Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Primele meciuri, primele greşeli

R. Petrescu a greşit grav, dar şi cu ajutorul CCA! Din păcate, cavalerii fluierului au călcat cu stîngul chiar la primele întîlniri ale noii stagiuni, comiţînd ERORI FLAGRANTE în două şi discutabile în cea de a treia. La Rapid-Urziceni, „centralul” […]

duminică, 27 februarie 2011, 10:42

R. Petrescu a greşit grav, dar şi cu ajutorul CCA!

Din păcate, cavalerii fluierului au călcat cu stîngul chiar la primele întîlniri ale noii stagiuni, comiţînd ERORI FLAGRANTE în două şi discutabile în cea de a treia. La Rapid-Urziceni, „centralul” Radu Petrescu nu l-a eliminat pe portarul Coman, autorul unui fault evident din postura de ultim apărător, în vreme ce, la Timişoara-Mediaş, asistentul Fl. Păunescu a închis ochii la ofsaidul din care Zicu a înscris golul 2 al gazdelor!!!! În ceea ce-l priveşte pe Al. Deaconu, acuzat de Sportul că n-a sancţionat cu penalty intrarea lui Bălgrădean asupra lui L. Dobre şi că i-a refuzat lui Curelea un gol valabil, reluările video par să-i ţină parte arbitrului bucureştean în judecarea unor faze cu adevărat foarte grele, la limită.

Cei ce-au urmărit meciurile cu pricina vor susţine, pe bună dreptate, că Rapid şi Poli s-au dovedit superioare adversarelor, că AU CÎŞTIGAT PE MERIT. De acord, au condus ostilităţile şi au ratat mai mult. Dar cine poate garanta că, dacă arbitrii nu le avantajau, ar fi reuşit să termine învingătoare?! Totuşi, Rapid trebuia să rămînă în 10 încă din minutul 15, iar Zicu a marcat dintr-o poziţie neregulamentară chiar golul prin care Timişoara s-a desprins de Gaz Metan! Pică argumentul, invocat de unii, că în cazul lui Zicu se dă credit atacului. Fie el şi de ordinul centimetrilor, ofsaidul e ofsaid şi alte interpetări nu-şi au rostul.

Considerîndu-l în culpă şi V. Avram, tuşierul în apropierea căruia Coman l-a luat cu fulgi cu tot pe Rusescu, Radu Petrescu rămîne cel dintîi vinovat de iertarea portarului giuleştean. Dar vina nu-i numai a lui. CU MUSCA PE CĂCIULĂ TREBUIE SĂ SE SIMTĂ ŞI CEI CE L-AU DELEGAT vineri după ce cu o săptămînă înainte, ba şi cu aceiaşi asistenţi, îl delegaseră la un „amical” al Rapidului! Dacă atunci l-a eliminat pe Coman, acum, de teamă să nu creeze impresia că l-ar vîna pe goal-keeper-ul respectiv, Petrescu a lăsat jocul să curgă, deşi s-ar fi cuvenit să scoată cartonaşul roşu! Neobişnuit cu asemenea presiune, probabil s-a pierdut, a clacat psihic. La 28 de ani, n-a putut duce atîta încărcătură.

Oricît ar susţine şefii CCA că Petrescu e tînăr, că merită sprijinit etc., delegarea lui în condiţiile amintite A ÎNCĂLCAT ORICE REGULĂ. Asta şi în ideea că vorbim despre arbitrul suspendat în toamnă 9 etape, cel mai pedepsit dintre componenţii lotului A, dar şi despre cel care, împotriva uzanţelor, n-a trecut testele fizice, obligatorii pentru toţi înaintea fiecărui început de sezon competiţional.

În măsura în care Comisia Centrală a vrut să-i facă o favoare lui Radu Petrescu, i-a făcut un rău prin aceea că, aruncîndu-l în gura leului, l-a expus inutil. Decît un astfel de ajutor, mai bine lipsă!, vom reveni asupra politicii de promovare practicate de CCA.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

calus adrian -florentin (1 comentarii)  •  27 februarie 2011, 22:59

De ce nea ovidiunoi in calitate de spectatori la accesul in stadion nu avem acces nici macar cu o sticla de apa care ne este retinuta de jandarmi iar la inceputul meciului craiova -steaua in prim plan la oficiala apare o vitrina berghenbir plina cu bere unde este echitatia sau regulamentul.va rog raspuns.adrian

tom (1 comentarii)  •  27 februarie 2011, 23:03

Domnule Ioanitoaia, pe cand niste comentarii despre sport? Chiar va place sa va tavaliti in mocirla asta? Dumneavoastra sunteti cel responsabil de manelizarea presei sportive din Romania, pentru ca dvs sunteti cel care a pornit aceasta moda dezgustatoare. Sa va fie rusine!

gabi (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 0:41

Domnule Ioanitoaia, referitor la offside-ul lui Zicu nu stiu cum va puteti da seama ca a fost offside cand camera nu era pefrect perpendiculara pe pozitia lui iar erorile de perspectiva inseala mai mult ochiul decat va imaginati. Din moment ce NU DISPUNETI de un sistem video care sa poata produce linia si sa masoare distante cum se intampla in tarile civilizate pot spune convins ca orice discutie gen „mi s-a parut, e parerea mea, sunt convins” bazata doar pe o imagine dintr-o pozitie, este irelevanta. Introduceti un sistem decent si pe urma va puteti da cu parerea mai ales la offside-uri de „centimetri”. Suntem parca in epoca de piatra la nivelul transmisiilor tv, nici macar cine joaca si scorul nu suntem instare sa fie afisat pe toata durata meciului. Pacat este si ca in emisiunile sportive prevaleaza scandalurile, barfa si comentariile inloc de analiza tehnico-tactica a unui meci care ar fi mult mai interesanta si educativa.

Mircea (663 comentarii)  •  28 februarie 2011, 1:21

Nea Ovi, V Avram nu cumva e fiul cel mic al lui V Avram? Doamne ce mai increngatura, dupa ce l-a promovat pe lista FIFA pe baiatul cel mare si pitic, acum vrea sa-l bage si pe praslea! Te lasa capul, nu alta!

kappa (13 comentarii)  •  28 februarie 2011, 1:31

Astept ziua in care fotbalul va ajunge la nivelul fotbalului american in sensul judecarii fazelor litigioase folosind reluari video chiar in timpul meciul. Ziua aceea va veni, iar Blater va fi amintit mereu cu pata asta a intarzierii introducerii reluarilor video in timpul meciului pentru a-i ajuta pe arbitri in a lua decizii corecte. Absurdul a mers ata de departe incat la Cupa Mondiala din Africa toata lumea a vazut ca mingea a intrat in poarta, dar singurii in drept sa valideze golul – arbitrii – nu au vazut. Ma refer la faza golului neacordat al lui Lampard in meciul cu Germania.

Pe de alta parte, dupa o etapa de fotbal american nimeni nu vorbeste despre arbitraj. Nu-i de ce pentru ca nu exista faze litigioase. Toata atentia revine jocului in sine. Se discuta despre strategii, scheme tactice, sisteme defensive (4-3 vs. 3-4), despre un „catch” despre cat de bine a jucat un QB de la o echipa in cifre, eseuri, interceptii. Totul este analizat din toate unghiurile. Toate deciziile antrenorilor, jucatorilor. Tot ce-i omeneste posibil.

Noi discutam despre un arbitru, despre o faza. Or fi bune si astea pentru socializare, pentru o discutie dar nu ajuta la progresul sportului.

Ce-i mai trist la fotbal e ca nu se doreste corectitudinea deoarece prin arbitri se pot influenta anumite meciuri critice pentru anumite interese, imagini, sponsori. Daca ai un arbitru potrivit, Irlanda merge la Cupa Mondiala, si nu Franta. Dar cum sa facem Mondialele fara Thiery Henry ?! Arbitrul nu vede o faza, Irlanda sta acasa. Aici inculpati sunt cei de la FIFA.

Ne mutam la UEFA. In Liga Campinilor, arbitrul Ovrebo nu vede nu stiu cate penaltiuri pentru Chelsea intr-o semifinala cu Barcelona acum doi ani si Barcelona lui Messi merge in finala dupa un meci chinuit si un gol al lui Iniesta in prelungiri. De ce? A explicat chiar Platini. Lumea vroia o finala Cristiano Ronaldo vs. Messi.

Hellooooo!!! Despre corectitudine s-a auzit?! Sa castige cel mai bun – asta-i pentru fraieri?!

Dupa tragerea la sorti pentru Campionatul European aflam ca bilele erau asa aranjate (greutate diferita?, unele bile erau incalzite!) ca Rusia sa nu cada in aceeasi grupa cu Georgia?! Am inteles – din motive de securitate. Nici o problema. Dar atunci cate trageri la sorti sunt corecte de fapt?! Nu cumva Steaua a cazut in sferturile UEFA cu Rapid ca nu cumva sa ne intalnim cu vreo echipa romaneasca in finala sau, Doamne fereste!, sa ne trezim cu o finala Steaua-Rapid.

Nu suport toate smecheriile astea. In schimb am un profund respect pentru modul in care e organizata NFL. Americanii au rezolvat de ani buni problemele si mocirla in care fotbalul se scalda de cand il stiu. Jos palaria in fata americanilor, avem ce invata de la ei!

diss (50 comentarii)  •  28 februarie 2011, 2:08

Aveti dreptate nea Ovi si ca sa vedeti culmea tupeului Dinu -Vama se plangea de arbitraj!!!! Ce pacat ca nu mai e si acum sef la vama Otopeni sa dea si el cu subsemnatul si sa scapam si noi de un personaj sinistru! Dupa celebrul joc din toamna cand adversarilor li s-au anulat 2!!! goluri perfect valabile iata ca Rapidul – nu mai sunteti singuri impotriva tuturor???- cu ajutorul arbitrilor se apropie in mod fraudulos de podium!
Faza cu faultul lui Coman,se preda la orice curs teoretic de arbitraj! Rosu si lovitura libera directa!
Va dati seama ce arbitrii are la dispozitie Avram daca l-a delegat pe Petrescu cel care in tur a stat mai mult prin tribuna si la DNA,decat a arbitrat!
Norocul lui Coman care trebuie sa il „cinsteasca” pe arbitru ca nu l-a eliminat in cea mai clara faza de kung-fu pe care am vazut-o pe un teren de fotbal! Stai linistit Robocoape, s-a ocupat Vama de asta ca doar e maestru la asa ceva!
Si ar mai fi ceva: la golul lui Sburlea in momentul devierii balonului catre el , rapidistul se afla intr-un offasid la fel de evident ca cel a lui Ferfelea! La Sportul,echipa amarata, golul s-a validat iar la Rapid s-a acordat ! Faze aproape identice,unitati de masura dupa bunul plac al fluierasilor!
Eu zic ca daca au inceput asa arbitrii vor distruge ce a a mai ramas, nu prea mult ca a avut grija Corleone, din liga 1!

diss (50 comentarii)  •  28 februarie 2011, 2:13

Sorry,la Sportul am vrut sa scriu ca „golul nu s-a validat”,altfel cum mai bifa Borcica,omul cu xeroxul, inca o victorie care il apropie cu 0,000002 mm de visul lui pentru care noi il mai lasam sa se mai pregateasca vreo 23 de ani!!!

clujvisiniu (28 comentarii)  •  28 februarie 2011, 2:28

domnule ioanitoaia, credeti ca faultul lui g.muresan chiar a fost de rosu ? cfrul a avut o prestatie nedemna de o campioana, nu ascundem lucrul asta, doar ne punem anumite intrebari. stiti, ideea care e peste tot in gazeta e ca cfrul e sprijinita tot timpul de arbitri. din pacate boborul poate fi indus in eroare si cu internetul, n udoar cu tembelizorul. sanatate!

Bunicu (47 comentarii)  •  28 februarie 2011, 7:09

Domnule Ioanitoia ai vazut meciul in direct sau la Tv?Coman nici nu la atins a trecut pe linga el.Voi nu stiti decit Becali si Borcea, Stina si catei atit restul nu conteaza.Becali pe ziarul vostru peste tot si la tv de dimineta pina a doua zi tot Becali.De la el vine banul.Restul faceti caterinca si gata.

nicole (6 comentarii)  •  28 februarie 2011, 8:25

AI PERFECTA DREPTATE OVIDIULE,MANGAIDU-L INSA PE BAIATUL LUI TATA CARE ISI PROMOVEAZA ODRASLELE ACOLO UNDE SE INVARTESC EUROII.ITI MAI REPROSEZ UN LUCRU,CHIAR SI BALAJ LA TIMISOARA,OMUL NR,L IN ARBITRAJ,A COMIS DESTULE ERORI LASAND FAULTURI INTENTIONATE FARA CARTONASELE DE RIGOARE,MAI ALES ALEXA UN ARBITRU ENGLEZ I-AR FI DAT 4 GALBENE IN LOCUL ..TRAGERII DE URECHI CU VORBE BLANDE EXPLICATIVE.

L|L|aKu- (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 8:27

de securisti nimic? un offside de 2 cm la golul lui zicu e greseala mai flagranta decat neacordarea unui 11m cand portarul ii da 2 pumni in fata unui atacant fara sa atinga mingea? ce articol e asta? ma asteptam la mai mult…

suporteru’ (3 comentarii)  •  28 februarie 2011, 9:28

Poate citesc acest articol si cei 2 comentatori ai meciului la Antena 1, in special marele ‘analist” Andrei Vochin, care au tot „intors-o” in legatura cu interventia lui Coman, desi faza a fost extrem de clara, iar ei au avut la dispozitie mai multe reluari ! De la celalalt, Samoila, ce pretentii sa avem?!

pogar isidor (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 9:33

chiar nu ne putem dota tv cu aparatura adecvata ca in alte tari ca sa putem sa ne dam cu parerea despre un ofsaid ? suntem jalnici d-le ioanitoaie.

daniel (12 comentarii)  •  28 februarie 2011, 9:46

subscriu la ce a scris gabi.fara o transmisie decenta este foarte greu,mai ales sa ne dam cu parerea.cred ca cu o transmisie corecta sa intre si proba video cum exista in campionatele din europa centrala…binenteles daca se doreste asta.!!??

liviol (15 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:05

@gabi…ai f mare dreptate!

victor L (169 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:24

„fie el si de ordinul centimetrilor, ofsaidul e ofsaid”
Sinteti mortal, dle Ioanitoaia. Dar sinteti om.
Dvoastra priviti de zeci de ori reluarile la TV si nu va hotariti asupra deciziei, iar boul de arbitru trebuie, de la zeci de metri distanta si cu rapiditatea fazei, sa vada „centrimetri”.
Halal comentator.

Dinny (681 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:31

1.Ma vad nevoit sa fiu(rarisim) de acord 100% cu d-ta.
2.Dar daca CCA a desemnat aceeasi brigada de arbitri – PREMEDITAT – la doua meciuri consecutive ale Rapidului(unul amical si urmatorul oficial) -CU INTENTII BUNE ?!?
Desigur ca experimentul este tragi-comic,dar la mintea lui Avram-senior,nu m-ar mira….uitati-va la el,cu cata dificultate se chinuie sa ne spuna cate ceva…ce lexic rudimentar are,cata lipsa de lecturi are acest cetatean..ce antitalent de conducator are;si mai stiu eu unul,la fel ca Avram…in antrenorat,uns in mod penibil cu titlul de „rege”.

Godot (7 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:34

Bre nea Ovi, speram sa incetezi odata, cu spalarea asta pe creier si cu discutiile STERILE si INUTILE pe tema arbitrajelor.

Astea nu inseamna decat CIRC, sunt ceva MARGINAL in economia fotbalului romanesc si sunt supra-dimensionate doar de cei ca dumneata, care le tot sustii si de regulamentele permisive, care permit tuturor neispravitilor sa-si gaseasca scuze si explicatii.

Ei profita, ca-si mai prelungesc putin agonia, dumneata (si multi altii) profitati ca sa faceti bani, iar fotbalul adevarat moare sub valul asta de fumigene, pe care dumneata il intretii, ca reprezentant de seama (si chiar guru) al acestei POLITICI.

Lasati oamenii sa se mai destepte, si nu-i mai tineti prizonieri prin programe de indobitocire! Si lasati si fotbalul sa mai respire putin!

Ziaristii o sa omoare fotbalul, omorand echipe precum Steaua sau Craiova, prin faptul ca nu iau atitudine impotriva celor care-si bat joc de niste Institutii. Singura atitudine pe care o iau ziaristii e „daca a fost sau nu contact”!

Asta inseamna circ! Un circ care o sa omoare multe!

Pentru moderatori: postul nu incalca nicio regula din cele scrise mai jos, asa ca, daca nu va fi postat, inseamna CENZURA.

Dinny (681 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:38

A propos de discutiile:”A fost” sau „N-a fost „….cum e posibil ca in 2011,sa auzi la emisiunile de „SPECIALITATE”…ca :”Nu avem – STOP CADRU”…adica dpdv tehnic suntem atat de inapoiati,incat nu va putem oferi un STOP CADRU- EDIFICATOR..si atunci ramanem sa ne dam fiecare cu presupusu’
Ma uit la alte natzii s vad ca aia trag si olinie a osaidului…sao fac un cerc cu R=10 yarzi,la loviturile libere…si noi…tot ca acum 50 de ani…

ovi (2 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:44

stimate domnule ioanitoaia,
cu regret observ ca se incepe atacul la rivalele ” eternelor ” steaua si dinamo. nu este suficient ca la orice ora din zi si din noapte, la orice faza din orice meci, este chemat sasi dea cu parerea cel mai avizat dintre cunoscatori, dl. gigi, ca la orice emisiune se discuta numai despre steaua si dinamo, iata ca ati reinceput recitalul cu procesul etapei. dati verdicte implacabile si exonerati de raspunderi dupa cum vi se pare sau poate vi se cere. pacat. era singura emisiune mai de doamne ajuta. dar se vede ca obrazul subtire cu cheltuiala mare se tine. sa fiti sanatos si sa stiti ca daca o sa mergeti pe principiul: am mai pierdut un telespectator, nui nimic ca avem destui, o sa vedeti ce o sa culegeti. imbatativa cu apa rece ca fanii stelei si a lui dinamo, cati or fi ei cu adevarat ca pe stadion, vai mama lor, se vor uita mai abitir la emisiunea dumneavoastra, va inselati. ma mir ca la atita experienta gazetareasca neglijati un principiu elementar: fiti impartial. dati stirea. comentariile personale pot fi uneori daunatoare. asa zisii ” specialisti ” convocati la emisiuni sunt uneori de ras. lasind la o parte pasiunile lor fotbalistice. in rest numai de bine. va doresc sanatate si buzunare cat mai largi.

Claudiu (343 comentarii)  •  28 februarie 2011, 10:51

@Gabi. Degeaba insistati, suportrii Timisoarei, ca nu a fost ofsaid. Mic, dar a fost. La Recursul Etapei s-a vazut clar, doar ca pe voi nici evidenta nu va convinge.

CristiAN (5 comentarii)  •  28 februarie 2011, 11:19

Corect, domnule Ioanitoaia, offside-ul e offside, dar:
– vreau sa vad o televiziune care pune o linie imaginara paralela cu linia portii si din care sa se vada pozitia PICIOARELOR celor doi fotbalisti: Zicu si aparatorul Mediasului
– vreau sa vad aceeasi linie la nivelul piepturilor celor doi fotbalisti
– v-ati pus problema ca cei doi erau pe aceeasi linie, dar aparatorul era cu spatele la poarta iar Zicu era cu umarul drept spre poarta, deci fiind „pe latime” se apropia DOAR CU UMARUL mai mult de poarta?
– daca arbitrul se indoia de pozitia de offside, mi se pare ABSOLUT NORMAL sa dea credit atacului, asa cum recomanda toate organizatiile fotbalistice, nu sa se gandeasca daca Zicu era cu 5 cm in fata aparatorului.
– sunteti 100% convins ca mingea vine de la un fotbalist de la Poli si nu de la unul de la Gaz Metan?

Dupa ce ati raspuns la toate intrebarile de mai sus, vreau doar sa va aduc aminte de un offside mult mai evident in urma caruia Poli a pierdut cu Dinamo si in care s-a invocat „lipsa fantei de lumina” intre aparatorul polist si atacantul dinamovist…

priceputul (6 comentarii)  •  28 februarie 2011, 11:43

Toti arbitri s-au vandut echipelor gazda ! Nu se putea sa nu existe coruptie si in arbitraj ! A fost pozitie de „afara din joc” la golul lui Zicu ! Sa nu vezi ca un portar il baga in spital pe un jucator advers cu doi pumni in figura este IADMISIBIL !!!!! HaLA DE SEFUL cca A VRAM CARE TREBUIE SI EL DUS LA DNA SI CERCETAT !
IAR PORTARUL COMAN A COMIS UN FAULT CE SE VEDEA SI DIN AVUON ! CE PAZESTE MIRCEA SANDU ACOLO, DE CE IA SALARIUL DEGEABA ? RUSINE, RUSINE, RUSINEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. NIMENI NU VEDE ???????????/

V. (6 comentarii)  •  28 februarie 2011, 11:51

La cum s-a vazut faza pe TV din mai multe unghiuri, Rusescu a fost mai preocupat sa-l „elimine” pe Coman decat sa inscrie, asa ca a lasat piciorul jos si s-a lasat agatat de un Coman care de data asta aluneca „plat”, fara picior sau mana ridicata. Daca Rusescu il sarea pe Coman scapa singur cu poarta. Greaseala de arbitru in acest caz a fost ca ori dadea falult si eliminare or ii dadea cartonas lui Rusescu pt. simulare.
El a lasat faza sa curga (corect) dar nu l-a sanctionat pe atacant (greseala).
Si nu trebuie scapat din vedere faptul ca arbitrul a fost foarte aproape de faza iar Urziceniul nici macar nu a protestat.

UltraMihai (32 comentarii)  •  28 februarie 2011, 11:57

La POLI as incrimina mai degraba al doilea cartonas galben neacordat la Ciso la hentul din prima repriza. Ofsaidul la Zicu e foarte greu de observat, practic sunt pe acceasi linie si daca e sa ne luam dupa ultimele recomandari FIFA, s-a dat credit atacului.

Despre jaful de la dinamo-sportul nimic ?

ratza (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:00

SA IL SUSPENDE PE R.PETRESCU SI PE ASISTENTUL DE P ACEA PARTE!!! 2 ETAPE SA FLUIERE LA LIGA A.IV.a

Ciolanus (28 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:20

La rapid a fost viciere de rezultat clar. Ar fi fost cel putin 0-0 daca nu victorie pentru Urziceni.
La restul fazelor „la limita” consider ca trebuie sa dam crezare arbitrilor, nu sa ne uitam noi de x ori la reluari si sa spunem „poate”.

Petre (255 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:30

Este clar ca Petrescu e tinut in brate si i se face mai mult rau decat bine, cat despre ceea ce se intampla la CCA ati mai scris dar nu strica sa le mai aratati din cand in cand pisica, caci prea ne iau de prosti pe toti si fac numai ce ii taie capul incalcand cu nerusinare regulamentul.

Bosu (8 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:45

@ovi et comp. Chiar nu pricep ce vreti: Ioanitoaia a fost singurul correct la Recurs pt ca, in timp ce asa-zisul expert in arbitraj a scaldat-o, moderatorul a zis ca Sportul merita 11 metri la intrarea lui Balgradean. De unde ati dedus voi ca a fost pro Dinamo pt ca nu a fost.

callromania (51 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:45

domnu ioanitoaia, la faza golului 2 al timisoarei marcat de zicu, chiar daca zicu ar fi fost in ofside desi pare a fi pe linie ori cum nu conteaza intrucat daca va uitati la cine da pasa veti vedea ca pasa vine de la un adversar, mingea e lovita de un jucator de la medias nu de catre un timisoarean, deci poate zicu sa fie 3 metri in ofside daca mingea vine de la adversar nu este ofside. dar sunt convins ca stiti asta! oare de ce nu ati comentat meciul celor de la dinamo cu sportul? meci in care portarul lui dinamo i-a spart capul, lovind cu pumni, unui jucator de la sportul care a ajuns si pe la spital, si s-a dat fault la portar desi incidentul era pe la 11 metri nicidecum in careu de 6. ce se intampla cu d-voastra?

callromania (51 comentarii)  •  28 februarie 2011, 12:47

la timisoara a fost chiar un arbitraj foarte bun! la fel foarte bine a arbitrat si tudor la branesti cu cluj. ziceti-le si pe alea bune nu numai pe alea rele, pe care iata nici nu le nimeriti.

blue lion (2 comentarii)  •  28 februarie 2011, 13:09

La fulgerul bragadiru-Gaz Metan a mai fost un rosu neacordat pt al doilea hent la Cisovski… Se vede ca circul lui Iancur incepe sa dea rezultate….

manymany (8 comentarii)  •  28 februarie 2011, 13:10

Vai Rapid Bombay, martirii tuciurii ai Indiei, au fost ajutati de fluierasi…..nu mai sunteti singuri impotriva tuturor……cat de complexat trebuie sa fii ca sa alegi un astfel de slogan, dar…… tigaanul nu poate fii decat complexat, este in sangele lui complexul de inferioritate. Copos= tigaan UTC-ist……..

pensionaru (7 comentarii)  •  28 februarie 2011, 13:16

cu camera pe 16m,demonstrati offside la 10 m de poarta ????daca puneati camera la mijlocul terenului era offside 3 m !

graniceru roshu (6 comentarii)  •  28 februarie 2011, 14:05

Tarirididira, aoleu inima mea!

Nea Ovidiule! Ai dreptate, Coman trebuia expulzat de pe terenul de fotbal. Dar ca arbitrul l-a sustinut pentru ca il eliminase in urma cu o saptamana… ai cam scaladat-o, nea Ovidiule! Nu cred in teoria asta! Dar, poate ai dreptate, pana la urma matale te invarti mai aproape de lumea fluierasilor…

cj (22 comentarii)  •  28 februarie 2011, 14:49

NICI MURESAN NU MERITA ROSU !!!!!!! ATAT AM SA-I REPROSEZ ARBITRULUI TUDOR…..mai ales ca eliminarea sau nu a lui muresan nu ar mai fi contat delok pt meciul care se disputa, dar conteaza enorm LIPSA ACESTUIA IN MECIUL CU TIMISOARA

d@n (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 16:17

http://www.conuenache.ro/?p=302

nea ovidiule, sper ca adminul sa iti trimita linkul sa il citesti !

mersi !

flava (6 comentarii)  •  28 februarie 2011, 16:30

La Rapid este clara faza, e cartonas rosu, dar la Timisoara nu e clar deloc, cel mai probabil sunt pe linie cei 2 jucatori si deci nu este offside…

Ponturi si Bonusuri (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 16:35

Circari !

costan (20 comentarii)  •  28 februarie 2011, 16:58

Nu pot sa inteleg,de ce nu mai postati programul meciurilor ce urmeaza sa se joace.orele de joc si posturile tv.care le difuzeaza.La fel si calasamentul la zi.Poate va invredniciti si-mi raspundeti,sau face-ti acest lucru.

mircea (22 comentarii)  •  28 februarie 2011, 17:12

As face pariu ca, in virtutea „principiului compensatiei”, Rapid va fi furata de arbitrii in meciul cu Otelul.

costan (20 comentarii)  •  28 februarie 2011, 17:21

Scuze pentru aprecierea facuta,cu privire la postarea pe site a programului si clasamentul din liga I .

adi (4 comentarii)  •  28 februarie 2011, 17:59

daca tot vb de greseli de la meciul POLI medias dc nu ati vb atat cand la acelas meci disputat anu trecut un anume albitru ne-a scos minge din poarta si chear si la meciul cu cfr din primavara trecuta acelas lucru ,atunci nu ati vb atat .deci ???? tineti minte atunci ne-au scos din lupta pentu titlu !!!!!!

cnv (1 comentarii)  •  28 februarie 2011, 18:42

nea ovidiu… ai auzit regula emisa de UEFA, prin care se spune ca tusierii trebuie sa dea 5% credit atacului? La faza lui Zicu, acesta era in offsaid doar cu mana….

n00dles (21 comentarii)  •  28 februarie 2011, 19:27

Dl Radu Petrescu, pe vremea tovarasului Craciunescu era arbitru la div C. E impropriu spus arbitru. El n-a fost, nu este si nu va fi niciodata arbitru. Doar sifonar de arbitri.
Omul care invartea hartiile pe la CCA – cum dracu` e posibil ca un arbitru in activitate sa aiba indatoriri in cadrul CCA? Plimba hartiile de la nea Romica Stancan la nea Gogu Mihailescu, de la nea Gogu Mihailescu la George Ionescu, de la George Ionescu la secretara lu` Craciunescu – o domnita foarte regulamentara si cu mari abilitati in a conduce BMW-ul lu` nea Nelu.
Radu Petrescu, Avram 1 si 2, ala… imi scapa numele acum… baiatu` lu` sefu` de la Ambasador – poate-mi aminteste careva… mai mult era preocupat de cum ii sta freza decat de faptul ca facea fractura de mandibula cand era nevoit sa fluiere.. Craciunescu Jr.
P-astia toti de mai sus, daca-i pui sa arbitreze pe play station, se blocheaza computerul.

Dar asta e viata – cautati sa vedeti cati dintre arbitrii de fotbal din Romania nu au legaturi de rudenie cu fosti sau actuali membri ai CCA sau FRF.

Corpodean fura de rupea, dar la ora 5 dimineata, dupa o noapte de spritz, daca-l puneai sa fluiere o facea cat toti astia la un loc.

Stau si ma intreb ce e mai rau: un prost? Sau un hot?

Comentează