Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Demonstraţia lui Lăcătuş

Cu simbolul Stelei pe banca tehnică, Vasluiul a bătut tot ce-a întîlnit!

Deşi a condus Steaua în două rînduri, în intervalul octombrie 2007 – octombrie 2008 şi din decembrie 2008 în mai 2009, Marius Lăcătuş n-a entuziasmat. A rămas dator, […]

miercuri, 28 octombrie 2009, 6:21

Cu simbolul Stelei pe banca tehnică, Vasluiul a bătut tot ce-a întîlnit!

Deşi a condus Steaua în două rînduri, în intervalul octombrie 2007 – octombrie 2008 şi din decembrie 2008 în mai 2009, Marius Lăcătuş n-a entuziasmat. A rămas dator, o mare parte a suporterilor apreciind, cu strîngere de inimă, că tehnicianul nu se ridică la înălţimea fostului jucător, păstrat în sufletul şi în memoria lor ca un adevărat simbol. De iubit la infinit şi de respectat la fel.

Merită precizat că Lăcătuş nu e numai cel mai galonat fotbalist din istoria Stelei, cu care a cîştigat 10 campionate, 6 Cupe şi, perla coroanei, Cupa Campionilor Europeni, ci şi deținătorul celor mai multe trofee cucerite cu o echipă de club românească. Doar Belodedici, cu o “dublă” în Cupa Campionilor, l-ar putea concura, atît că acesta a obţinut succese și cu formaţii de peste hotare, din ex-Iugoslavia şi din Mexic. Cîteva dintre recordurile lui Lăcătuş vor fi cu greu depăşite. Dacă vor fi. De pildă, a strîns în tricoul Stelei 72 de prezenţe în cupele continentale, în vreme ce următorul clasat, Nicoliţă, are 53.

Şi totuşi, cum ziceam, pe banca roş-albaştrilor nu prea i-a ieşit. Cu siguranţă că şi din pricina patronului, cunoaşteţi povestea, aşa că trec mai departe, cert e însă că n-a rupt gura tîrgului. A plecat din Ghencea mai degrabă învins, cu un zîmbet amar în colţul gurii. Învinovăţindu-l cu precădere pe Gigi Becali de cele întîmplate, unii fani au regretat despărţirea de Lăcătuş, dar alţii nu. Dificil de spus care au fost mai numeroşi, probabil totuşi că ultimii. Oricum, destui s-au grăbit să afirme că Fiara de odinioară şi-a tocit dinţii şi că antrenorul Lăcătuş nu va mai izbuti curînd să spargă plafonul mediocrităţii. Nici acum, nici altădată.

Iată însă că scepticii s-au înşelat. Numit la Vaslui în septembrie, Lăcătuş şi-a propus să demonstreze că ştie meserie şi, într-o primă fază, a reuşit. Cu el la timonă, trupa finanţată de Porumboiu a susţinut 4 partide şi le-a cîştigat pe toate! Una pe teren propriu, cu Astra, teoretic mai uşoară, şi trei în deplasare, ba încă la Urziceni, în faţa actualei campioane, la Craiova şi, marţi, la Mediaş în Cupă, adică pe stadioane unde gazdele se împacă rareori cu ideea înfrîngerii.

Fireşte că e prematur de dat un verdict. Drumul pe care s-a angajat Vasluiul se anunţă lung şi anevoios. În măsura în care ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, atunci Lăcătuş are dreptul să spere, să viseze că va continua seria izbînzilor cu o echipă pe care a scos-o repede din amorţeală şi din rutină. Şi căreia, începînd lucrul dimineaţa şi terminîndu-l seara, îi dedică întreaga energie cu o rîvnă ce l-a uimit pînă şi pe Porumboiu, convins că nu există om în Vaslui care să muncească mai mult decît el!

Ieri, la puţine ceasuri după succesul de la Mediaş, l-am sunat pe cel despre care scriu ca să-l invit la Recursul etapei. Calculasem că meciul Vasluiului cu Internaţional Curtea de Argeş se va încheia duminică la 17.45 şi, ca atare, Lăcătuş ar putea sosi în timp util în studioul GSP TV. “Ce să caut la Bucureşti?!, s-a mirat, nu vin nici săptămîna asta pentru că nu-mi văd capul de treabă. Familiei îi duc dorul, numai că soția și fiica trebuie să mă înţeleagă! Voi ajunge acasă doar cînd se va întrerupe campionatul pentru testul cu Polonia, sub nici o formă mai repede”.

Clar, Marius Lăcătuş are ceva de demonstrat şi încearcă să demonstreze. De urmărit.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

punctul G (7 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 18:33

Vom vedea la final cand se trage linie…eu unul sper sa nu-l tradeze echipa..ca el ca antrenor nu e rau..ganditi-va ce a facut cu Otelu – prima echipa din provincie care a batut tripleta Bucuresteana…si mai ales ca la Vaslui nu are un patron idiot..ca Razboinicul Cu,rului,,, scuze ptru cititori,,, oricum merita urmarit Vasluiul parca joaca si altceva in ultimile etape

mihai (14 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 18:45

Asa e! Fiara abia acum vrea sa-si arate coltii. N-as dori sa fiu numit piaza rea dar Lacatus inca nu si-a dat testul . Il va da la prima infrangere. Cum va gestiona el prima infrangere … atunci sa-l vedem . In rest , respectele mele pentru un ADEVARAT numar 7.

adi (180 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 18:54

Cand la CFR a venit Trombetta, dupa Andone, o juma’ de an a trebuit sa aud ca rezultatele lui Trombetta sunt munca lui Andone ! Asa ca, mai multa obiectivitate, si sa-l laudam pe Lacatus peste vreo 6 luni, daca merita !

rowger (3 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 18:58

Se spunea ca nu da nicio explicatie jucatorilor care nu sunt titulari sau nu sunt pastrati in lot. Cu practica asta nu pot fi de acord, pana nu si-o schimba nu poate fi considerat un mare antrenor. Sa vada cum isi trata Bergodi jucatorii.

Freddy Rekla (28 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 19:25

Nea Ovidiu,
TE INVIDIEZ.
La varsta dumitale inca mai crezi in basme. E ceva.
Te rog, cand scrii si articolul adevarat, nu incalzirea, ca acum, nu uita:
1. Cine este patronul lui Laca?
2. Cu ce s-a ocupat respectivul patron in tinerete?
3. De ce est acuzat cvasi-permanent acelasi patron?

Ca Laca isi doreste sa fie antrenor, ca e dedicat meseriei, asta nu cred ca i-o contesta nimeni.
Ca si stelist, iti dai seama ce inseamna numele Lacatus pentru mine.
Totusi, pentru persoana care a profitat de numele cladit anterior pentru a aresta timp de un an echipa mea, nici un fel de respect.
Cu siguranta, Steaua a avut un antrenor mai slab ca Laca. Il cheama Hagi. Dar macar pe ala nu l-a banuit nimeni ca e carpa lui…. [mai bine ma opresc aici].
Sa-l vedem pe Capello din Vaslui dupa 2 infrangeri. Patronul are un renume cam aiurea… se zice ca digera mai lent infrangerile.
Pariez cu oricine ca Lacatus nu termina campionatul la Vaslui.

Sibelius (36 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 20:15

Porumboiu poate fi numit oricum, dar nu prost…decizia de a-l numi pe Laca antrenor a surprins. Cel putin deocamdata a avut dreptate. La inceputul campionatului spuneam ca Vasluiul e favorita la titlu, nu pentru Dulca sau lot, ci pentru ca e acolo parintele Sdrobis. Poate Marius supervizat de nea Imi si nu de Mache sau Lache ar fi avut alta soarta in Ghencea.

alex (1 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 20:38

Nea Ovidu sa fim seriosi echipa nu joaca doar datorita lui Laca, echipa joca pur si simplu pentru ca are valoare.
Inainte nu joca doarece jucatorii au vrut sa-i lucreze pe antrenorii dinainte lui Laca.

andrei (25 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 20:45

va grabiti.

petre stelistu (51 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 20:46

Lacatus a demonstrat ca e antrenor si la Steaua,numai ca incepuse sa fie peste cioban,de aceea a inceput scandalurile.La fel sa intamplat si cu Protasov.Atat Hagi cat si Laca sunt buni antrenori,dar nu cei mai buni.Au nevoie de ceva experienta si de o echipa manageriala profesionista.Acest lucru nu este valabil numai pentru ei.Problema este ca numele lor e prea mare si patronii romani sunt prea tarani si invidiosi,inca traind cu ideea din trecut,cine are bani sta in fata.Eu sunt sigur ,ca odata ce antrenori precum Sabau, Laca, Hagi, Andone, Petrescu, Grigoras, Moldova si mai sunt si altii,capata ceva experienta si au mai multa putere la echipele lor,fotbalul romanesc va incepe sa creasca.Un singur lucru trebuie facut,sa incercam sa schimbam 4 piese foarte importante:Dragomir,Sandu,comisiile ce judeca fotbalul romanesc si sefii comisiei de arbitraj.Am uitat sa spun ca totusi si unii din patronii de cluburi trebuiesc civilizati.

realistu (21 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 21:03

Pana una alta, nu exista echipa care sa castige pe linie. Barcelona a pierdut acasa cu Rubin Kazan, Real Madrid a incasat 4-0 de la o echipa din liga a treia etc. Si Viorel Moldovan a avut un debut bun la Vaslui, cu cateva victorii, dar a fost demis dupa cateva luni. Probabil ca Vasluiului ii plac schimbarile, se tureaza bine la inceput dupa care se stinge incet-incet.

Testul suprem al unui antrenor e sa ii dai pe mana pentru 2 luni lotul actual al Barcelonei si sa vezi ce scoate. Un antrenor autobaza va avea aceeasi serie de victorii pe linie ca Guardiola? Nu cred. Oricum, e un test ipotetic, l-a dat numai Guardiola.

Al doilea test este sa ii dai pe mana jucatori „expirati” si sa vezi ce iese. Dan Petrescu e lider detasat la partea asta, cu mentiunea ca i-au trebuit 2 ani, nu 2 luni.

Gata, ca m-am luat cu vorba.

realistu (21 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 21:05

Si inca o idee. Poate antrenorii care provin din generatia de aur vor reusi sa revigoreze un fotbal zombificat. Dar neaparat sa scapam de cei enumerati mai jos petre stelistu.

petre stelistu (51 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 21:54

Nu vreau sa-l subestimezi,Petrescu este poate cel mai bun,dar el a facut echipa cu jucatori care au personalitate,deaceea nu au rezistat la echipele patronate de cioban,Borcea,Iancu,Muresan,Copos.Eu nu cred ca erau expirati,ci doar stiau sa-si impuna punctul de vedere,lucru de neintales pentru asa zisii patroni romani.

Lyon (1 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 22:24

E adevarat ca trebuie rabdare ca sa tragem linie si sa vedem ce iese, dar sincer nu ma pot opri fara remarca ca totusi FC Vaslui arata altfel de cand Lacatus e acolo si simt acel realism si calm ce nu au alte echipe romanesti din pacate. Cu un patron ce nu-si baga nasul cum e cazul la alte cluburi, cu un staf ce a capatat in experienta in scurta lor istorie, cu o baza destul de bine pusa la punct de la an, la an si unde investitiile se vad si nu e ceva in ceata cum se lauda alte cluburi si patroni si in primul si primul rand jucatorii sunt totusi de calitate si nu vedete de carton, briliante, printisori si ronaldine. 😉
ps: la Vaslui patronu nu ezita sa condamne fazele extrasportive pe cand la alte echipe sunt protejati ori se cauta scuze, stim noi la care nu dau nume. :-))

mda (18 comentarii)  •  28 octombrie 2009, 22:31

cu tot respectul nea Ovi, sa nu uitam un lucru, echipa actuala Vasluiului a fost formata si construita de Viorel Moldovan, munca fiindu-i continuata si de Dulca iar acum lacatus vine intr-o conjunctura favorabila. La echipele la care a inceput munca de jos ce s-a intamplat??sa fim seriosi daca avea valoare face treaba peste tot cu jucatori de mana „a doua”.

ere (3 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 0:45

Bafta LACA si sper sa castigi cel putin unul dintre trofee.Sper sa le demonstrezi tuturor ca esti cel mai bun.
Auzi echipa formata de moldovan:))cat a stat moldovan la vaslui?

adystelistzu (11 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:07

4 etape = praf in ochi …, asa incep toti …
1. Urziceni a ratat pentru 3 meciuri
2. Gaz Metan – idem
3. Craiova – idem

Lacatus este si va ramane DOAR cel mai iubit STELIST si atat !

Vlad (140 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:08

Nu sunt de acord cu parerea dumneavoastra. Deocamdata Lacatus profita de munca extraordinara a lui Duna. Sa ne aducem aminte in ce hal arata Vasluiul sub Viorel Moldovan, o echipa cu aparare vraieste, super ofensiva, insa atacul nu le mergea uneori. Eh, Duna a reusit ca in ultimele 4 etape sa nu ia niciun gol in campionat, sa califice echipa in UEFA s.a.m.d. Din ce am citit in ziar, problema lui a fost indisciplina din vestiar, vedetele de-acolo (si sunt destule) nu l-au mai ascultat si de-asta rezultatele nu mai fost la inaltime. Porumboiu a fost foarte inteligent aducand pe lacatus, exact de asta avea nevoie echipa, de o disciplina foarte severa, care sa-i puna la locul lor pe Gerlem, Wesley, Delgado, Burdujan… Lacatus le-a dat un nou elan, s-a vazut asta mai ales in atac, unde sunt „vedetele”. Insa asta nu spune nimic despre calitatile de antrenor ale lui Lacatus, ci doar de cele de psihologie. Sa vedem cum joaca Vasluiul in ultimele etape ale turului si mai ales in retur. Sincer, prevad un viitor sumbru.

Vlad (140 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:09

PS: Ups, am zis Duna in loc de Dulca. Scuze, nu am verificat ce scrisesem

Nick (13 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:10

Nea Ovi, va dau dreptate! Cred ca Lacatus va face treaba excelenta la Vaslui! Aici are un lot mai valoros si mai inchegat decat la Steaua! Din impresiile pe care mi le-a lasat, Fiara are sanse la primele 2 locuri din campionat anul acesta(adica un loc in UCL)! premonitie: LACATUS VA PIERDE CEL MULT UN MECI IN ACEST TUR!

emg (79 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:16

cred ca va grabiti dle ioanitoaia. 4 etape nu inseamna nimic, mai ales in fotbalul romanesc, ar trebui sa stiti asta mai bine decat altii. desi l-am iubit pe lacatus ca jucator, mie personal mi-e clar ca antrenorul lacatus nu exista decat la nivel mediocru si cred ca nu-l va prinde finalul campionatului la vaslui

emg (79 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 1:17

am uitat sa scriu totusi ceva: ii doresc bafta si m-ar bucura sa imi contrazica parerea din acest moment

tzymay (2 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 2:21

dar ce inseamna pana la urma antrenor?daca tu ai in cap super idei,scheme tactice si jucatorii fie nu te asculta,fie nu au valoare sa le puna in practica,fie nu inteleg…..toate is relative,de la perioada pe care laca o va petrece la vaslui pana la meritul lui pentru aceste rezultate…..insa ceva e cert:4 meciuri consecutiva pe care vasluiul le-a castigat…restul nu prea conteaza…cu putin noroc poate ajunge la 6 victorii avand in vedere ca urmeaza meciurile cu international curtea de arges si ceahlaul….cat e bine si frumos ramane,cat nu asta e….cum sa aiba un patron rabdare ani de zile cand un club ca vasluiul se poate ca peste 5 ani sa nu mai existe?fortza vaslui

atari (7 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 3:38

Vaslui la Medias a fost dominata copios ca sa folosesc un cuvant drag scriitorilor GSP. Arbitrii au tras pe fata cu Vaslui. Tot respectul ptr Lacatus dar Vaslui nu a meritat sa bata la Medias. La rezultatul cu Unirea a contribuit faptul ca baietii lui Dan Petrescu au crezut ca au meci usor dupa ce au marcat atat de usor pe de o parte iar pe cealalta ei joaca de relativ multa vreme la 3 zile (CL, campionat, cupa, nationala) pe cand trupa lui Lacatus a jucat doar in cupa si campionat. Doamne ajuta-i lui Lacatus, dar rezultatele astea nu vor continua la nesfarsit. Nu vad Vaslui in top 3 la sfarsitul campionatului.

bogdan (1 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 9:38

deja va roade pe toti succesul Vasluiului. parca avem acum 2 etape mai usurele,pe care trebuie neaparat sa le castigam ,apoi vin 4 etape extraordinare :steua,otelul,clluju ,dinamo…avem sansa noastra si credem in ea.sa ne aducem aminte ca lacatus pe unde a fost ,in afara de steaua,a facut treaba.sa speram ca la Vaslui castiga primul sau trofeu:cupa si o clasare in primele 5.

aureltg (5 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 11:00

tot respectul pentru porumboiu. e adevarat ca nu l-a afectat criza economica, insa a reusit sa cumpere jucatori buni- nu romani ratati sau in curs de ratare-, iar acum se vede ca a fost o strategie buna. sunt stelist, dar imi plac multi dintre jucatorii vasluiului si imi place si ochiul celor care i-a adus! exact ce a lipsit stelei, ma rog, printre multe altele!

gigiosu (1 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 12:00

ce usor e sa privesti si sa critici…….lasati omul sa munceasca, nu mai faceti voi pronosticuri…ca nici la voi la serviciu nu pariaza nimeni pe voi cat o sa rezistati si daca faceti fata….
Uhrin senior a confirmat la 100 de ani, asa ca aveti rabdare….nu demolati psihicul omului si nu mai intrati cu bocanci plini de noroi si de ura in viata lui.
Bafta Lacatus oriunde ai antrena !!!

gherase victorash (8 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 12:01

Nea Ovi! Matale ai dreptate, ca de obicei! Laca, sau „Old Nr. 7” cum ii spuneam cu bajetii din galerie, e mare antrenor. Doar bacteria Gigi nu i-a dat voie sa se manifeste. Dar asta ti-ai dat seama si matale, si mai toti oamenii de pe Terra. Oricum, nu pot sa nu remarc puterea matale de analiza si puterea de a forma opinii! La mai mare, nea Ovi!

master (2 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 12:12

mai usurel cu laudele dupa 4 meciuri in plin campionat…imi e greu sa cred ca a reusit in cateva zile din mers sa schimbe fundamental strategia echipei…sa il laudam daca va fi cazul la sfarsitul campionatului…atunci cred ca se va vedea munca lui…si sa nu uitam ca totusi lacatus a castigat vreo 10 meciuri consecutive la steaua acum vreo 2 ani si a eliminat din preliminariile UCL pe Galatasaray

ba(la)nel (66 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 12:31

sa mai asteptam, nea ovidiu…mai vorbim peste 10 etape…:)

cristean (1 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 12:37

pai anul asta ar trebui sa iasa si vasluiul campioana, ca doar din moldova mai lipseste sa avem pe cineva pe primul loc. lacatus munceste sa se distribuie mai democratic titlurile in tara asta.

Cor (16 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 13:01

Jucătorii(români) ce, la un moment dat, ajung la un club cu notorietate, consideră ca şi un vârf de carieră. Şi uită că au 19-20 de ani. Lăcătuş a avut parte de jucători care erau mulţumiţi cu echipamentul şi sigla clubului Steaua.Ori la cluburi de tipul FC VASLUI,GAZ METAN ,etc. un antrenor are prilejul să-şi arate cunoştinţele. În plus,la astfel de cluburi există conducători (patroni) care au caracter,pregătire de la mama de acasă. BAFTĂ LĂCĂ !

doriansky (12 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 14:14

Frumos articol! Un pic laudativ, dar fara sa deranjeze, fara elogii.
As vrea sa va rog, nu-ndraznesc sa zic SUGEREZ, sa scrieti ceva si despre mutu zilele astea. Nu cred ca trebuie sa va reamintesc ca dupa meciul Fiorentinei de la Debrecen ati tinut sa ne „apostrofati” pe cei care nu-l mai vrem (cel putin pentru moment) la nationala.
Asadar, domnule Ioanitoaia, noi astia „ignorantii” cum procedam atunci cand ne mai aruncam ochii pe ce scriu ziarele din Italia sau site-urile de profil sportiv …din peninsula desigur??? Dupa ce scriu „necunoscatorii” aia peacolo, ar trebui sa-l dorim in continuare la lot pe mutu?? …sau citim ce s-a scris dupa meciul din week-undul trecut, sau dupa cel cu Juventus, sau cum??

dermengiev (2 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 14:25

Rabdare. Peste cateva meciuri, Vasluiul o sa fie in criza si toata lumea o sa se intrebe cand ii da Porumboiu papucii lui Laca.

california (349 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 14:48

de acord cu trecutul ca jucator, dar nu pot uita cum la sfirsit de cariera, in mod intentionat i-a rupt piciorul unui jucator al carui nume nu mi-l amintesc;
lacatus are de sustinut cel putin citeva editii de campionat si de cupe europene cu vasluiul ca sa putem spune daca e sau nu e; pina acum nu a fost;
si sa nu uitam ca vasluiul, dupa parerea mea, are un lot foarte bun.

rober7 (2 comentarii)  •  29 octombrie 2009, 15:19

toti cei care comentati aici vorbiti la general…..vasluiul nici macar nu are nevoie de un antrenor,are nevoie de un om care sa impuna disciplina pentru ca sunt multi jucatori valorosi care pot decide singurii meciul,doar ca daca nu ii stapaneste nimeni si-o iau in cap….multi dintre voi o sa aveti surpiza ca la sfarsitul turului vaslui sa termine pe locul 1….mai aduce porumboiu in iarna inca unul ca wesely si ndoye si terminam in primele 3….

ghita1964 (24 comentarii)  •  30 octombrie 2009, 11:37

Lasa pana la primavara,ca-i calmeaza Porumboiu!Sa vedeti vreo 6-7 meciuri „pierdute”in serie de Vaslui si apoi mai vorbim noi!Ce Viorel Moldovan nu tot asa a inceput?Dupa acea vine „frana”si demisia!Pacat de Lacatus!Acestia-s „patronii”din fotbalul romanesc,miticii!

Comentează