Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Bonetti pe făraș

Cînd l-a debarcat pe Ciobotariu, după etapa a 25-a, FC Dinamo tocmai cedase poziția de lider. Bifase 6 partide fără victorie. Tehnicianului respectiv i s-a reproșat și c-ar fi moale, lipsit de personalitate, prea îngăduitor. Că a scăpat din mînă […]

duminică, 6 mai 2012, 3:38

Cînd l-a debarcat pe Ciobotariu, după etapa a 25-a, FC Dinamo tocmai cedase poziția de lider. Bifase 6 partide fără victorie. Tehnicianului respectiv i s-a reproșat și c-ar fi moale, lipsit de personalitate, prea îngăduitor. Că a scăpat din mînă un vestiar altfel, secretul lui Polichinelle, greu de ținut în frîu. Capricios.

Așa a apărut Bonetti pe post de salvatore della patria, pe care-l va interpreta însă cu scăpări. Nu se va ridica la înălțimea așteptărilor, dovadă că, incluzînd și returul semifinalei de Cupă cu Gaz Metan, a cîștigat doar două meciuri, a terminat unul la egalitate și a pierdut 3, bilanț evident nesatisfăcător. Drept urmare, Dinamo a ajuns pe locul 4, iar dacă Steaua va lua un punct sau puncte luni la Chiajna, va cădea chiar pe 5!  Adio titlu, avantaj Ciobotariu, nu?

Nedorit de Borcea, contestat de Dinu și pîndit de frații Becali, Bonetti a crezut că va reuși să redreseze o corabie cu mateloți pricepuți, dar obosiți, uzați, vlăguiți. Repetînd cu voce tare că va cîștiga campionatul cînd s-ar fi cuvenit să nu-și ia viteză, italianul a comis o mare eroare. Neîndoielnic că a vrut binele echipei, dar n-a știut să-l caute și, ca atare, nici nu l-a găsit.

Antrenorul peninsular a surprins prin cîteva inovații discutabile, unele absolut bizare, categorie în care intră, vorbind despre întîlnirea cu CFR, titularizarea lui Naumovski, folosirea fundașului stînga Mușat în linia de mijloc și retrimiterea lui Alexe pe bandă, cu arie de acțiune îngustată. Nu doar din cauza lor, în nici un caz a portarului, Dinamo a ratat o partidă pe parcursul căreia n-au strălucit nici ea, nici adversarul! Au jucat modest, cu rare faze de poartă și cu puține ocazii de gol. Aidoma oricărei formații învingătoare în minutul 90, CFR a avut și șansă. A ajutat-o și norocul. A părut însă mai vie, mai dornică, mai insistentă.

În Ștefan cel Mare a izbucnit scandalul deoarece Bonetti și-a acuzat sîmbătă băieții, în pauză, c-ar fi drogați ori blătuiți. Cum prima variantă pică din start, trebuie să ne gîndim la cealaltă și s-o luăm în seamă numai în situația în care considerăm normal ca un aranjament să se finalizeze în ultimul minut! Or, nu-i normal, nu-i logic. Bonetti a greșit din nou, ideea fiind că, și să fi judecat așa, trebuia să-și țină gura. La o adică, îi poți vedea pe Marius Niculae și pe Dănciulescu în formă slabă, pe ei sau pe alții, dar nu-i poți bănui de trădare! Nu, există o măsură pe care, din păcate, Bonetti a depășit-o!
În ciuda răbufnirii italianului, atitudine care i-a indignat pe “cîini”, Nicolae Badea a precizat într-un dialog telefonic purtat duminică la amiază că “Bonetti rămîne pe banca noastră, e o decizie fermă”. Pînă cînd?, iată o întrebare la care președintele Consiliului de Administrație a evitat să răspundă.

Comentarii (77)Adaugă comentariu

hahaha (5 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:01

La dinamo problama mare este incompetenta actionariatului si nu conducerea tehnica Ea este cea care intretine o atmosfera de nemunca si credit nemeritat acordat unor jigodii de fotbalisti fara caracter si multi fara valoare A fost si va ramane asa .

aldo_m (164 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:04

nea ovidiule fotbalul nostru a ajuns ASA pt ca multi si-au tinut gura mai ales ziaristii care se faceau ca nu vad blaturi vizibile de pe luna ,becali declara la tv ca a cumparat arbitri sau portarii echipelor adverse ,borcea a declarat ca EL a castigat campionatul nu andone ,si ziaristii al fac pe ando antrenir titrat cu palmares ,cipriotii l-au dat repede afara la noi e valoros ,nu dau cu pietre in valori DAR DACA NU SANT VALORI DE CE INVENTATI ,la dinamo e clar jucatorii care de vre-o doi ani vand campionatul au facut-o si anul asta ,iar boneti E SINGURUL CARE VEDE SI SPUNE ,restul traiesc intr-o MARE MINCIUNA ,ati doresc sanatate nea ovi ca mata E GREU SA TE SCHIMBI ,asa e daca am spune mereu adevarul n-am mai avea prieteni mai ales voi ziaristi

PurSange (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:07

Cu tot respectul pentru domnul Ioanitoaia trebuie sa il contrazic in unele afirmatii.Modificarile facute e Bonetti nu au fost deloc bizare. In primul rand Balgradean a prins un retur destul de slab iar Naumovski este un portar sigur, un portar mai buni decat majoritatea din liga 1, poate chiar in primii 5 din Romania.Musat din cate am vazut eu a mai evoluat si pe la echipa a 2a ca inchizator sau mijlocas central cand pe stanga evolua Burnea si aseara a jucat destul de bine. Tames care ar fi fost o alternativa pentru acel post a avut evolutii neconvingatoare, chiar slabe. Echipa a jucat foarte slab aseara, aveti dreptate, in unele momente chiar execrabil dar asta nu este vina lui Bonetti, deoarece lui Dinamo i-au lipsit cativa jucatori importanti iar dupa parerea mea problema a fost la pregatirea fizica din iarna,o pregaire dupa care s-au vazut lacunele jucatorilor.S-a vazut destul de clar ca nu mai au vlaga si nici idei de joc iar pregatirea fizica nu se prea poate „repara” tinand cont de programul incarcat.Eu nu cred ca Bonetti le-a spus jucatorilor ca sunt drogati.Si da in privinta blaturilor se pot face unele speculatii, din mai multe motive.Asa ca nu il mai loviti atat de rau pe Bonetti pentru ca este singurul antrenor cu coloana vertebrala din ultimii ani.Si pa langa asta, daca ne uitam in ultimii 5 ani, noi Dinamovistii nu ne putem mandri decat cu o singura „performanta” europeana, si anume „Minunea de la Liberec”.V-as ruga sa tratati cu mai multa atentia situatia de la conducere lui Dinamo si faptul ca unii jucatori au fost impusi ca titulari de catre niste frati foarte influenti.Aceeiasi frati care ne-au distrus echipa.

vasglo (208 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:10

Domnule Ioanitoaia,

Ce credeti ca ar simti antrenorul unei echipe (Bonneti/Dinamo) cand antrenorul echipei cu care urmeaza sa joace un meci decisiv (Andone/CFR) declara inaintea partidei:…”pentru mine Dinamo nu are niciun secret; ii cunosc pe toti cei de acolo, de la conducatori, jucatori si pana la bucatar si femeia de serviciu. Tucudean, Alexe, Balgradean sunt ca si copii mei. Eu i-am lansat la Dinamo, care e casa mea; stau la o aruncatura de bat de stadion..” ?….

costacurta (36 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:13

TRAIM INTR-O MINCIUNA CRUNTA, CU CAMPIONATUL ASTA AL NOSTRU DE DOI LEI. CALITATE ZERO.

red (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:15

SuperDario suntem cu tine!…de mostenirea pe care-a lasat-o Ciobi nimic? o echipa slab pregatita fizic, o echipa de titulari impusi fara nicio sansa pentru jucatori gen Tugudean, Stratila, Curtean, o echipa speriata de locul pe care nemeritat il ocupa in clasament(noroc de Sportul si Chiajna care au mai echilibrat campionatul). Pornind de la acestea a venit Dario care trebuie sa ramana pentru a crea o echipa conform spiritului si valorilor lui Dinamo, fara interventii, fara pile, fara figuranti pe teren!

dd (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:17

Sa facem revolutie la Dinamo ca altfel vom fi ever in acelasi ….! Afara cu jucatorii care fac scandal, sa-l tinem pe Bonetti daca vrem sa schimbam ceva! Bonetti sa fie motivul nostru, sa fie Arafat al lui Dinamo daca vrem sa schimbam macar putin din imensul … implementat de CAP-dePORC de la Miami si prietenii lui fratii mancatori de ….!!!!

Dark (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:20

Solutia corecta care ar umple stadionu si ar aduce performanta ar fi :
1. Pastrarea lui Dario Bonetti;
2. Vechea garda trece in rezerva si intinerirea masiva a lotului incepand din urmatoarea etapa;
3. Eliminarea completa a influentei impresarilor.

paul (4 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:26

Acuzatia de blat a fost la pauza nu la sfarsitul meciului. Cum de nu stia domnul Ioanitoaia? Stie domnul Becali…

Dark (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:26

Este clar ca majoritatea jucatorilor vor sa scape de Dario.
Se vede ca nu vor sa joace.
Nu-mi venea sa cred ca la meciul cu Brasov nu existau. Nu-si dorea sa joace. Faceau act de prezenta si atat.
Cu U cluj, inafara de 4-5 jucatori, idem.
Demiterea lui este comandata de impresar si cum nu s-a reusit din start dupa discutia cu Badea, s-a trecut la sabotarea lui cu ajutorul jucatorilor din influenta.
Demiterea lui ar fi o crima pentru club.

Sergiu (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:30

Pai daca e Bonetti, nu mai controleaza Giovanni tot ce se intampla la Dinamo… nu se mai intra in teren pe pile si pe vopsire de „fotbalisti”… era clar ca va pleca repede de tot. Daca nu a reusit sa-i convinga pe actionari, are Giovanni alte arme (nu joaca oamenii lui, il sapa pe antrenor, nu are rezultate si adios !). din pacate asta e adevarul. Nu este un actionar bazat care sa-l puna la respect pe Giovanni… Astia se milogesc la el sa le aduca jucatori gratis, ca-s rupti de foame…
Numai cate flegme a luat Borcica de la The Godfather Giovanni… bine, le si merita.
cat a fost cota la pariuri Dinamo-Sportul domnilor actionari si impresari ? Ati luat multi bani ? Ca oricum stiti ca in Europa nu faceti nimic… deci mai bine va umpleti asa conturile. Jucatori de vanzare nu mai aveti… cu petardele astea, singura afacere raman pariurile !
Stie cineva cat a luat Vali Nastase pt meciul cu Lazio Roma ? Antrenor era Rednic pe atunci, nu Andone (impresariat de Giovanni) …

multe se leaga, suporterii dinamovisti nu sunt nici pe departe asa de prosti cum ii credeti… de aia e gol stadionul. sa vina sa cante Borcea in tribune, la circul asta.
Sau in fine, puneti-l pe Giovanni Patron, presedinte si antrenor… sa stim o treaba !

catalin (15 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:32

afara cu toate fosilele care nu pot sta in ghete. NU conteaza cine e antrenor, cu mortaciuni ca Danciu, tames, munteanu,pulhac, mai noi Niculae, revenit la forma penala care l-a imprumutat prin grecia.

Miki Maus (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:36

Ar trebui să fie tot pe făraş şi cine l-a adus. Să te gândeşti la Bonetti într-o asemenea situaţie e o probă strălucitoare de prostie. La început de campionat mai merge, dar să aduci un italian anonim ca să te salveze pe final de sezon…
Noi, rapidiştii, suntem recunoscători lui Badea-Dincă şi lui Gigi. Ei sunt cârtiţele noastre în conducerile cluburilor sovietice. Cu ei acolo, n-avem griji. Ne interesează doar ce fac KVSC şi Vaslui.

FCDinADN (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:38

Alaturi de Dario Bonetti!

Marcus (279 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:39

Badea vrea sa il tina pe Bonetti, dar vrea si Borcea? E# doar dimineata la Miami, sa mai vedem. Daqr nici Bonetti nu e vreun Mourinho.

igelu (3 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:44

CRED CA A SOSIT VREMEA SA DISPARA DIN PEISAJ TOATE CAPUSELE DE LA DINAMO, INCEPAND CU FRATIORII PARNAIASI( NU INTELEG DE CE NU SANT LA RAHOVA INCA?) SI TERMINAND CU TOATE PANARAMELE DE JUCATORI CARE AU INCEPUT SA CHITAIE CAND AU FOST PUSI LA TREABA!
PREFER SA JUCAM LA RETROGADARE 2 ANI CU TINERI DECAT SA MAI VAD MORTACIUNI DE JUCATORI SI SLUGI DE ANTRENORI(TOTI DE LA REDNIC INCOACE, EXCEPTANDU-L PE BONETI)!

SA NU MAI VINA NIMENI LA STADION DACA-L MATRASESC PE BONETI.

Cristi (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:44

Stiam de la inceput ca se va intampla asa….giovani le va spune jucatorilor sa nu joace, pentru ca Dario sa dea gres si sa plece.

Ma bucur ca nu a venit lume la stadion…sper sa plece borcea ….
Dl Badea sper sa isi dea seama ca Dario este lucrat de jucatori

radu (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:45

Am fost de acord cu schimbarea lui Ciobi .Se ajunsese la un punct mort … Din pacate , cu toata lipsa de pregatire fizica, cu toate gaurile de pe anumite posturi ( fundas stanga, al doilea mijlocas central ) etc, nu am vazut la Bonetti decat un clasic joc italian . Merge si asta cand ai o aparare sigura ( fara Scarlatache , Pulhac ) , un coleg la fel sau peste Kone. si un mijlocas dreapta gen Torje , sau Rus ( valabil pentru turul campionatului) . Sunt de acord cu intinerirea lotului .Daca nu se face acum , o mai lungim si la anul , cu 2,3 ciurucuri achizitionate in vara . In conditiile in care il tii pe banca pe Tucudean si pe Matei si faci artificii la mijloc, nu se ajunge nicaieri. Parerea mea e ca nu trebuie readus Sapaliga sau Talnar . Lasat italianul si dat tot sprijinul .Atat de la jucatori cat si la conducere .

Mache Tache (17 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:46

O fi Gigi gura bogata si smecheras de duzina, dar macar a bagat niste bani sa aduca jucatori la Steaua. Badea, Borcica si cei care s-au perindat pe la Dinamo ce au adus? Niste jucatori expirati inapoi si gata. Nu stiu cat de competent e Bonetti, dar la Dinamo trebuie inceputa reconstructia lotului. Cu cat mai repede cu atat mai multe oportu itati ca echipa sa conteze in lupta pentru cupele europene. Daca Bonetti e pe post, de ce nu s-ar incepe cu el? Articol bun, mi-a placut ca nu e scris cu rautate. Aveti dreptate si in privinta norocului lui CFR.

anti_albanezi (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:47

Domnule Ioanitoaia, dar despre jucatori niciun cuvant?
Ia spuneti, au fugit sau nu 6 jucatori, cand Dinamo ajunsese la 2pct de lider, din cantonament la cererea unor persoane din afara clubului, compromitand intregul sezon? Da sau nu? Ca sa fiti credibil, intrati si scrieti: da, au fugit…sau nu, nu au fugit. dar raspundeti, altfel va pierdeti toata credibilitatea.
Daca s-a intamplat asa, ce va faceti sa credeti ca nu ar recidiva?

Multumesc!!!

Alin (9 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:48

Domnule Ovidiu,

De obicei sunt de acord cu dumneavoastra, insa de data asta, nu mai pot spune acelasi lucru.

In primul rand nu vad ce e ciudat in inlocuirea lui Balgradean? Poate doar faptul ca nu a fost facuta mai devreme. Nu a facut gafe à la Tatarusanu, insa nu a dat siguranta apararii. A avut multe goluri unde a dat impresia ca putea face mai mult. In consecinta, schimbarea mi s-a parut normala si de bun augur cum s-a si vazut de altfel. Cat despre Bonetti, nu are rost sa comentez. Cititi si dumneavoastra comentariile celorlalti de pe blog si veti vedea ca oamenii nu-s chiar asa de tampiti. Nu sufar de teroia conspiratiei, dar italianul a fost lucrat clar din interior. Toti propun o intinerire masiva a lotului si sa scapam de actionari, insa astea-s utopii. Nu lasa nemernicii aia niciodata ciolanu’.

Asa ca, pentru mine Dinamo numai exista…

PS. Cel mai dezamagit sunt de Danciu…

Mihai (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:53

DARIO BONETTI REZISTA PENTRU NOI!

paine si circ (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:56

domnule ioanitoaia, tot respectul dar sunteti ca si sustinatorii lui basescu in scandalul cu arafat..pai credeti ca toti dinamovistii sunt orbi..pai cum sa cistige echipa cind „boii” nu trag..e clar ca in loc de titlu se gandesc la cote de pariuri si alte „solutii”alternative..n-o fi Bonetti mare antrenor, dar in situatia actuala la dinamo puteti pune ce antrenor vreti, nu se rezolva nimic..macar Dario are „cojones” si le spune lucrurilor pe nume!luati telecomanda fratilor si bagati copii in teren..asta cer dinamovistii!!!de obicei erati unul care incerca sa le spuna pe nume..dar cum nu e vorba de craiova ati devenit brusc foarte diplomat..numai bine!

Lieben (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:58

Ce vorbiti de Bonetti ca nu e ok frate.Nici Ciobi nici nimeni nu are ce face aici.

Daca vine un antrenor de talie mai mare (Gus Huidink de ex) da afara tot de la Dinamo.
Trebuie sa fim realisti,fotbalul de azi in Romania se joaca mai mult la casele de pariuri.

Augustus (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:59

Bonetti REZISTA!
Afara cu blatistii becalisti!

hauhau (16 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:03

TOATE comentariile scot la iveala adevarul,exceptand,mirare,tocmai articolul in sine,care este un amestec favorabil lui borcica,petardelor de jucatori,fratilor fecali.Sunt dezamagit,nea Ovidiule.Chiar nu vezi ca jucatori sunt praf fizic,ca „joaca” pe invers,nu sunt in stare sa dea o pasa (pasa la gat din 5 m?????),vor sa-l dea afara pe bonetti pt ca le cere sa joace FOTBAL?Atat mai spun…suporterii lui Dinamo nu sunt fraieri,papagali sunt aceia care vor sa-i prosteasca.

sohil (71 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:09

Mi se pare mie, sau sugerati iarasi aiureala ca antrenorii romani ar fi mai buni?! Pentru ca-s satul de acest tip de discurs pana peste cap. Nu, antrenorii romani sunt jalnici. Conducatorii romani- idem. Fotbalistii romani sunt praf si pulbere. Jurnalistii romani, asijderea. Arbitrii? Jenanti. Pana nu vom intelege ca avem de recuperat un decalaj urias fata de fotbalul modern, nu ne vom duce decat in jos, cum se tot intampla in ultimii 20 de ani.
Daca vin la noi „no-name”-uri de antrenori si reusesc cate ceva, e o dovada ca si liga a patra italiana e mai profesionista decat campionatul nostru mitic. Bonetti, asa slab cum o fi, tot a pus degetul pe rana. Asa cum spunea altcineva mai devreme, daca avem vreun motiv de mandrie in ultimii ani, noi, dinamovistii, il avem datorita lui Bonetti si Liberec-ului, prilej si pt. domniile voastre de a va spori castigurile prin scoaterea pe piata a acelui dvd!

Murmurel (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:13

Hainele noi ale imparatului! Aproape toate postarile dinamovistilor au o singura directie: s-au saturat de dictatul interlopilor, il sprijina pe Bonetti, cu Sapaliga sau altul ca el o luam de la capat cu circul si minciuna, trebuie intinerit, schimbat lotul. Trebuie precizat contractual ca fiecare jucator de la Dinamo nu are voie sa fie impresariat de penali! Noi toti ne-am saturat pina peste cap de circul asta ieftin, cu Jiji si Jovani, pe care ghesepe il mediatizeaza din rasputeri!

dadi (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:13

Repet ce a zis un user mai jos. Cum adica sunt dincolo de suspiciuni cand ei sunt aceeasi care au fugit din cantonament inaintea unui meci?

Ori folosim logica, d-le Ioanitoaia, ori ii prezumam pe jucatori zei si gata le facem si o statuie. Din marmura albaneza.

Horia (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:14

Credeam ca doar mie mi se pare ca Bonetti nu are nici o vina dar din ce citesc pe aici, nu sunt singurul care are parerea asta. Deci Dl. Ioanitoaia cred ca are niste pareri care sunt putin depasite si care mai bine ar fi sa si le tina pentru dumnealui. Echipa e devina pentru rezultate; si daca era antrenor cineva de la divizia onoare, echipa tot trebuia sa arate dorinta si sa lupte cu CFR, chiar daca pierdea. Ne-am saturat de indolenta unor jucatori…Daca ar fi dupa mine as juca cu juniorii in ultimile etape pentur ca ei macar ar manca iarba pentru culorile alb-rosii. AFARA CU BLAZATII !!!
Forza BONETTI !!!

Toader (37 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:15

Adica fanii lui Bonetti sustin ca jucatorii nu au vrut sa joace ca sa scape de actualul antrenor? O prostie imensa pentru ca nimeni nu da titlul de campion pentru o ambitie. Suporterii se mint singuri, Sageata, Danciu, Moti si alti 5-6 nu ai pot si sa vrea. Dl Ioanitoaia pune bine problema: Dinamo are un lot obosit si trebuie urgent inprospatat. Daca pleaca si Kone se alege praful.

chrb69 (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:19

vinovati sunt jucatorii si daca imi aduc aminte si pe Rednic tot acesti jucatori l-au lucrat in frunte cu Moti si acum tot el , de ce oare? Afara cu toti jucatorii care isi bat joc de numele lui Dinamo, de numele lui Haldan si de multe alte nume mari care au aparat aceste culori cu sacrificiu. Unde este mandria de a juca la Dinamo? Aduceti copii , jucatori tineri care vor sa lupte pentru aceste culori. Are dreptate Bonetti, niste vanzatori RUSINEE

nero (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:19

Am fost la meci si pot sa spun :Destul cu toti acesti jucatori prafuiti de ani de zile jucam cu Moti care da emotii,Pulhac (steaua e ..)Scarlatache,Danciu,si am ratat tot atatea trofee.Avem cei mai batrini jucatori pe post de Mesia din liga intai.Vreau sa vad TINERI in aceasta echipa care isi doresc VICTORIA si chiar daca pierd sa simtim ca atat se poate la acel moment.Tot timpul ANTRENORUL este de vina numai jucatori nu!Il vrem pe BONETI antenor chiar daca stim ca nu este cel mai bun.Macar incearca sa schimbe ceva.JOS LABELE GIOVANI DE PE JUCATORI

Murmurel (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:23

_Culmea tupeului, tiganul albanez vrea in politica. A vazut ca e mai bine sa furi de la stat decit de la privat. Bravo nea Ovi! Cum zicea cineva, tare diplomat ai devenit! Ziaristii au datoria sa scrie ADEVARUL nea Ovi, ati uitat lucruri elementare. Noroc cu principiile lui Tolontan care mai dau ziarului o aparenta tinuta morala.

fane stich (53 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:24

Aia care credeti ca Ioanitoaia face jocurile cuiva, uitati ca Bonetti a declarat ca va lua sigur titlul cu Dinamo. Daca echipa era praf, cine l-a pus sa declare asta? Aia care il laudati pe italian ca face si drege, ia raspundeti pe cine a mai antrenat el? A venit aici sa invete meserie si acum ne da lectii. Zice ca a gresit cand l-a bagat pe Platini, dar l-a obligat cineva? Spuneti- mi o singura idee care a schimbat ceva si va dau dreptate ca Bonetti e scula de antrenor. Atat ca nu o sa gasiti. Omul e doar un ucenic, asa ca nu il mai laudati atat doar ca sa il puneti in contrast cu becaliotii. Daca era mai breaz, Bonetti nu s-ar fi rugat de Dinamo sa il angajeze. Nu avea serviciu si s-a milogit de unul, cred ca il confundati ridicandu-l in slava cerului.

Gino (513 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:27

Eu nu zic ca Ciobi e mai bun sau mai rau antrenor decat Boneti, dar stiu ca Dinamo a fost cu el vreo 15-20 de etape pe locul 1. Concluzia nu e greu de tras.

mishu (3 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:30

afara cu bonetti..vine acest no name total in lumea antrenoratului sa faca treaba la dinamo..hai sa fim seriosi..pt danciu si niculae..tot respectul din lume..ne batem joc de singurile valori si simboluri dinamoviste pe care le mai avem

Leon (25 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:35

V-as fi infinit recunoscator, d-le Ioanitoaia, daca mi-ati satisface o curiozitate personala: ce-i recomanda pe fratii becali sa fie o prezenta constanta in GSP, sa li se solicite opinia personala pe diverse subiecte? Ce sint sus-numitii? Antrenori, jucatori, presedinti de club, patroni? In care tara din lume agentii de jucatori si, mai mult, FOSTII agenti de jucatori joaca acest rol de persoana publica? Pe cine intereseaza in Romania ce cred fratii becali despre un subiect sau altul din fotbalul romanesc?

Toader (37 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:39

@Murmurel. Ce legatura e intre articolul asta si faptul ca Giovani Becali vrea sa intre in politica? Poti sa fii de acord cu parerea lui Ioanitoaia ori nu ca tine, nu si sa ii pui in carca o inventie? Sa zicem ca jucatorii nu sarit coarda cu CFR din prietenie pentru Andone, ok, dar nu au vrut nici in celelalte meciuri? Vorba unui blogger, va mintiti singuri . Echipa vrea, dar nu mai poate, nu mai are suflu. Cu Bonetti ori cu mama lui tot aia va fi.

laurentiu (50 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:40

domnule ioanitoaia,fotbalul romanesc e aici unde este acum si din cauza voastra,a jurnalistilor.cum puteti apara niste jucatori,care acum 2-3 ani au fugit din cantonament,care s-au lasat batuti de cfr,ca acestia sa iasa campioni?nu vi se pare ciudat ca de cand a venit Bonetti,dinu a tot latrat prin mass media impotriva lui?poate ca Bonetti nu e mare antrenor,dar macar e corect,are curajul de a da credit tinerilor.de ce actualii jucatori de la Dinamo s-au plans de antrenamentele lui Bonetti?asta vi s-a parut normal?pt mine e clar:s-au plans pt ca atata pot,vor doar bani si antrenamente lejere.si cred ca asta e valabil pt toti fotbalistii romani(cu cateva exceptii).daca aveam o presa sanatoasa,echidistanta si neatarnata,”oameni” precum g.becali,v.becali,i.becali,borcea,porumboiu,copos,mm stoica si multi altii,nu apareau cu regularitate in mass media.gasiti mereu scuza „ei sunt finantatori,impresari sau conducatori”.spalati-va cu ei pe cap.intr-o tara civilizata,nici unul dintre actualii jurnalisti de sport romani,nu avea ce cauta in aceasta breasla.

Cfr_Atlanta (218 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:48

Nu inteleg de ce a ajutat-o norocul pe CFR.Au avut dinamovistii 2-3 bare si nu am vazut eu?Acel fundas dinamovist trebuia eliminat clar.In fine…

nelu (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:57

DE ce tace Borcea ? Stie el de ce ! E a doua oara cind intelegerea Paskany – Borcea via Vizer stabileste campioana Romaniei ! Daca era altfel sa-l fi auzit … si sa fi vazut scandal !

livia (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:03

cu toate ca sunt stelista convinsa parerea mea este ca dinamo a facut totusi o greseala cand l-au adus pe bonetti. Ciobotariu trebuia lasat sa-si continue munca. din punctul meu d e vedere nici una dintre echipe nu merita titlul si cu toata parerea de rau, nici Steaua.

adrian (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:05

meciul de aseara a fost unul dintre cele mai proaste derby-uri din ultimele 5 campionate. si dinamo si cfr sunt PRAF

caine rosu (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:07

forza dinamo, baieti capul sus si numai victorii pana la sfarsit. bonetti out

Francisc (107 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:16

Beeei, Laurentiule, trezeste-te! Dinamo s-a lasat batuta de CFR, pe ce lume esti? Daca se lasa astepta pana in minutul 9O? Va dati unii asa destepti si le faceti morala altora, inclusiv domnului Ioanitoaia, desi nu aveti nimic in cap. Ii injurati pe Gigi, pe Copos si pe Porumboiu, dar echipele traiesc din banii acestora. Voua daca vi s-ar cere o suta de lei, nu ati avea sau nu ati da, mari smecheri sunteti!

raptor (29 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:18

BONETTI poate nu este un mare antrenor dar isi face treaba PROFESIONIST!pe intelesul nostru ,face echipa dupa cum crede EL ca e mai bine si nu pleaca urechea la cei care nu au competenta necesara!!!va intrebati de ce nu avem suporteri la stadion?nu ptr ca nu existam ,ci ptr ca NE-AM SATURAT de conducere si de cei din anturajul lor,gen familia fecali!!!vrem jucatori in teren doar pe cei care merita a imbraca tricoul lui DINAMO,nu vrem bosorogi sau mercenari !!!NOI,suporterii lui DINAMO vrem sa vedem FOTBAL jucat pe teren si nu la casele de pariuri sau prin acorduri intre „familii”!!!FORTA DINAMO…BRAVO BONETTI…

John (564 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:21

In general, se spune despre cine castiga un meci in ultimul minut ca a avut si noroc. Ce e asa greu de priceput, CFR Atlanta? Doar ca suporterii din Gruia nu se multumesc cu 3 puncte norocoase, mai vor si laude. Dl Ioanitoaia are dreptate: sambata nu meritati laude pentru ca ati jucat modest spre slab. Va supara adevarul?

Alex007 (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:24

Pentru prima data in viata sunt deyamagit de dvs. d-le Ioanitoaia. Pe ce lume traiti? In cea condusa de neamurile Fecaly? Puteti vorbi de integritate la niste jucatori care fug din cantonament si schimba antrenorii dupa cheremul lor? De ce credeti ca nu joaca nimic si au curajul sa vb. ce le taie capu? Pentru ca asistam la inca o manevra orchestrata de clanul becali… ce dreq… toti suntem orbi si prosti, numai voi destepti?
Dar daca si dvs. sustineti ca afara e soare cand de fapt e miezul noptii… poate ar fi bine sa va lasati de meserie… la fel ca si danciu, munteanu, stoica…. si ceilalti expirati.

Cyberdog (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:31

Nu cred ca lucrurile sunt asa de simple. Cert este ca Dinamo nu arata nimic, iar dintre canditatele la titlu, este singura echipa fara un lot valoros. „Valorile” lui Dinamo au sincope maxime in joc, iar cei care ar trebui sa-i inlocuiasca la o adica, n-au experienta necesara. Se vede de la o posta ca lotul (si implicit echipa) este imbatranit, obosit, fara viitor, insa din pacate si fara un prezent viabil.
De cealalta parte, nu pot sa cred ca Danciulescu ar „blatui” un meci, in special acum, cand o victorie era absolut necesara echipei, iar el este la apus de cariera.
Bonetti a gresit prin atitudine si procedura.
Sigur, mai exista si implicarea samsarilor din neamul Becali, evidenta prin declaratiile de presa pa care le fac, comportament, etc. .
De foarte multi ani, din pacate, Dinamo este un club care traieste din amintiri. Suporterii doresc victorii in linie, managerii castiguri asemenea. Managementul defectuos, implicarea impresarilor in viata clubului, lotul de jucatori intotdeauna incropit, antrenori nelasati sa-si termine ( uneori sa-si incepa ) treaba, stadion de Liga a 2-a, toate cele de mai sus au condus la comentariile noastre de astazi.
Citreasa de pe tort o constituie atotstiutorul clubului, care comenteaza absolut totul, sfatuieste si pe cine vrea si pe cine nu vrea, dar de facut, nu face absolut nimic.
Sa-mi fie cu iertare, reteta de mai sus poarta titlul ” Faliment sportiv”.

Comentează