prea pare convins , deşi n-a apărut absolut niciun argument suplimentar!

pamfletaru (9 comentarii)  •  27 iunie 2013, 16:07

eu am prevazut ca steaua nu va fi surghiunita

nu m-am bazat deloc pe ajutorul lui hopa-mitica si al lui platinici de dambovita,

mai repede am crezut in… muntele athos

nea caisa (222 comentarii)  •  27 iunie 2013, 16:26

Domnule Ioanitoaia, Steaua a ramas in Europa spre marea parere de rau a unor gazetari – si de la GSP – care se cred importanti. Am vazut, in gazetaria sportiva romaneasca, inclusiv in gazeta dumneavoastra, foarte putina sustinere pentru o echipa care, in fond si la urma urmei, nu mai era aceeasi cu cea din anul cu valiza, o echipa care ar fi trebuit sa plateasca pentru stramosii lor fotbalistici. Inca o data, Radoi a avut un remarcabil bun simt atunci cind a judecat situatia si a sintetizat-o intr-o fraza. Iata ca UEFA a avut un bun simt si a pedepsit o tentativa de coruptie cu o tentativa de excludere. Departe de a simpatiza cu albanezul Becali ori cu apucaturile acestuia, mi-as uni fortele cu ale acelora care ar milita pentru scoaterea lui din fotbal. Insa eu unul nu confund, precum gazetarii nostri sportivi, pe Becali cu jucatorii echipei de fotbal Steaua. Mi se pare rusinos pentru presa faptul ca, indiferent de adevarul juridic (care, a spus o fosta ministra a justitiei, poate diferi de adevarul din viata), presa sportiva nu a anchetat cu adevarat serios cazul valiza, deoarece sunt vizibile indicii logice cum ca Becali a fost „ajutat” sa greseasca din punct de vedere al dreptului penal. Indicii logice confirmate si de o alta declaratie a lui Radoi, care a afirmat ca, in acea perioada, la Steaua au sosit informatii cum ca echipa lui Pascani ofertase pe acelasi U Cluj (momeala!) in scopul ca U sa-si apere sansele „corect” in meciul direct. O presa de investigatie care doarme pe o ureche, visind la bancnota de 100 de euro primita pentru un articolas favorabil si la dosare primite de-a gata si care, in fapt, reia comunicatele oficiale si „sursele” indicate, deci, reiau, presa noastra sportiva s-a comportat, inca o data, rusinos.
In incheiere, un detaliu acum in off topic insa care vine in intimpinarea unui viitor editorial al dumneavoastra: comentariul inaintea articolului, cum ar veni: oricind tin partea Olgutei Vasilescu in raport cu Mititelu.

lord belial (138 comentarii)  •  27 iunie 2013, 16:52

il invit pe dl ioanitoaia sa isi citeasca articolele de saptaminile trecute in care cobea prapastios, cu o dunga de malitie, asupra sanselor foarte mari (potrivit dumnealui) ca steaua sa fie exclusa din ucl.

uite, domnule ioanitoaia, ca nu am fost exclusi. nu ai avut dreptate, domnule ioanitoaia. ai gresit, ai fost pe linga in verdict. hai steaua!

gino (513 comentarii)  •  27 iunie 2013, 17:14

Milici, nu iti pot pretinde prea mult pentru ca nu te duce capul. Steaua a fost gasita VINOVATA si PEDEPSITA, dar cu suspendare. dl Ioanitoaia iti da mura in gura, numai tu si unii la fel de legati la ochi ca tine va facveti ca nu pricepeti. Daca nu stii ce inseamna pedeapsa suspendata, pune mana pe un manual; de drept.

Vlady (150 comentarii)  •  27 iunie 2013, 18:02

@George. Esti dus cu pluta pe rau daca iti imaginezi ca Mircea Sandu s-a bagat pentru Steaua. Si sa fi vrut nu ar fi putut si nu ar fi indraznit. Sustii niste aberatii si iti dai importanta.

Tom (35 comentarii)  •  27 iunie 2013, 18:13

Wolf gang, esti ca in bancul ala cu batman…batma… N-auzi bre ca la vremea aia, premierea nu era incriminata. Bon,de acord, nu e fair, nu e in regula, dar nu era socotita ilegala nici la noi,nici la UEFA. Punct! Nu incerc sa aflu cu cine tii,ca nu ma interesezi si nu ma intereseaza,dar ai fost transparent

Danuts (1 comentarii)  •  27 iunie 2013, 18:18

Pe scurt, UEFA a judecat corect. Una e sa aranjezi meciuri si alte e sa dai bani unei retrogradate pt a juca onest! Ce tot o ardeti atat cu justitia romana? Asta e justitie? In acelasi caz se dau solutii diferite, asta e ori incompetenta ori comanda politica! Becali ar trebui sa faca maxim un an de puscarie, nu mai mult si asta pentru a nu se mai crede zmeu in tara asta! Oricum, va doresc infarct placut celor care ati spermat ca Steaua va fi exclusa!:) Mai muriti nitel, invidiosilor, rauvoitorilor si frustratilor! Asa e in tarile din lumea a 3-a: unde e saracie e si prostie! Asta e eticheta pe care v-o pun! Si va prives arogant si sictirit, pisicutelor!

janpitesti (254 comentarii)  •  27 iunie 2013, 18:40

coruptia din romania a ajutato.timpurile se schimba mereu.

IO (228 comentarii)  •  27 iunie 2013, 19:04

Foarte bine punctat. Steaua nu a fost achitata, problema de la Cluj fiind considerata in afara regulamentului. Chiar daca UEFA nu are acest regulament in fuctiune decat de anul trecut. Altfel spus o lege retroactiva ca in cele mai „profunde” republici bananiere.
Dar sa vedem cine salveaza Rapidul, pt ca iata, marsevia sta gata sa se produca, iar Dragomir pare marsav prim. Sper ca Sandu sa aibe decentza sa nu aprobe aceasta magarie. (era sa zic altfel)

Lipton (14 comentarii)  •  27 iunie 2013, 19:12

Mitica la brutarieee!

AdiBuzau (110 comentarii)  •  27 iunie 2013, 20:02

UEFA a pedepsit Steaua, de fapt, prin excluderea pe 1 an, pentru tentativa de influentare a rezultatului unui meci, cu bani. Doar ca i-a si suspendat sentinta. Gigi abereaza, dar de ce nu?! Ca e gratis… Acum da bani si la puscariasi, si la avocati, de ce n-ar da si la gardieni, si la ziaristi?! 😀 C-asa e-n fotbal, cine are bani, da gol facand plinul cui are buzunarul gol… 😀

Milici (440 comentarii)  •  27 iunie 2013, 20:23

@gino
Unde ai citit aberaţiile alea , pui mîna pe carte doar când răsuceşti cornete?
Eu am citat un ansamblu inconsistent de afirmaţii ale autorului , nu e obligatoriu să fie complet aberante toate, ai umblat mult cu beţigaşul în rxxxt ca să te bagi în seamă?
Aşazisa pedeapsă e un mod inteligent prin care ioropenii au evitat capcana întinsă de justiţia noastră subordonată macacului , era vorba de o condamnare aiurea pentru corupţie nu putea UEFA să intre în conflict cu popolarii europeni care au căzut pe spate de admiraţie , în faţa Justiţiei reformate băsiste!
Ce puteau să facă ioropenii când noi suntem originali , paradoxali şi-i punem în situaţii imposibile!
Mai ştii vreun caz cănd ioropenii să suspende vreun caz de corupţie în fotbal?

Carol K (12 comentarii)  •  27 iunie 2013, 21:31

Nu vreau sa-mi arog vreun merit dar atunci cand MM era pregatit sa mearga la UEFA cu o falca-n cer si una in pamant cum ii este obiceiul am postat un comentariu in care-l propuneam in locul lui pe Argaseala sau Duckadam in niciun caz MM cel care avea o condamnare in alt caz de coruptie recent judecat.S-ar fi intrebat si oamenii aceia de la UEFA…bine domne,voi nu aveti nicio persoana curata in acel club,care sa nu aiba deja o condamnare ? Nu ma asteptam sincer ca un om aflat in umbra mediatica a „marelui si importantului’ MM sa se descurce atat de bine.Felicitari domnilor,ati salvat Steaua !

Diru (11 comentarii)  •  27 iunie 2013, 21:46

Nu doar dl Ioanitoaia a avertizat asupra pericolului, dar nu a facut o drama din asta ci si oameni avizati fen Sandu, Bivolaru etc. Si chiar s fost pericol mare din moment ce Argaseala a declarat ca i-a trecut glontul pe la ureche. Dl Ioanitoaia nu a fost dintre cei care au vrut raul Stelei si s-ar fi bucurat de el.

maximuspqr (14 comentarii)  •  27 iunie 2013, 22:11

@V.P. perfecta dreptate ai prietene,pentru cei ca tine mor de draci pentru ce se intimpla la Craiova, Cluj, Timisoara si mai nou cu Rapidul! Sint stelist si am crescut stiind ca Universitatea Craiova a fost prima echipa romaneasca cu performante europene. Respect pentru tine si pentru cei ca tine!

Belisarius (29 comentarii)  •  27 iunie 2013, 22:39

Bouf, UEFA va explica in Romaneste pentru cei care nu pot citi in Fr/En. Steaua a FOST GASITA RESPONSABILA. NU EXISTA PREMIERE (decat daca platesti pe oricine, incluzand adversarii, sa castige ‘de drept- nu selectiv). ETC. Mai duce cineva o valiza si Steaua- sau CFR sau oricine E OUT! Statutul UEFA interpreteaza ce a facut GIGI ca coruptzie- si este. A vrut sa influentzeze un rexultat. vrut sa premieze o cechipa- nu ambele… Avea de castigat. Si a pedepsit ca atare- cu raport fatza de Fener. Pai sa suspende Steaua = Fener out 5 ani. Ei 2 ani, Steaua suspensie. O GREASEALA si e out. Becali era suspendat. O greseala adunata si e out..

Mymy (76 comentarii)  •  28 iunie 2013, 0:12

Curat murdar, coane Ovidiu!

barbu (74 comentarii)  •  28 iunie 2013, 8:19

„ar fi suferit întreg fotbalul nostru” chiar ceredeţi că aşa nu suferă? aveţi puţintică răbdare!
iar de monitorizat până în 2018 cine o va face? uefa direct, sau se va baza pe lps şi frf?

mda (9 comentarii)  •  28 iunie 2013, 8:59

Cum precedentul periculos a fost creat, sa vedeti voi din sezonul viitor cum toate adversarele stelei vor fi premiate si nimeni nu o sa pateasca nimic pentru ca nu-i asa, premierea nu e mita. Chiar ar trebui sa se scoata infractiunea de mita din codul penal care pare-se ar fi comunist.
Propun urmatoarele: cine o sa fie in situatia de a fi operat, o sa premieze echipa de medici ca sa joace corect si sa nu greseasca bisturiele. Cine o sa treaca pe culoarea rosie a semaforului, o sa premieze politistii ca sa joace corect si sa nu confiste permisul.
Si ete asa dispare coruptia din rromanica, o sa fie o tara numai de premiati.

Milici (440 comentarii)  •  28 iunie 2013, 9:02

Memoria are limitele ei , accept că majoritatea a uitat circumstanţele meciului valiză , U-KFR , cu penaltiul criminal al dispărutului Bilica cu tot!
Nu mă aşteptam ca toţi postacii , suporterii , ziariştii deontologi etc. să uite complet declaraţia scrisă a KFR-iştilor că au umblat cu bani la promovarea în liga 1 , un blat real şi recunoscut al civilizatei şcoli arghelene de fotbal! DNA-ul şi Ioropa ce părere au?

Comentează