Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cîtă dreptate are Birindelli?

În vîrstă de 37 de ani, împliniți pe 12 noiembrie, Alessandro Birindelli a fost un fotbalist cu nume. Fundaș de margine, a jucat 11 sezoane la Juventus Torino, cu care a ieșit în 3 rînduri campion și a cucerit de […]

vineri, 20 aprilie 2012, 4:08

În vîrstă de 37 de ani, împliniți pe 12 noiembrie, Alessandro Birindelli a fost un fotbalist cu nume. Fundaș de margine, a jucat 11 sezoane la Juventus Torino, cu care a ieșit în 3 rînduri campion și a cucerit de totatîtea ori Supercupa Italiei. În 1999, și Cupa UEFA Intertoto. Dîrz, ambițios, a strîns peste 200 de meciuri în tricoul Bătrînei Doamne și 6 în cel al Squadrei Azzurra.

A început antrenoratul în 2010. Înainte de a-l însoți pe Dario Bonetti la Dinamo, a intrat în staff-ul cu care acesta a condus “naționala” Zambiei, de la cîrma căreia s-a trezit demis, și Birindelli o dată cu el, scurt timp după obținerea calificării la Cupa Africii pe Națiuni 2012, competiție încheiată, în premieră absolută și împotriva tuturor pronosticurilor, chiar cu izbînda Zambiei! Anul trecut, Birindelli a lucrat de unul singur la Pistoiese, în divizia a 5-a peninsulară, unde a rezistat doar o lună.

Într-un interviu acordat Evenimentului zilei, tehnicianul a anunțat c-a venit în România “ca să cîștig titlul”, afirmație ce trebuie că i-a bucurat pesuporterii dinamoviști. I-a încurajat și le-a ridicat moralul. Surprinzător însă, la fel de repede le-a și tăiat elanul în clipa în care a spus că în țara lui “Dinamo ar fi o echipă de Serie B, dar una care s-ar bate la promovare”! Ulterior, dînd vina pe traducere, a retractat, numai că lumea luase act de aprecierea lui.

Desigur, campionatul italian e cu o clasă peste al nostru, dacă nu cu două sau chiar cu mai multe. Respectîndu-i părerea, căci fiecare are dreptul la o opinie, mi-e teamă însă că, în cazul în care vorbele nu i-au fost răstălmăcite, Birindelli a exagerat. A forțat nota. Dincolo de orice fals patriotism, pare deplasat să compari o candidată la titlu cu o formație din eșalonul secund, fie ea și angajată, precum Sassuolo, Torino ori Pescara, în cursa pentru promovare!

E absolut logic ca afirmația de mai sus să nască și o întrebare: dacă Dinamo e pe butuci, de ce-au acceptat Bonetti și Birindelli s-o antreneze?! I-a obligat cineva?! Postura de salvatori ai patriei, “dacă echipa va face exact ce-i transmitem noi, sînt mari șanse să ne reușească obiectivul”, nu-l avantajează pe italian. Dimpotrivă, îl pune într-o postură ingrată.

Mai departe, referindu-se la atmosfera din fotbalul dîmbovițean, secundul lui Bonetti recunoaște că “am rămas șocat cînd am văzut patronii de cluburi din România certîndu-se la televizor. Aici poți să jignești fără să pățești nimic. Și în Italia există scandaluri, dar nu se vorbește chiar așa, în gura mare, la televizor”. Clar că la acest ultim capitol Birindelli nu greșește. Puțin probabil însă că-l va asculta cineva.

Comentarii (96)Adaugă comentariu

marosan (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:25

Din Liga a 5-a Italia in Liga I Romania(echivalent cu Seria B din Italia) cred ca e un pas inainte pentru domnul antrenor secund, chiar „dacă Dinamo e pe butuci”.
Nu cred ca exagereaza, mai mult ca sigur 60% din strainii din Liga I ar alege Serie B din Italia in defavoarea Ligii I.(de exemplu Renan de la CFR, care a plecat de la un pretendent la titlu in Liga I la o echipa cu sanse reduse de promovare in Seria B – locul 7)

Cfr_Atlanta (218 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:27

Poate are dreptate omu. Eu cred ca CFR, Steaua sau Dinamo s-ar bate la retrogradare in Italia, Anglia sau Spania. Nu cred ca a exagerat.

Sergiu (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:28

Poate ca Dinamo nu e de serie B, dar in seria A ar fi undeva in zona evitarii retrogradarii. La cum joaca ultimele meciuri cam asa e. Asta e doar parerea mea.

andrei (141 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:29

are perfecta dreptate. nu mai sariti voi in apararea unei echipe ca dinamo,sau in apararea campionatului nostru. suntem slabi rau,nu avem nimic. nu avem viitor,nu avem antrenori,nu avem arbitri. si cfr tot de liga secunda in orice alt campionat din est. jucam in liga campionilor de 5-6 ani,nici nu mai stiu,si nu facem mai mult de 3-4 pct,si alea norocoase. suntem vai de noi la capitolul fotbal. si cand unu strain ne spune adevarul,sarim ca arsi.

BID (17 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:29

Nu este o afirmatie deplasata. Desi sant dinamovist,sant convins ca la ora actuala nu ar bate o divionara B din Italia.Asta nu este fotbal ce se joaca la noi,este circ.Dincolo de patriotism trebuie sa fim realisti.Birindelli are dreptate si este valabil,din pacate,pentru toate echipele nu doar Dinamo.

darius (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:29

Are dreptate macaronarul, dinamo daca nu avea punctele adunate in tur era la retrogradare. Borcila stie cat o fi cotizat cu sampanii scumpe si alte mizilicuri.

Andrei 2/3 (11 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:30

nu ar fi exclus sa aiba dreptate.si nu doar Dinamo. chiar avem un campionat atat de slab

adri (2 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:37

MAI NEA NEA OVI, CE TE DOARE? ADEVARUL? ASTA E.. CE SA FACEM?

Guguta (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:37

Hai sa fim sinceri cu noi, Dinamo are un lot subtire, iar urmarind meciurile din acest retur, are o singura victorie si infrangeri RUSINOASE, pe teren propriu, cu echipe precum Sportul si Petrolul, plus un joc slab spre foarte slab. Deci raportandu-ne la aceasta perioada Dinamo nu ar fi cu nimic mai presus decat Sapmdoria de pilda, care e pe 5-6 in Serie B.

kelevra (3 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:39

In primul rand, de ce este asa exagerat sa compari Dinamo cu AC Torino? In al doilea rand am vazut „penibila” Cesena a lui Mutu jucand si mi s-a parut c-ar putea lejer sa nu cada sub locul 8 in Liga 1.

In al treilea si ultimul rand, poate ar trebui sa vedem si cine vorbeste si contextul cuvintelor lui. Serie B nu e considerat un campionat slab de catre italieni. Din contra ei il numesc deseori „cel mai dur” campionat din lume. Nu neaparat cel mai bun, dar cel mai dur, pentru ca sunt jucatori valorosi si majoritatea meciurilor sunt echilibrate.

Eu cred ca Birindelli a vrut sa-i faca un compliment lui Dinamo. Din pacate pentru el s-a lovit de trufia romaneasca si a trebuit sa dea inapoi.

Constantin (6 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:40

Omul a dat un interviu de bun simt si foarte obiectiv, eu mi-as dori foarte mult ca mai multi indivizi ca el sa populeze meleagurile noastre. Toata tevatura creata dupa cele spuse de italian, inclusiv postarea de sus a Dvs, demonstreaza ca suntem inapoiati rau de tot si nu suntem in stare sa acceptam o opinie (mai ales obiectiva) din partea altora. Cat despre Dinamo, si-a demonstrat adevarata valoare in ultimii ani cand a fost eliminata de toti anonimii din cupele europene si eu cred Birindelli a exagerat putin, Dinamo nu-i in stare sa se bata nici cu lanterna rosie din Serie A.

tuku (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:44

100% are dreptate Birindelli. Ca jucator, a confirmat la Juve mai bine de un deceniu, ce nu pot spune ca si Hagi ar fi putut rezista, la o asemenea echipa. Ca antrenor e greu sa spunem ca e mai slab…ca Hagi. N-ar trebui sa ne ofensam.

manu. (12 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:44

Sunt dinamovist de peste 40 de ani si subscriu: are perfecta dreptate! Si nu doar in cazul nostru, al dinamovistilor ci al intregului campionat. Si chiar al tarii. Mentalitatea, suficienta, lipsa ambitiei ne trimit in lumea a II a. Un fel de second hand…

Lucian (14 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:46

Are, n-are dreptate, daca tot se erijeaza in cavaler al dreptatii, ce-ar fi sa se uite la papagalii din subordine, care, multi dintre ei, se pot numi oricum, numai „ziaristi” nu ?! Spre exemplificare, articole de genul „cum poate pierde Steaua meciul cu Vaslui la masa verde” ce ne pot dezvalui despre autor?

Vlad (11 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:47

Eu tin minte un meci de acum 6 ani Sampdoria – Steaua, jucat in Italia, unde 90 minute italienii au avut un singur sut la poarta, asemanator cu o transformare de rugby!!! Dinamo la fel, a fost la un pas sa elimine pe Lazio in preliminarile CL!

Mihai (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:55

Uitati-va la ce fotbal se joaca in Serie B inainte sa vorbiti. Uitati-va ce goluri se marcheaza acolo, ce jucatori sunt si ce salarii…Si apoi vorbiti. Torino da jucatori la nationalele de seniori si tineret ale Italiei, la Pescara antreneaza Zeman…

Ioanitoaia vorbeste si gandeste ca acum 30 de ani, cand eram o forta. Acum suntem zero. Birindelli a spus crudul adevar.

Luciano (206 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:57

Hai sa fim seriosi: inca un italian dupa Zenga, Bergodi, Napoli si alti no name care au ve3nit ucenici in Romania si s-au facut destepti dupa 3 luni! Bine face Nea Ovidiu ca il ia la misto, are de ce.

Zack (25 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 16:57

Numai de astfel de comentari nu mai avea nevoie fotbalul romanesc. Ca antrenor NU POTI VORBI ASTFEL DE ECHIPA PE CARE O ANTRENEZI iar daca esti mai destept poti sa si taci. Vom trai si vom vedea ce circ mai urmeaza. Apreciez aricolul caci aceste afirmati trebuie luate in seama, ele spun cu cine o sa lucreze Dinamo.

Marcu (13 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:01

Birindelli asta nu are dreptate. Sa ii aducem aminte rezultatele dintre Lazio si Vaslui, Lazio care e pe locul 3 in Italia. Nu e Dinamo Barcelona, trece printr- un moment mai greu, dar nici nu e de Serie B.

Radu (7 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:04

si eu cred ca are dreptate si chiar daca nu are e parerea lui..oricum alt articol scris degeaba de catre Domnul Ioanitoaia..ca toate celelalte..

legionarul_64 (5 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:06

Nea Ovidiu se stie ca in materie de fotbal la ora actuala suntem praf si mai bine ati face articole despre cei ce ne-au adus in situatia asta . Baiatul a dat un interviu de bun simt si spune doar adevarul despre ce a intalnit si la ce nivel este fotbalul Romanesc . In articolele dumneavoastra nu va vad la fel de vehement la adresa lui Sandu si Dragomir , cei care au tot meritul pentru situatia actuala din fotbal !!!

laurentiu (3 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:09

bine ai revenit nea ovidiu

iti simteam lipsa in peisajul mass media .

sincer m-am cam saturat de probabil cel mai talk show din romania
pe cand o revenire la tv ?

888 (3 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:13

Domnule Ioanitoaia, haideti sa nu mai exageram atat cu Liga aceasta a noastra, suntem departe de tot ce inseamna fotbal adevarat. Sassuolo, Torino ori Pescara, cred ca numai Torino este cu 3 clase peste Dinamo si peste multe echipe din Liga 1. Sa nu ne mai ascundem dupa degete, campionatul nostru este submediocru, si iesim in evidenta doar prin scandaluri si procese. Va rog frumos nu mai exagerati, fiti obiectiv, nu subiectiv. Va multumesc!

Dan (2 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:20

… doar citeam
dar nu ma lasa sufletul sa nu comentez si eu.
cand Lucescu Cel Mare era la Brescia a zis ca Barcelona (care incepea sa fie aceasta forta de astazi) ar lupta la retrogradare in Italia.
Domnilor suntem subiectivi.

Chris (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:21

Eu imi pariez apartamentul ca in momentul de fata A.C.Torino face handicap daca joaca cu Dinamo.

Bocanci (17 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:25

Doar n-o fi de Serie A

Vlad (43 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:31

Cred ca e exagerata comparatia…om fi noi jos de tot dar nici ei nu sunt atat de sus precum erau….

Insa am citit deja ca omul a negat ca ar fi spus asa ceva….si…sincer…nu cred ca cineva ar spune asta in gura mare chiar daca ar crede-o.

Deci varianta cum ca ar fi niste inventii si exagerari tipice ziaristilor cu frica de munca cinstita suna tot mai adevarat

laurdan (28 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:36

am si eu o intrebare ..ce credeti voi ca mai e Serie acum..?..ati vazut si voi cu ce dinozauri joaca..Seedorf si asa mai departe , eu zic ca nu e vorba de mandrie aici ci trebuie sa vedem ca si aici se joaca fotbal , ne lipseste doar disciplina ca valori chiar avem ..si ma refer la baieti tineri care vin din spate..un Alexe ..sa ne uitam la Rapid..nu suntem in nici un caz de Serie B va asigur !

laurdan (28 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:41

eu m-am uitat la Milan cu Barca ..mi a fost rusine credeti ma de jocul Milanului , pt ca eu tineam cu ei , s-au aparat in careul de 16 metri tot meciul ..si ce jucatori mai au sa fim seriosi ..trei lulele trei surcele, lot subtiat la maxim..cam asta e valoarea Serie A la ora actuala ..noi , cu o organizare profesionista suntem din Serie A lejer ..suntem de acolo

csongi (25 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:41

Cam are dreptate italianul. AC Torino sau Sampdoria au loturi de peste 30 milioane, cu cativa jucatori de 3-4 milioane de euro in echipa. Iar ca joc, momentan primele clasate sunt lejer peste echipele noastre de cupe europene.

dudu (4 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:53

păi, italianul n-a fost mare fotbalist ca hagi(tudose?),este, bre?n-are pretenţii sa antreneze echipe de CL,omul vrea să înceapă mai de jos,cum e normal!doar că ,alde joianiţoaia,nu vede cu ochi buni pe cel care nu e de acord cu el şi spune ceea ce vede toată lumea,mai puţin gsp!halal”ziarici”,deh!mă uit la commenturi şi-mi dau seama că am dreptate iar joianiţoaia bate câmpii,dar cu graţie!

888 (3 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:54

la ce salariu are Seedorf, Milan chiar s-ar bucura sa-l dea si sa aduca alti 2 3 tineri in locul lui, dar oare de ce trage Milan asa tare de acest jucator?! de ce oare?! de ce si in cazul lui Maldini la fel au facut?! vorbiti doar prostii… l-as prefera oricand pe Seedorf la 40 de ani decat pe Alexe acum…

888 (3 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 17:58

LAURDAN – ..si ce jucatori mai au sa fim seriosi ..trei lulele trei surcele, lot subtiat la maxim..cam asta e valoarea Serie A la ora actuala ..

da… IBRAHIMOVIC , BOATENG, ROBINHO(chiar daca e praf), PATO, doar cativa de la milan… nu incep sa insir si celelalte mari nume de la juve, inter, roma,lazio,udine,napoli….

Gogu (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:04

Nea Ovidiu , cum ii spuneti unii dintre voi , nu prea a atins mingea pe teren in viata lui ca fotbalist . Face doar comentarii la adresa unor nume mai mult sau mai putin sonore din lumea fotbalistica si se da atotstiutor . Mananca si el o paine , buna sau rea . Nu o sa dea niciodata in Sandu sau Mitica deoarece prieteniile nu se uita ! Punctul a din regulile de mai jos este tendentios atribuit !

SUN DANCE KID (564 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:04

Dupa rezultatele din retur Dinamo ar fi retrogradat la noi daramite in Italia . Nu uitati ca asa a gasit-o Birindeli nu altfel deci are perfecta dreptate . Sunt convins ca s-a referit la ce a gasit in acest moment laDinamo asa ca nu el exagereaza ci dumneavostra . Nici campionatul italian nu mai e asa puternic cum era odata dar la noi e si mai rau .

costacurta (36 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:05

SPER SA SE ADEVEREASCA CE SPUNE BIRINDELLI, SI DINAMO SA NUMAI IA NICIUN PUNCT DE ACUM INCOLO, POATE AJUNGE SI LA RETROGRADARE, POATE ASTA ISI DORESTE OMUL.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:16

Unde mai pui ca daca ar face „exact ce-i transmitem noi”, adica antrenorii, orice echipa ar castiga UCL. 🙂 Nu?

Pentru Costacurta (4 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:22

Inainte să te apuci să faci comentarii, pune mâna pe o carte de gramatică.

Al (13 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:39

Saracul Birindelli a fost si el sincer, nestiind cum stau treburile in Romania. Dupa parerea mea el chiar a incercat sa infloreasca un pic situatia spunand ca Dinamo s-ar bate la promovare in Serie B. De fapt cele mai bune echipe romanesti ar fi pe la mijlocul clasamentului in Serie B. Acum o sa ii sara in cap toti specialistii fenomenului fotbalistic mioritic … Asa ii trebuie daca nu a avut tact.
Hai pe el baieti, mama lui de macaronar care vine sa ne dea lectii in propria noastra tara !!

conasu (21 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:41

In primul rand e un articol care nu are nici o substanta, apoi Ovidiu Ioanitoaia a terminat pledoaria cu Craiova si trebuia si ceva de desert, cat despre echipele romanesti, comparativ cu Seria A , ele sunt clasificate de la locul 10 – 12 in prima liga, pana pe locul 7-8 in Serie B ! Deci Birindelli a fost corect !! Dar cel mai mult ma deranjeaza ca se incearca blamarea celor doi ! Pai exista antrenori in Romania la ora actuala care au fost jucatori mai mari ca Bonetti si Birindelli ? Sa vedem ce pot si apoi sa criticam ! Costa daca a fost adus cu surle si trambite, ce a facut ? Asa ca usurel „nea Ovidiu”, nu te impacienta ca iti faci rau la corason !

laurdan (28 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:51

888* – pune l si pe Mutu ca si asta e mare scula de fotbalist din Serie A ca si cimitirul elefantilor pe care l-ai enumerat :P..in afara de Ibrahimovici si asta cam” prea copt” ..ce ai enumerat acolo nu rupe gura targului pt o echipa cu nume cum e Milan..de-aia am zis lot subtiat, alta data aveau nu 2 ci 7-8 jucatori de reala valoare. si scuza-ma dar eu as prefere de departe un Alexe unui Seedorf , sper saracu sa moara acasa nu pe teren la cat isi toarna in ei in Italia ca sa poata tine pasul

ovidiu-3003 (1630 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:52

Daca spunem o clasa inseamna ca orice echipa de la noi in italia ar fi de b….daca spunem doua clase inseamna ca echipele de la noi ar fi de c in Italia …matale ce ti inchipui nene Ioanitioaia ca inseamna o clasa ?

667 (7 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:54

Sunt dinamovist, da’ la cum s-a prezentat Dinamo in 2012, eu zic ca mai degraba s-ar bate la retrogradare in Serie B. Birindelli a fost baiat finutz. Iar Ioanitoaia e la fel de insipid ca de obicei

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 18:57

@Gogu. Tu pari venit de pe alta planeta. Ioanitoaia e ziaristul care a dat cel mai tare in ultimul timp la temelie in Sandu si in Dragomir. Ia colectia si convinge-te ca bati campii.

adi bn (1 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:01

Cred ca are dreptate Birindelli. Sampdoria, echipa din Serie B, cumpara jucatorul cel mai in forma de la liderul Liga 1 din Romania (Renan, CFR Cluj)

Alex (144 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:01

Daca Birindeli asta chiar crede ce a spus de ce s-a grabit sa dezminta? Si pentru Gogu: gresesti profund, citeste-l pe Mircea si da-i dreptate. Are.

laurdan (28 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:04

mergand pe rationamentul vostru Steaua 86 a luat Cupa Campionilor si un an mai tarziu a luat-o de la Milan cu 4-1 si ce insemna ca e de Serie B ?..mai baieti , a castigat CL pai atunci Anderlecht era de serie C ..deci nu se pot compara asa superficial doua campionate ..pai hai sa vedem rezultatele dintre echipele de top din Italia si CFR , Vaslui ..Steaua ..sa avem niste termeni de comparatie ca asa…ca zice unul ca zice altul..pot sa zic si eu ca Inter nu e de Primera in Spania

florin (6 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:04

Eu cred ca Birindelli are foarte mare dreptate.Fotbalul dambovitean este incapabil de performante atata timp cat valorile sunt vandute dupa un an sau,cel mult doi.Toata Liga 1 nu valoreaza (ma refer la sumele investite de „patronii” romani) cat o echipa din Italia din prima jumatate a clasamentului.Unde mai pui ca la noi campionatele se iau,mai ales,cu arbitrii-vezi cazul GFR Cluj.Singura echipa care,poate, ar putea face parte din prima divizie italiana ar fi Steaua,dar si aceasta s-ar lupta sa evite retrogradarea.

C. Lularu (13 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:08

Afirmatia lui Birindelli e de bun simt, nu inteleg de ce simtiti nevoia sa-l contraziceti. Sint dinamovist, dar recunosc cu toata sinceritatea ca Dinamo n-ar avea loc in Serie A, poate cel mult in Serie B (si cred ca Birindelli a fost politicos cind a zis ca s-ar bate la promovare, eu nu cred c-ar ajunge atit de sus). Imi pare rau, dar nu aveti argumente care sa contrazica parerea italianului.

Miki (390 comentarii)  •  20 aprilie 2012, 19:22

Domnle Ioanițoaia, cu jucătorii pe care îi are acum (îmbătrâniți, prăfuiți, plictisiți și neantrenați) Dinamo nu ar rezista fără blaturi nici în Liga a 2-a la noi. În Italia, poate în Serie D și-ar găsi locul. Birindelli nu poate spune tot ce gândește pentru că ar fi dat afară… Vă amintiți că, în urmă cu vreo 2 ani, într-un turneu de pregătire în Franța, Dinamo a fost învinsă de o echipă din Liga a 6-a franceză?! Și totuși, la noi, această echipă prăbușită ar putea lua și Cupa și Campionatul! Pentru că e tare în… blaturi!? Despre aceste aranjamente ar trebui să vă spuneți părerea, Domnule Ioanițoaia.

Comentează