Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Oţelul şi micul Napoleon

Mă umflă rîsul de cîte ori aud un antrenor lamentîndu-se că „adversarii şi-au dorit mai tare victoria”. Mi se pare O SCUZĂ PENIBILĂ întrucît toţi fotbaliştii ar trebui să-şi dorească victoria. E meseria lor, e obligaţia lor. Acum însă, cînd […]

duminică, 6 martie 2011, 4:03

Mă umflă rîsul de cîte ori aud un antrenor lamentîndu-se că „adversarii şi-au dorit mai tare victoria”. Mi se pare O SCUZĂ PENIBILĂ întrucît toţi fotbaliştii ar trebui să-şi dorească victoria. E meseria lor, e obligaţia lor. Acum însă, cînd comentează eşecul din partida cu Oţelul, nu-i exclus ca Şumudică să aibă argumente! Pentru că exact asta a făcut diferenţa, modul în care, spre deosebire de rapidişti, gălăţenii au înţeles să alerge şi să se bată pentru fiecare minge, pentru fiecare metru de teren. Într-o frază, ei AU PUS MAI MULT SUFLET.

La fel de adevărat e că Oţelul n-a sedus nici sîmbătă. N-a arătat ca o superechipă, însă a dovedit iarăşi că ştie ce vrea. Aidoma lui Dan Petrescu la Urziceni, Dorinel Munteanu a organizat-o minuţios, ba a şi învăţat-o să-şi exploateze la maximum resursele. Deşi lipsită de vedete, Oţelul ARE O RIGOARE, O ABNEGAŢIE ŞI O ÎNCREDERE CARE O POT SCOATE CAMPIOANĂ.

Evident, mai rămîne drum lung pînă acolo, dar dacă va izbuti să cucerească titlul, ceea ce nu mai e de domeniul fanteziei, formaţia dunăreană va demonstra că se poate triumfa ŞI FĂRĂ ZGOMOT, ŞI FĂRĂ SCANDAL. Destui zic că, etalînd un joc rareori captivant, îndeobşte pragmatic, trupa lui Dorinel n-ar merita să fie lider. Discuţie inutilă deoarece se iese campioană pe baza punctelor, nu a impresiei artistice. În măsura în care nu şi-a însuşit lecţia spectacolului, Oţelul stăpîneşte una mult mai importantă. A învăţat să cîştige.

În altă ordine de idei, n-aş fi foarte dur cu Marius Avram, „centralul” care a gafat la CFR-Timişoara cît într-un întreg sezon!!!! Se putea înşela, şi s-a înşelat la ambele penalty-uri, mai ales la cel dictat în favoarea gazdelor. L-a iertat pe Sepsi de al doilea cartonaş galben. L-a eliminat aiurea pe Bastos la o fază în care s-ar fi cuvenit să fluiere 11 metri, nu simulare etc. Dar cea mai flagrantă eroare, absolut ridicolă, inadmisibilă, a comis-o în clipa în care, la 1-1, i-a refuzat lui Zicu UN GOL PERFECT VALABIL: doi apărători clujeni s-au ciocnit între ei, n-a existat nici o neregularitate în atac, nici o urmă de fault!
Să admitem că li s-a întîmplat şi altora, inclusiv lui Balaj ori lui Tudor, să prindă zile mai proaste. Şi arbitrii sînt oameni, din care motiv i-aş acorda şi lui Avram circumstanţe atenuante. Altceva deranjează însă în atitudinea acestuia, siguranţa lui de mic Napoleon, convingerea fermă că are dreptate şi atunci cînd n-are!

Fireşte, vinovat e Marius însuşi. Parte din vină îi aparţine însă şi tatălui său, preşedintele CCA, care s-a zbătut şi a izbutit să-şi desemneze fiul arbitrul numărul 1 al anului 2009! I-a băgat astfel în cap că e cel mai bun, că îi e permis orice. Omeneşte vorbind, un părinte care poate, şi Vasile Avram chiar poate, trebuie să-şi ajute copilul. Numai că, împingîndu-l de la spate şi protejîndu-l permanent, Vasile l-a stricat pe Marius, L-A TRANSFORMAT ÎN VICTIMA PROPRIULUI SĂU ORGOLIU, a propriilor sale frustrări. Iar consecinţele, din păcate, n-au întîrziat să apară.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

galatean (4 comentarii)  •  6 martie 2011, 16:39

Nea Ovidiu, inca mai ai ghimpele ala sub unghie din cauza Otelului ?!? Lasa nene oamenii sa-si vada de treaba, nu-i mai „lauda” matale pt. ca,oricat te-ai stradui sa pari impartial, un ochi ager iti citeste rautatea printre randuri ! In rest…. sa fii sanatos !

oprea (4 comentarii)  •  6 martie 2011, 16:44

auzi n”nenea stie tot de fotbal”te doare si pe tine?k este otelul pe primul loc? va doare rau…off ce bine imi pare..nu ma intereseaza CL sau sa castige campionatul…important este s bata echipele care nu au jucatori dar au nume…dar ce numa are..knd jucau in ani 80 erau bunii..nu acuma…joaca la mistoo;)halal echipe de kkt…sa va fie rusine sustinetii campionatul cu „granzi”care fac romania de kkt…imi pare rau dar merita otelul tot

Aldo (2 comentarii)  •  6 martie 2011, 16:52

Aveti dreptate in ambele privinte. Pacat de Marius Avram, care promitea mult si din pricina lui taica sau nu s-a tinut de cuvant. Demult nu am vazut un arbitru cu pretentii facand atatea greseli chiar si in faze simple.

Cristy (42 comentarii)  •  6 martie 2011, 17:00

Imi pare rau, galatean, dar ai mintea cat nuca: Ioanitoaia e singurul ziarist care a laudat tot timpul Otelul, de unde ai scos-o pe asta cu rautatea? Alaltaieri i-a laudat pe Paraschiv si pe Viglianti, uita-te pe blog si nu mai scrie ineptii.

adi (180 comentarii)  •  6 martie 2011, 17:11

Cu privire la „golul” lui Zicu (cel anulat): Avram a fluierat din timp, inainte ca Zicu sa loveasca mingea, si jucatorii s-au oprit, deci nu se pune. Intr-adevar, Avram nu trebuia sa fluiere deloc la faza aia.

Valentin (10 comentarii)  •  6 martie 2011, 17:22

D-le Ovidiu,bate-ti campii si ocoliti adevarul.arbitru MA este labil psihic si nu a rezistat critcilor si laudelor lui iancu din-aintea meciului este o practica a lui iancu ca inaimtea unui meci direct interesat pt el sa denigreze ori sa laude arbitri pt a-si atinge scopul. acum s-a luat de antrenori blamandu-i ca de ce nu bat Otelul ca vezi doamne el i-a batut .arbitru MA trebuie s-a stea 10 et.in serie Asi B

Mircea (663 comentarii)  •  6 martie 2011, 17:56

Frustratilor, tocmai asta mai lipsea, sa il scoateti pe Ioanitoaia dusman al Otelului! Numai niste pusti de 17 ani care nu au citit niciodata Gazeta ar putea sustine o asemenea gogomanie!

b.berlin (17 comentarii)  •  6 martie 2011, 18:09

eu nu inteleg de ce spuneti fara vedete!! dar cine are vedete?? ce insemana nea ovidiu vedete?? in cluburi si care are masina mai tare??vedeta esti cand alergi mai mult ca adeversarul! cand ai mai multe recupaerari cand ai mai multe suturi si cand castigi!nu o mai aburiti cu vedete!

diss (50 comentarii)  •  6 martie 2011, 18:23

D-le Ioanitoaia!
Daca nici acum nu e cazul sa fiti dur cu Avram,atunci cand??? Ce erori sa mai faca ca sa fiti drastic cu el???Asemenea greseli nu sunt permise nici in meciurile dintre blocuri ,d`apai in liga 1!
Ia puneti-va in locul jucatorilor ,spectatorilor, a celor care dau bani si ia sa vedeti ca nu mai e asa simplu! Va e foarte usor sa filozofati pe banii altora,nu???
Nu sunt de acord nici cu Becali ,dar Avram sa ii multumeasca lui D-zeu ca ardelenii sunt civilizati! Oricum merita alergat nitel pe teren asa ca la Waterloo ca tot vorbeati de Napoleon!
Si haideti sa ii mai lasam pe tati astia care isi imping copiii de la spate,gen Avram sau Lucescu . Un vechi proverb spune: cui ii este frica de lup sa nu intre in padure!
Iar Otelul sper sa iasa campioana,nu de alta dar neamtul nostru-Dorinel- face treaba buna acolo ,in liniste si cu bani putini!

caracal (6 comentarii)  •  6 martie 2011, 19:10

Sanatate tuturor ! De ce nu mai spuneti nimic despre PTURCA ? intr-o vreme a fost atat de laudat incat el se dadea mare antrenor de fotbal. Unde este Piturca si trupa de POKERISTI ? Au incercat cu Becali… au prostit oltenii … dar ce mai fac purtatorii de trifoi cu patru foi norocoase ? Stiinta pierdea meci dupa meci si acasa si afara ( O puncte acasa din 9 posibile si 1 punct din 15 posibile pe total se pare …) dar PITURCA si POKERISTII vorbeau despre TITLU iar PRESA II LAUDAU SI LE FACEA RECLAMA SARLATANILOR ! Unde sunt si ce mai pun la cale ?

oprea (4 comentarii)  •  6 martie 2011, 19:11

bine prietene dak zici tu de nea ovidiu…ce zice de otelu e vrajeala..si stiu fotbal am juca.,…a distrus fotbalul romanesc…..e stelist…cum eu sunt rapidist…dar sunt din galati si tin c otelu knd joaca…dracu…sa va fie voua rsinee….:)))=))dracu vb de oameni grei pe voi..

Florinache (1 comentarii)  •  6 martie 2011, 19:50

Sunt gălățean, dar nu sunt atât de „agil” încât să remarc vreo urmă de ironie sau răutate din articolul dvs, d-le Ovidiu… Eu aș spune altceva. Dimpotrivă, am impresia că echipa mea a mai crescut în ultima vreme în „ratingul” dvs. Poate că e din cauza poziției din clasament care atrage privirile asemenea unei bucăți de staniol pe un teren placid. Cine știe?… La fel am remarcat şi insolubilitatea de care ai dat dovadă în faţa abjecțiilor şi fanteziilor exhibiționiste ale unor „oameni de fotbal” gen Iancu sau Porumboiu în cazul Pandurii vs. Dinamo. Îți dau dreptate 100% în ceea ce ai scris în articol… despre echipa mea. Este exact cum jucau cândva nemţii… calculat şi eficient, fără ornamente.
Despre CFR vs. Timișoara eu am altă părere. Nu că ar fi fost blat, cum s-ar mai fi spus sau că arbitrul a ţinut mai mult cu una sau alta… Teoria mea este una simplă…. A fost de-ajuns să greșească o dată și să conștientizeze că a greșit… nu trebuie să fii psiholog ca să-ți dai seama că Avram a intrat mai apoi într-un lanţ al compensărilor din care cea mai şifonată a ieşit echipa gazdă… De aceea eu cred că AVRAM AR FI PUTUT CEDA ASTFEL ŞI PRESIUNII PSIHICE INDUSE DE OAMENI VOCALI ŞI FĂRĂ VALOARE MORALĂ PRECUM IANCU.
Să fim rezonabili, domnilor… Acolo unde nu e linişte, totul merge prost, inclusiv arbitrajul, în liga I. Sfera asta umană care este Iancu trăieşte, dăruieşte şi se hrăneşte cu ură. Eu aş pune rămăşag că şi în seara asta, la un eventual interviu, indiferent de tema abordată pe discuţie, va relua de la capăt problematica integrităţii morale ale lui Marius Stan şi a „trecutului cooperatist” al acestuia.
Să fiu sincer, nea Ovidiule, o lungă perioadă de timp nu te-am mai crezut obiectiv… şi am să-ţi spun exact de când : de la acel 0-3 Oţelul – Vaslui, de la masa verde, când ai expus într-un articol un punct de vedere total subiectiv şi eronat, care m-a dezamăgit la acea vreme. Noi, tot « echipă mică » fiind, pierdeam în mod abuziv dreptul la o participare într-o cupă europeană… Unde era oare atunci « spiritul competiţiei » despre care vorbeşte acu’ ăla de la Vaslui???

cyrus smith (4 comentarii)  •  6 martie 2011, 20:40

vasile? marius?sunteti asa apropiati sau nu vreti sa deranjati? daca nu dumneavoastra, atunci cine? cine poate sa protesteze impotriva dinastiilor de arbitri?arbitrii nu sunt imparati sau notari publici, fluierul nu se transmite genetic. peste o suta de ani, stranepotii mei vor fi arbitrati de gigi craciunescu, titi avram , nelu constantin, urmasii celor de astazi, pentru ca voi nu vreti sa deranjati.

jan pitesti (88 comentarii)  •  6 martie 2011, 21:02

speram sa mai vedem fotbal de calitate ca pe vremea lui dobrin si hagi,timpurile se schimba mereu.

Petre (255 comentarii)  •  6 martie 2011, 21:13

@galatenul -asta e clar ziua frustratilor care s-au apucat sa comenteze aiurea, tot felul de paranoici care citesc printre randuri si nu inteleg nimic!

danciungan (1 comentarii)  •  6 martie 2011, 22:03

Avram Vasile se afla in spatele multor lucruri regretabile pe care le face sau le a facut,de dragul copiilor,in special a lui Marius. Se zvoneste prin targ ca el este in spatele repunerii lui Bogaciu in activitate,desii acesta a obtinut decizie definitiva si irevocabila din partea tribunalului de revenire in arbitraj,si ca l ar fii convins si pe Mircea Sandu ca pt moment este bine sa mai amane revenirea lui,ca sa mai traga de timp. Cu toate ca Bogaciu si Marcel Lica sunt singurii din „dosarul Penescu” care au primit dreptul de a revenii pe terenul de fotbal ca arbitru respectiv observator,ba mai mult,Lica a si fost delegat ca observator duminica la primul meci,dupa aceea perioada,Delta Tulcea-Ceahlaul. Concluzionanad,cred cu tarie ca domnul Avram Vasile este in stare de absolut orice pt a obtine anumite avantaje pt el sau pt copii dansului

stando (43 comentarii)  •  6 martie 2011, 22:14

Comentati inutil. Asta care se izmeneste la noi nu se cheama fotbal. Nu stiu ce este, dar din ce vedem pe la altii fotbalul e altceva.

Andrei Cristian (33 comentarii)  •  6 martie 2011, 22:21

Ma ia durerea de burta – de la prea mult ras – cand ii aud pe ‘supoterii fanatici ai echipelor cu pretentii’ cum boscorodesc ca Otelul n-are fata de campioana pentru ca s-ar face de rusine in UCL. De parca altor echipe, musai cu ‘pretentii’, care au castigat campionatul si au ajuns in UCL, li s-a retras titlul dupa golaveraj -10 si 2 puncte in faza grupelor.

Intr-un campionat in care orice jucator strain care prinde 5-10 meciuri bune intr-un sezon este propus spre naturalizare si nationala Romaniei, mi se pare logic sa castige determinarea si disponibilitatea la efort, ambele in folosul fotbalului si al echipei. Ca si „alergatul” asta, se poate face cu folos sau fara – degeaba ai 11 jucatori specialisti in biciclete si floricele daca nu poti avea si mingea.

nitoimihairomeo (18 comentarii)  •  6 martie 2011, 22:25

fotbalul se joaca pe goluri. golurile aduc puncte. Otelul e pe locul intai si neamtul a creat o echipa dupa chipul si asemanarea sa. nici nu aveam alte pretentii. sa dea Dumnezeu ca cei mai buni sa invinga!

Mircea (663 comentarii)  •  6 martie 2011, 23:50

Daca Marius Avram nu a rezistat presiunii puse de niste asa zisi oameni de fotbal, vocali ca Iancu, atunci nu are ce cauta in arbitrajul de nivel inalt. Eu cred ca e vinovat si taica sau, iar Iancu si-a jucat rolul si si-a atins scopul.

ffffis (2 comentarii)  •  7 martie 2011, 0:00

e clar ca AVRAM a prins o zi nefasta, dar @ Florinache a spus de un lant de compensatii cu care in parte sunt de acord si anume : penalti pt POLI corect( HELDER-a fost contact la nivelul umarului, Panin n-a avut nicio treba cu mingea)…….penalti pt CFR eronat(clar) iar in repriza a doua apare „compensatia”, adica nu acorda penalti pt CFR la obstructia lui SEPSI(sau poate a fost lovire) pentru ca la pauza a aflat de penalti-ul TOTAL ERONAT acordat la intrarea lui BOURCEANU.

canad (57 comentarii)  •  7 martie 2011, 4:05

Domnu Ioanitoaia
Salutari de peste ocean-iar nu scapati de mine.
Doar ca de data asta o sa fiu mai abil ( ca Iancu dupa meciul de la Cluj-Napoca)
Domnu Ioanitaoia-va rog sa luati un cronometru si sa numarati secundele care au trecut de la la fluierul arbitrului si pana Zicu a tras la poarta(un sut frumos-no comment); apoi aduceti-va aminte de meciul in care lui Traore i-a fost anulat un gol-stiti cu cine, luati cronometru si vedeti cate secunde au trecut de la fluierul arbitrului pina cand a lovit Traore mingea.
Va rog sa ne comunicati si noua rezultatul.

Acum,uitati-va in urma si vedeti ce ati scris pe vreme aia referitor la acel gol, luati un ziaro-metru sa compare cu ceea ce ati scris acum referitor la golul lui Zicu si va rog de departe sa ne comunicati si noua rezultatul.

Multa sanatate
un fan al dumneavoastra si al cfr

max (10 comentarii)  •  7 martie 2011, 6:00

de data asta un articol bun…
si totusi pe ce repere se acorda anumitor arbitri aceste meciuri si cum acestia devin arbitri????

Iasi (12 comentarii)  •  7 martie 2011, 7:04

Daca o sa treaca Poli Timisoaras pe primul loc nosrmal ca tunurile vor fi pe (asa daca nu va este frica de gura lui Iancu). Otelul este jignita in fel si chip pentru ca Marius Stan nu face scandal cu face patronul Stelei sau Vasluiului sau Timisoarei. Insa numai si pentru faptul ca se ocupa de tineret si juniori Galatiul ar trebui sa castige titlul. Celelalte echipe nu fac decat bisnita cu jucatorii si aduc toti rasuflatii pe care ii dau drept mari talente. Si lucrul asta se vede din pozitia in clasament.

porojan (8 comentarii)  •  7 martie 2011, 7:32

bateti campii cu prostii de frustrati!articolul este despre o echipa,otelul,care chiar joaca fotbal si nea Ovidiu a spuso clar fara pic de rautate…remarca mea este..ce facem cu pariorii cand te scoate un arbitru ca asta,nu-i normal sa fie sanctionat ca sa caste ochii alta data…si daca nu poate ,sa nu mai arbitreze…

borski (7 comentarii)  •  7 martie 2011, 7:44

Apropos de „impartialitatea” autorului, sunt absolut convins ca daca echipa mai ajutată de arbitraj ar fi fost simbătă CFR, si nu Timisoara, cum s-a intimplat, altul era tonul vis-a-vis de Avram. Probabil marele ziarist ar fi cerut impuscarea lui in piata publica. Oricum, si la acest articol, in opinia autorului, tot un asa-zis gol anulat e cea mai mare gafă, nu un penalty inventat. Asta desi cind a sutat Zicu jocul era deja oprit, deci nici măcar nu se poate vorbi despre un gol, iar la faza cu Bastos, in loc sa aibă CFR penalty si, probabil, 2-1, plus eliminarea lui Sepsi, Avram a decis gresit sa fie invers si să readucă Timisoara, care nu prea mai vedea poarta adversă, in meci.

borski (7 comentarii)  •  7 martie 2011, 7:48

Rectific, penalty neacordat, nu penalty inventat am vrut sa scriu, cu toate ca si cele doua penalty-uri inventate in startul meciului sunt greseli mai grave decit un asa-zis gol nearcordat. E adevarat că la acea fază cu Zicu n-a fost fault în atac, in fapt asta fiind şi eroarea arbitrului, că a fluierat fault în atac la o fază în care e posibil ca Zicu să fii avut aceeaşi execuţie şi dacă jocul nu era oprit.

microbistu (3 comentarii)  •  7 martie 2011, 9:33

Nea Ovidiu daca Astra se muta la giurgiu?Cu cine tineti?AAA acum vre-o 12,13ani v-a sunat un giurgiuvean de-al dv. in direct la tv. si a zis ca-i fan Otelul mai tineti minte ce ati raspuns?dupa care i-ati inchis telefonul pe motiv ca s-a pierdut legatura.Restul e can can

NumaiSport (1 comentarii)  •  7 martie 2011, 9:41

Domnule Ioanitoaia, orice ar face Otelul, de scandal tot va avea parte. E drept ca nu provocat de ei, dar ceilalti se cam oftica sa vada galatenii in postura de lider sau campioana.

Neil (12 comentarii)  •  7 martie 2011, 10:01

Domnu’ Ioanitoaia,
Sa scrii un eseu se invata la liceu, sunt reguli. Pacat ca nu toti cititorii au liceul si nu toti sunt capabili sa inteleaga mesajul.
Mesajul d-voastra e simplu, desi e acoperit in tot felul de grafuri, sau inflorituri si suna asa.
Otelul prin….RIGOARE, ABNEGAŢIE, ÎNCREDERE … castiga pe teren iar Bragadiru-Timisoara cu arbitri ” in zile mai proaste”.
Asa a fost la meciul cu Otelul (la ei), asa a fost in ultimele 2 etape.
Asta ar trebui sa spuneti mai clar si mai simplu
Forta Otelul!

gecoo7 (1 comentarii)  •  7 martie 2011, 10:13

Domnule Ovidiu,las-o mai moale cuLicuriciul d-lui Jiiji,ca se simte de la o posta, p.c -ul acestuia.De citiva ani buni ,toata presa,nu stie cum sa-i intre in ‘gratii’ marelui baci din Chipera.Se vede din Bagdat, cita ostilitate este impotriva primei echipe din Moldova ,care ar putea lua titlul.Muntenii,ardelenii,oltenii,banatenii,au facut front comun sa-i doboare pe galateni,dar n-o sa le mearga.S-a dus vremea lui Cuza!!Fooorta Oteeeeeeeeelu!!!

adi (180 comentarii)  •  7 martie 2011, 10:16

Sa nu uitam de hentz-ul lui Bourceanu in careu in prima repriza !

yaruk (43 comentarii)  •  7 martie 2011, 12:10

1. S-a demonstrat inca o data ca daca ai un grup de fotbalisti cu care sa lucrezi cam doi ani poti crea o echipa de valoare cu conditia sa elimini orice vedetism din cadrul echipei.
Mai e ceva nea Ovidiu si anume ca fotbalistul ar trebui sa intre pe teren cu gandul de a da tot ce-i mai bun din el si a face un meci mare ; daca castiga sau nu asta nu mai depinde de el.
Din pacate e asa cum spuneti dv ,fotbalistul intra pe teren sa castige si in virtutea acestui gand nu-l deranjeaza daca face antifotbal sau rupe oasele adversarului.
2. Arbitrii fac doua tipuri de greseli: intentionate si neintentionate
Din pacate cele neintentionate sunt foarte putine iar cele intentionate sunt foarte multe.
Arbitrii romani nu au un model sau un idol dupa care sa se ghideze profesional. Se vede din avion ca singurul lucru care-i intereseaza este banul.

Calomfir (3 comentarii)  •  7 martie 2011, 12:12

E logic ca toate celelalte echipe sa ii vrea raul Otelului, dar trebuie sa si i-l poata face. Desi e greu de unul singur impotriva tuturor, eu sper ca Otelul va lua titlul.

Vali (46 comentarii)  •  7 martie 2011, 12:19

Marius Avram s-a blocat dupa prima greseala si, ca sa se scoata, a arbitrat mai departe la smecherie, in compensatie, dar nu i-a iesit. De data asta nu va scapa fara suspendare oricat va incerca taticu sa il scoata.

Pelendava (16 comentarii)  •  7 martie 2011, 13:35

Sunt fan Craiova insa imi doresc din tot sufletul ca Otelul sa ia campionatul. Asta ca o dovada ca l-am declarat pe Dorinel cel mai bun antrenor Roman al momentului. El este cel ce a ridicat CFR-ul din anonimat, pacat ca perechea Paskany-Muresan l-a cam minimalizat, ar fi avut alta viata cu el. Si tot pe calapodul lui este si Dan Petrescu. Restul sunt pistoale cu apa, mai putin Lucescu Mircea. Acesta din urma ar putea fi peste ei, pacat ca e cam narcisist.

Yo (1 comentarii)  •  7 martie 2011, 15:37

Poate e timpul ca unele echipe (Dinamo, Steaua, CFR si chiar Rapid) sa recunoasca faptul ca titlul e compromis. De fapt era compromis de la inceputul etapei 19. Daca vreuna din ele ar fi avut 12-13 puncte in urma liderului, indiferent care ar fi fost el, dar se aflau pe locul 2, chiar in urma sa, poate era alta poveste. Exista posbilitatea ca echipa de pe primul loc, in acest caz Otelul, sa calce gresit de 4-5 ori in 16 etape. Dar sa ai impresia ca e posibil ca 4-5 echipe ce se afla in fata ta vor gresi in 16 (iar acum 14 etape ramase) iar tu sa mergi snur, doar in victorii, este de domeniul SF-ului. Poate greseste una, sau doua din cele din frunte, dar toate dinaintea ta, de atat de multe ori, iar tu sa mergi ceas in toate 14 etape este imposibil. (chiar daca te cheama Rapid, Dinamo, Steaua sau CFR). Vad ca acum unele au inteles, dar tot mai apar declaratii ca „nu este totul pierdut”. Inafara de Otelul, Timisoara si Vaslui, celelalte doar viseaza frumos.
Felicitari celor 3!

Comentează