Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Steaua out

Fără să minimalizăm meritele Gloriei, ea s-a calificat și cu ajutorul arbitrului Istvan Kovacs!

Dacă o echipă eliminată din Cupă se poate declara totuși mulţumită, atunci Steaua se află în această situaţie paradoxală. În ciuda înfrîngerii, formaţia roș-albastră a dominat […]

joi, 29 octombrie 2009, 5:32

Fără să minimalizăm meritele Gloriei, ea s-a calificat și cu ajutorul arbitrului Istvan Kovacs!

Dacă o echipă eliminată din Cupă se poate declara totuși mulţumită, atunci Steaua se află în această situaţie paradoxală. În ciuda înfrîngerii, formaţia roș-albastră a dominat întîlnirea de la Bistriţa, mai ales pe parcursul reprizei secunde, așa că e în măsură să considere rezultatul ca fiind unul nedrept, mincinos. Ea a adus ușor mingea în preajma porţii adverse și a irosit ocazii mai numeroase. A dovedit însă din nou că suferă la finalizare. Iniţiază și dezvoltă bine, dar nu încheie la fel cum începe. Deși se simte o ameliorare în evoluţia ei, mai sînt destule de făcut.

Altfel, m-aș feri să trag în Bibișkov, cel care, ratînd penalty-ul de departajare, a trimis-o pe Gloria în “sferturi”. Chiar aș susţine că, folosit mai des și încurajat, bulgarul își va da drumul la joc. Ar merita ţinut, nu trimis la plimbare. În rest, pe lîngă un Tătărușanu impecabil, Dayro pare să-și reintre în mînă, ca și Pleșan, în vreme ce Ov. Petre mai are nevoie de timp. O dată cu apariţia ex-piteșteanului Tănase, e de presupus că forţa ofensivă a Stelei va crește.

Sub aspect tactic, Stoichiţă a surprins plăcut cu o așezare 3-4-3 ce le-a oferit băieţilor săi, unii titularizaţi pentru menajarea “senatorilor” Zapata, Ghionea, Toja, Nicoliţă și Kapetanos, mai multă libertate de mişcare. Dar nici Halagian n-a rămas dator. Iată, a îndrăznit să-l reprofileze pe golgeterul Coroian din atacant în fundaș central și n-a greșit. Într-un interval relativ scurt, veteranul tehnicienilor din Liga I a schimbat radical faţa Bistriţei, transformînd o trupă resemnată într-una energică, bătăioasă. De remarcat că Gloria n-a contribuit mai puţin decît Steaua la realizarea unui spectacol pe alocuri captivant.

Recent, cînd Halagian s-a reîntors pe bancă la 70 de ani, am scris că “Vulpoiul” poate fi colacul de salvare al lanternei roșii. Ultima ei speranţă. Pe blogul Gazetei, destui m-au luat peste picior: “Domnilor, nu poţi obţine performanţă cu antrenori care au vîrsta de mers duminica la biserică, nu la stadion” (ady). Renașterea Bistriţei, neînvinsă de la instalarea Armeanului, atestă însă că lucrurile nu stau așa. Ba chiar că stau invers.

Cîteva cuvinte despre arbitrajul lui Istvan Kovacs, pe care comentatorii TV l-au ridicat în slăvi cu un entuziasm greu de înţeles! Corect, “centralul” din Carei s-a străduit să conducă în stil modern și, în linii mari, și-a atins scopul. Evitînd să fluiere orice, i-a asigurat partidei cursivitate și ritm. Pe de altă parte însă, dincolo de laudele ce se cuvin Gloriei pentru o replică ambiţioasă și o calificare muncită, să notăm că I. Kovacs a comis două erori grave, ambele în detrimentul Stelei. I-a refuzat lui Ov. Petre, faultat în careu de D. Sînmărtean, un 11 metri indiscutabil și s-a grăbit să-l elimine pe Onicaș, analiza video a fazei demonstrînd că acesta n-a urmărit să-l lovească pe Borbely și că, de fapt, abia l-a șters.

Comentarii (95)Adaugă comentariu

Ilie (369 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 23:44

Domnul Ioanitoaia, dati-o in colo de treaba, ce editorial bun ar fi fost fara ultimul paragraf si mai ales ultima fraza … „analiza video a demonstrat”. Chiar nu o gasiti ridicola ?

MIKI II (181 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:22

DLE. IOANITOAIA. AM O SINGURA REMARCA DE FACUT: AI CALCAT DIN NOU PE BEC. MAI LASANE DOMNULE CU STEAU, DINAMO SI CRAIOVA, ALTE ECHIPE NU EXISTA IN ROMANIA DECAT FANIOANELE ASTEA COMUNISTE?
COMUNISTII AVEAU O VORBA :”SA NU NE ASEZAM IN COADA MASELOR”. NU AI IMPRESIA CA ASTA FACI?

Satyricon (73 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:31

Un articol decent si echilibrat. Care pune punctul pe „i”. Si eu cred ca Steaua joaca mult mai bine de la venirea lui Stoichita, cu aceeasi jucatori care nu sunt prea grozavi.
Steaua a facut un meci bun cu Gloria, chiar foarte bun in repriza a 2 a.
Arbitraj slab intr-adevar si nu e vorba doar de cele doua faze incriminate. In prima repriza au fost foarte multe simulari ale bistritenilor, nevazute si date ca faulturi de catre arbitru. Mai ale Keita, un jucator altfel destul de bun, a abundat in astfel de procedee. Arbitrul a gresit, in compensatie as zice si cand nu la eliminat pe Plesan pentru un al 2-lea galben.
Nu inteleg de ce cand se greseste impotriva unei echipe mici, arbitrul este suspendat, iar cand se greseste impotriva unei echipe mari, se trece cu vederea, se considera ca nu e asa important. Sunt curios daca acest arbitru, care a influentat rezultatul cel putin prin aceste doua decizii, va fi penalizat cu ceva.

Satyricon (73 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:37

Citind unele din comentariile articolului nu-mi vine sa cred câtă ura se degaja din unii oameni. Daca ati laudat jocul Stelei si este criticat pe buna dreptate arbitrajul au si sarit unii ca asupriți Ardealul, neglijați provincia si sustineti pe cine nu trebuie …

ovidiu (6 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:46

inca un articol slab spre mediocru si inca o ocazie de a va arata subiectivismul greu de inteles. daca steaua a ajuns sa fie laudata pt meciul din aceasta seara, pt aceste cateva ocazii ratate, pentru 2-3 jucatorii care par sa-si reintre in mana, atunci e grava situatia. ce ma surprinde si mai tare, e usurinta cu care aduce-ti in discutie acel penalti neacordat stelei si eliminarea dictata cu usurinta, cand Dinamo pierde puncte dupa puncte din cauza arbitrajelor si nu se zice absolut nimic. din acest pct de vedere, al uri fata de Dinamo, fiindca urmaresc de multa vreme atitudinea d-voastra fata de Dinamo, ati cazut foarte mult si dintr-un ziarist si realizator tv de prima mana, alunecati pe panta mediocritatii si anonimatului.

cata (4 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:47

Dle Ioanitoaia,frumos articol ca de obicei.Ptr cei ce critica acest articol ii sfatui sa se duca repede la culcare.Halagian conduce o echipa la 70 ani pe cind voi acesti copilasi niciodata nu o sa intelegeti fotbalul .Dle Ioanitoaia nu luati in seama aceste critici.Toate cele bune.

unu (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 0:54

nea ovi sunt mai stelist ca matale da’ la onicas a fost rosu ca sangele.

hombre (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 1:20

tot subiectiv ai ramas domnule Ioanitoaia,asa cum te stim,cind este vorba de Dinamo si Steaua!!! Intodeauna gasiti voi cite un”tap ispasitor”

sorin popa (12 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 3:03

nu vreau sa cred ca d-voastra,d-le Ioanitoaia, sunteti asa de obosit in gandire ca si nea Imi; este evident de ce steaua nu mai castiga cupa de 10 ani; PT CA NU ARE MANAGEMENT; PT. CA NU MAI ARE LOT!; are cat de cat 11 jucatori, dar de 10 ani nu mai are rezerve;nu are politica de investitii,nu are management; CFR Cluj castiga cupa romaniei de doi ani consecutiv cu echipa a doua si probabil ca o sa o castige si anul acesta;de ce? pt ca are lot, are rezerve, are management, are politica de investititi;nu vreti sa recunoasteti decaderea unui simbol; simbolul steaua a decazut o data cu caderea comunismului care o sustinea; doar presa , prin scuza rating-lui, incearca sa o mai sustina; nu ne mai manipulati! S.G.

Clujeanul din Atlanta (218 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 3:12

Lingusitor articol…..Mai ales faza cu Stoichita a surprins placut…..Domnule draga Steaua a jucat cu ultima echipa din Liga!!!! Trebuia sa bata cu 2,3 goluri diferenta! Despre ce vorbim aici?????? Chiar trebuie sa laudam Steaua la orice meci??????De ce? Eu zic sa va retrageti ca scrieti din rau in mai rau….

Neutru (8 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 3:20

apai daca ne luam de arbitru cand ”marea” steaua bucuresti joaca cu ultima clasata atunci …las-o incolo de fotbal.. Arbitru a arbitrat de nota 9-10….

sorin popa (12 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 3:32

Mircea Sandu, Mitica Dragomir si Steaua sunt ultimele simboluri ale comunismului in Romania; ultimele simboluri ACTIVE; adica activeaza si au influenta; sandu si mitica activeaza prin legi fotbalistice si influenta, steaua prin rating;dar noi ne-am saturat de comunism, de influente, de furaciuni; vrem ca steaua sa fie tratata ca o echipa de locul 6 atunci cand este pe locul 6;vrem ca steaua sa fie tratata ca o echipa care obtine un singur punct in Champions league, atunci cand obtine un singur punct in Champions league doi ani la rand; si vrem ca Steaua sa fie tratata ca o echipa care obtine 2 puncte in fosta Cupa Uefa atunci cand nu e in stare sa faca mai mult. SG.

gael (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 4:03

tati e vorba de intentie nu k nu l-a atins sau ca l-a sters…se vede clar ca a vrut sa il loveasca cu pumnul..cum zicea si iancu…ce,trebuie sa ii mute falca sa primeasca rosu…?

nxss (3 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 8:38

Faza beton ca un romanism iese la iveala. Fara sa fiu fan Base, vad ca sunt vreo 1 televiuziuni care trad cu TOATE armele in Base. Fara sa fiu stelist, vad ca sunt zeci de oameni care trag in Steaua. A fost penalty, nu tre sa fiii stelist , tre’ sa ai 5% legatura cu fotbalul. E impingere clara, restul e istorie. Tot echipa de pe ultimul a facut egal in „groapa” iar de cand a venit Hala Gloria joaca ceva. In fine. Lasa’ti pasiunile si vedeti obiectiv…Bafta

Mony (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 9:17

Domnule Ianitoaie,ignoratii pe nepriceputii care va dau nlectii de „obiectivitate” Acestia ,sigur,au vazut alt meci si apoi se vede,de la o posta,cat fotbal cunosc.

sut bara gol (29 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 9:23

Se pedepseste si intentia, Onicas a vrut sa loveasca cu pumnul …bine ca nu l-a atins si bine ca a vazut arbitrul!

adi (180 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 10:13

Subiectiv ca de obicei ! Daca era CFR in locul Bistritei, ati fi spus ca au cumparat arbitrul !

lucian82 (37 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:08

bun articol ,scris la obiect ,singular in peisajul media;antistelistilor le doresc sa se bucure de -performantele- Gloriei B. din ultimii20ani si din viitorii20 de ani , bucurie maxima??!!!

emy (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:14

pe dinamo o toaca arbitrii marunt…si probabil asta merita …..daca steaua si dinamo se plang de arbitraje devin patetici…si dumneavoastra la fel…cu tot respectul…NU VA PASA DELOC DE FOTBAL!!

senateo (17 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:19

Ma alatur si eu corului comentatorilor care scriu ca articolul este SUBIECTIV, steaua fiind una din febletile d-lui Ioanitoaia. Arbitrajul a fost fara greseli, articolul a fost scris dupa declaratiile lui Stoichita. Chiar daca Ov. Petre a fost jenat, arbitrul a lasat avantaj, iar Onicas a avut intentia de alovi clara. Altfel spus nu era cazul ca ditamai redactorul sa scuze infrangerea stelei in fata ultimei clasate Gloria lui Halagian.

Dan the Man (4 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:28

Cautati scandal chiar cand nu e cazul…cum sa nu fie cartonas rosu la Onicas?

ghita1964 (24 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:30

Nea Ovidiu ai dreptate cu Halagian!Nu neaparat varsta trebuie sa fie criteriul de evaluare a unui antrenor!Halagian este un mare antrenor,a demonstrat-o atunci cand i-a „furat”titlul lui Dinamo acasa,cu tot cu arbitrajul ostil pro Dinamo!Acestea sunt lucruri care nu se uita!Numai copii astia tineri de acum pot sa nu fie de acord,ei nu au prins timpurile alea!Halagian a si crescut o pleiada de jucatori la F.C.Arges,foarte valorosi!”Armeanu'”are ochi bun si este si un bun pedagog!Multi dintre tineri nostri antrenori pot sa-l roage sa-i invete meserie si multi invata!
Steaua?O echipa anemica!Nimic nou!Stiam!Va fi un nou sezon ratat,din toate punctele de vedere!Conducerea lui Steaua,trebuie sa analizeze corect situatia si sa recunoasca faptul ca Steaua nu merge pe drumul performantei!Steaua a devenit o echipa de pluton.Pana cand?Pana la Steaua vor fi jucatori de fotbal,nu de poker!

sile (15 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:49

SUNT STELIST SI NU SUNT SUPARAT DIN URMATOAREA CAUZA, CAND ECHIPA JOACA BINE SPRE F. BINE ASA CUM A FACUT-O STEAUA LA BISTRITA TRAIESTI CU SPERANTA CA DATA VIITOARE O SA FIE BINE, ITI OFERA O ANUME DOZA DE OPTIMISM, JOCUL STELEI MERGE SI CRED CA VA MAI CRESTE, TREBUIE RABDARE PANA SE ASAZA ECHIPA CU TOTI CEI CARE SUNT ACCIDENTATI, HAI STEAUA

darius (16 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:52

domnule Ioanitoaia ori nu va pricepeti la fotbal,ori nu vreti sa recunoasteti ca Steaua are jucatori sub-mediocri(Tatarusanu,Plesan extrem de slab,Baciu etc.)

darius (16 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 12:08

sa nu mai zic de Szekely,Banel,Bibiskov,Surdu,nici Ov.Petre nu va face mare lucru cand va reveni.

Suporter Steaua (9 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 12:21

Pentru lingusitorii lui Istvan Kovacs: oricat de mult vreti sa musamalizati greselile facute de acesta, nu puteti. Steaua a avut cel puti 1 penalty (la Ovidiu Petre), eliminare lui Onicas a fost pripita si in plus a mai fost un hent in careul Bistritei in repriza a doua, care trebuia acordat pentru neglijenta si pentru ca Bistrita si-a creat avantaj. Nu sunt suparat ca Steaua a fost eliminata. Paradoxul este ca dupa acest meci am fost mai multimit decat dupa victoriile chinuite, obtinute dupa un joc slab al Stelei.
Despre comentatori de la trustul concurent: abia m-am abtinut sa tai sonorul in timpul meciului. Pur si simplu m-au umplut de nervi. Cand un jucator de la Bistrita respingea un balon la disperare, acestia il umpleau de laude precum „fabulos”, „extraordinar” et cetera. Cand Steaua avea un contraatac sau atac periculos, cei doi indivizi cu pretentii de comentatori spuneau „Steaua reuseste sa duca balonul in zona…”. Cireasa de pe tort a fost afirmatia unuia dintre cei doi guzgani, care spunea ca arbitrul a lasat avantaj la faultul in careu impotriva lui Ovidiu Petre. Am ramas „masca” la o astfel de gogomanie. La reluarile fazei respective, care aratau faultul evident, cei doi cetateni spuneau „o faza discutabila”, „sa-i dam credit arbitrului”, cand si bunica mea ar fi constatat evidenta. Cu o urma de vinovatie, trebuie sa recunosc ca dupa acest meci ma bucur nespus de mult ca trustul respectiv nu are drepturile de televizare pentru megiurile din liga 1 si nici din Champions League. Daca as fi in locul lui Costi Mocanu, le-as rade bani din salariu celor doi pitifelnici.
Felicitari Bistritei si mult succes Stelei la Timisoara!

Mirror (3 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 12:41

Pe mine unul m-a lasat masca declaratia lui Stoichita de dupa meci: „cupa nu a fost un obiectiv pentru Steaua, a fost doar o ambitie personala”…Adica la o echipa precum Steaua, Cupa Romaniei nu este un obiectiv ??? Pai atunci care e obiectivul echipei?

gogu_palamida (6 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 13:14

parerea mea cu toate meciurile: nu te poti plange tu, echipa ce te bati la titlu ca te fura arbitrii la fiecare meci. adica ai nevoie de 11m la fiecare meci sa bati? E referitor si la Dinamo si la si la Vaslui. Cand castiga, nu mai zice nimeni nimic.

Arbitrii sunt responsabili pentru incapacitatea jucatorilor de a juca fotbal. Lucrul asta se vede si in jocurile internationale, dar acolo numai noi comentam (asta prin ziarele interne), asa ca nu ne ia nimeni in seama.
Sunt toti niste cersetori, joaca la miloaga. Se arunca pe jos fara pic de mandrie, ca aia ce isi ascund piciorul pentru a castiga niste bani.

fane_mistrie (6 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 13:22

Ziaristii si patronii ne cred prosti. Adica ei cred ca un arbitru ar fi in stare sa tina cu Mediasul sau cu Poli Iasi impotriva lui Dinamo sau Steaua sau Vaslui, care au influenta f. mare la comisii? Si-ar batea cuie in talpa.
Patronii se ascund in spatele arbitrilor pentru slabul management (antrenorii foarte slabi, prastii de jucatori).
Nu am vazut afara atata analiza a erorilor, ca l-a sters, ca a patruns lumina… Daca se intampla sa piarda Steaua ca Manchester din cauza unui balon pe teren, ar fi in stare sa ceara suspendarea terenului pt. un an.

cela (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 13:36

Subiectiv ca întotdeauna cand este vorba de echipe din Ardeal. Oare cine a castigat, a fost cumva steaua?
Vorbiti prea mult despre echipa eliminata(aceasta pentru ca este „steaua lui jiji”) şi nu despre cei care au realizat o performanta, dacă consideraţi ca steaua este o superputere fotbalistica.

crisitian (12 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 13:52

SUNT DE ACORD! PARCA SE DUCE O CAMPANIE PRO STEUA! CE SE INTAMPLA! NUMAI STEUA EXISTA IN CAMPIONATUL ASTA! MAI SUNT ALTE 17 ECHIPE!

Puchi (23 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 13:56

Mai lasati-ma frate cu „armanu” ..traiti va rog frumos prezentul..nu spun ca nu a fost bun dar a fost la timpul lui..vremurile acelea cand dadeai palme dupa ceafa fotbalistilor si te rasteai la ei ,au trecut….avem nevoie de antrenori tineri cu viziuni moderne pentru fotbalul spectacol..dar fiecare traieste cu generatia sa..

Riddick (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 14:49

Nu inteleg dc echipele bucurestene trebuie sa fie atat de mediatizate knd nu joaca nimic…in afara de rapid restu` pauza…Gloria a jucat de la egal la egal cu Steaua faze discutabile exista in fiecare meci de fotbal iar daca Steaua era echipa mai buna castiga pe teren in timpul regulamentar fara sa cerseasca penaltyuri…parerea mea este ca Steaua primeste prea multa atentie fara sa demonstreze nimic…Cfr Cluj, Timisoara, Urziceni, Rapid , FC Vaslui sunt echipele kre ar trebui mediatizate in mom acesta nu Steaua oierului Jiji kre joaca doar in media nu si pe teren

t.y.l. (2 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 15:10

perfect adevarat ce spui

tot respectul (2 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 15:16

am tot respectul pt dumneavoastra in legatura cu acest articol care este corect si adevarat
ma intrebam si eu ce se intampla cu acei comentatori de il ridicau atat in slavi pe arbitru cand, el a influentat calr rezultatul poate sunt anti steaua sau poate ereau bauti pt k dupa eliminarea lui onicas, ei l-au vazut totusi in teren la o respingere a luii baciu park ei au zis k a respins onicas dupa ce il laudasera atat pe arbitru k la eliminat corect, nu au asteptat nici reluarea si spuneau k a facut bn si corect k la eliminat

acid2006 (6 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 15:18

Imi pare rau ca vorbiti asa de Tatarusanu, dar la penaltyuri habar n-are….la toate loviturile a plecat cu mult inainte si le-a lasat poarta goala bistritenilor…si fiimiu la 12 ani poate sa-i dea gol de la 11 m fara probleme…cat despre comentatori, ca si pentru indivizii care comenteaza fara sa mai tina cont de realitate si adevar – jalnici!

gogu (7 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 15:42

Sefu’ matale nu ai vazut rezultatu’ la final?
Steaua 0 Bistrita 0
Zero-Zero
S-a jucat la caterinca

antigranzii (11 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 15:45

Daca Steaua e asa buna de ce nu a castigat meciul cu ultima clasata in 90 de minute?Are nevoie de o faza dicutabila ca sa castige?SUPERSTEAUA care”va castiga tot anul acesta” ar trebui sa bata si in noua oameni Gloria.Steaua este mai buna decat Gloria cu o faza si cu un cartonas!BRAVO LOR!!!(ce nevoie au de campionat daca si asa castiga Europa League?)

nelu(apara DUCADAM) (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 16:04

APARA DUKADAM,GOL HAGI,HAI ROMANIA,etc sunt cuvinte din dictionarul limbi romane care puse intr-o anumita ordine reusec sa faca dezordine. Dezordine in viata tuturol celor care sa-u nascut in generatia de aur a fiilor lor si al fiicelor lor, fii si fiice ce incearca sa traiasca ceea ce au trait alaturi de parintii lor ,atunci cand singurul lucru de valoare din ghiozdanul lor erea aptipildurile cu fotbalistii.Atunci cand realitatea fugea mai epede de cat imaginatia ,atunci cand credeam si in ciuda tutur obstacolelor acea credinta devenea REALITATE.O realitate care unii am trait-o,pe care unii am visato si pe care alti auatinso.Credinta de aunci o am si acum ,de cate ori vine un antrenor nou de cat ori presa lauda sau critica o chipa , echipa STEAUA echipa NATIONALA su oricare alta , am un sentiment ca tot ceea ce a fost s–a terminat si o sa o luam de la zero.Dar.. Niciodatanu apucsa vad cele 90 de minute intregi intotdeauna ma mint si incerc s visez cum faceam cu totii acum 15ani inchid ochii si gata sa terminat totul tot ce o sa traim de aici inainte o sa fie altfel.dar se intampla ca niciodata nu terminaam de vazut cele 90 de minute.Eu am trucul meu de a trai in continuaare cu visul .Dai ROMANIA in youtube si nu trebuie sa inchizi ochii ca vin lacrimile cind auzi APARA DUKADAM,GOLLL HAGI,HAI ROMANIA aici niciodata nu o sa uitam ceea ce fii si fiicele au incercat sa duca mai departe.iubirea pentru sport si dragostea noastra fata de amanti acestei iubiri.Va intrebati ce s-a intamplat cu sportul de ce singurele momente de placere le avem atunci cand ne uitam pe internet sau le televizor sau la un dvd cu DOBRIN sau NADIA sau NASTASE ,TIRIAC ………………….RASPUNSSUL STA IN FIECARE DIN NOI il stim perfect dar nu facem nimik asteptam saa miste cineva DAR CINE caci cei 19 din 18 care-l vor vota pe dragomir nu o sa faca nimik cei fara BANI la fel nu pot sa faca nimik ,finca avem inauntru pe cei cu BANI taranii nu pot face nimik pentru ca au destule pe cap cu legea agriculturii fiecare intelegando dupa bunul plac, CIOBANII nu auu ce face fiindca deja exista in cerc anumitii ciobanii , MARINARII nu au ce face FIINDAC DEJA EI ASTA FAC. AMESTEC DE POLITICA SI BANII .ZIARISTII prea putin ei doar intaresc oasele celor vizati. PACAT sa speram caci fii si fiicele vor putea sa auda APARA ….. GOLLLLLLLLL….. HAIII….. IN VIITORUL ……………..

adi stoica (4 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 16:12

Din punctul meu de vedere, stelist fiind, imi convine sa aud comentarii despre Steaua desi, cum spunea un „antescriitor” pe-aici, invingatoarea e Gloria. Altminteri, articolul are observatii corecte. Mi-aminteam inainte de meci ca marea echipa a Stelei din anii `80 a avut, se spune, si amprenta lui Halagian. Iar acum se punea problema daca Gloria, preluata tocmai de Halagian, ii va putea veni de hac Stelei. Cu parere de rau, iaca i-a venit. Numa` ca Steaua nu prea mai seamana a echipa, cel putin nu la nivelul pe care mi-l doresc eu. Incet-incet, pe Gigi il apuca tremuriciul nerabdarii, va marai din ce in ce mai tare la Stoichita (deja a spus ca „sa raspunda antrenorul, nu io!”), asadar, ganditi-va bine, daca vreti sa va framantati putin creierii, pe cine vom vedea pe banca in locul lui Stoichita? Fiindca momentul se apropie, asta e, cunoastem partitura si materialul. Cat despre Cupa, Campionatul, E.L., Lingura de lemn 🙂 si ce ne mai era promis a se castiga stim sigur: obiectivul REAL al Stelei noastre de-acum este clasarea in primele 10. E un obiectiv absolut corect si nehazardat, la fel ca si articolul d-lui Ioanitoaia.

john (1 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 17:06

In sfarsit un atricol corect si coerent despre acest meci. Apreciez in special parerea despre comentatori (dupa mine au fost dea dreptul idioti si penibili) si arbitru (nemernicul asta nea furat la toate meciurile, nu inteleg de ce nu este recuzat, Argaseala doarme in post ca de obicei). Altfel recunosc ca avem un lot vai mama lui si putine sanse la obiective.

california (349 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 17:20

mie mi se pare ca steaua a revenit la acelasi joc lipsit de orizont( si de gol) pe care il practica sub lacatus si dorinel;
si am o intrebare: pe unde a calatorit si antrenat stoichita si cu ce rezultate in perioada pina s-a intors din nou la steaua? cred ca daca era ceva serios stiam si noi.

gherase victorash (3 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 17:29

Nea Ovi! M-am tot gandit, m-am framantat, de cand ai scris matale articolul acesta. Cum sa o scoatem noi la liman cu Steaua… Si cand se lumina de ziua azi, mi-a venit ideea: nu vrei matale sa faci o emisiune, de senzatie cum numai matale stii ca sa faci, cu nea Andrei Vochin si nea Tolo? Sa puneti punctul pe i, sa ziceti verde in fata despre dezastrul de la echipa armatei? Doar trio-ul acesta poate sa il faca pe bacteria de gigi sa isi dea arama pe fata. Hai nea Ovi, te rugam, intoarce-te si catre Steaua!

vasile_00 (15 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 17:58

Dle Ioanitoaia din nou gresiti grav, poate la fazele incriminate sa aveti dreptate, dar privind asa de strict arbitrajul si Bicfalvi si Plesan puteau fi eliminati chiar din a doua repriza, iar Plesan nu ca putea fi eliminat in prelungiri, ci TREBUIA eliminat!!! Iar referitor la comentatori nu sunt cu nimic mai slabi ca si cei de la GSP TV diferenta e ca nu sunt neaparat proSteaua la fel ca Baleanu & comp!!!

m68 (61 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 18:30

pt SUPORTER STEAUA: AI PERFECTA DREPTATE.P.S. eu nu suport comentariile asa ca TREBUIE sa vad meciul cu sonorul taiat.

Comentează